Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Danidaniel
Szépek vagytok!
Irigykedem a ficánkolás miatt :cry: :wink:

Rilla
Te nem teszel pocakképet? :wink:

Tündi
Most már kezdem egy kicsit hinni is, hogy kisbabám lesz :wink:

Piroska
Mi egy tangó-válogatást szoktunk hallgatni :wink:
Tűsarkút én se szeretem...

Irdab
Ez már pocak:roll: :lol: :wink:

Bim-bam
Én nem megyek AFP-re...
Majd 3 hét múlva UH-ra. Tényleg, kell kérnem időpontot

Beus
Én is kíváncsi leszek a pocakokra
:lol: :wink: :wink:

Madaran
Én még nem érzem a mozgását!

Mimi
Kávét én is iszom és jó sok csokit eszem... meg igazi marhasültet (igaz, én mindig jól átsütve eszem)

Noki
Apa örülhet, hogy még nem igazi a hangod :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég
 


Kata!
Az AFP az csak itthon kötelező.Én azt hiszem más országban már nincs is.Már mindenütt rájöttek,hogy megbízhatatlan,de annyira,hogy 50% a rossz eredmény.
AZért ez eléggé durva.
De talán 1-2év(sem kell)és itthon is beszüntetik.Talán van ahol már nem is kell,mert a kombinált teszt van helyette.No meg az ultrahang.
Tényleg,nálatok milyen vizsgálatok vannak?Vérvétel meg hasonlóak,doki védőnő??Hogy működik ez ott??
Ja marhahús.Bélszín félig átsütve,libamájjal lecsóval :lol: :lol: (talán ez a Budapest módra?)Húú de jól tudnék lakni belőle :wink:

mimi12
 
 


Irdab,
nekem a Zorka a nyerő :lol:

Mimi,
nem tennél fel pocakfotót. Ma azt mondta az angoltanárnéni, hogy nincs is hasam, de főleg nem 17. hetes pocak. Most tiszta frászban vagyok. De biztos minden ok, mert mozogni meg érzem, igaz ma csak délelőtt, meg délben, azóta még nem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 

 
 

Bikmakk,

Nagyon köszönöm az információkat, IgM határon van, de pozitív; IgG viszont iszonyat magas. Tehát valószínűleg régebbi fertőzés, de többet tudok majd a vizsgálat után. Próbálok nem ráparázni, köszönöm a megnyugtatást.

Irdab,
Nagyon szép pocid van

Kép
danidaniel
 
 


Sziasztok!

Lina:ne aggódj, ha jól emlékszem a mnúltkor tettél fel pocifotót és ott már szépen látszott.

Én nem is érzem egyfolytában a mozgását pedig 2 nappal előrébb tartok :) .

Bár mikor a szinházban voltam mintha ott egyszer jobban éreztem volna.Mondjuk azóta sem vbolt olyan igazi élehet,hogy a jusicalt kellene hallgatnom?? :)

Márk ma megint anyuméknál alszik én meg majd holnap megyek hozzájuk.

Cdináltam én is ma pocifotót.Sajna a minősége nem túl jó,mert a telefonommal készült.Vmint teszek fel Márkról is képeket.

Irdab:nagyon szépa péocid. Nevek:Zora vagy Hanga legalábbis nekem ez a kettő tetszik, Mimivel viszont egyetértek a Lia a Balla miatt nem a legjobb választás.

Cipő:én is inkább laposakat hordok ill. főleg sporcipőt.

Márk előtt szerettem a közép magas cipőket,de eg babával sétálni főleg a játszótérre menni a laposabb sokkal praktikusabb.

Tündi:jó 7végét nektek. Várunk vissza.

Noki:örülök,hogy jelentkeztél.Jobbulást neked.
Hála istennek én elég hamar kilábaltam belőle. :)

Néha szoktam én is bűnözni cola ügyileg akkor inkáébb lightot iszok. ásványvizből én az enyhe változatott tudom meginni.

A tartárról jutott eszembe múltkor anyum mh-én ebédeltem és a ránotott sajt mellé simáén kértem tartárt.Ez eszembe sem jutott hogy nem lehet. Kép Márk kis barátnőjével Kép Márk a játszin Kép pocikép 17 hetes Kép Márk Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Judit: Gratula a kukishoz. Ebből már tuti nem lesz kiscsaj :D

Adri: Jól látod a terhesség végét. Mármint a ventillátorra gondoltam. Olyan mintha én írtam volna 2007-ben. (Ádám szeptemberi) De én még ráadásnak magamra terítettem egy hideg vizes törülközőt. De csak ha nem látott senki. Egyébként fitt voltam és üde.

Kata: Neked is már alakul a pocid.

Imádom a szénsavasat, a Cola-t meg pláne. Próbálom visszafogni magam. Reggel én is szoktam egy kis kávét inni sok tejjel.


Tegnap voltunk kajálni. Az étterem zsúfolásig volt. A helyünk le volt foglalva. Az egyik felszolgáló csaj látszólag majd el sírta magát annyira ki volt merülve. Egy baráti párral voltunk. Tök jót ettünk.

Még nem tudom mit akartam.

JA ...

Nekünk is van légzésfigyelőnk. Egyébként nem akarok senkit elkeseríteni, de a légzésfigyelő egyébként mozgásérzékelő. Tehát ha a gyerek fuldoklik akkor is mozog a teste, vagyis az érzékelő csak akkor jelez ha már leállt a légzés.
Bocs ha nagyon drasztikus voltam. Nekem is rosszul esett mikor a szemembe mondták a 3 napos gyerekemmel a kezembe, de ettől függetlenül mi használtuk.

Kép

Kép
ádibaba
 
 


Sissi: Márk olyan kis szép, neked meg pocid.

Kép

Kép
ádibaba
 
 


Lányok, nagyon köszönöm a papírügyekkel kapcsolatok válaszokat és linkeket. Mindent elmentettem, és majd még tanulmányozom.
Igen, Németországban fogok szülni, de én nem fogok ott hivatalosan dolgozni, mert itt maradok állásban, és csak 3 hónap "tanulmányútra" megyek ki, ezért itt megmarad a biztosított jogviszonyom. Ezért innen jogosult leszek tudtommal a gyedre és egyebekre - kell is, mert onnan nem kapok semmit. A férjem viszont ott dolgozik, és valamit kap is a baba után majd a munkahelyétől (de ez nem azért van, mert újszülött, hanem mert a fizetése függ attól, hogy hány fős a család), de azért az nem olyan hú de nagyon sok. Kevesebb, mint a gyed. De köszönöm a tippet, majd még utánanézünk.

Én most kicsit szomorú vagyok, hoyg semmiféle torkos csütörtökben nem votl részem, de hát egyedül vagyok itthon... De mindegy, azzal vigasztalom magam, hogy ilyenkor úgyis zsúfoltság van... :) Mint ahogy írtátok is.

ádibaba, a hirtelen csecsemőhalál, ami miatt a légzésfigyelőt ajánlani szokták, nem jár fuldoklással (és ennek megfelelő mozgással), hanem a nagyon mély alvás során a baba egyszercsak abbahagyja a légzést. Ennek a detektálására pedig teljesen jó. :)
Úgyhogy jól tettétek, hogy nem hagytátok magatokat lebeszélni róla, mert jó arra, amire használni szokták.

Kép
bikmakk
 
 


Sissi,
a tartárral semmi gond, mi a tatárbifszteken elmélkedtünk :lol:
A pocakom meg mintha még kisebb is lenne, mint amit máskor feltettem. Ok, szerintem függ attól is, mennyire vagyon felfújódva esetleg, mennyit ettem...

Légzésfigyelő: tényleg jó, és jelez, ha kell, de egy nagyon fontos dolog van azért vele kapcsolatban: Nagyon nem ér semmit, ha az ember nem tudja, hogy mit kell csinálni, ha jelez, vagyis nem tudja megfelelően újraéleszteni a babát. Mi voltunk 3 hónaposan Lilivel SIDS szűrésen a gégéje miatt megnézték, hogy mennyiszer nem vesz levegőt éjszaka. 8 óra alatt 7-szer nem vett, de mindig akkor, mikor a gégefedőjét szabadította ki, és ügyesen csinálta, szóval megoldotta. Ez a Heim Pálban volt, és ott havonta tartanak ilyen tanfolyamot. 2-3 órás az egész. Legtöbb anyuka pocakosan volt ott, 2-3, akinek már volt babája. Amúgy volt egy ikres anyuka, akire pont ott jött rá a szülés :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok

Jó sokat írtatok mostanában.
Nekem sajnos feküdnöm kell mert akkor nem görcsölök, hiába szedem a sok magnéziumot. Mondjuk nekem ez normális nagyokkal is szinte végig feküdtem. Azért titokban reménykedtem hátha csak fiatalságom volt oka, hát úgy néz ki nem. Így nagyon hébe hóba fogok tudni hozzátok jönni csak.

Kedden voltam AFP-n majd pénteken mehetek a leletért és utána végre mehetek én is UH-ra, már nagyon várom már, mert január közepén láttam utoljára babokát. Szerencsére febr. 14 től egyértelműen rugdos, így legalább abban bízhatok, hogy épségben és jól van.

Én amíg nem voltak gyereke tűsarkuztam, azóta inkább közel lapos sarkuzok. Ez valahogy kényelmesebb és praktikusabb számomra.

Colát és bármilyen szénsavas folyadékot most nem tudok meginni, de pl első lányomnál csak Cola maradt bennem bármi mást ittam akkor hánytam az első 16 hétbe, utána kicsitt jobb lett a helyzet, mást is ihattam. De van egy 17 éves nagy lányom aki okos, szép szóval és egészséges, szóval rá tuti nem volt hatással a dolog, igaz Ő a mai napig elég cola függő. De csontvizsgálat szerint amit pár éve csináltattunk, csontjai megfelelő sűrűségű. Így részemről megnyugodtam, hogy nagy gondot nem csináltam neki.

Hirtelen csecsemő halálról itt van egy jó tájékoztató anyag:
http://www.tyukanyo.hu/articles/0/69/cs ... lal-1.html

Szép hétvégét nektek.

Kenderike
Kép
kenderike
 
 


Mimi
AFP helyett inkább már Mo-n is egyre több helyen a korszerűbb, több markeres vizsgálatokat végzik.

Sissi
Neked is már szépen gömbölyödik a pocid :lol: :wink:

Nekünk lesz légzésfigyelőnk. Érdemes egyébként elmenni tanfolyamra, hogy a pánik helyett mit csináljon az ember, ha riaszt.
Vendég
 


Kép
Nekem most ekkora a pocim :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

El sem hiszem, hogy vége van ennek a hétnek, ez annyira rossz volt. Valami van a levegőben....

Ami a légzésfigyelőt illeti, nálunk lesz, mert az összes ismerősöm azt mondta, hogy ők jól tudták használni. A Linacska által említett újraélesztési tanfolyamot én mindenképpen meg szeretném csinálni, így már meg is beszéltük itthon, hogy megyünk.

A tartárral kapcsolatban én úgy tudom, hogy nem jó enni, hiszen az igazi tartár majonézből készül, amihez nyers tojást kell használni. Már nem tudom melyik kismamás könyvben olvastam. Én egyébként próbálom visszafogni a szénsavas dolgokat alapvetően, mert nem akarok nagyon puffadni. Terhesség előtt egyébként teljes Cola Light függőségben szenvedtem, de mióta tudom, hogy terhes vagyok, azóta nem ittam egyáltalán, a cukros változatot meg inkább kerülöm.

Én a munkám miatt nem hordhatok sportcipőt, ezért általában ilyen középmagas sarkaim vannak, illetve nagyon formális alkalmakra egy-két igazán magassarkú. Egyelőre ezekkel a középmagas megoldásokkal nem volt bajom. Kopogjuk le...

Adri

Kép
Kép
flake76
 
 


Ági,
megnyugtattál, egy nap van köztünk, és nekem sincs se kisebb, se nagyobb hasam. Viszont mozgást tegnap óta nem nagyon érzek, már tiszta para vagyok tőle. Lehet, hogy befordult, és mondjuk a hátát mutatja kifele, legalábbis bízom benne.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Linácska..sajnos mi is voltunk a kórházba a SIDS szürésen :oops: ..azt hiszem bennem ez mély nyomot hagyott a szörnyű emlékek miatt.Én elvégeztem a tanfolyamat 1-2 óra 1200 ft-be került úgy rémlik.Nolit Anyum éleztette újból ..14 naposan szopi közben aludt el..utána derült ki,hogy a tejcsivel baj van :cry:
nekünk teljesen nega lett a sids :P de nem kivánom senkinek azt a vizsgálatott.Te neked is fizetned kellet a szobáért ,hogy bennt lehessél vele?

Hasonló a pocim mint Ágotának ..kicsit megnyugodtam :? de én még nem érzek mozgást :oops: ez kicsit el keserít :cry: mert addig azt mondta a doki,hogy nagy baba..de akkor mi van..remélem minden ok. ott bennt.Nolit már ekkor szerintem éreztem.

Lányok :!: :!: :!:
Úgye aki volt bárányhímlős az nem kaphatja el úgye?most irt sms-t egy ismim akinél voltunk szerdán,hogy a fia Zsombor bárányhímlős lett ma reggel jöttek ki a pötyik :oops: és amig nem jön ki a pöttty addig van a lappangási idő és akkor fertűz.

Különben fiúk a hajlamosabbak a légzés kihagásra de a környezetemban volt egy csajszi akinél kellett beavatkozni. :oops:
És azt azért el kell mondanom,hogy nálluk se dohányzott senki és nállunk se.
Akkor riaszt álltalában tévesen,ha túl vastag a matrac.

Noli augusztusi igy én már átélltem a nyári kánikulát nagy hassal.Gondolom nem lesz rosszabb mert a végén nállam minden előjőtt.Nehéz légzés,fülzugás..stb...
Tetőtérben van a nappali és a háló gondolhatjátok röppentek a 30 fokok de a klimát néha be kapcsoltam.

Nevek közül nekem mindegyik tetsz :P Talán a Hanga és a Zorka kicsit jobban.

Érdekes és teljesen úgy érzem,hogy meginnt kisfiú lesz és csak ilyen nevek jutnak az eszembe..még lányon nem is gond.

Sziasztok:Csilla

Csilla

Kép
Kép
bim-bam
 
 


Csilla!
És be is vizsgálták nálad a tejcsit?Mikor a lányom született a kórházban volt egy csaj.3hete ott dekkolt és tápszert kapott a gyereke,mert volt valami a tejével.Én úgy sajnáltam szegényt.Dőlt a teje,fejt rendesen és öntötte a lefolyóba :cry:
De azt hiszem,valami gyógyszert kellett szednie és kb 1hó alatt megoldódott nála.
AZért mennyire bosszantó ez :cry:
Nekem is augusztusi a lányom,és ráadásul 10.-én született,igaz 95-ben :lol:
Akkor emlékszem dög meleg volt,és naná,hogy mi is tetőtérben voltunk...

LInácska!Én sem érzem mindig a mocorgást.Vagyis ha oda teszem a kezem,érzem,hogy kidudorodik(ezt nem is értem,mert 15plusszal kezdtem a terhességet),érzem ha elmegy onnan,de olyan igazi rúgást még csak párat éreztem a hasfalamon.Ok reggel is éreztem de még olyan gyenguska.

mimi12
 
 


Noémi:igen bevizsgálták az eredmény az nagyon gázos lett :P
Volt tejcsim bőven mennt a lefolyóba.És én már akkor le is tudtam pluszba vagyasztani annyi volt.fejtem 3 óránként éjszaka is 2 hóig.Utána meginnt megvizsgálták és akkor jó volt.De igen ám addig bizony tápi volt és úgye az könnyebben ment mint a ciciből..hát megszenvettünk,hogy meginnt csak szopi legyen.
Nállunk ez tök érdekes volt ,mert én tök tudatosan készültem a szopira agyba meg minden ,és a drágám első perctől elutasította a tejcsit azt hittem én bénázom :cry: biztos valami tudat allatti volt nálla.Az volt a baj,hogy nagyon erőltettem a cicit(mert úgye mindenhol ezt olvasni( szoptatni,szoptatni..stb) de én közben mérgeztem is vele :twisted: szergénykémet.Amikor rosszullettem én is ,akkor már be volt tokosodva amit bennem hagyott :cry: a drága doktor úr :twisted: :twisted: :twisted:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam
 
 


Na az első mondat után nem az akkart lenni hanem :oops: ez

Csilla

Kép
Kép
bim-bam
 
 


Sziasztok!

Nincs itt a tavasz ahogy ígérték :cry:

Köszönöm, hogy reagáltatok a nevekre. Nekem a kedvencem a Zora.

Én is tiszta para vagyok. Én múlt hét szombaton éreztem utoljára a babát, nagyon para vagyok. Addig elég aktív volt, és csiklandós érzést éreztem. Talán tegnap is éreztem valamit, de már abban sem vagyok biztos :shock:
Hétfőn megyek dokihoz, mondtam apának hogy jöjjön el velem.
Én is abban bízom, hogy csak befordult, és folyamatosan dumálok hozzá, hogy adjon mostmár jelet magáról.

Mindenkinek nagyon szép a pocakja :wink:

Melyik kórházban is van pontosan ez a tanfolyam? Én is mindenféleképpen szeretnék elmenni rá, mivel pont a múltkor gondolkodtam rajta, hogy ok hogy lesz légzésfigyelőnk, de mit tegyek ha gond van?! Nagyon jó, hogy írtatok róla, hogy van ilyen lehetőség.

Ma anyukáméknál ebédelünk, már innen írok.

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


ÓÓÓÓÓÓ én nem is hallottam ilyenről, hogy nem jó a tejcsi, mi nem volt benne jó?

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Bim-bam,
nekem nem kellett semmiért fizetni. A szobáért sem. A tanfolyamon csak lehetett egy 1000-est fizetni az alapítványba, de nem volt kötelező. Persze mindenki beadta. Én nem éltem meg olyan tragikusan, nekem 3 hónapos volt Lili, és elég jól viselte. Persze nem mentem vele, mikor megkapta a "felszerelését". Azt nem akartam látni. Örült is a hölgy, mert mondta, hogy sok szülő menni akar, és akkor neki sokkal nehezebb dolga van.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Én még egyáltalán nem éreztem a babámat :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


[quote="ágota80"] írta:ágota80n még egyáltalán nem éreztem a babámat :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Még nem is kell.Bőven ráérsz 1-2-3hét múlva érezni :wink:
Én a lányomat anno a 18-20héten éreztem először.

mimi12
 
 


Sziasztok!

Reggel óta csak olvasok... :)

Most gyorsan leírom amik eszembe jutottak, de azt már nem tudom kinek szól a válasz :lol: :lol: :lol:

Én is a Zorára szavazok! Nekem nagyon tetszik a Lia, ha lányom lesz második névnek kapja :wink: de a Ballához tényleg nem illik.
Már én is gondolkozom a nevekben, de csak a másodikok vannak meg. Lia és Mór :)

Az én AFP-m 0.80 MoM lett. Valaki aki ért hozzá segítsen ki, ez jó???? Valami olyasmi rémlik, hogy 2,5 fölött kell megismételni, de mintha lenne minimum érték is.

Tündi, gondoltam rád! :wink: Végre együtt a család, igazán megérdemlitek ennyi idő távollét után.

Hú, a Nolit újra kellett éleszteni résznél a hideg kirázott!!!
A tanfolyam engem is érdekel, aki tud róla közelebbit, írja már meg légyszi.

Most már határozottan alakulnak a terhespocakok! Már én is terhesgatyót hordok, mert úgy nézek ki, mint aki lenyelt egy felfújt lufit.

Adri (Flake) megnéztétek a pomázi kecót? Hogy tetszett? Lehetünk szomszédok??????
Vendég
 


Csilla,
itt a tanfolyam:
http://www.hpgyk.hu/modules.php?name=Co ... age&pid=47
Mondjuk itt nagyon a BabyControll légzésfigyelőt ajánlgatják, szerintem ők is támogathatják az alapítványt, de szerintem az AngelCare jobb, de ez csak az én véleményem. A lényeg, amit tanítanak.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Csilla!
a 0,8 mom az még jó érték.Nekem úgy rémlik,hogy 0,7 az alsó határ.Lehet pár nappal előbb vették le a vért,és ezért közelebb van az alsó határhoz.De mivel határon belül van,így tök jó az érték! :lol:

mimi12
 
 


Sziasztok
Légzésfigyelőt én már megvettem az egyik ismerősömtől.
Elég jó áron adta Baby Comfort és 3lapos.
Volt egy párszor ,hogy jelzett nekik,de hála égnek nem lett semmi baj.
Én megyek szülés előkészítőre a II nőire áprilistól ha még beleférek a a csapatba.
Van egy nagyon kedves barátnőm aki ikreket vár és ő miatta megyek hamarabb,mert valószínűleg ő júliusig nem bírja hordani a piciket azaz 40dik hétig!

Nagyon szépek a pocakos képek!!! :D
Sissi
Neked már szép nagy a pocakod!!
A fiad nagyon édes, nagyon szép gyerek :D

Most fejeztem be a főzést :D
Csináltam fincsi marhahúslevest, vadas mártást, meggyszószt, főztem krumplit és vettem knédlit :D
Várom a barátosnőméket vacsira :D
Ja :D Vicc az egészbe,hogy anyukám meg beállított egy nagy adag töltött kápikával :D, tesóm meg sütött dunahullám nevezetű sütit és természetesen hozott is :D Fantasztikusan fincsire sikeredett!!!
Azt hiszem a hétvégén éhen nem fogunk halni :D

Kép
noki&potyi
 
 


Sziasztok!

Csilla:nekem 0,74 lett az afp-m ,tegnap mentem újból.De nwe izgulj a dokim engem nem paráztatott be miatta.

Nem tudopm mitől a mellem allatt ill a hasamon kis pöttyök lettek és viszketnke.Beszéltem egy bnőmmel vszinű csalán kiütés.Csak el nem tuom képzelni,hogy mitől lehet.

A másik topicon ahol irogatok az egyik csajszinak ma elfolyt a magzatvize már benn vannak a kórházban és 8cm-re ki van tágulva.Olyan izgi,elvileg márc 20ra volt kiirva.Júliusban itt is be fog indulni az élet.

Noki:hú milyen sok finom étel :) egy ideig nem kell főznöd
Vendég
 


Sissi
Én is azt hittem ,hogy rajtunk marad a sok kaja,de annyira ízlett nekik amit főztem ,hogy örülök ha holnap elég lesz nekünk ebédre :D
A fagyasztott knédlit először nem jól melegítettem fel ,de aztán rájöttem a fortélyára :D
Most meg nem tudok aludni ,pedig olyan fáradt vagyok.....csak sikerült nekem is mindenből ennem és azt hiszem egy kicsit sok volt!!
A Bébikém annyira ficánkol :D biztos ő is jól lakott ,de rendesen :D

Kellemes estét kívánok mindenkinek!

Kép
noki&potyi
 
 


húú, ez a csecsemőhalál elég borzasztóan hangzik... Köszi a linkeket Kenderike, Linácska :lol: :lol: , asszem, mi is elmegyünk egy péntek délelőtti kiképzésre...
Légzésfigyelőt egyébként is akartunk venni. Csak olyan sokféle van, fogalmam sincs, melyik a jó, főleg , hogy mást és mást tudnak már.

KÉpzeljétek tegnap két fontos dolog is történt:
-éreztük lepkeszárnyunkat, egyértelműen a baba volt!!! :lol: :lol:
-megvettük a macis kiságyat Diósdon!!! :wink:

Irdab :lol: A nevek szépek, nekem a Hanga és a Zora tetszik a legjobban!

Noki :lol: végre jelentkeztél, a kajcsik nagyon inycsiklandóan hangzanak!! hmmm :P azt el is tudom képzelni, hogy erre így mozog a picúr!! én is szeretném állandóan érezni, de még csak egyszer volt..

Csajok Itt a tavasz!!!! 8)

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Sziasztok!

Mi ma megyünk Márkkal és a barinőmmel állatkertbe.Márknak mondom,hogy megyünk és már mondja,hogy majom.Olyan édes.

Tegnap 2szer aludt napközben azt hittem nem fog korán elaludni erre már 1/2 9kopr aludt és csak 1/2 6kor jött át hozzánk.Igaz akkor úgy gondolta jó lenne felkelni de gyorsan lebeszéltem erről :D
Vendég
 


Madaran,
a légzésfigyelők közül általában mindegyik jó. És a funkcióját ellátja.
Viszont pluszban egyik ezt, másik azt tudja, így azt is érdemes nézni. A BabyControll pl. 3 nagy lapos, mármint érzékelőlapos, de mégis hallottam, hogy többeknél tévesen riasztott, és sokkal többet nem is tud, vagyis van bébiőrző funkciója, ami hangot ad, ha a baba is. De nem a baba hangját, csak jelzőhangot.
A mi AngelCare-ünk csak két lapos, de egyszer sem riasztott, csak ha direkt kipróbáltuk. Ami nekem tetszik benne, hogy van rajta éjszakai fény, csak egy pici kék, és ha szopiztunk, csak bekapcsoltam. Ill. a bébiőrzője a baba hangját közvetíti, tehát tudom, hogy most csak beszél álmában, vagy sír, kell-e menni, nem kell. Mi arra is használtuk, hogy ha Lili elaludt a kocsiban nyáron, csak beálltunk a garázsba, nem vettük ki, mellétettem ezt a kis kütyüt, én meg a lakásban voltam, és hallottam, ha felébredt.

Noki,
ha minden igaz, kapok ma szívhanghallgatót :lol: Tegnap kiidegeltem apát, hogy egy napja nem éreztem Pöttyöt, így mondta, ha kell, rögtön indul a Brendonba.
Beszéltem egy csecsemősnővér ismerősömmel, és ő azt mondta, hogy ha már van ilyen lehetőség (ő nem tudta), akkor ő mindenképpen venne, még akkor is, ha már érezhető a baba, mert ha nem érzem mozogni, megnyugtat, ha meg véletlen ne adj isten nem hallom, akkor tudom, hogy rohanni kell.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska
Hidd el,hogy nem fogjátok megbánni ha lesz egy szívhanghallgatótok!
Én minden nap reggel és este meghallgatom a Bébikémet...még akkor is ha érzem őt :D
Már annyira megszoktam ,hogy érzem is és hallom is :D
A szeméremcsontod felett egy kicsit keresd majd a szívecskéjének a hangját!
Ja és UH zselét vegyetek hozzá.....300Ft a gyógyszertárba....Brendonba sajna nincs :(
Amúgy Én először a köldököm körül kerestem és elvoltam keseredve,hogy nem hallom...mire felvilágosítottak,hogy hol kell keresnem a picurt :D:D:D

Kép
noki&potyi
 
 


Szép napot mindenkinek!

Mimi
Tudom, hogy nem kell még érezni, de olyan jó lenne!

Csilla
Én a 0,8 MoM-ot hallottam alsó értéknek.

Noki
Én is húslevest főztem :wink:

Sissi
Azért várja ki mindegyik baba az idejét! Ne legyen senkinek se koraszülöttje, problémás babája! :wink:

Madaran
Nekem még csak a naptár mutatja, hogy elvileg tavasz van, az időjárás nem :cry:

Ma a nagy semmit csinálom :oops: :wink:
Vendég
 


Ági!
Nyugi eljön még az idő,mikor azt mondod,hogy csak fél órát ne ugrálna a hólyagodon és ne rugdalná a bordádat :lol:

Hát csajok,légzésfigyelőhöz nem tudok hozzászólni.Nekünk nem volt,de gondolkodom én is rajta.
Van egy jó bébifonunk és erre lehet légzésfigyelőt kötni.Van is egy rokonomnak hozzá,csak dunsztja nincs,hogy működik :lol:
No de hol van az még??

mimi12
 
 


Sziasztok!

Légzésfigyelőnk nekünk is AngelCare-ünk van, nem volt soha riasztás. Csak mikor kipróbáltuk. Vannak kórházak amlyek más légzésfigyelőt ajánlanak ezeket álltalában azért mert szponzorálják a kórházat és cserébe ajánlják. De szerintem az AngelCare a legjobb.

Üdv
Bea
Kép
Kép
Kép
beusmimi
 
 


Sziasztok,

ma voltunk ebédelni anyosómékkal, mivel a férjemnek jövő héten lesz a szülinapja, így családi ebéd volt :wink:

Utólag nem tudom, hogy olyan ettem e amit ehetek? Szóval rákot nyomattam, na mindegy, ezt kivántam. :roll:

Na aztán azért ott többször is kimentem pislantani, és összefutottam pont a wc egy kismamival. Kérdezte mikorra vagyok kiírva, mondtam júli 28, és ő is akkorra van kiírva. Milyen véletlenek vannak?! És a csajszi meg kisfiút vár :wink: Mondtam apának, hogy bitos volt valami a levegőben e tájban, mert a környezetemben kb 8 kismamáról tudok aki júli végére, augusztusra, illetve szeptember elejére van kiírva.

Tegnap este vendégeink voltak, és kaptam egy nagyszatyornyi babaruhát, olyan édesek. Nagyon örültem neki :lol: :lol:

Csilla ne aggódj az afp miatt. Igaz nem tudom mennyi az alsó határ, de minden rendben lesz.

Noki, Te egy kis konyhatündér lehetsz. :lol: :lol:

De ha esetleg nincs kit meghívnod, akkor szerintem innen többen is elmennénk hozzád egy fini vacsira :wink:

Írtam, hogy nem érzem, hogy mozogna a baba pár napja, erre tegnap egész du, és este fel volt pörögve, és egyre erősebben érzem. Nagyon megnyugodtam. Ma is aktív volt :lol:
Arra tudok gondolni, hogy befordulhatott, és befele kavart, és azt még nem érzem :shock:

Úgy néz ki, hogy apával dülőre jutottunk a nevek terén. A választás a Zorára esett. Úgyhogy Anetto, ha megkérhetlek beteszed a táblába?! Köszi!


Holnapi programom, reggel védőnő, du doki bácsi :idea:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Na ezt nézzétek meg.Csak unalmamban nézelődök.
Németországban ezt és ennyiért(végül is carul élnek)
http://cgi.ebay.de/ABC-Design-Jogger-Ki ... 240%3A1309

Kis hazánkban ezt és ennyiért.Mert mi megtehetjük?? :roll:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =3&whid=25

Remélem átmennek a linkek.
De a lényeg,AZ ebay-en a németeknél a fenti bebekocsi 206eu,ami durván 60.000ft,ha nem tévedek.
Ezzel szemben itthon mennyibe kerül egy caros babakocsi???Felháborító!!!

mimi12
 
 


nálunk is újra téma a babakocsi..
De ez tényleg felháborító. MÁr több embertől hallottam, hogy nálunk duplájába kerül a bbkocsi, mint kint. Lehet, hogy érdemes Ausztriába v. az olaszokhoz kimenni...
Mi mostanában a Pierre Cardin Ps 682-t nézegetjük, mindjárt keresek róla képet...

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


a szín is tetszik, de van narancsban is, az sem rossz... :P

http://www.babycenter-siofok.hu/katalogus.php?tid=802

Linácska köszi a légzésfigyelővel kapcsolatosakat, mindenképpen veszünk majd :roll:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Mimi

Adri

Kép
Kép
flake76
 
 


Mimi és Madaran,
Én minél több babakocsit látok, annál inkább elbizonytalanodom. Árak, lehetőségek, színek. Szerintem kezdek kicsit bezsongani a honlapok nézegetésétől :evil:

Ja, és bocs a fenti bénázásért :oops:

Adri

Kép
Kép
flake76
 
 


Adri!
Még van időd nézelődni!
SOk mindentől függ,milyen a megfelelő kocsi.
Ja bénázni én is szoktam :lol: :lol:

Madaran.Én nem vagyok a Pierre Cardinról jó véleménnyel.Eléggé gagyi babakocsik.Ezt úgy értsd,hogy minőségileg nem a legjobbak.Ez viszont nagyon jónak néz ki.
Nah majd holnap jobban megszemlélem :wink:

mimi12
 
 


Mimi,
Én is ezt mondogatom magamnak, hogy majd lesz még rá idő, csak ismerem is magam, hogy ha nem kezdem el időben, akkor minden az utolsó pillanatra marad majd. Persze nálunk úgyis a lakásszitut kellene SOS megoldani, nem a babakocsi-kérdést :lol:

Adri

Kép
Kép
flake76
 
 


Adri és akkor most hogy álltok a lakással? Van már valami kiszemelt lakás valahol?

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Hát igen, a legjobb lesz kézzel-lábbal megszemlélni. Interneten nem látszik gagyinak.. :roll:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Irdab :lol: A vonalzód szerint döntöttetek a nevet illetően!! :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Anettoo, azt hiszem te írtad, hogy vettél egy szívhang figyelőt. Jól emlékszem, hogy Bébé Sounds márkájút említettél? Kipróbáltad már? Ezt a 30. héttől ajánlják, de egy barátnőm is ilyet használt és ő azt mondta, hogy már sokkal hamarabb hallotta a baba szívét. Mi a tapasztalatod????

Lányok, én is azt ajánlom, hogy nézzétek meg a kinézett babakocsit egy üzletben! A PC egy sz.r, egy forintot sem adnék érte... Kiesnek a csavarok belőle, elgurul a kereke menet közben, leszakad a bevásárlórekesze, menet közben csörög zörög az egész. (Vagy ez, vagy a Top Rider magyar gyártmány :shock: a másik se jobb, mert az kínai. Egymást koppintják, a pletyka szerint kivált a cégből az egyik alapító és vitte a terveket, így más név alatt ugyanazt gyártja.)
Vendég
 


Madaran, igen, meg egy pár hsz-al előrébb írtam is :wink:
Nekem muszály mindent végigtaperolnom, meg élőben megnézni, csak így képről nem mernék venni semmit :roll:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Adri,
Mindig van kiszemelt lakás, de eddig mindig közbejött valami. Legutóbb épp az derült ki, hogy a szomszédban egy kocsma van. Most megint Pomázon néztünk házat a hétvégén, de nem tudom, hogy mi lesz belőle.
Egyébként nekem tetszik a Zora név, eddig egyetlen egy Zorával sem találkoztam :lol:

Csilla,
ha már Pomázról van szó: voltunk megnézni egy újépítésű házat,ez kicsit közelebb van a hévhez, azon a részen, ahol sok új ház van (talán tél utca? nem emlékszem pontosan). Jónak tűnik, mert van egy kis panoráma is, de valahogy szerintem egy kicsit sötét, mintha nem lenne rajta elég ablak. (biztos mindenki kezdi azt gondolni, hogy kicsit túl válogatós vagyok :lol:)

Adri

Kép
Kép
flake76
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?