Új privát üzeneted érkezett!

Jaffa: igen, azóta voltam kontrollon, 4 hétre rá, miután feltette a dokibácsi. Nem tudom, hogy miért fájhat. Mozgásra nem, de nyomásra érzékeny. Lehet vissza kéne mennem...
Ügyi, vagy, hogy kondiba jársz. Este??? Az hány órát jelent?
Én is mennék, de itt nincs semmi a faluban. Így itthon próbálkozom tornázni. Van egy 20 perces Norbi hasizom farizom szobrászat cd-m. Hát elég húzós, de jól esik a mozgás.(már ha van rá időm...) Ja, meg egy lépcsőző gépem van még. Dorka mellett nem mindig sikerül még 20 percet sem tornásznom. Én is szeretnék csini lenni nyárra, legalább a lógó hasamtól megszabadulni.
A barátnőm rendszeresen szaunázik, és olyan a bőre, mint egy kisbabáé. Nem vékony, mert van rajta súlyfelesleg, de sima feszes bőre van. Irigysmájli
Szóval talán az használ, vagy esetleg Avon-os cellulitisz elleni krém, vagy a tegnapi Kismama magazinban láttam, egy Mammadonna Dermo Antistressz nevű krémet, van belőle alakformáló krém is....meg biztos van még sokféle....

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


brainbow: üdv köztünk! Nekem az Orosz doktorúrral csak annyi tapasztalatom van, hogy amikor szültem ő volt az ügyeletes, és 2-szer megvizsgált, de nem volt semmi rossz tapasztalatom vele. Kedves volt, jófej volt. (Azt hiszem ő volt az, legalábbis, ha ő a főorvos akkor igen).

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


ancsi_pancsi: szia. Ő főorvos az biztos. Többet nem tudok róla egyelőre én se. :( Csak nagyon ajánlgatták többen is, gondoltam vele kezdek, meglátom, hogy milyennek találom. Ha nem szimpatikus majd keresek mást.
brainbow
 
 

 
 

Sziasztok Lányok!

Ancsi:Nekem is 7 napig tartott és nagyon erös lett eddig meg csak 4 nap volt és nagyon gyenge azt olvastam hogy spirál után lehet ilyen erös majd pénteken megyek a doki bácsihoz aztán majd mondom neki.Szombaton csinálok merülös képet :D
Nálunk ez a berregés már pár hete van aztán utánna tiszta nyál minden,meg most az az új szokás ha hason van akkor meghall valami zenét elkezd vigyorogni és dülöngél obbra balra nagyon aranyos ha én éneklek neki akkor is :D
Papádnak szorítok nagyon+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Brainbow:Üdv köztünk jó helyre jöttél :D
Én nem tudok segíteni doki ügybe mert őt nem ismerem.
Meglátod majd milyen gyorsan megy az idő mindjárt te is Babázni fogsz :wink:
Hogy vagy?

Jaffa:De jól tetted hogy elmentél konditerembe én is járok a barátnömmel.

Winchi:Nagyon édes Matyi :D Remélem hamar meggyógyulnak a nagyszülők.Nagyon szép kenyeret sütöttél.Ha majd lesz idöd felraknád a receptjét?

Tünci:Szösz találkozott Bendével azt hiszem vasárnap azt írta hogy Niki már jobban van.

Krisztina:Nekem a tejci sem indult be rendesen a császár után tejbelövellés nem is volt szedtem homeos bogyót mire beindult a tejci allergiás lettem rá abba kellett hagynom aztán szépen lecsappant a tejci.Nekem is jó 2 hét kellett de kb 5 hétig feszült a sebem.

Wicca:Kitartás!De aranyos lehetett Levi
:D
Vendég
 


lara25: Biztosan hamar eltelik az a néhány hónap, de most még olyan, mintha ólomlábakon haladna az idő. :) De lehet, hogy csak türelmetlen vagyok. :)
Köszönöm kérdésed, egészen jól vagyok. Csak állandóan éhes és fáradt vagyok. :( Meg a fejem fáj még viszonylag sűrűn. De ettől gondolom lehetne rosszabb is, így nem panaszkodom. Sőt, ezt vártam idáig, hogy végre így érezhessem magam. :)
brainbow
 
 


Brainbow:Régóta vártatok a pocaklakóra?Hány éves vagy?Táppénzen vagy?(na jó elég a kérdésekböl :oops: )

Ma kaptam elöször gyedet :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Azt nem is írtam még hogy a Hannus egyedül iszik cumisüvegböl csak akkor kell fogni neki ha fáradt este de amúgy csak oda kell adni neki az üveget és szépen eszik egyedül. :D :D :D
Vendég
 


lara25: Szerencsére nem régóta várunk a babára, párommal a te kislányod születése előtt 5 nappal volt az esküvőnk. :) Azóta nem védekeztünk és az igazi nagy tudatos próbálkozás még most jött volna. De szerencsére nem volt rá szükség. :) 27 éves vagyok. És nem vagyok táppénzen. :) Kérdezz csak nyugodtan. :)
Ha jól veszem ki neked Hanna az első és egyelőre egyetlen gyermek? Egyébként gyönyörű nevet kapott. :)
brainbow
 
 


Igen nekünk Hannus az elsö :D Nekünk 2007 szept 29-én volt az esküvönk.Én már táppénzen voltam az elejétöl mert az én munkahelyemen nem dolgoznak a kismamák mert van veszélyes anyag is.Meg amúgy is kiírt volna a doki mert pcos vagyok és nagyobb a vetélés kockázat.
Vendég
 


Sziasztok :)

Jaffa Igen hál istennek rendbejött a popója,de megvan a ludas :) a kakitól pirosodik ki :? múltkor mikor felébredt be volt kakkantva és tiszta piros volt a popója,nagyon csúnyán, pedig úgy örültem hogy lement róla.Úgyhogy ahogy észreveszem azonnal csere. Este a dokitól kapott kikevert krémet teszem rá nappal meg sudokrémezem aszem így kell írni :roll: . A tornához kitartást,bizti jól esik a mozgás.

naspi Milyen édi Milu.Tök jók a tapilapok.Nekünk is van de mindkettő romokban ha rászabadul Rics :lol: szana szét szedi őket meg rágcsálja.Mi osanba meg corába vettük,de láttam már metróba is.

gégéé örülök hogy Emma jobban van.Nem semmi lehetett hogy így felpörgették a gyogyik.
winchi mielőbbi gyógyulást papádéknak
mancsa édik a mackóid :D
krisztina üdv itt édik a gyerkőcök,tényleg jó a honlapotok
most látom van még egy új tag, szia köztünk,hát én se sokat tudok neked segíteni,én mondjuk jókat hallottam róla,meg ha jól emléxem gárdonyba van a magánja,ha még ott van.
Képzeljétek Ricsi tegnapelőtt egyedül elindult,annyira aranyos ahogy feltartja a kezét és megy,ja és már három fogunk van.
Na asszem most egyenlőre ennyi.

Kép
Kép
bibii
 
 


Értem. Nekem szerencsém van, irodai munkám van és semmilyen veszély nem fenyeget. Én szeretnék minél tovább dolgozni, természetesen csak úgy, hogy a babának se ártsak ezzel. Nyilván ha ezzel veszélyeztetném a babát, akkor nem dolgoznék tovább.
Hát mi i s nagyon szeretnénk ha kislányunk születne. Persze ha fiú lesz sem lesz gond.
brainbow
 
 


bibii: szia. azt nem tudom, hogy Gárdonyban van-e magánja, de Fehérváron a Gyümölcs utcában van.
Gratulálok Ricsi járásához! :) Nagyon kis ügyes!
brainbow
 
 


sziasztok!
szia brainbow!

nekem a szobatársam az Orosz dokinál szült. Csupa jót mondott róla. A szavaiból kivéve, kedves, humoros, rendes doki. Annyira gyorsan szült a szobatársam, hogy az orosz doki ki kellett,hogy jöjjön egy császárról...gyorsan 10 eprc alatt kicsúszott a baba, és már ment is vissza! rendes volt állítólag...

mindenkinek köszi a bíztatást. szerintem már lényegesen jobban van, holnap talán már ki is merészkedünk...

a popi pirossággal mi is küzdünk...emma nagyon simán aluszkál a kakiban...azért meg csaknem fogom éjjel felekelteni, hogy megnézzem bekakilt-e, és kicseréljem a pelust...így reggelre mindig pecsenye a popi:( :oops: :( és ez olyan gáz...nem csak azért mert neki biztos fáj, meg szar, de azért is, mert bárki meglátja úgy gondolja ez az én hibám, mert mindenki elkezd magyarázni, hogy jajjjj jajjj szegényke....miért nem csinálod ezt vagy azt....akkor nem lenne ilyen...
ugyanazt csinálom, mint bárki...napi minimum 10szer átpelusozom...mindig vastagon kenem bepanthennel...már nem is popsitörlővel, hanem kamillás vizzel mosom a kis seggét...mégis ultra gáz:(

na mindegy...kipanaszkodtam magam!

wicca: sokat gondolok rád; minden órában eszembe jutsz!!!kitartás, már csak max egy hét és kicsi B a kezedben lesz!

ancsi: a spirál miatt gyorsan menj vissza! szerintem...

lara, édi lehet hannus, ahogy "táncol".

puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Köszi :D
Hát én kívánom hogy lányotok legyen,mondjuk nem ez a lényeg hanem hogy egészsges legyen.Mi is lányt szerettünk volna,de én valahogy éreztem hogy fiú ezért most biztos hülyének nézel (tek) de,még a dokinak is mondtam hogy biztos hogy fiú lesz,erre ő csak nem a hasam kinézetéből mondták,mondom nem csak érzem.aztán mikor megnézte uhun akkor ő is mondta,hogy tényleg az. Hát nálunk talán majd a harmadik lesz lány remélem. Tudom még kicsit korai de neveken már gondolkoztatok?

Kép
Kép
bibii
 
 


gégéé

nekem is mindenfélét mondtak főleg a védőnő. De arról igazán nem tehetsz hogy édesen elszundizik a kakiba, Ricsi is néha úgy elvan benne mire észreveszem.Ha esetleg mész dokihoz kérj tőle elocom krémet az ilyen kikeverős gyógyszertári,esténként azzal kenem meg mikor megy délbe aludni.És az elég jól leviszi a pirosságot. Meg sokáig jó.

Kép
Kép
bibii
 
 


gégéé: szia, köszi asz infót, ez is valami. :)

bibii: hááát, lehet, hogy korai de nemcsak gondolkodtunk, már meg is van. :oops: :) Ha lány lesz akkor Liána lesz a neve ez tuti. (Legalábbis most még így gondoljuk.) Ha fiú lesz az kérdésesebb. Nekem a Milán tetszik nagyon de a férjem még nem gondolta át és még nézelődni fog.
brainbow
 
 


Na, Dorka megint motorozik, de most a lábát fogja közben! Brrrü Brübrrrrrüüüüüüüüüübrüüübrrrrrr

Lara: édes lehet Hannus, ahogy zenére dülöngél!

bibii: gratulálok Ricsinek a tipegéshez. Nagyon ügyes! 10 hónapos már megy?? Elképesztő!

Gégéé: ne okold, és vádold magad a popi miatt, lehet a betegség miatt csípte ki neki a kaki. Sudocrem? Nekünk az tette helyre, mikor hazajöttünk a kórházból. A kórházi ajándékcsomiban volt egy pici minta. Próbáld ki, hátha....

Dorka nem bírja a kakiban. Ordít velem, ha bekakilt. Nem sír, hanem rámnéz és hangosan kiabál mérgesen.

brainbow: én is dolgoztam a huszon valahányadik hétig a pocaklakóval. Csak már az utazás miatt nem bírtam tovább. Kitartás. Én is nagyon fáradékony voltam az elején. Pihenj minnél többet! Szépek a nevek!

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Ancsi:Engem érdekelnének a pataki tál-hoz a receptek ha megtalálod őket!Nekem van ilyen tálam úgy kaptam nemrég de eddig csak egyszer használtam :oops:
Jó neked hogy Dorka szól ha kakis a Hannus szépen elvan benne úgyhogy sürün bekukkantok oldalról :lol:

Gégéé:Mikor tisztába teszed Emmát picit hagyd levegözni a popóját nekünk azóta nincs meg most neogranormon törlöt használunk mig pampers volt 3 hétig addig nagyon süsün volt piros neki.Úgy néz ki nekünk a pampers dolgok nem jönnek be.Édes az a kép amit iwiwre felraktál.

Bibii:Hát ez nem semmi nagyon nagyon ügyi kisfiad van

:D :D :D :D :D :D :D :D de édes lehet ahogy egyensúlyoz pici kezével!

Brainbow:Nagyon szép nevet választottatok mi is kislányt vártunk a párommal kivánom hogy nektek is teljesüljön a vágyatok :D
Vendég
 


ancsi_pancsi: Igyekszem minél többet pihenni, egyelőre nem esik nehezemre. :) Bár az a baj, hogy ugyan egész nap rettentő fáradt vagyok, az éjszakát mégsem bírom jól végigaludni.Újabban fel kell kelnem és elmenni wc-re, de utána egyszerűen nagyon nehezen alszok vissza. Érdekes, hogy a terhesség legelejétől elég rosszul aludtam, pedig előtte nem volt ilyen gond. Persze csak most utólag tudom már, hogy biztos a terhesség miatt van. Akkor nem is sejtettem csak mérgelődtem, hogy mi bajom lehet? Nem fájt semmi, nem volt igazán semmi bakójom, csak forgolódtam, nem találtam a helyem és nem bírtam alaudni. Ez még most is így van. :( Remélem azért elmúlik.

Ezek szerint Dorka nagyon okos kislány, rögtön tudatja veled, hogy mi a baj! :)
brainbow
 
 


lara25: köszönöm a jókívánságot, reméljük összejön a kislány. Nagyon jó lenne, mert a család tele van fiúkkal. Mindenki várja, hogy végre legyen egy lány is. :)
brainbow
 
 


Lara: előkeresem, megpróbálom lefénymásolni, és elküldöm, ha meglesz, ok? Hát mostmár nekem is be kell szereznem egy ilyen tálat azt hiszem :D

brainbow: ezzel én is így voltam. Mármint az éjszakai wc-re menetellel meg a fáradtsággal. Nem tudtam mi a baj, miért vagyok fáradt mindig. Már valami nagy betegségre gondoltam. Nem is tudtam, hogy ez is tünet lehet. Én is kívánom, hogy teljesüljön a vágyatok. Mi kisfiút vártunk, de én tudtam, hogy lány lesz, de nem bántam meg egyáltalán.
Igen, Dorka okos kislány, de csak kakiügyben szól! :D

A Brendonban akciósak a Kecskeméti bébiételek, 195,-Ft, meg Milupa tejpépek is 695,- meg pár Nestlé bébiétel is!


KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Ricsi nevében is köszönjük a dícséreteket :D ancsi hogy elképesző az nem kifejezés,le voltunk hidalva mikor megláttuk,persze örülünk is neki nagyon,csak furcsa hogy ennyi idősen.Tom már elmúlt 1 mikor elkezdett menni.Iszonyat milyen ütemben fejlődnek :shock:
brainbow Nagyon szép a név amit választottatok.Úgy látszik a fiúnevekkel mindenki hadilábon áll,mi az utolsó héten döntöttünk a Ricsi mellett,addig csak az volt hogy hááát jó jó,de nem biztos aztán a végére maradt két szóbajöhető és azok közül választottunk. Persze lány nevünk az már az elején megvolt :lol:

Kép
Kép
bibii
 
 


Igen, ezek szerint tényleg nehezebb jó fiúnevet választani. Azt hittem csak én vagyok ennyire válogatós. :D De ezek szerint nem. Szeretnénk valami nem túl mindennapos nevet de olyan nevek vannak ami kicsit különlegesebb, amik nekünk egyáltalán nem tetszenek. Bezzeg lánynévből szóbajött egy csomó és mégis ki tudtunkválasztani egyet ami mindkettőnknek a legjobban tetszik. Na majd kitaláljuk, időnk van még rá. :)
brainbow
 
 


Sziasztok!

Brainbow: Szia! Orosz főorvos nagyon aranyos. Bár én nem nála szültem, de ő lett volna a tartalék. :D

Gégéé! A Bepanthen helyett éjszakára próbáld ki a Sudocremet, mert az talán jobban taszítja a nedvességet. Milyen pelust használtok? Néha attól csípi ki a popsijukat a kaki, hogy összekeveredik a pisivel és így extrábban irritálja a bőrt. Ha jó a pelus és szárazabban tartja a popsiját, kevesebb az esély az összekeveredésre is.

Milut sem zavarja, ha kakis a pelusa. Simán el lenne benne, vagy lehet, hogy megszokta már, hogy rögtön cserélem neki.

Pataki tál-as receptem. Húst sózni, borsozni. Belerakni a tálba. Rá jöhet a karikára vágott hagyma, szeletelt gomba, sárgarépa. Pici olajjal, fehérborral meglocsolni, aztán be a sütőbe. Mi szeretjük és könnyű elkészíteni.

Lara! Kíváncsi vagyok már nagyon a merülős képekre! Hanna nem fázik a vízben? Ha nem, akkor mit csináltatok, hogy ne?

Kép
jaffa4
 
 


köszi a tippeket...próbálok én mindent...nappalra pampers sleep and play, estére liberó...mert az több pisit elbír...

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


jaffa4: szia. Köszönöm a jóhírt, mi alapján szerinted Orosz főorvos úr aranyos. Remélem én is így látom majd. :)
brainbow
 
 


Hellótok!!

köci mkinek a dicséretet :lol: :lol:

Brainbow, szia!!

az enyim Milán, és sztem jó választás ha mégis fiúcska lesz :lol: :lol:

Pataki tálam nekem is van, mázas, de még nem próbáltam, megvárom vele anyóst, h kipróbáljuk :oops: :oops: reciket én is szívesen venném Ancsi, Jaffa!!

Jaffa, milyen husi mehet bele? egyben, v szeletelve, aprítva? mennyi ideig, hány fokon kell sütni?

Ancsi, sztem elsőként max egy-két babakanállal adj a Dorkának joghurtot, natúr, és ha nem bántja a pocót, mehet fokozatosan többet gyümivel elkeverve, turmixolva, 100-120 gramm.
majd írj, h hogy vált be!!

Kép
naspolyácska
 
 


Sziasztok!

Ricsinek gratulálunk! :lol:

Piros popsira én sajna nem tudok mit mondani én még nem találkoztam ilyesmivel.

Brainbow üdv köztünk!

Hehe motoros berregés nálunk is van előfordul hogy a feje is belevörösödik annyira nyomja :lol: Mint aki egy busz kormányát fogja úgy tartja a kezét. Ilyenkor ilyeneket kérdezek tőle: mit csinál a buszvezető bácsi? meg Mekkora halat fogott apa? :lol: :lol: :lol:

voltunk védőbe Matyi 6,4 kiló két hét alatt 38 dekát hízott pedig azt hittem kevesebbet fog a tejci gond miatt.

Papánál nincs változás, sajnos.

Hettuli mi van veletek? már a váge felé jársz?
Bende? anyany?

KépKép
winchi
 
 


Csajok, egy kérdés!!

akinek a babája már csak egyet alszik ebéd után, h állt át az egyszeri alvásra? ti állítottátok át a napirendet, v a baba nem igényelte a de-i alszit?

Miló most alszik délelőtt kb. 11-körül teszem le, és egy-másfél órát alszik, majd du. játszás után kb. 3-tól fél 5-ig alszik a teraszon. igazán nem volt még álmos délelőtt, aludt ugyan egy órát és nem tudom, h esetleg átállíthatnánk-e a napirendjét, v mi legyen?

Ti hogy csináljátok? rögtön ebéd után leteszitek aludni? így mikor mentek levegőre?

mert akkor gondolom bent altatnám, akár 2-3 órát is szoktak ilyenkor aludni. délelőtt, v a délutáni alvás után viszitek ki levegőzni?

:shock: :shock: :shock:

Kép
naspolyácska
 
 


Bibii, Gratulálok, akkor Ricsi már nagyon ügyes!!!Miló még mászni se tud, csak hason mellúszásba nyomja :lol: :lol: grat a fogicálhoz is, nekünk nemrég búlt ki a felső kettő is, de már mellette is jön egy, és napközben elég nyügi, Ricsi h viseli?

Ancsi, te próbáltad végül a homeopátiákat?kúp, bogyesz? hatás?????hogy alszotok éjjel?

Kép
naspolyácska
 
 


sziasztok,

még egyben és úgy néz ki a mai vizsgálatok alapján, h még egy darabig így is maradunk ... babókával minden rendben, BPD 97, méhlepény III.as, becsült súly 3670, köldökzsinór nincs a nyakán, szívritmus doki szerint szuper! de! a méhszájam semmit nem változott gyakorlatilag 1 hónapja! ha hétfőig nem történik semmi, akkor főorvos bemutatás, befekvés, kedden indítás! és itt megint egy DE! azt mondta a doki, ha pl. így maradok akkor kedden sem tud indítani, mert éretlen a méhszáj és biztos, h császár lenne a vége ... szval akkor még várhatunk egy pár napot, én már ráálltam a jövő péntekre! ja és ma már volt amnio, asszittem besz.rok :(, úúúúúútálom ezeket az eszközöket!!!!

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


brainbow. szia! gratu a babóhoz :)!!

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


wicca...nekem nagyon fájt a magzatvízvizsgálat:( másnap meg is szültem mondjuk:) szegényke!!! nem folyik semmi? rózsaszines cucc?!?!

jajj sokat gondolok rád!!! puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


naspi, én délelőtt vinném ki a helyedben Milánkát, akkor én is kivénnem Emmulit...

indoklás:
1. délelőtt kisebb a forgalom...kevesebb az autós.
2. délelőtt kevesebben vannak a központban, mert a gyerekek suliban, a szülők melóban, és tudunk felváltva vásárolni, anélkül, hogy százan ordibálnának:)
3. délelőtt a gyerekek suliban, így nem akarja mindenki megnézni Emmát, sem beleordítani Milánka arcába, hogy jaaaaaaaaaaaaaaj de széééééééééééép:) ;)
4. délelőtt van a doki, védőnő, stb., így nem okozna "törést" a napirenden, ha nem sétálni, hanem oda viszed...
5. délelőtt süt a nap, nyílnak a virágok, csiripelnek a madarak
6. délelőtt beugorhatunk a tanyára, elhozhatjuk a menüt, vagy egy pizzát
7. Én, Évike, szívesen sétálok délelőtt leginkább a 3. pont miatt:)

cupppppp

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


remélem nem betegek a csajok: bende, anyany, trundike...hmmm?
zsulaaaaaaaaaa, már megint merre jársz?
timmi is eltűnt:(
kriszti se jött ma:(

puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Gégéé: de jó lenne ha úgy lenne, mint Nálad!!! amúgy is holnap szerettem volna szülni, mert apukám holnap lenne 62 éves ... egyébként semmi rózsaszín vagy vér ... viszont eléggé érzem, h "matatott" odalenn :(.

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


jaja...biztos kicsit megpiszkálta a méhszájat...tágította:( áááá basszus...szegénykém:(

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


wicca felvettelek msnre...

van még valakinek msnje?

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Sziasztok!

Pataki tálba én csirkemellet szoktam rakni. Az egész csirkemellet 4 nagyobb darabban belerakom. Hőfok 180-200, 1 órát legalább benne hagyom, de meg szoktam nézni, mi a helyzet.

Naspi! Sztem még nagyon pici Miló a napi 1 alváshoz. Nálunk Kapitány is próbálkozott kb. 2,5-3 hétig a napi egy alvással, de visszaálltunk a kettőre. Attól is függ, hogy hánykor kel Miló. Ha Mazsola 8 után kel, akkor 1x alszik csak, de akkor már lerakom 1-kor. Sajna nem adja össze a kettőt, ugyanannyit alszik, mint szokott általában aludni délutánonként. Estére persze hulla fáradt.

Napirendünk már 3-4 hónapja:
7- 1/2 8 ébredés
10- 1/2 11 délelőtti szunya (max. 1 óra)
2- 1/2 3 délutáni szunya ( kb. 1,5 óra)
7:20 fürdés - evés - alvás

Wicca! Mikor olvastam, összeszorítottam a lábamat. Jujj!!!! Szegénykém!
Hát ez az indítós dolog nem éppen a legjobb hír, de szerintem Bálint baba ezt nem fogja megvárni. Kopp-kopp

Kép
jaffa4
 
 


ááá én is összeszorított lábbal ülök azóta:(

áááá...nem is mondok semmit...

BÁLINT BABA GYEREEEEEEEEEEEEEE KIIIIIIIIIIIIIII!!!!

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Ancsi: motorozás nagyon édi lehet, Dórika is köpköd ezerrel, folyton úszik a nyálban.

Winchi: pataki tálam nekem is van, de még nem használtam.
Engem is érdekelnek a receptek!

Jaffa: jó a napirendetek nagyon! Elhiszem, hogy féltetted a spirált én is izgultam, hogy bírja a szervezetem, mert bazi drága.

Brainbow: üdv köztünk! A dokidat nem ismerem, 1x találkoztam vele viziten, akkor szimpi volt. Gondolom a fiatalabb dokiról van szó, mert 2 Orosz doki van nem?
Hát a névválasztás tényleg nem egyszerű, nekünk Barnabás lett volna, ha fiú a második kölyök, de örülök, hogy 1 fiú, 1 lány.

Lara: nagyon ügyes Hannus, hogy egyedül iszik cumisüvegből!

Bibii: gratulálok az ügyes fiacskádhoz, most már akkor nincs megállás! Nekem Levi ilyen korán indult el.

Gégéé: egy ismerősöm lányának a sleep and play csinálta ki a popsiját, vagyis az illatanyag benne.

Naspi: igaza van Jaffának, nem adódik össze az alvás, nem alszik többet és jobban kifárad. Mondjuk Levi korán, 10 hós kora körül tért át az 1 alvásra, de akkor délben aludt el és 1,5-2 óra volt. Mi ált 2x levegőzünk. Délelőtt bolt + vissza, két gyerekkel ez kb 1 óra, meg délután egy nagyobb. Jó időben játszótér Levinek, már alig várjuk, hogy gyerekekkel játszhasson.

Wicca: óóóó te szegény... biztos tágított a doki. Nekem 1x volt ilyen amnio vizsg, de meg sem éreztem, pedig én sem tágultam ez volt a gond nálam mindkétszer. Levinél nem volt ilyen vizsgálatom, mert nála elfolyt a magzatvíz.
És csatlakozom Gégééhez: BÁLINT BABA GYERE KI!!!!!!!!!!
Vendég
 


Most néztem a született felségeket!Március 17-töl lesz az új évad :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Jaffa:Jó kis napirendetek van :wink: igérem szombaton hozom a képeket hogy merül a Hannus persze ha sikerül lefényképezni.Ti nem jártatok Miluval?Már néztél szállást a balcsira?

Gégéé:De jó akkor holnap már levegöztök is Emmával?

Naspolyácska:A Hannus nálunk kb 9-10 körül ébred 13 körül alszik egy 30 percet általába ilyenkor sétálunk és 16-17 körül alszik egy órát 20-kor fürdik eszik és alszik is.

Wicca:Jaj szegényem remélem nem kell több ilyen vizsgálat mert ezt rossz volt olvasni is :( Remélem Bálint baba már hamar kibújik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ancsi:Köszi szépen!

Lányok van valami ötlet a Hannus nem akar kanállal enni összeszorítja a száját nem értem hogy miért valami olyat kapott ami nem volt jó neki ezért?Majd jön csütörtökön a védönéni megkérdezem hogy ilyenkor mi a teendő megőszülök mire elkezd rendesen enni

:roll:
Vendég
 


Mancsa:Gondolom Levi hogy élvezi a játszóterezést nemsokára már jó idő lesz :D
Vendég
 


Sziasztok Lányok.

mancsa: nem a fiatalabb Oroszról van szó, hanem az idősebbről. Nem tudom milyen, nem is találkoztam még vele, csak sokan ajánlották ezért gondoltam, hogy megnézem. Aztán ha nekem nem szimpi akkor keresek mást.

naspolyácska: gondoltam, hogy neked tetszeni fog az én névválasztásom. :)

Bocsánat én inkább napközben leszek itt, mert a munkahelyről van időm ide-ide pillanatni, de otthon már nem sok kedvem van a gép mellé ülni, mikor egész nap számítógépen dolgozom. :)
brainbow
 
 


Sziasztok!

Lara nekem rögtön az ugrott be, hogy nem lehet hogy a kis ínye fáj? És kellemetlen ha a kanál hozzáér?

Gégéé tetszik az indoklás :wink: Én nem dolgoztam a faluban csak a párom de ha piac nap van akkor duplázódik a séta ideje, mert mindenki a kiskarácsonyt akarja látni. Meg a halálom az hogy azt kérdezik, hogy jó baba e? sokszor visszakérdeznék, miért van rossz baba is?

Wicca kitartás, remélem azért jövő hét péntekig nem húzzátok! Bálint fiatalúrfi szed a cókmókod és nyomás kifelé anya már nagyon vár! :wink: :D

Az alvást sztem ne hagyjátok el tudatosan, ilyen picúrnak még kell az alvás. A levegőzés meg olyan dolog, hogy ha Matyi hisztis vagy akár én akkor bizony kisétáljuk magunkból délelőtt és délután is :wink:

Párom papája nincs jobban nem reagál a kezelésekre és szinte egyfolytában alszik, pedig nem is altatják. Én már sajnos abban bízom, hogy nincsenek fájdalmai és szépen csendben elalszik majd. :cry:

KépKép
winchi
 
 


naspi

Köszi :D .Hason mellúszásban ez jóó :lol: Én is gratulálok a fogakhoz. Hát most alul meg fölül jön egy egy foga. Eőtte fúú nagyon belázasodott,meg össze vissza csinálta magát nem győztem pelót cserélni.Ő is tiszta nyűgi volt. De majd csak kint lesznek egyszer.
Kérdezted az egyszeri alvást.Nálunk megy délbe kaja után leteszem és kb. 3 ig alszik így kibírja estig.Utána szoktunk elmenni sétálni,meg reggel a boltba. Én alakítottam de nem erőszakkal hanem szépen fokozatosan.Míg pici volt délelőtt is volt egy pici szunya délbe nagy szunya,aztán 5 körül megint kicsi és este 9 körül a nagy. Persze ha mentünk valahova útközbe bealudt a jó levegőn.
gégéé nekem is van msn em,ha gondolod :wink:
wicca kitartás :wink:
menek szólít a fiatalúr

Kép
Kép
bibii
 
 


Sziasztok!

wicca: szegénykém, kitartás, nagyon gáz lehetett a vizsgálat, engem is próbált tágítani a dokim, mikor magától nem ment a vajúdás alatt, hát majdnem eltörtem Apa kezét... :roll: Remélem, mostmár mihamarabb kibújik Bálint baba.

bibii: nagyon ügyes Ricsi, hogy már elindult 8)

winchi: sajnálom párod nagypapiját. :cry:

brainbow: szia! Nekem az első császáromat az Orosz doki csinálta, mert a dokim nem ért oda, meg végig ő foglalkozott velem (dec. 23-án szültem, a dokim meg hazautazott Miskolcra), nekem nagyon szimpi volt, kedves, bátorított, mikor elkeseredtem a műtét miatt. Viszont a fiát nem ajánlanám, ha gondolod, írok privit.
Szorítok én is a kislányhoz, nagyon szép a neve, az én nagylányom Liliána.

alvás: szerintem Nati bepótolja Lili helyett is, mert ő alig aludt kicsinek. :wink: Nati viszont minden 2 kajcsi között alszik valamicskét, délelőtt nagyobbat, utána már rövidebbeket.

Gégéé: sajnálom a pici Emmapopót :( De ne okold magad, valamiért biztosan érzékenyebb a kis bőre. Lehet, hogy most a gyógyszerek miatt is jobban kicsípi a kaki.

Jaffa: irigyellek a sport miatt, lassan nekem is rá kéne szánni magam, hiányzik nagyon a mozgás.

Hihetetlen, hogy Nati már 4 hónapos. :shock: Olyan gyorsan elrepült az idő. Nemsokára már ő is szaladni fog...

Na, ennyit a délelőtti nagyobb alvásról, már itt ül az ölemben és bűvöli a varázsgömb-lámpáját.

Kép
Kép
katinka31
 
 


katinka

Boldog hófordulót Natinak :D

Kép
Kép
bibii
 
 


katinka31: várom a privit. :)
brainbow
 
 


Sziasztok Lányok!

Brainbow:Elhiszem hogy nincs kedved még otthon is gép elött ülni.
Csinálsz majd babás vonalzót?

Winchi:Én is fogacskára gondoltam de nem látok ott semmit(Már amennyire hagyja hogy benézzek)
Kiskarácsony,ez tetszik :lol:
Sajnálom a Papát :cry: :cry: :cry:

Katinka:Boldog hófordulót Natinak :D :D :D :D :D :D :D

Bibii:Kérünk majd képet az ügyes kisfiadról :wink:

Olyan borús idö van majd délután azért kicsit kimegyünk meg átmegyünk a barátnömhöz köszönteni már jó lesz néha olyan rossz itthon a négy fal között :roll:
Párom meg csak este jön haza :(
Vendég
 


lara25: Igenis. :)

Kép[/url]
brainbow
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?