Új privát üzeneted érkezett!

Ma megmértem tohonya testem. :) Most vagyok kb. annyi kiló, mint mikor TÜcit szültem. De amúgy megnéztem, és Tücivel ilyentájt kb. 13-14 kiló plussznál tartottam, most meg 11-12 kilónál. Szóval azért picit jobban állok. Tücivel még 5 kilót híztam a végéig. Hátha most kevesebb lesz, mert akkor karácsony is benne volt a végén... Így is állati kövér vagyok, sokat kell majd fogyóznom, de legalább ennyivel beljebb lennék. :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu!

Bár tudom h neked a végén volt a karácsony Tüncinél,de azt olvastam h a 36.hét után már nem hízik annyit az ember.Sőt!Vki fogy is!Lehet h már csak 1-2 kiló megy fel,szóval ezen ne is aggódj!!!!
Aztán meg csak 2 gyerek lesz odakinn,szerintem hamarabb le is fog menni!!! :wink:

annus11
 
 


Hát, Samuval én is a legvégén szedtem fel súlyt, szinte egész végig csak fogytam, az utolsó trimeszterben szedtem vissza... De ez nem általános, és akkor sem sok jött fel, csak akkor feljött. :)

Tinu, nem lesz itt semmi baj. :)
Vendég
 

 
 

Nem tudom hogy utal a tb, nekem a cég havonta csinálja a bérszámfejtést, ezért havonta utalnak...

Én se aggódom a súly miatt, Maja 2820 g lett és nem volt semmi gond vele. Én is kb ennyivel születtem, férjem is, most se várok sokkal többet. :-)
pumuklii
 
 


Helló Csajok!

Na, csak előkerültem! 20 oldalt visszaolvasni esélyem sincs, de ha valaki lenne olyan jó, és összefoglalná nekem a fontosabb témákat, amik a múlt héten szóba kerültek, akkor fel tudnám venni a ritmust.

A nyaralás tök szuper volt, tényleg igaza volt azoknak, akik jókat mondtak Kehidáról. Ráadásul nagyon bababarát az egész hely, úgyhogy elhatároztuk, hogy Csanáddal is vissza fogunk menni novemberben. Kis 3-5 hónapos babák is rengetegen voltak a szüleikkel. Jó volt a szoba, igényes a kaja, és a fürdő szuper.

Most újra munka ezerrel... Még 4 hét.

Beszéltem tegnap a szülésznővel, április 1-jén megyek hozzá megbeszélni. Kíváncsi vagyok. Doki holnap.

Csanád nagyon nagy már szerintem, de sokan mondják, hogy nam látszik rajtam, hogy 7 hónapos terhes vagyok. Én ezt már nem is bánom. Jelenleg 6 kg plusznál tartok, és tényleg szeretnék a 10-be beleférni... Viszont sokat mocorog, és szereti, ha simogatom, vagy beszélgetek hozzá.

Na jó, egyelőre ennyi, megpróbálok azért valamennyit visszaolvasni!

Puszi!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi!

Isten hozott újra itthon!!!!Örülök h jól éreztétek magatokat!!!!Azért nem baj ha nem tudsz mindent visszaolvasni!Általában csak locsi fecsi folyik itt,tudod :wink: :lol:

annus11
 
 


Sziasztok,

Szofi,
üdv újra itthon. Örülök, hogy jól sikerült a pihi. Majd dobj képeket ha van.

Tinu,
Tünci jobban van?

Elég érfelvágósra sikeredett a tegnapi esténk a hitelügyintézőnknél. Sok elkeserítő dolgot mondott...De aztán inkább úgy döntöttünk hogy nem depizünk, lesz ez jobb is...remélem legalábbis... :evil:

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Jo reggelt!

Tinu!
Alig aludtam, 5-kor ebredtem es valahogybeugrott, hogy kisfiatok Csongor lesz, kislanyotok meg Tunde. Hat ezen ugy elgondolkodtam, hogy milyen szep par, Csongor es Tunde :) hajnali 5-kor :lol:

Babok mostanaban atszoktak az ejjeli-hajnali bulizasra, nappal alszanak... Joo nagyszivas lesz, ha igy marad, amikor megszuletnek :lol:

Holnap-holnaputanra csomo progit szerveztek..24 oras vizeletgyujtes, vervetel, terheleses vercukor 2. felvonas, tudoerlelo 2. felvonas. Nem fogok unatkozni :)
Vendég
 


Annus, flowmetriát csinálnak a méhlepényi keringés megállapítására.
Az, meg hogy 29-30 hetesnek felel meg a BPD, önmagábam nem jelent semmit, de ezt már többször is és más is írta. Ha nő a lemaradás a köv. uh szerint, az a gondolkodásra késztető:) Ha a flow jó, akkor a méret is oké, a bébik nem nőnek minden nap, növekedési ugrás náluk is van. Petivel én ugyanígy jártam, orvos azt mondta, hogy 2-3 héttel kisebb a feje, menjek vissza két hét múlva. Akkor meg már 1 héttel nagyobb volt a feje, mint kellett volna...Á.ááá.
Az jó, hogy nem idegesíted magad emiatt, meg az is, hogy a vesével minden oké.

Kép
Kép
zili
 
 


Petrus! Férjuramnak tetszenek a bulizó ikrek. :) Remélem, minden ok veletek! És akkor holnapután kiderül vmi a hazamenetelről is?

Szofi! Végre megjöttél! :lol: Hiányoztál! Hát, biztos nem volt sok túl izgi dolog itt, csak elszórakoztattuk 1mást. :wink: Anitát bátorítottuk, hogy nemsokára jön férjura haza, azóta már boldogan mentek ma Elmót vadászni, Böbi családjának nagyon szorítunk, hogy javuljon a bátyja állapota, vannak, akik nagyon fészekraknak, mint Kutyafüle, Esztónál, Krémnél alakul a lakás, vannak köztünk újak: Ancsi és Gyöngyöm, sajnos vannak, akiknek feküdni kell, de jól bírják, babák nőnek, és vannak boldog pillanatok, sok-sok. :)
Vendég
 


Örülök, hogy jó volt a "nyaralás"!
Vendég
 


Zili!

Egyáltalán nem idegesítem magamat ezen!Szépen fejlődik és kész,ez a lényeg!
Azt tudom h mi a flowmetria,csak azt a 3 értéket nem tudtam h mi,mármint h mi számít jónak...de nem is érdekel,ha azt mondta oké akkor biztos úgy van :lol:

Eszti!
Hát sajnálom h nem kaptatok jó híreket,de talán nem tart sokáig ez a helyzet!!Te meg végképp ne idegeskedj most!!!

Petra!
A hajnali 5 órás elmélkedésed nagyon jó 8) Lassan több programod lesz odabenn mint nekünk idekinn :lol:

annus11
 
 


Helló!

örülök, hogy jól van, aki jól van, a többieknek jobbulást kívánok, Böbi, lélekben pedig veled vagyok, nagyon remélem, hogy minden rendben lesz.

Panndi, Vanni, Pwetrus, kitartást a fekvéshez.

F.ancsa és Gyöngyöm, üdvözöllek én is benneteket.

Köszönöm azoknak, akik gondoltak rám, és akkor rakok is egy képet, remélem látszani fog valami, mert kicsit homályos...
Kép Fürdőben

Tinu, Zsüci, Hean, Böbi, másvalaki, holnap relax? Én szeretnék menni, mert a jövő héten nem tudok megint.

Puszi mindenkinek! Azért jó újra itthon! :D

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Dóri, köszi a szuper összefoglalót! :D Annus, hát a locsi-fecsi az meg nagyon is lényeges!!! 8)

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi!

A locsi fecsit magamra értettem!Az én hszeimet nyugodtan átugorhatod :lol: Így a 20 oldal lecsökken 15re :lol: :lol:
Na jó...azért volt h 1-2 napig én se voltam túl aktív :wink:
Nagyon jó kis helyen voltatok!És bár látom el akartál bújni,de mégis látszik a gömbölyödő pocak!!!

Én ma olyan vagyok mint egy szédült tyúk!Szó szerint.Hol hányingerem van,hol szédülök kicsit,fejfájás...na mondom megnézem milyen front van :roll: Erre olvaso h ma meleg és hideg front is várható,marha fasza :twisted: És ma még vonatozom is 1 órácskát....

annus11
 
 


Sziasztok! Pár napig csak olvasni tudtam, mert mindig elszállt amit írtam. Talán most.

Szofi! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Én készülök holnap relaxra!

Hízás: Én + 11 kg-nál járok. Alíznál ilyenkor ugyanitt tartottam, pedig szinte végig feküdtem. Vele az utolsó két hónapban még 5 kg-ot híztam, szerintem most sem lesz másképp. A dokim letolt, de nem érdekel különösebben. Kipróbáltam az általa javasolt gyüminapot, de estére szédelegtem és fájt a gyomrom, úgyhogy eszem, ahogy eddig.

Szobatisztaság: Alíz múlt héten végre magátol kérte néhányszor a bilit, de nem ment bele semmi. Most viszont 4 napja székrekedése van és nagyon szenved. A doki szerint a bili erőltetése lehet a ludas, pedig nem erőltettem, Ő kérte és nem is evett fogós kajákat.Egyébként meg a doki idegesít folyton, hogy miért nem szobatiszta még.

Áron is sokkal aktívabb, mint Alíz volt. Nekem is sokan mondják, hogy amilyen bent, olyan lesz kint is, hát....

Kép

Kép
hean
 
 


Esztó: Tüci jobban van, köszönjük. Most épp durmol, én meg gyorsan nekiállok tanulni.

Szofi: majd mesélj Kehidáról, hátha egyszer nyerünk a lottón és el tudunk menni ilyen bababarát helyekre. :) Én lehet, hogy most egy ideig nem megyek relaxra. Szeretném magam kicsit kipihenni a sok betegeskedés után, meg kéthetenként mennék amúgy is, mert az egyik doktori órám szerda délutánra került és akkor már délelőtt nem megyek el csavarogni.

Petrus: ez a hajnali 5 órás agyalás jó! :lol: És amúgy, ha nem lenne TÜnde az elsőm, akkor lehet, nem is CSongor lenne a második. :P De így tök vicces.

Hean: én úgy tudom a gyüminapot túlélni, hogy megengedek magamnak egy kis magot is (pisztácia, kesudió). A 90 napos diétában is mindig így csináltam.

Kép
Kép
tinu
 
 


Én is látom a pocakot, Szofi! :wink: Szép vagy és a hely is szép. :)

Én inkább azt tartom könnyebben elképzelhetőnek, hogy kivitelezünk egy sikeres bankrablást, és akkor jutunk el ilyen helyre, bár, ahogy a bankok is állnak manapság... Lehet, kár lenne a gőzért... 8)

Hean, de jó rólad is olvasni! Azért remélem, nem lesz hosszú életű a székrekedés Alíznál... :roll:

Mindenkinek jó étvágyat, ill. egészségetekre az ebédet! :)
Vendég
 


Eszter
miket mondott a hiteles?

Szofi
tényleg jó helyen voltatok :-)

Bejelentkeztem szombatra 4D-re, már nagyon várom :-)
pumuklii
 
 


Sziasztok lányok!

Anita, remélem találtok Elmót!
Szofi, tök jó lehetett a pihenés!

Én nemrég jöttem meg az orvostól+védőnőtől.
3 hét múlva kell menni valami vérvételre, meg UH-ra. Most nézett vizeletet, súlyt, szívhangot, meg kitapogatta a méhem helyzetét, mondta minden ok. :lol: 1 óra se volt az egész. 8)

Szerencsére még mindig 'csak' havonta kell hozzá menni. Ma szereztem meg a 4. pecsétet. :lol:

Nekem is hirtelen kellene találni itt valami relax-csoportot... Szívesen mennék.

Kép

Kép
adraci
 
 


Sziasztok!

Szofi,
üdv itt :)

Esztó, bízzunk abban, hogy jobb lesz a helyzet... tegnap későn este asszem az M1 volt vmi riportműsor, abban nyilatkozott egy gazdasági szakértő, hogy most már lassan normalizálódik a helyzet.. Én szeretném nagyon-nagyon elhinni!!!
végül nem mentem be a bankba tegnap, majd a héten elintézem...

Dóri,
ne is mond, tex-mex csirkeszárny volt krumplisalira ebédre a menzán, jól bezabáltam... Most meg feszít mindenfele :( asszem csökkenteni kell az egyszeri étkezés mennyiségeit.

Többiek mit ettetek?

Pumukli,
hova mentek majd 4D-re?

Petrus,
akkor tesznek róla, hogy ne unatkozz bent :) hogyhogy csinálnak mégegy cukorterhelést?

emese1979
 
 


Köszi lányok, tök aranyosak vagytok! Mondjuk tény, hogy a szállodaszövetségi kedvezmény+üdülési csekk páros segített minket is hozzá ehez a klassz helyhez.

Tinu, örülök, hogy Tünci jobban van, éás sajnálom, hogy nem jössz holnap.

Hean, veled viszont akkor találkozunk!

Adraci! Ha van kedved holnap a Szent Imrébe jönni, akkor bátran, mert nem csak Szent Imrések jöhetnek, ha nem bármilyen kórházból bárki! Reggel 9-kor kezdődik, és kb. negyed 11-ig szokott tartani. Ha van kedved, nézd meg a csoportot. 3/4 9-kor szoktunk találkozni a bejárati sorompónál (7-es buszmegállóban a város felé). Ha érdekel a dolog, akkor priviben elküldöm a telefonszámomat is.

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Védőnőnél voltam, vérnyomásom 110/60 (hozzám képest magas) a pulzusom meg változatlan, 60-as. valaki azt írta, hogy nem jó, ha a pulzus nem emelkedik, aggodalmaskodtam a védőnőnek,de azt mondta, hogy ő erről még nem hallott. Szívhangot is hallgattunk meg vizeletet is nézett, közben Gyöngy felfalta az összes biokölesét (a védőnőjét), de mivel 35 percet váratott minket és a gyerekem már tiszta dili volt a türelmetlenségtől, így nem foglalkoztam vele. Azért megyek időre, hogy ne kelljen sokat várnom, a 35 perc szerintem már sok egy üres váróban egy 16 hós gyereknek.

Anika, nem, még én sem kaptam táppénzt, de a jövőhéten bemegyek az OEP-hez, mert telefonon nem foglalkoznak velem, csak személyesen.

Tinu, mi Kehidán nem a szállodában voltunk, hanem egy Vándorbab nevű panzióban, ha gondolod nézd meg, mindig van valami akciójuk! Sokkal kevesebből kijön, mint a szálloda, igaz, nem annyira kényelmes, mert messzebb van.

Szofi, örülök, hogy jól éreztétek magatokat!!!!! Nagyon jó a képed!

30. hét után lesz még vérvétel?

Én is nyáron tervezem, hogy elkezdjük a szobatisztaságot, de ha csak jövő nyárra lesz szobatiszta, akkor sem maradunk le semmiről (spórolásnak azért jó lenne, ha minél hamarabb).
Vendég
 


Jó, hogy veletek is minden rendben, Adraci!
Vendég
 


Szofi! Adraci Debrecenben lakik... Asszem onnan kicsit problémás volna a Szt. Imrébe eljutni... :)
Vendég
 


Szofi!

Aranyos vagy, de innen Debrecenből kicsit messze lenne az a relax. :lol:

Remélem találok itt is valamit, mindjárt utánanyomozok. 8)

Jah, Böbi még 1x néznek vércsoportot+ellenanyagot. Ha valami változna... :lol:

Kép

Kép
adraci
 
 


Dóri, egyet gondoltunk és ráadásul egyszerre! :lol:

Kép

Kép
adraci
 
 


Ó, Böbi, nem baj, ha nem emelkedik a pulzus, csak normális, ha emelkedik. :wink: Gyöngynek meg egészségére a kölest! :lol:
Vendég
 


Adraci! :lol:
Vendég
 


Dunakeszi Kenguruba megyünk 4d-re, a Hepinet-é, ahol a down-t is nézték. Igy van kedvezmény, 10e ft lesz dvd-stől, cd-stől és 3 képet nyomtatnak.
Meg akkor már a melltartókat is meg tudom nézni itt, meg DM, aztán Decathlon. Letudunk sokmindent.
pumuklii
 
 


Adraci, nekem ennél a terhességnél még egyáltalán nem néztek ellenanyagot... A védőnő mondta, de a dokim legyintet rá, azt mondta, az elsőnél néztünk.... ja, kicsit laza az ipse! :-)
Vendég
 


Utánakerestem, a 36. héten valóban ajánlott még egy labor. Sok kismamának onnantól kell vasat szednie, aki addig nem szedett.
Vendég
 


Sziasztok!

Beküszönök már én is, minden oké nálunk, takarítunk ezerrel Anyámmal, vagyis ő, én csak amit ő mond azt csinálhatok. :lol:
Sajnos 2 velem egyidős ismerős kismamánál is elfojt a magzatvíz, megrepedt a burok, az egyik baba nem élte túl :cry: , a másikat most délután császározzák, nagyon drukkolok neki, hogy a babának ne legyen semmi baja.
Persze ezek után én is beparáztam, és nagyon vigyázok magamra.

Márk szobáját már félig átpakoltuk, imádja hogy felfordulás van, és a legjobb hogy csomó játékát már átköltöztettünk, amiből csomót este visszahoz, mert játszani akar vele itthon még. :lol:
Tegnap egész délelőtt IKEÁztunk, gardrób szekrényeket vettünk, amit estig raktunk össze, meg persze még ma este is folyt.köv. Holnaptól meg mennek a ruhák!!!

A betegeknek jobbulást!

Most mást nem tudok írni bocsi!! :oops: Megyek is mert le kell pucoválnom a mosógépet, mert viszik el délután..

Vigyázzon mindenki magára, és a babára, babákra!!

K.
krém
 
 


Krém,
szegények :(( Azt nem lehet tudni, miért? Vagy volt vmi előjel náluk?

emese1979
 
 


petrus: én sem aludtam éjjel túl sokat, Fruzsi úgy gondolta, távozik, de a hasamon keresztül :shock: Mikor lenyugodott, elkezdtem görcsölni, közben Zsófi is sokszor felsírt, remek volt, na :D
Vendég
 


sziasztok!

Szofi,üdv itthon.Jó a kép.

Adraci örülök hogy minden ok.

Annus,tök jó hogy Iza s ilyen szépen fejlődik és hogy nyoma sincs a vesetágulatnak.

Krém,barátnőidet sajnálom,én is mindig ilyentől parázok.

Mi bejártunk egy csomó boltot.Ágyat néztünk,cipőt és Elmót.

Cipőt nem kaptam,túl pici a lábam.35/36-os.

Viszont van elmo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gréti el sem engedi azóta.Persze az utolsó olyan jellegű boltban akadtunk rá,már ez az egy volt.
Beszél,állandóan.
Holnap debrecen 4D,már várjuk!

Most mennem kell,jönnek a ruhák a padlásról. :lol:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Egyidős terhesek veled (velünk), vagy korban egyidősek? Sajnálom... :cry:
Vendég
 


Anita! Úúúúúgy örülök Elmónak! Majd csináljatok képet a kis tulajról és róla, rakd fel! Légyszi!

Panndi, sajnálom az éjszakát... Vigyázzatok!
Vendég
 


http://bookline.hu/product/home.action? ... iros_L5738

Végül ilyet kaptunk,csak majdnem 6 ezerért.

Pakolom a ruhákat,annyi szép emlék eszembe jutott már. :oops: :D

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Krém,
remélem rendbe lesz a másik kismama kibaba akit ma császároznak :(
inkább pihenj te is.

Pumukli,
azt mondta a hiteles hogy ha ez volt nálunk a fádalomküszöb a törlesztőben (150ezer) az tényleg nem túl jó, mert az euro lesz még 350 is. Igazából probált biztatni minket, hogy a 14 millás hitelünkkel mi azért egész jók vagyunk mert itt a környéken soknak 30 fölötti hitelük van ilyen fizuval mint nekünk. Szerinte egy év múlva a chf-es hiteleseknek kánaán lesz mert úgy lemegy a törlesztő, de ez hullámozni fog.
Aztán probáltam nyugtatni apát hogy igazából most azért érezzük magunkat szarul mert az ő fizujából élünk csak mivel a tb nem utal olyan rendszerességgel, kiszámíthatatlan. Ha az én fizum is meglenne , nem lenne ilyen gáz.
Meg mondta hogy azért két havi törlesztőt most rakjunk félre (még utalja a bank az utolsó részt a hitelből ha meg van a lakhatási) mert az fontos, ha felugrana az euro...

Mi is a dunakeszi kenguruba szoktunk járni 4D-re :)

Emese,
reménykedjünk :)

Tinu,
neked hogy megy a tanulás? az én szervezetem tiltakozik totálisan ellene :)

Csajok, én most keltem fel. délben elaludtam a kung fu pandán és most ébredtem. Már szégyenlem magam hogy egész nap csak ezt csinálom (bár mást nem csinálhatok mondjuk).
Tiszta nyomott vagyok, hányingerem van, fáj a gyomrom, görcsölök :evil:
nem az én napom ez..

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Dóri!Ennyi drukkért már tényleg jár egy kép!
Meg amúgy is!!Rakok este,vagy holnap este Hannával!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Dori, Emese
27 hetesek voltak mindketten, akinél meghalt a baba, ott volt valami fertőzése az anyukának, nem sokkal előtte, nem tudom hogy az játszott e közre, őt nem merjük faggatni, most volt a temetés... :cry:
A másik anyuka meg azt érezte tegnapelőtt, hogy nagyon rugdos a baba, nagyon mozgolódott, és az egyik nagy rugás után, elkezdett folyni a magzatvíz, tegnap mindenféle szteroidokat kapott a kisfiú, meg tüdőérlelőt, azt mondták nagyon jól reágált rá, de ma meg kellett császározni az anyukát, mert folyamatosan folyt el a víze. 70-80 % hogy életben marad, mert szerencsére fejlett kisfiú, és 1 kiló feletti picivel.

Most tényleg köszönök, majd holnap is próbálok jönni és hozom a hírt hogy mi újság!

K.
krém
 
 


Krém, sajnálom nagyon a lányokat! Döbbenetes, drukkolok a másik lánynak, hogy az ő babája túlélje! Ha velünk egyidős terhes, akkor erre már megvan minden esélye!

Panndi, ez nem jó, hogy még mindig görcsölgetsz, vigyázz nagyon magadra! Milyen jellegűek a görcseid? Olyan, mint a vajúdás? menstruációs? vagy csak kemény állandóan a hasad?

Anita, Grétike nagyon boldog lehet az ELMO-jával! Én eddig azt sem tudtam, hogy ez micsoda, de a múlt héten egyik kislánynál az ment dvd-n és tökre lekötötte, ma reggel meg volt a tv-ben, úgy tapsikolt neki, úgyhogy valószínűleg nálunk is nyerő lesz!
Vendég
 


Anita!

Nagggyon jó az Elmóóó! :lol:

Krém, tényleg azért óvatosan pakolássz! Meg mindenki!

Kép

Kép
adraci
 
 


Mensisen görcsöl :(
Vendég
 


Krém, a környezetünkben 2 baba is 28 hétre született, mindketten mára egészséges kisbabák, hála a modern orvostudománynak, pedig jóval 1 kiló alatt voltak. Úgyhogy nagyon bízom benne, hogy a barátnődnél is így lesz, imádkozom is érte!
Vendég
 


Panndi,
nekem is mensisen görcsöl, de mint állat... :evil:

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Szomorú lettem... :cry: Krém, tényleg vigyázz!

Most napok óta ez a burokrepedés-dolog jár az agyamban... Mitől tud ilyen történni????

Na jó, azért nem parázom be. Különben is, mostmár egész szép esélyei vannak a manóinknak. De azért csak maradjanak szépen a helyükön!!!

Panndi! Jobbulást!
Vendég
 


Esztó! Neked is!
Vendég
 


Panndi, Esztó, nagyon vigyázzatok magatokra!!!!

teszek nektek egy képet, ő a majdnem keresztlányunk, 28 hétre született, de akkor már 4 hete alig működött a méhlepény, 580 gramm volt és 30 cm.
Ezen a képen már 4 hónapos, ekkor érte el a 2 kilót, hogy hazaengedjék. Ma már se testileg, se szellemileg nincs nyoma, hogy nem normálisan született. Krém, adjon erőt a barátnődnek!

Kép
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: