Babicsek,
nem fullad meg, azért van lehajtva a feje. Nekem ma már önként jött Bence, annyira jó utána az orra. Én is féltem tőle, de semmi baj nincs belőle. Beszéltem a háziorvosunkkal, 3 gyereke van, azt mondta, ez jó, csináljam, és a fül-orr-gégén is igen ajánlották. Szerintem nem mondték volna, ha bármi bajt tudnék csinálni. csecsemőknek is lehet, de őket a félrenyelés miatt oldalra kell fektetni, így nem lehet baj.
Igen, 5 ml-es a fecskendő, nekünk MINDENT kihoz, nem is volt azóta orrdugulása. Tudod, a csúnya fülgyuszi miatt én már bármit megtennék, hogy ne jöjjön elő még egyszer! A tengervizes orsprayk jók, csak nem mosssák át elég alaposan, így pedig az orrmelléküregeket is át kehet öblíteni, ráadásul olyan drágák.
Lehet, nekem is Leiden-szindrómám van, azért volt placenta-infarktusom, ezt még kivizsgáltatom. Ha az van, akkor nekem is szuri minden nap a hasfalba, de nem érdekel, csak a babának ne legyen baja!!!
Drága kis manó! Próbáld hűtőfürdőzni egy kicsit! Kb. 25-30 percig, lehet, az kicsit felüdíti.
Nyuszifül,
hülye emberekkel nem foglalkozunk, tudod?
Álljon is melléd a párod, ti vagytok a jövője!!! Ha megöregszik, csak rád és a gyermekeire számíthat, hol lesznek már a szülei...
A szolit kihagyhatnád, mert nekem meg azt mondta a doki, hogy a nagy hőt nem viselik jól a babák. Inkább ne kockáztass!
Mucus,
én is megnéztem, de nem tudok eligazodni rajta....
Melinda,
szegény te kicsikéd is. Elég kis kába a képen, gondolom, nem érzi magát a legjobban. Ekkora láznak nem szabad fogzástól lennie, csak áttételesen: a fogzástól az immunrendszerük legyengül, és elkaphatnak könnyen egy bacit vagy vírust. Figyeld a kismanót. Nem tudod elvinni ügyeletre? Iszik eleget?
Melisch,
azta egereket!!!
Jól hangzik a terved a következő hónapra.
És enyém volt az előző laptető, így nem maradtam le semmiről!!!!
Betty,
sikerülni fog nektek is!
Kírus, Ízisz, Adiadi, Mandarin, többiek, tessék jönni!!!!