Új privát üzeneted érkezett!

Patr! Sajnálom a sírós éjszakát. Azt vettem észre, hogy Jázmin is hozzászokott, hogy éjszaka szopizik és azért kel. De én egyenlőre lustaságból nem szokatom le róla, hátha magától is elhagyja. Akkor viszont már csak napi két szopi marad. Szóval ezért is nem bánom, hogy kel éjszaka. Nappal nem merem a szájába adni, mert piszokul harap.

Igen voltunk torkoskodni. Egy nemrég nyílt bioétteremben voltunk. Minden bio. Még biokóla is volt! :shock: Itt is féláron volt a pia is. Valami roston sült csirkemellett ettünk málnaöntetes körtével és burgonyagolyókkal. Finom volt és jó sok. Meg túrógombóc volt a desszert. (az én sült túrógombim finomabb). Összességében jól éreztük magunkat és degeszre ettük.

Jázmin így áll fel:

http://www.videoplayer.hu/videos/play/322609

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!

Szly, megkaptam az emailt, semmi baj. De ha gondolod, szólj nyugodtan megint :wink: .
Nagyon aranyos Jázmin, hirtelen, ahogy megláttam a videó elejét, azt hittem, hogy ott a szoba közepén áll fel :shock: , így néztem :D .

Bogóca is álldogál. Én azért nem szeretek képet feltenni, mert nálunk nincs olyan pillanat, amikor valamiféle rend uralkodna a lakásban. Na mindegy, azért rakok fel.

Szóval így áll:
Kép így áll: Kép

és így áll:
Kép

Mi meg nem jutottunk el torkoskodni, de majd bepótoljuk :? .

Patty, elküldtem megint a mailt, hátha. Elég durva éjszaka, Mi ált. 2x kelünk. Így tulajdonképpen jó, a tejcsinek is jó, ha eszik éjszaka, mert ahogy haladunk, 18 éves koráig szopizni fog.

Alszanak 8)

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Sziasztok!

Nagyon le vagyok maradva, annyira eltöltöm az idő a nővéremmel...és még itt lesz pár napig :) Bocsi lányok, addig egy kicsit hanyagollak benneteket :oops:
Az éjszakáink elég rapszodikusan telnek, de az utóbbi kettőn csak háromszor ébredt a manó és aludt is vissza. A nagy hír az, hogy Csanád pár napja kísérletezik az egyedül állással, a tegnap pedig odáig fajult a dolog, hogy már öt másodpercet is tartotta magát, mielőtt újra megkapaszkodott volna. Persze, mikorra sikerült levideózzam, már csak pillanatokig állt meg :) Talán valamikor sok időm lesz és feltöltöm valahová a videókat is :roll: Például ha Berni egy kicsit átutal nekem a fölös idejéből :) Bocsi, Berni :oops: :lol: De a napokban annyit gondoltam rád ennek kapcsán, amikor sosem tudtam mindent megcsinálni, amit szerettem volna. Amúgy remélem nem azért maradtál el, mert poénkodtunk az unatkozásodon!!!
Jövök még!

KépKép
Kép
el..né
 
 

 
 

Csilla, nagyon büszkén áll Bogi :) De mezítláb!? Amúgy a képeken nem látszik rendetlenség, szerintem cenzúrával raktad fel:) Pedig ahol két ekkora gyerek van, ott sehol sem szokott rend lenni. Ha tartósan az lenne, akkor azt jelentené, hogy betegek.
Szly, Jázmin ügyesen kapaszkodik :) Látom Roli nagyon motiválja! A bálázó ügyről meg írj minden újdonságot, mert nagyon érdekel! A harapdálást sajnálom ! A linkeket köszönöm, jól jönnek!
Pat, ne haragudj apára, ő is szeretné, ha Mira állna! Bár tudjátok már Márk példájából, hogy ha feláll, akkor nem lehet többé leültetni :lol: Nagyon jókat írsz, amikor olvaslak, folyamatosan vigyorgok magamban :lol: Volt Márk kitől örökölje a nevettető beszólásait:) a csúnyákat sajnálom :roll: de olyan jópofák 8) Sok sikert és kitartást kívánok az éjszakai neveléshez! Cukik a képek!!!
Folyt. köv.

KépKép
Kép
el..né
 
 


Hali!

Bogi gyorsan leszedi mindig a zokniját, idefönt nem rögtön adom vissza rá, mivel szőnyeg van.

Van egy videóm is, bocs a zenészektől :oops: :

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/b ... euFFxpmZW7

Berninek biztos nincs ránk ideje :lol: (nem bírtam kihagyni :oops: ).

Bogicának is áttört végre a felső egyes. Már jól megszenvedtünk vele.

Csanád nagyon ügyes!!!

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Réka, sok sikert kívánok a koncerthez, talán már el is késtem vele!? Sajnos nem is gondolhattam rá, hogy elmenjek, be kellett jöjjek a klubba, még a masszázsra sem tudtam menni, pedig most van. Igaz a koncerted miatt is elhagytam volna :)
Orsi, örülök, hogy végre egy kicsit bővebben hallhattunk felőletek! Neked is sok sikert kívánok a koncertedhez! Zeneakadémia :shock: Az igen!:) Köszi a sok képet, nagyon édesek a gyerekeid!
Adri!! Merre vagy? Olyan rég nem írtál! Gratula Artemisznek a mászáshoz!
Ja, most néztem át, hogy már mióta nem voltam aktív a topikban és megtaláltam a sok huncut Dorián képet is. Ennivaló :) És Bogi meg Rebus is ! Hogy annak a lánynak micsoda sötét szemei vannak!

A torkos csütörtököt mi úgy tartottuk, hogy unokahúgom kocsival elvitt a bátyámékhoz a nővéremmel együtt, ott közösen főzőcskéztünk, ettünk, babáztunk, szóval nagy családi napot tartottunk.

KépKép
Kép
el..né
 
 


Csilla, a videó felkonferálása: És itt láthatják kedves nézőink a jövő sztárénekesnőjét és zenészét! :lol:

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok!
Joli,örülök,ha néha én is mosolyt csalok az arcodra,nemcsak márk! :wink: És ha már Márk...már nagyon nagy a haja,amibe Mira előszeretettel bele is kapaszkodik. Valamelyik nap olyan szinten belekapott,hogy még nekem is fájt,erre Márk:
-Mila,ez nem jó,KICSIT MEGSZORÍTOTTAD a hajam! :lol:
Ma meg mit csinált :?: :!: Már vagy 10 perce csend volt a szobája felől,én naiv azt hittem elaludt hö...hát a kép ami elém tárult amikor beléptem a szobájába! :evil: :evil: A sudocremes popsikrém fele kikenve a szőnyegen, a földön, a tükrön,asztalon,és éppen 2 kézzel a játék számítógépét ápolta! egy mm hely nem maradt szárazona a játékán,így valószínű dobhatom a kukába! :evil: Természetesen ezt is lefotóztam...majd hozom :oops:

Csilla!
Toncsi igazi tehetség! :lol: Bogi meg olyan lazán áll ott 1 kézzel kapaszkodva,hogy csak lesek :shock: Ja,én nem vagyok tisztában a rend fogalmával!Nálunk egész nap a pakolással telik,ha rendet akarok,ha nem akkor csak kora reggel meg késő este van rend...ez alapján én se fényképezhetnék soha :lol:
És megkaptam az e-mailt megint,csak a baj továbbra is fennáll,ugyanis még mindig nem tudom a .doc formátumot megnyitni! :roll:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Joli!
Igazoltam vagy távol,ha nálad van a testvéred! Ő Erdélyben lakik amúgy vagy csak nem Pesten? Csanád változatlanul nagyon ügyes,mire mi felállunk,addigra ő már járni fog! :lol: Képet róla!

Sly!
Bioétterem? Biokóla? :lol: :lol: Én is elmennék egy ilyen helyre már csak kiváncsiságból is! Jázmin nagyon édi,neked meg olyan jó hangod van,Olyan nyugodt,kedves! :wink:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Pat, ilyesmi :wink: ?
Kép

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Csilla! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hú!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Talán ennyire nem volt gáz! :lol: :lol: :lol: :lol: Potyognak a könnyeim :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!

Csilla, Toncsi mivel krémezte be magát? Ő is a posikrémmel? :lol: :lol: Nálunk is van egy ilyen sztori, úgy majd 15 évvel ezelőtt a nagyfiam a zsírt találta meg és abban autókázott :lol:

Pat, nagyon finoman figyelmeztette Márk Mirát, mert amikor belekap Csanád az én hajamba, akkor sikítok :) A nővérem(és még 4 testvérem) Erdélyben lakik, egy bátyám él itt Pesten. Képet majd hozok, sőt, videó is van, de nekem csak a klubban van időm netezni, a gép meg otthon van, így beletelik egy kis időbe.
Csanád az éjjel belázasodott :( Semmi egyéb baja nem látszik, azt hiszem a foga miatt. Pedig készülünk ma éjjelre bálba :(

KépKép
Kép
el..né
 
 


Joli!
Akkor ti heten vagytok testvérek? (mint a gonoszok :lol: ) Akkor még Csanádnak is lesz kistesója! Dejó! :lol: Remélem tényleg csak a foga miatt lázas,bár nekem azt mondta a doki,hogy max. egynapos lázat okoz,ha tovább fennáll,nem a fogtól van!
A zsírban autózós story is szupin hangzik! :lol: Várunk képet! :wink:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!

Ezek a popsikrémes sztorik nagyon jók!

:lol:

CSilla! Édesek a gyerekek! Bogi tényleg nagoyn ügyesen áll! Jázmin még nem ennyire profi, még nem nagyon egykezezik!


CSanád meg! :shock: Hát tényleg mindjárt elindul!

Szerintem Roli durvábban szólt volna Jázminra!

Rend!? Az meg mi???????? Nálunk mindenütt játék van. Én nem strapálom magam az állandó pakolással. Estére összepakolunk és ennyi.

A múltkor Roli is mondott jót. Épp fürdés után öltöztettem Jázmint. Erre odajön Rolkó és minden felvezetés nélkül bejelentette: " Benne vannak fütyimben a golyók" Olyan édes volt a pofa is hozzá!

Gondolom azért mondta, mert fürdés közben szoktam ellenőrízni, megvannak-e, mert kicsi korában az egyik sokszor felszállt.

Patr! Hát nekem a hangom teljesen más élőben. Persze csak szerintem. Valahogy mindenki murisnak hallja a hangját felvételeken. De azért köszi! :lol: :oops:

Joli! Remélem Csanád jobban van. Ki fog rá éjszaka vigyázni? Jó bálozást nektek! Jaj és is úgy szerettem menni. Jártunk apával régen tánciskolába, már haladók voltunk. Olyan jó volt a bálokon táncolni, gyakorolni, mert máshol úgy sem tudtuk alkalmazni.

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!
Sly!
Remélem te is hozod Roli aranyköpéseit,nagyon édi! :lol: És milyen igaza van! :wink: Ami meg a hangokat illeti,vmi miatt tényleg mindenki máshogy hallja a sajátját. :roll:

Joli!
Tényleg,jó mulatást nektek! :D

És akkor a krémes kép,le van kicsinítve,így nem túl éles,de a lényeg látszik. És ha esetleg elfogyott volna a takarítani valóm,márk erről mindig gondoskodik..ma az apja altatta,és olyan hisztit levágott,hogy összehányta magát!Meg az ágyat és a SZŐNYEGET,padlót,párnát... :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép


Gabuska,Berni,Adri mostmár tényleg jelentkezzetek!!!!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Arra gondoltam,hogy eladom Márk kinőtt ruháit.Ha esetleg valamelyik megtetszene nektek (fiús anyukák :D ) csak szóljatok,remélem nem vagyok drága! :oops:

Szerintem őszre lennének jók!
Kötött pulcsik, 800Ft/ db

Kép


Az inget a férjem vette a corában,4e Ft-ért.(vastagabb). Ing is, kardigán is 1000Ft / db.

Kép


Abszolút kedvencem,nagyon vastag kardigán 1.000Ft :)

Kép


Cherokee együttes,kardigán+ kord naci, 1.000Ft

Kép

Ünnepi ruci. C&a ing+ mellény, csak karácsonykor volt rajta (nem most :lol: ) 1000Ft

Kép

3 vékony h. ujjú felső: 600/ db vagy 1.500/ 3 db

Kép

Ha esetleg érdekel valakit,szívesen lemérek bármit,egy részét Ausztriában vettük,ott más méretezés van!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!
Elnézést a zavarásért, de én már elkezdtem beszerezni a tavaszi-nyári cuccokat. A tavalyiaktól azonban nem férünk, így eladok egy zsáknyi ruhát. Nézzétek meg, mik vannak. Olcsók és jók! Fiúknak és lányoknak egyaránt!
http://picasaweb.google.hu/visnyei.andi ... yosHolmik#
http://picasaweb.google.hu/visnyei.andi ... iusCuccok#
Egy klikket megér!
Szép estét!

Kép
an°°di
 
 


Hahó! Sehol senki?

Mi a véleményetek erről? Én lehet beruházok egyre.

Kép

Kép
szly27
 
 


sziasztok!
Na ilyet!!!!!!!!!!!!!!!!! hát hol van mindenki?????????

Sly!
Nekem tetszik,szerintem nagyon jók ezek a járás segítők,én is néztem egy micimackósat,de elég borsos az áruk,az 11e Ft volt! Ez mennyi?

Ma levágta anyu Márk haját.Olyan babafeje lett...természetesn lefotóztam,majd hozm az előtte-utána képet! :D

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Hali!

Még ébren mindkettő :oops: .
Majd jövök :roll: .

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Pat, én itt vagyok, délelőtt aludta, délután ügyeleten voltam...
Amiért heten vagyunk testvérek, az nem azt jelenti, hogy Csanádnak lesz kistestvére! :lol: Így is öt gyerek gondja nehezedik ránk.Zsíros kép nincs, a nagyokról csak egy pár papírképem van :(
Ma Csanádot elvittem ügyeletre, mert még mindig belázasodik, de nem találtak semmit. Holnap még lesz egy vizeletvizsgálat. A rucik nagyon szépek, de mi kaptunk egy rakattal :)

Szly, a tegnap elmentünk színdarabos-vacsorás bálba, Csanádra a nővérem vigyázott. Az elalvás nehezen ment, de egyébként rendben ment minden. Roli biztosan ellenőrizte magának, hogy megvannak a golyók, ahogyan te szoktad :) Nagyon jól néz ki az a színes micsoda, de Csanád már nem akar kapaszkodni :lol:

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok!

Merre jár a társaság fele? Úgy látszik mindenkit a szabadba csábított ez a jó idő! És itt a TAVASZ :D :D :D :D :D .

Lehet biztosnak tűnik Bogica állása, de azért sokat esik. Mindig van újabb pukli a fején :roll: .
De annyira anyás, rögtön kiveri a hisztit, ha nem lát. Toncsi nem volt ilyen. Így apára is alig tudom hagyni.

Szly, nagyon jól néz ki ez a járás segítő! Sikerült megszerezni? Pont átkukkantottam a másik topicba, hátha írtad az árát. Láttam, nagy a perpatvar mostanság :shock: . Muffinékkal mi van? Bocs a többiektől, akik nem ismerik, csak nekem nincs időm-erőm stb. abba a topicba olvasgatni-írni és csak kíváncsi vagyok, hogy van a pici Eliot?

Joli, remélem elmúlik a láza Csanádnak!

Nincs valami ötletetek szülinapi ajándéknak? Toncsi mindjárt 3 éves lesz 8) . Hihetetlen :D .

Puszi mindenkinek és jó éjt!

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Jó reggelt!

Hát az éjszakánkról inkább nem írok. Aludt a gyerkőc, de végig nyöszörgött álmában. Reggelre be is lázasodott, 38,6. Szóval viszem 1-re a dokihoz. Egyébként abszolut semmi baja. Lehet a foga. mindegy, akkor már nem lesznek betegek, jobb ha ránéz a doki.

Csilla! Végül ezt vettem meg:

Kép

4500 ft + postaköltség. De szerintem ennyiért megérte.

Hát Evelin már nem bírta nézni a sok egészséges babát és hogy már miket csinálnak, milyen gyorsan fejlődnek. Egyre nagyobb a lemaradása Eliotnak és ez nagyon elszomorítja. Egyébként magához képest fejlődik szépen, csak hát nem az egészséges babák ütemében. Én megértem őt, biztos nagyon rossz neki.

Aztán Wera is bejelentette, hogy túl nagy neki a pörgés, nem tudja tartani a tempót, így egy időre kiszáll.
Tami is írt valamit, ami kétértelmű és ezen húzták fel magukat az újabbak.
De szerintem nincs nagy gáz, csak nekünk is kell már egy kis vita, így másfél év távlatából! :lol:

Kép
szly27
 
 



Kép
szly27
 
 


Hali!

Nagyon aranyos ez a kiskocsi és tényleg nagyon jó áron vetted.
Mit mondott a doki?

Teljesen érthető Evelin álláspontja, rettentő nehéz lehet. Kell még műteni Eliotot?

Számomra Wera döntése is, hiszen én sem bírtam követni, mindig csak loholtam a többiek után. Még talán egy gyerek mellett, de így. Én nem is értem, Te hogy bírod?

2 gyerekesek, jól tudom, hogy március végén van az oviba beíratás?

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Csilla!
Nincs komoly baja Jázminnak, de azért kapott antibiotikumot. Már látom hogy köhögni is fog és taknyos is lesz. De hátha még a legelején elkaptuk és nem durvul el a helyzet.

Eliotot kell még műteni, nem is egyszer, de pontosan nem tudom mikor és mivel. Szájpadzárást kell csinálni az tuti. Most egyébként kórházban van szegénykém. Magas láza volt, ennyit tudok.

Van, hogy csak átgörgetem nagyjából amit írnak, nem is olvasok el mindent. De ha van időm, azért követem az eseményeket alvásidőben főleg.

Én úgy tudom április. De lehet már március vége.
:?

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!
Az én gyerkőcöm ugyan már 20 hónapos, de engedjétek meg nekem, hogy egy picit "bepofátlankodjak" ebbe a topicba. Segítségeteket szeretném kérni. Pszichológus vagyok, és idén végzek (legalábbis remélem) tanácsadó szakpszichológusként. A szakdolgozatom témája az, hogy az első gyermek érkezése a sok-sok öröm és csoda mellett milyen nehézségeket okozhat a frissen szülővé vált pár életében. Mert lássuk be, ez az időszak, a sok gyönyörűség mellet rengeteg nehézséggel és krízishelyzettel van teli - persze vannak olyan párok, akik könnyebben veszik ezeket az akadályokat, vannak akik kevésbé. Szóval erről írom én a szakdolgozatomat, ami egy kérdőíves vizsgálatra épül. A vizsgálat olyan témaköröket ölel fel, mint szülői szerepek, gyermek születés utáni lelki és fizikai változások, a társas élet változásai stb. Az egész vizsgálat arra van kihegyezve, hogy mennyire élik meg különbözőképpen az anyák és az apák ezt az időszakot, és hogy ezek a különbségek mennyire okoznak problémát a párkapcsolatukban.
Biztosan rájöttetek már, hogy önkéntes segítőket keresek, akik kitöltenék ezt a kérdőívet. A válaszadás természetesen névtelen, a kérdőívet e-mailben küldöm el. A kitöltés kb 20 percet vesz igénybe, és a kitöltőknek annyit tudok felajánlani cserébe a segítségükért, hogy az eredményekről visszajelzést kapnak. Amiből remélhetőleg néhány hasznos tanács kerekedik, hogy hogyan vészeljük át a gyerekszületés utáni időszakot, anélkül, hogy erre a párkapcsolatunk rámenne - mire figyeljünk oda, miről gondolkodnak másképp a férfiak.
Olyan érdeklődők jelentkezését várom, akiknek egy gyerkőcük van, és akiknek a párja is hajlandó lenne 20p-t szánni a kérdőív kitöltésére.
Még egyszer bocs a bepofátlankodásért. Segítségeteket előre is köszönöm.

Rita
gyorer
 
 


Sziasztok!
Ma sem kell szétszaggatnom magam a visszaolvasással! :lol:

Csak,hogy névsor szerint legyen:
Adri,Berni,Évi,Gabuska,Orsi,Réka!
Hun van mindenki????????? Nem hiszem,hogy mindenkinek most romlott el a net :shock: Van aki már egy hete nem írt!
Írjatok,nemrég olyan jól pörgött a topic,mostmeg haldoklik :cry: :cry:

Csilla,Sly!
Én nagyon sajnálom,hogy annak idején nem csatlakoztam a másik topichoz is. Zugolvasóként minden nap elolvasom őket is :oops: Esténként nagyon ráérek,van hogy akkor olvasom vissza az egésznapi termést!Így "ismerek" ott is mindenkit! :lol: Evelinnel én is egyetértek,hogy nehéz neki mindig egészséges gyerekeről olvasni,képeket nézni,és ha jobban belegondolunk,hogy nekünk mondjuk az a legnagyobb bajunk,hogy mennyit eszika gyerek,vagy hányszor ébred éjjel,ehhez képest fel sem tudjuk fogni,hogy ők min mennek keresztül :(

Sly!
Jázminnak jobbulást!Reméljük,Roli nem kapja el!
Nagyon szupi a járássegítő amit vettél,és szupi az ára is!Ügyes vagy,hogy így megtaláltad! :D

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Joli!
Hogy ment a vizeletvizsgálat? mikor lesz eredmény? Remélem máér jobban van a kispasink! :wink: Azt nem írtad,hogy milyen volt a bál :) ! Hajnalig roptátok?

Csilla!
nálunk Bükön májusban lesz a beíratkozás! Már alig várom :lol: :lol: meg a törpe is,mert tudja,hogy sok játék van,és már így is minden nap be akar menni :lol:

Nálunk minden ok,a napok itthon nagyon zsúfoltak,a rokonok szétszaggatnak minket,van aki még csak most jön babalátogatóba,így nappal be sem tudok nézni... Mira éjszakái javulnak,tegnap csak negyed 6-kor ébredt/szopizott,majd 9-ig visszaaludt...amikoris telefonra ébredt! :?

Csilla!
Én is gondolkodtam,hogy hol lehetne összehozni egy talit! :shock: Nem igaz,hogy Egerben nincs egy hely! :evil: Neked van ötleted? És leírnád,hol van az a játszóház ahová ti szoktatok járni? Ott esetleg nincs egy kávézó,ahová be tudnánk ülni a picikkel,de a nagyokat is szemmel tarthatnánk? :idea:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Hali!

Pat, mi sajna náthásak vagyunk. Hétvégén voltunk barátoknál, csak azt elfelejtették mondani, hogy mind az öten betegek (igaz, ez náluk már állandó állapot :shock: , óvodás 2). Szóval a lányoknak is folyik már az orra. Bogicának 37.3-at mértem, és még csak délelőtt van.

Mikor jöttök Egerbe?

Szly, Ti mikor is jönnétek?

Toncsi ma ment volna idén először játszóházba, de így nem vittem. Különben ez a játszóház eléggé kiesik, a Tittel Pál úton van (Kertész út környéke) és ott nem is megoldható. De azért gondolkozzunk!!!

Majd felhívom Anitát is, hogy itthon vannak-e még :? .

Amikor Toncsi megszületett és ugye korababa volt, megőrültem azoktól, akik azért sírtak, mert pl. még egy napot bent kellett maradniuk a kórházban, én meg azon aggódtam, vajon életben marad-e a gyerekem. Szóval Evelinnek sok erőt kívánok (de azt hiszem, Ő tényleg nagyon erős). Jó helyre került Eliot.

Bogica elcsendesült, most tudok ezt-azt csinálni.
Pussz

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Halihó!

Vagyunk ám mi is, csak kicsit el vltunk havazva...

Pénteken a koncert nagyon jól sikerült, Máté szó nélkül tűrte a dolgokat - a másfél óra koncertet+a fél óra próbát előtte - és a koncert kétharmadát végig figyelte...
Szombaton a babaúszás is jól sikerült, utána hullát jelentettünk, vasárnap meg de főztem - ünnepélyesen jelentem, megtanultam palacsintát sütni (ciki, de eddig nem ment) - az utód úgy rácuppant a bablevesre, hogy balhézott, ameddig nem kapott belőle :twisted: és nem fájdult meg a pocakja sem :) szóval ismét bizonyította, hogy a mama főztje jobb az almapempőnél :wink: aztán sétáltunk egyet a várban...
Tegnap meg végre találtam olyan gyümit, ami ízlik! (Bébikajából a Nestlé alma-áfonya)
Íme:


Kép


Szóval ma folytatom a próbálkozást.

Úgy néz ki, a tejecske már nem elég (tartalmilag, mert csinált annyit, hogy csak dől belőlem, amikor eszik) mert átlag óránként enni kér, de nem igazán fogad még el semmit... talán majd most. Tegnap kb 15 kiskanálnyi bement a pempőből, lehet, hogy megtanul enni? A háztartási keksz is befelé megy, remekül el tud szüttyögni vele :lol:

Jázminnak, Csanádnak jobbulást kívánunk!

A fotók tündériek. Engem megütne a guta ha a sudocremet kenné mindenhova az utód!!! (Tegnap vettem egy adagot... még jó, hogy olyan sokáig elég!)
Puszi, jövök még talán este, akkor reaktívabb leszek!

r

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Még egy kép: bableves :shock: :lol: :wink: Kép

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


És egy alvós :)

Kép

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Sziasztok!
Réka!
Végre! :) Örülök,hogy jól sikerült a koncert,és,hogy Máté is nagyon ügyesen viselkedett! Az meg külön jó,hogy eszi a főztödet,Mira is jobban szereti az ízes ételeket a bolti cuccnál! Édik a képek,nekünk is ilyen ágyneűnk van,csak sárga helyett sötétkék!

Csilla!
Én is rosszul voltam,mikor a kórházban nyavalyogtak az anyukák,hogy csak másnap mehetnem haza. 9 hónapig kibírták,egy napot fél lábbal is kibírnak. Sőt,én első gyereknél attól féltem,hogy otthon nem lesz "szakszerű" segítség. :) Ja,és már itthon vagyunk,szombat óta...sajnálom,hogy betegek a lányok. Márk is hányt éjjel,meg 38fokos láza lett reggelre és nagyon köhög is,de külsőre semmi nem látszik rajta.! :roll:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


PAtr! Hát úgy tűnik, ezután már nem lesz a másik topicban sem akkora pörgés. Tényleg szétesett.

Én konkrétan nem tudom mikor megyünk Egerbe. Szerintem áprilisban, vagy májusban. Addig tuti nem. Júniusig kell elintézni az autót.

Csilla! Átadom Evelinnek!

Patr! Csatlakozhattál volna később is. Még mostanság is voltak újak. De azt hiszem most már nem éri meg.

Réka! Tündéri Máté! Figyeld meg, egyre több minden fog ízleni neki!

Jázmin elvan. Nagyon nem beteg, de azért már hallom hörög egy kicsit. Szerintem nagyon korán vittem dokihoz. A lázon kívül semmi tünete nem volt. Most már azért gondolom fog köhögni is.

CSilla! Reméljük nem lesznek nagyon betegek a lányok!

Egyre jobban hasonlít Bogi Toncsira.

Kép
szly27
 
 


Sziasztok lányok!

Rohanásban vagyok, csak azért ugrottam be, mert Gabi írt üzenetet, hogy egyelőre nem tud jönni, gond van ruterükkel, de gondol ránk és mindenkit puszil. Szívesen talizna, ha lenne kivel :) Én ígérkeztem jövő szerdára, ha még valaki el tud jönni, akkor összejövünk.
Én meg talán sikerül ma még benézzek...

KépKép
Kép
el..né
 
 


Joli, taliban mi is benne lennénk :lol: de kéne még valaki mondjuk a lánykák közül, ne legyen Nóresznek olyan jó dolga a két pasival :wink:

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Sziasztok! Jogos a felháborodás, hogy eltüntünk, és még a netünk is jó volt.... :oops: :oops: Mentségem az, hogy Ártemisz áttért a napi 2x1 óra alvásra, ezen kivül ugye már mászik mindehova (legnagyobb előszeretettel a tiltott helyekre), ezért amikor végre alszik, akkor én is kicsit vizszitnesbe helyezkedem, mert ugye ott van a hasamban a másik, aki meg délutánra teljesen kiüt....Ez az én mentegetőzésem :) :oops:
Berni irt smst, hogy 1 hete nincs netük!

Szóval átolvastalak titeket! Meg tök jók a videok is!
Nálunk a helyzet rohamtempóban halad, vagyis Ártemisz ma FELÁLLT!!! Persze megint tiltott helyen, a kandalló-párkányra támaszkodva (persze nem volt begyújtva :) ). Másrészt már szinte biztos, hogy villanyszerelő lesz, mert a kábelek különleges vonzerővel hatnak rá :) :)
Holnap megyünk doktornénihez mérésre, hogy hizott-e az utóbbi 2 hétben. Szerintem amúgy igen, mert most úgy látom a széklete is szilárdabb, meg kevesebb, lehet, hogy emiatt nem hizott anno.

Végre itt is kezd kitavaszodni, és már délután is kint tudunk lenni!
most rólunk ennyit, megyek pihizni!

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Sziasztok megint!

Réka(csudaszépek a képek), akkor hajrá! Remélem nem leszünk betegek és talizhatunk. Hátha Bernit is meg tudjuk fűzni! Tényleg, Berni is olyan régen nem írt...Valakinek nincs meg a száma? Ma voltunk a családorvosnál Csanáddal, a vizeleteredmény jó, semmi baja nem látszik. Pedig az éjjel is olyan rosszul aludt, be is lázasodott :( Alig eszik valamit, szopizni is csak immel-ámmal :( Mindenért sírni kezd, olyan nehéz vele :( Még jó, hogy itt a nővérem, így többen vagyunk rá. De csütörtök este utazik el, apa is vele :(

Pat, a bálban roptuk volna mi hajnalig, de két órára mindenki elszállingózott. Így aztán kénytelenek voltunk mi is eljönni :)

Csilla, Szly, gyógyulást kívánok nektek!

KépKép
Kép
el..né
 
 


Adri, örülök, hogy jöttél :) Gratula Artemisznek! Köszi a hírt Berniről.

KépKép
Kép
el..né
 
 


Elszállt :evil: :evil: :evil:

Na újra...

Csak kicsit szétszedve...


Adri, gratulálunk a nagylánynak! És mit csinál a kicsi? Kérünk szépen fotókat!!! Ha van a picurról, akkor róla is!!!!!! :P

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Joli, nem lehet könnyű most a kicsivel... doki nem mondott semmi okosat? Minden esetre gyógypuszik mennek!!!!! :)

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Ilyen lesz a hajónk:

Kép

Most még ilyen:

Kép

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok!
Adri!
De jó,hogy jöttél!És köszi a híreket Berniről! Ti amúgy személyesen is ismeritek egymást??? Gratula Artemisznek a felálláshoz,Mira is ma áll fel először! Végre! :D

Joli!
Neked is köszi a híreket Gabuskáról! Ha összejön a tali,mondd meg mindenkinek,hogy hiányoljuk őket! Csanáddal kapcsolatban...tudod vannak nehezebb napok,úgy meg tudja viselni őket a betegség! Reméljük hamar túl lesz rajta,és akkor neked is könnyebb lesz!
Nagyon szép lesz a hajótok,gondolom alig várjátok,hogy készüljön!

Sly!
Lehet tényleg korán mentél dokihoz,én nem nagyon szoktam elmenni,csak ha elkerülhetetlen,amíg nem vészes a helyzet,szerintem a sok beteg gyerektől csak még több nyavalyát szednek össze! :evil:
A másik topic tényleg haldoklik! :shock: De hogy így egyik napról a másikra!

Márk,hajvágás előtt 1.


Kép

Előtte 2.

Kép

Hajvágás után..elálló füllel :lol:

Kép

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Még a fülét :wink:

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Halihó!

Joli! Jobbulást Csanádnak! Tök jó lesz a hajótok! Csak a méreteket nem tudom elképzelni.

Adri! Örülök, hogy jelentkeztél.

PAtr! Tényleg milyen babás lett Márk, nagyon cuki!

Ma megint dokinál voltnunk. Jázmin fullad, kruppos. Kapott szurit. Remélem hamar jobbanlesz, mert elég ijesztően lélegzik. Roli is beteg lett, úgyhogy el vagyok havazva.
A másik topicból átmentünk máshova, egy zárt topicba. Azért nem ír szinte senki!

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!
Csilla!
Csak nem a gyerekem fülén akarsz röhögni??? :lol:

Sly!
Jázminnak kruppos rohama volt? És volt már korábban is? Elég ijesztő,nem? Hát akkor Rolinak is jobbulást! Jól összejött!
Bálázóval hogy álltok? Visszakapjátok a pénzt?
Azt a zárt topicot nem lehet olvasni? :( Pedig már szinte függő lettem velük is! :(

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Ez a fül:
Kép

Szegény Jázmin, és ilyenkor mi a teendő?
Jobbulást Nektek is.

Eléggé nyilvánvaló volt, hogy a másik topic elköltözött.

Nálunk Toncsi köhécsel is, szerencsére Boginak már az orra is alig folyik.

Később...

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Patr! Éjszaka jött rá. Nagyon hangosan és fulladósan lélegzett. Most is hallani.
Kapott egy szurit, légzéskönnyítőnek. estére kúpot kell adnom neki. Hideg szobában kell altatni, hideg párásítani. Vanilyen párásítónk de az a csobogós fajta. Nem tudom hogy fogunk mellette aludni.

Ha szürkül, vagy a mellkasa nagyon beesik, kórház. Remélem erre nem kerül sor.

Jázmin még soha nem volt beteg, nem hogy kruppos. Most jól összejött. Ha máskor is lesz ilyen, tüdőgyógyász ír neki ínhaláló készüléket.

Roli mindig csak kruppos jellegűen köhögött. Sose volt ennyire komoly.

Csilla! De édes Bogi4 Micsoda kék szemei vannak!

PAtr! Grat Mirának a felálláshoz. Mostmár nem lesz nyugtod!

Kép
szly27
 
 


Ja4 A másik topicot csak meghívott tagok olvashatják.

Kép
szly27
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?