Új privát üzeneted érkezett!

Bogolya!
Kép , Kép

Dóri!
Én felírok mindent a naptárba egy szívecskével, amit Ubi csinál. Anyósék, anyuék tátott szájjal nézik és csak repülő szíveckséket látok felettük.

Délután, ha Maci felkelt megyünk vendégségbe, később még bekukk.
20150601134430

Még mindig bekukk, mert a fiúk alszanak. Hogy lesz ebből vendégség? :roll:
20150601134430

Én is csak bekukk!

Viki biztos nemsoká felébrednek! :D Te naptárba írod hogy Lacus mikor mit csinál? Nincs ilyen babakönyved amibe lehet írni? Szerinte az tök jó! Én abba írok mindent, és ha nagy lesz, megtudom neki mutizni! :)

Én is várom hogy Vivi felébredjen, aztán megetetem, és megyünk sétálni! De már ő is két órája csicsikál! Eddig sütött a nap, most meg elborult! :twisted:

Kép
linda24

:cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.02 07:13-kor.
Vendég

torolve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.02 07:34-kor.
Vendég

torolve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.02 07:35-kor.
Vendég

torolve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.02 07:36-kor.
Vendég

Tita!

Az szuper, ha szuper volt az éjszaka!!!

Bogolya!
nagyon megköszönném, de előbb megkérem Tamit, megkóstoljuk azokat, hogy ne fáradj :wink:

Tami!
Akkor holnap hoznál nekem abból a 2 tápszerből 1-1 adagot? Köszi.
És itt ne hagyj minket.

Lackó nagyon ügyi!!!!

Most voltunk a Ligetben, meg bementünk egy önkiszolgáló étterembe, Emma nagyon jó kislány volt.
Most épp a bugyikat szedi ki a fiókból :wink:

topik: sajnálom, hogy egyre többen gondolkodnak azon, hogy elmennek. Kicsit hibásnak is érzem magam, hiszen én is csak olyan betolakodó vagyok és túl sokat is írok. Vissza is fogom magam, nehogy emiatt lépjenek ki a törzstagok... :oops:

valaki kérdezte a verset...nem tudom, a neten találtam.

Véda!!!!

Este arra gondoltam, hogy Csabinak jó kis hölgykoszorút szerveztél :P
Tán Tita Levije lesz rajta kívül az egyetlen fiú.

katák!
Rizstej az jó tápszer helyett? Vagy kevés benne, ami kell?
Vendég

torolve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.02 07:39-kor.
Vendég

hol van aLigetnel etterem?mi is sokat jarunk arra de a kajalas vag yszendo vagy meki volt mindig eddig regebben :oops:
Vendég

Orsi! Ugyan már! Nehogy kevesebbet írj! Mindenki maga dönti el, hogy jön vagy nem.

Mi a véleményetek a járássegítőkről? Én most úgy gondolom, vennék egyet Jázminnak.

Ilyesmire gondoltam:

Kép

Kép
szly27

Orsi: milyen cumisuvegetek van?
Ha Avent vigyek egy mam fejet kiprobalni?
Vendég

Szly: ilyenrol meg nem hallottam, de jol nez ki! Ha stabil akkor nem hulyeseg nem kell neked vele egyutt setalgatni.
Meg hat van elegendo hely...
Vendég

Egyik ismerősömnek van és stabil, könnyen fel tud mellette állni a gyerkőc. Azt mondjuk nem tudom, mennyire tud vele felgyorsulni. :?

Annyira rossz sokszor, hogy nem pesti vagyok, a vaterán és a teszveszen is van sok jó, de mire leszállítják, meg nem tudom megnézni.....

Kép
szly27

Orsi: Ha gondolod, én is tudok neked adni kóstolásnak tápot, nekünk Milupa Milumil HA 2-es van itthon. Azt próbáltad már?

Tami: Lea nap közben mindig babakocsiban alszik, de a teraszunkon. :D Mivel még nem vettünk könnyebb babakocsit, csak egy 17 kilós monstrumunk van, én meg azt nem hordozom le fel az első emeletről (itt csak lépcső van). :oops: De attól még találkozhatunk délelőtt, legalább kipróbálom, hogy elalszik-e Lea a kenguruban is, ha nagyon fáradt. 8) (Régebben volt már, hogy elaludt, de újabban inkább nézelődik még akkor is, ha nagyon álmos. :? ) Szerda vagy csütörtök neked jó lenne? És hol gondoltad?
(Amit írtál a topik tempójáról... néha én sem győzöm szuflával, sokszor még olvasni is alig van időm. Utána meg lelkiismeret-furdalásom van, mert nem írtam mindenkinek, vagy ha itt töltök el egy csomó időt a gép előtt, akkor meg azért, mert azt az időt a páromtól vagy a gyerekemtől veszem el. :()

Szilvi: Én nem tudok szakvéleményt mondani, vannak ellenzői és pártolói is. Szerintem te saját magad az érzéseidre hallgatva dönts róla! :wink:
fmarti

Én is bekukk! A délelőtt javarésze főzéssel telt. Sütöttem kenyeret is, most sajtosat. Volt tárkonyos raguleves, krumplipüré, rántott karfiol, és rántott camambert. aztán mire Lizy is evett, meg mi is, addigra a leányzónak Aludnia kellett. Mi meg vele együtt szundítottunk nyitott erkélyajtónál jól felöltözve. De ma nagyon nyügi volt egész nap.

Ne tűnjetek már el a topikból csajok!!!!!

d.dodó

torolve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.02 07:41-kor.
Vendég

Lányok, ha esetleg valakinek van feleslegessé vált eladó formaberakós játéka, az engem érdekelne! Sütifaló bödönkét kerestem volna, de nem találok a teszveszen meg a vaterán sem, csak olyat, ami vagy németül beszél, vagy hiányos. :?
fmarti

Orsi, Timi, Bondi: Köszi a hasfájós tippeket! :) Nem olyan vészes, de minden nap van pár görcsöléses félóra... :(

Lackó olyan tüneményes!!!!

Tami, rakok fel képet a Miszlikről... (Amúgy én is olyan betolakodónak érzem magam, ahogy Írtad. Elvégre ez nem az én topikom...) Nem is akarok nagyon zavarni...

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Kép Betámasztva durmolok szopi után :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Ok Tami, gyertek, szívesen látunk titeket! De ne számítsatok nagy rendre. :oops: Halomban állnak nálunk a zsákok meg a dobozok, mint a költözködés maradványai. :lol:
Máris folytatom, csak etetek...
fmarti

torolve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.02 07:40-kor.
Vendég

Sziasztok!
Nem is tudom,azt hiszem ma még nem voltam :roll:
Dominak három foga jön egyszerre,kettő felül,egy alul,rettentően be van gyulladva az ínye,és duzzadva,és végül is már áttört,de még makulák.
Szóval,gondolom ne is számítsak javulásra taknyosság terén-nagyon köhög még mindig,és náthás.Gyógyszere talán még holnapra elég,kedden kell visszavinnem.Vercsi is,meg Kristi is taknyosak,és nagyon köhögnek,igazolása Vercsinek holnapra van hogy mehet oviba,de így szerintem nem,szóval kedden beállítok három gyerekkel a dokihoz,Apa meg délelőttös-fantasztikus lesz
Nővérem influenzás,kislánya is még mindig lázas. :?

Julcsi:annyira édes Marci!!Tessék csak jönni,hozni képeket,ide is tartozol,hiszen együtt izgultunk és drukkoltunk a születésénél :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kike 2009.03.01 16:57-kor.

Kép
Kép
Kép
kike

torolve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.02 07:40-kor.
Vendég

torolve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.02 07:38-kor.
Vendég

torolve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.02 07:37-kor.
Vendég

Anyjuk:köszi!
Vercsivel még nem voltam fogdokinál,de már tudom ki a fogorvos-óvodára van lebontva.

Nekem meg ismét elmúlt a fog fájdalmam,amint beteg lettem,lehet hogy az kavart be.Egyenlőre megúsztam a gyökérkezelést-kopp-kopp.

Kép
Kép
Kép
kike

az jó hogy szereti a húslevest!Hogyan adod neki?kanálból?Mindennel együtt?

Domi továbbra is rettentően rosszul eszik, még rosszabbul,mint tegnap.Ez így nem lesz jó!
Éjjel ismét négyszer-ötször kelt. :?

Kép
Kép
Kép
kike

kike!
Huh, szergény Domi! Hát igen, fogzáskor hatványozottan előjöhet a nátha. Füle fáj még?

Mary!
Húslevest csak úgy a tányérotokból? Lével együtt? Lizynek még csak a benne főtt zöldségeket adtam.

d.dodó

Dodó:ahogy néztem még elég érzékeny neki a füle :(

Középsőm
Kép

Kép

Kép

Lehet kérdezni,miért nincs rajta sapka??Mert Apával ment be biztosítékot venni ma,mivel kiégett így nem volt áram.Azért ennyire nem volt jó idő hogy sapka nem kell! :twisted: Pláne hogy beteg!Gondolom Apa zsebében lapult a sapka,mert itt még a fején volt induláskor :?

Kép
Kép
Kép
kike

torolve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.02 07:37-kor.
Vendég

Akkor Anna nagyon ügyesen eszik!Hogy csak úgy :)

Domi eddig tűrhető evő volt a súlya is ezt bizonyítja,de most hogy beteg,meg gondolom a fogai miatt sem eszik úgy! :(

Kép
Kép
Kép
kike

Julcsi: Örülünk neked mindig, és miért lennél betolakodó??? Édes kis gyönyörűségemről hozz nekünk máskor is képet! Annnnnnnyira szívesen megszeretgetném! :D

Tami: Ha jöttök hozzánk, akkor majd kimenjünk elétek a buszmegállóhoz, vagy cím alapján is idetaláltok? :) A címünket máris küldöm priviben!
fmarti

Ma reggel meg lehányt! :( Etettem az ágyban-szopizott,és felült,elkezdett köhögni,és viszontláttam a tejet :(

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! Nekem is pont az jutott eszembe, hogy hol a sapka, nem csoda, hogy beteg! :lol: Hát ilyenek ezek az apák. Az enyém is simán kivinné a gyereket (Rolit) kabát nélkül a postaládáig! Merthogy ő sem fázik meg annyi idő alatt! :twisted:

Julcsi! Nagyon tündér Marci! :lol:

Én is adtam már Jázminnak lével együtt húslevest csak úgy a mi tányérunkból. Jobban nyelte, mint turmixolva!
Persze tésztát nem kapott!

Kinéztem a teszveszen egy ilyen járáskönnyítőt. Újonnan roh@dt drága, de így megérné, még postaköltséggel együtt.

Kérdés: Tudok licitálni? Vagyis licit nélkül hoznám el. Most regisztráltam és még az az aktiváló kód, vagy mi a szösz, ami postán jön, nincs. De ettől ugye el tudom hozni?

Kép
szly27

Egy kérdés:Vercsi főleg akkor köhög ha kicsit szalad és utána!Néha amúgy is,de akkor nagyon!Nem lehet hogy allergiás??Vagy ez hülyeség? :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Szly:Hát ez jó kérdés,szerintem ahhoz kell az aktiváló kód! :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Szilvi: Én nem tudtam licitálni a teszveszen addig, amíg nem aktiváltam a kóddal a felhasználói nevem alatt. :S De ha gondolod, nekem van aktív teszveszes nickem, és licitálok neked, ha kell.

kike: Mindig csak azt tudom írni, hogy jobbulást nektek, annyira sajnálom, hogy ennyire betegek vagytok. :(
fmarti

Márti:köszi. :( Most már jó lenne ha javulnánk.

Hasmarsom rendeződni látszik,bár a gyomrom még fájogat,meg hányingerem van,de azért már jobb.

Kép
Kép
Kép
kike

Megyek,ébredezik Domi.

Kép
Kép
Kép
kike

Márti! Megköszönném, ha segítenél! :lol: Én még kezdő kis béna vagyok ebben. Szóval ez lenne:

http://www.teszvesz.hu/item563981600_fisher_price_jarassegito_es_kiskocsi_egyben.html

Jól értelmezem ugye, hogy licit nélkül 4500 ft és az azt jelenti, hogy ha megadom érte, akkor lezárja az eladó és az enyém lesz a játék?

Mert akkor licit nélkül venném meg ennyiért.

Kép
szly27

Kike! Sajnálom, hogy ennyire betegek a gyerekek. Szerintem nem jelent allergiát az amit Vercsivel kapcsolatban mondtál. Biztos még piros a torka és a hideg levegő irritálja.

Kép
szly27

Tami!

nem tudom pontosan kire (kikre) gondoltál, de miután én "új" vagyok, magamra vettem. álmomban nem gondoltam volna, hogy itt a topikban bárkit is zavarok. talán ezért jobb megmondani, ha valakivel problémád van, vagy csak szimplán nem tetszik a stílusa, mert akkor van választás neked is és neki is... már ha felvállalod. mellesleg sztem pont az ehhez hasonló közlésekkel lehet a legnagyobb tüzet szítani:
-az összes "új" azt gondolja, hogy rá gondoltál,
1. beszól neked
2. itt hagyja topikot
3. szó nélkül hagyja, de szereztél egy ellenséget
4.lesz@rja
-én személy szerint manipulációnak tartom azzal fenyegetőzni amit úgysem teszek meg (elhagyom a topikot), figyelemfelkeltésre megfelelő.
-a mai olvasnivalót nagyrészt te szolgáltattad, nem számoltam meg, de a jó pár hozzászólásoddal...

elnézést kérek azoktól akik nem érdemlik meg ezt a sok marakodást!
egyébiránt én egy meglehetősen béketűrő ember vagyok, akár fát is lehet vágni a hátamon (ezt sztem tanusíthatják akik személyesen is ismernek), két gyengém van: az igazságérzetem és az érzékenységem. pontosan ezért törekszem arra, hogy minél kevésbé általánosítsak és ne foglaljak állást körültekintés nélkül.
azt gondolom, hogy egy efféle topik tökéletesen személyes lehet:
pl. aki nem annyira szimpi, azt nem szólítom meg, vagy ha mégis, azért azzal tisztában vagyok, hogy mennyire ismerhetem az illetőt és úgy adok tiszteletet. itt ez a baj sokszor, hogy nem tartjátok tiszteletben egymást.
uff. én beszéltem.

továbbiakban mindenkinek minden jót!
üdv
andi
Vendég

Sziasztok!
Beszéltem végre unokatesómmal normálisan, most már vannak értesüléseim.
Szóval pénteken elkezdett nyílni még jobban, és ezért szállították át a klinikákra, mert a babának jobbak az esélyei ha még pocakban szállítják. Mire átértek, már teljesen eltűnt a méhszáj, ezért vitték azonnal a műtőbe. Ő azt mondta, hogy az hülyeség, amit az anyukája mondott, hogy idősebb lett volna a terhesség, szerinte pont stimmel a 27 hét. Valami gombafertőzése volt, azért kezdett nyílni is, és a nagyobb baj, hogy megfertőzte a babát!
De egyelőre annyit mondtak most a babáról, hogy türelem. Vagyis semmit. Drukkolunk továbbra is.

Hoztam Kép egy képet is :cry:

Kép
Kép
patr

Jaj Patr. szegény kislány! Nagyon nagyon drukkolok neki! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
szly27

Sokat tipródtam, hogy regáljak-e Tami hozzászólására, először nem akartam, aztán akartam, aztán sajnos Andi megelőzött.
És minden szavával egyetértek.
Mielőtt valaki azt gondolná, hogy azért, mert őt régebb óta ismerem, ez nem nagyon igaz, mert ugyan egy munkahelyen dolgoztunk (azt sem rég óta), már területen és a terhesség előttig csak köszönő viszonyban voltunk.

De tény, hogy ez egy nyilvános topik, és akar még Mari néni is hozzászólhat, meg Béla bácsi a szomszédból. Meg jönnek különböző hirdetők, és reklámozók is. Vannak köztünk akik napi szinten ráérnek, van energiájuk jönni, olvasni, írni! (egyébként Zsolti éppen most eszi meg a könyvtáram tetemes részét, de most már akkor is befejezem.) Van, aki hetente egyszer bekukkant, neki ennyi ideje van. Van aki mindenkinek reagál, van aki csak saját magáról is. Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy kinek a hozzászólását olvassal el, kinek reagál. Kialakultak barátságok is, és igazából csodálkozom, hiszen Tami pont az aránylag "újakkal" találkozik személyesen is! Nem értem miért kéne bárkit is kitiltani, sőt igaziból lehetelen is, nem lehet megakadályozni, hogy bárki ide írjon. Akinek ez nem tetszik, írjon zárt topikba, ezzel ki lehet védeni ezt. De szerintem akkor pont az sajátosságát vesztené el a topik, amitől ilyen. Nekem igenis tetszik, hogy van aki csak néha jön, van aki csak kérdez, és van Viki(bocs Viki!). Idáig itt nem volt marakodás, az pedig, hogy néha van vélemény-csere, teljesen normális!
(és Tami, most tényleg mindenki azon gondolkodik, hogy vajon kire gondoltál!)
Én is UFF, és félre értés ne essék, nem szándékozom vitatkozni, de megigérem, hogy mindenki véleményét elolvasom.

Kép
Kép
patr

Még annyi, hogy kb. annyi új csatlakozott hozzánk a közelmúltban, ahányal meg eltűntek, tehát nem hiszem, hogy annyival többen lennénk. Anno szülés előtt 40-en voltunk, szerintem most nincs annyi az aktív tagok száma!!!
És ha ti azt tudnátok, hogy emelett még mennyien olvasnak csak bennünket!!!
A szmájlikat meg mindenki képzelje oda, tudjátok, hogy nekem arra nincs energiám!

Kép
Kép
patr

Én sem nagyon akarok belefolyni. De szerintem pont az a jó, ha sokan vagyunk és írunk is. Mindenki annyit jön, amennyit ideje enged és arra reagál, amire akar.
Egyébként unalmas lenne.
Én örülök az újaknak is.

Kép
szly27

Sziasztok!

Szly! Szerintem nagyon jól amizt kinéztél,ismerősöméknek is van és imádták az ikrek!
Remélem sikerül megszerezni!

Patr! Nagyon drukkolok,hogy minden rendben legyen!
Köszönjük a fotót! :wink:
Ünnepeltek még?

Tami! Hú Anna nem semmi kajákat nyom!
Én nemrég próbáltam megint reszelt almát,összenyomott banánnal,hát öklendezik,csak a pépes kell neki!
Tényleg követhetetlen néha a topik,nekem is (mint szerintem mindenkinek) egyre kevesebb időm jut rá,hogy ide üljek hozzátok!
Meg mondom őszintén nem tudok mindig mindent elolvasni,így reagálni sem!
De úgy gondolom az én írásomat sem olvassa el mindenki!
megint csak azt tudom mondani mindenki maga dönti el,hogy mit olvas el és mit nem,mire reagál és mire nem!
Le ne merészelt te is lépni,mert lassan már csak priviket írogatok és ha így megy tovább arra sem lesz időnk! :lol:

Kike! Sapka :twisted:
Krisi nagyon helyes! :wink:

Márti! Én nem akarok venni semmit,de megnéztem és nagyon szépek a bútoraitok!

Velünk semmi extra,Áron mindenhol feláll,rámol!
Nincs egy szabad percem sem,de imádom,hogy már ilyen ügyes! :wink:
A füle még pöttyös,de már drága gyermekorvosainkkal (dr. Katák) gyógyítjuk priviben!
Köszike még egyszer csajok!

Julcsi! Ne hülyéskedj! Mindig szívesen látunk és várjuk a fotókat!

Kép

Kép
ibm

Hú, micsoda "szócsata" van itt kibontakozóban! Szerintem sem kell azzal "fenyegetőzni", hogy na, ha ketten nem jönnek, akkor már én sem jövök! Muffin érthető, hogy így döntött...lehet a helyében én is így döntöttem volna. Wera meg.....el kell fogadni a döntését. Valószínűleg nem valaki miatt nemjön. Vagyis az a valaki nem topiktag, hanem a lánya! Érthető ha "manapság" valaki kevesebbet tud bekukkantani az örökmozgók mellett. Hisz ezek a törpék már nem csak esznek, alszanak. És mindemellé ha valakinek még olyan a lakáselrendezés is, hogy mondjuk ugy van a gép olyan helyen, ahova a gyerek nem mehet, még nehezebb...szinte csak alvás időben megoldható. Nálunk könnyű, mert van az én laptopom a konyhában, ott is tudok akár főzés, sütés közben is írni, és van a nappaliban Ati gép...szóval ha itt vagyunk benn Lizyvel is, tudok néha irni, ha épp jól elfoglalja magát!

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?