Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsi!
Bocs ,hogy ilyen későn válaszolok!Nagyon köszönöm a drukkot Fanninak, és a táncgratulációt Szabikának!A beázásos történet nagyon felháborito :twisted: A biztositoknak is csak addig fontos az ügyfél mig fizet ,ha már nekik kéne biztos kibúvót találnak :twisted:
Zsebi!
Nagyon szépek lettek a szobák ügyesek vagytok, hogy már kész is!
Ki csinálta?ismerős?
Aliz!
Lehet hogy már a szülőszobán?Nagyon izgulunk Viki babának tényleg pöpec odabent :P nem siet kibújni!Remélem Balázska is jobban van már? :roll:
mártid
 
 


Sziasztok!

SOS keresek valakit, aki licitálna helyettem a Vaterán!!! Sajnos letiltottak, mert 10.-e helyett 24.-én fizettem ki a jutalékot.

Az aukció oldala VIA Poharak 240 ml/10 db-os +VIA pohár tető 10db, az eladó Baluka25 és kedden 13.23-kor jár le.
1 e Ft-al kellene licitálni.

Alíz vajon mit csinál??


Később jövök!

Puszi



Sziasztok

Most csak Krisztinek gyorsan. Én licitálok szivesen a poharakra. Akkor 1000 ft???
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

Márti! Drukkolok Fanninak a felvételihez! Nem semmi az Adyba a túljelentkezés!
A festést csinálta ismerős, Gergőnek volt ovis társa a kisfia (lehet, hogy te is ismered, nem tudom, melyik osztályba jár, R. Zola) itt laknak a Hegyi Mihályné utcán. Már korábban is festettek nálunk, nagyon szép munkájuk van.

Andi! A felvételiről márc. 17.-én lesz ideiglenes lista, utána még a fellebbezési időszak, de végülis akkor már tudunk valamit.

Tegnap Szabival együtt fürödtünk a nagy kádban, nagyon élvezte. :)
Édes volt, ahogy fenntartotta a víz, pedig csak a fejét fogtam. Kicsi a fajsúlya :) :) :)

Anyósomék megérkeztek Amerikából, most mentek el tőlünk, a párom volt értük a repülőtéren, és most vitte őket haza.

zsebi_baba
 
 


Sziasztok!

Pintyus, köszi! Igen 1 e Ft-al légyszi.

Gyorsan írok, mert Nelly lázas, kihányt eddig minden kaját, de szerencsére sokat szopizik és benne is marad a tejcsi.

Egy weboldalról rendelnék játékot, de 1080 Ft a posta. ha esetleg valakinek megtetszik valami tudnánk együtt vásárolni, elosztanánk a postát.

http://www.mintatvben.hu

Most ennyi, remélem holnapra jobban lesz a kicsim, csak megint egy fogacska a ludas.

Mennem kell, sziasztok!



Sziasztok!

Kriszti!
Itt Debrecenben is van Mintatvben bolt, méghozzá a Szent Anna utcán, én már vásároltam is ott. Ráadásul ha engeded hogy beregisztráljanak (email cimedet, lakcimedet és a gyerekek nevét ill. korát kell megadni) akkor ajándékokat is adnak. Dorkám kapott egy tündéres kendőt, Bence meg egy Ben 10-es baseball sapit. Ráadásul kis pecsételős füzetük is van, 1000 Ft-onként pecsételnek, és azt hiszem 10 vagy 15 db pecsét után adnak 10 % kedvezményt . Ja és egész jó a választékuk, nagyobb mint a neten. Majd nézd meg a boltot, érdemes. Szent Annán a Tom Tailor bolt mellett a Fogászati rendelővel szemben van ez a bolt. :wink:
Jajj, a kicsi Nellynek jobbulást kívánok!!! Remélem tényleg csak a foga, vagy legrosszabb esetben is csak egy gyors vírus, holnapra már jobban is lesz.

Zsebi!
Picasán megnéztem a kis Szabi új képeit, cuki kislegény nagyon. :wink:
El is hiszem, hogy a kis drága élvezte a nagy kádvan való pancsit, általában szeretik a gyerekek.
Anyósodék gondolom el voltak a kisunokától ájulva. Elhalmozták sok ajándékkal?
Hát ezek szerint méga felvételi eredményre kicsit várni kell. De biztos nem lesz gond.

Kaqk!
Milyen utatok volt? Kicsi lányod hogyan viselte? Itthon jobb? Majd mesélj!

Márti!
Jajj, miket irsz, sorvadás..... hát nem hangzik valami jól. :roll: :roll: :roll: De tényleg jó ha mindent elkövetsz hogy legalább ne rosszabbodjon a lábad állapota.
:wink:
Szabikádnak is gyógyulást!!!!
Fannikádnak megy a drukk, hogy a nagy túljelentkezés ellenére is összejöjjön neki az Ady. :wink:

Alízka!
Merre vagy? És hogyan vagy/tok ?
Nagggggggyon izgi......

Kép
Kép
bendor
 
 


Hellosztok

Kriszti: Sajnos mikor mar licitalni akartam nem volt már mega termék. Lehet valaki megvette villamaron. Sajnálom.
Jobblást Nellynek.
Vendég
 


Sziasztok!

De eltünt itt napok óta mindenki....

Aliz!

Te is nagyon eltüntél. Csak nem megszülték sunyiban? :lol:

Andi!

Örülök, hogy Dorka meggyógyult. Hátha most már kitavaszodik, aztán eltünik ez a sok hülye baci..

Panka!

Ti meg már elvileg Pesten vagytok. Hogy tetszik? Milyen az albérletetek? Emili hogy viselte a költözést?

Zsebi!


Tök jó, hogy kész vagytok, tényleg nagyon szép lett minden. De most már pihenjél is!


Én hétvégén otthon voltam a szüleimnél, meg a férjem is hazament az övéihez. Mondtam neki, hogy inkább menjen most még utoljára haza, mert utána úgyse fog egy ideig. Én nem akartam vele menni, mert már sok lett volna nekem az a 500 km.
Mondjuk féltem, hogy anyósom fog valamit kavarni, mert mindig azt csinálja, ha a férjem egyedül megy. És be is jött a félelmem...
Szóval kifejtette a férjemnek, hogy ő attól fél, hogy alig fogják látni az unokájukat. Meg hogy ők csak akkor jönnek, ha én megengedem, mert ők nem akarnak zavarni. Ja meg hogy azért néha majd menjünk el hozzájuk is, mert ők is unokázni akarnak.
Férjem mondta, hogy egész hétvégén ezt hallgatta anyósomtól. Mintha én nem engedném az unokája közelébe.
Meg amúgy is utálom azt az érzelmi zsarolás dolgot, amit anyósom szokott csinálni. De most is elérte a célját vele, mert a férjem mondta neki, hogy akkor jönnek, amikor akarnak.
:evil:
Pedig én nem nagyon akartam, hogy az elején jöjjenek, mert akkor úgyis csak itt aludnának, az meg nem jó egy pici babának.
Na mindegy, csak ettől az önsajnálattól kikészülök.
Bocsi a panaszkodásért.... :oops:
Vendég
 


Sziasztok!!!

Na még 2in1-ben vagyok. :?
Nem szültem meg sutyiban,nyugi. :lol:
Látom már ti is izgultok értem,hát még én!
Az az igazság hogy nagyon félek. :( Szeretnék már túl lenni rajta ,de úgy látszik Vikike nem nagyon igyekszik kifelé.
Hátha holnap megpiszkálnak kicsit és beindulnak a dolgok. :D

Andi:
Köszi hogy hívtál,aranyos vagy. :wink:
Majd hívlak,bármi van oké?
örülök hogy meggyógyult Dorka és remélem elkerül most már benneteket a betegség hamarosan.

Lilla:
Részvétem anyós miatt,tényleg nem valami jó tulajdonság ez az érzelmi zsarolás.De csak nem mennek a nyakatokra már az első héten. :shock:

Márti:
Úúúúú te szegény,sajnálom hogy nem lesz már a régi a lábad,de az jó hogy legalább meg tudják állítani a sorvadást. :?
Jobbulást a kisfiadnak,vagyis nagyfiadnak. :D
Köszi már helyre jött Balázs is meg az apja is szerencsére.
Mi már tényleg csak szülés után fogunk összefutni valószínüleg,de ami késik nem múlik. :wink:
Drukkolok Fanninak hogy sikerüljön bejutni ilyen nagy túljelentkezés ellenére is.

Zsebi:
Édes a fürdős képe Szabikának.
:wink:
Persze Boginak is drukkolok továbbra is.


Puszi.

Kép

Kép
aliza
 
 


Sziasztok

Zsebi de jó hogy befejeztetek a munkálatokat. jó hogy túl vagytok ezen is! Nagyon édes Szabika!!!! Milyen sokat nőtt és változott. Kész nagyfiu a fürdőkádban.

Márti: Miket írsz te?!!!! Sajnálom, de nézzük a jobbik oldalát. Jó hogy nem lett nagyobb baj, és enyivel megúsztad azt a balesetet, szerencse hogy a sorvadást meg állitják. Gyógypuszik Szabinak4 Fanninak megy a drukk!

Andi: De jó hogy Dorka meggyógyult!!! Mostmár remélem elkerülnek benneteket a bacik, elég volt egy évre belőlük! Ma már dolgoztál? Megnéztem a farsangi képeket, nagyon jók. A Vörös Ranger nagyon szépen szavalt! Szerintem neki volt a legjobb jelmeze! Voltak még érdekesek de az övé nagyon klassz volt. Dorka is nagyon kis csinoska volt a Tündérkébe! Élvezte hogy felvehette?

Lilla: Hamarosan te is kezedben tarthatod kicsi Annádat! Anyóssal kapcsolatban megértelek! Jó hogy nem mentél, így legalább szülés elöt együtt lehettél kicsit szüleiddel, mint lánykorodban, biztos jó volt. Ez az önsajnálat borzasztó! Nálunk is van belőle egyfolytába, azt hiszik így majd befurakodnak mások szivébe. de egy valamit mindig elérnek, megsajnáltatják magukat a fiukkal, és ez a céljuk. Reméljük nem pont szülés után akarnak majd hozzátok menni és ha mennek nem maradnak sokat.

Aliz: Már azt hittem klinikán fekszel és babázol boldogan!!! De most már hamarosan, a héten tuti! Én is úgy vártam már hogy megpiszkáljanak és legyen valami. De nem lett semmi. Hátha nálad! Látom már izgulsz! Ez természetes, kiváncsi vagyok másképp lesz-e mint Balázsnál. Drukkolok!!!!

Haza jött sanyi is a kiállitásról, rendben ment minden, kicsit unatkoztak azt mondta. Mert én nem voltam ott!!! hihihihi. Na majd jövőre!
rendeltem Sanyinak meg Patríciának egy tortát, nagyon szép lett. Most gyorsan ide felteszem róla a képet, aztán majd többet a picasara.
Patrícia továbbra is kúszik, most már a parkettán is, átmászika párnán és ha lát valami érdekeset számára akkor oda megy. :lol: Lassan már követni se tudom. Olyan kis ügyes. Ma főztem neki krumplit, répát, fehérrépát, karfiolt, össze kevertem még almával meg banánnal. Megevett több mint 200 gr. belőle, csak úgy falta.

Lányok, ha ajándékot akartok venni valakinek akkor a Csapó Piac sarkán a cipőbolt mellett van egy ajándék bolt, Home sweet home. Minden féláron van. Csupa gyönyörü dolog amit amúgy nem vennék meg mert nagyon drága. Anyósnak vettem egy fényképalnumot ami fából van. vagyis olyan mint egy fadoboz. A fedőlapra lehet egy képet tenni és benne még 200-nak van hely. Gyönyörü. 5800 a rendes ára de féláron vettem meg. És sógórnőmnek egy édes párnát, hosszúkás, ilyen antikolt, mert ő ezt szereti és Rá van hímezve hogy Home Sweet Home.
Csak azért írtam, ha esetleg érdekelne valakit.

Puszi
Vendég
 


Nem enged képet feltölteni. :evil: :evil: :evil:
Egy kis derü....

HOGYAN ÉBRESSZÜNK SZERELMET EGY NÖBEN?

Beszélik, hogy Tibet legmagasabb hegycsúcsán él a világ legbölcsebb embere. Egyszer egy ifjú elment hozzá, hogy megtudja, milyen út vezet annak a n?nek a szívéhez, akibe beleszeretett. Amikor találkozott vele a hegytet?n, megkérdezte:
- Mondd meg nekem, mesterek mestere, mi a legrövidebb és legbiztosabb út egy nö szívéhez?
A mester így felelt:
- Nincs biztos út egy n? szívéhez, fiam; csak szakadékok menti ösvények, térképek és irányt? nélküli utak tele szirtekkel, tüskés bozóttal és mérges kígyókkal.
- De mester, akkor mit tegyek, hogy meghódítsam szerelmesem szívét?
- Jegyzed meg, kedves tanítványom: vésd elmédbe és szívedbe tanításaimat és tanácsaimat, melyeket most adok neked... Kövesd ?ket, és el fogsz jutni a szeretett n? szívéhez.
1. Moss fogat.
2. Ne vakard el?tte a töködet.
3. Vigyél neki virágot és sok-sok ajándékot.
4. Vizelés el?tt emeld fel a WC deszkáját, és utána ne felejtsd el lehajtani.
5. Moss kezet, miel?tt kijössz a mosdóból.
6. Ne csámcsogj.
7. Ne böfögj hangosan, vagy inkább sose böfögj.
8. Ne fingjál.
9. Ne beszélj csúnyán az anyjáról, szeresd ?t, mint a saját anyádat.
10. Ne káromkodj.
11. Mindig nevess a rossz viccein.
12. Ne légy rá féltékeny, vagy ha mégis, csak kicsit.
13. Hagyd, hogy ? féltékeny legyen rád. Neki szabad.
14. Ne növessz pocakot. S?t mi több, sose hízz meg. Neki viszont szabad (de sose mondd neki).
15. Ne id?zz a fürd?szobában.
16. Ne hagyd ledobva a törülköz?t.
17. Ne mondd neki, hogy nem tud vezetni.
18. Ne gyere kés?n haza. Indulj el a munkából és azonnal menj haza.
19. Ne szórakozz a barátaiddal. Vagy inkább ne is legyenek barátaid.
20. Ne álmodj barátn?kr?l.
21. A barátn?inek mellét és seggét ne nézd és szóba se hozd.
22. Ne légy fösvény. Használj legalább két hitelkártyát és két betéti kártyát.
23. Ne nézz más n?kre. S?t, értsd meg egyszer és mindenkorra, hogy más n?k nem léteznek.
24. Ne beszélj az ex n?dr?l. Neked sosem volt más valakid el?tte .
25. Mondd neki, hogy 'szeretlek' legalább 24-szer naponta.
26. Tanulj meg f?zni.
27. Mosogass és tartsd tisztán a konyhát.
28. Ágyazz be (mindig).
29. Hívd fel ?t, akárhol és akármilyen elfoglalt vagy is.
30. Hagyd, hogy ruhát, cip?t vegyen, amikor csak akar. S?t, segíts neki az órákig tartó vásárlásban és válogatásban. (És mosolyogj eközben.)
31. Hagyd, hogy órákig beszéljen telefonon, és ha lehet, fizesd a mobilját.
32. Ne horkolj.
33. Jusson eszedbe, te nem szereted a focit és utálod a Forma-1 versenyeket.
34. Borotválkozz naponta, nehogy felsértsd a b?rét.
35. Ne gondolj csak a szexre, de túlzásba se essél; javasold neki gyakran, még ha fáradt vagy is.
36. Tartsd tiszteletben, ha fáj a feje, de ha ? kéri t?led, azonnal járj a kedvében. Ah!, és nehogy azonnal elaludj, amint befejezted; nézz a szemébe és simogasd, míg ? alszik el szép csendben.
37. Mondd neki minden percben, hogy ? a legszebb n?, akit valaha láttál.
A kimerült tanítvány megfordult, hogy lemenjen a hegyr?l. A mester így szólt utána:
- Várj fiam, gyere vissza!
Mire a tanítvány:
-Neeem, mester...
Most már értem, miért van annyi buzi!
Vendég
 


Kép

sikerült
Vendég
 


Sziasztok!!!

Először is, köszönöm mindenkinek a Névnapi köszöntést!!!!

Féléveseknek Boldog féléves születésnapot!!!

Zita!
Sanyinak is Sok Boldog Születésnapot!
Nagyon szép a torta amit csináltattál!!! igazán találó, h igy sziv alakba foglaltad a nevüket!!! Gyönyörű!!! biztosan tetszett és izlett is mindenkinek!! egyébként milyen izű volt? :wink:
Milyen ügyes Patrici, h már szinte teljesen egyedül magától megáll!!!! azon is elcsodálkoztam, h ilyen hamar felült, nemhogy még már áll is!!! fantasztikus csajszi!!! és hogy miket és milyen sokat eszik :roll: teljesen el vagyok képedve!!! olyan jo h ilyen ügyes csajod van!! remélem Kami is jol fog majd enni!! Mi volt a hozzátáplálási szoktatásod titka?? :wink:
Találó az a kis történet amit irtál a nőkről, férfiakról :lol: :lol:

Andi!
Gyönyörűek a gyerekekről a képek a farsangon, tényleg nagyon egyedi Bence jelmeze, és Dorka nagyon édi ahogy a nagyok között is részt vesz a farsangon, legalább ez kárpótolta részben h az övén nem tudott ott lenni! nagyon csini a hercegnős jelmezben! :wink: Örülök, h Dorka ma már tudott menni oviba, és meggyógyult!!! Hihetetlen h mennyire válogatós mind ételben mind az öltözködésben :P :P de biztosan azért te ezen nem szórakozol ennyit!

Aliz!!!
Nagyon izgulunk érted!!! Már napok vagy esetleg órák kérdése és megyszületik a kis Viki!! alig várjuk már h hozd a jó hireket!!!!:wink:
gondolom milyen fárasztó lehetett ott annyit várni az NST re :twisted:

Kép
dinaedo
 
 


Lilla!
ugy látszik neked is rendesen elszámolták a szülésed időpontját, durva, anno én is igy jártam!!! de tudod mi a tuti biztos módszer, ami nálam is bevált!!?? pl. én tudtam h Kami mikor fogant, hozzászámoltam 40 hetet, és pont 40 hétre ugyanarra a napra meg is született. - ez a számitásom ugye csak utólag igazolódott be, előre én sem tudtam :lol: (persze orvosilag már 41 hetet irtak, de minden orvos és az uh. is más-más időpontot állapitott meg. :twisted: Persze ugye itt nem vettem számitásba, h esetleg ha pl neked már most másodfokban érett a lepényed, akkor lehet h hamarabb is megszülsz.
Azért mindenesetre nagyon izgi már a te időpontod is, és remélem minden rendben lesz!!
Biztosan jó volt a szüleidnél lenni, jó is egy kicsit nosztalgiázni :wink: Anyós miatt pedig ne idegeskedj előre!!! nem szabad most azt neked!!! majd minden jora fordul. és amugy is majd kialakul mikor már megszülsz :wink:

Zsebi!
Szuper h kész vagytok a felujjitással, biztosan szép lett a gyerekek szobája!!!
Számomra furcsa, h egy ilyen kis babával már együtt a nagykádban fürödtök, de biztosan már a 3 gyereknél sokkal tapasztaltabb vagy!! én nem merném semmi képpen, majd csak ha nagyobb lesz, meg Kaminak amugy is olyan érzékeny a bőre, h csak max 5 percet lehet fürdetni speciális fürdetővel.
Nem válaszoltál a multkor kérdeztem a fodrászodról , tudom régebben már volt erről szó, de nem tudom visszakeresni, hol is van, árban milyen? ha esetleg érdekelne, el tudnád majd priviben küldeni az elérhetőségét?

Kép
dinaedo
 
 


Bocsi lányok, de igy részletekbe irok ahogy éppen eszembe jutnak a dolgok, és nem akarok senkit sem kihagyni

Képek: megnézetem mindenkiét, nagyon ügyesek a csajok és szépek együtt (Patrici, Anna, Nelly trio)

Gyerekorvos téma:
már mi is régóta akarunk váltani, mi körzetileg Gál Gyöngyihez tartozunk, de már nagyon elegünk van belőle, eddig kedves volt, de rossz szakember, mindig én állitottam fel a diagnózist, ő meg rámodta h : talán, na erre dög ideges tudok lenne, most meg már ráadásul még nem is kedves, olyan flegma volt velünk az asszosztensével az utolsó oltáson, lehet azért mert pl mondott egy krémet h mivel kenegessük Kami kiütéses sebeit, nem fogadtuk meg hanem elvittük a börgyógyászatra, h inkáb az ottani orvosra hallgassunk, biztosan nem tetszett neki, de kit érdekel, h mi a véleménye!

Zsu!
Sajnálom h nem fizet a biztositó már erre a kárra, felháboritó h milyen szomszédok vannak!!!!! egyik áztat mások meg hangoskodnak, nem is tudom melyik a rosszabb, de egyik sem jó!!!
Pannika hogy van azóta? eszik már rendesen? miért nem tudott aludni??

Panka!
Hogy álltok a költözéssel? gondolom már pesten is vagytok, milyen az uj lakás és a környék?? majd ha tudsz gyere mesélj!!
Kaminak ilyen Linola Milch fürdetőt és testápolót mondtak, most azt is használjuk, de előtte már a Babe-t és a gyógyszertári hydrofileset is, szóval nagy a paletta már nagyon kész vagyok tőle! Amugy nem ekcéma, és nem is atópiás dermatitisz amire gondoltunk és a körzeti orvos is mondta, valami másabb kiütés, de nem olyan veszélyes mint az ekcéma szerencsére! Emikének nem volt ilyen,??? ő is világosbőrű, hajú, kék szemű.


Anita!

Nagyon jol hangzik ez a zabpelyhes keksz, és főleg egészséges is!
Sajnálom h Anna baba ilyen kis nyugtalan az éjszaka! de biztosan változik majd, te is mondtad h minden gyerek más, és vannak korszakaik amiket majd kinőnek!

Márti!
Sajnálom, h ennyire elfajult a lábad problémája, pedig már azt hittem h minden rendben lesz örökre, de leagalább a sorvadást kezelik rendesen és biztosan helyre fog jönni!!!
Nagyon ügyes a fiad a táncparketten!!! Igazi vörös ördög!!! olyan aranyos!!! Lányodnak sok sikert a felvételihez!!!

Kép
dinaedo
 
 


majd még jövök később az én történetemmel is, de most megyek mert Kami ébred!

Kép
dinaedo
 
 


Sziasztok!!:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pankaa 2009.07.20 13:32-kor.
pankaa
 
 


Boldog Névnapot Nellynek!!!!!

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Sziasztok!


Pintyuska, köszi a fáradozásodat!!! Sajnos ez előfordul.
Tegnap a teszveszen húztam fel magamat, de minek??? Tiszta baromság.
Egy Samsonite pelustáskát figyeltem (az utolsó perben szoktam licitálni). Egy némber feltornázta 8 e Ft-ra és elvitte előlem!!! Ok 20 e Ft a boltban, így is megérte volna, csak azt nem értem, hogy 2 hetes aukciónál miért kell az első napon már 5 e Ft-tal licitálni (1 Ft-ról indult). Ellensége a pénzének???
ÁÁÁ, hagyjuk nem ér egy szót sem tovább..
Patrickó csini csajszi pucin is!! Szép kis kerek popója van!!!

Anita, nagyon kedves vagy, köszönjük!
Van ám hivatalos Nelli nap is, bár még a naptárban nincs benne. Július 11 Nóra, Lili mellett (Ladó féle utónévkönyv alapján)..
Jók lettek a rucik?
Ma sütöm a sütidet, remélem sikerül. :oops: Tudod sütő-analfabéta vagyok... :cry: :cry: :cry:
Elcsórtam a hajadat! Csütörtökön megyek fordrászhoz, remélem le tudja úgy vágni., bár kb. fele annyi hajam van, mint neked..


Panka szijjja!
De ügyesek vagytok, pikkakk elköltöztetek.
Jó, hogy Emikét nem zavarta meg az új környezet.
Kiváncsi vagyok a pecóra nagyon. Bocs a komódért, látszik még a folt? Köszi a popsitörlőket!
Jó neked, hogy minden nap Ikeázhatsz. :cry: Sajnos én Ikea-függő vagyok, jobb is, hogy itt nincs (bár állítólag az lesz az kiserdő helyén :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
Ciguk !!! HOgy pusztulna meg mind.....
És még a magyarok szítják a gyűlölet-hadjáratot!!!


Húúú Márti, ez nagyon rossz hír? A sorvadás ellen mit lehet tenni? Gyógytorna? Porcerősítő?

Edina, neked nagyon boldog névnappot utólag is!!!!
János hogy érzi magát????
Van egy fordász barátnő, most nyitott szalont az István út 83 alatt, csütürtökön letesztelem mit tud és mennyiért .

Alíííííííííííííííz, Viki bébi még mindig odabent??? Hátha a melegfront kihozza! Édes morzsa, úgy várom már, csak azt nem tudom miért!!! De olyan jó nézni a képeket is!!


Zsu???????????? Teszt???? Drukkkkk ezerrel!

Lilla, nézd a jó oldalát, hamar a kezedben tarthatod a pöttömöt! Itt a szép tavasz, reméljük teljesül a vágyad a napsütéses szülésről!
Mindent beszereztetek már?

Andi, meg néztem a skacokat, édesek! "Paulin csősz" és a kis tavasztündérke is cukipofa! A videót még nem láttam, de igyekszem!
Tényleg, mondtad is még karácsony előtt, hogy van az a bolt a Szent Anná-n.


Nálunk minden rendben, vége a láznak (fog sehol) , péntekre várjuk a füllyukasztó csajszit, remélem nem lesz nagy sírás. :cry: :cry: :cry:
Olivér páncélos lovag volt pénteken, majd teszek képeket, meg esküvőit is, csak mindig elfelejtem.
Képzeljétek tiszta paranoiás lettem! Levettem az iwiw-ről a gyerekek képeit.Valahogy zavar, hogy bárki megnézheti.... :shock: :shock:

Szép napot mindenkinek!



Kriszti!
Akkor nem ma tartjátok Nelly névnapját? ma elvileg más naptár szerint is Kornélia nap van :roll:
Húúú..nagyon szuper h itt mész fodrászhoz!!!! mi is az István u-on lakunk jo közel lenne nekem is, főleg ha meg leszel vele elégedve!!! Nagyon kiváncsi vagyok, én a jövőhéten szeretnék menni!! Várjuk a képeket!! és a tapasztalatodat, na meg persze az árakat :oops: :wink: akkor te is le szeretnéd vágatni? nekem is nagyon elegem van már ebből a hosszu hajambol!!! :twisted:
Köszönöm kérdésed, most minden ok a párommal, még jár kivizsgálásokra, mert eddig biztosat nem tudtak mondani, de majd jövök a beszámolommal, csak azt az egész hétvégit egybe szeretném irni, ami hosszu, de most nincs időm rá.

Kép
dinaedo
 
 


Sziasztok!

Kriszti! Aranyos vagy, de elteszem a drukkokat későbbre. Tegnap megjött.... :cry: A tegnapot nagyjából végigbőgtem, de ma már sokkal jobban vagyok. Nem gondoltam, hogy most is ennyire megvisel majd, pedig itt van már a kis tündérem. Nemhiába, nagyon-nagyon szeretném....nem tehetek róla.

Na, de tényleg nem akarom ám ezzel rontani a hangulatot.

Kép
zsuzska81
 
 


Sziasztok Lányok!

Alíz!
Nézem a telefonomat állandóan, hivtál-e és véletlenül nem vettem észre.
Vikikének mennek a drukkok hogy nagyon ügyes kiscsaj legyen és kímélje meg az anyuciját a hosszú vajúdástól. :wink:
Az jó, ha a fiúk már jobban vannak, mostmár maradjanak is egészségesek, a Picikének még nem hiányoznak a bacik. :wink:

Edina!
Várjuk majd a hosszú hétvégi történetedet, ha lesz kis időd megírni.
Az jó, ha a párod jól van most, biztos rendbeszedik egykettőre hisz nem hanyagolta el a problémáját.

Kriszti!
Szupi hogy elmúlt a láz és minden okés.
Én is meg akartam köszönteni a lányodat, de Anitának válaszoltad hogy majd júliusban lesz névnapos a csajszika.
Ne légy paranoiás, míg "csak" képet látnak a gyerekedről addig nincs gond. :wink:
Azért majd tedd fel a picasára a kis páncélos lovagodat. :wink:
Na ha valóban Ikea lesz a kiserdőtök helyén akkor egy ugrásra lesz Tőletek, mehetsz minden nap. :lol: :lol:
Hogy sikerült Anita sütije? Én is meg akartam sütni, csak nem kaptam hozzá zabpelyhet. Illetve nem találtam az Intersparban. :roll: De nem adom fel. :P

Zsuzsi!
Ne kenődj el, nem fog mindig megjönni, nyugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Majd a következő hónapban biztos összejön és azután a föld fölött fogsz járni. Gondolj erre. Én szorítok nagyon. Tudom milyen az ha valaki nagyon vágyik kisbabára. Én is ilyen nagyon akarós voltam. :lol:

Panka!
Tök jó, hogy simán ment az átcuccolás és már majdnem minden randben is van. Ügyes vagy, nagyon. Várjuk a képeidet. :wink:
Zsebtolvaj: bunkó paraszt az ilyen. :twisted: :twisted: Pesten egyszer mi is megjártuk, anyumnak ellopták a Skálában az összes pénzét. Ráadásul Pestről a Balatonra tartottunk. :twisted: :twisted: Mentünk a rendőrségre is, annyit ért kb. mintha nem is mentünk volna. :roll: :roll:

Zita!
Nagyon szépséges a szülinapi torta, látom Patríciának is nagyon ízlett. Olyan finom is volt mint amilyen szép? Ha igen akkor oszd meg velünk hol csináltattad? És ha szabad kérdezni mennyi volt? Mert nagyon szép és gusztusos torta az biztos.

Anita!
Édes a kis emailt író szép fenekű csajod. Tündéri nagyon.
Éjszaka ébred még enni?

Zsebi!
A képeim közt találsz majd "szakmai" képeket is. :lol: Gyerekeim tegnap a laborban pipettázni tanultak míg vártunk apára. :lol: :lol:
Megnéztem a Te képeidet is. CSajok emlegették, hogy jók a Szabi baba fürdő-s képei. Már kezdtem kétségbe esni, azt hittem tök hülye vagyok, hogy nem veszem észre hol van a lubickolós kép, Zitától is kérdeztem hol látott ilyet. Hát sehol, ő a pelenkázólapon készült képre gondolt. :lol: De már ha emlegetted és a csajok dícsérték, jó hogy tettél fel képet. :lol: :lol: Nagggggyon édes a kisfiad a nagykádban. Milyen édesen néz Rád a kis szemeivel. Szépséges kisfiú. Édesek együtt a fiúk is.


Képzeljétek,tegnap a bölcsiben ráadták Dorkára a jelmezét, és a drágám várta hogy buli lesz. Délután mikor mentem érte akkor mondta panaszosan, hogy nem volt buli. :oops: :( De nem kenődött el, így is lefényképezték, és meg is mutathatta a jelmezét. Picasára (sajátra ) tettem is fel képeket.

Lányok!!!
Már Skype-n értekeztünk Zitával erről: kevés nagyon a közös picasás tárhelyünk, bővíteni meg csak pénzért lehet. Ő is törölt képeket, én is, meg én még fogok is, meg mint látjátok újabban a sajátomra pakolok inkább képeket, hogy másnak is legyen hely.
Mit szólnátok hozzá, ha mondjuk 1-2 heten belül a babatalis képeket aki le akarja mentegetni az ezt megtenné és utána törölnénk a talis albumokat? Akkor ismét egy ideig lehetne képeket pakolgatni. Mert már szerintem 40-50 képnél nem fér fel így több.
De ha van valakinek jobb ötlete akkor álljon elő vele bátran!

Kép
Kép
bendor
 
 


Zsuzska
Jaj, ne kenődj el, biztosan sikerülni fog. Csak relax!!!!!Egyébként nagyon együttérzek veled, én is ugyanilyen voltam mikor Anna készült, egy örökkévalóságnak tűnt mig megfogant, de próbálj meg inkább Pannikára koncentrálni, mert tudod a nagy akarásnak mi a vége?
:-)

Bendor
Láttam tegnap a fotókat, nagyon édes Dorka. Jó hogy nem kenődött el nagyon hogy nem volt buli.
Zabpelyhet a dm-ben szoktam venni, bio-t.

Kriszti
Az én hajamat???Megleptél, mostanában utálom az egész fejemet. Meg azt is ami alatta van. Remélem tetszeni fog a fodrász és a műve is.
Hát akkor majd júniusban visszatérek a névnapi köszöntőmmel:-)))

Pusz

Ja képzeljétek ma megmértem Annát Zitáék és az elmúlt 3 hét alatt 200 gr-ot fogyott!!!!!!!!:-((((((
Éjszaka ugyanúgy kel 2-3x, akkor is ha nappal jól eszik. Kb egy nap megeszik egy üvegnyi bébiételt+ kb 50-70 gr gyümipépet + szopi. És igy fogy. De többet sehogy sem tudok belediktálni. Ez van. Azért jövő héten elmegyünk tanácsadásra de nem hiszem hogy tudnak vmit ez ellen. Próbáltam a tejpépet is, de abból sem eszik csak pár kanállal, pedig már többfélét is vettem. Emiatt nem bánom az éjszakai szopit, de azért azt nem gondoltam, hogy még igy is fogyni fog.

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Anita!
Köszi, majd akkor a DM-ben veszek zabpelyhet. :wink:
Átérzem az aggodalmadat a kis Anna súlyvesztése miatt, tudom milyen, hisz mint százszor írtam már , nagyon ismerős a problémátok. Végigzongoráztunk mindezt Dorkával. Az idő oldotta meg nálunk a problémát. És (kopp-kopp) a székrekedés gond is rendeződött a szobatisztasággal, valószínűleg könnyebb ülve kakálnia mint anno állva pelusba.
Mi a baj a hajaddal, meg a fejeddel, meg ugy mindeneddel? :lol: Szerintem is szuper a hajad, és jól is áll Neked. :wink: :P Tök csini anyuka vagy, nem tudom mi a baj, ha van is azt csak Te érzed, kivülálló nem lát semmi kivetnivalót rajtad.

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Nálunk már 6-kor ébresztő volt. :evil: :evil: :evil: :cry:
Nelly semmit sem vacsizott, persze éjjel óránként kelt, szopizni nem akart, csak szorítja össze a kicsi száját. Így megnyugtatni nagyon nehéz, fél óra mire visszalaszikés kezdődik előről.
Biztos a foga, mert alig engedi, hogy bekenjem Dentinoxal. Ma éjszakára adok neki chamomillát.

Anita, szerintem tök jó volt a hajad, mikor nálunk voltatok! De tudod hogy van ez, sosem jó, ami nekünk van.
:lol: :lol:
Annát ugyanazon a mérlegen mérted? Hiába a sokszor digitális csoda , a miénk is csalt 30-40 dkg-t (vagy a dokinénié).
Mikor mentek a dokihoz? Mert ha ua. a mérleg volt, akkor ez a -20 dkg nagyon sok. Esetleg ha szopi előtt adod neki a kajcsit?
Biztos pici a gyomra, eltelik a tejcsivel.
Olivér a vassal dúsított Multikidet kapja , ettől van étvágya. 4 hós kortól adható, egy próbát megérne.

Zsu, sajnálom! Kitartás, hiszen ott van neked Pannika!

Zsebi, kész a pecó? Szépek a színek.

Tegnap kaptam egy jó kis infós oldalt, kukkantsátok meg ti is:

homeomami@homeopatia.info.hu

Szép napot nektek!!!



Kriszti
Nem ugyanazon a mérlegen mértük Annát. Most Zitánál mértem, amúgy meg a tanácsadóba szoktuk. De pont ezért is megyünk el jövő kedden, megmérem ott is. Tudom hogy sok a 200 gr, de nem tudom mit tehetnék még????Nem szopit kap előbb, hanem szilárdat. És naponta többször is próbálkozok vele, összességében eszik meg kb 1 bébiételnyit, van hogy csak 3 evésre sikerül, de van hogy egész nap nem megy le annyi. Meglátjuk mit mutat jövő kedden a mérleg és mit mond az orvos. Én is vitaminra gondoltam, hogy attól hátha nagyobb lenne az étvágya.
Te hogy adod éjszakára a camomillát Nellynek?Egyszer 5 bogyó?Az elég szokott lenni neki, hogy ne fájjon neki éjszaka?Uis vettem én is, most ki akarom próbálni, bár sztem Anna mostanában nem a foga miatt kel fel, csak simán enni. Azt meg ugye nem bánom, most hogy fogyott.

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Anita, nem kritizálni akartalak, félre ne értsd! Te biztosan mindent megteszel és jól teszed!
Lehet, hogy nem is csökkent a súlya, csak a mérleg miatt volt eltérő eredmény!!!!!Egy plusz mérést megérne, csak magad miatt, hogy ne idegeskedj. Nyilván tanácsadás ideje alatt, amikor nincs beteg gyerek .
Mi is végig csináltuk Olivérrel, minden havi mérés rémálom volt. Úristen, vajon most mennyi stb. Ráadásul a dokinő bunkó is volt, mindig bűntudatot ébresztett bennem. "tömjük a gyereket anyuka, mert ez nagyon kevés hízás " stb.
Azért gondoltam a vitalminra, mert sokszor a vitaminhiány is okoz étvágytalanságot, a vas meg kimondottan jó erre a problémára.


A chamomillát úgy adtam, hogy délután 17 ó-kor 5 golyó, lefekvés előtt 5. Másnap már csak legfekvés előtt 5, majd minden nap eggyel kevesebb.
Most csak 5-tel kezdem, a többit uú.
Mivel nem szopizott ma éjjel teljesen feleslegesen ébred Nelly, de Annának szerintem ne add, hadd egyen. Neki még szüksége van rá.
Persze ez csak az én véleményem, nem mérvadó.

Dokira visszatérve.
Lilla ti hol laktok pontosan? Mert a Poroszlaynak egy része Kulcsár Ágneshez tartozik (ő volt a mi dokink). Na őt semmiképpen sem ajánlom!!!!! Régi bútordarab, elavult beidegződésekkel, és gyakorlatilag hülyének néz......




Sziasztok!!!

Megvagyunk, zajlik az élet, nem vagyunk szerencsére betegek :wink:

Én is változatok mindjárt a képeken!

Zsu: sajnálom :( Új hónap, új remények :!:
Kriszti: nem is tudtam a taliról :( Valahogy elkerülte a figyelmemet!!! Sajnálom, mert mentünk volna :(

Alizka: nagyon szorítok nektek!!! Ügyesek legyetek!!! Kitartás!!!
Puszi

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Sziasztok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pankaa 2009.07.20 13:34-kor.
pankaa
 
 


Kriszti
Egy percig sem gondoltam hogy kritizálni akarsz, nyugi!!!
:-)))

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Hello Lányok!

Örömhír!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jelentem:
Ma , 13.13-kor megszületett Pinczés Viktória 51 cm-rel és 3690 gr-mal. Anyuka és a kis hajasbaba is jól vannak.
Alíz most délután negyed 3-kor csörgött rám, akkor még fent voltak az őrzőben.
Éjszaka 2-3 óra között mentek be, mert ekkor már 3 perces fájásai voltak amik 1 percig tartottak. Szerencsére Balázska is épp felébredt , így ébreszteni sem kellett, tudták vinni nagymamához.
Apuka is végig bent volt, Alíz nem kért EDA-t, anélkül ment minden. Igaz hajnaltól "csak" most délutánra született meg a kis drága , de túl vannak a nehezén. Próbál Vikike szopizni.

Drága Alíz!
Ezúton is szívből gratulálunk Nektek a kislányotokhoz! Jó egészséget, sok tejcsit, hasfájásmentes napokat kívánunk Nektek!!!!
Kép Kép Kép

Kép
Kép
bendor
 
 


Alíz!
Én is szívből gratulálok Vikikéhez!Nagyon ügyes voltál!Jó egészséget , sok tejcsit kívánok!:D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


ALIZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szívből gratulálok a kis Vikikéhez!!!!! Jó babázást, sok tejcsit és egy életre szoló BOLDOGSÁGOT kívánok Nektek

Ezt neked küldöm:
"Győztél, megnyerted a legnagyobb harcot,
Kifejlődött tested, csudaszép lett arcod.
Kilenc hónap várakozás, mindennek van ára,
Mutasd meg magad, gyere a világra.
Elindulsz egy alagúton, vakító fény hívogat,
Magad körül nem látsz mást, csak hatalmas arcokat.
Mosolyognak, Téged vártak hosszú idő óta,
Sírásod számukra isteni nóta.
Hideg van, megszoktad a burkolt világot,
nem ismerted máig az igazi valóságot.
Megszakad hirtelen az összetartó kötél,
nem visz vissza senki, ide születtél.
Újra vizet érzel, megdörzsöl egy néni,
Furcsán érzed magad, elkezdesz félni.
Lefektetnek valakire, ez most már tabu.
Mi történik velem? Tudom már, ez Anyu!"
Vendég
 


ALíz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hatalmas gratula Nektek!!!!! Jó egészséget, sok boldogságot immáron négyesben!!!!!!!!!!!!!! :D

Andi! Köszike, hogy rám írtál! :wink:

Zita! Engem sikerült megríkatnod.... :oops:

Kép
zsuzska81
 
 


Zsuzsi: Sajnálom hogy megjött ez a fránya piri, el tudom képzelni menyire rossz érzés. Nagy úr a türelmetlenség. De én is azt mondom hogy vigasztaljon az hogy ott van Pannika, és hamarosan jön a kistesó is. :lol: :lol: :lol:
Uncsim tavaly márc. vetélt el és mostáig sem sikerült nekik újra. :cry:

Nagyon szép ez a versike, engem is meghatott.

Panka: Grat. a bölcsihez!!! Állhatsz munkába. Emikének nem hiszem hogy nehéz lesz a bölcsibe beszokni, hisz már annyiszor volt játszóházba is és szereti a gyerekeket. Biztosan élvezni fogja. Ha már most sem akart onnan eljönni,ténleg szerencsétek volt mindenben. És minden olyan hirtelen jott.
Jo ügyintézést neked.

Tegnap itt voltak Anitáék, patrícia teljes extázisba esik mikor meglátja Annát, oda kúszik egy pillanat alatt és meg akarja tépni a haját, bele kapaszkodik, nyújtózik utánna, nagyon édesek. Anna is közeledne csak ő finomabban. tegnap pusziloztak is. Patrícia megcuppogtatta Anna arcát.

Patrícia ma felült egyedül a hintába, addig addig tornázott, mig végül rájött hogy bele lehet kapaszkodni a tálcájába es felhúzta magát, úgy ült fél órát, sehogy se akart hátradölni pedig próbáltam vissza tenni. Aztán ugyanezt végig csinálta a pihenőszékbe, ott kellett egy kis segitség mert egyedül nem sikerült neki de már tiszta vörös volt a sok próbálkozástól. És rá jött hogy hátrafele is lehet kúszni, most ez a legújabb.

Na sietek, mert megyünk Müllerbe.
Vendég
 


Sziasztok!

Aliz! Hatalmas gratula a picihez és jó egészséget kivánok!


Én ma voltam NST-n. Végre jó lett... Anna baba végig mozogta az egészet, úgyhogy megdicsértem. :)
Úgyhogy nincs más, mint várakozni.....
Vendég
 


Zita!
Tortát honnan rendelted?
Nagggyon jók az újabb képek a csajodról, és milyen ügyes kislány, hogy felhúzza magát. Látod mondtam én, hogy pikk-pakk fel fog állni a kiságyban is , érdemes lejjebb engedni, hamar bekövetkezik már ez is. :P
Jajjj, nagyon szép versikét irtál ide Alízéknak, nagyon megható tényleg.
Hogy álltok, ill. haladtok a lakáskereséssel?Mikortól lépnétek innen le?

Panka!
Szuper hogy így haladnak a dolgaitok, akkor most nagyon happy minden. Emilinek biztos nem lesz gondja a bölcsivel, hisz tényleg társasági kislány.
Férjednek hogy tetszik az új meló? Szokja?
Hát... ami a tárhelyet illeti, Zita irt skype-n hogy nem engedte neki a képfeltöltést kevés a tárhely címszóval. Ekkor töröltünk mindketten, és így tudott újabbakat tölteni.
Meg mikor belépsz a feltöltés helyre akár a saját albumodba akkor is az egész tárhely telítettségét mutatja a jobb oldalon.

Kriszti!
Fülcsilyukasztás, belövés, vagy nem tudom mi lesz Nelly babának, de ne aggódj. Pillanat alatt megvan.Neked jobban fog "fájni" mint a lányodnak, az biztos. Én is így voltam vele. Dorka abban a pillanatban sírt míg lyukasztották a fülét és átdugták a fülcsit, következő pillanatban már vigyorgott a védőnőre.
Sajnálom, hogy nyűgösen telt az éjszakátok, remélhetőleg a mai már jobb lesz.
Süti milyen lett.
Ma sikerült nekem is zabpelyhet vennem. :wink:

Lilla!
Tök jó, hogy minden oké volt az NST-den. Tényleg nincs más mint várni , várni, várni.
Jobban telnek már az éjszakáid?
Ma voltál a Kenézyben a derekaddal, hátaddal? Jobb már?

Olgi!
Édesek az új képeken a gyerkőcök. Milyen sokat nőtt már Tündike . És Zolcsika is nagyfiúsodik.
Ha tudsz, gyere gyakrabban. :wink:

Kép
Kép
bendor
 
 


Aliz!!!

Gratulálok Vikike érkezéséhez!!!!!! Sok tejcsit , jó egészséget és boldog pillanatokat kivánok nektek!!!!

Kép
dinaedo
 
 


Pinczés Vikike:
Kép

Alíz!
Nagyon szép a kislánykád!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
bendor
 
 


Aliz: Nagyon szép a kislánykád! Szerintem hasonlít rád.:)

Andi: A tortát a Csonka templom mögötti cukrászdából rendeltem, ahonnan az esküvőit is. Szerintem egyáltalán nem drágák, mint például a kismandula. És gyönyörüen dolgoznak, minden kívánságát az embernek megvalósitják. 3400 ft volt 15 szeletes, csokis keksz, marcipan bevonattal, pillangóval, díszitéssel, írással együtt.

Ágyat már leengedtük a múlt héten, csak elfelejtettem írni. Muszály volt. De így jobb is, és én is nyugpdtabb vagyok, mintha Patrícia is jobban szeretné.

Lakás ügy: áll. Nem tudom mi lesz. Most várjuk hogy mit mond egy pasi aki itt adná ki a lakását a panelekbe velünk majdnem szembe. mert az ő bérlői nem fizettek már hónapok óta, tartóznak 300.000 ft-al. márc. 8áig kaptak haladákot. Ha fizetnek maradnak, ha nem akkor kiadja nekünk. :?

Felfedezte Patrícia a fiókot. Át suhant az akadályokon, és oda ment a fiokhoz aztán kihúzta. Lesz még sok bajom vele, úgy látom.

Puszi
Vendég
 


Aliz
Tiszta szívből gratulálok a kis Viktória babához. Kívánok sok tejcsit, és nagyon jó babázást.

Andi
Én nem tudom Aliz számát, priviben megírnád nekem?Nem tudod mennyire fogad látogatókat?Zita szombaton nem megyünk el ketten?A lányokat itt hagynánk a fiúkra . . .

Panka
Gratulálok, nem semmi milyen szerencsésen alakulnak a dolgaitok. Örülök, igy biztos könnyebb lesz megszokni is. Emilinek is biztosan könnyű lesz beilleszkedni a bölcsibe. Te akkor mikortól fogsz is dolgozni?

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Sziasztok!

Zita! Kertes házban nem gondolkoztok? Mert az most nekünk kiadó, velünk szemben, ahová anyukám költözött volna. 2001-ben épült, most van frissen festve.
A torta tényleg szép volt, és nem drága. Bár én nem szeretem a marcipánt, de én a ritka kivétel vagyok :) .
A fiókkipakolós korszak szép korszak! Nálunk Bogi volt a nagy pakolós, nem állította meg még a gyerekzár sem, csak egy darabig, de hamar rájött, hogy hogy kell kinyitni.

Aliz! Gratulálok a Vikike születéséhez! Jó egészséget, és sok örömet kívánok az egész családnak!

Panka! Örülök, hogy jól sikerült a költözés, és tényleg mázli, hogy bölcsi is lesz!

Kriszti! Még mindíg nem vagyunk teljesen kész! :( A szekrényesek hétfőre ígérték, mondták, hogy max. keddre átcsúszik kicsit. Ehhez képest idejöttek hétfőn délre, kedden egész nap csinálták, tegnap nem jöttek, és mára ígérték még, hogy az ajtókat felrakják, mert már "csak" annyi hiányzik. Na de persze ez sem ment simán, ugyanis leverték a falat. :twisted: Persze a párom jól összeveszett velük, úgyhogy szépen kijavították. Először persze el akarták sumákolni. Hát, akivel így kell beszélni, az megkaphatja! De jó nagy szekrények, sok cuccot elnyelnek!

Tegnap vettünk egy új autót. :) Igazából már régóta tervezzük, mert Skoda Oktáviánk volt eddig is, de még a régi típus, amelyikben hátul középen nincs 3 pontos biztonsági öv, csak két pontos. Így azért nagyobb útra nem lehet elmenni 3 gyerekkel. Sokat dilemmáztunk, megnéztünk egy csomó fajta autót, a férjem vágya egy SUV lett volna, de azoknak, amik még árban belefértek volna, sokkal kisebb a csomagtartójuk, mint a Skodának. Márpedig nekünk alapvetően két szempontunk volt, hátul a 3 gyerek kényelmasen elférjen, ill. jó nagy csomagtartó legyen. Az egyterűek neki nem tetszenek (nekem igen), úgyhogy végül maradtunk a Skodánál. Az új Oktáviákban ugyanis még nagyobb lett a csomagtartó, és a középső ülésen is van 3 pontos biztonsági öv. És most negy akció van, úgyhogy nagyon jó árban vannak az Oktáviák. Úgyhogy mostmár semmi akadálya a nyaralásnak :) :) :)

zsebi_baba
 
 


Sziasztok!

Micsoda szép kislány Vikike!!!!! :D És milyen kisimult a kis arca!

Panka! Hűha, jól felpörögtek az események! Hirtelen minden megváltozott körülöttetek, de nem baj az! Emikének tutira tetszeni fog a bölcsi!

Anita! Sajnálom a fogyást, tudom, milyen érzés.... :( És nyilván Te mindent megteszel, ez nem is kérdés. Reméljük, ez csak egyszeri kivételes alkalom volt, aztán újra megindul a hízás! :wink: Ja, most látom, hogy különböző mérlegen lett mérve. Akkor lehet, nem is fogyott semmit, csak az a mérvadó, ha ugyanazon a mérlegen méred!

Olgi! Tündike olyan nagylányos, de komolyan! :D És még mindig nagyon egyformák Zozival! :wink:

Zita! Patrici hogy erőlködik, hogy felüljön, haláli! :lol: Pannika ezt csinálta kb 2,5 hónapos kora óta: ha megfogtuk a kez :lol: ét, húzta fel magát, aztán később ha bármibe megkapaszkodot, úgy. Patrici egyedül felállt a kiságyban??? :shock: :D AZta, jó hamar!!!!

Köszönöm mindenkinek a vigasztaló szavakat, előre nézek, persze, nem is tehetek mást. 2 hónapot próbálunk még így, de rettegek, hogy utána mi lesz.... Pannikával ugyanez volt, 3 hónapot próbáltunk, utána nem tudom, mi jött volna, de attól tartok, semmi jó.... :? A 3. hónapban az esélytelenek nyugalmával elvoltam, és a drágám megkönyörült rajtunk, és beköltözött. Picit most is ebben bízom. És képzeljétek, milyen fura, az eddigi 2 clostis ciklusom (mindkettő!) napra pontosan akkor kezdődött, mint a 2 évvel ezelőttiek....remélem, ez jó ómen! :)

Kép
zsuzska81
 
 


Ja, Anita! Akartam neked írni, hogy próbáld ki a házilag készített kását! Nekem Bogival voltak ilyen evős gondjaim , na nem étvágyilag, az volt, csak éppen nem nagyon volt neki elég a tejcsi már 4 hónaposan, ezért "laktatóbb" kaját kerestem neki. Ezt egy babaszakácskönyvben találtam, és nagyon bejött, sőt még a mai napig szereti :) .

Az első kása:

200ml tej, tápszer vagy víz, 20g friss gabonapehely (6 hónapos kor előtt zabpelyhet vagy rizspelyhet használjunk), 7g cukor (ezt én elhagytam, helyette gyümölcsöt turmixoltam hozzá),

A tej felét felforraljuk, hozzáadjuk a gabonapelyhet, 2-3 percig főzzük, majd hozzáadjuk a tej többi részét is. Én úgy csináltam, hogy mivel nem volt lefejt anyatejem, vízben főztem meg, de az anyatejet egyébként sem forralnám, hanem vízben megfőzném, és utána adnék hozzá anyatejet. Még a saját gőzében hagytam puhulni, és a végén összeturmixoltam. Banánt vagy almát turmixoltam hozzá.

Ez jó laktatós, és finom is!

zsebi_baba
 
 


Zsebi
Köszi a receptet, mindenképp ki fogom próbálni. Akkor szted csinálhatom az egészet vizzel?

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Alíz!

Gratulálunk!
Kép

Kívánunk nektek sok-sok boldog és probléma mentes együtt töltött éveket!

Kép
awe
 
 


Zita, Anita! megcsodáltam a lányok képeit! :D Kis drágák!

Andi! Nem reagáltam még Dorka jelmezére, nagyon csini volt benne! :wink: Még jó, hogy ilyen könnyene elfogadta, hogy buli nem volt. :roll: Gondolom, megnyugodtál! :wink: Köszi, hogy este is szóltál, hogy tettél fel képet Vikikéről, néztem is még akkor, csak Laci volt a gépnél, ezért nem válaszoltam. :)

Évi! Tessék írni Magatokról!!! :D

Zsebi! Gratulálok az új autóhoz! Balesetmentes közlekedést! Azstaloshoz meg kitartást, tényleg a végén vagytok már a rumlinak, aztán nyugi lesz! SUV az vminek a rövidítése? Én még nem is hallottam.... :oops:

Kép
zsuzska81
 
 


Sziasztok!

Nem sokat tudok mostanság jönni ide mert el vagyok havazva :cry:
Tudjátok a terhesség alatti incidensemből kifolyólag felváltva járom a rendőrséget az orvost és az ügyvédet.Nagyon nyögve nyelősen intézkednek még mult héten kaptuk meg az első határozatot amiben a szolg. és védünk szerint mindent jogosan csináltak :shock: .
Egy biztos hogy az elköv egy két hónap rohngálás és ideg mert ugye ujra és ujra felhánytorgatják az egészet és rám tör a sírás.Sajnos nem tudtam még kiheverni (csak ugy látszik) és nem is tudom el lehet e felejteni egy ilyet :cry:

Vidámabb dolgok is történnek velünk azért :lol:
Szasza kb egy hete szépen ül már csak előre szokott eldőlni :lol:
Ő mindent megeszik (én azt mondtam ha tyúksz@rt tennék a kanálba azt is lenyelné :lol: ) egy kajánál megeszik egy egészüveg bébikaját és kb 80-100 gyümilé.Napont 4x eszik ebből 1-2 szilárd a többi tápi vagy tejpép.
Az utolsó mérésen 8,1kg volt 67cm.Nagy súlyú de nem is hurkás annyira nem tudom hogy van a védőnő szerint erős csontozatú.
Foga még nem jött ki egy sem és nem is nyűglődik csak a nyála folyik annyira mintha egy csapot nyitottunk volna ki.
A bébikompba kotor nagyon és valamelyik nap a küszöbön átemelte az egyik kerekét de hogy hogy csinálta?Nagyon szereti megfeszíteni magát ugy mintha állna de nem bírja magát csak izmoskodik :lol: .

Bocsi hogy most csak magunkról írtam :oops:

Megyek képeket nézegetni és ha lesz időm visszatérek.


Puszi mindenkinek!

Kép
awe
 
 


Évi! Sajnálom, hogy miken kell keresztülmenned.... :cry: Szasza micsoda nagy fiú! és nem semmi mennyiségeket eszik, bár azt Pankáéknál a talin is láttuk, hogy mennyi tejcsit küldött le. Pedig akkor még kicsi volt, most meg nagy! :D AZ meg csak jó, ha mindent szeret!

Pannika lassan 3 órája alszik. Ez mostanában igencsak ritka. Elaludt séta közben. Ez nem olyan nagy szám, néha még előfordul, de ha beérünk a lépcsőházba, mindig kipattan a szeme... Na, most nem. Arra sem ébredt fel, hogy kivettem a babakocsiból, betettem az ágyába. Rányitottam az ablakot, meg betakartam, és alszik azóta is. :D

Kép
zsuzska81
 
 


Anita! Igen, csinálhatod teljesen vízzel is, én is azért találtam ki, hogy gyümit is teszek hozzá, hogy valami íze legyen.

Zsuzska! Köszi! A SUV a városi terepjárókat jelenti. Egyébként nekem az nem is volt szimpatikus, olyan " újgazdagos". Mondjuk azért lett volna praktikus, mert ha barlangászni megyünk, elég sokat megyünk erdei úton, amit a Skoda alacsony alváza nem igazán díjaz, de most azt is megemelték egy picit. De a nagy csomagtartó sokkal fontosabb volt.

Évi! Tényleg jó a Szasza étvágya! Az én Szabimé is, ha cumisüvegből eszik, mindíg sír, amikor elfogy. Aztán abbahagyja, tehát nem azért, mert még éhes (mondjuk azt még nem próbáltam ki, mennyit bírna megenni) , csak megijed, hogy vége. :) Egyébként most voltunk tanácsadáson, 6400g. De látszik is rajta, hogy semmiképp nem alultáplált, mondjuk szerintem ő sem dagi.

zsebi_baba
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?