Új privát üzeneted érkezett!

Kutyafüle! Tökéletesen egyetértek! Ha v.mi gond van, természetes, hogy "lassítani" kell. De ha nincs gond, akkor normálisan kell élni az életet. Nem is tudom,mi lenne, ha nem tudnám csinálni a napi dolgokat... 3 gyerek, munka, háztartás... Szerencsére, a Férjem nagyon sokat segít. Mondjuk, most még egy sulit is hozzá nehezen tudok elképzelni-pedig az előző 3 terhességem alatt+után mindig tanultam v.mit. Hiába, öregszem... :)

Kép
szkitty
 
 


Annus,ajnos erre ráfáztál!Már mind ismerjük a titkod!De milyen is lenne,ha egy helyben ücsörögnél,és nem tennél-vennél,hoznád itt a jó kajaötleteket,és más jó tippeket! :lol: :wink:
Szkitty,le a kalappal!Én mindig rácsodálkozom,ha valaki kettőnél több gyereket nevel.Én még azt is kérdésesnek tartom,hogy a tervezett kettővel hogy fogok boldogulni.De majdcsak lesz valahogy.Persze jó lenne,ha addigra tudnék Danira is számítani,de ebben a mai világban,mikor az emberek a megélhetésért küzdenek.... :cry:
Képzeljétek!Olyan rossz éjszakám volt!Álmodtam össze-vissza mindenféle rémeset.Brrr.....Gyilkosok,üldözések... :shock: Jajj,sokszor felriadtam,és úgy örültem,hogy ez csak álom volt,aztán mikor visszaaludtam csak álmodtam tovább a marhaságokat.Lehet nem kéne több CSI-t néznem???De úgy szeretem az ilyen nyomozós filmeket. Most meg a sok rossz álomtól fáj a fejem egész nap.Na megyek is és megvigasztalom magam egy jó kis melegszendviccsel.Nyami.Nem hiányzik,mert jócskán elhagytam már a 10 kilót. :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Na hát én ma nem tartottam be a szigorú fekvést, görcsölök is :(

Én még a régi farmeremet hordom :lol: A Zsófis terhesgatyáim nagyok :shock:

Háát, én már nagyon várom a suli végét, remélem Fruzsi még enged leállamvizsgázni, és utána nyugiiii :D
Vendég
 

 
 

Kutyafüle!

A CSI nálunk is kedvenc!!!Mindet imádjuk!!!Ha nincs ás értelmes a tvben,akkor ezt mindig meg tudom nézni,még akkor is ha 100jára látom :lol:

Én most épp babazenéket töltök le,meg mondokák stb.Bár ez a babazene nekem nagyon furi...de hátha jó lesz még egyszer,ki tudja!Kivételesen ez most ülőmunka!

A múltkor én is álmodta vmi hüyeséget,de már nem is tom mi volt az.Másnap pedig elmeséltem apcimnak,de ezzel nem kell foglalkozni!Terhesség alatt gyakoribbak a hülye álmok,állítólag.

annus11
 
 


Tegnap olvastam a bulvár hírek között, hogy Marsi Anikó a 7. hónapban van és 16 kilót hízott eddig. Szóval szerintem kár szégyenkeznünk. :P

Nálunk nem jó hírek... Tücinek tegnap felment láza magasra. Ma elvittük az ügyeletre. Hörghurut vagy kezdődő tüdőgyuszi. :?

Kép
Kép
tinu
 
 


Annus drága,ha itt vagy még.Most olvastam, hogy átmostad ecetes vízzel a mosógépet.Engem ez a dolog nagyon érdekel.Leírnád, hogy miért kell, hogy kell és mi a hatása.Ha érdekel leírom miért lenne fontos nekem,de szerintem mellőzhető. :P

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Jobbulást Tücinek! ++++++

Jaja, Marsi Anikó és Sarka Kata is sokat hízott. Ez emgem mindig megnyugtat :)
Vendég
 


Tinu!
Igen,a múltkor én is hallottam h Marsi Anikó sokat hízott!Bár én láttam nemrég a tvbe,és nem tűnik vészesnek...emiatt meg aztán senkike nem kell szégyenkezni!

Tüncinek jobbulást!Remélem nem tüdőgyuszi :?

Kutyafüle!
Hát amolyan vízkőeltávolítás és társai.Én úgy csináltam h ecetet öntöttem a mosópor adagolóba meg az öblítősbe is illetve a dobba is.Majd elindítottam így a mosást,95 fokon.Már az adagolómon is volt kis fekete penész,bár le tudom szedni és szoktam mosni de mégis mindig olyan lesz.Nekem felültöltős gépem van,ajtaja mindig nyitva de hát ez van.egy liter ecet simán mehet bele.Utána picit ecetszag lesz,de ez a köv mosás után egyáltalán enm érezhető.
Vagy ha nincs ecet,akkor a trisó is jó bele,abból kb 1 kiló.Bár inkább ecet van otthon gondolom :wink:

annus11
 
 


sziasztok,

Anita, örülök hogy a boldogságos soraidat olvasom végre :) :) :)

Böbi, ma kész lesz az étkező, a konyhát meg szereli apa, de mivel én nem vagyok nagy segítség ebben (sem) ezért gondolom az ma nem lesz kész :) Jöhettek bármikor :D
A mosógéphez elvileg le tudsz a netről tölteni használatit. (már ha jól emléxem hogy az nincs :) ) ha kell segítek.

Tinu,
Tüncinek jobbulást!

Csütörtökön voltunk torkoskodni apa kollégáival, és a gyerek nevére terelődött a szó, mindenki kinevetett minket, hogy mekkora gáz és miért ez lesz a neve, meg gondoljuk meg. Már a tököm kivan ezzel a fajta vélemény nyilvánítással...sztem olyan tiszteletlenség és elég szarul is esett...nekem nem lenne pofám (és jogom se) ilyen módon a másik tudtára adni, hogy esetleg nem tetszik az általa választott név.
:evil:

muszáj lefeküdnöm, totál KO vagyok ma...állni nem birok, fáj a hasam :(

majd még benézek, meg olvasgatok is vissza.

szép napot mindenkinek.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Böbi, Ti merre laktok?
Vendég
 


Esztó, Te meg mééééé nem fekszel? :o
Vendég
 


Panndi,
fekszem ám, csak néha tudod fel kell kellni, enni, inni, wc-re menni :) na jó , 10 percet álltam és néztem ahogy dolgoznak a fiúk:), az fájdalmas volt.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Jaja, én ruhákat vanisheztem, azóta alig bírok felkelni :?
Vendég
 


Hát neked se épp vanishezni kéne :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Hát ez már kibújt belőlem, ezt már nem bírtam visszafogni :oops:
Vendég
 


Eszti!
Ezzel ne foglalkozz!Nekem is volt aki kérdezte h mért adunk ilyen ronda nevet a gyereknek :shock: Meg mikor mondtam h nem lesz 2 keresztneve,akkor is lehurrogtak.mert legalább adhatnék neki egy normális nevet hogy tudjon választani...
Ez amúgy olyan dolog h van ami nekem se tetszik abszolút,van ami tetszik,de nem adnám a gyereknek vmi miatt stb.
Amúgy is az Álmos az egy régi név!Sok tudatlan ... :lol: Egy nagy vezérről kapja a gyereke a nevét!Kell ennél több! :lol:

annus11
 
 


Na akkor virtuálisan mindenki kikap akinek feküdnie kéne és közben meg itt pattog!Tessék megcélozni vmi ágyat!!!
:lol:

annus11
 
 


Annus,
hát pedig az Izabel olyan szééép név sztem. Úgy különösen tetszik nekem hogy Iza.
Mi se adunk 2-dik nevet ,többen mondták hogy kéne, de lesz@rom..
Igen, én is azt mondtam hogy ősi magyar név, nem én találtam ki...Alapjáraton nem érdekel ha vkinek nem tetszik, csak tudod amikor 15-en ülnek körben és röhögnek hangosan ezen, hááát picit elborult az agyam...meg egyáltalán ettől a fajta vélemény nyilvánítástól borulok ki. Egyáltalán ki a tököm kérdeztem a véleményét...
A végén már látták hogy milyen idegbeteg vagyok , aminek hangot is adtam, és elkezdtek magyarázkodni hogy a család névvel nem jó az Álmos és ezért nevetnek...mert hát nem túl hétköznapi az se és az Álmos se.
na mindegy, jól kidühöngtem magam, de ha mégegyszer valaki szóvá teszi ezt, én megölöm :lol:

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Jelentem én fekve pötyögök :D

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Eszti!
Akkor fel vagy mentve! :lol:
Hát igen,az biztos h nem ebben a stílusban kéne előadni...megmondhatja ha esetleg nem tetszik,de mindennek van határa!

Ja nekünk sose volt a listánkon ez a név....aztán vhogy nem találtunk jobbat :lol:

annus11
 
 


Látom Lányok Titeket sem kímél a mai nap görcsölés terén!
Én egész nap furin érzem magam,de azt hittem a tegnapi UH miatt vagyok nyugtalan és menziszerű görcsös,de látom nálatok sem minden OK. Én úgy utálom ezeket a fura görcsöket,a szüléseimből én nem keményedésekre,hanem ezekre emlékszem (persze akkor jó kis intenzíven tudnak jönni)
Pihenjetek,nálunk Apa elvitte a lányokat a Műjégpályára,holnap vége a szezonnak! :(
Jaj,de jó,hogy a" sztárok" is ennyit híznak,még a végén kiderül,hogy ők is csak emberből vannak!!!!!!!!

Kép
f.ancsi
 
 


Eszter! nagyon szép név az Álmos,a mi életünkben az egyik legfontosabb személy neve is Álmos,csak ő már a 70 felé közeleg.
Annus,egy régi barátnőm pedig Izabell volt,nagyon vagány,helyes lány,én is kacérkodtam az Iza névvel!

Kép
f.ancsi
 
 


Ancsi,
pihizz te is, használd ki az időt :)

Annus,
milyen az a babazene?

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


ÉN megpróbáltam utánanézni a Szillének. De nem nagyon találtam róla semmit. Gyöngyöm, honnan jön ez a név? Annyit találtam csak, hogy egy tündér neve egy Wass Albert könyvben. (Én nem olvastam.)

Eszter: szerintem nagy bunkóság így viselkedni. Szégyellhetik magukat a kollegák...

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu,
köszi, akkor nem csak én gondolom így :)

Tünci hogy vagy?

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Esztó: ma nem volt még lázas. Épp alszik. Olyan vicces, mert nálunk ha alszik a gyerek, akkor néma csönd van, suttogás stb. Most meg csak fél órát aludt kb. délben a kocsiban, és erre most elnyomta az álom, de úgy alszik, hogy közben az uram vasbetont fúr a másik szobában. :shock: Egyelőre nem ébredt fel. :o

Kép
Kép
tinu
 
 


Annus köszi,kipróbálom,ha az utolsó adaggal is végeztem.Még mindig vasalok.Brrr...Már nagyon fáradt vagyok.És még mindig fáj a fejem.Szerintem le is fekszem most picit,és utána folytatom a melót.Szerintem kétoldali vasalásundorom lesz holnapra. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle, akkor jól félreértettelek, bocs.
Tinu, annyira sajnálom a kislányodat, sok vírust- bacit össeszed.

A babazenéről jut eszembe, ha vki priviben küld e-mail címet, elküldöm nek az Álomszép zene babáknak 2 albumot. Mondjuk ez nem pocakos korra való, hanem megszületés után altatáshoz.
Van még:Gryllus, Diana Krall,Utassi Árpi mesék, Cirmos cica, Zene ovi, Mese ovi

Kép
Kép
zili
 
 


Tinu,
remélem Tünci hamar jobban lesz. Fúrjatok csak tovább :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Én is fekve nyomom :wink:
Vendég
 


Az álomszép zenéből megvan az 1 is nekem!
Mindjárt mutatok egy oldalt!ott sok mindent le lehet tölteni!
Zene,mondóka,mese stb.
http://manoportal.gportal.hu/

Én ma innen töltögettem :lol:

annus11
 
 


Nem tudtam aludni,zakatolt a fejem. Akartam mindig kérdezni azokat az anyukákat,akiknek nagyon kicsi a másik gyerkőc is,mint pl. Panndinál Zsófi.Hogy oldjátok meg a babakocsi kérdést?Testvérfellépőt veszel Zsófinak,vagy nem mentek hosszabb utakra?Egyáltalán izgat,hogy a két picikével hogy tervezed?Mert én is ilyesmi kis korkülönbséget szeretnék,és nem tudom elképzelni.Mondjuk én még az elsőt se,de ezt már kifejtettem. :lol: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Nem veszünk. Zsófi hónapok óta nem babakocsizik, gyalog jön, vagy motorral :) Remélem így is marad. Egy órát bír sétálni, kb 2 km-t, szóval ha egyedül megyek velük, akkor ennyit sétálunk csak :) Ha jön Apa is, mehetünk messzebb, mert ő a nyakába veszi :)
Vendég
 


Sziasztok,

Én is ki fáradtam ma rendesen egész nap főztem, sütöttem meg sikáltam nemtom mi jött ma rám de nem birtam le álni aztán pedig sétáltunk egy jót de a derekam az fáj rendesen.

Annus, köszi a linket nagyon jó dolgok vannak ott és mióta kerestem pár mesét itt meg minden megvan.

Anita, most akkor már megvan az öröm mert az irásaidból is sugárzik. :D

Zili, én küldtem privit!

Én sem veszek semmit Jázmin már régóta gyalogol mióta pedig nő a poci az őlembe sem szokott kérőzni, de nálunk is apa nyakában szeret lenni.

Tücinek, jobbulást!
Böbi, bátyádnak is jobbulást.

Pumukli, sem volt már egy ideje.

Esztó, Panndi pihenjetek!

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


háj

nevek
na mi ezert sem aruljuk el, ne fikazzak... senkinek semmi koze hozza.. Eszter, sztem szép név az Álmos, nekem az Ábel is tetszene, de apának nem. Annus, az Iza is aranyos nev.
Ferjem Peter, még Balint lehetettt volna, de a nagymamaja olyan hulyen mondta ki, h Baaáálint, mintha hányna, szova nem az lett. Nekem a Bálint is tetszene, de fenti okok miatt nem az lesz.
Vendég
 


Igen,egyre többen tűnnek el...de inkább pihizzenek!Biztos mást is megviselt ez a hülye idő :roll:

annus11
 
 


Petra!
Amúgy szerintem így is nehéz nevet választani!Hogy mindkét embernek megfeleljen.Ugye az ember lánya nem ad olyan nevet a gyereknek ami nem tetszik a kispapának! :wink: Mi is addig kerestük amíg mindketten nem bólintottunk rá!

annus11
 
 


Aki kért, annak küldöm, a gmail-be lassan töltődik ( mobilnetünk van, sz@rt ér, de legalább van...)Ági, majd írj ez este folyamán, hogy megkaptad-e, és meg lehet-e nyitni.

Annus, ez tök jó oldal, nem is ismertem, csak azt ami januárban egyik napról a másikra bezárt, mindenféle zene, könyv, játék stb volt.

Kép
Kép
zili
 
 


:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.17 09:55-kor.
Vendég
 


Zili, persze irok visszajelzést!

Nevek,
Nem kell másokra adni ki mit mond, nekünk példáúl pont a családból mondták az Árminra, hogy na már megint találtunk egy nevet meg hogy honnan szedjük ezeket a neveket, de ez a szülök dőntése szerintem és más véleménye nem érdekel, persze az bánt engem is mikor ilyen meg hasonló beszólásokat kapunk.

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Zili!
Aha!Szerintem is jó oldal!Igyekszem minnél többet leszedni,mert a végén ez is eltűnik egyszer csak....
Meg régi mesék is vannak fenn,amik különösen tetszenek nekem!

annus11
 
 


Sziasztok!

Voltunk anyuék,Gréti örült Zolikának!Én meg ettem!

Esztó,a munkatársakat............le,mert szép név az Álmos!!!!!!
Feküdj,hidd el kész lesz a konyha nélküled is!!!!

Panndi,te se moss!Most a pihi helye van!

Zili,nekem is elküldöd??? frankoneanita@gmail.com címre.Köszi

Na mára eltünök,mert vacsi,fürdés.
Gréti nagyon hisztis,én már a falat vakarom tőle!

Tinu,Tüncinek sok gyógypuszi,remélem nem tüdőgyulladás!!!

Szép álmokat mindenkinek!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Petrus,
Nekünk se árulod el? :lol: nem mondjuk el senkinek ígérjük :)
Az Ábel nekem is tetszik, apának nem :( Nekem egy csomó Bibliai név tetszik, de ezzel igencsak egyedül maradtam :)

Anita,
pihizz te is.

Annus,
nagyon jó az oldal. Köszönjük.

mindjárt kész az étkező...:)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Gyöngyöm!Köszönöm,aranyos vagy,de ez nem rajtam múlik.Erik nagyon jó baba.Nem okozott semmi gondot,nehézséget,fájdalmat,kellemetlenséget eddig. Remélem így is marad.Azt a kritikus egy hónapot leszámítva maga a terhességem egy álom. Nem is lehetne tökéletesebb.Csak a körülmények ne lennének,de hát azt kell elfogadni,amit mérnek nekünk.Szóval jó kedvem van,mert ebben a percben befejeztem a vasalást.Még a mosógép menni fog néhány órát,meg hajtogatnom kell,meg felmosni,de utána mára minden meglesz. :lol: :lol: Holnap még a virágokat kell átültetni és megzuhanyoztatni.És utána jöhetnek a picike holmijai.Jajj alig várom már a kicsi ruhácskák és cuccok pakolászását. :lol: :D De először a kabalákat fogom kimosni,amiket kiteszek a szobájában.Szóval szerintem két hétig megállás nélkül menni fog a mosógép.Meg ki kell fertőtlenítenem majd a műanyag kádat,meg előkészíteni mindent,hogy kéznél legyen majd. Lányok,milyen cuccokkal mit kell csinálni???Kicsit tanácstalan vagyok miket kell lemosni vagy fertőtleníteni.
Segítenétek? Aztán három hét múlva pakolhatom a kórházi pakkot. :cry: :( Jajj ettől mindig úgy elszomorodok.Nem akarom, hogy kint legyen!!!!Olyan jó vele így !!!!!!Annyira szeretem érezni, ahogy csuklik,ahogy tornázik.Annyira fog hiányozni ha kint lesz. :cry: :( :cry: :(

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Anita, persze, küldöm, folyamatban van, naaagggyon lassú, 1 szám 3-5 erer KB, és 12 szám van, sztem jó későn leszek kész, ezt nem gondoltam volna.....Mármint, hogy ilyen lassú ez a fránya gép..
Addig is linkelek egy oldalt, csemegézni. Ingyenes.

http://www.mp3club.hu/

Kép
Kép
zili
 
 


Kutyafüle!

Én meg pont arra várok h kinn legyen!Jobban örülnék ha gyorsan eltelne ez a pár hét...nekem kinn jobban tetszene :wink:
Bár most kaptam ki,hogy ne lovagoljak már ezen a fronton,bemesélem magamnak h emiatt elöbb jön.Na de csak én érze h milyen a frontoknál!Ha jön egy ilyen frontocska ami most volt a héten,és mondjuk a 37-38.héten ...hát,ha úgy állok én is akkor simán el tudom képzelni :wink:

annus11
 
 


Ha kell én is át tudom dobni ezt amit Zili küldene!Nekem nem mobil netem van,hátha gyorsabb lenne!

Zili!
Te tömörítve küldöd?

annus11
 
 


Kutyafule

olyan aranyos vagy, ahogy keszulodsz :) en csak tavolrol tudom navigalni a dolgokat, meg listakat irok, hogy majd mit hol kell megvenni
nekem a vedono mondta, hogymajd megbeszeljuk, mit kell vasalni meg hogy kell mosni fertotleniteni stb
rem. hahazamegyek, akkor ezeket meg tudjuk beszelni
Vendég
 


jaaa, es en még nagyon nem szeretnem, ha kint lennenek!
Vendég
 


Sziasztok!

Zili! Küldtem privit!

Ma Amina is nagyon hisztis volt, már alszik. Teljesen kiborított, úgy érzem, hogy ideggörcs lettem a nap végére. :? Most fagyizok, hátha jót tesz. Meg hát rossz hírt is kaptam ma. Meghalt a cicánk, aki Anyukámnál lakott. Jó pár éve nem lakott már velem, de vele nőttem fel. Kamaszkoromban neki sírtam el a bánatomat. :cry:

Kép
Kép
g_reny
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: