Új privát üzeneted érkezett!

Konyhapulton:

Kép Kép

Esti birkózás:

Kép

Kép
szly27

Jázminnak gyors gyógyulást!

Kép

Rolkóci nem beteg?
20150601134430

Köszi Viki!

Roli szerencsére nem beteg. Lehet egyébként, hogy Jázminnak is csak a foga. Most is alszik szegénykém.

Kép
szly27

Sziasztok!

Csabinak és Eliotnak boldog hófordulót!

Betegeknek jobbulást!

Zsuzska légyszi nekem is küld át a könyvet,majd küldök e-mail címet.

Minden baba nagyon édes :lol: :lol: meg apukák,anyukák is szépek

Marcsi nem irigyellek az ablakcsere miatt,mi nemrég cseréltünk bejárati ajtót és az egész házba kosz volt tőle :wink:

Kép

Kép
csugi

sziasztok!

Csabinak és Eliotnak boldog hófordulót!

Eliotnak gyors gyógyulást kívánok!

És persze minden kis betegnek jobbulást!

Viki szerintem nagyon jó ez a babakönyv, nemtudom nálatok van e tescó, de ott van kislánynak/kisfiúnak is, és csak 1100 forint! Bár gondolom máshol se drágább!

Hát olyan szomorúan indult ez a mai nap itt a topikon, de ahogy megláttam ezt a sok gyönyörű babát, rögtön jó kedvem lett. Mind mind annyira édes!

Multkor ugye mondtam hogy vettünk Vivinek egy hintát, hát lehet hogy nem kellett volna? :roll: Állandóan csak hintázna, és ha kiakarom venni, akkora hisztit levág, és visít mint egy kismalac! :twisted: Hát erről gyorsan leszoktatom!!!

Kép
linda24

Én is hoztam képecskét! :D

Kép

Kép
linda24

Linda!
Köszi!
Sztem könyvesboltban nézem meg, oda könnyebb Lackóval eljutnom,mint a tescoba.
20150601134430

Máté és Vivi is nagyon cukik!

Kike! Köszi4

Linda! Én pontosan ezért nem hozom be a hintát kintről! Akkor egész nap hintáztathatnék: Rolkó is imádja.

Kép
szly27

Gyors leszek, idő hiány!!

Lányok! Olyan jó volt ez ahogy volt!! Tamika gyere vissza légyszíves, Te is közénk tartozol!
Meg Andi! Te is gyere vissza!

Bevallom, nem mindig olvasom el a hsz-okat, de az idő hiánya miatt. Ezzel mindenki így van!
De attól még nagyon szeretlek benneteket, nagyon jó Veletek! Ne rontsuk el!!!

Zsuzska! Köszi, én szeretném a könyveket, elküldöm minnyá az e-mail címem. :D

Gyönyörűek a babákok, én is vigyorit hoztam!

Kép

Mennem kell, de jövök még!!!

sz.andi

andi nekünk is ilyen van! :D :D

Kép

Kép
linda24

Sziasztok!!

annyira édesek a babócák!!

Boldog hófordulót az illetékeseknek!!!
Beteg babócák, anyócák tessék gyorsan meggyógyulni!

a vitához én nem szólnék hozzá hisz egyrészt új vagyok, másrészt keveset is jövök... nem bizti hogy számítana a véleményem!
harmadrészt azt hiszem le van zárva a téma.... :roll:

Ági nem semmi ami veletek történik, nem elég Szonja de még te is meg Nándi is!! nagyon gyors gyógyulást kívánok!

Szly: bálázó ügyben drukkolok!! (nekem is megvan a titok könyv és nagyon szeretem olvasgatni) A kinti cég nem reagált vmit?? Tuti hogy átverés volt??

Viki: Lackó tündéri! képzeld Zsömi a múltkor vmi műanyag játékot rágcsált ami szintén engedte a színét és az egész szája, nyelve kék lett a gyereknek!!! :shock: szép volt!!

Akata: akkor ez lesz "A" lakás?? megveszitek??

Orsi: apukád :twisted: ez azért nem volt szép tőle!!!!

Márti: Leácska hogy van ? Alvás?? vagy nem alvás ???

Rólunk: én még mindig dolgozom amikor lehet... Sajna... de jövő héten lesz a lazább hetem végre!!! Orsi: tali???
Zsömle úr egyre rosszabbul alszik! én a fogára fogom :) de aztán ki tudja. (még mindig 0db foga van) Eddig este 8tól aludt reggel5ig most közötte legalább 2x felkel és üvölt! és reggel fél7kor végérvényesen kelünk!
ja és nem eszi a főztöm, viszont sajtot, vajaskenyeret azt meg enné.. olyan kunyerálós lett mint a kutyám!!! Ha eszek vmit akkor máris ott van és vonyít hogy adjak neki, ha nem adok akkor hiszti :lol:

Kép
mancsi76

Viki és Vivi nagyon édesek :lol: :lol:

nekünk is van ilyen hinta az anyósomnál ,csak elkéne hozni és feltenni.

Kép
csugi

ja és Patr: nagyon nagyon drukkolok a kislánynak és anyukájának!!!
mi a neve a picurnak??

Kép
mancsi76

Mancsi! Tuti átverés, mert az ügyvéd fia is jelentkezett a hirdetésre és neki is ugyanazt mondták, mint nekünk, vagyis az a gép még mindig eladó stb stb. Most nyomozás folyik, interpol, europol. Közben én lightosan tartom velük a kapcsolatot, ami úgy néz ki, hogy én írhatok bármit, arra mindig az a válasz, hogy küldöm-e már a másik felét a pénznek.

Kép
szly27

Dodó!
Akartam még kérdezni, hogy mennyi sonkát teszel a kenyérbe?
A sajtos kenyér is érdekelne... felteszed a receptet?

Kép
zsuzska72

hm
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 11:07-kor.
Vendég

Imádom a Fiúkat! :lol:
20150601134430

Sziasztok!
Megvolt a séta a hóesésben. Végülis csak telefonfeltöltőt vettem meg egy fotoalbumot, mert kinyomtatom az eddigi Lizys képek nagyrészét, és albumba teszem....olyat vettem, ami mellé írni is lehet, és 300 kép fér bele.

mav!
Tipp! Fehér sapis Csaba, kék sapis Bence! :lol:

d.dodó

Sziasztok!

A vitához: Ne haragudjatok, de ezt le kell írnom, ezt diktálja a lelkiismeretem. Akinek már elege van belőle, arra kérem, lapozza át. :)

Én elsők között olvastam amit Tami írt, de bevallom őszintén, én nem vettem magamra, engem nem bántottak meg a sorai. Pedig én tényleg új vagyok a fórumon, és az igazságérzetem is van annyira szilárd, mint bogolya Andié, de számomra nem volt bántó, amit írt. Hogy miért nem? Én még csak 1x találkoztam Tamival személyesen a szilveszteri talin, alig beszéltünk, inkább itt a fórumbeli beírásai alapján tudom csak megítélni, milyen ember lehet. Számomra mindig segítőkésznek tűnik, ha valakinek valami baja van, mindig próbálja bíztatni, vagy tanácsot adni neki. Viszont nagyon érzékeny személyiség lehet, mélyérzésű, aki minden apró dologra egy kicsit nagyobb elánnal reagál, mint egy átlagember, ezért nem lepődtem meg, hogy őszintén leírta, ő mit érez. Aki kicsit is ismeri (és aki nálam régebbi itt a topikon, már igazán megismerhette annyira), az tudhatja róla, hogy ő ilyen, néha kicsit búskomor, kicsit pesszimista, de biztos vagyok benne, hogy nem akar ezzel bántani senkit. (Különben miért szánna annyi időt arra, hogy másokat bíztasson, másoknak kedves szavakkal segítsen? :roll: ) Remélem, én sem bántom meg Tamit azzal, hogy ezeket leírom most ide.

De azt is megértem, hogy van, akinek félreérthető volt, amit Tami írt (viszont ha jobban belegondolunk, elég sok igazság volt benne, csak ezt kevesen mernék így leírni...), hiszen mind annyira mások vagyunk, másképp reagálhatunk dolgokra.

Eleinte mikor csatlakoztam hozzátok nagyon kivülállónak éreztem magam, mivel azt sem tudtam, kivel mi van, ki elvált és kinek van már több gyereke, ki hol lakik stb. Szóval semmit. :) De mostanra sokótokat megszerettem, bár az is igaz, vannak kevésbé szimpatikus tagok is, de őket is elfogadom, csak legfeljebb nem keresem a "társaságukat". Engem nem tudom, ki milyennek ítél meg, de tény, hogy én sem vagyok hibátlan ember, biztosan vannak dolgaim, amik esetleg egyes embereknek nem szimpatikusak. Viszont épp erről szólna ez a dolog, hogy elfogadjuk egymást olyannak, amilyenek vagyunk, és felnőtt ember módjára reagálunk egymás hsz-eire.
fmarti

Mav! Édik a fiúk! Nálatok süt a nap? De jó nektek! itt mindjárt esik! Ráadásul orvoshoz kell mennünk.

Jázmin már vagy két órája alszik. Tuti beteg! :cry:

Márti! Elküldi a csaj postán a járássegítőt, de az is lehet, hogy elhozza nekem valaki! :lol:

Kép
szly27

Viki, hihi, köszi,de max kölcsönbe adom!
És csakis csere-bere alapon! Szóval huncut tekintetű Lackó-Mackót kérek cserébe!

Most már tényleg lépek, megint lelkifurdim van,szegény Apa kint keresi a pénzt a hidegben, én meg még alig csináltam ma valamit.
De jó volt itt!

És képekért még jövök!!!

Úgyhogy MÉG képeket kérek szépen!

Kép
teó

Hófordulós csöppségeket Isten éltesse sokáig!

Annyira jók a képek, jó ötlet volt tőled Anita! :wink:

Szilvi: Örülök, hogy postázza a csaj! majd mesélj, hogy tetszik Jázminnak! Gyógypuszit küldök neki!!
Remélem, fülöncsípik azt a tolvaj bandát!!! (Gondolom, a számlaszám, amire utaltatok sokat segít majd elkapni őket! :twisted: )

Orsi: Nem írtad, hogy kérsz-e a Milupa HA2-es tápszerből kóstolót? Apukád szégyelje magát! :evil:

Titi: Milyen volt az éjszakátok?

akata: örülök, hogy pozitív híreket kaptatok a házról! Továbbra is drukkolunk! Adél kincsemnek nagy pusszantás!

Csillus: Gratulálok Natinak az álláshoz! Osztom a világnézetedet!!! :wink:

kike: Nektek is megy a gyógypuszi! Kicsi Domikámnak külön adag is jár, hogy mihamarabb kibújjanak a fogasckái!

Viki: Lackót festitek? nem tetszik ez a szín? :lol: Nekünk anyósomék hoztak a kínaiból piros ruhaegyüttest... mikor kimostam, az össze ruhát befogta, egy csomó közülük rózsaszín beütést kapott... Ezek után nem hiszem, hogy valaha is ráadnám a gyerekre. :evil: de annyira bírom, hogy gyerekruhákat képesek színeresztősre csinálni, mikor egy csomó baba még rágcsálja őket.
:(

Elküldöm és remélem, tudom még folytatni...
fmarti

Márti! Azóta kiügyeskedtem tőlük még egy elérhetőségüket, most már cím is van. Na de ha profi banda, akkor gondolom mindenre gondoltak.

Kép
szly27

Sziasztok!

Az éjszakánk viszonylag jó volt, Párszor keltünk cumit be és tovább alvás, 7-kor áthoztam és visszaaludt melettünk, de Olivér jött és felébresztette, azzal, hogy csak simogatjuk egymást! Lehet rá haragudni? Amúgy így jókedvűen ébredt, hogy első akit meglátott a bátyja volt!!!

Tegnapi téma: Kép Kép Kép ..........

Most sajna nem olvastam még végig mit írtatok, de majd pótolom....

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Szilvi: Lehet, ez csak valami blind cím, de hátha mégsem. A rendőrség azért a bankon keresztül sok infót kaphat róluk!

Marcsi: Kitartás az ablakszereléshez kedves, bár tudom, hogy milyen idegtépő, mikor "feldúlják" az ember otthonát. Viszont utána nagyon nagyon szép lesz a házikótok, még szebb mint volt! :wink:

Ági: Gyerkőceidnek továbbra is drukk a gyógyuláshoz, gyógypuszit postázok nekik is!

Teo: Örülök, hogy te is hoztál képet szépséges Tamikádról! Én úgy emlékszem, kubuék mentek kiskutya-nézőbe. :roll:

zsuzska: Próbáltad már a Gengigélt is Tomcsi fogaira? Puszi neki!

Anita: Örülök, hogy jó kedved van! Kisfickóidról gyakrabban kérünk képeket!

Timi: Jó a harisnyás kép! :D Megkaptad a legutóbbi pü-met?Lehet, érdekelne a könyvecske...

csugi: Édes Máté a kosárban!:D

Linda: Nagyon ügyes és határozott vagy, micsoda eréjes fellépés! :lol: Megszoktam, hogy Vivi olyan jó gyerek, de látom, ő is tud kicsit rosszalkodni, ameddig hagyod neki. :D
A huncut mosolyáért odavagyok!

Mancsi: sajnálom, hogy ritkán jössz, de akkor mindig nagyon örülünk neked!!! :wink: Fájdalomcsillapító mellett sem nyugszik meg hajnalban Zsömle úr?
Mi éjszakánk most kopp-kopp mesébe illő volt.

dodo: Hóesés??? :shock:

Remélem, nem hagytam ki senkit. :roll:

Én is hoztam mókás képet. Apája viccelődik folyton a kölökkel, most épp a sapijával variált...

Kép

Kép
fmarti

Sapkás Lea Kép
20150601134430

Teó!
[quote]V írta:iki, hihi, köszi,de max kölcsönbe adom!
És csakis csere-bere alapon! Szóval huncut tekintetű Lackó-Mackót kérek cserébe!

Ja!!!!!!!!!!!! Lackót még cserébe nem adom. Max. nyáron jól megszeretgetem Tameszt élőben.
20150601134430

Márti Lea nagyon édes!
még mindíg rokonlelkek vagyunk mászás terén?

x d c x dnd hbjjjjjhb
Máté ezt üzeni nektek :lol:

Kép
csugi

Gyönyörűek ezek a babócák, akik lassan már nem babócák!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

csugi: Rokonlelkek biza! Még mindig rövid időn belül ordítani kezd, ha hasrateszem... :roll: Máténak van már foga? Lehet írtad, de annyira lüke vagyok, nem emlékszem. :oops:

Viki: Köszönjük! Ezt Lea küldi Lacinkónak (kicsit kócos, most vettem le róla a sapit :lol: ):

Kép
fmarti

Levi tesz vesz a hátam mögött a szobában, az elöbb az asztal alatt talált egy kenyér darabot :oops: :oops: :oops: azt jól megcsócsálta!!!
Ebédre a zöldbablevesből evett. Látszólag izlett neki. Ugye már ehet zöldbabot?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Márti már van 2 fogunk.Már Máté ha hasrateszem azért eljátszik :lol: de a mászásra nem sok hajlandóságot mutat ő sem.
A múlthéten volt a védőnőnk és azt mondta,hogy még nincsennek elkésve a kúszással,mászással.

Titi én nem tudom,hogy kaphatnak -e már zöldbabot.

Kép
csugi

Levinek egészségére a zöldbab! Szerintem az ő gyomra bírja! :lol:
fmarti

Köszönjük a képet! Kép
20150601134430

csugi: akkor Máté ügyesebb, mint Lea! :D Leának még foga sincs! :lol: Viszont ő meg ülve játszik el egész nap (persze én ültetem fel, magától nem tud felülni sem, fekve viszont már nincs meg... :roll: )
fmarti

Mártikám!
Mikor műtik a szemedet?
20150601134430

az én gyerekem ép most borította le a földre az ebédjét,tiszta sütőtök minden :wink:

Kép
csugi

áááááá..... olvasni nincs időm, reagálni alig, csak életjelet adok...

Babák nagyon édesek!
Képet mos nem tudok keresgélni...

Akata, akkor gratulálhatok? Remélem...
Adélunk hogy van?

Ági: örülök Szonjának! Mindannyian gyógyuljatok meg hamar!!!!

Megyek, romot takarítok a lakásban, készülök a holnapi temetésre is.

Kép
Kép
bondi

Bondikám, kitartás!
Adél sokkal jobban, méég köhög.
Jaja, a lakásba bekleéltem magam, de még nem biztos, Zoli nélkül úgysem döntök, azaz szombatig.

Csugi, örülök, hogy a védőnő ezt mondta! :wink: Mi sem mászunk...

Minden gyerkőc csudaszép!

Az ikrekért különösen odavagyok ( bocs többiek! )

Olyan jó,. hogy nőtt adélnk egy harmadik foga. Már tud csikorgatni... :?

Kép
andkata

sziasztok csajok

nem tudok sok mindenhez hozzá szolni mert nem vagyok mindig,viszont azért bele olvasok a topicba
de nem tudok reagálni

rolunk annyit hogy változatlanul küzdünk az éjjelekkel
apa azt mondja hogy még egy hét és kipurcanunk

Képimg][/url]
Kép
ronix

nem tudom irtam e Léná mászik és igy nincs elötte akadály
nappal olyan kis édi baby
de éjjel
ja már 8 fognál tartunk :shock:

Képimg][/url]
Kép
ronix

Sziasztok!

Szuperek a vigyori képek! Jó ötlet volt!

Jázminnak jobbulást!

Mancsi, jó, hogy jöttél. Jövő héten szívesen benne vagyok egy taliban, majd jelentkezz mikor jó nektek. Jöhettek, mehetünk és sétálhatunk is, ha szép idő lesz.
És most már bújjon ki az a fránya fog!

Márti!
Ha a Véda-féle talira hozol kostolót, köszönöm. Most tami hozott 2-t, majd kipróbáljuk.

Tami, az ikrek, Tomó, Domi, Bence, vigyori Lackó, a kis Lea és a Jázmin-Rolkó páros egytől-egyig nagyon szépek.
Olyan nagyosak lettek ezek a gyerekek.

Voltunk a babakoncerten, jó votl, bár Emmát nem érdekelte a zene. Anna angyon csini volt. Tamival nem igazán tudtam beszélni, pedig fel kellett volna vidítanom. :oops:

Andi!
Mi hír a lakásról?

Tita!
szerintem nem lesz baja a zöldbabtól!
Vendég

Roni: te elég erős és klassz csaj vagy!!! Méghogy kipurcansz!!!
Ma, ha sikerül végre feladom a könyvet!!! Elküldenéd mégegyszer a címed? :oops: :oops: :oops:
Hogy van Léna???
Alvás, evés?

Levit nappal énekléssel és simivel altatom, este meg beteszem az ágyába és alszik!!! Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Hű,nyolc fog-azta!!Nem semmi,gratula!És a mászáshoz is!

Kép
Kép
Kép
kike

Orsi: irtam pü-t megkaptad?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

[quote]L írta:evit nappal énekléssel és simivel altatom, este meg beteszem az ágyába és alszik!!!

A teremburáját, de ügyes vagy!
20150601134430

Léna belehúzott! Kitartás Nektek Roni! Irtó nehéz lehet, mellett meg még dolgozni is!....++++++

Orsi, annyira sajnálom, hogy nem tudtam menni, de Adélnak ez most így jobb volt szerintem!!!
A héten nekem sajna se a szerda, se a csüt nem jó. Anyós jön, meg lakásproject.

Tamara, puszo!!!

Eliot a Heim Pálban van! :cry:
Írok, ha majd többet tudok!

Kép
andkata

Hú ronix nem semmi 8 fog! :shock: :shock:

Kép
linda24

Kata:jujj,szegény-nagyon várom a híreket-ledöbbentem!!Szegény kicsi Eliot!! :cry:

Kép
Kép
Kép
kike

Katus!
Írd meg Evelynnek, h sokat gondolunk rájuk! Én nagyon!
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?