Új privát üzeneted érkezett!

Sehol senki?

Kép

Kép
princzike

Princzike: ha középidőben volt péd mint ahogy a nagy könyvben meg van írva, akkor már kimutatja a teszt ha babás vagy. Hajrá, nagyon drkkolok. Ja, de mindenképpen reggeli vizeletből lenne érdemes még megcsinálni.
Hát én ma sütöttem pizzát, annyira finom lett, rajta minden jóval. Tegnap úgy megkívántam, így ma ez lett az ebéd. Igaz hogy fele annyit tudtam enni belőle mint régen, de megérte. Utána pedig pihizgettem.

KépKép
csige-bige

Sziasztok, Princzike nagyon izgulok, ha van otthon teszted, csináld meg reggel. Aztán gyere. Minden nap nézem, hány nap van még hátra a ciklusodból, olyan ígéretes volt a ciklusod közepe. Az sem baj, ha nem érzel semmit. Van egy barátnőm 16 hetes, de ha az UH-on nem mutatnák neki a babát, állítaná, hogy nem terhes. Annyira semmi baja sincs. Bár ő a szerencsésebb. Én még mindig ezzel a hányingerrel, hányással küzdök. Hétfőn megyek a 12 hetes UH-ra, meg a vérvételre. Kíváncsi leszek, mit mondanak.
Csige jó, hogy otthon maradsz, vigyázz magatokra! A pizzatésztát is te csinálod? Ha jó puha vastag recepted van, akkor írd le nekem légyszi, sose lesz olyan, amilyet én szeretnék. Én ma fánkot sütöttem, az is tuti lett, Levi benyomott 5-öt leves után, csak néztük az apjával ahogy eszik.
Nitacska, reméljük a vérömleny nem okoz gondot.
Bikfy nagyon jó hír, hogy a ciklusod rendeződni látszik.
A többieknek is puszi lányok, Naegele

Kép
Kép
naegele78

CSige
Biztos, hogy reggeliből csinálom, mert akkor tuti elbaltázom :). Bár azt mondják, hogy lehet napközben is, de legalább 6 órát kell tartogatni. De ki az, aki eddig tartogatja? :shock:
Az ebéd tök fincsi lehetett. Múlt héten nálunk is ez volt valamelyik nap az ebéd. :) Kicsit lusti voltam és ez gyors volt :) Én amikor csinálok pizzát, akkor kétszer annyi tésztát csinálok hozzá, a maradékot meg lefagyasztom már formára kinyújta, így pik-pak kész, ha legközelebb is pizzázni szeretnénk :)

Egyébként minden rendben veletek? Semmi poci fájás vagy ilyesmi, amit esetleg előtt éreztél? Mert ha nem, az nagyon jó :lol:
Bár csak mi is itt tartanánk... :roll:

Kép

Kép
princzike

Naegle
Mikor mész a következő UH-ra?
Fincsi fánk :) Jaj de régen ettem olyat. Annyira szeretnék elcsábulni ezekre a dolgokra, de sajna az IR miatt nem igazán lehet :(

De úgy olvasom, ma mindenki remekelt :)

Kép

Kép
princzike

Sziasztok!

Ma dolgom végezetlenül hazajöttem a kórházból. Az asszisztensnő elzárta valahova a leleteket, amit doki bácsi sem talált meg. :twisted: :arrow: Így éreztem magam.

Úgyhogy hétfőn gondoljatok rám megint, akkor megyek reggel 7-re. Hátha meglesznek ezek a hülye eredmények.

KépKépKép
bikfy

Naegele: igen, jó vastag és puha a tészta, mert mi is úgy szeretjük. Pofon egyszerű, le is írom neked. 50 dkg liszt, 1 fél szárított élesztő, de én egy 3/4-et szoktam beletenni, 2 teáskanál só, 1 teáskanál cukor, 2-3 evőkanál olaj, 2,5 dl langyos víz. Egy kevés langyos tej, amiben az élesztőt megfuttatod. Utána beleöntöd a lisztbe és hozzáteszed a hozzávalókat és összekevered. Én kelesztőtálban szoktam keleszteni, két pukkanásig. Utána kikenem olajjal a gáztepsit és beleöntöm a tésztát, majd jó olajos kézzel széthúzogatom. Elég lágy a tészta és ragad, de ez normális. Ha jó olajos a kezed és a tepsi, akkor símán megy. Jó sütögetést :lol:
Képzeljétek a hasam nem fáj mióta nem dologzom. Mondjuk sokat pihizek itthon. Ma szurkált az bal oldal egy kicsit, de ledőltem és szépen elmult. Szedem a magne b6-ot is és hát szerintem ennyit jelent a pihenés.
Na megyek tusizni és olvasgatok még.

KépKép
csige-bige

naegele én is remélem.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

CSige
Micsoda reecept! Na ezt én is lenyúlom ,mert nekem csak vékonytésztájú van. Bár nekem az élesztős dolgok nem igazán sikerednek. Kelesztő tál? Az valami sépéci tál?

Kép

Kép
princzike

Szóval ma reggel teszteltem egy cson NEGÁT :( Most egy kicsit el vagyok kenődve....

Kép

Kép
princzike

Jó reggelt!

Princzike! Sajnálom a negát, de ne legyél elkenődve! A lehető legjobb úton haladsz a baba felé! Hidd el, hamarosan meg olyan pozitív lesz az a teszt h csak na!

Bikfy! Marha jó h eredménytelen voplt a tegnapi nap. Remélem hétfőre előkerülnek az eredmények!

Csige! Azt hiszem én is lenyúlom ezt a receptet, nagyon gusztának tűnik!!!

Teri

KépKépKép
pruci

Princzike nekem is negatív lett az első mindkét babámnál, várjuk meg pirit, addig ne kenődj el!
Csige, azt hiszem kelendő a recepted! Jövő héten kipróbálom, majd leírom, hogy milyen lett. Pihenj sokat!
Sziasztok!

Kép
Kép
naegele78

Naegle
Hogy-hogy nega lett a teszted? Nem mutatta ki az első napokban? VAgy most mi van? ( :oops: )

Pruci
Még reménykedek egy kicsit, mert eddig még nem volt jele, hogy piri jönne, így hátha van egy haszálnyi remény :roll:

Kép

Kép
princzike

Princzike, Levivel amikor terhes lettem, a laborból kértem a kórházban egy terhes tesztet, és negatív lett. Pedig akkor már pár napja meg kellett volna jönnie. Pedig azt mondják ezek a tesztek hiper-szuper érzékenyek, nekem csak 1 hét elteltével lett pozitív. Most meg 31 napos a ciklusom ált. és a 33. napon csináltam egy értékelhetetlen tesztet, és csak a másnapi lett pozitív. Úgyhogy számomra ennyit a tesztekről. Csak a piri a biztos, illetve időnként már az sem. Úgyhogy addig nem szabad feladni, itt nagyon sokan szurkolnak nektek a babához.

Kép
Kép
naegele78

Princzike: szerintem is nyugi, mert ha nem pont a 14-15.napon volt péd, akkor még nem mutatja ki a teszt. Szóval lehet hogy egy-két nap mulva már pozitív lesz.
Örülök, hogy kelendő a receptem :lol: A tupperware-nek van kelesztő tálja. Én abban szoktam készíteni, de meg lehet keleszteni a tésztát a radiátor mellett is hagyományos módszerrel.
Remélem ízleni fog nektek.
Én ma finom csirkelevest főztem, kakaspörkölttel és nokedlivel. A férjem kívánsága volt. Egy kicsit elfáradtam mire kész voltam a mosogatással is. Jól esett után lepihenni egy kicsit. A délután pedig pihivel telt.

KépKép
csige-bige

Sziasztok,
nagyon rég nem voltam, de még annó írtam, hogy 13 héten barnáztam. Na utánna 3 hét szigorú fekvésre voltam ítélve, aztán próbáltam itthon egy kicsit utolérnem magam. Meg a melómba is bejártam betanítani az utódomat, mivel végleg kiírtak, és visszavárnak, ezért én felajánlottam, hogy párszor bemegyek betanítani.
Múlthéten pedig keményedet a pocim, és ezért feküdtem sokat
Hétfőn megyek genetikai Uh-ra, az afp-ém, és a kombinált tesztem is jó lett.
16 +4 hetesen voltunk 4d, nagyon szuper volt, teszek is nektek fel képet. Szüleimet is vittem, nagyon élvezték :lol:
Kislányunk lesz :lol: Kép Zora baba

Adri

Kép

Kép
irdab

A pocakom hatalmas, eddig 2,5 kg híztam, persze soha nem voltam egy nádszáll, de nem tudom mekkora leszek a végére. :roll: Mondtam is apának a végén űlök az xxxxxl-es pólóban a ventillátor előtt várom, hogy megszüljek. Másnak szülés előtt ekkora, de a méhlepényem tehet róla, mert pont a köldököm felett van a hajlatban. És már érzem a babát is, nagyon szuper érzés.
Na rakok fel pociképet Kép pocak kép 18+3

Adri

Kép

Kép
irdab

Csige, Linácska, Naegele, nektek hatalmas gratula a babásodáshoz.

Csige, csak a munkahelyi védettséggel kapcsolatban azt akartam írni, hogy ha még nem is jelentetted be, de a kezdbe adják a felmondási papírt, és te másnap beviszed az igazolást, hogy már terhes vagy akkor sem rughatnak ki.

Lányok, jön a tavasz, és kicsit az ember jobban ki tud kapcsolódni, agyilag is. Ez lesz a ti évetek, és remélem minden hónapban mostmár egyre több pozi tesztről olvashatok. Kicsit agyilag próbáljatok a babatémától elszakadni, és pikk-pakk bebabásodik mindenki, nagyon szorítok mindanyiótoknak.

Nyanya, úgy emlékszem te jársz ( de nem vagyok 100% biztos magamban :oops: :oops: :oops: ) családtervező központba?
Eltudnád küldeni nekem a címüket, és elérhetőségüket? Privibe is jó, egy ismerösömnek szeretném odaadni.

Virág, neked nagyon drukolok, hogy minnél hamarabb hazaengedjenek, és ne kelljen végig feküdnöd.

Adri

Kép

Kép
irdab

szia irdab,....remélem ezután már többet jössz........
gyönyörű zora baba és a pocakod is!!!!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Nitácska, és Te hogy vagy? Rosszullétek vannak, vagy elkerülnek?

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok!

Természetesen ma megint véreredmény nélkül tértem haza. Kb. 300x rendeltek már be és még mindig nincs eredmény. Kezd k...ra elegem lenni... :evil:

Nemsokára indulok mammográfiára, mert most meg egy csomót találtam a mellemben. Szorítsatok, hogy ne legyen semmi gáz!

KépKépKép
bikfy

Ne haragudjatok rám, amúgy jó reggelt! Bocs, hogy ilyen tapló vagyok, de nem látok a méregtől.

KépKépKép
bikfy

irdab hála égnek elkerűlnek........ :) :) :) :)
bikfy minden rendben lesz!!!!!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bikfy: minden rendben lesz nyugi.
Irdab: nagyon szép a pocis, nagyon formás. A babóca is nagyon édes :lol:
Hát én ma reggel elég nehezen tuszkoltam le a reggelit, de én győztem. Lehet hogy engem is utolér a hányinger?! :shock:

KépKép
csige-bige

csige akinél előjön általába a 6.hét fele... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!Régen voltam :roll: de most,hogy utánna olvastam az elmúlt napoknak így képben vagyok(azt hiszem :lol: )
Princzike sajnálom a nega tesztet,de ne add fel.Ha nem jön meg a menszid akkor érdemes még1et csinálni!hátha... :wink:
Irdab:nagyon szép a kislányod!SZép formás pocid van.Én is egy kicsit testessebb vagyok.. :roll: de nem baj
Bikfy:ne idegeskedj,drukkolok,hogy minden rendben legyen!
Nitacska:milyen a gyógyszer?mikor mész vissza dokihoz miatta?érzel valamien változást?
Vendég

Sziasztok!
Bikfy,
mennek a drukkok, nem lesz baj.
Véreredmény :evil: :evil: :evil:

Irdab,
húúú, mekkora pocak :shock: . Nekem kb a végén volt ekkora
:roll: . Nekem meg mindig azt mondták milyen pici :evil:
Nagyon édes a baba is és szép nevet választottatok :D

Csige,
hányinger :arrow: nem baj az :D

Én ma elmentem a dokihoz, mert azt hiszem írtam is, olyan érzékeny, szúrós, fájós a jobb oldalam a pf környékén. Szerinte felfázás, gyulladás. (Úgy érzem sokat is járok pisilni.) Írt fel augmentint mag cataflamot.
Elkezdtem a clostit, majd 1 hét múlva megyek uh-ra.
De van valami ami még zavar. 4 napig tartott a mensi és tegnap is meg ma is (5.6. nap) volt egy pici barnázás. Nálatok is szokott ilyen lenni???Komolyan mondom megőrülök már, hogy így felborult a szervezetem .

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!

Csajok nagyon ki vagyok akadva :roll: :cry: Szükségem lenne egy kis bíztatásra, mert úgy néz ki nem mostanában leszek babás :cry: :cry: :cry: :cry:

Voltam ma a nődokinál a családtervezőben és megvannak a vv eredmények :( Alacsony a progi szintem (11,8) és a doki azt mondta, hogy kb. 20 körül kéne lennie. Vagyis nincs rendes pé-m :cry: Ezért nem éreztem soha, nem volt mit érezni :cry: :cry: Egyből azzal folytatta, hogy felírja a clostit, de tudjátok nekem az endokrinológus azt mondta ne szedjem, mert bekavar a pajzsmirigyemnek. Mikor ezt mondtam a dokinak azt mondta ezen kívül csak egy injekciós kezelés van, amit magamnak kéne beadnom :shock: és havi adagja 30e Ft, ráadásul nem tudja garantálni, hogy ez nem fog e ugyanúgy eltérést produkálni a TSH-nál, mint a closti. Úgyhogy most abban maradtunk megpróbálok beszélni az endokrinológussal, hogy mit tanácsol. Egyébként napi két db-ot írt fel 5 napig és a 14. nap körül meg akar nézni uh-val, amennyiben elkezdem szedni. De én akarom azt a második babát és ahhoz hogy legyen szednem kell, pé nélkül nincs baba!!!!!!!!!!!!De ha a feje tetejére áll a TSH-m akkor sincs baba :cry: :cry: :cry:

Bedilizek! Hány ember szedi ezt a nyomorult clostit??? Miért pont én nem szedhetem?? :cry: :cry:

De nem nyugszum bele!!!!!!!!!!!! Megpróbálok megbeszélni egy találkát a dokimmal és beszélek vele. Egyszerűen nem lehetek egy gyerekes anya!! Előbb tudom magam elképzelni 3 gyerekkel, mint eggyel.

Ne haragudjatok, hogy ilyen hosszú voltam. Most megyek jól kibőgöm magam....

Kép
Kép
nyanya77

gabóó a a gyógyszer neve rutascorbin.....így külsőleg nem érzek semmit,eddig se éreztem.....orvoshoz jövő csütörtökön megyek...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nyanya: sajnálom, hogy nem lett jó a vérereményed, bár szerintem a 11 nem is olyan rossz. Valóban 20 fölött kellene lennie. Nekem 13 volta closti előtt, amire azt mondta a doki, hogy van spontán pém és babás is lehetek spontán, de nagy az esélye a vetélésnek. Így én is clostit szedtem és utána már az első clostis hónapban 20 fölé ment a progiszintem, most pedig szedem az utrót ezerrel. Én is napi két clostit szedtem. Szerintem is mindenképpen beszélj a dokiddal, hogy biztos nem szedheted e a clostit, mert tényleg nagyon szépen megemeli a progiszintet, nekem is az segített.
Nitácska: Én azért nagyon bízom benne, hogy elkerül a hányinger, de napról napra rosszabb. Egyszerűen bármit eszem, nem esik jól. Mindennek nagy hévvel nekiállok és úgy tuszkolom magamba. Mondjuk ha így maradnak, akkor kibékülnék vele. A másik ami tök fura, hogy hihetetlenül nagy a pocim a megszokotthoz képest. Estére már giga méretet ölt, olyan vicces :lol: Elég pár falatot ennem, vagy meginnom egy bögre kakaót :lol:

KépKép
csige-bige

Nyanya!Hú ez nagyon rosszul hangzik.Én nem ismerem a clostit,(bromocriptint szedek) de nincs más megoldás?Ez az inyekciós nagyon dúrván drága.De szorítok neked,hogy összejöjjön a baba.Ne add fel,bízz magadban!Próbálj meg utánna nézni,hogy valami tea vagy homeopátiás szer nem e tud segíteni!Fel a fejjel! :wink: kitartás :D
Vendég

Nyanya,
gondolom, hogy most el vagy keseredve :cry: .
Először is beszélj a dokiddal és ha azt mondja, hogy a clostit semmiképp, akkor próbálkozz gyógynövénnyel, homeopátiás cuccal. De én nem hinném, hogy ne lehetne, csak esetleg jobban oda kell figyelni rád.

Kép

Kép
ranita1979

csige puffadás...ez általába van legtöbb kismaminál.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nyanya!nézelődtem a neten és a Barátcserje kapszula használna neked is,mert megemeli a progi szintet.Herbária üzletbe lehet venni.2700 ft. 60 db.2*2 kell szedni naponta.Szerintem megéri megpróbálni!
Vendég

Sziasztok!

Nyanya! Most sírd ki magad és ne add fel!!!! Igenis lesz ott mégegy baba, csak valamiért most nagyon meg kell szenvedni érte. i lenne ha elmennél egy természetgyógyászhoz? Biztos hogy van megoldás a problémára. A koleganőmnek is pajzsmirigy-baja volt, aztán 3 gyereke van, és mindegyik spontán lett. De hitt és lett, pedig nála más bajok is voltak.

Princzike! Csináltál még egy tesztet? Nem akartalak elkeseríteni azzal amit írtam.

Teri

KépKépKép
pruci

Irdab
De jó, hogy jöttél :) Jó hallani felőled. Nagyon szép a kép, és nagyon szép nevet választottatok. Örülök, hogy most már minden rendben van :)
Viszont aztán neked tényleg szép nagy poci van:)
Gyere többször!

Bikfy
Szorítunk! Nem lesz semmi baj! GYere, hogy mit mondtak

Gabóó
Most még egy kicsit bízok, mert még eléb magas volt ma a hőm. Ha még holnap reggel is magas marad, akkor csinálok még egy tesztet :) Bár én most úgy érzem magam pár napja, mint akin átment az úthenger. hétvégén ebéd utáni pihire vágytam egyfolytában. Tiszta dilis vagyok....

Nyanya
Ne keseredj el. Nekem 10,valamennyi volt a progiszintem, amire azt mondták, hogy jó. Állítólag a spontán babásodáshoz kell, hogy legalább 10-es legyen.... (én legalább is úgy tudom) Ha meg nem szedhetsz Clostit akkor annyi már variáció van. Nekem pl. volt, hogy szurival stimuláltak, de nem 30e forintba került. Azzal nem lehet próbálkozni? Vagy más homeopátiás? AVIVA torna esetleg???

Ranita
De izgi. Kivi vagyok, hogy mit mond a doki UH-n :) Feltétlenül mond el :)
Nekem is kb 4 napig szokott meglenni. Utána általában 1-2 nap barnázás, de szeirntem csak azért, mert a maradék pár csepp vér megalvad mire kiér :lol:

Csige
Tök muris lehet, hogy ennyit nő a pocid kaja után.
Remélem elkerül a hányiner. Állítólag csak az első 3 hónapot kell kibekkelned, aztán nem nagyon jelentkezik ez a dolog :)

Pruci
Dehogy keserítettél el :D Szerintem holnap reggel csinálok még egy tesztet :) Még ma is fent volt a hőm. Ha holnap is fent lesz, akkor hajrá teszt:

itt a görbe:
Kép

Kép

Kép
princzike

Princzike: hát igen, én is murinak találom, bár néha megrémülök, hogy biztos hogy ez norális?! Úgy nézek ki mint aki már a 12-14. hétben van. Komolyan hihetetlen. De hát inkább nőjön, mint hogy ne nőjjön :lol:

KépKép
csige-bige

princzike nagyon nagy drukk a teszteléshez!!!!!!!!!!!szerintem már pozitív lesz!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Princzike!Hajrá teszt! Nagyon drukkolok!!!

Irdab! Nagyon szép a babád! Nagyon helyes a pocid! én se tartozom a karcsúak közé, és a terhesség végén az egyik ctg-nél az egyik kissmama megszólal: úristen, mekkora a hasad, ugye ikreket vársz? :lol: :lol: :lol:

Teri

KépKépKép
pruci

Azt elfelejtettem, h ez a hónap se lesz az enyém: tegnap bútort tologattam egyedül... Úgy fáj a derekam meg a hátam h majd összetojom magam. Nem tudtok rá valami jó kis gyógymódot?

Teri

KépKépKép
pruci

egy kis masszázs? :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi! lehet h kipróbálom, apát beizzítom rá :wink:

Teri

KépKépKép
pruci

Nyanya!

Az Isten áldjon meg! Hányszor mondjam még neked az Avivát? Hidd már el, ha csak a progid alacsony, azt gyönyörűen rendbe rakja a torna. És a pajzsmirigyet is rendezi. Ne sírdogálj, csak előre.

Emlékezz vissza, a dokim rögtön januárban műteni akart, mert olyan gázok voltak a ciszták miatt a petefészkeim. 1 hónapig aviváztam és abban a hónapban lett gyönyörű spontán peteérésem, és 29 napos ciklusom. Holott a doki azt mondta, szerinte már nem is fog megjönni gyógyszer nélkül. A követk. hónapban Clostyztam, de nem tornáztam. Hatására sajnos megint cisztás lettem, peteérést meg nem hozott a gyógyszer. Féltem, a ciszták miatt megjön-e a mensim. Tornáztam, másnapra meg is jött. Ismét sikerült normál ciklust produkálni. Az orvosom pedig csak hitetlenkedik. És mindezt csak a tornának és a diétának köszönhetem. Ráadásul ha negatív gondolatokkal van tele a fejed, azt is fogod bevonzani. Lásd a szemeid előtt a babádat és hidd, hogy hamarosan megérkezik hozzád. Adj magadnak 3 hónapot. Azt mondják ennyi idő után a torna szépen rendbe hoz mindent. Biztos vagyok benne, hogy segíteni fog. De ahhoz nem szabadna sumákolnod, minden 2. nap kellene tornázni. Hidd el végre, hogy sikerülni fog. És ne azon gondolkodj, hogy mi van, ha nem. :wink:

KépKépKép
bikfy

Bikfy! Mi volt a mammográfián?

Teri

KépKépKép
pruci

bikfy ez a torna rajtam is segítene......mármint
hogy segítene felszívódni a vérömlenyt? :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bikfy mi volt a mamográfián?A cisztáid elmúltak a tornától?
Pruci apa hol volt mikor rendeszkedtél?Én is átt szoktam rendezni a lakást,de nekem nem fáj a derekam.
Perskindol nevü kenőcsöt tudom ajánlani.Nekem segítt ha fáj a hátam.Nem tudom mi van vlem,lehet,hogy felfáztam mert állandóan pisilnem kell.2 napja ne iszok cickafark teát mert utálom.De szerintem holnap már elkezdem inni a palástfűt.
Csige muris lehet ahogy puffadsz kaja után.Pocid szokott még fájni?
Na szép álmokat mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Köszi a sok tanácsot csajok, aranyosak vagytok :D

Bikfy neked meg köszi a fejmosást :D Egyébként nem vagyok negatív és egy percig sem adtam fel a dolgot, de azért az ilyen hír hallatán az ember elkenődik egy kicsit :roll: Már megbeszéltem egy találkozót csüt. 11-re az endokrinológussal és ha egyáltalán nem javasolja a clostit,akkor apa azt mondta megpróbáljuk az injekciót. Amúgy a nődokit is felhívtam és mekérdeztem mi a neve. Puragon és amennyit hirtelen utána tudtam nézni elég jók róla a vélemények. Bár jobb volna, ha a clostit mégis tudnám szedni valahogy.

Bikfy az avivát mikor kell elkezdeni? Csak mert én már a 9. napján vagyok a ciklusomnak.

Gabóó nagyon rendi vagy, holnap megyek is és megpróbálom beszerezni ezt a barátcserje kapszulát :lol:

Adri nagyon aranyos a pocakod és a baba is tündér :lol: Gratulálok és vigyázz magadra.

Kép
Kép
nyanya77

Jó reggelt!

CSak egy nagyon gyors bekukk.
Mai reggeli hő 36,7 (0,1-et esett - úgy néz ki zuhanásban van).
A mai teszt eredménye még mindig negatív :(

szóval inkább akkor most már megjöhetne, hogy egy új hónapot kezdhessek végre :)

Mindenkinek szép napot. Este jövök :)

Kép

Kép
princzike

Sziasztoi!

Gabóó! Apa elvitte a karácsonyfát anyukájáékhoz h el tudják ültetni. Kértem h vigye már később és rendezzük át a szobát, nem m őneki ezt most kell elvinnie (ha eddig itt volt, nem bírt volna ki még 2 órát). Aztán egyedül áthúzogattam meg a helyére toltam Petra ágyikóját. Mára a hasam is olyan mintha le akarna szakadni...

Princzike! Fel a fejjel!!!

Nyanya! NAgyon helyes, csak pozitívan!!!!

Teri

KépKépKép
pruci

Gabóó! Ezt a perskindolt mindenre lehet használni?

Teri

KépKépKép
pruci

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?