Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Zili! Mekaptam mindent, köszönöm!!! :D

Annus! Egy Hilton menüt én is bevágnék! :)

Mozza! A kakaóvaj barna kübli vkék felirattal és benne a krém vbarna? Mert ilyet vettem az Auchanban 1099 ft-ért. Remélem ez az. Már kipróbáltam, nagyon szupi.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Sziasztok!

Incike
Jobbulást!

Anita
Csinos vagy nagyon.

Annus
Menjetek 4D-re, de hamarosan, mert nemsokára nem lesz értelme menni. Én is kicsit későn mentem, mert ikrekkel nem ártott volna korábban menni.

Gyöngyöm
Nálunk ugyanez volt a szempont, mint nálatok, semmi más. :) a névválasztásra értettem. :) Nekünk sem volt fiúnevünk még, de végül nem is kellett. Egyik kedvencem a Koppány.

A férjem lebetegedett. Magas lázzal fekszik. Kiköltözött a másik helységbe, nehogy elkapjuk. :(

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Üdv mindenkinek!

Kicsit lassú mostanában a net, szóval mostanra tudtam visszaolvasni.

Szkitty,
köszi a hsz-t az árvaságihoz.Mint megtudtam megjár passzív félévre is.

Kutyafüle,
jó hogy mindent megtudsz még csinálni.Szerintem mindenkinek sok még a tennivalója, de nem mindenki bírja már ahogy olvasom.

Tegnap este én is görcsöltem.Apa virrasztott mellettem.Aztán végül elaludtam,ő nem tudom mikor aludt el, de olyan odaadással gondoskodik rólunk.IMÁDOM!!

Ma voltunk az ingatlanosnál megbeszélni a ház ügyét.Hát nagyon rá akar beszélni a fészekrakó hitelre, meg a devizára, de nem tudom.Nem sok jót hallottam a fészekrakóról.A deviza meg talán már nem emelkedik annyit szóval talán könnyebb lesz idővel, de nem tudom.Lehet hogy nem is szocpolozunk hanem csak felveszünk x millát és kész.Most nagyon nincs erőm gondolkodni se ezeken a dolgokon.
Holnap meg megyek a felicitas csomagomért, kíváncsi leszek mi lesz benne.

Na megyek mert a mai napra kész vagyok.

Jó éjt!

KépKép
harhaj
 
 

 
 

Sziasztok!

Rettentő hosszú napunk volt!

Visszaolvastam, de nem sok mindenre emlékszem...

Annus, köszi a küldést. Majd megnézem... Mert most nagyon nem bírnék tovább itt lebzselni... Ha egyszer megszűnik az általad ajánlott oldal, amiket letöltöttél, megosztod majd pl. velem? Mert itt nem szabad letölteni semmit... Szinte... Mert férjuram zenéinek kell a hely a tanításhoz. (Mármint a sok-sok komolyzenének kell a sok-sok hely nálunk... Mindenféle adathordozón és a gépen is. :) )

A videotékában is komolyzenei DVD-ket kerestönk, Esztó, próbálunk mindent összeszedni, amit csak lehet. :)

Panndi, Esztó, ne legyen semmi baj, légyszi vigyázzatok!

A kis havasi gyopártündér tényleg tündéri! Gratulálunk szeretettel a szépséges lányhoz és jelmezhez! :wink:

Anita! Nagyon ügyes Gréti!!! :) Jó, hogy Apával mindenféléket együtt csinálnak most! Végre! :wink:

Incike! Nagyon jobbulást!!! Amúgy a bacik szeretik a meleg nedves helyeket, nem? Vagy ezt csak én képzelem így? Szóval gyógyulj!

Anika! Samu majdnem pont annyi idős, mint Apor. :) Október 16-án született 2007-ben. :) Jobbulást nálatokApának!!!

Minden betegünknek jobbulást!

Böbi! VELED mi van??? Remélem, nincs nagy baj. :roll:

Jó éjszakát, lányok, asszem nem jövök ma már.
Vendég
 


Ja, igen, még azt szerettem volna írni, hogy szépek a pocakok! :)
Vendég
 


Harhaj! Semmi gazdasági okosságom nincsen, csak egy gazdaságis anyukám. Ő mindenkit óva int a devizahitelektől. Nem akarok beledumálni, mert én abszolult nem értek hozzá, csak nekem van egy eleve-félek-ezt-hallani hozzáállásom az ő megnyilatkozásai miatt.

Na, tényleg jó éjt!
Vendég
 


Sziasztok!

Reggel 2-szer írtam hosszú hsz-t, erre elszálltak...húú, de dühös voltam! Na, de mind1, most már külön file-ban írom, még egyszer nem tol ki velem!

Zili, köszöjük szépen a zenéket! És Annus, neked is! :)

Esztó, te el tudsz menni vásárolni? De jó... én konkrétan 5-10 perc állás után le kell, hogy menjek vízszintbe, mert totál beáll a pocim... Tegnap megint csábított a szomszéd, túrós sütire, na, 10 lépcsőfok van, és a felénél ráültem a korlátra, hogy pihenjek,,, pedig feleztem a fokokat, 1 fok bal láb utána jobb láb ugyanoda, 2.fok bal és..... a többi...

Panndi, te is fickándozol, olvasom... gondolom érzed mennyit bírsz,..

Anika, nekem is lerobbant a férjem csak hőemelkedése van, és nem tudott egy falatot sem enni ma egész nap. Pedig imád. Talán nem lesz komolyabb, de ő is kiköltözött a álóból... olyan rossz így..

Tinu, Tüncinek jobbuláat kívánok!

Esztó, tényleg szuper az étkező! Olyan jó érzés, mikor egy nagyobb dolgot ki tudsz pipálni:)

Gyöngyöm, köszi az UH adatokat! Ez szerint még pont a ritka, 5%-ba bele esünk fejméretet tekintve, igaz a combcsont ahhoz képest pedig a tömegtartományba esik...

Petrus, holnap(Hétfő regggel) kiderül ugye, hogy haza mész -e? Drukkolok, hogy megoldják a szuriügyet! Köszi a magnézium adagolás óvaintést! Most váltottam magnezium citricii-re, ami egyébként felháborítóan olcsóbb, mint a Magne B6.

Anita, szép a hálóinged! :) És mekkorát nőtt a pocid! :) Jaj . Gréti édes lehetett! Tegyél képet! A kedvenc reklámom, az amiben a kicsi lány mosogat az anyukája mellett, (ő egy papírtányért mosogat, külön lavorban, az anyuka porcelánt) és megkérdezi az anyukát: mama, azt mondod, hogy ez a mosogatószer milyen szuper, mert tökéletesen tisztára mossa az edényeket, és a kezed puha marad... Szerintem ez nem így van, mert ez a mosogatószer tökéletesen tisztára mossa a kezem, és a tányérom lesz puha....(És felemeli a szétázott papírtányért) "You are saying that this detergent makes the dishes clean and keeps your hands soft, well, I dont't think it's true, because this detergent makes my hand clean and my dishes soft!"

Lányok, szép szoptatós hálóinget hol lehet kapni Pesten? Abból jobb, ha fehéret szerzünk be, ugye, mert hát baleset érheti a szülés után.... Néztem neten, de nem találok egyszerűt, ami fehér, pamut lenne, és szép... (ja, és rövid ujjú)

Nekem 90cm a haskerületem.... (A derekam anno 62 volt... ) Mennyi lesz a végére vajon?

Ma csuklott először a manóm:) Csak fél percig, de legalább megmutatta, hogy tud csuklani: ) Örültem!


Szofi, holnap jösz már, ugye? :)
vanni
 
 


Gyöngy, akartam még írni, hogy nagyon szép a jelmez... csupa szív...
vanni
 
 


Szia, Vanni! De azért ugye megvolt az a túrós? :wink: Neked is jobbulást a férjednek!

Jó reggelt mindenkinek!

Szofi! Gyere, mesélj! :)
Vendég
 


Sziasztok!

Nálunk is nőnapkor van Apa névnapja :wink:

Az a baj a fekvéssel, hogy ha már felkelek pisilni, meglátok valami, amit el kell tenni, odébb kell rakni, és nehéz magam vissza fogni :? Én nem tudom, szülésig hogy bírom ezt ki, de elég gáz ennyit feküdni :( Persze Fruzsiért mindent, és talán nem is zavarna ez a dolog, ha minden készen állna Fruzsi fogadására. De nem így van... :shock:

Zsófi tényleg jó fej, szerencsére a szomszédaink is azok, és lekötik Zsófit :) Tegnap is elvitték motorozni délelőtt, meg minden nap jön hozzá valaki, szóval ő jól járt, mert tök sok programja lett :)

De tegnap este megint nagyon rosszul voltam... Egy vasalás pl elképzelhetetlen számomra. Vagy hogy elmenjek az Auchanba bevásárolni :(

Annus: jó fj anyósodtól a sok ruha :)

Gréti aranyosan mosogathatott :)

Jaj, képzeljétek, szeptemberben lesz a gimis barátnőm esküvője, és Zsófi lesz a koszorúslány :)
Vendég
 


Ó, Panndi! Szép koszorúslányuk lesz a bnődéknek! :wink:
Szép reggelt neketek! Remélem, ma nem leszel rosszul! De most nézem a vonalzód, neked tényleg már csak 2 hónap! Hát, gondolom, hogy eléggé megvisel, hogy túl sok a korlát, de már látszik a vége!!! :wink: Az meg nagyon jó, hogy Zsófi nem unatkozik naphosszat!
Vendég
 


Ja, igen, én is szerettem volna írni, hogy aranyos anyósodtól, Annus, hogy hozott ruhákat nektek! :)
Vendég
 


Zdori,
Meg, persze, a túrósért mindent! (Vagyis meghívást nagyon nem szivesen mondok le. inkább ücsörögtem a lépcső közepén egy pucurt, de feljutottam:)
vanni
 
 


Sziasztok!
Na,most már én is tudom,milyen az, ha sz.. éjszakátok volt. Biztos v.mi nyavaja bújkál bennem, mert tegnap du. 3h-kor úgy éreztem, hogy leesem a székről – elmentem, hogy ledőlök egy kicsit, majd este fél8h-ig aludtam. Szegény lányomat annyira sajnáltam, mert bioszversenyre készült, és megígértem neki, hogy segítek.. Na, így bízzon az anyjában…
Aztán azt hittem,hogy este nem fogok tudni elaludni, de 9h-kor már ismét feküdtem. Na de az éjszaka! Egyfolytában felébredtem, hogy itt fáj-ott fáj, itt nyom-ott nyom.. Szóval katasztrófa! Most olyan vagyok, mint a mosogatórongy... Na, abbahagytam a panaszkodást...

Anita! Tök ügyes a Lányod! Az a baj, hogy olyan 10éves kor körül kinövik ezt… ;) De addig még rengeteg időd van! Csak hagyjad érvényesülni...

Harhaj! Szivi! :) Majd szülés után is alaposan nézzetek körbe tám.-ügyileg, mint írtam, „sok kicsi- sokra megy” –és nálam az egyetemen anno, azt mondták, hogy SEMMIT nem kapok a gyesen kívül… kb. még1x annyit „összekapargáltunk” Apcival… :)

Hitel: sajnos, mi csak úgy tudtunk lépni, hogy felvettük az „állami támogatású” hitelt, új lakás ép.re. Egy félkész nyaralót vettünk, és még mindig azt építgetjük. Viszont ez az állami tám. Sem azt jelenti, hogy nem nő a törlesztőrészlet! 2002-ben vettük fel, akkor 51.000 körül volt, most meg 70.000 körül van. Már nem merem megnézni. Csak APci jelzi mindig, hogy egyre többet vonnak le a fizijéből. Persze, Ő meg nem kap annyival többet...
A kocsinkra svájci frank alapú hitel van. Na, azzal jól megszívtuk.
Végigszámoltuk, hogy nem lenne-e jó, ha kölcsönkérünk innen-onnan, és egy összegben gyorsan visszafizetjük. Hát, az sem jó most. Az össze ismerősöm azt mondja, csak hitelt ne!!!
Szóval: jó gondoljátok át…
Az ingatlanos meg persze, hogy rá akar beszélni. Ő az után is jutalékot kap!!

Vanni! Én az Aranypók-okban láttam nagyon szépeket. Bár, az nem olcsó. Nekem van egy fehér, még mikor Bogit vártam, akkor vette ott Anyum nekem – Apci "szülősruci"-nak hívja…-, azóta kb.20x volt fehérítve, és ok., látszik rajta, h. nem vadiúj, de nem is olyan, mint egy agyonmosott rongy. Szóval: szerintem ott jó minőségűeket kapsz. A Skála Metroban is u.úgy jók vannak, de én már régen jártam arra… nekem volt 2 normális, meg 3”kínai”-ezeket váltogattam… Azért praktikus a fehér, mert azt ha kifehéríted, még tök jó. Én spec. az első 2 nap napi 4 hálóinget fogyasztottam. A kínai színeseket meg max. takarításra tudod elhasználni utána.

Gyöngy! Nagyon szép a jelmez! Eszembe jutott, hogy Bogi 6 éve citromlepke – nem akármilyen, citrom! - szeretett volna lenni a nagycsoportban, és sehogy nem tudtuk lebeszélni róla. Hozta a képes állathatározót, és mutatta, hogy pont olyan(!) legyen. Szóval fel volt adva a lecke… Előző este épp nagyon szenvedtem a citromlepke-jelmezen –Bogi már aludt-, mikor betoppantak a barátaink, 4-en. …és 1 óra alatt olyan tuti jelmez lett, hogy csak ámultam.. . :) Bogi persze rém büszke volt reggel! Meg is jegyezte, hogy: „Anya, miért csináltál ekkora gondot belőle, ha ilyen szuperul meg tudtad csinálni?”... :)

Panndi! Próbálj meg úgy pisilni menni, hogy csak előre nézel, az ajtó felé.. (Azt akartam írni,hogy becsukott szemmel, de rájöttem, hogy az nem jó, mert akkor elesel…)

Kép
szkitty
 
 


Az "eltűntekkel" mi van?!?

Kép
szkitty
 
 


Becsukott szemmel :lol:
Így is nekimentem egyik éjjel az ajtónak, mikor Zsófihoz mentem :)

Ma reggel felébredt Zsófi, átmentem hozzá, mellébújtam, elaludtam, aztán egy óra múlva Apa ébresztett, Zsófi már rég nem volt mellettem :lol:
Vendég
 


Na jó reggelt!

Tegnap is bizti volt vi a levegőben,Iza iszonyat mennyit mozog...és olyanokat rug,néha csillagokat látok!Kis vasgyúró lesz ebböl a lányból :shock:

Ma van apum szülinapja,nönapkor meg anyósomnak...most hogy mondjátok lehet h el kéne hívni uhra...na megbeszélem az urammal azért 8) De biztos nagyon örülne neki!

Holnap leugrom Szolnokra,majd délután indulok.Aztán szerdán jövök is vissza!Szerencsére city szerda van,így mehetek ICvel helyjegy nélkül :lol: Bár az uram mondta h menjek odafelé is azzal...de mondom minek :wink:

annus11
 
 


Panndi! Nálatok mindig olyan aranyos jelenetek vannak! :)

Kitty! Sajnálom az éjszakád, remélem a napod jobb lesz! Azért gyermeked fel tudott készülni bioszból? Biztos nem haragszik, vlsz. észrevette, hogy nem vagy jól...
Vendég
 


Jó reggelt!

Csak benézek,mert megyünk a boltba.Meg cipőt venni,de szerintem itt nem kapok.

Panndi,nem baj az ha alszol.Milyen rendes Zsófi hogy nem ébresztett fel.Nálam is ez a baj,hogy még semmit nem csináltunk Hannának és pattogok ha kell ha nem.

Vanni,az nem hálóing,hanem kismama felső.Nagyon hálóinges??Akkor nem veszem fel többet,ne hogy bolondnak nézzenek.

Szép napot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anita! Én pont azt néztem, hogy nem értettem, miért írta Vanni a hálóinget, mert én kismama felsőnek láttam, ami rajtad van. de gondoltam, biztos jobban tudja. :) Jó boltozást, remélem, találtok cipőt!
Vendég
 


Sziasztok!

Visszaolvastam, de nem sokmindenre emlékszem én sem. :oops: Remélem, most már nemsokára megjavítják legalább az egyik gépet.
Tüci az antibigyótól jól van, de most Sumomedet kaptunk, aminek nagyon rossz az íze és üvölt, mikor be kell venni. Viszont nem köpi ki, nem hányja ki és nem is fosik tőle. Az étvágya sem katasztrófa, úgyhogy annyira nem gáz. Ma lemegyünk a dokihoz, de délután van rendelés, ott majd kiderül, hogy mi van evvel a tüdőgyuszival. Mondjuk jobban lélegzik lényegesebben, de azért még köhög időnként. A nátha már szinte teljesen elmúlt. Láza nincs.

Upsz, megyed, elaludt az ölemben...

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Asszem 10 oldalnyit lehetetlen lesz visszaolvasni, meglátom mire lesz időm.

Tegnap értünk haza Ausztriából, nagyon jó volt. Maja úgy élvezte a szánkózást. Volt egy másfél km-es szánkópálya a sípályák mellett, azon csúszkáltunk végig.
Az utazást is egész jól bírta, igaz tegnap hazafelé behányt az autóba, nagy élmény volt utána kitakarítani :-)

Nekünk is államilag támogatott FT hitelünk van, 3 éve és minimálisan változott csak, 95 körül fizetünk havonta. Ha ezt CHF-ben vettük volna fel már kb 150-nél járnánk.
Persze most akár jól is járhat, aki devizában vesz fel, ha már nem nagyon megy feljebb az árfolyam, csak sajna ezt nem lehet tudni.
Az ügynökre én se hallgatnék, inkább sok felől tájékozódnék. Nálunk is téma lesz majd nyáron (vagy nem).

Ja, barátnőm is megszült csütörtökön, 4 nap túlhordás volt. És az a vicces, hogy 90%-ban úgy, annyi idő alatt mint én, ugyanannál a dokinál, abban a szobában, ugyanúgy 15-kor lett meg a baba :-)

Na megyek olvasgatni...
pumuklii
 
 


Sziasztok!

Hú, jó kis termés jött megint össze :)

Próbálom összeszedni, amire emlékszem..

Anita,
nagyon csini vagy!! A youtube.com-ra tudsz feltölteni videót, regisztrálni kell, és utána. hogy hogy, azt nem tudom, mert én még nem töltöttem fel, de bizti nem nehéz. 8)

Annus,
tök jó fej anyósod van!! Szerintem biztos nagyon örülne a 4D-re, amikor mi voltunk, jött anyum is, teljes extázisban volt :) (hívtuk anyóst is, csak dolgoznia kellett, nem tudott eljönni.)
Én már rájöttem, hogy melegfront érzékenyek a pocaklakó, mindig akkor extra aktív..

A pocakos képek nagyon jók, jó nézegetni!! Majd már rászánom magam, h apjukkal csináltassak egy képet én is.
Aki betegeskedik, nekik jobbulást!! Itt a tavasz, most már egyre jobb idő lesz! :lol:

Esztó,
szép nagyon az étkezőtök. Olyan f*sza a megfigíelőképességem, hogy először azt hittem, hogy egy szögből van fényképezve, aztán rájöttem, hogy nem.. :oops:

Gyöngyöm,
nagyon csinos volt a kislányod, a díjhoz meg gratula! Ügyes vagy, hogy ilyeneket meg tudsz csinálni!!

Reni,
én is azt a kakaóvajas krémet vettem, sztm Mozza azt ajánlotta!

Reggel elmentem nyitásra, 7-re vérvételre, gyorsan ki is fordultam, miután megláttam a sort... Persze a 70 éves papik ilyenkor hármasával szedik a lépcsőfokokat, meg jobb, ha az ember kellő távolságban áll kapunyitáskor, mert borzasztó, ahogy az emberek, mint a birkák tülekednek... Szerdán majd védőnő után elintézem, addig lelkiekben felkészülök rá. :evil:

Tud vki segíteni, hogy a táppénzt hogyan számolják? Terhesség miatti táppénznél is 70%-ot vagyit mennyit kapsz, és vonnak TB-t meg adót is? Köszi!!

emese1979
 
 


Jó reggelt!

Köszi a hsz-et!

A beteg apukáknak jobbulást!

Én vettem 3 hálóinget, xl-es méretűek.Pocak jól elfér, de az ujjuk az jó bő.Hát ez van sajnos.Mondjuk nem kifejezetten kismama hálóingek, de hasközépig kigombolhatóak szóval a célnak megfelelnek.Ja és teszveszen rendeltem, amúgy a címkén látszik hogy kínaiban vették őket.

Félszocpollal próbálkoznánk hitelt felvenni.Szóval májusig még van időnk eldönteni mi legyen, egy pár hónapig így is úgy is anyukámnál kell laknunk amíg a papírok intéződnek meg ha fel kell újítani pár dolgot akkor is jobb ha a picúrka nyugis helyen van míg a szülei összetákolják a házukat :lol:

KépKép
harhaj
 
 


Emese
70% igen.
Itt van a bérjegyzékem, vonnak SZja előleget, különadó előleget (4%, de csak biz jövedelem felett), mást nem.
pumuklii
 
 


Pumukli,
köszi. ezek szerint TB-t nem vonnak, tehát kb. annyit kapok, mintha melóznék.. :)
Örülök, hogy jó volt a sielés!! Mi hárman vagyunk tesók, régen míg picik voltunk, mindig mentünk kocsival nyaralni itthon. Nálunk öcsém hányt be egy párszor a jó kis Daciába :)

emese1979
 
 


Sziasztok lányok!

Incike! Gyógyulj meg hamar!

Esztó! Nekem naggggyon tetszik az étkező! :lol:

Anita! Aranyos a pocakod nagyon!

Velem semmi extra, tegnap próbáltam csökkenteni a bevitt kajamennyiséget (merthát azért mégsem hízókúrán vagyok...)

Reggelire nyomattam egy túrós sütit tejjel, délben húsleves, egy kis rántott szelet salátával, este fél grépfrút, 1 kivi, pár szem kölesgolyóval. Egyáltalán nem voltam éhes. Szóval meggyőződtem arról, hogy lehet kevesebbet/egészségeset is enni. Eddig se ettem túl sokat, de azért néha jól tele lettem és az rossz érzés, ezen túl nem akarom!

Na :arrow: , dolgozok egy kicsit!

Kép

Kép
adraci
 
 


Sziasztok, gyors bejelentkezés, minden rendben van velünk is. Visszaolvasok, aztán jövök!
Vendég
 


Sziasztok! gyors kérdés,hallott már vmelyikőtök a Baross u. 44. alatt lévő 4D Uh-ról. Sajnos,a dokim nem tud ma megnézni (annyira számítottam rá) és oda kaphatnék ma du.-ra időpontot. Felhívtam a Hajdú Krisztinát is,de ő szerdára tudott csak adni,most kicsit zavaros vagyok,hogy mit tegyek. Ez olcsóbb is,mint a Krisztina(ami szintén nem utolsó szempont),de a lényeg az lenne,hogy végre vki megnézze egy jó gépen rendesen.

Kép
f.ancsi
 
 


Pumuklii! Valóban nagy öröm lehetett... :shock: Én már a kakitól is majdnem behányok mindig, ez még mindig nem változott... :) Remélem, nem lesz hasmenős-hányós vírusa Samunak, amíg terhes vagyok... :)

Adraci, jó munkát!

Ancsi, én nem ismerem őket. De ne félj! Ha megnyugtat, inkább menj el, de Hajdú Krisztina jó nevű szakember, talán szerdáig nem lesz semmi gond...
Vendég
 


jo reggelt :)

Ancsi, en is megvarnam a szerdat, Hajdu Krisztina nagyon jo genetikus.

Csomo mindent akartam, utolsonak ez maradt meg....

Ma kezdtek lejjebb venni a szurit, ma mar csak 4x kapok, 6 orankent, kiv. most, mert 4kor kaptam utoljaraes most delben jon a kov.

Ja es mondtak, hogy jo kislany legyek.. nemtom mire ertettek, 26 orat fekudjek vagy mi???????????????????? igy is csak pisilni megyek ki...

Haloing
max szoptatos melltartot veszek, haloinget nem... egyik lanynak itt tok ari haloingjei vannak, es az Azsia centerben vette, majd vkit kizavarok oda :)

Ha nincs gyereke az embernek még, elég turhetoen lehet birni a fekvest. Mindent netrol intezek, brendonbol kiszallitjak a cuccokat, tok jo :) olyan vagyok, mint 1 polip :)

Panndi!
Hát, nekünk baromi kevés cuccunk van még, de nem aggodom. Barinom ugy ment hazagyerekkel, h volt 1 mozeskosar meg 1 ruha, amiben hazavittek.... semmi mas... 3 vetelese volt elotte, vegig korhazban fekudt es nem mert venni semmit. Es most egy tunder 4 eves es egy 2 eve kislany anyukaja. nem a cuccokon mulik :wink:

mitakartammeg???? nemtom
majd...
Vendég
 


Anita,
Ezt elnéztem... biztos a szine és a fürdőszobai háttér tette... Tuti biztosra vettem volna, hogy valahonnan kintről hozta neked a férjed:) Mentségemre: kicsi a laptop képernyője, és a kép sem volt most olyan éles:)

Ancsi, én megvárnám a szerdát a 4D-vel, mert Hajdu K. tényleg jó referenciákkal rendelkező szakember.
vanni
 
 


Köszi lányok,én is így döntöttem.Most tanulnom kell a türelmet. Nem könnyű.

Kép
f.ancsi
 
 


Ancsi!

Én voltam 4Dn a Baross utcában,meg voltam velük elégedve,de most így meg nem mondom h ki csinálta az uht...

Amúgy én a Kleopátra házba mentem legutóbb,most is oda megyek.Nagyon alapos volt a nő.Ő vette észre a vesetágulatot is,bár tényleg kicsi és nem kell parázni tőle.Igaz abban a fél percben majd frászt kaptam...mert láttam h nagyon néz vmit,meg méreget :roll: De aztán megnyugodtam :lol: Tehát én még ezt tudom ajánlani!!!
http://www.4dultrahang.hu/


Na voltam a boltban,nem is hoztam sok mindent de kb fél óra alatt tettem meg az 5 perces utat...csak 5-6 kilót cipelhettem,de fájt a hátam,derekam,hasam :roll:

Külön kismama hálóinget én se szándékozom venni...van itthon vmi amit fel tudok venni.Egyik se vmi méreg drága,szóval ha véletlenül kidobásra kerülne nem kár érte!Inkább ezt dobjam ki mint egy vadi újat!Bár szülni én nem hálóinget akarok,van egy hosszú pólóm,majd abban!

annus11
 
 


Örülök, hogy aki kérte, megkapta a zenéket. Ha vakaik mégsem, írjon, küldöm.
Ági, neked írtam az e- mail címedre.

Ancsi, szerintem várj szerdáig Hajdú drnőre...
Tudom, még 2 nap izgulás, de ő- bár itt is volt már egy kis téma erről- szerintem, és sok nőgyógyász szerint is ő az országban a legjobb genetikus... Jó géppel/gépekkel dolgozik ői s, és a szakértő szem, ami számít.Ez nem zárja ki, hogy a Baross 44-ben ne értenének hozzá, de Dr Hajdú K. szavában 100%ig megbízhatsz.

Kép
Kép
zili
 
 


Tinu,örülök hogy jobban van Tünci!

Pumukli,én nem tom hogy takarítottam volna fel!

Ancsi,én nem vok ismerős Pesten,de ha jobb az a Hajdú Kriszta,én várnék addig!

Vanni,amúgy elég olyan kis fidres fodros hálóinges felső.Meg ugye magam csak a fürdőben tudom fotózni.

Hát cipőt azt nem kaptam.Egy darab sem volt! :shock: Hülyének néztek a boltba,hogy zárt cipőt akarok venni.Csak tűsarkú alkalmi nyitott topánka volt,vagy sportcipő. :shock:
Szerdáig venni kéne,mert ami van,az beázik.a magassarkúimat meg már nem bírom.Az adidasom meg béna a kismama gatyómmal.

Megyek ebédelünk!

Szép napot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Látom gyarapodtunk is mióta nem voltam. Üdv Ancsi és Gyöngyöm!

Egyik anyuka a házból szólt, h egy barátnőjének az unokahuga akarna a mi házunkban lakást venni és megnézné a kérónkat, lehet szerdán. Most agyalhatunk este, hogy eladó nem eladó (ez egyenlő az építkezünk nem építkezünk kérdéssel), mennyiért, mikor stb.. Jó lenne mondjuk ismerős ismerősének eladni... Szomszéd csaj 800e-t fizetett az otthon centrumnak jutalékot.
pumuklii
 
 


Na, itt vagyok, termeltetek a hétvégén! :lol:

Nekem itt volt anyósom, átrendeztük a 2 hálószobát, kialakítottuk a helyeket, kitakarítottuk az utolsó zugig, nagyon jó érzés, ennyivel is bentebb vagyok. A férjemmel cipekedtek, én csak ülve törölgettem.

Voltam szombaton a tesómnál, végigzokogtam, nem bírtam megállni, de azért nagyon jól esett, hogy ott voltam, legközelebb már könnyebb lesz.

Panndi, Te kérdezted, Kerepesen lakunk. nagyon szerencsés vagy a jó szomszédokkal, nehéz lehet pici mellett feküdni!

Kutyafüle, nekünk 18 hónap lesz a lányok között, testvérfellépőt terveztem, de átgondoltam, ha elfárad, azon is állni kell, így inkább a babakocsi aljába teszek kengurut vagy kendőt és ha Gyöngy elfárad, akkor a kicsit átteszem abba, de nagyobb túrákra úgyis apával megyünk. Anika, ha szeretnél, teszveszen sokszor árulnak féláron.

Esztó, ízléses, szép asztalt - székeket vettetek, gratulálok!!!

Gyöngyöm, tündéri volt a kislányod és gratulálok a különdíjhoz!

Nálunk lesz Iringónak második neve, de még a férjem sem tudja, majd meglepődik, ha megy a születési anyakönyvi kivonatért! :-) Ő nagyon szerette volna, ha egyik lányunk Erzsébet lesz, de én tiltakoztam kézzel-lábbal, most Iringó megkapja 2. névnek, de nem árulom el neki.

Én is Hajdú Krisztánál voltam, kedves volt, de a férjem szerint kissé alkesz a csaj. Nem tudom, én sosem ismerem fel a tüneteit.

Pumukli, milyen volt Ausztria? Maja síelt? Kellett szívni az orrát?
Vendég
 


Nem síelt Maja, még ráérünk vele asszem. A szánkózás mindent vitt. Egyszer sem kellett neki orrot szívni, kár volt aggódnom emiatt. Volt a házban porszívó, direkt rákérdeztem, vinnünk se kellett.
Én feladtam a visszaolvasást, így nem is tudom mi van a tesóddal...
pumuklii
 
 


Pumukli!
Szerintem ha jó áron el tudjátok adni a lakást,akkor már megérte!!!Főleg a mostani helyzetben!Majd szerdán kiderül úgyis h mennyire komolyak a szándékai!Ez már lehet a sors keze!Hogy vágjatok bele az új lakásba!!! :wink:


Böbi!
Tesód remélem idővel jobban lesz...drukkolok neki!!!
Tök kedves meglepetés tőled h megleped a férjedet!Nálunk az Izabel is azért tetszett meg szerintem mindkettőnknek,mert párom nagymamája Erzsébet,meg egy nagyon közeli ismerősünk is.De nem akartuk az Erzsébetet,így lett Izabel(ez a spanyol megfelelője)

annus11
 
 


Jut eszembe !Szofi is hamarosan hazaér!Várjuk a beszámolót tőle is!

Pumukli!
Képet nem dobsz a síelésről(szánkózás)?

annus11
 
 


dehogynem

Kép Kép
Kép
pumuklii
 
 


:lol: Óóóó de szép vidék!!!Na jó,ti is szépek vagytok 8)
Maja nagyon cuki így beöltözve!!!

annus11
 
 


Böbi! Örülök, hogy hasznosan telt a hétvégétek! Én még nem jutottam el idáig... Nem is tudom, fogok-e... Remélem, tényleg könnyebb lesz legközelebb tesódnál! :roll:

Pumuklii, úgy tűnik ez a szerda vízválasztó... Ancsi, kitartás, reméljük, nincs semmi baj tényleg!

Tényleg kérünk havas képeket!!!

Anita! És akkor honnan lesz cipő? El kell menni vhova?

Petrus! Végülis akkor mi lesz a hazamenéssel?

Nemtom mit akartam még...
Vendég
 


Na, akkor köszönjük a képeket! :lol: Nagyon jók!
Vendég
 


PUmukli, nagyon jók a képek, szépek vagytok! Szerintem is ráér a síelés, de van olyan ismerősünk, aki 2 évesen síeltette a gyereket, ezért kérdeztem, mert szülője válogatja. Én még szánkózni sem tudok, nemhogy síelni! :-)
A bátyám 3 hete kómában fekszik, és most először lehetett bemenni hozzá. :-(

Annus, hozzám is a Liza közelebb állna, de az meg a férjemnek nem tetszik, ő kérvényeztetni akarta, hogy lehessen Böbi! :-) Így most titokban tartom, hogy két neve lesz a babának.

Anita, nálam ugyanez a helyzet cipő fronton, igaz, én magassarkú mániás vagyok, lehet, hogy ezért, de semmilyen lapossarkú nem tetszik, most megbékéltem egy 4 cm-es telitalpúval.
Vendég
 


Írt Kovzsuska iwiw-en, minden rendben van velük, de még dolgozik és nincs ideje jönni.

Képzeljétek, az ex-sógornőmnek hétvégén született a 4. gyermeke és azt gondoltam, hogy kipotyogott belőle, de 16 órát vajúdott, nem tágult. valószínűleg az az oka, hogy volt tavaly egy méhnyak plasztikája és ettől újra "szűz" lett, de végül sikerült természetes úton megszülnie, 3 fiú után lett egy kislány,akire régen vágyott.

Ja, és a gyerekorvosunknak is megszületett hétvégén a 3. kisfia, iwiw-en írta ő is (modern doki), úgyhogy volt most babásodás rendesen.
Vendég
 


Körülöttem is potyognak a babák :-)

Böbi
nagyon sajnálom! Remélem hamarosan rendbejön!
pumuklii
 
 


jol folhuztak

hulye ultrahang
hetente nezik szegenykeimet, de az x-et a mereseknel mindig mashova teszik.. hol no, hol csokken a bpd meg az fl... csokken, hahh, hogy lehetne???? az egyik bpd 3 hete 65 2 hete 64 1 hete 70 most 73 mm az egyik...
es a lepenyek is hetente vandorolnak, ami vicc...
volt elol-hatul, jobb-bal oldalon, legujabban a fundusban es fuzionalt, vagyis osszenott... DE NEM EZT IRTA A PAPIRRA HANEM H ELOL MEG HATUL!!!!!!!!!!!! es azert nem mindegy, ugye twin-transfusion-sydrome es egyebek.... foleg h difi van a gyerekek mellkasatmeroje kozott...

hulye gyerekorvos mikre gondol

mind1
7vegere tuti elkeredzkedek, es elmegyunk ultrahangra a Bolgarkerek utcaba C kategorias genetikai uhushoz.. ugyis 28. heten leszek, nezzek meg rendes geppel

el vagyok kenodve

Ancsi, ugy latszik e egy uh paras het :)
Vendég
 


Petra!

Megértelek...amúgy lehet én is parásabb lennék ha nem mennék 4Dre....Lehet a végén a kórházi uhért is fizetned kell ha azt akarod h normálisan megnézzenek :evil:

annus11
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: