Új privát üzeneted érkezett!

manna,

XX. kerület, Pesterzsébet

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Bocika, Gabi!
Kapja a Normaflort azóta, hogy elkezdtem adni az antibiotikumot. Kezdek nagyon kétségbeesni. Tegnap du 5-kor evett 60 tejet 7-kor elaludt és hajnal fél 3-kor kelt először. Picit evet ciciből de tényleg alig van valami a cicikbe. Azóta is folyamatosan alszik, néha felébred akkor cicire teszem semmi más nem kell neki, de hamar visszaalszik rajta. Az előbb ivott pici teát. Mit csináljak? Láza nincs nem is volt de így is kiszáradhat ugye?

Kép
Kép
Kép
erika26

Sziasztok!

Manna adnék egy címet, hogy hova hozhatod a sütit... :D :D

Erika szerintem vidd be valami ügyeletre, mert ez nem hangzik túl jól!

Tegnap volt az első olyan esténk, amit apával együtt töltöttünk Dani nélkül..., szépen elaludt, mi meg tévéztünk, összebújtunk... 8)

Bocsi mindenkitől, akinek nem tudtam elküldeni a szakácskönyvet, de bárki letöltheti, a 487. oldalról!

Kép

Kép
dcili81

hol vagytok???

KépKép
KépKép
mush589

Mush én a nappaliban...

Kép

Kép
dcili81

A kapucsengőnk megbolondult... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Folyamatosan csenget, pedig nincs is ott senki!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
dcili81

bocsi. az en gepem nem volt hajlando frissiteni :evil:

KépKép
KépKép
mush589

kubu. tok jo, akkor mi majd setalhatunk jokat egyutt nyaron, amikor majd megyunk haza.
merre erzsebeten?

KépKép
KépKép
mush589

Ma kipróbáltam a kocsit, elmentünk boltba, imádom!!!! Annyir jó vezetni, hogy hihetetlen és tök jól kilátok még törpe létemre is :lol: :twisted:
És az új rádió is állatul szól :D
Csak le kell mosni :oops: :oops:

Kép

Manna: az én tippem az, hogy süss :lol:

Kubu: nagyon édes Marci! Mennyi haja van! :shock: :D

Erika: akkor szerintem is ügyelet...

Cili: verd le :twisted: :twisted:

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!!!

Enikő:hát eddig csak két nap csinálta ezt a nem evést,de nem egész nap,hanem csak olyan du 5körül.Aztán akkor kihagytam azt az evést és már csak fürcsi után kapott cicit.De érdekes módon nem is volt éhes,nem is sírt kaja után.Nagyon bepánikoltam,de aztán két nap után mintha elvágták volna....ÉS akkor te most nem is tudod szoptatni?Egyáltalán nem is fogadja el a cicit?

Bébic:tök jó h jelentkeztél,örülök h jól vagytok és édes a kispasid :lol:

Manna:micsoda ari fiacskád abba a csíkos ruciba,és azok a szemek... :lol: :lol:

Kubu:Hihetetlen mekkora haj van Marcellnek,a második hajas bab itt a fórumon:):):):):)
A második képen olyan mitnha kislány lenne,nagyon édi :lol:

Erika:sztem is vidd ügyeletre

Gabi:nagyon szupi a kocsi,most aztán lehet 1000-rel csavarogni :lol:

Nálunk tök jó idő van elállt az eső,kicsit a nap is süt,ráadásul még hideg sincs,úgyhogy irány séta.
Rakok fel én is képeket.

solya051020
Káld

Gabi:most nézem a képet,nálatok még van hó???????

solya051020
Káld

Solya: köszi :) Hát, hó már csak itt-ott van, főleg ahová el lett lapátolva...

Kép

Kép
gabilany79

Na és akkor rólunk egypár kép:

Kereszelőn: Kép

Ilyen ügyi az én drágám,nem is sírt pedig hideg volt a víz :lol: :lol: :lol: : Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Bocsánat ha sok voltam :oops: :oops:

solya051020
Káld

Solya: nekünk is ilyen babatornáztatónk van, csak a lógók mások rajta kicsit :)
Édesek a gyerkőceid nagyon.

Kép

Kép
gabilany79

erika. van eleg pisis/kakis pelusa gergonek?
esetleg a vedonovel nem tudsz beszleni?

KépKép
KépKép
mush589

gabi. jo a kocsi!

mi holnap hozzuk el, ha sikerul, mert most mar apa is tok beteg. ejszaka alig aludtunk. ugyanaz a baja, mint nekem.hanyas, hasmenes, remeg, fazik, faj mindene.
remelem Sophie nem lesz beteg ennyire. o "csak" sokat kakal. remelem megkapja a antitesteket az anyatejbol.
nagyszulok jottek segiteni, elvittek setalni. rohanok gyorsan hajat mosni/zuhanyozni.
ma mentem volna kozmetikushoz, de sajna a betegsegek miatt ennek lottek.

nagyon edesek a gyerkocok!

KépKép
KépKép
mush589

Gabi:tényleg,emlkészem mikor felraktad róla a képet nem is olyan régen.És köszi a dícséretet. :)

solya051020
Káld

Cili!
Nincs véletlenül a második rész is pdf-ben meg? Mert kinyomtatnám és ugy szebb lenne! :wink: :wink:

Gabi!
Szép autó!!!

Galzsuzsa!
Köszi a hozzászólásodat! :)
susy75

Nemtom, hogy ez a melegfrontnak tudható-e be, de Domi egész nap nyűgös. Ha nem eszik vagy alszik, sokat sír.

A tököm tele, hogy mindenki azt dumálta, hogy milyen rohadt fontos a napirend. OKKÉ. Fontos. De azt senki nem mondta, hogy ez a napirend minden héten megváltozik....áááh mindegy feszült vagyok és biztos Domi is ezt érzi.

manna
mannababoca

Manna nálunk is ugyanez a helyzet!

Kivagyok, ma kb 1,5 órát aludt egész nap Dani. Ja és egész nap lóg rajtam. Annyit ittam már mint egy gödény...

Suzy megpróbálom átküldeni!

Kép

Kép
dcili81

Suzy átment!

Kép

Kép
dcili81

Nem mégsem kaptam egy választ, hogy a freemailekre nem megy át! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
dcili81

Cili!
Küldök egy pü-t másik mélcímmel! :wink:
susy75

Sziasztok!
Mi is megvagyunk! Anyóséknál voltunk. A fiúk felmentek a Bükkbe szánkózni, én meg óriásit sétáltam Hunival, aki ezt 2 és fél órás alvással díjazta. Leültem a diósgyőri vár tövében egy padra, hétágra sütött a nap és hosszasan néztem ki a fejemből. Olyan jó volt! :lol:

Mush! Nálunk naponta 4-5 kaki van, az aranysárgától a zöldig minden színben, és darabostól teljesen híg állagig. Ez mind normális, hiszen a mi székletünk sem egyforma, attól függ, mit és mennyit eszünk.

Erika! Nagyon sajnállak benneteket, mielőbbi javulást kívánok kisfiadnak, és sok energiát neked!

Kép
Kép
szeles4

Délután barátoknál voltunk, a kisfiuk 1,5 hónappal idősebb, mint Kristóf. Kicsit paráztam, mert kb. egy órát aludt a gyerkőc egész nap több etapban, és már a délutáni szopi előtt olyan hisztis volt hogy még. A kocsiban persze két perc alatt elaludt, de annyira, hogy a vendégségben kitettünk a teraszra, és még ott is nyomta 1,5 óráig. aztán mikor felébredt, tök jól elvolt a macijával az ölemben, tudtunk dumálni meg kicsit "összeeresztettük" a két gyerkőcöt. Hihetetlenül jól viselkedett :)

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!
Elnézést a zavarásért, de én már elkezdtem beszerezni a tavaszi-nyári cuccokat. A tavalyiaktól azonban nem férünk, így eladok egy zsáknyi ruhát. Nézzétek meg, mik vannak. Olcsók és jók! Fiúknak és lányoknak egyaránt!
http://picasaweb.google.hu/visnyei.andi/EladoLanyosHolmik#
http://picasaweb.google.hu/visnyei.andi ... iusCuccok#
Egy klikket megér!
Szép estét!

Kép
an°°di

Sziasztok!
Voltunk a Tűzoltó utcai klinikán. Nagyon aranyos doktor nénit fogtunk ki és nagyon megnyugtatott. Azt mondta semmi baj nincs, felejtsük el az antibiotikumot nem is kellett volna, a tüdeje tiszta és csak azt értük el vele, hogy a pociját kikészítette. Annyira éreztem már az elején, hogy ez nem lesz jó. Nagyon gondolkodom, hogy keresünk másik doktor nénit. Meg kellett szopiztatnom, csak 60-at evett, de mostanában ennyit szokott. Azt mondta, hogy azért nem fogadja el szopi után a tápot, mert az anyatej nagyon édes. Szóval a lényeg, hogy az orrszíváson kívűl semmi mást nem kell csinálni. Remélem mostmár helyre jövünk.

Musi! Volt rendesen kaki és pisi is a pelusban csak az ijesztett meg nagyon, hogy ennyit alszik és tényleg nagyon keveseket eszik, az igaz, hogy 1,5-2 óránként etettem délelőtt, de alig evett és már aludt is.
Nem tudom vissza fog e állni a tejcsi, de olyan jó lenne ha legalább annyi lenne amennyi volt.

Köszönöm mindenkinek a biztatást.

Kép
Kép
Kép
erika26

Solya! Édesek a gyerkőceid!

Gabi! Nagyon szép autó! Jó nagy!

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
erika26

sziasztok

kubu
aztaa mekkora haja van neki :lol: :lol: :lol: és szupi hogy erzsébeti vagy mert én meg csepeli de tőzsgyökeres böskefalvi. merre lax ott??

2-ik hajas baba? Izának is van bőven haja :lol: :lol: mint csattos képek mutatják :lol: :lol: :lol:
Kép
Balum a hevenyészett kötés után
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Erika: de jó! Viszont a doktor nénid akkor :evil:

Kép

Kép
gabilany79

Erika:köszi a dícséretet,jaj de jó h voltatok dokinál,és h ari is volt ráadásul a doki.Én a helyedben váltanék.

Vera:jaj BOCSÁNAT!!!!! :oops: :oops: Tényleg Iza is hajas baba. :lol: :lol: :lol: :lol:

solya051020
Káld

Mush, Erzsébet városközpontban lakunk, pontosabban a Spar-Meki utcájában. Rokonok vannak itt ? Kihez jöttök ? És mikor és mennyi időre ?
Hogy vagytok, hányás, hasmenés múlik már ?

Gabi, szupi az autó nagyon.

Solya: tündériek a gyerekek.

Erika: jobbulást kívánok a kisfiadnak, milyen volt az éjszaka ? Ja a doktornénit dobnám ! :twisted:

Vera, a híd lábánál, nem régen költöztem ide a férjuramhoz, jó volt felfedezni hogy a Duna part nincs messze, szeretnék majd ott is sétálgatni..

Izának is rengeteg haja van, mindenki azt mondja hogy majd ki fog hullani Marcim mostani haja. Ez komoly ? Mikor várható ez ? Remélem nem egyik napról a másikra. :lol:

Van valakinek tanácsa arra hogy mit csináljak Marci homlokával, picit érdesebb a bőre ott. Nincs anyatej, csak tápszer, de nem hiszem h ez okozná.

Süt a nap, lassan rábeszélem apát h menjünk ki a Margit-szigetre vagy esetleg a Normafához sétálni.

Szép napot Mindenkinek :D :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Nagyon jó képek vannak megint!

Manna, már korábban is figyeltem, hogy nagyon szép képeket csináltok, ezt milyen géppel teszitek?

Erika - remélem, most már megjön Gergő étvágya!

Andy - az a légzésfigyelős riasztás, ami nálunk szokott lenni, az még "csak" figyelmeztető jelzés, 1-9-ig méri a gép a mozgás ergo légzés intenzitását, és úgy van beállítva, hogy ha 3-as alá megy, jelez. Na nálunk időnként 2-es, ilyenkor jelez, tehát van légzés, csak lelassult vagy ilyesmi. Elején rossz volt, de már megszoktuk és nem ijedünk meg, nekem inkább megnyugtató, hogy már ezt is jelzi.

Kép
trombibébi

Kubu - hát nem semmi szülésed volt neked se, de nagyon szép a végeredmény!:)

Kép
trombibébi

Sziasztok Lányok!
Egy zugolvasó jelentkezik! :) Egy ideje már követem az eseményeket itt, ha nem bánjátok csatlakoznék ehez a jó kis csapathoz. Én is decemberben szültem a második gyerköcöt.
rhkrisztina

Jó reggelt!
Nagyon jó éjszakánk volt és Gergő eszik! :lol:
Azt nem is írtam tegnap, hogy felhívtam a védőnőt délelőtt és ő azt mondta, hogy ha úgy is kevés a tej ne szoptassam és akkor elfogadja a tápot. Én meg ugye mindig szopival kezdtem és próbáltam minél tovább, hogy talán visszajön a tejcsi. Erre a doki néni azt mondta, -amivel lehet, hogy nem értetek egyet, de nekem bejött-tegyek a tápiba egy pici cukrot és el fogja fogadni. Igaza lett és így tudom szoptatni, mert ha csak 20-30-akat is szopik akkor is megéri. De a legtöbbször azért 60-at is megeszik.

Kép
Kép
Kép
erika26

Rhkrisztina! Üdv köztünk, mesélj magatokról!

Kubu! Tényleg nem semmi szülés, de ekkora súllyal nem is csodálom! De nagyon szép Marcell és az a haj! Nem egyszerre fog kihullani ne aggódj!

Vera! Balu édes a nagy kötésével! Remélem már jobban van! Nem normálisak a kórházban, hogy még egy gyereket is így kezelnek! :evil:

Megyünk ki a napsütésre! TAVASZ VAN!!!!!!!! :D :D :D

Kép
Kép
Kép
erika26

Sziasztok!

Krisztina, Kubuspace: Üdv köztünk! :D

Gyönyörűek a bébik! :D

Andy: csak egy ötlet volt h menj el a másik csajhoz.. mert ahogy érzem aggódsz rendesen, és én nem nyugodnék bele h azt mondta h nem stimmel valami de várj 2 hetet,,, nekem a csaj azt mondta h a lényeg az idő.. akkor mire vár a másik?? :roll:
Mi kedden megyünk megint.

Erika: örülök h javultok.. dokinénit lecserélni! :evil: én is nagyon fontolgatom.. receptíráson kívül sok hasznát nem vesszük... :?

Mush: remélem jobban vagytok már!
Cili: köszike h felraktad a szakácskönyvet!

Tegnap mi is kirándultunk a nagybevásárlás után mert olyan szép napos idő volt!
No meg le kellett dolgozni a sütiket,, itt volt nagymamám, és 2 nap alatt eltüntettünk egy nagy halom pogácsát, és egy nagy tepsi zserbót.. :oops:

Végre megjött a TGYás! juhéé gazdag vagyok 8) :lol:

Kép
eszterke24

Erika: milyen a tápitok? miért nem próbáltok másikat?
sztem ne hallgass a védőnőre.. amig egy kicsi tejcsi is jön ne add fel! minden ml számít!

Kép
eszterke24

Én is tavaszt akarok ide!!!!!

Krisztina: halihó zugolvasó! :D Mesélj magatokról (fotóval is, ha lehet)

Erika: szerintem is szopiztasd tovább, igazad van, megéri. Védőnéni is gonosz :twisted:

Eszterke: éljen a gazdagság! Egyébként neked utalták? Csak azért kérdezem, mert mi úgy adtuk be, hogy számlaszámmal, erre pénteken volt a postaládában egy értesítő, hogy GYÁS utalványom van a postán :? Mondjuk mindegy, lényeg, hogy nekem is pénz áll a házhoz :lol:

Kép

Kép
gabilany79

jo reggelt!

szia kriszta. hihetetlen, hogy meg jonnek ujjak. :lol:

vera. Iza nagyon edi. jobbulast Balunak. gyogypuszi a pici kezere.

kubuspace.mi a knezich utcaban lakunk, illetve az anyukam. ez kb 15 perc seta a kozponttol. tok jo majd bandazhatunk harmasban Veraval. julius 30-an megyunk es augusztus 23-an megyunk, de ebol majd egy hetet Balcsizunk valamikor. az meg nincs lefixalva.
ne aggodj a haj miatt, Sophiee fokozatosan hullik, majd jon helyette az uj par het mulva.

gabi. ugyes Kiskobold. mit szoltak egymashoz a gyerekek?

erika. jo hir, hogy gergo jobban van! ne add fel a szoptatast. felhaborito, amikor ezt mondja a vedono. nekem is ezt mondtak, amikor 2 hetes volt Sophie aztan meg minidg szopizik.
a doktor neni meg mondjon le! :evil: :evil:

KépKép
KépKép
mush589

eszterke. valamivel jobb a helyzet. mar csak a hasunk megy. a hanyas vegre megszunt.

van egy extra jo hirem. csutortok reggel a doktor neni azt mondta, hogy csak anyatejet adjunk neki (koszi :shock: )a hasmenes miatt (ami most igy utolag nem is biztos, hogy hasmenes, mert azota is rengeteget kakil). igy a tunderbogar csutortok ota tenyleg csak anyatejet kap. napkozben csak cicit, ejszaka egy kis extra lefejt tejet. most ejszaka meg f4-tol 9-ig folyamatosan cicin volt, hol az egyiken hol a masikon. ugy fajnak a bimbok, mint amikor megszuletett. a hatam is banja, de jot aludtam. :lol:
mar hetfon feltunt, hogy talan jobban szopizik, mert reggeli utan nem kellett neki potlas. meg volt, hogy sokat meghagyott.
szoval most megcsillant a remeny, hogy esetleg elhagyhajuk a tapit vagy majd csak ejszakara kell, amikor elfogyott a lefejt tej.
drukkoljatok!!!!!!!

KépKép
KépKép
mush589

Gaby: én nem utalással kértem hanem postán.

Nekem is értesitőt hozott a postás pénteken h be kell mennem a főpostára. mert itt van a posta 200 m-re de ott nem vehettem fel. :?
örülök h te is " gazdagodsz" :D
nekem már ideje volt.. majdnem 2 hónapig vizsgálták h jogosult vagyok e.. :evil:

Szupi a járgány! :wink:

Kép
eszterke24

Mush: Huurrrrá szopizás! Látod a kitartásod és a kemény munkád megérte a fáradozást!!

Kép
eszterke24

Megyek mert kajaidő van.. és megejtjük az első kengurus sétát.. :lol:

Kép
eszterke24

Eszterke! Most Milupa Ha tápink van, majd próbálok másikat hátha jobban bejön neki valami más. Pedig ez tényleg nem is büdös.

Musi! Tök jó! Nagyon ügyik vagytok! :D :D :D
Hova mentek Balcsira? Mi is lent leszünk Siófok mellett aug.-ban valamikor.

Kép
Kép
Kép
erika26

Sziasztok!

Mush: Örülök, hajrá!

Trombi: Bevallom ez a hobbim (fényezés), a gépem egy Canon EOS 350D tükörreflexes digitális masina. A képek azonban általában a 300-as teleobjektívemtől lesznek jók.

Mi este 10-től reggel 10-ig egy kisebb fél órás megszakítással húztuk a lóbőrt, így teljesen megfiatalodtam...mindezek ellenére Domi még mindig nyűgös. Olyan mintha a gyomra nem lenne rendben, mondjuk az enyém is rakoncátlankodott pár napja.

manna

Kép
mannababoca

Kép
mannababoca

Mush: hát, csak kapálóztak egymás mellett, meg bámulták egymást, barátnőm csinált képeket, ha elküldi majd dobok fel. Nyáron együtt megyünk a Balcsira velük, remélem, hogy lesz nagy cimboraság :D
Örülök, hogy javultok, annak meg főleg, hogy egyre kevesebb tápi kell :D Lehet valami a tavaszodásban, mert eddig ma gyakorlatilag nálunk is alig kellett pótlás, szinte kánaán van :D

Eszterke: én se bánom már a pénzet , ha belegondolok, hogy december óta várjuk :twisted:

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!Én is bátorkodom csatlakozni ha lehet.olvastalak benneteket sokszor és párszor írtam is még kismamiként,de már biztos nem emlékeztek.
December 16.-án született meg Kitti babánk:)
Remélem bevesztek a csapatba:)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?