Új privát üzeneted érkezett!

Kexi nyugi ez semmit nem jelent, nekem is egyik hónapban baromira nő a körmöm, a másikban meg nem. De ugyan ez van a hajammal is. Most ebben a hónapban annyit nőtt a hajam, mint máskor 2 hónap alatt.

Nitácska örülök neki, hogy sikerült megkérdezni. Mit kell szedned?

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


rutascorbin a neve..

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitácska na ha előbb mondod, akkor mondtam volna én is hogy azt lehet szedni:

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 

 
 

gab köszi....ari vagy!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok lányok!Mostanság kicsit eltüntem,mert ezerrel dolgoztunk azon,hogy a végére járjunk a meddőségemnek.Pénteken du.jöttem haza a kórházból,megvolt a laparom is.Sajnos a helyzet a következő:mindkét petevezetőm el van záródva.Próbálták megnyitni többször is a műtét alatt,nem tudták.Előtte voltam 3 hónappal hsg-n,akkor azt mondták,csak az egyik nem átjárható,most bekukucskáltak,és ez van.Igy nálunk kiderült végre,hogy miért nem estem teherbe évek óta.Természetes útón nem eshetek teherbe,ez most teljesen padlóra küldött minket.Szerencsémre viszont a méhem,nyálkahártyám,hormonom,peteérésem rendben.Most nem tudom,mit tegyünk.Gratulálok Csige,Gabi,Annus a babáitokhoz!Sly neked mielőbbi babásodást!Kellemes vasárnapot mindenkinek!:)

salygabó
 
 


Salygabó:Sajnálom,hogy ez van nálatok!
De,legalább tudjátok és mással mindennel oké van!
És így mehet a lombik,aminek tuti eredménye lesz!!! :wink:
Belevágtok??? :?:

Kép

Kép
syl100
 
 


Nem tudom Sly,hogy mit tegyünk.Félek nagyon a kudarctól,és érdekelne az anyagi része is...Nem tudom.Te belevágnál a helyembe?

salygabó
 
 


Salygabó: Szerintem vágjatok bele a lombikba. ha minden okés nálatok minden más téren elsőre sikerülni fog.
És úgy nem olyan sok. Hisz lehet neked nem is kell olyan sok gyógyszer.
A lombik maga meg TB támogatott. De a dokid mit mondott mennyibe lenne?
Én azt mondom ne keseredj el hisz minden más rendben van. Lezs babád ne félj.
Tudom könnyű mondani de tényleg ez igy van.
Kitartást neked.

Kép
csucsu05
 
 


Salygabó:Én is ugyanazt tudom mondani,mint Csucsu!!!
Én a te helyedbe tuti,hogy belevágnék,főleg így a lapar után minél hamarabb!Meg amúgy is!
És tényleg,hogy amúgy meg minden rendben van veled ,szerintem a stimuláló szerek meg ilyenek sem lennének annyiban.Maga a beavatkozás ingyenes.Csak az injekciókat,konzultációs díjat,uh-at kell fizetni.Mondjuk ezek sem olcsók!De konkrétat nem tudok!
Nézzél szét itt más lombikos topikokban a csajok biztosan segítenek!
:wink:
Aztán majd gyere a hírekkel,hogy mire jutottatok!Pussz!

Kép

Kép
syl100
 
 


JA!Csucsu:Ment a szavazat!! :wink:

Kép

Kép
syl100
 
 


Salygabo: nagyon sajnálom, de ne add fel. Ha minden más rendben van, akkor mindenképpen vágjatok bele a lombikba. Ha elsőre nem sikerül, akkor majd másodszorra, de soha ne add fel. Elhiszem, hogy most nagyon rosszul estek a vizsgálat eredményei, de hidd el menni fog. Nagyon drukkolok neked. Ha hormonálisan minden rendben van nálad, akkor pedig a lombiknak sikerülnie kell.

KépKép
csige-bige
 
 


salygabó szerintem is vágjatok bele a lombikba.....tuti siker lesz!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok

salygabo nagyon sajnálom hogy ez lett a vizsgálat eredménye. De nézd a jó oldalát, hogy legalább tudjátok hogy mi a gond, és nem kell hónapokig próbálkozni, hanem a lombikra mehettek. Én is azt mondom hogy mindenképpen vágjatok bele.
Nekem van egy unokabátyám akik 15 évig próbálkoztak, többször volt a feleségének méhenkívülije, mire eljutott egy olyan orvoshoz aki csinált neki átjárhatóságit, ott derült ki hogy a petevezető ferde ezért van az hogy a megfogant petesejt nem jut fel a méhbe hanem a vezetőben termékenyül meg és ágyazódik be. Tehát nekik sem lehet természetes úton babájuk. Lombikba bele fogtak és rögtön sikerül nekik a baba, és lett egy gyönyörű kislányuk. Úgy hogy szerintem ne adjátok fel mert lombikkal simán lehet babátok.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


hajrá salygabo!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok lányok!Nem győznélek titeket egyesével felsorolni,a sok köszönetért:igy hát mindegyikötőknek köszönöm!Még a könnyeim is kiszaladtak,olyan jól estek a soraitok!Ma voltam varratszedésen,most kicsit jobb már...Átgondoltam mindent,nagyot tanácskoztunk apával a hétvégén.BELEVÁGUNK!:):)lesz,ami lesz.Egyet végig csinálunk,ennek sikerülnie kell!Próbálok pozitivan hozzáállni,csak néha fog el a bánat,de nagyon!Erőt ad pl az,hogy olvaslak titeket,hogy szépen sorban csak jönnek a babák...(Ugye Csige?:))Várom beszámolóitokat,ha ismertek lombikos csodákat...:)Remélem az összes kismami jól van,és tényleg köszönöm a biztatásokat.Puszi nektek,jó éjt!

salygabó
 
 


salygabó nagon sok drukk a sikerhez!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy így idepofátlankodok.

Salygabónak szeretnék pár sort írni.
Ne keseredj el, légyszíves. Én is lombikos vagyok. Nálunk tavaly júliusban derült ki, hogy csak így lehet babánk, a férjemmel van a probléma, nálam mindent rendben találtak. Decemberre kaptunk időpontot lombikra, addig két inszemet megcsináltunk. És az első lombik sikerült. Mivel nálad sincs probléma a hormonokkal, méheddel, nagy eséllyel indulsz szerintem. Az a legnagyobb gond, ha a nőnél nincs rendben minden. Nálunk teljesen ingyen volt minden. Egyedül a szurikért kellett fizetni a gyógyszertárban, ami összesen 100ezer volt. Lelkileg nehéz kicsit feldolgozni ezt az egészet, de a szuribeadás egyáltalán nem fáj, és semmi mellékhatása nem volt a szuriknak. A leszívás előtt feszültek a petefészkek, de ez természetes, hiszen nem csak egy tüsző érik. Az altatás már tudod milyen, bár ez sokkal rövidebb, kb. 5 perc, a beültetés meg kb. 2 perc és fájdalommentes.
Remélem tudtam segíteni, és egy kicsit megnyugtattalak.

Melcsi
Mizu veled? Voltál dokinál? Ugye rendben van minden? Kérlek, jelentkezz, izgulok érted nagyon!!!!!

Kép
p__lilla
 
 


Sziasztok,

Salygabó: egyetértek az előttem szólókhoz, abszolút bele kell vágni! Én is lombikos lettem volna, már meg is volt az időpontunk, de közben kiderült, hogy mégis összejött a Baba! És tényleg tök jó esélyekkel indulsz, mivel minden egyébként minden oké Nálad! Arról nem is beszélve, hogy ha nem vágtok bele, folyton arra gondolnál, mi lett volna, ha...Szorítok Nektek én is nagyon!!
Nálunk minden oké, bár most megint előjöttek az aggodalmak, mivel mintha megállt volna a hasam növekedése. Ez normális? Mármint, hogy kb. 1 hete nem nőtt...legalábbis azt hiszem. Amúgy látszik, meg minden...Ma vagyok 15 hetes és 1 napos.
kexi
 
 


Helló lányok!Lillával kezdeném:Tök jó,hogy elsőre összejött a babád,gratulálok!Leirnád egy kicsit részletesebben a menetét?Tegnap bejelentkeztünk a Forgácsba,de sajnos csak márc.25.-re kaptunk időpontot.Azt hittem,már ma mehetünk!:)Nem tudom mennyi idő lesz,mert rajtam már nincs mit vizsgálni,a vezetékeimen kivűl mindenem rendbe,és friss leleteim vannak.Sly100Azt hiszem,veled már találkoztam valahol,ugye veled levelezek privibe?:)Csige!Végül is csak összejött a babád,clostiztál,vagy spontánkodtál?:)Kexi,rád is emlékszem régebbről,gratula a babádhoz!Tudod már hogy kisfiú lesz,vagy kislány?Érzed már,hogy mozog?Most megyek a körzetihez táppénzes papirért,megpróbálom magam jó sokáig kiiratni...:)Szép napot nektek!

salygabó
 
 


salygabó:Igen velem e-mailezel!!! :D :wink: Nekem is leesett nagy nehezen!!! :lol: :lol: A neved volt ismerős....

Kép

Kép
syl100
 
 


Na itt is vagyok!

Én már ezeken az uhkon csak nevetni tudok....Bár rám is rám hozta a frászt a doki...Kérdi hanyadik hét.Mondom 32.Erre leméri a fejét és közli h ez csak 29-30 hetes :lol:

A lényeg hogy minden oké,úgy néz ki a 2 kis vesetágulat is eltűnt!!Még az én vesémet is megnézte,de azok is rendben vannak!
Magzatvíz átlagos.
Fejvégű.
Jó gyomor és hólyagtelítődés.
Placenta mellső falon tapad.
BPD:79mm
HC:270mm
AC:265mm
FL:60mm
kb 1,7-1,8 kg
Ez alapján én beírtam ilyen számlálókba,de olyan nagy lemaradást nem tapasztaltam azért...

Szóval teljesen egészséges,annyi h valószínű rám ütött és azért kisebb. :lol: :lol:

Érdekes h az én dokim mindig azt mondja h jó nagy baba...

Én a 41.héten 2800g-al születtem...szóval nem aggódom!

Ja és csinált vmi flowmetriás vizsgálatot,ahhoz is vmi 3 értéket írtak a papíromra...nem tom ez mit jelent,de ott is minden oké.Bár mondta h ne vegyek ilyen nagy lélegzetet.Jó hogy azt nem mondta ne vegyek levegőt! :lol:

Ezek után kíváncsi vagyok a 4Dre nagyon!

(ja amúgy a bácsi süket volt egy kicsit,mindent 2szer kellett elmondanom...lehet h vak is volt,ezen hazáig röhögtem magamban 8) )



Salygabó!
Szerintem jól döntöttél!!!Bár én nem vagyok otthon lombik témában,de a helyedben én is belevágtam volna!!!Remélem h elsőre sikeres lesz nálatok is!!!Semmi se lehetetlen!! :wink:


Kexi!
Már mért kéne nőnie a hasadnak minden nap????Biztos minden oké odabenn!!!!!!A baba se úgy nő h szépen minden nap egy picit!Én azt vettem észre h pár nap pihi,aztán utána nagyobbat nő.É éreztem ahogy a méhem növöget,és vhogy ezt a tendenciát figyeltem meg!Szóval nyugi!!!

annus11
 
 


Annus: gratula a jó eredményekhez
Salygabó: nagyon örülök hogy így döntöttetek, hidd el sikerülni fog. Nekünk clostizás mellett sikerült a baba. A harmadik, utolsó clostis hónapom volt. A fogantatás után összeszedtem egy jó kis influenzát, így le is tettünk róla hogy lehet valami. Voltam is dokinál és megbeszéltük a továbbiakat. Majd két napot késett és csináltam egy tesztet és hát nem hittem a szememnek. Csak összejött. Most itthon vagyok táppénzen tekintettel a kórelőzményekre

KépKép
csige-bige
 
 


annus gratula a jó eredményekhez.örülök hogy eltűntek azok a vesetágulatok!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Szia Lilla,

Ne haragudj, hogy nem írtam. :oops:
Igen voltunk dokinál, és minden rendben van. Kaptunk képet is.
5x6x4mm petezsák, magzati kezdeménnyel. :wink: (Jó nagy gyerek már). Az is lehet, hogy kettő van, mert a doki elsőre annyit látott, de aztán a másikat nem találta. Igen nehéz engem uh-ni, mert annyira hátul van mindenem, hogy állandóan küzd a doki.
Jövőhét pénteken megyünk legközelebb, akkor már 7+2 leszek.
Kérdezni is akartam, hogy mondtad, nincs semmi tüneted. 6 hetesen sem volt semmi? Mert nekem azon kívül, hogy érzékeny a cicim, semmi nincs. Ez ugye nem baj?

Mesélje, nálatok mizu? Rendben vagytok? Mikor mész uh-ra.

Salygabó, szerintem is hajrá lombik. hidd el elsőre összejön. :wink:

Annus, grtulálok az eredményekhez.

Kép
gmelcsi1
 
 


Melcsi
Örülök, hogy itt vagy és annak is, hogy minden okés. Hú, akkor még lehet, hogy ikreitek lesznek? De szuper. Most már ha mész, lesz szívhang is. Nekem 6+2-n már volt. 6 hetesen sem volt semmi tünetem, az érzékeny cicin kívül, és azóta sincs semmi, de a 12. héten már túl vagyok, úgyhogy nem is valószínű, hogy ezekután lenne. Jajj, nagyon örülök nektek. Vigyázz magadra, és a kis babádra.
Legközelebb a 18. heten megyek uh-ra, még olyan soká lesz, úgy szeretném látni a babámat már. Jövő héten megyek AFP-re, ami szerintem egy kicsit korai, de hát a védőnő tudja. Voltunk kombinált teszten a 12. héten, ott mindent rendben találtak, és mondták, hogy ne ijedjünk meg, ha rossz lesz az AFP, az nem megbízható. Kicsit már kerekedik a pocim, de én is úgy vettem észre, mint Kexi, hogy most egy jó pár napja nem nől. Aztán lehet, majd hirtelen megindul.

Salygabó
Nem tudom, a Forgách-ba hogyan megy, de ahova mi jártunk, ott először a kivizsgálásokkal kezdték. 21. napi hormonszintet néztek, volt nőgyógyászati vizsgálat, spermavizsgálat. Legközelebb 3. napi hormonszint, újabb spermavizsgálat. 2 hét múlva összesítés, ahol kaptunk időpontot lombikra. Mielőtt megjött volna a mensim, novemberben, a ciklus 20. napján kellett menni a szurikért. Akkor kaptam decapeptylt, mindennap 1-et kellett beadni. A mensi 3. napján mentünk uh-ra, innentől indult a stimuláció gonal szurival+mellé még fél decapeptyl. 2x voltunk uh-n utána, nézték, hogy nőnek a tüszőcskék, és mennyi van. A 14. napon kellett tüszőrepesztő injekciót beadni, és a 16. napon volt a leszívás. Ez kb. 5 perces művelet, semmit nem érezni belőle. Mikor felébredtem, nagyon enyhe mensis görcs volt. Kb. 2-3 órát kellett utána feküdni, aztán jöhettem haza. Másnap kellett telcsizni, hány petécske termékenyült meg, és harmadnap mentünk a beültetésre. Ez kb. olyan, mint egy nőgyógyászati vizsgálat, 2 perc. Utána 1 órát még feküdtem, és jöttünk haza. Sok folyadékot kellett inni, főként szénsavmentes ásványvizet és fehérjedús kaját enni. Kb. 12 nap múlva mentünk az eredményhirdetésre.
Nagyjából ennyi. Ha van kérdésed, szívesen válaszolok.

Kép
p__lilla
 
 


már én is szretnék tullenni a12.héten........ :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Szia Lilla,

Köszönöm nagyon aranyos vagy. :oops: Vigyázok nagyon rá. :wink:
Nagyon örülök, hogy jók az eredmények. Az AFP-n pedig tényleg ne izgulj, eddig az összes barátnőmnek rossz lett az eredmény elsőre, aztán utána minden rendben volt. Nekik is mondták, hogy nem megbízható.
Nagyon sokára mész uh-ra. Nem csodálom, hogy nagyon várod. Én legszívesebben minden nap mennék. :oops:
De majd csak kibírjuk valahogy.

Addig puszillak és vigyázz nagyon magadra. Írj és írok én is, amint tudok valamit.

Kép
gmelcsi1
 
 


melcsi nem teszel ki babás vonalzót? :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok

Annus örülök hogy minden rendben van. Azzal meg nem kell foglalkozni hogy mekkorát mérnek, mert ahány gép annyi mérés.
Én is szoktam érezni amikor a nő a méhem. De nem minden nap. Vannak napok amikor semmit nem érzek a mocorgáson kívül, és van 1-2 nap amikor baromira nyilallgatok. Na akkor tudom hogy megint tágul, nő.

Melcsi gratula a petezsákhoz, hátha még kettő lesz:)

Nálunk minden ok. 16.-án megyek a terheléses cukorra és aznap megyek este dokihoz is,már annyira várom.

Visszakaptam egy jó pár rugit, de a body az ami jók lesznek. Rug is van csomó de nagyrészt plüss és hosszú ujjú.


Dobok pocakos képet. Tegnapi.

Kép Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Sziasztok!

Salygabó: örülök, hogy belevágtok!
Nekem is van lombikos barátnőm, nemsoká kezdik a 2.-at, sajnos az első nem sikerült. Drukkolok nagyon!

Gabi: milyen nagy a pocid! és hogy kinn van már a köldököd! csini vagy! Remélem jó lesz a vércukros eredményed!

Annus: örülök, hogy minden ok a kis Izával!

Melcsi: gratulálok! De izgi, lehet ketten vannak?

Nita: már csak két hét kitartás!! neked kedődik a 2., nekem meg a 3. trimeszter!

A vércukrom tök jó lett, az éhgyomri 3,9, a terhelt 5,7. mikor megtudtam be is nyomtam egy kakaós csigát!

Kicsit fáradt vagyok...

én is érzem, mikor nő a méhem, mert akkor fájdogál a hasam, nyilall és oan kellemetlen.

vigyázzatok magatokra és a pocaklakóra!

aki még vár a csodára, annak megy a drukk!!!
Vendég
 


puszedli bizony......remélem minden okés lesz........
gabi gyönyörű gömbölyű a pocakod!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Druszám!Milyen szép nagy pocakod van,gratula!Betudod még kötni a cipőd egyedül?:)Melcsi hát már te is babás vagy?Örülök neki,hát tényleg igyekeznünk kell utolérni titeket!Képzeljétek ma este egy kicsit kitisztogattam a köldököm,és végre levakartam magamról a jód,és ragtapasz nyomokat,és mit vettem észre?A köldökömben még ott maradt egy varrat...Ehhez mit szóltok????:)

salygabó
 
 


az nem jó......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Köszi lányok. Salygabó hát már nehézkes a zokni húzás is. :) Na de nem baj. Na meg az ágyban forgolódás sem egyszerű.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Melcsi!

Barátnőm 15 hetes és a cicifájáson kívül mai napig semmi tünete nincs, na meg álomkór. Úgyhogy nyugi. Bencével nekem se volt hányingerem, meg semmi.

Gabi!

Én most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mekkora lesz a hasa szülés előtt. Ekkora pociiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!

Syl már csak ketten várunk babára?

Hétfőn megyek Kaáliba.

timejka
 
 


Timejka:Miért mész a Kaáliba????

Hát még vagyunk egy páran itt a régiek közül akiknek nem jött össze!:Csucsu,Németh,Salygabó,Timejka,Oriandy,Gabi(a másik),Monyo is régen írt ide,ő se clostizik most!Meg még bizti van ,de nem jut az eszembe! :roll:

Kép

Kép
syl100
 
 


Syl

De ők nem nagyon irogatnak, nem? Teljesen abba voltam, hogy Csucsu is babás.

Dokim mondta, hogy 2 év után már ne várjak, menjek a Kaáliba, mert ők erre van szakosodva.

timejka
 
 


És a Debreceni vagy a Pesti Kaáliba mentek?
És ott mi lesz?Mivel kezdtek?Inszem?

Kép

Kép
syl100
 
 


Syl
Egyik se talált. A győribe. Konzultáció lesz, még nem tudom hogyan tovább. Attól függ mit mondanak, mit javasolnak. Hétfőn többet tudok, majd megírom.

Csucsu én már kismamának hittelek. Ez jelent valamit

timejka
 
 


Timejka:Akkor várlak hétfőn a hírekkel!!! :wink:
Még az is lehet,hogy már Csucsu is kismami,pont a ciklusa vége felé jár!!!

Kép

Kép
syl100
 
 


sziasztok én ugy tudom csucsu még nem kismami... :( :( :( :( sajna már dolgozik......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Remélem ott lapul a pocakjában a kisbabó, csak még nem tud róla. Szombaton jön majd szurira. Amúgy jól vannak, ma beszéltem vele telón, dolgozik.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Gabi: nagyon szép a pocid és szépen növöget :lol: Azért én is kíváncsi leszek a szülés előtti állapotra :lol:
Timejka: drukkolok nektek nagyon, hogy mihamarabb sikerüljön nektek összehozni a babót. Várunk a hírekkel hogy mit mondtak a Kaáliban.
Én megvagyok, tegnap egész nap hányingerem volt, semmiből nem tudtam egy-két falatnál többet enni, de ma már jobb. Tudom hogy ez vele jár, de nem túl kellemes érzés :shock: :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


reméljük is hogy ott a baba a pocakjába már csak még nem tud róla..... :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Képzelétek lányok!Tegnap felhivtam a Forgácsot,hogy nem-e szabadult fel időpont.És valami kisangyal csak segit nekem odafönnt:jővő szerdán délután megyünk be!Már nagyon várom,mert annyi kérdésem van!Csak a féléves várólista idegesit,ezt olvasom a neten,hogy nagyon sok pár vár lombikra.Hogy vagytok?Sly 4 hétre irt ki a doki,de 2 hét után küldött volna dolgozni..:(Várta nagyon a boritékot...:)Timejka!Vagyunk még baba nélkül páran,de többségben már mindenki babás:)Ez tök jó!!!!!!!!!:)Mi is leszünk1x.

salygabó
 
 


salygabóó csak nem lesz fél év....lesz előbb is baba!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Salygabó:A Debreceni Kaáliba nincs ilyen sok várakozási idő!Ott rögtön megy a lombik nem kell várni ennyit!!!!Az egyik ismim is pestre járt 1 évig,de most átjött Debibe!Nagyon profik az orvosok és nincs várakozási idő!!!!!
De,hátha hamar betudnának rakni!Szerdára szorítok neked nagyon!De most már akkor szépen beindulnak a dolgok!!!
Az én házi dokim is csak a markát tudja tartani!!! :evil:

Kép

Kép
syl100
 
 


sajna elég sok olyan doki van aki csak ha jól megtömöd a zsebét akkor lát el rendesen... :( :( :( :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Adok én a dokinak,nem vagyok smucig...De valamit v.miért...A körzetinek nem értem,miért adjak...Azért ami kijár nekem...?Hisz nem kaptam érte cserébe semmit...Olyan igazságtalan az élet:)

salygabó
 
 


Salygabó:Ment privi,ha megkapod!!! :?

Kép

Kép
syl100
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?