Szép estét jányok!
Csak felületesen olvastam, így kevés maradt meg.... majd holnap bővebben jövök.
Gyugyi!
Tényleg nagyon hasonlít egymásra a két leányzó!
Basszus, az a 30 hetes pocak!
Gizi!
Szijja! Majd valamelyik nap írok privit, lenne pár kérdésem. Zavarhatlak?
Princzike!
Nagyon sajnálom!
Pompom!
Mizu?
Vicuska, Fencike!
Kitartás, minnyá babáztok!
Zsófi!
Én sem vagyok jó példa, 35. hét!
Nana, Levente már a mienk!
Ticsi!
Írtam iwiwre, de itt is boldog szülinapot!
Nati!
Szabikádnak is sok boldogságot! Puszilgasd meg a nevembe!
Enyim fijam, még mindig nem töltötte be a 12-t a vonalzó szerint!
Krisz!
Igazad van, jó ez így nekem.
Csak k**va kellemetlen!
Susy!
Neked sem csöpög? Akkor kezdek megnyugodni, azt hittem kevesebb a tejci, mert már reggelre nem is durran be a cici, tök lapi. Dóra egyelőre nem panaszkodik. Nálunk is egyre jobb a helyzet alvásilag. Eddig is megaludta a 8-9 órát csak rosszkor. Most 10 körül alszik reggel 7-8-ig. Napközben alszik Vinzent?
Vickynászom!
Vejem Levente még mindig gyönyörűséges!
Dike!
Tbányán már nincs ettől a héttől tilalom, hátha Szfehérváron sincs már. Bár a nőgyógyászat más, mert ott vannak kismamik is.
Már nem tom ki kérdezte!
Nem köztivérzésem van, rendesen megjött, csak sokáig tart. Még mindig!
De szopi alatt állítólag minden belefér, az is ha sokáig megvan, az is ha ritkán vagy egyáltalán nem jön meg! Még türelmes vagyok, mert ha pecsételés volt valóban az első héten, akkor most van meg normálisan és mintha múlna....
Anyám szombaton eltörte a térdét. Ez hiányzott nekem, hogy még őt is ápolgassam. Na persze neki sem hiányzott, de akkor is velem van kibacva!
Soha nem volt gyomrom az ápoláshoz meg ilyenekhez, most meg a fürdetéshez, a nagy és kis dolgok elvégzéséhez is én kellek! Ma feküdt be a kórházba, pénteken műtik, remélem egy darabig nem engedik haza!
Gondoltam rá, hogy azt kapja segítségül amit én terhesség alatt, de akkor éhen halna....Nem tudok ennyire szemét lenni, pedig....
Na mindegy, majd lesz valahogy.
Cép jó éjt!