Új privát üzeneted érkezett!

Én ma takarítottam, de két felvonásba. Előszőr az emeletet,a mi egy óra volt, majd egy óra fekvés és utána a lenti szintet, ami szintén egy óra volt. Nem emeltem, csak törölgettem, felmostam, porszívoztam. Még a felmosóvödőrbe is kevés vizet tettem, hogy ne kelljen nagyot emelnem. Remélem ebből nem lehet gond, de gondolom ti is takarítotok attól hogy kismamák vagyok :lol: utána egész délután pihiztem. Attól hogy itthon vagyok táppénzen, nem szeretném elhagyni magam. Arra nagyon vigyázok, hogy nem emelek soha semmi nehezet, sőt inkább semmit ha lehetséges.

KépKép
csige-bige
 
 


pattogobolha, összetett fejlődési rendellenesség. majd ha már kiderült hogy az új manóval minden rendben, akkor részletesebben is elmondom. De az még egy jópár hét lesz...

Én majd csak március végén megyek először dokihoz. Úgysem lát most még semmit, meg igazából kicsit tartok is attól, hogy megint kezdjük azt a folyamatot, ami legutóbb nem túl szerencsésen alakult. ÉS azt sem tudom, hogy a régi dokimhoz menjek vissza, vagy ahhoz, akinél szültem a komplikációk miatt, úgyhogy elég összetett az ügy... De bízom benne, hogy minden rendben lesz...

Kép
Kép
kopee
 
 


kopee: értem. Akkor drukk, hogy ne legyen semmi baj. Nem is lehet. :)

csige: az elsőnél én is így voltam. A férjem max egy kiló kenyeret engedett emelni. :D Sőt húshoz is csak gumikesztyűben nyúlhttam.
A másodiknál épp a vége felé átalakításba kezdtünk, itt már falat bontottam, téglát cipeltem, falaztam, vakoltam.
Most meg látod Larát cipelem :) Amíg nincs gond addíg csinálom a dolgom. Sajna 2 gyerek mellett nem mondhatom azt, h nem emelek. Használd ki :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 

 
 

riann írta:Sziasztok!
Kíváncsi lennék, hogy van e valakinek tapasztalata homeopatias szerekkel kapcsolatban. Első nekifutásra amit terhességi hányingerre ajánlanak. Mi a véleményetek?


Amennyire én tudom, hányingerre olyat keressél, amiben gyömbér van, az nagyon jó a hányinger ellen.

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Mennyien vagyunk már :lol: Üdv az újaknak :)

Boncsi
Nem igazán értem, hogy most szeretnétek e babát vagy sem, hisz azt mondod védekeztetek, de az biztos, hogy a legérzékenyebb tesztek is az elmaradt menszesz első napjától mutatnak valamit, a 3. héten szerintem nem.. Szerintem keress egy jó UH szakembert, aki meg tudja mondani mi az amit lát, az is lehet nem petezsákról van szó.. nekem 3 különböző ember 3 féle diagnózist állított fel, mióma, felritkulás, stb van a méhemben... ja és napról napra változhat minden. Ne aggódj szerintem, kérdezz meg vki mást is, és kívánom hogy összejöjjön a baba ha szeretnétek :)

Kopee
Nehéz lehetett nektek, kívánom, hogy ezúttal minden szerencsésen alakuljon!!

Ma én is takarítottam, de elég hulla voltam, mint akin átment az úthenger... remélem ez is csak egy terhességi tünet :?

Pattogóbolha
Azért vigyázz magadra, az ember hajlamos azt hinni, 2 gyerkőc mellett nem tehet mást, de azért pihenj, és tényleg te se emelj túl sokat!

Szép estét mindenkinek!

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


sziasztok....üdv az újjaknak...gratula a babókhoz!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Pattogóbolha, ha van energiád, akkor beleteszel?

mrsparis
Székesfehérvár
Szent György Kórház
elvileg október 12, de szerintem előbb :D

Kell még valami? Ja, első baba és spontán teherbeesés.

Köszi!
Vendég
 


Sziasztok!

Sajnos dolgozok, így nem mindig tudok jönni.
Próbálok visszaolvasni is, hogy tudjam követni az eseményeket, de egy teli energiával másfél éves mellett ez elég érdekes...:-)
Most tettem le aludni, de még hangosan énekel az ágyában, remélem, mindjárt elalszik.

Vcsibe: Köszi a gyömbéres javaslatot, kikeresem. Az előző terhességemnél is kivoltam az iszonyat rosszullétek miatt, és ez most is szépen alakulgat...:-(

Táblázatba mehetnek az én adataim is, Bp, Telki kórház, elvileg október 27, de Nóri is 2 héttel korábban jött.

Csige-bige: Én is emelgetem a 10kg-os gyerekemet, sajna, ez elkerülhetetlen. Ha úgy érzem, hogy már megeröltető, akkor leteszem azonnal, és pihenek, vagy kitalálok valamit. Az első terhességemnél simán takarítottam, csináltam mindent addig, amíg jólesett. Ha a pihenést kívántam, akkor pihentem, és másra bíztam a takarítást (apára...:-)). Nem volt semmi gond a terhességgel.
Ne izgulj, nem lesz semmi baj. Ami jólesik, azt nyugodtan lehet, csak pihenjél közben.

Kép

Kép
riann
 
 


Emelés-takarítás:
szerintem ügyesek vagyunk, és érezzük, mit bírunk és mit nem :P

(én szerencsés vagyok ebből a szempontból, Manóval is végig dolgoztam, cipekedés meg se kottyant, szülés kiírt napján még ablakot pucoltam létráról, így is a 41. héten bújt csak ki a Fiatalúr :lol: A sógornőm meg olyan rosszul volt az első 4 hónapban, hogy ki sem bírt kelni az ágyból...)

A nap jó híre: most tudtam meg, hogy keresztmami leszek :D
"Komámasszony" - azaz Manó keresztanyja is 10 hetes terhes :D
Babaeső van! :D

tillidian
 
 


Nórikáról küldök Nektek képet, remélem, nem bánjátok. Pár napja fényképeztem. Kép Játszás a hóval

Kép

Kép
riann
 
 


Tillidian: Örülök a jó híreidnek, és gratula
Én is nagyon örülnék már a Babaesőnek a családban.
Megyek, keresek a neten gyömbéres varázsszert...:-)

Kép

Kép
riann
 
 


Sziasztok Lányok,

Üdv mindenkinek.

Megjöttünk az uh-ról.
5x6x4mm petezsák, magzattal. Kaptunk képet is. :D
Köszönöm a drukkokat.
Akik még az uh előtt vannak, azoknak megy a szorítás. :wink:

Csige,
takarítás, a porszívózást és a felmosást most megcsinálja a férjem, pedig egyáltalán nem egy házitündér. Olyan aranyos. :oops:
Egyébként én is megcsinálok mindent, amit úgy érzek.

Kép
gmelcsi1
 
 


Sziasztok,

üdv az újaknak, mindenkinek a legjobbakat a babaváráshoz.

Pattogo, egyre szebb ez a táblázat, köszönjük! Nem kis meló lehet karbantartani, főleg hogy így pörögnek az események :D

Nitacska, gratu az izgőmozgóhoz, hát ez nem semmi!
Mindenkinek drukk, aki UH-ra vár! Ne izguljatok, minden renben lesz!

Volna egy kérdésem a már babás anyukákhoz: érdekelne, hogy mik a tapasztalataitok a terhesség (és később szoptatás) alatti mellváltozással kapcsolatban. Tudom h. egyéni, de mégis érdekelne hogy kb. mire lehet számítani. Nekem nagyon fáj, nagyon nő (ráadásul a kiindulás sem kicsi: 75 C-D), szóval kicsit izgulok! Meddig fog így fájni? Végig, a terhesség alatt? És mekkorát nő? És a szoptatás? Mikor érdemes nagyobb melltartókat venni?
Tudom, tanácsot nem tudtok adni, az is sokat segít ha leírjátok nálatok hogy van (volt).

Köszi előre is.

ÜDV
cosmic girl
 
 


remélem két hét mulva ismét táncot jár majd és a haematoma eltűnik a bubánatba :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitacska: Minden rendben lesz, 2 hét múlva a doki nem is fogja elhinni, hogy ott haematoma volt, úgy el fog tűnni.

Cosmix girl: A mellméret változás tényleg nagyon egyedi szerintem is, én csak azt tudom leírni, hogy ez nálam hogyan volt. Én az első terhesség előtt 52 kg voltam, és félidőig nem is nagyon híztam. A melltartó vásárlás engem is elgondolkoztatott, mert nálam is nagyon gyorsan változott. Az üzletben kiválasztottam egy olyan melltartót, ami akkor még kicsit nagy volt, hogy az jó lesz majd később, de aztán már a jövő héten kicsi lett. Szóval elegem lett, és kismama boltban vettem szoptatós melltartót (ez elég kényelmes, és több helyen állítható), hát ezt hordtam a terhesség alatt, és a szülés után is. Fájdalom csak a terhesség elején volt, meg a szülés után a tej belövelléskor.

Kép

Kép
riann
 
 


riann remélem igazad lesz!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!
Mindenkinek gratulálok!

Nitácska: hatalmasak vagytok! :)

Kezdem magam nem normálisnak érezni, nekem a doki azt mondta, hogy egy hónap múlva menjek újra.
Ti hogyhogy ilyen sűrűn jártok dokihoz meg uh-ra? Nekem több, mint két hét még a következő vizit.

Még egy kérdés: terhes kiskönyvért a doki küld el vagy az ember magától megy? Köszi!

Kép
pocok001
 
 


pocok én járok sztk-s dokihoz is és a saját dokimhoz is........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok! Üdv az újaknak és gratula, akik már túlvannak az UH-n.
Tegnap szabadságon voltam, ugyanis 2 hónap múlva lesz az esküvőnk és volt néhány tennivaló. Egész nap nem fájt a hasam, ami nagyon jó volt. Lehet, hogy a sok ülés az irodában nem tesz jót? Viszont történt egy apró baleset, az ujjamra vágtam a kocsiajtót...persze rögtön lett egy fekete folt a körmömön, de az semmi a fájdalomhoz képest...éjszaka is úgy lüktetett, alig aludtam. Fájdalomcsillapító persze tilos....Ja és tegnap produkáltam az első majdnem ájulásos rosszullétet, ráadásul egy élelmiszerüzletben....még jó, hogy a sógornőm velem volt, így rábíztam a fizetést és kimentem a levegőre. És ettem egy túrórudit. A család még nem tudja nálunk, de attól tartok, hogy a négygyerekes sógornőm tuti levette a dolgot....de nagyon diszkrét volt. Ma én is takarítottam egy picit, de az ujjfájás miatt se vittem túlzásba. Az én párom is nagyon féltős, úgyhogy a porszívózást és felmosást bevállalta holnapra. Még a jövő hetet kell kibírnom, aztán utána végre UH...A héten két baba is született az ismeretségi körünkben, mindkettő gond nélkül, úgyhogy én is pozitívan igyekszem hozzáállni :D Szép hétvégét mindenkinek!
kkia
 
 


Pocok001 bocsi, most látom, hogy olyan vonalzót csináltam, mint a tiéd... A kiskönyvért te mész a védőnőhöz, a 12. hétig. A havonta vizsgálat pedig normális.

nitacska, szerintem sem lesz gond. :)

mellméret változásra pedig annyit, hogy nekem a terhesség vége felé nőtt csak meg, meg amíg volt tejem. Most kb. ugyanakkora mint előtte csak nem olyan feszes... viszont ahogy múltkor sem, nekem most sem feszül még....

Kép
Kép
kopee
 
 


Kkia,
jó fej a Sógornőd!!! :P (irígy-irígy!!! :lol: ...én is hasonlóra vágytam, de az enyém egy tapintatlan "elefánt a porcelánboltban..." :? )

Pocok,
én biztos nem járok sűrűn, de mennék, ha lehetne!!! :D
(voltam 6+2, 7. (ez volta maszek), és kedden megyek, akkor leszünk 8+6...nagyon várom!!!!! Talán kiderült, hogyan alakult a Kisebbik sorsa... :roll: )
Kiskönyv ügyben a körzetes védőnőt kell keresned, nem a doki küld, legalábbis nálunk így volt...asszem, most - ha megvan a keddi eredmény és minden rendben - fel is keresem a védőnéninket! :D

Melcsi,
ez szuper, gratu, csak így tovább!!! :)

Kuzsanna
???

Többiek???

tillidian
 
 


Megnyugattál Tilli, köszönöm :) Minden rendben lesz! Szurkolok!
Pont keresgéltem a neten, jó nehezen találtam meg a kerületi védőnőket.
Úgy döntöttem majd doki után megyek, akkor legalább már tudni fogom az eredményeket.
Mindenkinek jó "pocakosodást"! Várjuk a jobbnál-jobb híreket!
pocok001
 
 


Sziasztok!

Mellméret:nekem elég kicsi melleim vannak,és az előző terhességemnél sem éreztem nagyon feszülést,fájdalmat,Viszont szoptatáskor jelentősen megnőttek a melleim.Na,akkor fájtak rendesen,és hason sem tudtam aludni emiatt.

Tillidian:gratula a keresztmamisághoz!

Riann,nagyon aranyos a kislányod!Egyidős az enyémmel :D
panóka
 
 


remélem sikerült most már a vonalzóm

Kép
Kép
panóka
 
 


Kkia: én azt olvastam hogy az ülés nem túl egszséges a kismamáknak. Nekem pl. fájt a méhem ha sokáig ültem. Most hogy itthon maradtam táppénzen, így teljesen elmult. Néha nyilalgat csak hol az egyik oldalon hol a másik oldalon, de nagyon enyhén. Viszont amikor melóztam, akkor nagyon durván fájt már délutánra.

KépKép
csige-bige
 
 


Hú milyen sokat lettünk itt egy-két hét alatt. Ez nagyon szupi.
Én megvagyok, csütörtökön megyek dokihoz. Már nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen.
Szerintetek ha baj lenne azt észre lehetne venni?

szmet
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok.

vcsibe: nekem a második terhességnél csak a jégkocka rágcsálása segített a hányinger ellen.. :lol:

gmelcsi: gratula. :) hurrá. De jó. Én fogom megtudni legkésőbb, h mi a helyzet odabennt... :? :roll:

Viszont anyám ma ránézett a pocakra és azt mondta, h te tényleg terhes vagy.. :lol: csak jelent valamit nem? Elég hamar meglátszik rajtam, h valaki növexik bennem. Lazák a szöveteim, vagy mi. A végére meg akkora leszek mint egy bálna. Utoljára akkor álltam mérlegen miután megszültem Larát. Akkor 75 kg voltam. Sztem most is a körül vagyok. Mindehez 165 cm társul. :?

szmet: ha baj lenne azt biztos jelezné valahogy a szervezeted. Szerintem. Nekem hiába csak üres petezsák volt, és 3 hetet kell még várni, h megtudjam, hogy minden oké-e, valahogy abszolút nem izgulok. Sőt tök nyugis vagyok. Remélem nem kiabálom el... kopp-kopp-kopp..

kkia: én akkor kezdtem vizesedni nagyon, amikor sokat ültem.
Rendes volt a sógornéd. Enyim sógorné is imádnivaló. Imádom, pedig az első találkozásnál borzalmasan unszimpatikus volt. Aztán meg jól összebarátkoztunk. Náluk 3 gyerek van. Szeretnének 4.-et. :D

cosmic girl: nálam 2 számot nőtt a mellméret. De érdekesen alakul, mert szülés után míg aktívan szoptatsz lehet 2 szám is, de később visszamehet 1 számot. Legalábbis nekem ez volt. Egy számot nőtt összeségben az első szülésnél, és még egy számot a másodiknál. Így lettem A kosárból C. :lol: Remélem már azért nem fognak tovább nőni :D

tillidian: gratula a komámasszonyodnak! :D

pocok: neked kell menni a védőnőhöz, de a 10-11. hét előtt nekem azt mondták ne menjek, mert ne adj isten bármi történik akkor rosszabb feldolgozni, ha már kiskönyved is van. :)

Mögöttem áll a bál, a 3 gyerek éppen szedi szét a lakást.. :lol: Képesek voltak szombaton hajnali fél 8-kor kelni :evil: :lol: 8-kor elmentem vásárolni, 9-re otthon voltam, 10-re eltakarítottam a romokat amiket egy óra alatt csináltak, aztán reggeli, 11-kor mondom elaltatom Larát, erre beájultam mellé egészen fél 3-ig :roll: Vivi is aludt egy nagyot eközben. És egy bő fél óra múlva úgy nézett ki a lakás, mintha nem csináltam volna SEMMIT az ég egyadta világon... :twisted: :twisted: Úgyhogy volt gyerekmunka is.. Összepakoltattam velük a játékokat. Komolyan ilyenkor még nekem van lelkiismeretfurdalásom.. :roll: :lol: :lol: :lol:
A tv-t nem hallom már 4 éve. Sebaj tök jól megy már a szájrólolvasás és a szótöredékekből történet összeállítása. De így szép az élet. :lol: :lol: :lol: Na persze ezt nem panasznak szántam, csak ízelítőnek.. :lol: :lol: :lol:
Na felrakom a táblázatot és eldugulok kicsit. :D
Kép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sziasztok!

Pattogobolha: Táblázat nagyon jó!

Terhességi hányingerre találtam homeopatias szert, Ipecacuana D6
(hánytató gyökér). Egész napos terhességi émelygésre van.

Védőnőhöz úgy emlékszem, hogy orvosi igazolással kell menni, tehát előbb az orvos megállapítja a terhességet, ír róla egy papírt, és ezzel kell menni a védőnőhöz, ő adja ki erre a kiskönyvet.
Én az első babónál a 12. héten mentem a védőnénihez.

Kép

Kép
riann
 
 


kkia írta:Sziasztok! Üdv az újaknak és gratula, akik már túlvannak az UH-n.
Tegnap szabadságon voltam, ugyanis 2 hónap múlva lesz az esküvőnk és volt néhány tennivaló. Egész nap nem fájt a hasam, ami nagyon jó volt. Lehet, hogy a sok ülés az irodában nem tesz jót? Viszont történt egy apró baleset, az ujjamra vágtam a kocsiajtót...persze rögtön lett egy fekete folt a körmömön, de az semmi a fájdalomhoz képest...éjszaka is úgy lüktetett, alig aludtam. Fájdalomcsillapító persze tilos....Ja és tegnap produkáltam az első majdnem ájulásos rosszullétet, ráadásul egy élelmiszerüzletben....még jó, hogy a sógornőm velem volt, így rábíztam a fizetést és kimentem a levegőre. És ettem egy túrórudit. A család még nem tudja nálunk, de attól tartok, hogy a négygyerekes sógornőm tuti levette a dolgot....de nagyon diszkrét volt. Ma én is takarítottam egy picit, de az ujjfájás miatt se vittem túlzásba. Az én párom is nagyon féltős, úgyhogy a porszívózást és felmosást bevállalta holnapra. Még a jövő hetet kell kibírnom, aztán utána végre UH...A héten két baba is született az ismeretségi körünkben, mindkettő gond nélkül, úgyhogy én is pozitívan igyekszem hozzáállni :D Szép hétvégét mindenkinek!



Huuuu. tudom milyen erzes kocsiajtot ujjra csukni. En a tavaly racsaptam es nagyon borzasztoan fajt, sokaig volt erzekeny es tobb mint fel ev kellett mig a serult korom lenott. Mielobbi gyogyulast!

Kép
p-emi
 
 


pattogobolha nagyon jo a tablazat, mar egeszen pofas, es szepen ki van toltve. Nagyon jol nez ki. :D

Nekem is fajnak a melleim, nekem a 4ik hettol folyamatosan fajnak, en is kivancsi lennek ez egesz vegig tart. :?

Kepzeljetek ket honapos korunkra masfel kg gyarapodtunk :lol:

Kép
p-emi
 
 


Jó reggelt mindenkinek!
Nekem még ingadozik a súlyom hol kevesebb hol több.
Én már nagyon para vagyok, mert a mellfeszülésem csak 2 hétig volt igaz nőt a mellem, de hányinger semmi. Na jó a húst nem igazán bírom megenni.

pattogobolha: A táblicsku nagyon szupi!

Szerintetek meddig érdemes dolgozni?

szmet
 
 


Jóreggelt!

p-emi: A mellfájás 1-2 hónap max és elmúlik. :) Köszönöm a dícséretet :D

Nekem a hajnali pisijárat után 20 percig görcsölt folyamatosan a hasam... Kicsit beparáztam.. :roll: De reggelre maradt a hányinger és más bajom nincs. Remélem csak egyszeri volt.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sziasztok!

Nagyon szép a táblázat!

Pattogobolha! Én is szoptatok még, de én egyre jobban kezdem terhesnek érezni, és legszívesebben leszoktatnám róla, mert nyugodtabb is lennék úgy, de nem tudom, hogy kezdjek hozzá. Biztos, hogy nagyon fog sírni, mert ő is cicifüggő... :? És elkezdett fájni is a cici, amikor szopja. :(

Szmet! Munkakérdés: én az előzővel kb. a 30. hétig bírtam volna, mert onnantól már nagyon vizesedtem, nem bírtam volna annyit ülni. Csakhát az élet közbeszólt... A 14. héten elkezdtem vérezni, és veszélyeztetett lettem, így otthon maradtam.

Panóka! Látom te is Kistarcsán szülsz. Ki az orvosod?

És képzeljétek, valamelyik nap elég sokat kellett emelgetnem Csengét, és elkezdett fájdogálni, és szurkálni a hasam. Nem tudom hogy az emelgetéstől-e, de nagyon megijedtem... De egyszerűen nem lehet kikerülni azt hogy emelgessem... :?

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz
 
 


Engem az izgat igazából, hogy csak akkor van baj ha vérzek, vagy így is lehet baj, hogy nem?

szmet
 
 


szmet: baj mindíg lehet sajna. :(

angyalkrisz: akkor legalább nem vagyok egyedül, hogy nem tudom hogy leszoktatni... :lol: igazából megpróbáltam csak alváshoz cicit, de ennyi. alváshoz kell. Olyannyira, hogy éjjel velünk alszik :roll: :oops: Sem cumi, sem cumisüveg..Pedig próbáltam cumira szoktatni.. Akárki akármilyen rosszat mond a cumiról, igenis inkább avval aludjon el, mint cicivel.. De ez az én véleményem. Vivi 3 hós koráig cicizett. Ő cumifüggő volt. 2,5 évesen leszokott szépen magától. Szépek a fogai. Nem úgy mint Larának :( A sok cicizéstől már most romlanak, akármennyit mosom neki. A fogdoki azt mondta, h a cukros anyatej miatt.. :(

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sziasztok! Azt hiszem, tényleg van összefüggés a munkahelyi ücsörgés és a hasfájás között. Ma is csak néha-néha szurkál egyik vagy másik oldalon, de egyébként semmi görcs. Szóval holnap semmi kedvem dolgozni menni :(

Van valakinek háziállata? Nekünk van egy kutyusunk, nem is kicsi, pedig még kölyök. És eléggé játékos. Kicsit félek is már vele játszani,mert lassan annyi kiló, mint én...

A párom nagyon édesen befejezte a takarítást, úgyhogy csak főznöm kellett :-)

A sógornőm - sőt mindkét sógornőm, nagyon aranyos. Szerintem a későbbiekben is így fog maradni. A párom egész családja nagyon normális, csak sajnos anyukájuk már nem él, igy babcinak csak egy nagymamája lesz sajnos.


Kép
kkia
 
 


Pattogóbolha, nagyon jó a táblázat! Szeretnék én is benne lenni. Budapesten élek, azt hogy melyik kórházban fogok szülni még nem tudom (ott ahol az orvosom vezet szüléseket); menzi szerint és ha minden jól megy okt. 14-én szülök majd, gyermekeim Ákos 5 éves lesz, Szabolcs pedig 8 mire megszületik a tesójuk.
A cicizéssel kapcsolatban nem értek egyet azzal, hogy a "cukros" anyatejtől pomlana a gyerekek foga, legalábbis én ilyet nem tapasztaltam, pedig elég sokáig szoptak a fiúk, ráadásul a nagyobbik rendszeresen cicizés közben aludt el.
Abban sajnos nincs tapasztalatom, hogy milyen a terhesség alatti szoptatás.

Angyalkrisz, tudom egy egy akkorka manócskát, mint Csenge még muszáj emelgetni, de légy óvatos!

Szmet, ne aggódj amiatt, hogy nem feszülnek a cicik, szerintem az még nem nem jelent bajt (legalábbis nagyon remélem), az enyémek sem feszülnek, bár hason fekve érzem mindkettőt.

Kkia , gyógyulást az ujjadnak!

Nálunk védőnőhöz a nőgyógyász papírjával kell menni, én a 12. hét körül voltam először az előző terhességeimnél.

Nita, gratulálok a szép méretekhez!

Tilli, kíváncsian várom a keddet, mit mondanak a UH-on, hány babód lesz!

Én legközelebb csak 11-én megyek dokihoz (bár tegnap este úgy begörcsöltem, hogy azt hittem, hogy már csak az elhalt terhességet állapíthatja majd meg).

Nem tudom, hogy ki az aki dolgozik még, de nekem néha az agyamra mennek a munkatársaim. Bejönnek lázasan, tüszős mandulagyulladással, hányós-fosósan, influenzásan dolgozni

:evil: :evil: . Néha azon gondolkodok, hogy kiíratom magam két hétre, míg ki nem tavaszodik és el nem múlnak ezek a nyavalyák.

Üdv az újaknak, kitartást a régieknek!

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Sziasztok!

Hű,tényleg annyian vagyunk,hogy én még a nevekkel bajban vagyok...
Angyalkrisz,nekem Surányi a dokim.Neked?
Volt ma egy kis barnás folyás....egy kicsit megijedtem.

Kép
Kép
panóka
 
 


Nagyon frankó, hogy most vagyok beteg... Szerencsére lázas nem szoktam lenni, így elég kicsi rá az esély, hogy valami baja legyen a bébinek, de akkor sem vagyok nyugodt. Kicsi fiamnak is 39 körül van a láza. Szegénykém csak itt piheg... Remélem hamar levonul ez a kórság. (Tegnap délutántól ma reggelig fájt a fejem, de nem akartam semmit bevenni... Szerencsére elmúlt.)

pattogobolha, tényleg jó a tábla. Beleteszel engem is? Bár még sem kórházat nem tudok mondani, sem pontos időt, a tesó nevét meg még egyenlőre nem (ne nézzetek hülyének, de nagyon ritka neve van, és sok ismerősöm babanetezik (az újonnan induló topikokba mindig benéznek, és ha kiszúrják a fiam nevét, tudni fogják hogy mi a helyzet, és mi még nem akarunk szólni senkinek. Tényleg ne nézzetek hülyének. :)

kkia, nekünk nincs háziállatunk. Majd valamikor szeretnénk kutyát, amikor nagyobbak a gyerekek, de szigorúan a kertbe. ujjodacsapás :shock:

Súly. Én nem tudom mennyiről indultam, mert eladtuk a mérlegünket, de most akartam visszanyerni a szülés előtti súlyomat. Január óta 'fogyóztam' (igazából nem komolyan, csak odafigyeltem, hogy mikor mit és mennyit) és már vártam, hogy tavasz lehessen és mehessek futni meg úszni. hát marad a séta. :) :roll:

Kép
Kép
kopee
 
 


Kkia: nekem van egy cicám, vele osztjuk meg a lakást. Kicsit parázok is miatta, de a dokim azt mondta, hogy fölösleges.
Én péntektől itthon vagyok táppénzen, mert nyáron volt egy vetélésem, így veszélyeztetett terhesként indultam. Nekem is nagyon fájt a méhem a hosszú üléstől. Így hogy itthon vagyok, csak néha szurkál egy kicsit.

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok!

kkia: nekem van 2 kutyám, egy belga juhász keverék, még fiatal 2 éves, ugrál, lökdös, és van egy kisebb keverék kicsit nagyobb mint egy spániel, na ő fél éves és ő is ugrál.. Van 4 macska. Egyenlőre ennyi. :D Amikor Larával terhes voltam, akkor volt egy labrador keverékünk is, ő sajna elszökött, de ő is szeretett hasba ugrálni. Mivel a férjem nem szeret kutyát etetni, így rám marad. Kivédeni alig lehet, max hangosan káromkodva és csapkodva tálalom a vacsit nekik... :roll: :lol: :lol: Ja a kutyák a kertben vannak. Lakásban nem tartok állatot. A macsekokat sem szeretem, ha bejönnek.

datolya: akkor nem tudom miért romlanak a fogai, de roham léptekkel. :cry: A legelső két mettszőfoga még jó, de a mellette lévő 1-1 fogacska már teljesen elromlott. Pedig nem cumizik, cumisüvegezik, cukrosat is elvétve kap, az is max túrórudi, vagy tejszelet. Igaz nem feketék a fogacskák. Fehérek, csak olyan, mintha tövig koptak volna. Aaannyira zavar, de semmit nem tudok ellene tenni. :(

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sziasztok!

kkia: nekem van 2 kutyám, egy belga juhász keverék, még fiatal 2 éves, ugrál, lökdös, és van egy kisebb keverék kicsit nagyobb mint egy spániel, na ő fél éves és ő is ugrál.. Van 4 macska. Egyenlőre ennyi. :D Amikor Larával terhes voltam, akkor volt egy labrador keverékünk is, ő sajna elszökött, de ő is szeretett hasba ugrálni. Mivel a férjem nem szeret kutyát etetni, így rám marad. Kivédeni alig lehet, max hangosan káromkodva és csapkodva tálalom a vacsit nekik... :roll: :lol: :lol: Ja a kutyák a kertben vannak. Lakásban nem tartok állatot. A macsekokat sem szeretem, ha bejönnek.

datolya: akkor nem tudom miért romlanak a fogai, de roham léptekkel. :cry: A legelső két mettszőfoga még jó, de a mellette lévő 1-1 fogacska már teljesen elromlott. Pedig nem cumizik, cumisüvegezik, cukrosat is elvétve kap, az is max túrórudi, vagy tejszelet. Igaz nem feketék a fogacskák. Fehérek, csak olyan, mintha tövig koptak volna. Aaannyira zavar, de semmit nem tudok ellene tenni. :(

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sziasztok!

kkia: nekem van 2 kutyám, egy belga juhász keverék, még fiatal 2 éves, ugrál, lökdös, és van egy kisebb keverék kicsit nagyobb mint egy spániel, na ő fél éves és ő is ugrál.. Van 4 macska. Egyenlőre ennyi. :D Amikor Larával terhes voltam, akkor volt egy labrador keverékünk is, ő sajna elszökött, de ő is szeretett hasba ugrálni. Mivel a férjem nem szeret kutyát etetni, így rám marad. Kivédeni alig lehet, max hangosan káromkodva és csapkodva tálalom a vacsit nekik... :roll: :lol: :lol: Ja a kutyák a kertben vannak. Lakásban nem tartok állatot. A macsekokat sem szeretem, ha bejönnek.

datolya: akkor nem tudom miért romlanak a fogai, de roham léptekkel. :cry: A legelső két mettszőfoga még jó, de a mellette lévő 1-1 fogacska már teljesen elromlott. Pedig nem cumizik, cumisüvegezik, cukrosat is elvétve kap, az is max túrórudi, vagy tejszelet. Igaz nem feketék a fogacskák. Fehérek, csak olyan, mintha tövig koptak volna. Aaannyira zavar, de semmit nem tudok ellene tenni. :(

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


ez hülye... :shock: :shock: :shock: :shock: elküldte 3x... bocsi.. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Pattogóbolha, ez tényleg furcsa, ilyet még egy gyermekét szoptató ismerősömtől sem hallottam (sajnálom, hogy ez a helyzet) . Nem használtok légzéskönnyítő sprayt? :(

Kép Kép Kép
datolya
 
 


sziasztok....csak beköszönök.megyek aludni mert elalszom :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


datolya: légzéskönnyítőt romló fogakra? Vagy én írtam el valamit, vagy nem értem .. :roll: :lol:

jaj én olyan hülye vagyok... :roll: Komolyan. Anyu csinált isteni fokhagymás sült tarját krumplipürével és tejfölös ubisalival. Egész nap nem ettem, és délutánra olyan éhes lettem. Bakker iszonyú adagot befaltam.. mit faltam zabáltam, és most haldoklom... :oops: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: Fáj a gyomrom, hányingerem van, de akkor is finom volt és jólesett :lol: :lol: :lol: Most Küldöm desszertnek a rennie-ket.. :lol: Remélem nem robbanok fel... Ha túlélem az éjjszakát reggel jövök. Jó éjt nektek. pápá :arrow: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sziasztok!

Remélem nem veszitek pofátlanságnak! :oops:
Én 2008 szeptemberében szültem kisfiút! Bár ti még nem tudjátok a nemét, de hátha érdekel valakit!

Az alábbi ruhákat szeretném eladni! A többségét olyan gyorsan kinőttük, hogy 1-nél többször nem volt Mátén! :lol:
Az egészért 6000 Ft-ot kérnék + postaköltség! Természetesen, ha nem kell esetleg csak 1-1 db, akkor sem gond! Ja a méret többségben 62-es! Priviben mindent megbeszélhetünk! :wink:

Előre is köszi és bocsi, ha zavartam! :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
bettike
Eger
 
 


Sziasztok!

Nekem 3 cicám van, nagyon szeretem őket, de nem jöhetnek be a házba. Az első terhességemnél kiköltöztettem őket a kertbe, azóta ott laknak.
Az egyik cica elég nagy, majdnem 8 kg, hát ha a hasamra ugrana, az biztosan nem esne jól...:-(

Kis hasszurkálás néha nekem is van, meg enyhe mellfeszülés.
Érdekes, hogy az első terhességemnél ezek a tünetek sokkal erősebbek voltak. Akkor komolyan fájt a méhem, volt, hogy le is kellett feküdnöm. Pedig minden teljesen rendben volt odabent, nagyon jó helyen tapadt meg, és erősen kapaszkodott. És mégis erős fájásaim voltak az első 2 hónapban.
Most a második terhességemnél a tünetek nem annyira intenzívek, inkább csak fáradékonyabb vagyok.

Kép

Kép
riann
 
 


Szép estét Nektek!

Ezek az UH előtti napok, mint ha vissza felé mennének.:) (Szerda!)
Nekem sem olyan intenzív már a mellfeszülés, mint az 5-6. hét környékén, az előző héten reggel, és este fájt jobban, és ha a páromhoz odabújtam ő meg rosszul mozdult csillagokat láttam... :wink:

Néha szúrkálgat a pocim alul, akkor picit lefekszem pihenni, de ezt én normálisnak hiszem. De hát az is ezt tudjuk! :lol:

Már szeretném, ha legalább csak 1 hónappal több lenne, nem ért valaki a varázsláshoz? :D

Amúgy nem tudjátok, hogy az emelkedett testhőmérséklet meddig van jelen a kismamáknál?

Nekem 2 cicám van bent velünk a lakásban, amikor őrültek ide-oda ugrálnak, hát 2x landolt már a (6 kilós, vagy már tán több is) pocimon, de most lekorlátoztam a mozgásterüket.
:roll:


Almozás és etetés a páromra maradt.:D


Jó éjt mindenkinek.
hajnalocska
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: