Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Brúnónak boldog hófordulót!

véda: Engem is elszomorít, ami az elmúlt napokban történt, meg annyi más is, de most én sem akarok itt negatívkodni. Majd talán egyszer személyesen kiöntöm neked a szívemet, ha lesz rá módunk. :)
Nagyon drukkolok nektek, hogy Lilukád meggyógyuljon! Annyira sajnálom, hogy egy ilyen ügyes, okos kislánynak ennyit kell szenvednie! És persze ezáltal neked és párodnak is, hiszen majd megszakadhat a szívetek érte...

Edit: Engem érdekel, milyen ajándékot hoztál! :lol:

Már megint törölte magát valaki a babanetről? Kubu? Én már csak ennyit tudok erre a helyzetre írni. :( :( :( :( :( :( :(

További jó éjszakát!
fmarti

Dittke, mi van a csomagban? :D
Zsolti jó taknyos, remélem azért fogunk aludni az éjjel.

Szép álmokat mindenkinek.

Kép
Kép
patr

Patri: ne menj el!
Vendég

Sziasztok!

Hihetetlenül sűrű napon vagyok túl..
Az agyam is sokmindenen kattog, és most olyan élethelyzetben vagyok (pozitív értelemben, és nem vagyok terhes :) ), hogy egy ideig nem jövök, vagy csak zugolvasni, amikor az időm engedi.

Ez nem a most olyan népszerű tagtörlődések miatt van, egyszerűen csak megsínyli a családom, ha nekik háttal pötyögök. Már nagyon régóta érlelődik bennem.

Kép
Kép
bondi

Jó reggellt!
Mindenkinek az van benne, amit szeretne! :lol:

Kép
dittke

Zsoltinak jobbulást!

Kép
dittke

Jó reggelt!
Dittke köszi, pocsék éjszakánk volt, tele volt az orra, állandóan szörcsögött, dobálta magát. Szopizni sem nagyon tudott, nem kapott levegőt.
Tök álmos szegénykém, de nem tud aludni sem.
Viszont jókedvű szerencsére. Anyukája már nem annyira.

Kata, itt vagyok. :)

Kép
Kép
patr

Szia Patr!

Kerestelek...
Sajnálom, hogy Zsolesz beteg...
Gyógyuljon meg hamar!

Sajna mostanában nem tudok jönni, a ház gyakorlatilag romokban....Majdcsak rend lesz egyszer....tegnap addig jutottam, hogy portalan minden.. :D Ez is valami...ma megyünk festéket venni...a java ezután jön..

A többi ruci közül kell valami?

Mennem kell, sír..................
Vendég

Szia Marcsi :) !
Igen, elvileg minden kéne! Lányom teljesen lerongyolódva, mindent kinőtt, amiket meg feltettél tetszenek neki. Én nem adtam össze, mondasz egy összeget az egész kupacra?
Kitartás a festéshez! Gondolj arra, ha kész lesz milyen jó lesz!

Kép
Kép
patr

Jó reggelt!

Pati Zsoltinak jobbulást!
sajnálom,hogy megint rosszul aludtatok.:cry:

Marcsi neked jó munkát mára is ,gondolj arra,hogy ha kész lesz milyen szép lesz a lakásotok és egyből nem fog olyan borzalmasnak tünni az egész. :wink:

Bondi nagyon sajnálom,hogy egy ideig nem fogsz jönni,mert én nagyon szeretem olvasni az írásaidat.

Kép
csugi

Jó reggelt!

Csak egy rövid bejelentkezés, mert megyek be a munkahelyemre új telefonért! Hurrá!!!!!!

Tita, megcsináltam amit kértél a leveledben! :)
Jó volt tegnap beszélgetni!!! :) :)

Délután benézek! Pá mindenkinek!

KépKép
hene

Ja, és képzeljétek Gergő lefekvés előtt benyomta a tápszert, ahogy kifogyott az üveg, elfordította a fejét és már aludt is!!!!!!

KépKép
hene

Jó reggelt!

Patri, sajnálom az éjszakát!

Felhívnálak fél óra múlva! Oksa?

Kép
andkata

Csugi, köszönöm!

Kata, jó, hogy beszéltünk. Zsoltinak már nem csak a nyála és a taknya folyik, de az egyik szeméből is dől a könny! Szegénykém elég vacakul van.

Kép
Kép
patr

Hát csajok, pár hete írtam, hogy milyen jó kis csapat gyűlt itt össze...
:D
Erre bekukkantok és mit látok? :shock: :shock: :shock:

Szerintem jöhetne már a tavasz...Úgy látom nem csak nekem hosszú a tél... :roll:
blanka75

Drága Zsoltinak jobbulást!

Kép
20150601134430

Blanka azért a csapat még mindig jó! :wink:

Viki, köszönjük, ránk fér!

Kép
Kép
patr

Patr! Jobbulást Zsoltinak.

Jázmin meg kruppos, úgy hörög itt mellettem, hogy rossz hallgatni. :cry:

Kép
szly27

Nicike, Szilvi, köszönjük!

Szilvi, a kruppot nagyon sajnálom! Én is mindig ettől rettegek, számomra nagyon kezelhetetlen betegség! Azt tudod, hogy hidegpárásító nagyon jó rá? és Salvus vizet kell bele tenni, nem sima vizet.
Van ám olyan hogy egy gyereknek összesen egyszer van kruppos betegsége, aztán soha többet. Reméljük ti ebbe a kategóriába tartoztok!

Kép
Kép
patr

Én is a krupptól retteg.Leginkább attól h nem ismerem fel.. :oops:

nicike

Hát Patr! Úgy legyen! Remélem többször nem lesz. Igen, de azért köszi!

Nicike! Fel fogod ismerni, ha netán Lilinek lesz. Nem lehet összetéveszteni semmivel szerintem.

Köszönjük a jókívánságokat!

Kép
szly27

Jobbulást a kis betegeknek!

Ha jól láttam, wera és mav is törölték magukat! :(

d.dodó

Szilvi, sajnálom Jázmint! Rectodel kúpot használtok? Brúnó azt kapott.

Nicike, ne aggódj, tényleg ijesztő a kruppos roham, de nekünk pl a hideg levegő+ a hidegpárásító segített.

Valaki tudja esetleg, hová tűnt mindneki és főleg miért??? Olyan szomorú, hogy így széthullik ez a csapat... :(

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája

Zsuzsa! Igen, Rectodelt kúpot kaptunk. Mindjárt szerelem a hideg párásítót, emrt már rég nem használtuk. Remélem még működik.

Brúnó jól van már?

Jázmin eléggé hangosan veszi a levegőt!

Kép
szly27

Zsuzsa, Brunó is kruppos? Nem értem, anno azt mondták, hogy egy éves kor alatt nem nagyon jön ki a krupp. Most meg csak itt Jázmin, Brunó és Mav-éknál az egyik fiú! :?

Kép
Kép
patr

Egyébként nagyon remélem, hogy lassan jön valaki, és elmagyarázza a felállást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
patr

PAtr! Én úgy olvastam, hogy fél éves kortól kijöhet!

Kép
szly27

Kint sétáltunk és olyan jó volt, nem hörgött. De idebent megint.

Kép
szly27

Szilvi, éjszakára öltöztesd jól fel, és aludjatok hűvösben!

Kép
Kép
patr

Úgy lesz! Előtte kiszellőztetünk kicsit
Meg elindítom mindjárt a párásítót

Kép
szly27

Kívánom,hogy nagyon nyugisan, jól teljen az éjjeletek!

Kép
Kép
patr

Szly:remélem jó éjszakátok lesz!!

Kép
Kép
Kép
kike

Képzeljétek, Zsolti ma egyedül felült!!!! :D

Kép
Kép
patr

Na akkor itt az ideje, hogy leírjon valaki valamit. Bár az utóbbi időben én visszavonult létet éltem, mégis belecsöppentem azokba a dolgokba, amik itt történtek. Konfliktusok, félreértések, egyeseket egyre jobban zavart, hogy bárki bármit bármikor olvas. Engem is a meglepetés erejével ért a dolog, de most gy érzem, hogy valakinek már tisztáznia kellene valamit. Szóval a fent leírtak miatt a többség és főleg a 'régi' csapat úgy döntött, hogy új helyet keresünk magunknak, ahol csak mi látjuk hogy mi történik, és elbújunk a világ szeme elől. Követhetetlen volt már a mennyiség, a sok ember, aki csak néha-néha benézett és csak arra volt ideje, hogy nincs ideje visszolvasni, de... Úgyhogy ennek az lett a vége, hogy egy bizonyos mag, aki először távozott, közösen eldöntötte, hogy kik azok, akiket meghívnak a másik helyre, és kik azok, akiket nem. Csúnya dolog, nem csúnya dolog, ez a helyzet. És sokakat bánt, hogy így legyen vége egy olyan dolognak, ami ennyire sok ideig működött. Szerintem hirtelen döntés volt, mindenki hirtelen beleugrott, és most megy a gondolkozás, hogy biztos így kellett volna-e megoldani a dolgot. Lehet, hogy nem, és lehet, hogy vannak, akiket ez bánt (főleg gondolom azok között, akik nem lettek meghívva) de sajnos az élet nem mindig igazságos. Senkinek nem kell magára vennie, nincs egy bűnbak, nincs egy ember, akire ez visszavezethető, ez így alakult. Szerintem ezután még többen vissza fognak jönni leírni a saját véleményüket, csak valakinek el kell kezdeni a sort, mert csak megy a vergődés. Én is elképzelhetetlennek tartottam még akár két hete is, hogy ez lesz, mert láttunk már egy pár topikot becsődölni, de azt hiszem, hogy ez még mindig kulturáltabb volt, mint ha először átment volna mocskolódásba az egész és nagy sértődések közepette ugyanígy alakul. Úgyhogy akik megbántva érzik magukat, én személy szerint bocsánatot kérek, remélem, hogy én nem okoztam senkinek fájdalmat, és azt is remélem, hogy ezek után sem mocskolódva lesz lezárva a topik. További jó gyereknevelést mindenkinek!

KépKép
muffin

Marcsi, összeadod majd nekem a ruhák árát?
Azért légyszi, ha van majd egy kis időd, a nadrágok derekát légyszi mérd le! Köszönöm!!!

Kép
Kép
patr

Hát Evelyn nagyon szépen fogalmaztál.....most, mikor etettem Lizyt gondoltam rá, ha senki nem meri elkezdeni leírni az igazságot, én megteszem. Mert már zavaró, hogy a "másik helyen" is cak ezen csámcsogunk, hogy ide miért nem jövünk elköszönni azoktól, akik esetleg oda nem lettek meghívva. Hiszen ezt kívánná meg a tisztesség, becsület!
Sajnálom, hogy így alakult, hatványozottan sajnálom, mert miattam indította ezt a kedves, felejthetetlen topikot egy barátnőm!
Mindenkinek további szép és jót! Ujabb babákat, szép éveket!

d.dodó

Evelyn! Nagyon szépen köszönöm, hogy leírtad! Elég ramaty érzés ez!

Én is meg lettem hívva a másikba, bevallom jó, mert tényleg nem olvassák mások és sokkal nyíltabban lehet cseverészni!

De valóban nem ez volt a legjobb módja a váltásnak. Aki itt maradt és meg lett bántva, attól én is elnézést kérek! Tényleg nincs egy ember akit ki lehetne emelni, mindenki egyöntetűen ment el!
Ha valakit valamikor megbántottam, bocsánatot kérek!
Nagyon szerettem ebbe a topicba írni, tartozni, de tényleg megy tovább az élet, változások vannak, lesznek!
De köszönöm az elmúlt időszakot a pocakosodástól teljesen idáig!!

Lehet, hogy még ide is keveredek, lehet, hogy fogok írni, de a lelkem nem nyugodt amíg erről a dologról nem írok!!!

Mindenkinek további szép napokat!!!

sz.andi

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 11:07-kor.
Vendég

Evelyn: köszi, hogy ennyire szépen írtad le ezeket!

Már nagyon vártam a "bejelentést", mert ezt a hallgatás nem volt jó.

Engem is hívtak a másik helyre, de ott is inkább csak olvasok - ahogy ide is bekukkantok olykor. Nem szóltam bele mások döntésébe, hogy kit látnának odaát szívesen, és kit nem, mert én itt is jól éreztem-érzem magam, csak már nem bírtam a tempót. Tény, hogy nagyon hirtelen jött a váltás, és ennek biztosan lesz visszhangja (meg is értem). De életemnek egy fontos részét itt, veletek éltem-élem meg (amíg győzöm...).

Kép
Kép
bondi

Én nem is tudom mit írhatnék-nagyon sajnálom hogy így alakult a dolog.
Szerettem itt lenni,engem annyira nem zavart hogy más is olvassa,tudom hogy Nővérem is szokta:innen is küldök neki sok puszit,és jobbulást az egész családnak.
Volt hogy sokszor nem tudtunk beszélni,és akkor innen értesült dolgokról...Hogy mi van velünk,miegymás...

Én is szeretnék bocsánatot kérni azoktól akik nem lettek oda meghívva.
Mindenkinek további boldog gyereknevelést...

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Hát nem mondom, hogy nagyon meglepődtem azon, amit írtatok, valahol meg is értem, csak hát ennek a topicnak a lényege volt, hogy nyílt, bárki bármikor csatlakozhat, beleolvashat, ezzel mindenki tisztában kellett legyen.

Köszönöm Nektek, hogy ha csak zugolvasóként is, de picit ide tartozhattam, még jobban köszönöm a sok tanácsot, amit közvetve vagy közvetlenül Tőletek kaptam, nagyban megkönnyítettétek az első időket Brúnóval.

Őszintén szólba hiányozni fogtok és sajnálom, hogy így ért véget ez a topic.

További jó cseverészést és még inkább minden szépet és jót, neveljétek ügyesen továbbra is Brúnó kis kortársait (és a nagyokat is persze)! :)

Isten Veletek!

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája

sziasztok,
köszi, Evelyn, hogy leírtad, végre én is tisztán látom a helyzetet. Sajna én nem nagyon tudtam követni a napi eseményeket, és én írtam is amikor jöttem, hogy nincs időm visszaolvasni, de... és hát sajna ez az igazság. Viszont a gondolataim gyakran idetévedtek, mindig gondoltam arra, vajon kivel mi lehet: a mi kismamánkkal Titivel; a Kata tesójával, Dórikánkról van-e új kép; Eliotnak vajon mitől van/volt magas láza és meggyógyult-e; Dominak elmúlt-e már a száraz foltja; Viki drágának van-e még gödröcskéje az arcán; Lilukára nagyon sokszor és egy kis aggódással; Zsoltira és összes testvérére... és mindenkire, na! Jöttem, olvastam, amennyi belémfért, aztán egy-két szót írtam és már rohantam is a magam csemetéi után.
Sajnálom, hogy itt és most ez a fórum megszűnt, remélem, az aktív tagok az új helyen megint jól fogják magukat érezni, és túl tudnak lépni ezen a helyzeten. A maradóknak pedig ugyanezt kívánom, hogy tudjanak tovább egymással beszélgetni, és ne legyen bennük harag a többiek miatt.
Köszönöm, hogy sokat tanulhattam, nekem nagyon sokat adott ez a fórum!
Sziasztok, anyukák, gyerkőckék! Mindenkinek szép tavaszt, boldog gyerekarcokat kívánok a továbbiakban!

KépKép
szkagi

Sziasztok!

Nagyon sajnálom, hogy elköltöztetek ebből a topicból. Bevallom én is szoktalak olvasni benneteket, és nagyon sok segítséget kaptam tőletek.

További jó egészséget és sok boldogságot kívánok babáknak, mamáknak és papáknak!

Brúnó anyukáját külön üdvözlöm, én is augusztus 3.-án szültem a kisfiamat, ugyanabban a kórházban és szintén császárral.

Kriszti
kittina30

Remélem Brúnó meggyógyult, ha még nem, akkor mielőbbi gyógyulást kívánok neki!

Kriszti
kittina30

Sziasztok!

Muffin jól fogalmazott! Teljes mértékben egyet értek vele.

Én úgy gondolom, hogy azért benéznék még ide is! Persze ha lesz miért! :wink:

Jázmin jobban van, viszonylag jól aludtunk. Nem kell kórházba menni, hurrá!

Kép
szly27

Szép napot :P

Szomorúan, de búcsúzni jöttem.
Köszönöm mindannyiotoknak a sok-sok örömöt, amit kaptam tőletek, a sok figyelmet, törődést, a bánat és a boldogság megosztását. Köszönöm leginkább azt, hogy ismerhetlek Benneteket, és Veletek tölthettem az elmúlt több, mint 1 évet!

Búcsúzóul egy szép csokor NEKETEK! Kép
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csipcsab 2009.03.06 16:19-kor.
csipcsab

Szia Kriszti!!!

Akkor lehet, hogy találkoztunk is? Kinél szültél, miért lett császár? Mesélj magatokról!

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?