Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!

Megvolt az uhu....3000 gr-osra saccolta a dokibáááá...szóval Nyafinak lesz igaza és tényleg azért nézhet ki nagyobbnak a hasam mert túl kevés idő telt el a 2 terhesség között....amúgy most visszanéztem és Rékával amikor mentem szülni akkor volt a haskörfogatom 103 cm....na ez most 105 cm....szóval nem is nagyobb....ki érti ezt?Na mind1 a lényeg hogy minden ok.....Kíváncsian várom hogy mikor óhajt kibújni a FiatalÚr :)
De csajok én alig keményedek...pedig tegnap felnyaltam a fürdőszobát, Wc.....négykézláb vízkőoldóztam a kádat :shock: És semmi extra!!!
Pedig a holnapi napot annyira megúsznám....mennem kell 11-re altató orvoshoz egy konzultációra....az előző császár miatt!Aztán 13.30-ra védőnő....14.30-ra saját fogadott dokibáááá.... :roll:

Nyafi nem lehet hogy inkább aaz epres joghurtra allergiás Gigi....mert epret csak 2 éves kor után ajánlanak az apró magvak miatt + allergén is!

Köszi a tippeket a popóra....van itthon sudocreme...mondjuk én annyira nem szeretem.....de mintha már szebb lenne a popója....és már nem fosizik annyit mert próbálok olyan kajcsit összeállítani neki ami picit fogja a hasát és ez beválik úgy néz ki(kopp-kopp-kopp) :) És már látom a jobb alsó 2-es fogacskát.....már átlátszó az ínye...szóval 1-2 nap és kinnt van.....bár azt kb. 1 hét múlva követi a párja is.....Rékucinál ez így műkszik :D

Anna örülök hogy minden ok...kistesóval.... :D Jaaa a konyhabútorunk ennél a színnél picit sötétebb lesz!Nem találtam olyan képet róla :?

Betegeknek jobbulást!!!

Na megyek mert a csajom nemsokára kel...és...indul a nagyüzem!

Puszi
Niki
Vendég
 


És két friss kép:

Kép Cica egyedül próbál enni...:)

Kép Nagyon éééélveziii....kismalackaaaa...:)
Vendég
 


Sziasztok!

Niki
Én az Alsol krémet javasoltam volna, mert a sudocreme-mel én sem vagyok tökéletesen megelégedve. De Csabi fiú, lehet, hogy csak neki nem passzol annyira

Nyafi

Epresre szavazok. Szilvát már tavaly kaphatott Gigi, nem hiszem, hogy attól kijött, a gombócban lévő alapanyagok sem allergének, de az eper igen. Én minden ilyen epres, málnás tudomisénaprómagvas jófenéket kihagyok. Igaz anyósom hétvégén emiatt nagyon csúnyán nézett rám, mikor a tortán lévő egynegyed szeletke epret nem engedtem, hogy lenyomja Csabi torkán, de nem ő neveli a gyereket. De annak örülök, hogy Gigi nem bárányhimlős, legalább is neki ez a jobbik eset. :)

Mondjuk, ha már itt tartunk. Én 1.5 éves kort hallottam, hogy utána lehet már adni ezeket a gyümiket. Csabinak az júli 25, de eper inkább júniusban van. :? Most akkor már adjak, vagy ne? Már egy hónapja ezen dilemmázom, mert alig várom az eperszezont.

Terhesség, hányinger

Én sok újságban, rengeteg tippet olvastam már, pl citromos víz kortyolgatása, ha csak reggel van hányingered, akkor felébredsz, 1-2 keksz és víz, és csak rá 10 percre kelsz fel stb. De sztem mindenkinek más jön be, próbálgatni kell.
Nem irigyellek Anna és Betti, szörnyű lehet.
Nekem egyetlen egyszer volt a terhesség miatt hányingerem, ki is jött azonnal a reggeli azóta nem volt. Voltaképpen semmi bajom nincs most sem, egy-két apróságot leszámítva.
1. Nem tudok húst enni. Egész egyszerűen undor fog el a hús ízére és láttára, és csak nyammogom, de nem bírom lenyelni. Főleg a sima rántott hús, a keményebb húsod, de minden hús. Úgyhogy nagyjából 2-3 hete nem is eszem húst. (persze virslit igen, meg egyszer ettem carbonara-t azon szalonna volt.) Valami ötlet?
Helyettesítem én, mert nagyon tejtermékes vagyok, ímádom a sajtokat, a tejet és a tojást is, csak azért olyan szívesen megennék már egy kis rántott húst.
2. Szinte alig eszem! Na, Csabival ez sem volt jellemző. Folyton ettem már az eleje óta. Igaz, minden nap szedtem az Elevitet, most meg csak két naponta és lassan abba is hagyom. De, azért úgy gondolom, hogy már 1 kilót nem bánnék magamon, vagy legalább ennék egy rendes adagot. De semmi. Mindenből csak gyerekadagok mennek le és nem is tudok többször enni, a napi 3x kaja plusz egyszer gyümi azt slusszpassz. Nekem ez nagyon furcsa...

Hunci
Hogy sikerült?

Csabi
Szóval: csüt hőemelkedése volt, akkor írtam. Kapott nurofent, aztán pénteken is háromszor, mert sosem ment le a hőemelkedés és estére belázasodott. De semmi baja nem volt, csak kicsit evett kevesebbet. Döntöttem belé literszám a teát. Szombat nurofenes nap, és hőemelkedés. Estére egy-két köhögés és szürcsögés éjjel (mintha horkolna), úgyhogy vasárnap reggel AmbroxolQ-ból 2.5 ml, plusz nurofen. Próbáltuk szívni az orrát, de semmi takony. Csöpögtettünk is. Aztán se köhögés, se semmi, úgyhogy este se nurofent nem kapott, se Ambroxolt. Aztán ma reggel köhögött, de már szakadozva és nem sokat, úgyhogy megint reggelinél Ambroxol, de már nurofen nem kell, még hőemelkedés sincs. Most kamilla teázunk, meg facsartam mandraint és cebionoztam. Hívtam dokit, hogy akkor vigyem-e vagy sem, mert feleslegesnek láttam (Peti ugye pénteken beteg volt, de meggyógyult hétvégén). Azt mondhta, hogy 3 n apig adjam napi 2x az Ambroxolt, ha nem javulna, csak akkor vigyem.
Sztem sima nátha, vagy valami kosz van a manduláján és ennyi. A receptoraim még mindig nem jelezne betegséget, alapjában Csabi még mindig vidám, nem alszik többet és enni is eszik. (csak akaratos és maga akar enni mindig)
Nem lehet, hogy snoopy nálatok is ilyesmi van?

Van vérképem, ami két helyen nem stimmel, de már megnéztem, egyik sem vészes és mindkettő alacsonyabb, mint az átlag.
Csütörtökön megyek a 12 hetes sztk-s UH-ra (én így hívom, mert nem 4d-s), nagyon nagyon reménykedünk, hogy megmondják, hogy kisfiú vagy kislány lakik-e a pocakomban?!
Ha nem mondják meg, megvárom a 16-át a dokinál (vagy nem várom meg :lol: ) és ha ő sem tudja megmondani (nki mondjuk régebbi a készüléke), akkor irány a 4D-s ultrahang.
Csabinál már simán megmondták 12 hetesen, úgyhogy ha fiú, sztem azt már tuti lehet majd látni. Úgyhogy ha nem látnak semmit, bízunk a lányban. :lol:

Kép


Kép
fcicus
 
 

 
 

Köszönöm mindenkinek a drukkot.

Cicc nálam detto ugyanez van. Én is alig bírok enni, és már a kicsit fűszeres dolgoktól azonnal rosszul vagyok, úgyhogy most mindent ízetlenül csinálok. Alig eszem néha ebédre csak egy leves és kész ennyi, úgy érzem magam mintha egy 4 fogásos kaját ettem volna meg. Hányinger inkább csak reggel van, meg ha nagyon éhes kezdek lenni, szerintem biztos leesik a cukrom és amiatt lehet. A héten megyek vérvételre, kíváncsi leszek. Én csak folsavat meg magne B6-ot szedek a vitaminoktól csak rosszul voltam múltkor is. És ha a vérképem oké szerintem maradok ennél a két bogyónál.

Nyafi szerencse hogy nem bárányhimlő, én pont most filózom hogy beadassam-e Levinek mert állítólag a mostani bárányhimlők már sokkal veszélyesebbek, hát nem tudom? Szerintem is az eper lehetet a bűnös.

Niki kis Rékuci nagyon édes. Lehet Kornél baba tovább is bent marad, mint Levi nálam. A fiúk túl jól érzik magukat odabent és nem nagyon sietnek kifelé. Épp múltkor gondolkodtam hogy amikor szültünk, szinte csak a lányok jöttek korábban a kiírt időpont előtt, és a fiúk később. Már kérdezni akartam tőled hogy a két terhesség között azon kívül, hogy nagyobb a pocid, és hogy Kornél többet mozog, volt valami különbség? pl.:hányinger vagy bármi más téren?

Betty hogy bírod, én állandóan aludnék, volt hogy ülve elaludtam Levi mellett erre ő rögtön odajött és kupán vágott a labdájával. Hogy anya ébredj mááááááááááááárrrrrrrrrr!!!

Képzeljétek Levi elkezdet anyásodni mióta kistesó a pocimba van, lehet hogy megérzi vagy csak véletlen egybeesés?

Snoopy majd írj m újság!!

Hunci hogy sikerült bizti ügyes voltál!

Szép jó éjt!
Anna, Levi baba, Kistesó
Kép
Kép
boganna07
 
 


Hogy bírom?
Arcüreggyulladás, láz, nátha, 0 életkedv. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Teeermészetesen most kellett, h beteg legyek.
és hiába mondja a dokim, h szedhetek mindent, én azért megpróbálom a végsőkig kihúzni a fájdalomcsillapító szedését.
Már 2 paracetamolt vettem be =2 nap alatt) mert már bőgtem, olyan rosszul voltam. Arra gondoltam, h ez is tuti árt neki ha ennyire
szenvedek. Így bevettem, aludtam egy nagyot és jobban voltam.
Utálom ezt..a dokik új állásfoglalását pedig nem értem. Régen nem volt szabad semmit szedni..most meg mindent?
Vagy ennyire megváltozott a gyógyszerek összetétele?
Maradok a teánál, az infralámpánál és végszükség esetén egy fájdalomcsillapítónál..
Mindenesetre féltem a kis pockot.. :oops:
Voltam ma dokinál. Ma vagyok 5 hetes. Minden oké.

dhbetty
 
 


Csajok elvigyem így oltásra? Nem tom az allergia után mehet ez az oltás? Nincs benne valami olyan anyag ami nem tesz jót? Mit tom én valami tojásfehérje vagy ilyesmi???? Már vas éjjel elmúltak a pöttyök és csütörtökön menne.
Érdekes Cic nekünk mindig más dolgok válnak be. A sudocrém, meg most az ambroxol-Q. Na az mint halottnak a szenteltviz kb.

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok,

Betty, jaj...ez szar lehet! jobbulást neked. gyorsan gyógyulj meg!!!
nekem a dokim nem gyógyszerpárti, de azt mondta ha rosszul vagyok, fejfájás vagy bármi nyugodtan vegyek be vlmt, mert a fájdalom rosszabb a babának! persze ne halomra szedjem őket, de van olyan ami nem káros rájuk nézve.

Anna, még semmi, ha vlmit megtudok írok!

de szar éjszakánk volt! 8-9ig az ölemben ült/feküdt azt hittem simán el fog aludni, mivel az össz alvása de. 1 óra du 5körül 20 perc volt.
ez nem sok.
át akartam adni apjának, h tudjak wc-re menni, meg enni vlmit...erre olyna sírásban tört ki. át kellett vennem, és úgy ettem a corn-flakes-et, h ő közben az ölemben ült és dobálta a tányéromba a cf-et. :lol:
aztán kért ropit, de valszeg rosszul harapott rá, mert felsértette az ínyét és elkezdett vérezni, elég csúnyám. persze ment az ordítás. de nem engedte, h megnézzem hol.
mentünk aludni, Szabi kinn a nappaliban (én akartam ott aludni K-val de mondta maradjunk mi a hálóban). jól tettem, h külön aludtunk, mert 21- 1-ig óránként kelt, felsírt/üvöltött de olyan szinten...., majd éjfélkor kapott egy kúpot és kelt 2, 4, f7kor.
én olyna fáradt vagyok...

szóval Cic, fogalmam sincs, h ez ugyan ez-e, mert K kedve elég ramaty volt az elmúlt két napban, alig evett, de ő nem köhög. csak a láz a tünet és a fogfájás.
remélem meg tudják mondani a baba nemét, nekem sajnos csak a 18. héten mondták meg.

Niki, szép súlyban van Kornél! Réka meg nagyon cuki! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára snooopy 2009.03.03 11:38-kor.
snooopy
 
 


Snoopy, szerintem hívd ki a dokit, mert múltkor én sem akartam kihívni mondván nincs láza és az orra folyik csak majd már a 3. éjszaka nem aludtunk. kihívtam a dokit, és mondta nagyon csúnya a mandulája, szóval beteg volt de még mennyire. Láz nélkül hihetetlen, mondjuk Levi még ilyen piros torokkal is evett, ezért nem tűnt föl hogy beteg lenne. Lehet Kolosnak nem csak a foga jön hanem a torka is fáj és ezért nem eszik. Csak ötlet volt. Próbáld megnézni a torkát, mondjuk nekem ez még nem sikerült soha.:-( A nem alvást én sem bírom főleg most.

Betty jaj szegény, meg tudlak érteni nekem is fájt a torkom és csak sós vízzel mertem öblögetni. De ami neked van az tényleg komoly. A dokik azt mondják hogy, a láz az ami árthat a babának, szóval akkor muszály bevenni valamit amit a doki ajánl, férjem talált a netten egy olyan gyógyszert épp az ilyen gyulladásos betegségre, azt hiszem Ospant a neve. Kérdezz rá a dokinál.

Nyafi ha doki engedi az oltást akkor biztos lehet, végül is csak allergia volt nem betegség nem?

Kép
Kép
boganna07
 
 


Sziasztok!

Valami tényleg lehetett a levegőben,mert Flóra is egész éjjel szirénázott.Nem tudom mi a baja,nem beteg,szerintem megint a fogakkal szenved.
Tényleg hulla vagyok.Alig várom,h dél legyen és én is aludjak vele együtt.

Megkaptuk a 15 hós oltást,gyerek a 8.-ik éjjelre be is lázasodott.39,2-39,3-39,4 volt a láza.Az is jó éjszaka volt! :wink:

Beteg babáknak Anyukáknak Kismamáknak jobbulást kívánunk!

Niki:kitartást a maradék időhöz!Rékuci még mindig nagyon aranyos!ű

Hunci:igen ott olvastam.Remélem nem baj... :oops: :oops:
kingiii
 
 


Sziasztok!

NYafi

Sztem nyugodtan elviheted oltásra. Az én doki egyszer azt mondta, hogy csak a lázas betegség után kell várni legalább egy hetet.

Mi amúgy beadatjuk a bárányhimlő elleni oltást, több okból is. Azt hittem, hogy már 1 évesen megkapja, de még várat magára.
Egyrészt, mert Csabi fiú, és mint a mumpsznál is régen (tudja a fene, hogy kell írni), a bárányhimlő is a fiúknak sokkal veszélyesebb.
Másrészt pedig mind nekem, mind a Briginek (unokahugim), mind Petinek, szóval kb. mindenkinek a családban maradtak maradandó lyukak valahol a testén emiatt a hülye betegség miatt. Csabinak ezt nem kívánom.

Betti

Sajnálom! :-( Én is minden szart elkaptam az elején. Figy, még C vitamint nagyon javaslom! Napi 1000 mg meg sem árt! És gyümölcs, akár lé formájában is! Nekem amúgy a dokim nem javasolja a gyógyszert, bár ő természetgyógyász is egyben nem csak szülész, és így könnyebb dolgom van. Szóval nyugodj meg, ha nincsen napokon keresztül magas lázad, akkor állítólag egyáltalán nem sérül a baba, ha 2-3 napig már lázas vagy 38 fölött, akkor mindenképpen menj dokihoz! (nekem ezt mondta a szülészem)

Anna

És honnan szerzed a folsavat? :?: Amerre jártam, egy gyógyszertárban sem lehet már 2 hete kapni, mert hiány van.
Egyébként én most váltok. 12 hétig szedtem a folsavat, meg az elevitet és 2 hete a MagneB6-ot. Az utóbbit továbbra is szednem kell, mert a doki napi 3x1-et javasolt, én a 2x1-el elvagyok. De ha jó az Uh, akkor leállok a folsavval (már amúgy sincs több), és az elevitet is jócskán megritkítom. :)

Tegnap este levágtuk Csabi haját! 2.5 mm-esre! :lol:

Kép


Kép
fcicus
 
 


Cicc nekem még a Levivel való terhességből maradt egy egész doboz amiben van vagy 80 db. Azt szedem, nekem sajna egy kicsit szorulást okoz de a 12. hét végéig mindenképp szedni fogom. Képzeld mi is tegnap vágtuk le Levi haját, már harmadszorra. Olyan kis pasisak lesznek így, nem?

Kingii sajna a fogacskák miatt. Ez a belázasodás a 15. havi oltás miatt törvényszerű, és mennyi ideig van? Akkor sikerült az oltás ha be is lázasodik utána pár nappal?

Kép
Kép
boganna07
 
 


Cicc miért javasolta a dokid hogy ennyi Magne B6-ot szedj?
Kép
Kép
boganna07
 
 


Anna:

MMR oltási reakció, oltási betegség
Az oltóanyag élő, gyengített kanyaró, rózsahimlő és mumpsz vírusokat tartalmaz. A természetes fertőzéshez hasonló módon hat a immunrendszerre. Az oltás utáni 7-21 nap között jelentkezhet oltási reakció lázzal. Amennyiben láz mellett kanyaró-, rubeolaszerű kiütés (morbilliform, rubeoliform) jelentkezik, esetleg kétoldali nyálmirigy duzzanat észlelhető, oltási betegségről beszélünk. Az oltási betegség nem fertőz, a tünetek enyhék, a folyamat rövid idő alatt ( 2-3 nap) elmúlik. Amennyiben az általános állapot romlása mellett indokolatlanul magas lázat (39-40 oC), kifejezettebb tüneteket tapasztalunk, orvosi vizsgálat szükséges. Minden esetben gondolni kell az oltási betegség idején jelentkező más kórokozó okozta fertőzésre, mely véletlen egybeesés, nem áll ok-okozati kapcsolatban az oltással.
kingiii
 
 


Anna, megnéztem a torka nem piros. és ma már érezhetően jobb a kedve, láza nincs. beszéltem a dokival, szerinte a foga lehet csak fura a magas láz. én is inkább fogra gyanakszom, mert néha fájdalmasan felsír, ha szilárdat eszik akkor is. amit nem kell rágni az mehet.
snooopy
 
 


snoooppy kaptál privit? (még a múlt héten)

dhbetty
 
 


Majd jövök, csak összeszedem magam.

dhbetty
 
 


Betty, igen, ne haragudj nem is írtam, hogy köszi a választ!!!
snooopy
 
 


sziasztok.
most kissé hulla vagyok :oops:
köszönöm a kérdést, Anna, Cic és Kingii (abc sorrendben :lol: ) igen, sikerült, megvan a 3. diplomám is :lol: most megy a pihi ezerrel és a nagytakarítás.

minden baba édes, betegeknek gyógypuszi.

nekünk is mingyá 15 hós oltás, banyek, telik az idő...

Kingii, dehogy baj, ott vagyok inkább :wink:

Cic, jövö hétre ha minden oké egyik sem beteg, találj ki valamit.
Vendég
 


Sziasztok!

Szépek - még mindig - a babák!

Jobbulást minden babának és mamának aki beteg!

Kimásznak a kiságyból :shock:
...Levi még nem tette - bár nagyon ritkán alszik benne.

A mi napjaink is mozgalmasan telnek...
Levi állandóan megy és pakol valamit.
Szereti kiszedni - vagyis kidobálni az apja gatyáit, pólóit, a saját harisnyáit, zoknikat...stb...
én pedig csak pakolok visszafelé :(

Van (jelenleg 3 db) motorja (az első a keresztlányunké volt- ez nagy még,
a másodikat Anyós kérte kölcsön a szomszédból, a harmadikat pedig tegnap vette )
már szépe felül - leszáll egyedül és motorozik.
...a bébitaxival is közlekedik néha, de az már nem olyan nagy újság.
...arra néhányszor fordítva sikerül felülnie :P

Ma kapta volna a 15 hós oltást, de délelőtt folyt az orra..

Már kint van a 10. fogunk is, így könnyebb rágni... de egy kicsit szenved vele.
Hasmenés... 1-2 alkalommal - hajnalban szinte sírt álmában - annyira fájt neki..
de bekenem és alszik tovább..

Hunci
Gratula a 3. diplomához! :wink:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Anna
Hát, az én kópém inkább újra egy kisbabára hasonlít. A 2.5 mm-es haj nem nagy, és hogy őszinte legyek talán még kevésbé pasis, de inkább tündéri kisbaba.


Még hogy kimásznak? Hehhh.
Csabi ma megpróbált a RÁCSOS ágyból is kimászni. :!: Éjjel már nem alszik benne, nappal akkor kerül oda, ha nem is tudom mikor... van, mikor egész nap kint van. És néha esténként mindketten beülünk. Én bemászok, és aztán kintről nyüszít, hogy ő is akar. :lol:
Szóval állt az ágy végénél a sarkánál, ahol szokott és egyszer csak feltette a lábát az ágy szélére. Simán a vádlija közepéig kilógatta! Mivel mellette egy puff van, így elég rizikós a helyzet, de amilyen ügyes előbb utóbb megtanulja, úgyhogy hamar keresek egy másik ágyat. :lol:

Kép


Kép
fcicus
 
 


Node akkor hol alszik Csabi? Veletek?

dhbetty
 
 


Na talán most van szusszanásnyi időm.
Holnapután hazamegyünk a szüleimhez (hurrá), de már hétfőn jövünk is vissza.

Kia, jó, h írtál.
Eladtátok már a lakást?
Férjednek hogy tetszik ott a munka?

Hunci!
Gratulálok, ügyes vagy!!
:D

Snoopy nem haragszom! :)

Anna!
Egyébként én is folyton aludnék. Viszont én sem eszem sokat, -2 kg-nál járok, mondjuk ebbe a betegség is beleszól tuti.

nyafi!
Hogy döntöttél, viszed Gigit oltásra vagy nem?

dhbetty
 
 


odaviszem megkérdem, legfeljebb csak lemérik. Tényleg volt ismitek aki influenzás volt? Mert nekem nem...pedig állítólag járvány volt.

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!

Betti
Igen, velünk alszik. :oops: :lol:
Eleinte csak egy betegség miatt volt, mert ugye félig függőlegesben kellett tartani, amit csak én tudtam, az ágy nem. Aztán rendbe jött, de minden másnap nálunk aludt, és ha betettem az ágyába, elkezdett bőgni, de az apjának! A Peti meg ímádja, ha velünk alszik (nap közben nem látja, így kihasználja éjjel :lol: ), úgyhogy mindig ők nyertek. Egy ideig zavart, de már egész hozzászoktam. Néha vicces, mikor arra kelek, hogy egy láb van a vállamon, mert Csabi folyton szanaszét dobálja a lábait. :lol:

nyafi
Tudam, hogy járvány van, de most nekem sem volt egy ismerősöm sem influenzás.

Kép


Kép
fcicus
 
 


Sziasztok!!!

Még mindig 2in1 :roll: Nem úgy néz ki hogy a FiatalÚr ki szeretne jönni....pedig mi már szeretnénk ha beindulna!

Betty gyors gyógyulást kívánok neked és kitartás!!!Sajnálom hogy ilyen ramatyul vagy!!!

Terhes kimamik....az elején én is fogytam Kornéllal is....ráadaásul én rosszul is voltam, émelyegtem....és....nálam ez a hasmenénes dolog is bejáccott Kornélnál is pedig nem is kaptam el semmi bacit....de ez Rékánál is megvolt annak idején az első 3 hónapban!Jaaa és fáradság na az volt még borzasztó....volt úgy hogy Réka játszott mellettem én meg elaludtam a szőnyegen már csak arra kaptam fel a fejem hogy éppen álmodok valamit....hááát...elég ijesztő volt!!!
Anna te kérdezted mi volt még a különbség.....hááátt....pl. Rékával semmilyen édességet nem kívántam és nem is ettem....szinte teljesen a végéig.....na de Kornélnál szinte csak az édességet kívántam ami mai napig tart....nemhiába mászott fel rám 14 kg :roll: De nem érdekel úgyis lemegy.....főleg így a végefelé már bevettem a lesza...om tablettát ezzel kapcsolatban.....hála az égnek drága férjuram sem nyaggatt ezzel....úgyhogy e van ezt kell szeretni :lol:

Remélem minden betegeskedő baba már jobban van!

Hunci Gratula a 3. diplomádhoz!!!Csodállak érte!!!

15 hós oltást mi most halasztjuk....mert nem tudom Kornél mikor akar kibújni....és....nem szeretném ha nem lehetnék Rékuci mellett ha éppen kijönnek rajta az oltás utóhatásai....szóval mi 1 hónap múlva kapjuk!

Na de a tegnapi napom nagyon car lett.....ugye rohangálós nap....nem is volt semmi gond...csak a dokim húzott fel!
Ugye elmentünk ..... már a vizsgálat gyanús volt mert nagyon fájt amikor megvizsgált...pedig nem szokott fájni szinte meg sem érzem.Aztán uhu is megvolt....leülünk beszélgetni ...szokásos dolgok....méhszáj ugyanolyan.....és...most azt mondja nekem hogy a belső méhszájam betonkemény...így lehet hogy túlhordás lesz belőle.....na ekkor már kezdtem ideges lenni.....és...akkor benyögi hogy háááát ő jöv.héten szabin lesz....hétfőtől-péntekig.....na akkor leesett miért is vizsgált meg ilyen durván.....mert hogy ő holnap ügyeletes és akkor nyugodtan mehetek....és még vasárnap is....de jöv.héten ugye nem lesz....na de ezt nekem miért az utsóóó pillanatban kell megtudnom.....ÁÁÁÁÁÁ..... :evil: Megadta egy másik doki nevét hogy esetleg majd őt hívjam ha úgy adódik....na de itt felmerül bennem a igen sok kérdés...akkor most ha a másik dokinál szülök neki ugyanannyit adjak és majd osztoznak....vagy .....csak úgy adjak neki amennyit gondolok????ÁÁÁÁÁÁ ezek után nem is akarok a saját dokimnál szülni egye meg a fene....de közben meg azon jár az agyam hogy azért csak ő vitt végig + még Rékát is nála szültem.....ÁÁÁÁÁ....megőrülök!Egyébként azt a dokit lecsekkoltam akit ajánlott....sógornőm ugye védőnő és megnyugtatott hogy nagyon normális, jó szakember ő a szülészet vezetője!
Aztán lenyugtattam magam hogy majd az én kisfiam eldönti kinél akar megszületni elvégre ő is fültanúja volt az egész eseménynek :wink:

Na jó hosszú lettem bocsi....de olyan jól esett kiírni magamból!!Viszont túlhordani nem szeretném mert akkor 2 naponta amnio...nst...és az állítólag nagyon car!

Puszi
Niki
Vendég
 


Sziasztok!

Niki!

Szerintem nem lesz gond a túlhordással. A fiúk nem sietnek ki annyira mint a lányok! Én dec.11-re voltam kiírva, 2 újjnyi tágulással bektettek 11-én, és 12-én hajnali 4-kor raktak infúzióra. Én is jobb szerettem volna, ha magától beindul... De jobb volt így, mert voltak komplikációk, de szerencsére nem kellett császározni.

Doki kérdés....
Szerintem nem kell ezen ennyire kiakadni...persze, én is mérges voltam, mert azért is lettünk indítva, mert a következő héten nem volt a dokim. De nekik is jár a szabadság. És nincs olyan nap, amikor nem szül épp egy nő sem, aki hozzá jár... Még jó, hogy szólt, mert a sógornőmnek mégcsak nem is szólt a dokija, hogy nem lesz azona héten... :shock:
Nálunk a szülésért nem kell fizetni, csak ha nagyon akarsz, de a terhesgondozás 4000 forint volt. Így nem volt gond, ha nem volt a doki akkor amikor szültél, ő ki van fizetve gyakorlatilag.
Egyébként minden szülész jó orvos szerintem. 4 doki van Siófokon, és mindegyiknél szülnék, ha úgy alakulna a dolog. Nem is lehetne szülész, ha nem tudná mit csinál. A másik dokit másik anyuka választotta, és ő mondja róla a legjobbakat.

Erika
erisunny
 
 


Szegény Niki! Én úgy gondolom, ha ennek a dokinak adtál terhesgondozásra pénzt, akkor a másiknak kell a szülésre, ha ne adj isten nála lesz...Te jó ég! Max 2 hét és itt a babád!!!

Kép
nyafi
 
 


Most csak gyors kérdés:Niki 2 naponta amnio??Az +mi???Lehet h.... vagyok de nekem csak nst-re kellett minden másnap mennem!1 Hét túlhordás volt !(24-re voltam kiirva és 31-én született meg Vivi! :D

Kép
aniko...
 
 


Csak gyorsan mert Rékuci itt pörög mellettem :) Köszi lányok a nyugtatgatást!!!!

AMNIOSCOPIA:Amikor megnézik a magzatvíz színét....azzal a bizonyos kacsával kitágítanak és bekukk ha nyitott a méhszáj....na de nekem csak a külső nyitott 1 újjnyira...na ilyenkor mi van???ÁÁÁÁ csak nem jutunk el odáig....bár már jöv.hét szombaton mennem kell 8-ra ha addig nem szülünk!!! :shock:
Vendég
 


Amnio: Azért kell,mert ha a baba belepisil és belekakil a magzatvízbe, és azt nyeli le, akkor fokozott a fertőzés veszélye.
Az én fiamnak szőrös volt a háta születésekor. Egyik azt mondja túlhordtam, a másik azt, hogy korábban született...
Ne aggódj, a baba tudja mit kell tennie, de ha gond van egy orvos ott lesz melletted. nem lesz gond!!!
erisunny
 
 


Sziasztok,

na végüli mégis elvittem dokihoz -mikor belenéztem a szájába fehér foltokat láttam, és motoszkált bennem Anna tanácsa, h vlmiért mégis lázas - és milyne jól tettem, mert, vlmi aftás fertőzést kapott el, ezért volt a fájdalom a szájában. + ehhez jött hozzá a fogzás is... szegénykém!!! annyira szenved, kaptunk ecsetelőt, nem igazán engedi, h kenegessem. alig eszik mert gondolom mindne csípi a száját. :cry:

Niki, sajnálom a dúrva vizsgálatot. de legalább szólt a dokid, h ne lesz.
amúgy én dec 14re voltam kiírva és 26án jött Kolos. majdnem két hét!!! és hagyták. nekem nem volt amnio, csak naponta ctg, meg vlmi terheléses cucc oxitocinnal.

Cic, mióta K beteg az ágyunka alszik, előre félek, h odaszokik! mondjuk nappal a sajátjában altatom és nem sír. de megértem párod és is imádom h velem van! :lol:

Betty, hogy vagy???

mennem kell, mert csak-anya-jó!
snooopy
 
 


Sziasztok!

Niki
JUST RELAX! TAKE IT EASY! NYUGI!!!
Ezt nem viccből mondtam, de tényleg! Nem volt még nyákdugó? Nem jött rád hirtelen takarítási - rámolási láz? (nem tart sokáig a láz, de nem direkt csinálod. azért csinálod, mert valahogy kifejezetten nem tetszik az úgy, ahogy van)

Sztem nem törvényszerű, hogy a fiúk jönnek későn, a lányok korábban. Én okt.24-re voltam anyunak kiírva, és csak nov. 1-én jöttem. Csabi dec. 29-re volt írva és 25-én jött.

De a legfontosabbnak azt tartom, hogy nyugodj meg!
1. Sztem az amniot most azért fogják kérni, mert 2. baba. És van ilyen, de nem az a gyakori, hogy a második később jön.
2. Ha idegeskedsz, az átragad Rékára és a férjedre is, majd a családra és nem jó idegbetegen szülni menni. Idegileg leszel már fáradt addigra és nem fog menni az összpontosítás, emiatt pedig nem fog menni a rendes szülés. (1 és 1\4 óráig toltam ki Csabit amiatt, mert már jóval több, mint 24 órája nem aludtam, tudom mit beszélek)

Kornél tudja, hogy mikor akar kijönni. Esetleg egyik este, ha van 10 perced egyedül lenni, talán beülhetnél egy fotelba (vagy kényelmes székbe) és elbeszélgethetnél vele. Nem viccelek! Én is megtettem Csabival. Mondjuk többször is. Elmondhatnád neki, hogy mit érzel, hogy mikor szeretnéd látni, hogy a doktor bácsi el akar menni de te nála érzed magad biztonságban stb. A kisbabák sztem ugyan nem értik, hogy mit mondasz, de érzik az érzéseidet! Ebben biztos vagyok!

Egyébként egyre bizakodóbb vagyok így, hogy Niki mondta, hogy Rékával nem evett csokit!!! :lol: Csabival halomra zabáltam a táblacsokikat, ha éppen megkívántam.
Most meg az egyszerű milka csoki sem kifejezetten ízlik.
Rettenetesen várom a gyümölcsszezont. Elepedek némi meggyért, sárgadinnyéért, sőt! Görögdinnyéért! Az eperről már ne is beszéljek.

KI FOG ADNI IDÉN EPRET A GYEREKÉNEK? (A többség nem lesz még másfél éves, azért kérdezem)

Kép


Kép
fcicus
 
 


snoopyJobbulást Kolosnak!

Kép


Kép
fcicus
 
 


Panka már evett joghurtot igazi eperdarabokkal, elvett málnát, kivit..
és köszöni jól van. :)

Snoopy!
Köszönöm, én is jobban. Lázam nincs, csak nagyon csúnyán köhögök..mit köhögök, ugatok. :x

Niki!
Nem lesz baj ne aggódj. Nekik gondolom muszáj veled megosztaniuk, h milyen vizsgálat lenne ha nem jönne Kornél addig, de azért ez nem azt jelenti, h így is lesz. és nem állatok ők..megvannak a módszerek, ergo tuti nem kínoznak majd meg.
Nade erről kár is beszélni, mert addig bármikor megszülethet. :)
Te tudod nagyon jól, hogy mennyire egyik percről a másikra történik minden.
Panna dec 23-ra volt kiírva és 24-én született.
Ez a fiúk később születnek dolog tehát olyan mint az, hogy a lányos anyáknak laposabb a hasa mint a fiúsoké... 8)
Naaaa.....mennyé szülni!!! :wink: :D :D

dhbetty
 
 


Niki én is csak azt tudom irni mint a többiek!
Tényleg nem kell aggódni!


Betty:jó a vonalzód!

Cicc:Mire gondoltál,mikor azt irtad a Nikinek h egyre bizakodóbb vagy,h nem evett Rékával csokit?Csak mert én Vivusnál csokit ettem csokival+mindenféle édesség!! :lol: Persze a normál kaja melett! :lol: (Ez is ugyanolyan kinek milyen a hasa...ÁÁ)De drukkolok h kislány legyen! :D

Kép
aniko...
 
 


Cicc:Flompó már kapott epret kis falatokban,semmi gond nem volt utána....


Lányom nagyon autó mániás lett!Minden autóba be akar ülni,ha nem engedem ordít.Szomszédunk egy húsbolt.
Épp hozott árut egy kamionos bácsika.
Kiszállt és Flóri marhára vigyorgott neki.
Erre a bácsi:kislány akarsz kamionozni?Felültette a kocsiba ez a dinnye meg elkezdte rázni a kormányt közben meg eszméletlen módon kacagott.....
Káár,hogy nem volt nálam fényképezőgép.... :lol: :lol: :lol:
kingiii
 
 


Én úgy ecseteltem neki, mondjuk nem volt aftás, csak elővigyázatból, gondolom rózsamézet kaptatok, hogy az ujjamra tettem és azzal kotorásztam a szájában. Mondjuk most már kis vámpír, simán leharapná. Hát snoopy ha vissza akarod szoktatni a saját ágyába, meg fog vele gyűlni a gondod. Én ha beteg, leterítek a szobájában takarót és én alszom ott. Így én is nyugi vagyok, meg ő is, és ha meggyógyult, nem kell visszaszoktatni.
Cic én bizti nem adok epret. Látod mit tett a sima danone epres joghurt. Majd jövőre. A dinnyékért az én lányom is odavan. Én is csokit zabáltam Gigivel, mikor terhes lettem. Sajna azóta is ezt tenném…hajrá kislány!

A lány most rendezett le egy extra hisztit, míg rájött az apja, hogy az etetőszékbe vágyik őnagysága, mert előbb a zsemlét enné, csak utána kéri a tápot. Könnyes szemmel verte a földet, azóta, hogy eszik csendben van.

Kép
nyafi
 
 


Nyfi, köszi én is az ujjamra szoktam tenni, de mi nem rózsamézet kaptunk, nem tudom mi az, vlmi gyógyszertári-összekeverő oldatot,elég híg...mentolos szagú.
most elaludt így jól be tudom kenni, de most álmában is össez van szorítva az állkapcsa. :lol:

Kingii, tényleg kár, h nem volt nálad fényképező!!

Betty, tényleg jó a vonalzó.

Cic, köszi!

Többiekkel mi van??? Zuzi, Zsuzsi...
snooopy
 
 


Snpooy örülök hogy mégis elvitted dokihoz, honnan kapta el ezt? Mondjuk Levi is mindent összevissza nyal sajna. Múltkor a bevásárló kocsi próbált szopogatni, én tiltottam és erre egyre jobban akarta csinálni. Jobbulást remélem pár nap és rendbe jön!!!

Én szerintem, adok neki epret adtam én is epres joghurtot és szerencsére nem allergiás rá. Dinnyét már tavaly is evett és szerencsére nem volt semmi baja.

Betty tényleg tök szuper az új vonalzód. Ti kisfiút vagy kislányt szeretnétek? Mondjuk a vonalzódból kislányra tippelnék.

Hunci én is gratulálok a diplomádhoz!!!!!! Anyumnak is 3 diplomája van kettőt mellettünk csinált, nem semmi. És te most kezded a 4.-et , le a kalappal, hogy bírod???

Flóri bizti nagyon édi bogyó lehetett, ahogy a kormány mögött ült, nem egy elveszett kiscsaj az biztos! :D :D :D

Tegnap voltunk vérvételen kicsit félek tőle mert sosem találnak vénát pedig olyan vékony a bőröm. De ez a nővér szuper ügyes volt a nyoma sem látszik. Én Levivel is kívántam a csokit meg a kistesónál sem vettem meg de, nem halok érte meg. Viszont a hústól még mindig irtózom, lehet vega leszek??? :shock: :shock:

Niki kitartást én Levit majd két hétig túlhordaam. Már azt hittem sosem születik meg, biztos már fáradt vagy és a hasad is kényelmetlen este alvás nem megy. Ha még egy hetet várni kell legalább a dokidnál fogsz szülni! :D :D

Zuzi, Zsuzsi merre vagytok???? Írjatok!
Kép
Kép
boganna07
 
 


Erika szőrős háttal és azt mondták hogy ez túlhordás miatt.?

Kép
Kép
boganna07
 
 


Anna, doki szerint bárhol elkaphatja főleg ha hajlamos is rá. :cry: ő is mindent megfogdo, a múltkor a tescoban a konzerveket pakolászta, meg a joghurtokat... sajnos nem mondhatok mindenre nemet, szegény akkor semmit sem csinálhat. de már fogok magamnál hordani nedves törlőkendőt, és állandóan tisztogatni fogom a kezeit.
párom meg is jegyezte, ne nevelj Monk-ot a fiamból. :lol: (ha ismeritek a sorozatot)

eper. én is adtam már neki joghurtba, és bevallom rendes epret is adtam már neki, én körberágtam a kis magokat, a belsejét adtam, szopogatta majd kiköpte.

Erika, Kolos is szőrős hátú volt!
snooopy
 
 


Sziasztok!

Anna!

Igen, azt mondták, túlhordás. De szerintem nem, mindegy már. Az biztos, hogy nagyon kevés volt a magzatvizem. nem jött le burokrepesztéskor 1dl sem. És nagoyn rövid volt a köldökzsinór. Nem tudták a hasamra tenni, nem ért el addig sem, hogy felemeljék hogy megnézhessem.
Ne félj, ha nem akarsz vega lenni, nem leszel az! Most nem kívánod, lehet 3 hónap múlva a gyümölcsöt nem fogod kívánni.


Snoopy
Neked nem mondtak semmit, hogy miért szőrös? Mennyire volt szőrös? A Karcsinak nem csak kicsit volt szőrös....
Most meg a homloka szőrös, de az csak akkor látszik, ha közelebbről nézem. Amit nem nehéz, mert mindig a fejemen van ha fekszem... :lol:

Eper.
Azt vettem észre, hogy amikor a Karcsi megszületett még csak 1 év volt a korhatár, hogy "nem adhatunk semmit a babának". Most, hogy elmúlt egy éves, már másfél év a korhatár.

Én azt javaslom, hogy először próbáld ki az epres joghurtot, és ha nem lesz tőle baja, akkor eheti. Inkább most derüljön ki mint eperszezonban, mert ha ott lesz előtte az eper és nem ehet belőle, pedig ízlik neki, akkor lesz dili!
:lol:

Tegnap voltam rákszűrésen. Sajnos egy évvel ezelőtt kellett volna mennem, de az elmaradt, a doki szabin volt akkor, és ki is ment a fejemből. Most is fogigátlót mentem felíratni, de akkor egyben megcsinálta a szűrést is.
És talált egy méhszájsebet. :oops:
Szülésnél voltak komplikációk, nem akart eltűnni a méhszáj kb. 3-4 alkalommal próbálta lefejteni a doki a gyerek fejéről. Ez attól lett. De a 6 hetes kontrollon nem volt még ott.
Azt mondta, hogy nincs nagy baj, csak a következő terhesség előtt át kell majd beszélnünk a dolgot, ha addig nem gyógyul meg.
Kicsit kiakadtam...
És még mindig van tejelválasztásom, pedig 3 hónapos koráig tudtam csak szoptatni. Erre is adott egy gyógyszert...

Niki!
Hogy vagytok???

Betty? Ti hogy vagytok???

nemsokára nekem is meglesz a vonalzóm!!!

Erika
erisunny
 
 


Sziasztok!

Tegnap voltunk a dokinőhöz, mert már köhög is Manó.
Azt mondta vírus... :?
...és a szurit lehet, hogy csak 2 hét múlva fogja megkapni.

Most jön a 10. és a 11. foga :lol:

Betty
A lakás... még semmi hír :?
Jó utat Nektek!
A párom... hááát... lehet, hogy keresünk a megyében egy kisvárost és megyünk oda
lakni és dolgozni... :roll:

Niki
Akkor még 1 hétig bírjátok ki.
De nem szép a dokitól, hogy csak azért, mert ő most szívesen túlesne rajta..
durván vizsgált meg :(
Manó csak 2 nappal maradt tovább bent.

Eper
Levinek sem volt semmi baja az epres babajoghurttól.
Megkóstolja majd.. biztos fogja szeretni a gyümiket.

Erika
Méhszájseb :( Jobbulást!

Kingii
Édes lehetett Flóra a nagy kamionban :lol:

Takarít:
Kép
Motoron - érdekes kormányfogás :P
Kép
Doki után kipakol:
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Erika, hát íme, KisKoli háta. szép mi?? :lol: párom kissé megijedt, h ilyen marad, de szerencsére már semmi sincs neki.
Kép
méhszájsebbel mit kell kezdeni, nem hátraltatja kitesóprojektet?

[quote] írta:s még mindig van tejelválasztásom
és ezt honnan tudja? megnyomkodta és jött a tej?? :lol: :roll: lehet hülye kérdés, de nekem nem mondott ilyet a doki, pedig 3 hete voltam rákszűrésen. ( itthon én is néztem régebben és néha jön 1-2 csepp. de már semmit nem lehet kipréselni belőle. nem mintha kéne. )

Kia, Levi sokat segít otthon látom. :lol: nálunk a szennyes kosár kipakolása a menő, de már egy ideje azt sem csinálja. úgy látszik mégis érti azt, h "nemszabad". :wink:
snooopy
 
 


Sziasztok!!!

Még mindig 2in1 van.....Lányok nagyon köszönöm a nyugtatgatást...tényleg nagyon aranyosak vagytok!!! :) Holnap NST 11 óra :? Szombaton pedig megszeretném látogatni sógornőméket nekik 1 hónapos a pici lányuk....4.emeleten laknak :lol: Háááthhaaaa..... :oops: Aztán beterveztem még egy nagybevásárlást is....úgyhogy ha szombaton nem indul el Kornél akkor aztán már tényleg feladom és rá hagyatkozom....bár ma elbeszélgettem vele....és....asszem vette az adást....mert erőteljes mozgolódással válaszolt idesanyjának :lol: Valamint Rékucinak is mondtam hogy mondja meg az öccsének hogy jöjjön ki...olyan édesen mondta hogy .... Konééé deje ki :D Amúgy meg tök jól érzem magam ahhoz képest amikor Rékával voltam terhes...ott már minden bajom volt....most meg simán cipelem a kis 10 kilós popóját....táncolunk stb.Tiszta energiabomba lettem.....bár enni nem nagyon bírok már....mert tele van a pocakom Kornéllal :lol:
Rékuci pedig egy tünemény....ma szinte egész nap csak evett....és már teljesen elutasítja a főziket.....csak tartogatja a szájában és nagy nehezen csúszik csak le....de ezt egyik napról a másikra....most a virsli a sláger :) csak úgy tömi befelééééé :) Ma reggel 7 kor tápi 240 ml.... 9.30 fél szelet szendvics....ebéd 1,5 virsli....kruplifőzi (amit csak nagy nehezen evett meg :? )de azért lecsusszant....14,30 1 briós....15,30 1 csoki puding....aztán persze a mi kajánkba is mindig beleeszik...ami ma melegszendvics volt.... aztán fél narancs....majd este 18,30 olyan 300 ml tejpép :shock: Komolyan mondom hogy ma csak etettem :!: :D

Cicc, nyákdugó az még nem volt sajna....bááááár lett volna már.....de ahogy a doki mondta be van betonozva a belső méhszájam szóval nem is nagyon számítok rá :!: Takarítási...rendezkedési....fészekrakási láz az már volt.....apuci mondta is anyáéknak hogy ....Niki hívja Kornélt! :!: :lol:

Én nem hiszem hogy adok epret Rékának szerintem én megvárom a köv.szezont.

Betty szép az új vonalzód!!!! :wink:

Kingii nem semmi lányod van azért vigyázz ráááá! :wink:

Snooopy jobbulást Kolosnak szegényke....ez nagyon - nagyon rossz lehet!!!És ez a háááátttt aztaaaaa :shock: Még nem is láttam ilyet!!!!

Erika....sajnálom a méhszájsebet....nekem az egyik ismerősömnek volt és csak lecsippentette a doki a sebet a méhszájáról és rendbe is jött! :shock:

Kia, Levinek jobbulást!!!Ki a gyermekorvosotok?

Na eldugulok....bár ha megszületik kistöki akkor tuti nem leszek ilyen aktív :roll:

Puszi
Niki
Vendég
 


Csajok rajtatok nem ugrál a gyerek miközben esztek? Ha már evett, vagy akkor épp nem éhes, mikor mi eszünk, akkor fel akar kéredzkedni az ölembe. Az etetőszék akkor nem menő.

hogy szoktassam le?

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!

Snoopy!
Jesszus! Mi így nem örökítettük meg, de nem semmi. Valami hasonló volt a Karcsinál is! Mi is megijedtünk, hogy így marad! De nem, hála az égnek... :lol:
A méhszájseb csak úgy befolyásolja a kistesót, hogy előfordulhet, hogy nem zár be teljesen a méhszáj. De egy év múlva szeretnénk csak kistesót, így addig bármi történhet.
A tejelválasztást én mondtam neki, hogy van még. 2-3 cseppet mindig ki tudok masszírozni. Megnézte, és adott rá egy hormon gyógyszert.

Kia!
Ez a Levi egy tündér! Nagyon édes!!! A Karcsi így szokott segíteni a teregetésnél... :lol:
Mi a baj? A férjednek nem jó Nyíregyházán? Nem tetszik neki? Ő hol született?

Niki!
A méhszájseb nem seb, hanem felmaródás. Utánanéztem tegnap. CSak abban az esetben kell "műtét", ha erős folyás jelentkezik, vagy ha pecsételő vérzés van. Nekem egyik sincs. Meg kell várni a rákszűrés eredményét, mert csak akkor igényel nagyobb odafigyelést, esetleg műtétet, ha az eredmény kóros elváltozást is mutat. Annyira nem aggódok, azt mondta nem túl nagy.

Istenem, milyen okos lyány ez a Réka! :lol:
Elképesztő miket tud! És mennyit eszik! A Karcsi is jó evő, de ez nem semmi... :lol:
erisunny
 
 


vlmikor volt szó itt a dévény tornáról? vlki tud nekem mondani egy hol van az, egyik ismerősöm kislány 6hós, gerincferdülése van és ferdén tartja a nyakát/fejét, és nem tudják hova forduljanak. ahol voltak ott nem mondták meg mi az ami jó a gerincének és mi nem.
köszi

dúrva ez a hát, tudom, de már nyoma sincs.

Réka tényleg hihetetlenül okos. Kacsi meg tessék kijönni, anya szeretne látni! :lol:

Hunci, annyira lüke vagyok mindig akarok gratulálni a diplomához!!! ügyi vagy! :lol:
snooopy
 
 


Kép Nagybácsi itatja Kép Unokabátyóval puszilkodás után Kép Ezt az ajtót csináltuk mi!

Eri
erisunny
 
 


Édes gyerekek!!!!

Eper:anyós nem akar adni, én meg úgy gondolom, az én gyerekem, ha kér, kap, ha nem kér, nem kap, anyósnak meg mint mindig most is hazudni fogok.Epres joghurttól semmi baja ha az epertől lesz, nem kap, ennyi.

Nyafi, mi akkor eszünk amikor ő is, reggel és délben és este a többi alkalomkor meg ő eszik egyedül.

Köszi a gratukat!megszenvedtem de vége.a vizsgabizottság is nézett nagyokat hogy gyerek mellett hogy bírtam végig :lol:

Cic, nem írtál.

Kingii, tök jó lehetett :lol:

Hunor lusta, nem megy csak ha ő akar, mászáspárti marad a drága.

Szőrök:Huni is ilyen volt de még mindig, nekünk azt mondták mert koraszülött de elmúlik, hát nem, a homloka is szőrös, van bajusza és pajesza is.Erős szemöldöke van és dús szempillája.Tiszta Einstein :lol:
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?