Új privát üzeneted érkezett!

Pattogóbolha, a légzéskönnyítő sprayt nem fejtettem ki kellően. Nem jó a fogromlás ellen, hanem épp bizonyos fajta hatóanyagot tartalmazók olyan mértékben károsítják a fogzománcot (ha nincs utána azonnali fogmosás), hogy nagyon hamar elromlanak ennek következtében a tejfogak. Bocs, hogy elsőre nem voltam elég világos!

Halnalocska, sajnos nem vagyok varázsló, bár már én is szeretnék másfél hónappal idősebb lenni.

Csináltattatok toxoplazma vizsgálatot?

Kép Kép Kép
datolya
 
 


jobb reggelt mindenkinek. Az éjjelünk nem alakult valami jól. A gyereknek 40 fokos láza volt egy órakor, úgyhogy hűtőfürdő meg egyéb finomságok. Szerencsére reggelre már csak 37.3 volt, és remélem, hogy ennyire magasra már nem megy fel, de azért ez kemény volt. Szegény totál ki volt készülve. Most is be van még lassulva teljesen.
Én viszont már kezdek jobban lenni. Nem köhögök annyit, és már csak az orrom folyik. Remélem, hamar vége lesz mostmár.

Kép
Kép
kopee
 
 


Sziasztok!

Először is köszönöm a válaszokat. Erősödnek a rosszulléteim, hétvégén elég elviselhetetlen voltam állítólag :) és kishíján lefordultam a székről meg bárhonnan az álmosságtól, pedig 10 órát biztos aludtam éjjel.

Csige köszi a bíztatást! :)

Pattogobolha, egy kis fekete pötty, ami állítólag a petezsákom. Nem tudom, mert az első terhességemnél 5 hetesen már tök nagy volt és baba is látszott, ja és hasi uh-val. Nem értem... mindegy, majd kiderül jövő héten.

Őzike, hát mi szeretnénk a babát, de nem mostanra terveztük, hanem jövőre szerettünk volna, most csak így sikerült, lehet, hogy rosszul emlékszem, már nem tudom, hogy mensi előtt engedtünk a csábításnak és hagytuk ki az óvszert, vagy már késett 1-2 napja és azért gondoltuk, hogy akkor nem ettől leszek terhes. de ezek szerint mégis... :)

Nem tudom, még semmi nem biztos, nem szeretném azt sem, hogy nagyon beleélem magam, bár ismerem magamat, hogy már ezen túlvagyok és nagyon -nagyot fogok esni, ha mégis rossz híreket kapok jövő héten, illetve látom is majd.

Kopee jobbulást neked is és a gyermekednek is!

Boncsi
boncsee
 
 

 
 

boncsi minden ok lesz!!!!!!
kopee már nekem is csaK az orrom folyik..... :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


köszi csajok. :)

nitacska, akkor van remény. :) Neked amúgy meddig tartott?
Negyed egyre kaptunk időpontot a dokinál, mert azért mégiscsak jobb ha látja. A láz meg az orrfolyás miatt nem vinném le, de be an dagadva az egész feje meg tökre kidudorodik a kutacsa... Hát kíváncsi vagyok hogy mit mond.

Nagy dilemmában vagyok hogy mit csináljak doki ügyben. Akihez eredetileg jártam személyes ismerősőm, nagyon csípem és emberileg mindenképp hozzá mennék, de ő nem vett észre egyetlen rendellenességet sem. A másik doki akinél végül szültem (és az első dokim küldött hozzá), uh specialista, és olyan profin császározott, hogy másfél nap múlva kinn voltam a kórházból, és kb egy hét múlva semmi bajom nem volt, egyáltalán. Úgyhogy fogalmam sincs mit csináljak. Két verzió van.
1. visszamegyek a régi dokimhoz (ja és ott soha nem kell sorban állni, míg a másik helyen a végén volt, hogy a ctgre 5 órát vártam úgy, hogy időpontom volt...) és amikor genetikai uh van meg ilyenek, akkor elmegyek a czeizel központba (ott észrevettek mindent) és majd kiderül, hogy ő hogy műt
2. megyek ahhoz a dokihoz akinél szültem és mindig várok egy csomót, meg nem olyan körülmények között szülök ahogy szeretnék, viszont tudom, hogy baromi jól műt.
Szerintetek?????????

Kép
Kép
kopee
 
 


Amikor eldöntöttük, hogy szeretnénk babát, akkor én voltam toxoszűrésen, de sajnos negatív lett. Így vigyáznom kell magamra, bár hihetetlen, mert mindig volt házimacsekunk aki bejárt a lakásba és mégsem kaptam el?! Most bentlakó macskám van, aki fajtatisztasága miatt nem mehet ki a kertbe, csak felügyelettel, akkor viszont le nem vesszük a szemünket róla és nem találkozhat idegen macsekokkal. Az almozást a férjem csinálja, vagy ha elkerühetetlen, akkor én gumikesztyűben. Egyébként a macsek ürüléke fertős akkor ha 48 órát van az alomban. Mivel mi naponta kétszer takarítjuk az almot, így elég csekély esély van rá. Azért vigyázok és minden evés előtt alapos kézmosás.
Reggel nekem is egy kicsit hányingerem volt, nehezen toltam le egy kis fonottkalácsot, de én győztem :lol:
Kopee: jabulást nektek.

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok!

Kidudorodó kutacs?Hát az meg mitől lehet?Mindenesetre jobbulást nektek!!
Doki ügyben sajna nem tudok tanácsot adni.Nem vett észre rendellenességeket?Lehet,hogy írtad már,mik voltak ezek,bocs,nem emllékszem.Mondjuk,ha jobban belegondolok,inkább várok sokat a rendelésen,csak tudjam,hogy jó kezekben van a baba.

Boncsi,erősödő rosszullét,mindenesetre jó jel!!!

Engem még mindig idegesít a barnás -pirosas (kevés) folyás,de eszembe jutott,hogy Panninál is volt egy-két napig,és pont akkor,amikor másodjára kellett volna megjönnie.Mindenesetre,ha nem jelentkezik a szokásos délutáni émelygés,akkor lehet felhívom a dokim....

Kép
Kép
panóka
 
 



Sziasztok,
nekünk van egy cicánk, aki ki-be járkál, és sajnos a toxoplazmózison én sem estem át. (Mióta az eszemet tudom van macskánk, úgyhogy eléggé meglepődtem én is) Aztán konzultáltunk egy állatorvossal, aki sok mindent megvilágított. Idősebb állat szinte biztos h már átesett ezen a betegségen, tehát már nem fertőzhet. Mivel ők is csak egyszer kaphatják meg, ezért az állat egész életében 10 nap az, amikor fertőz (és az alatt mellesleg folyamatos hasmenése van). Azt meg már sokan leírták eddig is, hogy veszélyesebb a nyers hús és a mosatlan zöldség, mint egy ártatlan állatka ;)
Szóval én ezen befejeztem az aggódást (persze azért nem én almozom), remélem másnak is segítek ebben :)
chardonnay
 
 


chardonnay jó hogy ezt leírtad.... :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok kismamik!

Huuu, de rég jártam erre. :oops: :oops:
Üdv és gratula minden új kismaminak!
Nem is tudom melyik témához szóljak hozzá. :oops: :oops: :lol: :lol: így jár az aki lusta és nem jön. :D

Ma voltam a védőnőmnél és megkaptam a kiskönyvemet. :D Holnap mehetek vérvételre, aztán majd EKG-ra és a fogdokit is meg kéne látogatnom ( :? ). Bár azt halasztom arra az időszakra amikor már nem lesz hányinger. :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


Sziasztok,

húúú, de jó sokat írtatok, alig tudtalak visszaolvasni benneteket.
Nálam egész hétvégén extra hányinger volt a vendég, sőt, volt amikor az inger elmaradt :D , de a hány az ottvolt :o
ja, és azt figyeltem meg, hogy amikor femibiont veszek be, akkor sokkal kevésbé van rókarudi, mint amikor Elevitet. Ez létezik vagy véletlen?

nem bírom ki a 16-i hétig, bejelentkeztem csütörtökre a Péterfy-be egy fizetős UH-ra.
Aztán ha jót mondanak (nagggggyon szeretném), akkor pénteken bejelentkezem Down-szűrésre.

Jajjjjjjjjjj, nagyon izgulok!!!!!!!

nekem anyumnákl van cica, aki ha ott vagyunk, akkkor felugrik az ölünkbe. Ezt külön kell mondani a dokinak? vagy automatikus a szűrés?

kopee, én mindenképp ahhoz mennék, aki észrevette a rendellenességet.

Kép
screen
 
 


Screen!

Akkor csütörtökre megy a drukk! :wink: Nem lesz semmi gond.
Nekem most automatikusan megcsinálják a szűrővizsgálatot toxo-ra meg ilyen egyebekre. Bár nekem nincs is háziállatkám. :roll:

Most én is a Femibion-t szedem. Anno a fiammal az Elevitet ettem, és hát én is azt vettem észre hogy most kevésbé van hányingerem a bevétel után. Az elevittel az volt a bajom hogy furcsa szaga volt, legalábbis nekem (ilyen tápszerű). :roll:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


én most is elevitet szedek......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


gnemoni,

tényleg tápszerű az elevit!! :P
nekem azt javasolta az orvos, h alternálva szedjem őket! így teszek.
Te jó hamar elmentem a védőnénihez!
Én kivárom a 12. hetet. :oops:

Kép
screen
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek az állatos hozzászólást. A kutyus nálunk is a kertben van, egyszer-egyszer bejöhet a lakásba, de max. addig, amíg a vacsorája készül. A méretei miatt félek leginkább, hogy feldönt vagy nekiugrik a pocimnak....ami egyébként - bár inkább a puffadásnak köszönhetően, de szépen gyarapszik. Kilóra nem híztam, de a pocim szép kerek lett. És elmúltak a pattanásaim is, amik az elmúlt néhány hónapban alaposan megkeserítették az életemet. Szedtem egy Gynex nevű fitoösztrogént és attól úgy kivirultam, mint egy kamaszlány. De most már szépen tisztul a bőröm, talán Babcinak is köszönhetően.

Ma a főnököm újabb feladatokkal bízott meg, sőt egy laptopot is kaptam...én meg erősen szégyellem, hogy nem mondtam el neki a dolgot. De amíg nem vagyunk túl legalább 10 héten, addig nem mondom el neki (se).

Egy hét múlva ilyenkor már túlvagyunk az UH-n :-)))) Számolom....

Kép
kkia
 
 


boncsee! Végre valaki, aki úgy járt mint én. :lol: Mi is csak későbbre terveztük, de nem volt vita... :D

Most voltam dokinál, csinált ultrahangot, Nünüke 2,33 cm nagy, lehetett látni a pici szivecskét, ahogy dobogott. Úgy tűnik, hogy jól van. :D És én is. Semmi negatív tapasztalat, vagy rosszullét.

Nálunk van egy macska, aki májusig szobacica volt, akkor költöztünk kertes házba, azóta imád kijárni. Nekem ő szokott néhány kellemetlen pillanatot okozni, amikor reggel átgyalogol rajtunk az ágyban. A hasamon ritkán, inkább a cicimet szokta eltalálni, ami néha nagyon fáj. :x

Védőnőhöz most megyek majd, a doki adott papírt is. Szerdán lesz vérvétel, aminek egy részét megúszom, mert véradó vagyok, így a vércsoportom nem kérdés és sok betegséget kiszűrnek már ott.

A cica miatt kérek majd toxoplazmózis-szürést is. És a cicust is elviszem állatorvoshoz.

Ja, én szeretnék jó sokáig dolgozni, remélem nem lesz akadálya. Volt a cégnél olyan kismama aki szinte innen ment szülni, de olyan is aki a folyamatos rosszullét miatt már az elején betegállományba kényszerült.
Igazság szerint minden fillérnek lesz helye, így meló amíg lehet.

Kép
Kép
vcsibe
 
 


én sem mondtam el még senkinek sem, bár engem mindig bent támad a rosszullét délután.
mostmár nem sokat kell várnunk, nem lesz semmi bajunk és szépen bejelenthetjük mindenhol :lol: :lol:
juhhhéj!

vcsibe, nagy gratula! jó nagy Nünüke!

Kép
screen
 
 


atr

KépKép
muffin
 
 


Hello mindenkinek! Ha nem haragszotok csatlakoznek hozzatok, a masodik gyermekunkkel vagyok terhes es oktober 18-ra vagyok kiirva :)

Segitenetek hogy hogy kell azt a vonalzot beilleszteni?Elore is koszonom. :)


ui.: Bocsi az ekezet hianyaert, csak nem Magyarorszagon elek. :oops:

csok, Monica
Vendég
 


Sziasztok!
Milyen sokan lettünk, szuper!

Tilli! Nagyon szurkolunk holnap! Várunk a jó hírekkel!

Vcsibe! Gratulálunk a "hatalmas" méretekhez!
pocok001
 
 


Pocok,
de aranyos vagy!!! :D
(Jól esik, mert tényleg izgulok :oops: - jövök majd a hírekkel!)
Te hogy vagy? :)

Monica,
üdv köztünk!!! A legjobbakat! :D

Kkia,
én sem mondom el a munkahelyen, majd csak a 12. heti genetikai UH után, ha minden rendben...

Screen,
Te is Péterfi? :P

Kopee,
gyógyulást a Kicsinek!!!

Mindenkinek puszi!!!

tillidian
 
 


monica26 írta:
Segitenetek hogy hogy kell azt a vonalzot beilleszteni?Elore is koszonom. :)

Szia Monica!
Vonalzót keress pl. a www.nagyonbaba.hu oldalon, vagy a többiek vonalzójára kattintva. Ha pedig elkészült, a profilodba az aláírásba illeszd be az URL-es linket.

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Hajnalocska, engem is érdekeklne, hogy meddig marad fent a hő a terhesség alatt.

Kép
gmelcsi1
 
 


üdv az ujjaknak.....gratula a babákhoz!!!!!!!
vcsibe nemsemmi milyen nagy már a pocaklakód!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


na remelem sikerult :)
Vendég
 


Monica!
Megkönnyeztem a vonalzódat! :)

Köszi Tilli! Jól vagyok, csak szagok ne lennének most egy darabig... Várom a 12 hetet, állítólag akkor elmúlik ez a hányós korszak, de így legalább tudom, hogy odabent szorgosan ténykednek :)
Egy nagy kalappal holnapra!!!!
pocok001
 
 


Pocok!
Nekem is ez tetszett a legjobban. :)

Most van egy kis idom, mert hercegnom elaludt, meselek kicsit magunkrol, ha nem baj. :)

26 eves leszek es 3 eve lakunk itt Franciaorszagban, mert a ferjem itt kapott munkat,majd alapitott sajat ceget. A kislanyom,Charlotte mar itt szuletett.

En nem mondtam meg el senkinek, kepzeljetek meg apa se tudja. :P Majd a 12.heti UH utan akarom neki es mindenkinek elmondani. :lol:


Lanyok akik szinten nem az elso babot varjatok!

Ti hogyan mondtatok, fogjatok elmondani a "nagyoknak" a kisteso erkezeset? Mert En nagyon felek attol,hogy mit fog reagalni a lanyom. :? Ugyanis Ot nagyon elkenyeztettuk es (sajnos) O ugy gondolja,hogy korulotte forog a vilag. :roll:

Csok, Moni
Vendég
 


mi mondogatjuk hogy jön a tesó.de nem fogja még fel.....majd ha már látja...talán.....
monica ha máshogy nem fogja fel majd ha már ott lesz...kénytelen lesz osztozkodni....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitacska most latom,hogy Halasztelken laksz? :D Ott lakik a nagynenem :)
Vendég
 


Sziasztok!

Itt vagyok túléltem az éjjszakát, csak lusta voltam írni... :oops: Eljutottam oda, hogy bárhol, bármikor bármilyen testhelyzetben elalszom... Muszály egész nap mozogni. Leülök ide és összeakadnak a szemeim.

Üdv az újaknak. Holnap bővítem a táblázatot ígérem. :)

vcsibe: gartu az óriásbébihez, és irigy a nem hányingerért. :D

monica: Mi anno Vivinek a legelején elmondtuk, h lesz egy testvérkéje, örült neki a maga 2 éves módján. Később egyre lelkesebb, lett, hogy majd segíthet, stb. Mikor megszületett Lara akkor hozta a pelust, kenhette popsikrémmel, segített fürdetni, választott ruhákat neki. Aztán elmúlt a varázsa ennek is. :D
De tegnap közölte, hogy szeretne még kistestvért, egy öcsit, meg egy hugit, mert olyan édik.. :lol: :lol: :lol: Vele nem lesz gond. Inkább Larától félek, mert borzalmasan anyás.. :roll: Imádja az apját is, de ha feltűnök a színen akkor le van mindenki ejtve. Remélem azért ez a 9 hónap alatt rendeződni fog. :) Optimista vagyok. :)

Egyre több kaját nem bírok... :( Lehet megint rászokok a jégre.. :lol:

Na megyek, mert hajtépés van. Esti zizi..... :?

Sziasztok jó éjt.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sziasztok!

Üdv az újaknak, örülök, hogy egyre többen vagyunk.

Pattogobolha: Kíváncsi lennék, hogy nálad a második terhesség/szülés mennyiben volt más (vagy ugyanolyan volt) mint az első? Ugye sokat hallani, hogy a második könnyebb, gondolom, azért ez egyedi is, de ennek ellenére érdekelne.

Erősödnek a rosszulléteim nekem is, reggel és este van főleg hányingerem. És fáradékony vagyok most.
Borzasztóan irigylem azokat akiknek nincs hányingerük...:-)

Kép

Kép
riann
 
 


Sziasztok lányok!

Vcsibe,
gratulálok a hatalmas pocaklakóhoz! :lol:

Megint jó sokan lettunk , már nem bírom kovetni a neveket :oops:

Monica, udv koztunk, most már nem csak én vagyok egyedul kulfoldi :wink:

Velem most nem tortént semmi érdekes, szerencsére jól vagyok, már nem vagyok annyira fáradt, hányinger is csak akkor jon elo, ha megéhezem, de az ellen konnyu tenni :oops:

Még régebben kérdeztétek: én 167 cm magas vagyok...és ahhoz most 58,5 kg. Már 1,5 kg-ot híztam .. :roll:
57 kg-ról kezdtem, viszont volt rajtam 3 kg plussz, amit éppen készultem leadni :? , de most már rajtam marad és jon hozzá szépen lassan a tobbi :twisted:

Jó éjt nektek és drukk a holnapi,holnaputáni UH-soknak!

Az én napom a csutortok....már nagyon várom :D
ginuska
 
 


riann: Hát igazából a második szülésem sokmindenben különbözött. Vivit 14,5 óra alatt szültem az ötperces fájásoktól számítva. Ott nem voltak olyan jó körülmények, mint Laránál. Mászkálnom kellett volna de nem tudtam, így feküdtem és ez lassította be az egész folyamatot. Larát indították, itt viszont az oxitocin baromi sokat segített. Ha magától indult volna el akkor a doki szerint az előző szülés felére számoltunk volna. Így viszont 4 óra alatt kirobogott. És csak az utolsó 2 óra volt a durva. Viszont volt labda amin csücsültem, a férjem mögöttem és ez nagyon jó volt. Ha van baba akkor most is labdán fogok csücsülni. :D A vizem egyiknél sem folyt el. Szeretném ha magától indulna el. Kíváncsi lennék, ha nem siettetik akkor magától mennyi idő alatt bújik ki. :)
De a második szülés sokkal intenzívebb volt, mégis jobban bírtam. Jó ha lelkiekben felkészülsz rá, ha avalamit az elsőnél nem jól csináltál akkor azt most másképp csináld. Sokat segít hidd el. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Ja és drukk a mai uh-soknak :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sziasztok!

Megcsináltam a tesztet... negatív :cry:
kitépték a szívem.
ma még elmegyek egy másik orvoshoz, de már nem reménykedem sok jóban, majd holnap jelentkezem, hogy mit mondott.

Nektek drukkolok, hogy minden rendben legyen.

Puszi
boncsee
 
 


panóka, az előző gyerekemnél nem vették észre a rendellenességeket.

Tegnap az egész délutánt a Heim Pálban töltöttük... Keresték a kidudorodó kutacs okát, de nem találtak semmit. MIndenesetre izgalmas volt kettőtől hatig ott ülni és különböző vizsgálatokra várni... A lényeg, hogy valószínű csak valami vírusfertőzés.

nem az a doki vette észre a rendellenességeket akinél szültem, hanem elmentünk 4D-re a czeizel központba és tök véletlen ott látták meg (persze hozzá kell tegyem, hogy sokkal profibb gép, stb.) és utána küldött a saját dokim ahhoz, akinél végül szültem... Szóval uh-ra valószínű ígyis-úgyis fogok menni czeizelékhez...

én nem nagyon hiszek a terhesvitaminokban... előző terhességem előtt két hónappal szedtem a folsavat is, meg azt is, és hiába... nem akarok az új bébivel kitolni de rettegek minden olyan dologtól, amit előzőleg csináltam... más terhesslget akarok más végkifejlettel... ne kövezzetek meg...

közben elmondtam azoknak a dolgot, akik esetleg ide is benéztek volna, úgyhogy ha van kedvetek nézzétek meg a videókat, amiket a fiamról, Eliotról csináltam.
Az első a születéstől az első műtétig (3 hó)
A másik 3-6 hó (karácsonyig)
Tegnap volt 8 hónapos. :)
Na, most nézem, hogy a youtube letiltotta a zenét alóla.
:twisted: :twisted: :twisted: akkor feltöltöm máshova és aztán bemásolom nektek a linket...

Kép
Kép
kopee
 
 


tegnap az az értelmetlennek tűnő bejegyzés amit muffin írt, az én voltam... az volt eddig a nevem. :) csak gondoltam új gyerek, új szokások. :)

Kép
Kép
kopee
 
 


monic akkor sűrűn jártok erre?????

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Vcsibe
én is gratulálok az UH-hoz! :) Annyira jó érzés látni ha minden rendben van :lol:

Boncsi
Nagyon sajnálom! :cry: Kívánom legközelebb összejöjjön a babó!!

Kopee
Megkérdezhetem hányadik héten vették észre a rendellenességeket? Akkor biztattak valamivel titeket? Várom a videolinket, és jobbulást nektek!

Monica
Nekem is nagyon tetszik a vonalzód :) Nálunk az unokahugom ment hozzá egy franciához, igaz ők már Pesten élnek, de van két tündéri gyerkőcük:)

Till
drukkolok ma én is

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Őzike, 23, 25 és 27 hetesen találtak mindig valamit. Nem volt egy leányálom úgy végigcsinálni az utolsó három hónapot, hogy tudod, hogy nem lesz egészséges, de amikor még azt sem tudod, hogy életben marad-e akkor még nehezebb. Nem bíztattak semmi jóval. Mondták, hogy lehet, hogy életben sem marad, de az is lehet, hogy nem lesz olyan nagy baj. Olyan problémái vannak, amik egy része műtéttel korrigálható, más része pedig agyi történet és vagy okoz valamit, vagy nem. Egyenlőre a figyelme ott tart, ahol ennyi idősen tartania kell, a mozgása sincs kimondottan elmaradva, bár én érzem, hogy messze nem ott tart ahol kéne VIszont ami jó hír, hogy az orvosok szerint is meg ahova járunk fejlesztésre, ott is azt mondják, hogy csak a hypotóniája miatt nem tud még többet, de a mozgásszervezése jó, meg ügyesen próbálkozik, csak az ereje nincs meg hozzá. Viszont irtó kedves kis fickó és folyamatosan vidám (kivéve amikor ilyen beteg) Ezért is nagyon nehéz most az új terhességet felhőtlenül fogadni...

Kép
Kép
kopee
 
 


Sziasztok,

Gina!
Te hol laksz? :)

Boncsee!
Sajnalom, de azert remelem, hogy minden jora fordul! :( Azert jelentkezz,hogy mi volt!

Nitacska!
Hat surunek eppen nem mondhato, mert 1 evben korulbelul 3x-4x szoktunk Magyarorszagra menni.Most meg, hogy jon Kisnyuszi, meg annyiszor se fogunk tudni egy darabig. :(

Till!
Mennek a drukkok innen is! :wink:

csok,Monic
Vendég
 


Na az első felment. Akit érdekel: (készüljetek fel rá, hogy vannak benne megrázó képek egy kismama számára!!!) de azért megnyugtatásképp itt egy kép, hogy most milyen cuki. :)


Kép

http://www.indavideo.hu/video/Eliot_1

Kép
Kép
kopee
 
 


na elkezdem tölteni a másikat is. :) Majd felteszem alinket, ha megvan. :)

Kép
Kép
kopee
 
 


Na megvan a másik is, feltöltöttem, de lehet, hogy még konvertálják. Most viszont vissza kell vinnem a gyereket a dokihoz, majd este jövök. :)

http://www.indavideo.hu/video/Eliot_2

Kép
Kép
kopee
 
 


sziasztok!

Monic: nálunk éppen 2 éves lesz a tesó mire hazamegyünk a kórházból. Biztosan lesz hiszti, mert most az anya-kisajátítós korban van, de mivel ahhoz még kicsi, hogy tényszerűen tálaljuk neki, hogy lesz testvére, így szép lassan elkezdtem a puhítást mesekönyvek segítségével. Olyan mesekönyveket is nézegetünk, ahol a főhősnek van kistestvére, esetleg segít is a kisbaba gondozásában és szépen lassan el fogom kezdeni neki mondogatni, hogy nemsokára neki is lesz kistesója. Főleg akkor lesz ez hatékony, ha már a pocak is látszani fog, ahol lehet hallgatózni és meg is lehet érinteni a mozgó tesót. Így is számítok ellenállásra, de reméljük a legjobbakat. Na, meg persze ahogy tanítgatom neki a rokoni kötődéseket, hogy ki kinek a kicsodája, talán könnyebben felfogja, hogy mi az hogy testvér. :) Aztán az élet majd hozza a többit.

Nálam szerencsére elmúltak az émelygős fázisok, most csak gyakori hasfeszülést érzek amit eddig nem éreztem ennyire intenzíven. Nem tudom melyik a jobb. :?

Kopee: egyik ismerősöm első lánya szájpadhasadékkal született, a második gyerek teljesen egészségesen. Bizakodj! A kislányt többször megműtötték és most nagyon szépen helyrejött a szája. Persze még vár rá egy-két esztétikai műtét ha nagyobb lesz, de biztató eredményeket érnek el a dokik a műtétekkel.

Kép
Kép
tündér09
 
 


Kopee
Nagyon megható a videó, és örülök, hogy egyre jobban alakulnak a dolgok.

Egyébként én sem tervezem a 12.hét előtt közölni a munkahelyemen..talán ráér addig. :wink: Testvér téma: Talán kistestvérek esetében még könnyebb a dolog, mint nagyobbak esetében, attól félek nálunk sem lesz könnyű, a féltékenység ilyenkor nehezen leküzdhető..

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Tündér, a hasadék engem nem érdekelne, mert még esetleg ha a második gyerekem is hasadékos, annyira nem nagy katasztrófa, hiszen ez tényleg 'csak' műtéteken múlik, illetve esztétikai kérdés. Csak nálunk ez a legkisebb gond. És én pont a többitől félek hogy ne ismétlődjön meg. Viszont nem erről szól ez a topik, úgyhogy eldugulok. (Csak ezek a dolgok is hozzám tartoznak...)

Amúgy meg nagy ügyesen összeszedtem magunkat hogy lemegyünk a dokihoz, erre délelőtt rendel. Csak az a furcsa, hogy hétfőn is, kedden is meg szerdán is délelőttös... eddig váltva volt. na mindegy.

vettem ma folsavat, de csak 5 mg-os volt. Ti hányast szedtek?

Kép
Kép
kopee
 
 


Sziasztok Drágáim! :P

Eredmény: 1 gyönyörűséges dobogó szívű, CRL: 20,9 mm-es Kicsikénk van! :P És: ezennel megkaptuk az útilaput a Kaáliból!!! :P
SOS holnapi teendőm: azonnal nőgyógyász, és ellenanyag szuri (RH negatív vagyok, Apa pozitív), mert ilyenkor a leállt iker vetélésnek számít...No, ez a HF: holnapra orvost keríteni :roll: (még nincs saját dokim)

(Azért jöttm most, mert UH után egyből munka... :? )
Este jövök még visszaolvasni!!![/

tillidian
 
 


Tillidian, már majdnem 3 cm? Óriásbébi. :) Nagy-nagy gratula!!! :) meg sok sikert a dokikereséshez! :)

Kép
Kép
kopee
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: