Új privát üzeneted érkezett!

szép reggelt ikata én pécsre járok, doki szerintem mondta hogy
szombaton mikor csak én nem hallottam. nagynéném is oda járt majd megkérdezem, persze dokibácsit is felhivhatom a mobilján

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


lina remélem nekem is lesz olyan pöttyöm
:D

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Jó reggelt csajok


Köszönöm szépen Olivér fickónk nevében a szép szavakat. Nagyszerű kiskrapek hála Istennek :lol:

Ditus, nem láccik a gatyóban hogy súlyos lennél. Nagyon szép kismami leszel ebben a gatyóban abban biztos vagyok. Igen igazad van (mint mindig) abban hogy már akár előtte is kibontakozhat ez az érzés főleg azoknál akik már mindenek felett vágynak rá. Én is nagyon sokat beszéltem hozzá az inszemik alatt :wink:

Nellike, a császár a legtöbb nőt nem viselni nagyon meg. Nálam más volt a szitu, még nem osztottam meg veletek. Nekem komplikáció merült fel sajnos a császár alatt és igy a negyven perces műtét két órán át tartott. Sajnos amiután kiemelték Olivért, a doktorbácsi észrevette hogy annyira szétfeszült a méhem a hatalmas babától, hogy nem akart visszahúzódni, és a vérzés nem akart elállni. MIndenféle szert bevetettek hogy megmentsék a méhemet, több mint egy órát küzdöttek érte, és sikerült. Le a kalappal a dokim előtt. Akkora mákom volt, hogy leirni sem lehet. Nagyon nagy szerencsém volt hogy rengeteg a vérem és erős vagyok. Ezekról mit sem tudtam a műtét alatt hanem csak másnap mondták meg amikoris már minden velem egyidős császáros mászkált én meg mindig zsibbadt voltam. NAgyon nagy dózist kapott a szervezetem, rengeteg vért veszitett és a sziven nehezen viselte. De túléltük ez a lényeg. Az orvosom akiről csak áradozni tudok odajött a műtét után és csókolgatott, annyira féltett hogy nehogy baj legyen. Emberileg és szakmailag egy fantasztikus embert ismertem meg a személyében és nem találok rá szavakat hogy mekkora szerencsém volt. Ugye Te is Sotés vagy??? Denika tudom hogy az benned nem vagyok bizti.
pgsuska
 
 

 
 

Moncsi, annyit gondoltam rátok az éjjel amikor Olivért etettem. Hogyan telt az éjszakátok???? Danikának már jobb a pocija???? Meséltem a férjemnek hogy a férjed nehezen tolelárja Danika hasfájósságát és az ezzel járó nehézségeket, erre tudod mit mondott nekem, hogy én csak most fogok rájönni hogy vele megütöttem a főnyereményt :lol: :lol: :lol: :wink: :oops: , hát nadon kiváncsi leszek :wink: Nagyon sok pozitiv energiát küldök nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++
pgsuska
 
 


Vius,
ha kedden lesz az első inszem, akkor tuti nem szombaton kell beadnod, hanem vasárnap. Kérdezd meg a dokit, az a tuti, de ha nem hétfőn lesz, akkor biztos nem ma lesz a szurizás.

Zsuzska,
nem semmi, ami veletek történt. És még húzni akart a másik doki a császárt...
Örülök, hogy jól sikerült a műtét, és már jol vagy te is!

i.kata
 
 


Kata, hát igen. Nem hiába hajtotta a dokim a császárt, mert féltett, a másik meg húzni akarta, de azt mondta a dokim hatalmas szerencsénk volt hogy aznap sikerült a műtét. Egy percet nem lehetett volna már várni vele. Oroszlán méreteivel szétnyomta a méhemet, és ez valahol várható is volt hogy nagybaba lesz. A Jó Isten velem volt hála Istennek. És minden jó ha a vége jó :roll: :wink:
pgsuska
 
 


Zsuzska,
pont ezért félek én is. Én mondjuk átlagos méretekkel születtem, de a férjem 63 cm és 4,5kg volt. És természetes úton született :roll:

i.kata
 
 


Zsuzska!

Jó, hogy leírtad, köszönöm. Szerencséd és jó orvosod volt:) Hála Istennek! Mi a Jánosban fogunk szülni. :)

Kata! Ajjaj! Esélyes akkor a nagy baba nálatok is. Nálunk meg a két "kicsi" okozhat együtt galibát. :roll:

Bikfy! Megcsípted a laptetőt! :wink:

nellike
 
 


Dita!

Nagyon ari a pocakod és szívből kívánom, hogy a következő 9 hónapban csak nőjjön, csak nőjjön... :wink: Köszi a gratulációt, de szerintem mi már túl vagyunk a félidőn. Nem hiszem , hogy a 40. hétig 3 in 1 -ben maradunk :)

Vius!

Ha kedden van az inszem, akkor biza a Katának van igaza a tüszőrepit illetően, mert a beszúrást követő 36 óra múlva repeszt! De szerintem is hívd fel a dokit.! Ha ma este beadod és hétfő délelőtt repeszti, de csak kedden lesz inszem, az már bőven rossz! Én így tudom. 12 órán belül kell megcsinálni az inszemet.

nellike
 
 


SZiasztok,

még nem olvastam teljesen vissza, de:

aranyosak vagytok, annyira azért nem gáz a helyzet, mi is alakulunk, a 3 óra hosszas sírást sikerült leredukálni 10 percesre. :wink: Csak annyi, hogy szereti ha a mellkasunkra fektetve altatjuk el, mert a mellkas melege oldja a görcsöt a pocijában. Így el is indultuk az elkényeztetés felé vezető úton :wink:
De nem érdekel, mert csak azt nézem, hogy Danikánknak olyankor nem fáj a pocak és édesdeden alszik tátott szájjal az én vagy a férjem mellkasán :lol: Csináltam is fotót ettől, majd délután felteszem.

Bikfy,

kaptunk csodaszert a hasfájásra (Infacol) ami mindenkinél bevált. Állítólag... Adjuk neki és bele sem merek gondolni, hogy mennyire fájna neki ha ezt sem kapná :roll:

Zsuzska,

én iszom a szoptatós teát, de nem lett valami nagy tejelő belőlem. Eddig amíg Danikának kisebb étvágya volt minden nap tudtam lefagyasztani egy pohár tejet, de most hogy megjött az étvágy felélünk minden készletet, fagyasztásra már nem jut tejcsi.
Örülök, hogy jól vagytok, és nem sírdogál sokat a pici fiú. :wink:
Az első héten mindig ideges lettem amikor Danika sírt, mostmár nyugodtan kezelem a helyzetet mert szép lassan kezdek rájönni, hogy mikor mit jelez a sírás.

Búcsúzom, szopiidő van, délután megpróbálok még jönni, és addigra vissza is olvasok.

Puszi mindenkinek!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
örülök, hogy alakulnak a dolgok. Mi vagyunk a kivétel Infacol ügyileg, szegény Lili úgy görcsölt tőle, hogy csak na. Aztán kapott mást, de igazából csak az idő segített.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Hétfőn és kedden lesz az inszem.
Lili talán beteg hogy kelett vinni a kórházba?

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok!
BONI
Nagyon édesek a kis csibészek! :lol:
Mindet elfogadnám akár fiúk akár lányok! :wink:

VIUS
Ha tudod az inszem időpontját, hogy hányra kell mennetek akkor előtte 36 órával adjátok be a tüszőrepit. Nekem hétfőn lesz délelőtt 10 körül a leszívás ezért kell ma éjjel fél 1 kor beadni a tüszőrepit!

Lombikosok!
Nem tudjátok hogy holnap reggel minek kell még szúrnom egy decát?
Tüszőrepi után azt gondoltam, hogy már nem fog kelleni! :roll: :roll: :roll:

SUSKA
Nahát ezt jól elhallgattad, nem is tudtam, hogy ilyen komplikáció volt Oroszlán születésénél. Remélem most már semmi bajod nem lesz, és tényleg elfelejthetsz minden rosszat ami a terhesség alatt felmerült nálad.
A kis fickótok segít ebben! :D

A férjednek egyébként nagy ölelés és csak így tovább, örülök, hogy rendeződött a kapcsolatotok és hogy sokat segít Oroszlán körül.
Remélem csak jóra neveli majd, azért a lánya óta már ő is öregedett nem is keveset! :wink: :lol: Csak megjött az esze, nem? :lol:

Ja és mindenképp add át ÉN ÜZENEM, hogy CSAK ÍGY TOVÁBB! Büszke lehet magára!

NELLIKE
Éviék is elég sokáig húzták, remélem a ti babáitok is olyan csodálatos, fejlett babócák lesznek. Biztos ti is ügyesek lesztek.

MONIC
Nagyon ügyes mami vagy! Ha rájöttetek mi az ellenszere a pocakfájásnak akkor akár kényeztetés akár nem alkalmazni kell. Puszi Danika pocakjára!

Várom a képet!

dita75
 
 


3/4 8 kell mennem de még Férjem dolgait elrendezik azután jövök én kb 10 felé igy akkor nekem is fél egykor kell beadni
köszi Dita és még egyszer sok sikert kivánok!!!!!!!
Most elmegyek de majd még jövök össze kell takaritanom.nem rég keltem éjjel ismét táncoltattuk a jó népet!!!!
Addig is legyen szép napotok!!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Moncsi nálunk is ez van. Apa pocakján imád Oroszlán nyomulni. Én is teszek fel erről majd képet. Minnyá letöltöm. Lehet hasonló cipőben járunk. :wink: :wink:
pgsuska
 
 


Vius,
mikor kellett Lilit kórházba vinni????

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Moncsi, itt van a kép, ezt reggel készitettem.
Kép

Ezt a másikat meg tegnap, már itt látszik hogy a szeme sem áll jól, kis Terroristám :wink: :wink:
Kép
pgsuska
 
 


SUSKA
Imádnivaló ez a kis törpe ahogy elveszik a nagy ember karjában! :lol:

dita75
 
 


Sziasztok!

Ditus!
Szerintem azért, hogy ne ugorjon meg a hormonszinted, és ne repedjenek meg idő előtt a tüszők.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


BUMI
Aha .... sejtettem! Köszi! pussz! 8)

dita75
 
 


Moncsi, szerettem volna feltenni vonalzót a picibaba.hu-ról de hiába illesztem be a helyére nem akar megjelenni. Nem tudod esetleg mi lehet az oka???

Kép
pgsuska
 
 


Na most már sikerült hála Istennek!!!!!!!!!!!! Csak le kellett irnom!!!!

Kép
pgsuska
 
 


Viki mami, Boni mami,

A jó múltkor raktatok fel linkeket hogy hol lehet baba dalszövegeket találni, nem tudnátok esetleg felrakni hogy hol van ilyen, a férjem szeretné betanulni őket. Előre is köszönöm.

Kép
pgsuska
 
 


Zsuzska,
hűű, nagyon büszke az apuka :lol: A 2. képen meg úgy néz Oroszlán, mintha valamit nagyon kipécézett volna magának :lol:

i.kata
 
 


Linácska lehet félre olvastam valamit elég fáradt vagyok sajna.Suska nagyon szép Oroszlán.
Most is csak belesek .közben babázok az öcsém fiával .most 9hónapos de nagyon édi mászik mindenfelé meg már fel állt és képzeljétek az alsó két foga már kibújt most felül bújik újabb 4 fogacskája.Majd este felé jövök.
Addig is sziasztok

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Zsuzska,

ezt nem hiszem el, Danikát mi is szoktuk kis Terroristának hívni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Páromnak még egy jó pont, hogy tegnap el tudtam menni fodrászhoz, éjjel 2-kor pedig átvette Danikát engem pedig elküldött aludni :wink: Pedig nem is mondtam neki semmit...
MOst képet nem tudok feltrenni mert Danika épp szopizik így csak egy kezem a szabad :wink:

Ditám,

hajrá éjszakai tüszőrepi :wink:

Kata,

sulival hogy állsz? Ez a félév is olyan durva mint az előzp volt?

Bikfy,

mi volt a dokinál?

VIus,

drukk a hétfő-keddi inszemhez, DIta jól írta a tüszőrepi beadásának időpontját :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


NELLIKE !

Holnap után gondolok rátok! :)

Császárhoz annyit, hogy ikertesómnak 2 császárja volt, és érdekes módon azt mondta hogy a 2. sokkal kevésbé viselte meg mint az első. Bár érdekes lehet hogy más orvos is csinálta, hát nem tudom. Ja és a 2. sokkal szebben is gyógyult.
Viszont az is tény hogy a mai napig nincs szülés élménye csak kihozták a két babát és putty megvolt a 9 hónap eredménye.

Hát nem tudom, pedig neki meg volt a lehetősége a rendes szülésre csak nem merte bevállalni, mert félt. Persze tök más az ikres terhesség, ha én volnék a helyedben szerintem valószínűleg én a császár mellett döntenék mert az egész más tészta mint az egy baba megszülése. / Illetve fogalmam sincs mit választanék, mert még nem voltam ilyen helyzetben de most úgy érzem nem vállalnám be, vagyis csak akkor ha nagyon profi orvos kezébe kerülnék aki tök megnyugtató és ikerszülésekben otthon van, gyakorlott, és rá tudna beszélni! /

Egyébként sose lehet tudni hogy ki meddig tud kihordani egy babát, tudod meséltem anyukámat aki a 42. hétig !!!!! hordott ki minket és simán szült meg!!! Ja és ez 32 évvel ezelőtt volt !!!!!!!

Mondjuk ez genetika és szervezet függő mert van aki csak a 33-35 hétig tudja bent tartani a piciket, van aki végig a 40 hétig, vagy még tovább, ezt előre nem lehet tudni.

Egyébként én Gergőnél mindig rettegtem hogy nehogy meginduljon a szülés valamikor a 7.-8. hónap előtt még, valahogy annyira féltem mert nem hittem el, hogy a női szervezet valóban úgy van kitalálva hogy 40 hétig simán bent marad /jobb esetben/ a babó. Aztán a 35. hét körül már tudtam hogy nem lehet baj.

Ja v.ki kérdezte a pocakfájást, az összes rá kapható gyógyszer semmit nem ér, mi mindent kipróbáltunk, a homeót is, / és ismerőseink is/ és soha semmi nem vált be, / nekik se / egyszerűen kb: 6 hónaposan fejlettebbé válik a babák gyomra és szépen lassan abbamarad a pocakfájás, ezt ki kell várni, nincs más megoldás.
Ha majd megszületnek a babák és lesz v.mi kérdésed, nyugodtan kérdezz ha gondolod és nem veszed tolakodásnak a tapasztalataimat / NEM TANÁCSAIMAT, mert én is utáltam a tanácsokat hisz nincs két egyforma baba !!!/ mert én abban már otthon vagyok 4 éve, de a BMC még homály, abban nem vagyok otthon! Puszi, írj holnapután mi volt 4 D-n!!!
csézjang
 
 


Lányok!

Mielőtt bárki azt hinné hogy császár ellenes vagyok, nem így van, ha orvilag indokolt, csak sajna nagyon sok ismerősöm úgy kérte hogy ez a divat és mellesleg sokkal rövidebb és egyszerűbb. Én nem értek velük egyet de ez az én véleményem.
csézjang
 
 


Monic,
nálunk a 3 órás éjszakai műszakok után "Törpegengszter" volt a megszólítás :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Monic,
ez a félév még durvább, mint az előző. Pont tegnap délután beszéltünk a dékánnal és sikerült rávilágítanunk pár dologra, amiről fogalma sem volt... Fél 7-ig bent csücsültünk az irodájában :roll:

i.kata
 
 


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Linácska,

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kata,

akkor eredménnyel jártatok a dékánnál? Most fogsz diplomázni ugye?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Mi most elvonulunk aludni, előre kell pihenni az éjszakára...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


kata: Felszívótűm az nagy, csak mindig spriccol. A beadótűm az elég vékony, csak nekem a hosszabb vált be.

zsuzska, monic: Szép babák!



vicky79
 
 


Moncsi, Danika nagyon aranyos. Kis terrorista ő is. Nagyon lehet imádni őket. Ma este a férjem ügyeletes, ő lesz Oroszlánnal én végre pihenhetek egyet megint.

Kép
pgsuska
 
 


Ciao Pipikéim!

Természetesen dolgom végezetlenül jöttem haza a kórházból. Az asszisztensnő elzárta de úgy a leleteket, hogy még a dokim se fért hozzá. Így aztán hétfőn újra játszok. Azt hittem, hülyét kapok. :x

KépKépKép
bikfy
 
 


Ditus, Vius!
Szurkolok, de úgy hogy azt el se hinnétek. Hajrá csajok.

Moncsi, Suska!
Mindig úgy örülök, mikor írtok, még a hasam is bizsereg az izgalomtól. Csodás kisgyermekeitek vannak.
:wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Megjöttem... Már félig-meddig visszaolvastam és mit látok?

Bikfy

Gratula a 2 laptetőhöz!!!!!!



Suska

Oroszlán egy tündér..... :lol:

Monic

Sajnállak az éjszakák miatt... :(

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Vius

Gratula a jó hírekhez! Hajrá inszem!!!!

Ditus

Szép nagy tüszőket növesztettél! Sztem a méhnyálkahártyád is nagyon szép vastag! :D De hol van még hétfő.... :lol:

Linácska

Ilyen korban még nem normálisak ezek a dolgot? A barátném kislánya elmúlt már 3 éves, haláli okos, de ő sem eszik valami szépen....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára *dy* 2009.02.28 18:50-kor.

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Monic,
mekkora hatalmas kezei vannak a fiadnak :shock:

Rodina hova tűnt????? Rég nem írt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Nellikém!
Képzeld, csak ahogy olvastam az írásod, akkor vettem észre, hogy reggel laptetűm lett. Köszi, hogy figyelmeztettél. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy

Nem is Te lennél, ha észrevetted volna!!! Nem ezért küzdöttél napikig?! És még nem is reagálsz rá..... :lol:

Kép Így fogom elporolni a fenekedet!!!! :lol:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Bikfy

Na, mondhatom ez szép.... Sikerült 2 laptetű, és máris nem jössz harcolni? :twisted: Én meg beszélegetek itt magamba.... :shock:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Itten vagyok Pici Rigó, csak nagyon megijedtem tőled. Elég vadnak tűnik ez a porolós módszer, de igazad van, megérdemlem.

KépKépKép
bikfy
 
 


Na, kezdődhet a harc? :lol:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy

Hajrá, kezdhetünk. Tegnap nagyon kerestelek. Merre voltál? :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Monic,
most írom a szakdogát. Elvileg be kell fejeznem április elejéig, de pont azért volunk bent, mert egyedül a mi szakirányuknak kell addig elkészülnie, mindenki másnak 1 hónappal később (és csak félig...), vagy egy egész félévvel később :roll:

Vicky,
miért nem jó a rövid? Ha már felszívtál mindent a hosszúval, akkor csak kicseréled a tűt és már be is adod.

i.kata
 
 


Katus!

Mi a témája a szakdogádnak. De jó, hogy nekem most azt nem kell írni. :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Linácska,

nagy lapát keze van mert férfi :lol: :lol: :lol: :lol:
Szerintem sem lesz gond Lilivel, de nagyon figyelmesek vagytok, hogy elviszitek fejlesztő pedagógushoz.

Bikfy,

asszitsztensnő :evil:

Nellike,

szerintem ne félj a császártól, ha úgy biztonságosabb az ikreknek . Azt kell nézni, hogy mi jó nekik. Minden szülési formának van előnye és hátránya.
Amikor én már 11. órája vajúdtam és mondták, hogy császár lesz akkor én már nem törődtem semmivel csak azért könyörögtem, hogy császározzanak meg, de azt is altatva mert nagyon fáradt vagyok. Aztán az oxtocin hatására megindult a szülés és akkor már azt akartam, csak legyek már túl rajta :lol: :lol: :lol:

Cséjzang,

fél éves korig húzódhat a pocifájás? A babakönyvben 3 hónapot olvastam. :shock: Fél év az nagyon hosszú idő.... éjszakázva meg pláne...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dy!
Megint eltűntél? :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: