2009.03.04 19:44
Szerző: muffin
Na akkor itt az ideje, hogy leírjon valaki valamit. Bár az utóbbi időben én visszavonult létet éltem, mégis belecsöppentem azokba a dolgokba, amik itt történtek. Konfliktusok, félreértések, egyeseket egyre jobban zavart, hogy bárki bármit bármikor olvas. Engem is a meglepetés erejével ért a dolog, de most gy érzem, hogy valakinek már tisztáznia kellene valamit. Szóval a fent leírtak miatt a többség és főleg a 'régi' csapat úgy döntött, hogy új helyet keresünk magunknak, ahol csak mi látjuk hogy mi történik, és elbújunk a világ szeme elől. Követhetetlen volt már a mennyiség, a sok ember, aki csak néha-néha benézett és csak arra volt ideje, hogy nincs ideje visszolvasni, de... Úgyhogy ennek az lett a vége, hogy egy bizonyos mag, aki először távozott, közösen eldöntötte, hogy kik azok, akiket meghívnak a másik helyre, és kik azok, akiket nem. Csúnya dolog, nem csúnya dolog, ez a helyzet. És sokakat bánt, hogy így legyen vége egy olyan dolognak, ami ennyire sok ideig működött. Szerintem hirtelen döntés volt, mindenki hirtelen beleugrott, és most megy a gondolkozás, hogy biztos így kellett volna-e megoldani a dolgot. Lehet, hogy nem, és lehet, hogy vannak, akiket ez bánt (főleg gondolom azok között, akik nem lettek meghívva) de sajnos az élet nem mindig igazságos. Senkinek nem kell magára vennie, nincs egy bűnbak, nincs egy ember, akire ez visszavezethető, ez így alakult. Szerintem ezután még többen vissza fognak jönni leírni a saját véleményüket, csak valakinek el kell kezdeni a sort, mert csak megy a vergődés. Én is elképzelhetetlennek tartottam még akár két hete is, hogy ez lesz, mert láttunk már egy pár topikot becsődölni, de azt hiszem, hogy ez még mindig kulturáltabb volt, mint ha először átment volna mocskolódásba az egész és nagy sértődések közepette ugyanígy alakul. Úgyhogy akik megbántva érzik magukat, én személy szerint bocsánatot kérek, remélem, hogy én nem okoztam senkinek fájdalmat, és azt is remélem, hogy ezek után sem mocskolódva lesz lezárva a topik. További jó gyereknevelést mindenkinek!