Új privát üzeneted érkezett!

Halihó!
Én ,mint legkésőbb szülő, végre megjártam a 6 hetes kontrollt, kaptam bogyeszt, amit nagyon nem akartam, de beadtam a derekam végül.. Megint kúpozhatok, már kezd elegem lenni, hoy lassan 2 éve folyamatos kúpkúrán vagyok..
Voltunk koponya uh-n, meg hasin és csípőn is, minden rendben, 3 mm-es a vérömleny, és fel fog szívódni. :)
Én kis naív azt hittem, a csípőuh-val le van tudva a csípőszűrés, de a dokinéni kiábrándított, oda csak el kell mennünk... :?

Erika:
A védőnőt nem minősíteném...
Nekem is alig van tejem, 2 mellből szopik napközben Beni 60-80 ml-t, így minden alkalommal tápszerpótlást kap. Ennek ellenére mindig előszőr mellere teszem, egyrészt, hogy gyarapítsa ,vagy legalább ne apadjon a tejem, másrészt olyan jóóó :)
Annával is ugyanígy voltam, és 6 hónapig ki tudtuk így húzni. Szerintem minden csepp kincst ér. Én is másféle tápszerrel próbálkoznék...

Manna:
gyönyörű... :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

kubu

a Topánkán vagy a Barossba??? Huu akkor tudunk talizni majd. IMÁDOM A SÉTÁLÓT!!!!!!!

Erika
ezt a kötést nem a khba csinálták hanem az sztk ügyeletén ahol nem akartak elvállalni

nekem most kevesebb a tejem. vagy a 3 hós ugrás miatt vagy a fogam miatt amin átmentem mostanság vele plussz most is be van egy picit gyuladva az ínyem

manna szupik a képek a manóról

Heni
persze gyere bátran üdv itt

nekem hhetetlen hogy Iza már 3 hós elmúlt.

Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!!!

Kriszta,Heni:üdv itt,képeket tessék rakni,és írni magatokról :lol: :lol: :lol: :lol:

Mush:szuuuupppiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon ügyesek vagytok,csak így tovább :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kubu:Köszi a dícséretet,Olivér haja is hullik,az elmúlt napokban meg aztán főleg,így most kettőnk haja hullik...:)

Eszter:hurrrá a pénznek,irigy,irigy

Erika:éljen a jó éjszaka,nagyon szupi

Úgy néz ki talán tényéeg itt a tavasz????Olyan jó idő van még most is,hogy másodszorra megyünk mindjárt sétálni.

solya051020
Káld

hahó

először is üdv az újaknak!

rhkriszti: volt szobatársam is fehérvári Farkas Kornélia a Tóparti gimibe járt és most 28éves nem ismered?szocmunkázik a női hajléktalanszállón

bnheni: Győrbe meg az egyik haverom költözött Ilyés Zoli de ő nemtom hol dolgozik.

eszter: Képzeld mióta hazajöttünk a dévényről gyakorlom vele az ülésbehúzást meg fektetem hasra sokat és már tökre tartja a fejét mikor felhuzom elég volt pár nap gyaxi és hason is egyre többet bir ki. mondjuk az abszurd amit a csaj mondott h 24órában legyen hason kivitelezhetetlen altatni sem fogom úgy, szeles is azt irta h nem muszáj de mikor felkel az az első h amig birja hasra teszem. reggel már 10perce hason volt mi untuk meg és felvettük:):)
különben jó lett volna tudni h lehet igy felhuzgálni mert akkor már rég tartaná a fejét ha gyakorlom vele régóta de én nem mertem azt hittem pont h nem szabad ilyesmit..

erika musi gyógyuljatok meg!!! erika azért ha attól félsz h kiszárad adj neki vmi teát én tuti adnék! mikor ment a hasa reginek az elején egy hétig én is adtam kétszer igaz csak kb 10-20at ivott meg mert cumisüvegből nem nagyon tud inni meg pár kanál vizet is minden nap féltem h kiszárad! ja meg normafloret is kapott két napig.

én most kicsit visszafogtam az evését próbálom csak 4óránként, meg éjjel is már 2szer visszaaltattam evés nélkül mert étleg már majdnem elgurul lehet a mozgása is emiatt nehezebb és ma reggel ráálltam vele a mérlegre és aszerint már 7kiló! :shock: sztem csak rá kell állnia tuti elég neki 4óránként. plusz minusz félóra :lol: 8)

manna éjjeleink továbbra sem alakulnak mármint h visszafelé igen:)most is 3x kelt igaz az elsőnél hajnal fél1kor visszanoymtam és még aludt 2ig de aztán ébredt 5kor majd fél7kor és fél9től már nem volt alvás csak a szokásos de.-i 10-11ig most amugy erre tökre ráállt én meg örlüök mármint a se 10órásra mert addig pont rendbe tudom tenni magam.

na megyek vizszintbe mindjárt kel ugyis nekem meg leszakad a hátam napok óta mondjuk nem csoda 7kiló!

andy

Kép
andy30

Hűű, nem semmi, három "zugolvasó" :lol: Üdv mindenkinek, Heni nekem is ugyanaznap született Dórikám, irjatok szüléstörténetet, hozzatok képeket
Nekem ma nagyon jó napom volt, kislánykám elvitte apucit sétálni 8) voltak anyósomnál, vittek magukkal tápit, én addig főzőcskéztem, zenét hallgattam, kicsit foglalkozhattam magammal is, nem csak mindig lesni, h alszik e, sir e, jó volt egy szabad délelőttöt eltölteni.
Ime ők, életem értelmei:
Kép Dóri, Robi

Kép
galzsuzsa

hogyan merik le, hogy hany centi egy bebi?

KépKép
KépKép
mush589

Irigylem, akik már kaptak lóvét, nekem azt mondták április előtt ne számitsak semmire... :roll: Ezzel csak az a gond, h a bank nem nézi el, ha kések a részletemmel. Én meg tűrjem szótlanul, h állam bácsi csücsül hónapokig a pénzemen...Ez van

Kép
galzsuzsa

Mush: a feje legmagasabbpontjához teszem a centist, apuci finoman kinyujtóztatja a lábát, ezt oldalra forditva, vagy hason tesszük. Voltak félremérések is, az első időszakban mértünk 53 centit is (Dóra 56 centivel született)

Kép
galzsuzsa

mush: kiságy végébe ha rácsos egy könyvet állítani (fejvédő túl puha), bab feje búbját odatenni, óvatosan kinyújtóztatni és könyvhöz téve a centit mérni. :) védőnéni így mondta

Szia Heni zugolvasó :lol: :lol: :lol: !

Kép

Kép
gabilany79

Köszönöm a fogattatást, akkor be mutatkoznék pár szóban.
2004. június 1-én született Olivér fiam 2 év próbálkozás után.
A leányzómmal Lottival viszont rögtön teherbe estem, amint lehetett. Ő dec.23-án született meg. reggel fél 8-kor jött az a fájás amire már azt mondtam, hogy ez az lesz. Olyan 14 óra körül értünk be a kórházba. Persze teltház volt és a férjemet nem engedték be. Haza is küldtem mert azt mondta a doki, hogy ma nem valószinű, hogy lesz baba. Gondoltam ne várakozzon filmekbe illően a folyosón.Ez volt kb 1/2 3-kor. egy óra múlva besürüsödtek a fájások. Megvizsgáltak és mehetem a szülőszobába. Gyors telefon, hogy mégiscsak lesz itt ma valami és 17 órakkor megszületett a kislányom. Nagyon féltem, hogy milyen lesz mert Oli császáros volt téraránytalanság miatt és el sem hittem, hogy most sikerülni fog. De minden ugy alakult ahogy terveztem. Nekem a mumus a varrás volt. De sikerült altatásban megusznom, mert csináltak betapintást Igy már ahogy halványodik a fájdalom nem találom olyan szörnyünek, de akkor rosszul tűrtem, nagyon megviselt.
Andy
Nem ismerem a csajszit, de van egy ovis társ anyuka aki szintén szocmunkás a szállón. Ő biztos ismeri, csak már nem dolgozik mert mindjárt szül.

Kép
Kép
rhkrisztina

Sziasztok

Megint el voltam tünve. Egyedül voltunk, apa nélkül és akkor nem jutok gép elé. Ha pedig ide is jutok csak olvasni van erőm.

Üdv az újaknak!

Mush: Mi úgy szoktuk Odett-et mérni, hogy lefektetjük, kinyújtjuk a lábát, feje búbjához egy könyv és a lábához is egy. Kettő közötti távolságot megmérjük.
Odett hivatalos születési hossza 57 cm, de mire hazaértünk "összement" a gyerek mert csak 52 cm lett. 8) Kissé elmérték a kórházban. :(
Vendég

Sziasztok!
Elnézést a bepofátlankodásért.
Vettem a napokban egy babakocsit , de még aznap találtam egy ugyanilyen zöldet és mivel nekem kisfiam van ezért eladó sorba kerül ez a szép sárga színű amit mi nem is használtunk! Jön a nyár, lehet majd sokat sétálni és ez nagyon könnyű kis babakocsi.
Kitűnő állapotban lévő Neonato Piuma babakocsi , alig 1 hónapot használt ahogy a képek is mutatják nem agyonhasznált , nem lestrapált. Érdeklődni priviben lehet! Megtekinthető Budapest 8dik kerületben.

Újonnan 40.000ft volt 18.000ért eladó.
Egyetlen hibája a lábzsák felirata lepergett picit.
Mosható minden része
Vízszintesre és függőlegesre is állítható a támla akár újszülött kortól használható
Kapaszkodója kifordítható
Praktikus alsó pakolókosár
A tolókar több helyzetbe állítható, ahogy az anyukának kényelmes
Első kereke bolygósítható
Lapra, picire csukható olyan mint a peg perego Aria.
Nagyon könnyű , alumínium váz 5-6 kg.
Kép Kép Kép Kép Kép

további szép napokat!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mecsi 2009.03.01 18:18-kor.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!
húú nagyon kivagyok, már pityeregtem is. De most nem lesz időm leírni. Talán este idejutok és akkor.....
Ja Marcival nincs gond..........

Üdv az újaknak!

Kubu: üdv a Marci anyukák klubjában, igaz nekem Mártonom van!

Mérés: azért eltérő mert a kórházban a teste vonalán végig simítják a centit és úgy mérik. Na az mindig hosszabb. Nekünk első méréskor elmagyarázta a védőnő, ja és mindjárt mondta hogy ne ijedjünk meg ha nem nőtt a gyerek! :lol: :lol:
Vendég

jöttem képekkel..
kissé elszaladt velem a ló, nem tudtam válogatni.... :oops:
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1235931105.335.jpg[/img]

[/img] Kép

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1235931184.6806.jpg[/img] Anyameghajtású járgány :)

[/img] Kép Csak csajok

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1235931229.7053.jpg[/img]

[/img] Kép

Kép
Kép
Kép
mágnes

Na megjöttünk a sétából,ésközben mamáztunk is.

Mági:Nagyon szépek vagytok,a kocsitok az testvérkocsi ugye?Nagyon szupi Bence a farmerba :D :D

Zsuzsa:Édes kiscsajod van :lol: :lol:

Mush:mi eddig még itthon nem mértük csak a tanácsadáson védőnő.

Kriszta:nekem is Olim van,igaz nálunk ő a pici :lol: :lol: :lol:
Megnéztem a képeidet,nagyon aranyos a kislányod

Na most megyek mert lassan fürcsi,hami,aztán majd jövök

solya051020
Káld

Hűha Boci, ez elég komolyan hangzik, remélem nincs nagy baj, ha lesz időd (és kedved) oszd meg velünk a bánatod

Mági: nagyon aranyosak lurkóid, édi, ahogy Anna ölel téged, és tetszik a kocsitok

Solya: köszi a bókot :D

Kép
galzsuzsa

hahó

rhkriszta: akkor neked szerencséde volt h vesszük mert nekem mindezt érzéstelenités nélkül csinálták :shock: annyi volt h lekötözték a lábam a szülésznő meg lefogott :roll: najó ne is emlékezzünk erre már elmult!

mági: dejó az a kocsi még nem is láttam ilyet! ha teherbe esnék még egy év mulva akkor eladod nekem?:)amugy nem tervezem:)

különben löttem egy járókát az előbb sima kis hálós nagyobb nem fér el. ha meg kicsi neki kölcsönkérem a bnőm nagy fajáróját csak akkor nem lesz hely a nappaliban másnak.

na megyek back brigitte jones

jóét mindenkinek

boci ne ijesztgess!

andy

Kép
andy30

Jaj köszi hogy aggódtok. Nem nagy ügy, csak hát a hülye hormonok........ :oops: :oops: :oops: Meg sok hülye ember.......... :twisted: :twisted:
Éjjel eléggé szarul aludtam. Már egy hete megfáztam és rendesen kínlódok a torkommal. Plusz a férj uram is úgy horkolt, hogy alig hallottam meg a gyerek töszörgését. Egész délután egyedül voltam, mert a drága férjem focizni ment. Itt voltak a keresztanyámék babázni egy kicsit. Éppen csak elmentek (addigra hazaért a férjem), elaludt Marci. Én is hulla voltam, gondoltam ledőlök mert a fejem is nagyon fájt. Erre benyögi a "drágám", hogy amíg én nagy nehezen elaltattam a gyereket ő beszélt a tesójával és úgy 1/2 7 körül (6 előtt egy picivel raktam le Marcit) eljönnek babalátogatóba. :twisted: :twisted: 1. Milyen dolog az hogy ilyen későn jönnek babalátogatóba (értsd 11 hetes a gyerek, most jönnek és amúgy is ilyenkor már nem illik oda beállítani ahol pici gyerek van). :twisted: :twisted: Örültem hogy végre van egy kis időm letenni a méretes popómat. 2. A férjemre is kiakadtam, mert mindig meg szoktuk beszélni, hogy alkalmas e az időpont. Jelzem én szóltam neki hogy le akarok feküdni. Szóval itt szakadt el nálam a cérna. Jól kibőgtem magam.........Azért is ültem ide a géphez akkor, mert minek feküdjek le 10 percért, de csak addig a pár sorig jutottam. :cry: :cry: Mire ideértek Marci felkelt, persze kaját követelt, úgyhogy nem sokáig babáztak. Ráadásul nem is "hivatalos" babalátogatóba jöttek, hanem csak úgy! :twisted: :twisted:
Szóval csak ennyi volt.

Zsuzsa: köszi. Nálatok hogy működik ez a TGYÁS, GYED, GYES dolog???
Vendég

boci sajnálom velem is szokott ilyen lenni de kialszod magad és máris másh látod majd a világot!
addig is muszáj jönnöm pár képpel még alvás előtt apa most tette föl a gépre őket ma meg tegnap készültek:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
andy30

na azt nem irtam h amelyiken hárman vagyunk anyummal azon az a pláne h már ilyen ügyesen tartja a fejét ha felhuzom és ez csak pár naoi gyakorlás eredménye! ha tudtam volna hamarabb h ezt lehet vele gyakorolni már tuti nem itt tartanánk.

amelyiken apával van ott épp nézik a baba iq-t ami tök jó mindenkinek ajánlom regi akkorákat kacag rajta:)

az utsót pedig ma sütöttem anyumnak az 56.szülinapjára:)nagy cicaimádó

na jóét

andy

Kép
andy30

ja és észrevettétek h vörösödik a hajunk?:)

Kép
andy30

Szép estét!
Örülök én is a fogadtatásnak.
És akkor rólunk.2 lurkó édesanyja,Máté 2006.március 7.-én született császármetszéssel komplikációk miatt.szívhanggyengeség, kakis magzatvíz,nagy magzat.Sajna én sem tágultam gyakorlatilag semmit ezért megcsászároztak.
Kitti is császármetszéssel született az előzmények miatt,meg hogy 41. héten totál zárt méhszájjal voltam súlybecslés szintén négy kiló feletti babót hozott ki, ezért a dokim úgy döntött, h nem vágunk bele a sima szülésbe.
A lényeg:csodálatos volt minden!!!

Andy:nem ismerem...
Vendég

És néhány kép
KisfiammalKép
Kép Gyerekek
Kép Anya puszi
Kép Kittus
Kép
Vendég

[quote]a írta:z utsót pedig ma sütöttem anyumnak az 56.szülinapjára:)nagy cicaimádó

Nagyon ügyi vagy!Hogy tetted rá a képet az ilyet hogyan kell csinálni? :shock:

Mindenki babája olyan de olyan szép!!!Csak gyönyörködöm a képekbe :lol:

Andy:szerintem Regus nagyon szépen tartja a fejét!
Boldog születésnapod Édesanyádnak!!
Vendég

Boci: valószinűleg én is kiakadtam volna a helyedben, ennél már csak az rosszabb, mikor teljesen váratlanul, bejelentés nélkül esik be valaki...

Pénzek nálunk: nem ismerem ezeknek a röviditéseknek a pontos jelentését(TGYÁS, GYED, GYES), de nálunk úgy müxik, h szülés előtt 60nappal lehet elmenni szülési szabadságra, ekkor a cégtől kapom a fizu 85%át, ugyanez a szülés után 6 hétig. 6 hét lejárta után adhatom be a papirokat az állam bácsinak,ezt előbb el kell küldjék a megyeszékhelyre, ott pedig elbirálják, erre pedig hónapokat kell várni :? Azt mondták, h április előtt bizti, h nem lesz pénzem, de az nem garancia, h akkor is lesz, csúszhat tovább is...ezenkivűl egyszeri alkalommal jár ú.n. szülési pénz és kelengyepénz, ezt már a szülés után lehet igényelni, de még ezt sem kaptam meg. Szóval nem egyszerű. nagyrészt ennek is tudom be, h elapadt a tejem, idegeltem magam a számlák miatt...Na kicsit sok lettem, bocsi

Jóéjt mindenkinek

Kép
galzsuzsa

Andy: ngyon jó a legelső kép :wink:

Heni a te gyerkőceid is nagyon aranyosak

Kép
galzsuzsa

Nahát ilyen sem sűrűn van nálam h ilyenkor még nem alszok :shock: :shock: aztán majd holnap meg csak lesek h milyen fáradt vagyok,de egyszerűen nem jönnek azok a fránya álommanók.

Bocika:teljesen egyetértek veled,szerintem is kicsit tapintatlanok voltak a látogatók.De ez általában így szokott lenni,ha az ember vmit eltervez,úgysem jön össze a dolog...

Andy:jaj milyen édi Regi,és tényleg nagyon ügyi.És micsoda szuper a játszószőnyegetek.Anyukádnak nagyon boldog szülinapot!!!!!!
Szép lett a torta,és engem is érdekelne a kép azt h kell csinálni?És milyen ízű?Gondolom örült neki.

Heni:szépek a gyerkőcök

solya051020
Káld

na megyek "aludni"
mindenkinek szép álmokat

solya051020
Káld

Jó reggelt!

Tegnap írigykedve olvasta, hogy milyen szép időben tudtatok sétálni. A párom dolgozott, ebéd után gondoltam, kimegek a gyerekekkel a játszótérre. Olyan hideg szél fújt, hogy haza kellett jönnünk. A nap se sütött, itt egész nap ronda borús idő volt.

Huni második napja az esti szopi után 3-kor ébred, majd 1/4 7-kor, közte alvás. Olyan jókat alszom! :lol:

Jövő héttől már tréningre fogok járni a munkahelyemre, új számítógépes rendszerre térünk át. A hónapban 6 alkalom, délelőttönként 3-4 óra. A párom lesz a babával és mivel nincs messze az oktatás, én majd hazajövök, ha cicit szólít a kisfiam. Izgi lesz! De legalább szokja mindenki, hogy milyen is lesz, ha visszamegyek majd dolgozni!

Csodaszépek a babók! Ha nem bánjátok, én is teszek fel párat:
Kép Cumi
Kép Egyik kedvencem
Kép Egy nem túl pihent pillanatomban a fiúkkal

Szép napot mindenkinek, különösen Neked Bocika!!

Kép
Kép
szeles4

Jó reggelt mindenkinek!
De jó ennyi szép babát nézegetni!
andy: nem semmi , micsoda tortát csináltál!
Nálunk is kell egy próbát tartani a héten, hogy mi lesz Lottival anya nélkül. Vasárnap bababörzére mennék és egy szopit apának kell megoldani. Még nem kapott tejecskét üvegből. Remélem elfogadja és nem lesz kifogása a csomagolás ellen.

Kép
Kép
rhkrisztina

Sziasztok!
Köszi mindenkinek a hozzászólást, most már lenyugodtam. Ráadásul Marci is aranyos volt éjjel: esti szopi után (1/2 11) 1/2 4-kor kelt, aztán meg 1/2 8-kor. Ja és még durmol a nagyágyban! Szóval kipihentem magam.

Szeles: Marci is úgyanígy cumizik az ujjával!!! :lol: :lol: :lol: Ja és még múltkor akartam neked írni, hogy nálunk is 10-ből 7 alkalommal nincs éjjel bőfi!

Heni: édesek a gyerkőcök!

Andy: ügyi vagy! Amúgy nekünk ezt a gyakorlatot már 3 hetes korban mutatta a védőnő, és mi azóta minden nap csináljuk!!!! :lol: :lol:
Vendég

Zsuzsa: hát ez gáz!!! Azért sok kitartást kívánok!!!!
Vendég

Sziasztok!

Borzalmas egy hétvégén vagyunk túl.
Dani egész végig tiszta nyűgös volt, alig bírtam vele.

Tegnap estére megfájdult a torkom, a fülem, ráadásul azt hiszem nem a derekam fáj, hanem a vesém, az amelyikre Dani ráfeküdt, és ami miatt császár lett! Tegnap már nem is bírtam ráfeküdni. Szoptatásnál a könnyeimet nyeltem éjszaka...

Nem jöttek a tejért, kivagyok, most kereshetek mást! De annyi sem volt a csajban, hogy azt mondja bocsi... :evil: :evil: :evil: :evil:

Boci hát nem semmi, kicsit figyelmesebb is lehetne az urad...
Néha az az érzésem a pasik nem is tudják, milyen az amikor itthon vagy egyedül egy gyerekkel (vagy többel). Azt hiszik babázni könnyű... Hát nem könnyű!!!!

Andy hát Regi tényleg jó husiban van, de ott egye a fene! A pasik így is dögleni fognak utána!

Üdv az újaknak!!!!

Heni a te srácaid is nagyon szépek!

Laura, mintha Dani látnám ahogy az ujját cummogja! Tegnap már félálomban volt, és még mindig nyammogott, mikor meg kivettüka szájából a kezét és odaadtuk a cumit felriadt! :?

Kép

Kép
dcili81

Cili: hát igen! Pedig eddig nem volt gond vele. :oops: :oops:
Remélem Danid már nem nyűgös annyira! Lehet a melegfront???!!!!

Na végre megkaptam az első TGYÁST (eddig egyszer 1,5 hónapot kaptam összevonva). Hát többet kaptam mintha dolgoztam volna!!!! :lol: :lol: :lol: Miért nem lehet ezt hosszabb ideig kapni????!!!! 8) 8)
Vendég

Hali!

Boci: örülök, hogy már jobb a kedved :)

Cili: szegénykém, jobbulást neked. Az meg, hogy nem mentek a tejért, szerintem szemétség (főleg, hogy nem is szólt).

Vera: boldog szülinapot Balunak!

Én is megkaptam ma a TGYÁSt vagyis elmentem érte a postára (két hónap meg egy hét). Kristóf amúgy is nyűgi volt, beraktam kocsiba és uzsgyi :D Most alszik a pelenkázón, épphogy kibontottam az overálból :lol:
Egyébként még tanulnom kell, hogy minden simán menjen, ha autóval indulunk el valahová csak ketten, most főleg a biztiövön anyáztam, mert olyan, hogy ki kell húzni teljesen, és ha kicsit elengedi az ember, akkor automatikusan elkezd visszahúzódni, de csak akkor lehet kihúzni, ha teljesen visszament. Ez valami biztonsági fütyiség, de a postánál úgy kellett kifeszegetni belőle a gyerekülést, mert kicsúszott kicsit a kezemből :twisted: :twisted:

Kép

Kép
gabilany79

Boci: Nagyon sajnálom, annyit mondok, hogy teljesen átérzem, nekem is vannak hasonló problémáim! Éjszaka együtt keltünk!

Cili: Már megint egymásra hajaznak, Domi is egész hétvégén nyűglődött.

Nálunk az a helyzet, hogy a korábbi napi kettő kakival ellentétben, szinte minden pelusban van. Ez hasmenés vagy csak megváltozott a helyzet és nagyobb, így többet kakil? Ha hasmenés, hogyan tudok segíteni rajta? Nem tud kiszáradni? Enni kel és eszik, de talán ez az oka a nyűgösségnek...

manna

Kép
mannababoca

Sziasztok!

Cili:hát igen sajna vannak ilyen emberek,igérgetnek aztán meg semmi...És jobbulást neked.

Vera:boldog szülinapot Balázsnak!!!

Boci:örülök,h tudtál pihenni,és h már jó kedved van.

Nálunk nem tudom mi volt éjjel,szinte 3óránkétn kelt a fiatalúr.
Ma reggel megkaptam a felicitas ingyenes csomagot,amire itt regisztráltam a fórumon,valaki közületek regisztrált még rá,és meg is kaptátok?Megint tök jó dolgok voltak benne.
És Rékám is megkapta a farmos csomiját,nagyon örült neki
:lol: :lol:
Olyan szürke,borús idő van ma,az embernek nem nagyon van kedve valamit is csinálni.De azért a séta nem marad ki így sem :lol: :lol:

solya051020
Káld

Helló Csajok!

Basszus, néhány napig nem jövök, és már alig vannak ismerősök. :-D Üdv az újonnan csatlakozottaknak! :-D

Mi tegnap Győrben voltunk anyuméknál. Zsófi jól elvolt, a nagyszülők baromira lefárasztották, de az alvás csak a babakocsiban ment séta közben, meg útközben oda-vissza.

Táp:
Tegnap este bepróbálkoztam Zsófinál, mert szerencsétlen üvöltött az üres cicin (hiába a non-stop szopi, máig nem gyarapodott a tejem), de kb. 30 ml evett, útálja ezt is. Mi már próbáltunk a Humana-t, most meg a Hipp-et.

Most megyünk gyógyszertárba, beszerzek újabb vackokat, amikhez reményt fűzök tejgyarapítás ügyben.

Kép
Kép
lbernuska

Röff!

Hú, mi is családoztunk egész hétvégén.
Most nem olvasok vissza, mert....őőőő.... mert lusta vagyok.
Rámjött a tavaszi pakolhatnék :) ...meg a sokatsétálhatnék. Ááááá, de rövid 24 óra!

Apropó! Zsebi! Jelentkezz! Hová küldjem a hordozókendőt?

Vera! Neked még nem találok anyagot, mármint csajosat. Egyáltalán kell még neked? :lol: Múltkor nem írtál vissza - gondolom nem olvastad. Szüval nyilatkozz! Most! :wink:

Na megyek is, mert olyan szép az idő, hogy nem tudok a seggemen ülni.

Ki akar velem csütörtökön Margit szigetezni?

Kép
zölddisznó

5 m ugye? Ha jó úgy, hogy nem egy darabból van, hanem össze van varrva, akkor akár már most is meg tudom csinálni.

Kép
zölddisznó

Vera: boldog szülinapot legkissebb nagyfiadnak!!

Kép
galzsuzsa

Itt továbbra sincs valami szuper idő, de azért jót sétáltunk. Huni még kint alszik.
Solya! Én is regisztráltam és ma kaptam meg a csomagot. A csörgőlabda rögtön Hunor kedvence lett.
Holnap jönnek e tesómék, aminek most nem annyira örülök, tekintve, hogy megint köhögnek a gyerekei. Majd jól eldugom Hunort!
Ma csak gyümölcslevest csináltam, holnap lesz mustáros pulykamáj, meg máglyarakás.

Kép
Kép
szeles4

Sziasztok!

Továbbra is szarul vagyok! Lementem a dokihoz, megnézett, holnap irány a labor. Vesekőre gyanakszik..., mennem kell uh-ra is.
Kaptam gyógyszert is, amit nem szedhetek szoptatás alatt (megnéztem a neten):shock: :shock::shock: :shock::shock: :shock:

Felhívom a dújv-i kórházat, április 2-ra van időpont :shock: :shock: :shock: , hát addig nem várok!
Irány a magánrendelés. Szerdán negyed 1-re van időpont, oké ott leszünk. A csaj aztán benyögi, hogy éhgyomorral teli hólyaggal menjek..., mondom neki szoptatok, hogyan oldjam meg, hogy ne egyek????? Hát pár szem kekszet rágcsáljak reggel. Köszi, rendes vagy :x :x :x :x Ja és mindezt 5000 pénzért.

Hideg van!!!! Megfagyok!

Kép

Kép
dcili81

1 óra múlva itt vannaka tejért :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
dcili81

Gabi!
Állat a verda! Jó mobilnak lenni, engem csak a sok pakolás borít ki egy-egy autós megmozdulásban.

Zöldi!
Köszönöm tesódvédőnéni számát, végül nem hívtam fel. Akkor kicsit besokalltam, nem akartam több tanácsot hallani. Amúgy még kitartóan anyatejezünk, tegnap volt csak egy kis megingás, de a kiscsaj nem bukik a tápra. :-D Tej mennyiség változó, ma pl. elég jó az ellátás.

Körkérdés:
More Milkkel lehet együtt szedni Urticát és inni a Laktoherbet?

Haj:
Kikérjük magunknak, Zsófi is hajas baba! :-D Kép

Kép
Kép
lbernuska

Berni nagyon édes!

Már akartam kérdezni, hogy nincs egy Óvári Balázs nevű rokonotok?

Kép

Kép
dcili81

Cili! Megsütöttem a Raffaello szeletedet, mind egy szemig elfogyott!

Kép
Kép
szeles4

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?