Új privát üzeneted érkezett!

cili.
itt ajanld fel a tejcit hatha kell valakinek!
http://www.anyatejmisszio.shp.hu/hpc/we ... tejmisszio

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Hát jó régen tudtam írni, de szorgalmasan olvastam, főként fejések alatt, de sajna az írásig sosem jutottam el. Sajnos betegek voltunk, apósom eljött babanézőbe, hozott ajándékba szép bacikat, ami szépen végigment a családon :evil: . Szerencsére a gyerekek gyorsan kilábaltak belőle, segített az anyatej a reggeli kakaóba :lol: . Azután a lányom informatikusi vénája ütközött ki, amikor sikerült beletörölni az op. rendszerbe, nekem meg nem igazán volt időm telepítgetni, de csak kész lettem vele. Túlestünk egy össznépi oltáson is, Gyuszi kapoot "kullanncsos" oltást, Kinga 18 hóst+prevenárt, Kende 2 hóst. Férjem persze nem tudott eljönni velünk, így nem volt egyszerű. Mérlegeltünk is, mindenki szépen növöget, Gyuszi mehet oviba, 2 hét múlva kezdünk. Meg is mérték a nagyfiamat, 110cm és 18kg. Doki szerint ez hatalmasnak számít, nekem nem tűnik annak.
Tejem szerencsére rengeteg van, tejtesót is találtunk. Kende is szépen fejlődik: születés 4800g, 61cm. 1 hetesen 4520g -ez volt a málypont, 1 hós: 5820g, 63cm, 2 hós 6780g, 68cm :o . Éjszakákat átalussza 1/210-10-től reggel 7-8-ig, napközben ötször eszik, és kb. 10 nappal ezelőttig leginkább aludt. Mostanában kezdett éberebb lenni, kezd 1-2 órát fent lenni de akkor szépen eljátszik a bébitornázóval, szóval nem panaszkodhatok rájuk. Legalább ez bejött az életben.

Kép

Kép

Kép
habe

Laura sajna ezek a sütik ilyenek, amar elfogynak!

Mush köszi, de most vitte el a srác... :lol: :lol: :lol:

Habe szépen növögettek..., a bacik meg :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
dcili81

Cili!
Küldtem privit, hogy hova küldjed a pdf-et. Megkaptad??? :?: :roll:
susy75

Suzy meg, ne haragudj fogom küldeni!

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!!!

Laura:nekünk a csomiban egy kulcs alakú kis játék van.Úgy látszik ez sem egyforma :lol: :lol: :lol:

Habe:szép súlyotok van

Ma is akkorát sétáltunk hogy csak na.Találkoztam a védőnővel is és mondta h jövő hétfőn lesz az első babamasszázs,jaj de jó lesz.Már úgy várom.
Ki mit főz holnap csajok?Én még csak addig jutottam el h becsinált leves,aranygaluska,de kellene valami főzeléket főznöm de hhoz ötletem sincs.

solya051020
Káld

Milyen csomag?

Kép

Kép
dcili81

Már megint sütni akarok!!!! Van túrom meg mazsolám, tippek?
mannababoca

Találtam muffin receptet, na kipróbálom és beszámolok.

Lekopogom, de Domi kezd megnyugodni....alszik-eszik-mosolyog üzemmód van!

Zöldi! Én megyek veled! Mikor? Nekem 1-2 körül lenne jó.

manna
mannababoca

Hahó

Bheni: köszi. A te gyerkőceid is gyönyörűek, főleg Kittike (hát igen, lányos anyuka vagyok de Máté is! Jó nagy fiú.
Torta: olyan képeket lehet készen kapni én ilyen cukrászkellékes boltban vettem 300ft és van csomó féle de főleg gyerek mintásak. Ha nem kapsz Győrben szívesen küldök neked majd ha kellene. Volt Barbie-s sokféle, de fiúsak is pl. Verdák aszem meg volt egy németjuhászosmost ezekre emléxem. És úgy kell, h krém kerüljön felülre és arra kell rásimitani mert ez egy festett ostyalap(ehető amúgy) és kicsit várni h megpuhuljon az ostya h lehessen szeletelni. Láttam már olyat aki szintelen zselét is rakott rá. Egyébként igy szokták azokat a fényképes tortákat is csinálni, beviszel a cukrászdába egy fotót ők meg vmi géppel rányomják az ostyalapjukra és azt teszik a megrendelt tortára, én lánybúcsúmra kaptam olyat mindjárt meg is keresem a fotót.

Gzsuzsa: köszi

Solya: köszi neked is. Anyumnak átadom nincs íze az ostyának.

Szeles: nem irigyellek..de megoldod biztos vok benne! Huninak is jó kis pofija van és milyen ügyes!:)

Rhkriszti: köszi de amint látod nem az én érdemem a torta alatta meg csak piskóta van csokikrémmel meg tejszinhabbal.
Egy szopit apa old meg?:)most elképzeltem ha még nem kapott üveget akkor vigyázz milyen üveg mert én már 4üveget vettem mire jó lett az első 3ba bele akart fulladni. Apa meg amugy sem olyan ügyes szal nem mind1. most vettem vákumosat mam márkájút na az szupi de a sima üvegekből ömlik és regi se evett még üvegből mikor kipróbáltuk azokat és mondom majdnem megfulladt szegénykém. Amugy nekünk is csak tartalékok mert nincs rájuk szükség szerencsére de ha itthon kéne hagynom csak a mamossal hagynám (direkt előre kipróbáltam).

Boci: örülök h jobban vagy látod mondtam én h csak egy alvás kell! brr h nekem meg nem mondta senki h milyen gyakorlatokat kell v lehet! Igy meg mehetünk üvölteni a dévényreamúgy jövő szerdán megyünk vissza már előre félek de addig még gyakorlunk sokat van még vmi gyakorlat ami ilyesmi h csinálni kéne csak én nemtom? Mondjuk most megrendeltem a babamókát de az nem uaz nem?

Cili: kösziazért remélem nem lesz mindig ilyen husi regi nem lehet h bujkál benned vmi és dani is azt érzi azért volt nyügi?

Gabi: én nem is indulok el vele egyedül autóval. Egyrészt amiatt amit irtál másrészt mert az anyósülésnél légzsák van ami nem kapcsolható ki igy oda nem tehetem hátul meg nem látom és nem merek igy vele menni ha nem muszáj. Gondolkozok azon a visszapillantón de majdcsak ha muszáj vele autózni. Szerencsére eger kicsi és mi belvárosközelben lakunk tehát mindenhova gyalog megyünk v apával autóval.

Manna: figyeld h hizik-e! meg van-e elég pisi mert ha az nincs akkor lehet kiszáradás de tudod annak van más jele is pl a bőre megváltozik kutacs beeseik stb. ha félsz és soka a hasmenés akkor doki meg kis víz lehet de biztos nem arról van szó nekünk is volt ilyen majdnem két hétig aztán elmult. Sztem változik az emésztésük nálunk is 3-4 naponta volt kaki most meg egy hete minden nap van..

Vera: balázska hepi börzdéj!

Solya: én is ma kaptam meg a felicitast és nekünk is csörgős labda volt benne kár h ilyenünk már van kaptuk egy kolléganőmtől igaz az nagyobb. Amugy arangaluska?én nem merek dióféléket enni.

Berni: micsoda haj! Gyönyörűamint látod nekünk nincs

Habe: nagyon ügyesek vagytok! Már akartam is itt kérdezni h mi a véleményetek: dokinéni szerint 5-6x kéne max ennünk mi ugye csak szopizunk de nemtom h állhatnék rá merth drágám éjjel 2x kel és akkor ugye nappalra nem maradna csak 3(!) evés. Ezt h gondolja? Mert ugy ok amit habe ir ha nappal 5 evés éjjel alszik nade aki nem alszik éjjel akkor h kell ezt csinálni? Ja és habe:kende is beteg lett?én olyan vigan vok h védi az anyatej h viszem mindenhova..

Kép
andy30

na ez a lánybúcsús fényképes szintén ostyás torta és ez én vok rajta babakoromban a bnőim csináltatták:)

andy
Kép

Kép
andy30

Andy: ezen a képen tiszta Regi vagy. Vagyis most Regi tiszta te :P :lol:
Az első légzsák nekem se kikapcsolható, én hátra raktam be :oops: :oops: , de két perc múlva már aludt is. Őrbottyán se nagy, csak muszáj gyakorolnom :)

Berni: milyen gyönyörűséges Zsófi. Tök szépen rendbe jött az arcocskája is.

Na, megyek gyilkolászósat nézni :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
gabilany79

Andy: Köszi! Ma már jobb, egyre kevesebb a kaki. A képen tiszta REGI VAGY!

Megsütöttem, most tömöm magamba....

manna
mannababoca

gabi: igen tom anyja lánya csak van/volt köztünk pár kiló:)
regi is alszik a kocsiban csak én olyan parázós vok ha nem látom..

na én meg megyek fexek mert nem tudni mikor kelünk mostanában már éjfél előtt van az első :roll:

andy

Kép
andy30

Cili!
Okés, köszike!!!! :P :P
susy75

Andy: Regi totál rád hasonlít!!! Hol volt az apukája mikor készült???? :lol: :lol: :lol: Más gyakorlatot nem mondott a védőnő csak még a hasra tevést!!! Ezeket mindig ellenőrzi is ha kijön vagy mi megyünk.

Hol lehet ilyen csomira regisztrálni????

Ja én is simán megyek Marcival úgy hogy hátul van! Pedig mi beköthetős mózesban vittük az elején, tehát még visszapillantóból sem láthattam volna. Igaz ez kb. 4 alkalommal volt és nem eget rengető hosszú távon. Most már hordozóba vittük, mert annyira jó hogy ki sem kell szedni belőle és rá tudom csatolni a babakocsi vázára. Így mentünk el hétvégén a közeli városba és nagyon élvezte. Az utcán is néztek, hogy milyen babakocsink van!!! :lol: :lol:
Vendég

Andy: én inkább meg sem mutizom milyen tortát kaptam a lánybúcsúmra!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:
Vendég

na még mindig vok:)

boci: bnőm is nem megmutizhatósat kapott nyáron:)nagy volt és barna:)
amugy apa fölöttem volt vhol:):)mondják is h a lányok igy készülnek a fiúk meg...
amugy regi apja volt ilyen pufi azt nem tőlem szedte :oops:

na téleg mentem és ja téleg nekem is ki kéne már próbálni a travel system babakocsinkat 8)

andy

Kép
andy30

ja és anyum ugy is hivja regit h kis-andika:) ő már csak tudja h néztem ki :lol:

Kép
andy30

Cili:Verzso linkelte ide be(ha jól emlékszem) a felicitas oldalát,ott lehetett regisztrálni és küldtek egy ingyenes csomagot.Az enyémben volt egy johnsons(remélem jól írtam) baba sampon,egy sudocrem minta,egy vanish folttisztitító minta,egy kék kiskanál,egy baba neszeszer,meg az említett kulcs alakú "csörgő"

Andy:mintha Regi lenne azon a tortán :D :D nekem eddig semmi féle gondom nem volt a dióval,hanem nekem a gesztenyés dolgok tettek rosszat Oli pocinak.
Azt tudtam h lehet ilyen fényképes tortákat csináltatni,dehogy meg is lehet venni ezeket képeket azt nem tudtam.Legalábbis felénk tuti nem lehet ilyet venni:(:(:(:(:(

solya051020
Káld

Andy: amit én kaptam az annyira élethű volt, rendesen bőr színű, minden apró részlet kidolgozva............ :lol: :lol: :lol: ...........mondjuk a méret az nem volt élethű............ :oops: :oops:
Nekem nagyon bejött ez a travel system, bár a miénket via rendszernek hívják (olasz Neonato).
Vendég

Erika,

hogy álltok a tejjel vagy mostmár csak tápszer van ? Igaza van Eszternek amíg tej van mégha nagyon picike is azt mindenképpen add oda. Én Milupa Milumil HA-t használtam először, most áttértünk a Nestlé Beba 1-re. Ma volt az első nap h valamiért nem fogadta el, leginkább csak teáztattam.
Említed hogy Siófok mellett lesztek nyáron, hol ?

Mush,

Várom már hogy bandázhassunk. Hihi mi is tervezzük a Balatont, mondjuk én a vizsgaidőszak utántól egészen szeptember 1-ig 
Mennek a drukkok hogy minél több tejed legyen vs tápszer.

Eszter,
Milyen volt a kengurus séta ? Napok óta nézegetem hogy milyet vegyek, de nem tudtam választani még, félek nehogy ne legyen jó amit veszek. Tutira nem tehetek rosszat vele ?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kérdés: Babócáitok megeszik a testsúly x 150 gr napi mennyiséget ?
Nálunk nem volt csípőszűrés, azt mondták hogy a dokibácsinak van annyi rutinja h ránézésre megmondja minden oké. Szerintetek ez elegendő vizsgálat így ?

kubuspace

Vera,
Topánka - Baross kereszteződésben az a nagy csúnya emeletes ház a Bíró Mihályban.
Boldog születésnapot Balázsnak.

Galzsuzsa,
Drukkolok h minél előbb megkapd a pénzt, nagyon hosszú az elbírálás nálatok. A papírjaim jan 28-án lettek beadva, és febr 13-án megkaptam az első Tgyást.

kubuspace

Andy,
Ügyes vagy a tortával nagyon. Regus nagyon szépen tartja a fejét.

Szeles,
Nagyon teccik az „egyik kedvencem” kép. Mikor tervezed h visszamész dolgozni ?

Heni, Mágnes,
Szépek a gyerekek nagyon.

kubuspace

Boci,
Sajnálom, de örülök hogy jobban vagy már. Sokszor hasonló a helyzet nálunk is, nekem védőnő az anyósom és hát gondolhatjátok kérve, kéretlenül ezerrel kapom az infót. Nem jó a cumi, kicsi a luk, hideg a tápszer, nem jó a bébihordozó…., keveset eszik, megfázik, megfázott, miért tüsszög…. Sorolhatnám.

Képzeld az apukám sokáig azt hitte hogy Márton lesz a fiacskánk, nem tudta elképzelni h a Marcellt is lehet Marcinak becézni.

kubuspace

Ja és a nap negatív fénypontja !!
Majdnem elütöttek a zebrán ma ! Az agyam eldobom h ilyen létezik. Vera, Mush az Erzsébet áruháznál ahogy megyek át a zebrán a Penny felé, képzeljétek a 2x2 sávban megálltak az autók, mindenki el akart engedni, erre egy barom az áruház parkolójából legurult át a zebrán mögöttem majd a két irány között a járdaszigeten valamennyire félreálltam itt már nagy gázzal megindult, el is kapart és irány a híd. Mindenki ledöbbent ezen. Én úgy megijedtem. Az autó tulajdonosát és két utasát előtte már néztem a sétálóban, nagyon harsányak voltak, beszólogattak az embereknek stb. stb. Tudjátok azért megkérdezném hogy 3 18 éves gyerek honnan futja nekik közel 20 millás bmw-re ? Azóta is ez jár az eszemben, annyira megviselt, mi van ha nem állok félre ??

kubuspace

a felicitas ingyenes baba csomi amit Verzso linkelt be itt található:431.oldal

solya051020
Káld

Andy!

Igazából Kende jól átvészelte, kétnapig volt az orra eldugulva, de elég volt bele anyatejet spriccelni, és rendbe is jött. Meg a nagyoknál is segített az a kicsi is amit ittak a kakaóba.
Szerintem hülyeség, hogyki hányszor egyen. Egy ilyen kicsi baba még tudja, hogy mi a jó neki és ösztönösen úgy eszik- szerintem.

Kép

Kép

Kép
habe

kubuspace: nem semmi élményed volt!!!El tudom képzelni, mennyire meg lehettél ijedve. Nekem is volt rossz élményem régről, bicajjal voltam, szerencsére nem gyorsan ment az autó, de elütött, a motorháztetőn landoltam, szerencsére nem lett semmi bajom, de nagyon megijedtem. Na ez csak zárójel volt, bocsi. Elég rémisztő, hogy ilyeneken múlik ártatlan járókelők biztonsága!

Kép
galzsuzsa

Habe: apósodtól nem volt túl szép...bacit vinni a gyerkőcöknek :roll:

Kép
galzsuzsa

Sziasztok!
Hú Kubu ez nem semmi :cry: még belegondolni is rossz.
Már én is jártam hasonlóképpen és akkor is egy kis taknyos vezetett kezében mobiltelefonnal vagyis telefonált vezetés közbe.És sem tudtam megnyugodni egy napig remegtem.

Én is én is szeretnék ilyen csomagot :lol:

Vera:nagyon boldog szülinapot Balázskának!!!

Szerintetek van olyan,hogy nem tápláló anyatej?Vagy ez hülyeség?
Csak az idősebbek rémisztgetése?
Mert nekem Kittuskám 2-2,5 óránként szopizik.Csak akkor bír 3 órát vagy 4-et amikor kint sétálunk vagyis levegőn vagyunk.Mert akkor nagyokat alszik a kocsiba.
Ja, és tök jó a naturland fitolac nevű teája,ma nem kellett pótlás!! :D
Vendég

Kubu: Halvány fogalmam sincs, hogy a testsúlya hányszorosát eszi, merthogy nem mérem, csak max hetente 1szer. :D Szerintem amúgy sem számít, két hasonló súlyú embernek sem ugyanolyan az étvágya, a lényeg, hogy hetente gyarapodjon rendesen.

Nu, az én leánybúcsumon nem tortát kaptam... :D :D :D (hanem egy gyönyörű fekete táncost...:)

manna
mannababoca

[quote]n írta:ekem védőnő az anyósom és hát gondolhatjátok kérve, kéretlenül ezerrel kapom az infót. Nem jó a cumi, kicsi a luk, hideg a tápszer, nem jó a bébihordozó…., keveset eszik, megfázik, megfázott, miért tüsszög…. Sorolhatnám.

Nahát :o Ezt úgy utáltam mindig és mai napig utálom mikor mindenki mindent jobban tud :o :evil:
Csakis és kizárólag az anyja tudja a gyereknek mi a jó!!!!
Vendég

Huh Zsuzsa, hááát neked sem lehetett semmi a motorháztetőn landolni. Kész szerencse h komolyabb sérülés nélkül megúsztad.

Manna, csak azért kérdezem mert anyósom tájékoztatása alapján naponta a 6 x 150 gr-ot meg kellene enni. Tehát 900 gr. Ha vért izzadok akkor sem tudok ennyit beletuszkolni. Írom az összes etetést, hogy éppen tápszer, tea, vagy víz amit evett, ivott. Én is úgy gondolom h amennyiben nem kórosan keveset eszik, iszik akkor minden rendben, főleg h a kórházból 4100 gr súllyal jöttünk ki, most pedig 9 héttel később 6100 gr. :D

bneheni 8)

kubuspace

Manna:a táncos sokkal jobb mint a torta.Nekem még nem volt leánybúcsúm de ha egyszer lesz én is táncost akarok :oops: :oops: :lol: :lol:

Kubu:elhiszem h megijedtél,én ilyennek nem adnék jogosítványt.Akkor anyósoddal nem lehet egyszerű a helyzeted ha mindenbe beleszól :roll: :roll:

solya051020
Káld

Elaludtam gyilkolászás közben. :lol:

Kubu: persze, papíron annyit kéne megennie. De papíron egy átlag családban 1,3 gyerek van, és képzelj el egy 0,3 gyereket rohangálni minden családban (mondjuk két lábat) :twisted: :twisted:
ő sem eszik minden evésekor grammra ugyanannyit, nem? Na, a gyerek se gép, hanem emberből van...
A kengurus séta meg baromi jó (ebben Zöldi a nagy guru :lol:), én akkor jártam vele így, mikor a nagy havak voltak, és indulás után kb. 2 perccel már be is aludt. Mondjuk sajna tavaszig nem lesz ilyen több, mert kinőttük a kezeslábas overált, csak lábzsákos van, és én már tutira nem veszek neki még teszveszen se.

Na, megyek utsót hamiztatni. Jó éjt.

Kép

Kép
gabilany79

Kubu: Már ne is haragudj, de ez egy nagy marhaság. Az anyósod meg etesse a fiát ne pedig a te babádat (már bocsi). 9 hetesen 6100 gramm???? Te jézusom. Az én prüntyőm pár nap múlva három hónapos és 5600. Miért méred minden etetését? Sír utána? Mert ha nem akkor, szerintem bőven elég hetente egyszer megmérni. Ha akkor megfelelően gyarapszik (AMI NEM 50 deka), akkor nincs gond.
mannababoca

Heni ez szakmai ártalom! Nekem a férjem nagynénis családrésze ahányszor idejön az az első kérdés, hogy nem fázik-e a gyerek. El fogok jutni odáig, hogy egyszer azt mondom, hogy DE igen....
mannababoca

Sziasztok!

Csak nagyon nagy vonalakban olvastam bele az irományokba.

Én is ma kaptam meg a Felicitas csomagot. Nekünk rágóka volt benne. Milyen csörgős labdát kaptatok???

Ma csíkos kalácsot sütöttem kenyérsütő gépben. Igaz nem lett csíkos mert korán raktam bele a kakaót és a gép teljesen elkeverte, de így kakaósan is fincsi. Asszem rászokok a kenyérsütögetésre is. Itt van már 1,5 éve a gép és csak most sütöttem vele, eddig csak dagasztásra, kelesztésre használtam.

Elhatároztam, hogy ebbe a hónapba, de legkésőbb a köviben elmegyek fodrászhoz és műkörmöt is csináltatok. Szerintem jót fog tenni a lelkemnek.

És sajna a hétvégén kijött az egyik fogamból a tömés , így a fogorvost is meg kell látogatnom és mivel már terveztem, csak mindig húztam az időt, ha már így alakult akkor rendbe is rakatom fogilag.

Vera!

Boldog fél évtizedet Balunak!

Menek!

Jó éjt mindenkinek!

Ja és Üdv az újaknak és gyönyörűek a babák!

Na eldug............

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Üdv az újaknak!

Lassan már én is visszaminősülök zugolvasóvá, olyan régen írtam.
A múlt hét nagytakarítással telt a festés után, most szerelik a szekrényeket, és kész vagyunk!
Így néznek ki a gyerekszobák: Kép Szabi szoba Kép Bogi szoba Kép Gergő szoba

Ma megyek pajzsmirigy kontrollra (még a szülés után most kaptam időpontot), kíváncsi vagyok, milyen lesz az eredményem!

zsebi_baba

Nagyon aranyos minden baba!

Néhány Szabi-fotó: Kép
Kép

zsebi_baba

Jó reggelt!

Kubuspace! Nem semmi, ami veled történt! Vigyázz magadra!!!
Kérdezted, mikor tervezem, hogy visszamegyek dolgozni. Írtam már erről, persze te új tag vagy. Sajnos június 1-vel vissza kell mennem egyrészt a piszkos anyagiak miatt, másrészt a pozícióm miatt. A GYED-em több mint nettó 120.000 Ft-tal kevesebb lenne, mint a keresetem és nem lenne elég a lakástörlesztésünkre. Szóval baba szeptember 1-től bölcsibe megy, addig a férjem és az anyukám lesz itthon felváltva. Még jó, hogy közel lakunk a munkahelyemhez, így ki tudom használni az 1 óra szoptatási munkaidő-kedvezményt és kétszer is haza tudok jönni napközben szoptatni.

Zsebi! Nagyon szépek a gyerekszobák!

A testsúly×150 gr csak irányadó, nem "kötelező". A babák 4-6 hónapos koruk körül megduplázzák a súlyukat, utána előfordulhat az is, hogy egyáltalán nem híznak egyik hétről a másikra, vagy csak nagyon keveset. Bíznunk kell bennük: ha éhesek, jelzik. Azt is észrevette eddig minden kismami, ha netán kevésnek bizonyult a tejcsi. Szóval nem kell méregetni a grammokat, a babák tudják, mennyire van szükségük!

Szép napot mindenkinek! Laura

Kép
Kép
szeles4

Kép együtt fürödtünk a nagy kádban Kép hintában Kép nem tűnök alultápláltnak:)

zsebi_baba

Helló Csajok!

Azt hiszem, Zsófinak most van a 3 hós növekedési ugrása. :shock: 1-1,5 óránként követeli magának a cicit és most tejem is van dögivel.

Tegnap estére megint kiürült a tejbár. Nagy kínlódva 50 ml tápszert letuszkoltam Zsófi torkán, ezzel aztán elvolt egész éjjel. Lehet, hogy az én lányom a Gabi által leírt csendben éhező típus. Bár a mai tapasztalat azt bizonyítja, ha éhes, akkor igenis kiköveteli magának a kaját...

Kocsi:
Nálunk sem lehet az anyósülésnél a légzsákot kikapcsolni, így Zsófi hátul utazik. Én már többször voltam vele kettesben úton, van úgy hogy nézeget, de legtöbbször bealszik. Apa szerint jobb is, hogy nem elöl ül Zsófi, mert akkor tuti nem az útra, hanem a kiscsajra figyelnék. Ebben tökre igaza van!

Zsebi!
Szépek a gyerkszobák! És hát Szabi meg gyönyörű! :-D És valóban nem tűnik alultápláltnak. :-D

Kép
Kép
lbernuska

Na, én is back, sielni voltunk, manóka istenien birta az utat, és jókat levegőztünk.

Szeles, én is megyek vissza dolgozni, ugyanezen okok miatt. :shock: Nekem annyibol más a helyzet, hogy sokat tudok itthonrol dolgozni.

Manna, Zöldi, csütörtök helyett esetleg a pénteki nap talira? Mennék szivesen én is, de csüt 4kor jelenésem van.

Zsebi, klasszak a szobák, nagyon tetszik a szinük :D

Andy, szivesen megosztom a gyogytornis tapasztalatokat, nem tudok szükséged van-e még rá, nem tudtam teljesen visszaolvasni :oops:

Ja, és jelentem, második napja almázunk, egyenlőre csak lé, 1o nap uán püré is lesz :shock:
Kis Laja nem igazán tudja hova tenni a tápi után.
Ja, volt kérdés a tápi, mi BEBA HA start aktivot használunk, és sokkal jobban szereti Lali, mint a Humanat. Igazán imádja az izét, és ez nem is olyan büdi és rossz izű :D

Ja, és az ujaknak, welcome on the board!! :D

Kép
Kép
zsiraf8

Kubu: Most olvasom vissza (nem félkómásan), hogy az anyósod a védőnő????????? ÖRDÖGI PÁROSÍTÁS!

Tegnap estére tényleg hulla voltam, így Domi meglepett egy 10-től 5-ig egybealvással, isteni volt!

manna
mannababoca

Szaisztok!

Èn is üdvözlöm az új topiklakókat!

Andy!
Ha gondolod írd meg telószámodat priviben, és ha otthon leszünk és lesz idöm felhívlak a tali miatt! :wink: Amúgy merre laktok?

Bernuska!
De jó, hogy van elég tejcsi! :P

ZSebi!
Jók lettek a szobák és Szabi is nagyon édi!! :lol: :lol:

ZSiráf!
Èpp kérdezni akartam mikor mentek síelni! De mint látom már tulvagytok rajta! :oops: 8)
Ezek szerint te már elkezdted a hozzátápit??? :?:

Lányok ti miben fagyasztjátok le a tejcsit????? Nekem Aventes poharaim vannak,de lassan elfogy, és ahhoz kicsit drága, hogy megint vegyek egy szettet. Valami olcsóbb megoldás??? :roll:
susy75

Sziasztok!
andy: hajlamos vagyok csak félig leirni amit gondolok. :D A torta miatt ne szerénykedj. Az én cukrásztudományomat igy is felülbirja.
Kubu: nem semmi :shock: mik vannak? És az anyósod.... Ilyenkor az ember ugyis kapja a kéretlen tanácsokat mindenkitől.
Zöldi:
a kötös kengurut a mei tai-t ( remélem jól irtam ) ismered? vagy valaki használ? Én most szeretnék varrni, remélem sikerül és tudom majd használni.

Kép
Kép
rhkrisztina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?