Hello Lányok!
Kicsit elaludt a drágám, gyors bekukkantok.
Papa: még nem jöttek meg az eredmények, talán holnap, addig még idegeskedem, Mama azt mondja, kicsit jobban van, már próbál enni is....haladás.
Winchi: sajnálom nagyon a nagyszülőket. Együttérzek veled. Remélem javul a helyzet! Kitartás, szorítunk neked.
Nagyon csinos a fiatalúr ezzel a gyümis pofival!
Nekem nincs pataki tálam, de úgy tudom be kell áztatni egy éjszakára vízbe, persze, ha nem mázas. Nekem is van egy csomó receptem, csak nincs hozzá tálam.
Ha kipróbálod, és bejön a tál, elküdhetem a recepteket fénymásolva postán. Persze előbb elő kell kutatnom őket.
Gégéé: szegény Emma baba, hát nem semmi ez a betegség. Szegénykémet jól ledöntötte. Remélem mostmár hamar rendbejön. Bizti én is sírtam volna, az tuti. Nem semmi lehetett, hogy nem tudott alukálni. Édes kismanókája... De mostmár nyugodj meg. Remélem Norbi is már jobban van.
Mancsa: Nagyon édik a micimackók. És milyen kis vigyori Dorka!
Csuda édesek. És egyre jobban hasonlítanak egymásra. Cukifalatok! Gratulálok a nagyszüleidnek. De aranyos lehetett a papa!
De édi lehet Dorka ahogy énekel!
Wicca: még egyben? Bálint baba már látni akarunk ám! Nagyon kíváncsiak vagyunk, és anya is már szeretne a kezében tartani, bár gondolom neked jobb a meleg kis albérletedben, mint idekint, de mi már nagyon várunk!
Tetszik a vonalzód: lehet hogy ma fogok megszületni?
Naspi: Miló csudi édi a haptapin! Nagyon vagány a kisfickó! Én is gondoltam hogy kéne venni, mert a parketta elég hideg(most plédek vannak leterítve), és így nem fázna rajta, és még színes is, talán lekötné az örökmozgó csajomat. Ma kezdem el megpróbálni a joghurtot. Remélem bejön majd. Mennyit adjak neki először???
Nálunk is kb. így zajlik az ebéd. Dorka is nyúlkál a szájába, megmutatja a még ki nem bújt fogait, és közben keni a hajába, fülére, és bele akar nyúlni a tányérba, meg ilyenek. És hangosan kiabálja, hogy mámmá mámmmáááááá, mámmááámáááámááá.
Krisztina: üdv köztünk! Csuda szépek a gyerkőcök. Jó a honlapotok is! Milyen kis picurka Lotti baba. Nagyon szép neve van. Nagyon tetszik! Így is van anyakönyvezve, hogy Lotti?
Jól látom, hogy Oli tűzoltó autóban ácsorog?
szosz: ne izgulj, Réka baba tuti nem aludt volna vissza, ha éhes lett volna. Úgyis eszik annyit amennyire szüksége van. Olyan kis vékonyka lesz biztos, mint te!
Tegnap este a kisasszony rájött, hogy tud berregni. És fürdés előtt kb. fél órán keresztül berregett, és úgy csinált a kezeivel, mint aki a gázt húzza a motoron. Az apja mondta is, hogy hú, biztos majd tetszeni fog neki a motorozás, majd viszi motorozni, meg autózni.
:D
katinka: jobbulást a lányoknak! Brico-ba, Baumax-ba nem néztetek függönyt? Nem tudom ám milyen árak vannak...csak tipp volt.
Lara: kérünk majd képet a merülős, pancsizós Hannusról!
Nekem is erős lett a menzeszem, és olyan sokáig tart. És mint a niagara vízesés kb. De utálllllloooooooom. Grrr