Új privát üzeneted érkezett!

Megjött a szél, elfújta a felhőket, és amióta a hiszti volt és elaltattam, csak enni kelt fel. El se hiszem, ilyen 100 éve nem volt...

Pelus: nekünk még 2 db 2-es van, de már csak azért adom rá, hogy elfogyjon (közben imádkozok, hogy ne folyjon ki semmi, eddig bejött), aztán jön a 3-as :lol:

Boci: ha ilyen marad az idő, mi áttérünk a vékony átmeneti overálra és plédre, ha kell (könnyebb levenni, ha esleg melege van...)

Orsi: ez tök jó! Örülök, hogy mindketten vidámak vagytok!

Susy: tudtam én :oops: majd kiagyalom, melyiket hagyjam el. Lehet, hogy a rugit fogom... Takaró kell neki elalváshoz, hálózsák a viszonylagos helyben maradáshoz... :roll: :oops: :)

Vera: gyönyörűséges Iza, igazi kis csajszi

Kép

Kép
gabilany79

meghozták a nagyszülők a sétából, olyan édesen alszik és még álmába is szopizik, annyira édes, imádom:)

KépKép

Kép
orsimorsi

hát tényleg nem volt nyügi...akkor vettem észre mikor szopizni akartattam vóna ha nem köpte volna ki és kezd el orditani..aztán bedugtam az ujjam és elkezdtem masszirozni neki..abba hagyta a sirást.bele néztem és ott volt a 2 fehér vonal.aztán hogy mentünk tegnap mondtam a dr.nőnek és ők is alátámasztották hogy kijött a 2 also foga..ma meg már egyből lehet látni ha pl.sir.
ja és a védőnő mondta hogy vegyek neki dologél-t...az a legjobb...szerinte

Kép

Kép
nikianya21

lányok ki az aki együtt alszik el a babájával?

KépKép

Kép
orsimorsi

Basszus mindjárt leviszi a szél a ház tetejét.... :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
dcili81

Orsi én pl ha Dani nagyon nyűgös összebújok vele fél óra alatt általában sikerül így elaludnia...

Gaby kis türelmet kérek, jelen pillanatban a rendszer bekrepált!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
dcili81

mert én este a fürcsi után, apával még játszik egy kicsit, aztán együtt fekszem vele, szopizik és így alszik el, majd átteszem a kiságyba:)
nekem nagyon jól esik és Réka is jobban alszik:)

KépKép

Kép
orsimorsi

Cili: nem sürgős, amikor ráérsz, és a rendszer is úgy akarja :)

Orsi: én napközben :)

Kép

Kép
gabilany79

Cili:neked volt fogszabályzód?nem nagyon fogadja el így a cumit sem h szopizza az ujját.... :roll: :roll:

Orsi:nálunk is úgy van h Oli velünk alszik el,igazából egész éjjel velünk van,nem nagyon rakom át a kiságyba,nekem is és neki is így jó(lehet most ezért megköveztek)

Itt elég jó idő van,úgyhogy nem sokára megyünk sétálni.

solya051020
Káld

Boci:mi már csak overálba megyünk sétálni,persze ha hidegebb van akkor megy rá a pléd is.Ja és az overál alá azért még adok egy réteg ruhát,mármint a rugi fölé.

solya051020
Káld

[quote="zölddisznó"]K írta:zölddisznóöszi, vesém egy kicsit már jobb.

Tegnapelőtt az én pici lányom a fürdővizébe rottyantott, amikor épp bebe akartam rakni. Ebben csak az a szép, hogy ugye én többnyire egyedül vagyok vele, és hát egy szaros valagu :oops: pucér bébivel a karodben nehéz kicserélni a fürdővizet. (Hozzátartozik még, hogy a kiskádja vizszintesen nem fér ki a fürdőszobaajtón - harmonika - ergó egy 5 literes demizsonnal szoktam kimerni és feltölteni)
Vicces volt! :lol:

:twisted: :twisted:
ilyen mar nalunk is volt! :wink:

KépKép
KépKép
mush589

orsi. en hebe-hoba szoktam ugy aludni vele.
jok az oldalak, amiket belinkeltel.koszi

lanyok, akinek sok teje van az orsi altal belinkelt oldalon felajanlhatja azoknak, akinek szukeseg van ra!

KépKép
KépKép
mush589

Nagymamánál vagyunk, jatszadoznak....

Orsi: Köszi a hőmérsékletes hozzászólást! Én csak napközben szoktam együtt aludni Domival. AZ A LEGJOBB RÉSZE A NAPNAK. Ledőlünk a kanapéra, én belülre, magamra fordítom és bámulom az olasz tévét....és persze pár perc múlva együtt alszunk (20 perctől 2 óráig bármennyit..:)

A FRANCIA ALMATORTÁBÓL és is kérek.

manna
mannababoca

Cili!
Küldtem mélt a szakácskönyv miatt!

Lányok! Amióta beriasztott a légzésfigyelö tök para vagyok! :? :? Tegnap bögtem is egy sort...
Szerencsére azóta nem volt ilyen. Remélem csak mélyen aludt Vinzent és azért nem ébredt fel egyböl.
Ha a ti babáitok alsznak pl napközben és mondjuk megsimizitek az arcát, vagy puszit adtok neki felébrednek? Néha olyan mélyen alszik, hogy ezekere nem is reagál!!!! :shock: :shock: Nem tudom ez baj e... :( :?
susy75

Susy: Dórikám sem mindig ébred meg puszira, simire, sőt, mivel összvissz egy szobánk van mindenre, mig alszik, én zenét hallgatok, teszek veszek, dumálok neki, ő pedig meg sem lövi, alszik nagy nyugisan 8)

Kép
galzsuzsa

szakácsköny nekem is jöhet, milyen formátumban van?

Kép
galzsuzsa

Sziasztok! Megjöttünk a farsangról a kicsivel a párom, meg Zalán még ottmaradtak. Huni édes volt, egy darabig nézte a babakocsiból a díszeket, a tömeget, majd békésen szunyókált, míg az osztályok sorban előadták táncukat. Kaptam a fiúktól sms-t, hogy a kisfiamék osztálya nyerte a csoportos jelmezt! :lol:

Huni is sokat tömködi a szájába a kezét, felváltva cuppog a két kezén és cumizik hol a hüvelykujjával, hol a mutatóval. És persze mellé folyik a nyála ezerrel. 3 hónapos kor körül a gyerekek elsődleges játéka a saját kezük, hosszú ideig képesek nézegetni, játszani velük.

Kép
Kép
szeles4

Cili: köszi, megkaptam! :)

Kép

Kép
gabilany79

Cili:küldtem emailt

solya051020
Káld

Sophie masfel orat szopizott. leszakad a hatam. odaadtam az apjanak, hogy farassza le, hogy majd aludjon ejszaka.
reggel 1 oran at elvolt a jatszoszonyegen! :shock: elinteztem a mosast, a mosogatogepet, elpakoltam a tiszta ruhakat, meg neteztem is.
delutan elmentunk satalni masfel orat, aludt 3 orat osszesen. :lol:

SEGITSEG!a lime zold kaka normalis???

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!
Hát nálunk még mindig nem jó a helyzet, Gergő alig eszik sokszor 5 óra is eltellik két evés között mire megéhezik és akkor is nagyon keveset. Szerintem az antibiotikum és a hurut kikészítette a kis gyomrát. De ez normális hogy ennyire nincs étvágya? Két hete a súlya ugyanannyi. Doki néni meg szabin van csak hétfőn lesz.
Az éjszakák az elmúlt két napban borzalmasak voltak, alig aludtunk valamit és nappal is csak fél órákat alszik.Nem tudom mit csináljak deolyan rossz nézni és fáradt is vagyok.

Kép
Kép
Kép
erika26

Musi! Zöldi jobbulást nektek!

Kép
Kép
Kép
erika26

Hahó

Gabi: regina is szokott ilyen felsir robban csend akciókat

Zöldi musi gyógyuljatok mielőbb!!

Niki: hetek óta egyre jobban nyáladzunk és ma mondta a virágárus néni h nézzem meg h meg van duzzadva manóm inye tuti jön a foga.. nekünk felül.. hát remélem még nem.. mondjuk pár napja szopi közben 1-1x érzek olyat mintha hirtelen összeharapná a cicimet az inyével és az fáj hirtelen de mire „rászólnék” már megint rendesen sziv. Lehet érez vmit és próbálgatja?

Cili: patent detto hátam nekem is nagyon fáj pedig anno sose fájt de hát 6ésfél kilós gyerek mellett.. ja és ma egy ismerősömmel talizott apa nekik 7hós a baba és 7 és fél kiló hát regi már most majdnem annyiű
Azt én is megfigyeltem h nem szereti a napfényt nemcsak hunyorog hanem megijed tőle majdnem sirhát ezek a téli babák..
Olyan édeik vagytok a képeken. Reginek is ilyesmi szája van

Zöldi: mi csak holnaptól fürdünk a fszobában mert már elkezdett kifröcskölni eddig a szobájában fürdettük. Viszont még sose kakáltunk bele max puki de vicces lehetett

márti: annyira tündéri anettbaby!:)

trombi: hogyh beriaszt a légzésfigyi? Mi van olyankor? Én szivbajt kapnék! Ettől tuti nem éhes h eszi a kezét nekem is mindig eszi regi és ő tuti nem éhesmajd ma teszek ujabb fotót h meggyőződj rólaeccerűen csak felfedezte. Ja és az is van amit gabi irt nálunk is a kedvencem az amikor az arcomat akarja szájba venni

Suzy: én is megyek majd masszázsra legalábbis apa már hetek óta küldene. Most arcmasszázsra megyek először csak. Ma meg vettem anyukámnak kaviáros kényeztető arcpakolás és szempillafestés utalványt szülinapjára de jó lesz neki amugy simán lehet menni masszázsra szoptatáskor? Nem zavar be?
Emléxel én is h be voltam ilyedve a légzésriasztás után?azóta nem is tettem hasra aludni pedig dévényes nő ugy engedett haza h két hétig éjjel naplla hason legyen. Háááát.. amugy egy bnőm azt mondta h mikor beriasztott lehet épp kakilt (nyomott) én ha alszik mindig odahajolok hallgatni h lélegzik-e nem simizem neh felébredjen.

Hálózsák: milyen vastag kell ha nincs takaró?

Tegnap éjjel azért kelt fel többx is mert a kismackót a fejére tornázta szegény

Vera: nem kényelmetlenek nektek ezek a kisruhák? Ugy értem h nekünk is van egy csomó de ha ráadom folyton felcsuszik főleg ha kézbe akarom venni és már meguntam a huzgálást és nem is adom rá. Jó kis tappancsa van izánaknekünk olyan pici h minden zokni meg kiscipő nagy ráanyu szerint nekem is ilyen volt nem találtak rám való cipőt! Mondjuk ma is 38as ahhoz képest h 178cm magas voktehát anyjalánya

Kubuspace: üdv itt! Mesélj majd!

Solya: nekem se kell reginek a cumi ökölevés van ujjszopi is sztem nem tudunk micsinálni nem tömheted bele erőszakkal a cumit csak remény van h nem lesz a fogával semmi. Semmilyen cumi nem kell a fogszabályozos sem.

Orsi: én már másfél hónapja nem mérek. Azt sem tom mennyit eszik eccerre meg egy nap. Havi egy mérés van dokinéninél azt kész.

Manna én ugy tom h mínusz 5 a popsiban. Emléxel h pár hete én is arról irtam h azlőtt 1x kelt most meg már 2-3x néha 4x is éjjel? Aszem az én babám a legnagyobb itt és mindig észlelem h amit irok pár hét mulva ti is gondolom lehet vmi változás ebben ezen a héten. Tegnap is 3x kelt már kezdem megszokni ja és tegnap már olyan szinten volt h fél12kor kelt először! Amugy ő este 7kor alszik el max fél8.

Erika sztem vidd el ügyeletre ha a dokid nincs. És jobbulást! De hiznia kéne azért.

Kép
andy30

na a kis ducmucom:)
Kép

Kép
andy30

sztetek ez a sime legkisebb hálós jároka 100x70es kb kicsi neki? sajna nem nagyon fér el nálunk az a nagy szupi amiket javasoltatok pl fa 5szögletű stb. most gondolkozok ezen a kicsin. 5000ért már van a teszveszen tök uj is. lehet nem is szereti majd és kiadok 26-30ezret egy nagy fáért aztán még el sem fér..

Kép
andy30

ja azt meg nem is irtam h nálunk 4ezer ugye egy dévényes kezelés. anyum meg találkozott ma avédőnőnkkel mondta h mi van és a védőnő mondott egy nevet a kórházban aki szintén dévényezik is amugy ált. gyógytornász és h ingyen lehetne oda vinni. sztetek elvigyem? legalább megvizsgálja más is nemcsak ez az egy nőci. csak azért nemtom mert félek megint kiteszem egy olyan sirósnak fölöslegesen..

Kép
andy30

Manna: megy fénypostával! Amúgy szerintem tök egyszerű megcsinálni!!!!!

Erika: adjál neki probiotikumot (pl. Normaflore)!!! A barátnőm is így járt a kislányával és nekik ez segített!!!!

Cili: küldtem mailt!
Vendég

Lányok, bocsi, de valamiért nem mennek el az e-mailek!

Igyekszem mindenkinek elküldeni de ha nem megy felteszem majd a honlapunkra!

Pdf formátumban vannak, 2 részből áll!

Kép

Kép
dcili81

Andy szerintem mi vagyunk a legnagyobbak! :D :D

Kép

Kép
dcili81

Erika: a Normaflore tényleg jó, mi akkor használtuk dokinéni tanácsára, amikor Kiskobold tápit is kezdett kapni és 6 napig nem kakált. Kimondottan a bélflóra rendberakására találták ki, és már ilyen pici korban is lehet adni.

Andy: szerintem vidd el... több szem többet lát. Egyébként nagyon édes a kis dundusod.

Kép

Kép
gabilany79

Kép

Kép
dcili81

Oké sikerült! Ez az első része!
És dolgozom a másodikon is!

Kép

Kép
dcili81

Látom sikerült Cili! :) Akkor helyes!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Hát bocsi máshogy nem ment, ez word dokumentumban van!
Mindenkinek jó főzőcskézést!

1235767323.3811.doc

Kép

Kép
dcili81

Aida igen, de azért köszi!

Kép

Kép
dcili81

aztaa andy hány kiló a lányzó????

Röhej a magyar egészségügy!!!!!!!!!!

Balu fiam az ujján kivágott egy fél centis darabot és itthon már 10 perce nagyon vérzett neki nem akart elállni. Kocsink nem lévén meg ugye itt az sztk közel ott az ügyelet mondom csak csinálnak vele valamit erre totál elküldtek hogy a doki felelőssége lesz ha ellátja!! Én erre mondom hogy akkor mi a fenét csináljak egy vérző gyerekkel??? menjek a mentőkhőz?? (az sztk háta mögött van) erre mondják hogy emiatt körberöhögnének nem vinnének sehova!!! Felháborító hogy egy pici gyereket akinek ömlik a vér az ujjából akármekkora is a sérülés nincs hol ellássák. autó nincsen jelenleg taxira totál nemfutja és szomszéd sincs aki be tudott volna vinni. Na ekkor mit tegyek????

harivera
Budapest XXI. kerület

Andy, szép nagy leányzó! :) Noel tanulhatna tőle.. :? :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Istenem,de irigyellek Titeket! Boldogan éltek, rendes családi élet, senki nem akar tönkretenni titeket, nem vagytok lefogyva 44 kilóra a sok idegességtől és mindenkit megbecsül és tisztel a párja. Én is boldog családi életet akarok! Anélkül hogy ebbe egy független, 3. személy folyamatosan "beleszólna" és meg akarná hiúsítani.. :cry: :cry: :cry: :cry: Tönkre fogok menni. Vagyis már tönkre mentem. Miért vannak olyan emberek akiknek ha nehéz életük van/volt nem bírják elviselni hogy más ember boldog legyen és mindent megtesznek ennek a meghiúsításáért!???

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

vera: 6és fél kiló volt majdnem két hete (itthon nem mérem:) másfél kiló per heteket hizik:)most már lassulhatna mert leszakad a hátam:)

cili: ugy értettem h a legidősebbek.. nem mi vagyunk? köszi én is letöltöttem a könyvet! holnap hortobágyi pali vega módra gombásan meg forditott almatorta (nem néztem, de ez is francia recept lehet uaz)-persze magunknak nem regusnak:)

na meek alukálni lánykám sztem kb mingyá kel ugyis de én nem bánom ugy imádom éjjel szoptatni csend van és nyugalom olyan meghitt.. csak olyan nehéz megállni h neh otthagyjam magam mellett végig:)jóét mindenkinek holnap jövök remélem

andy

Kép
andy30

cili a könyved szerint most 6hósak vagyunk:)

Kép
andy30

Solya!
"Nálunk is ezt csinálja olivér a szopinál,ha a szájában van ordít,ha elveszem ordít,ha már odafordítom a cicihez ordít.....
Ilyenkor, hogy tudod megeteti? Nálunk mindig ez van és ezért nem is tudom ciciből etetni.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok,

Köszönöm szépen a kedves fogadtatást.

Kihasználom hogy csend van és a kisfiam a hajnali etetés után most békésen szundikál, úgyhogy megpróbálok röviden de azért mindent leírni. Előre is bocs ha sokat írok.

Hosszú várakozás és sok-sok próbálkozás után 2008. március 23-i sikeres inszeminációval készültünk a kisfiúnk érkezésére. Nem volt könnyű terhességem, tulajdonképpen az 5. héttől (május 1-től július 1-ig) ágyban voltam. Leginkább otthon, de sokszor voltam kórházban is 5-10 napokat töltöttem bent. Ja és az ügyeleten is ismertek már, rengeteg alkalommal kétségbeesve rohantunk a kórházba. Szerencsére ezeket az akadályokat sikerrel véve Marci a kiírt dec 11 (14) időpont helyett december 23-án született. 22-én még megvizsgáltak, mert jele nem volt annak hogy szeretne kibújni, a lepény, víz, minden rendben volt, méhszáj zárva. Mindenesetre úgy döntöttek, hogy 23-án megindítják a szülést.
...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

A nagy nap a következőképpen zajlott: János kórház, reggel 7-kor az orvosom felhelyezte a tablettát, elfoglaltuk a szülőszobánkat, és elkezdtük a várakozást. Pontos időket nem tudok de az tuti hogy órákig nagyon jól elvoltunk a férjemmel. Beszélgettünk, nevetgéltünk, jól tűrtem a vizsgálatokat, majd aztán 11 óra magasságában jöttek a fájások. Akkor már két ujjnyira voltam nyitva, és kegyetlenül szenvedtem.
Ezután úgy ítélték meg a helyzetet, hogy jobb ha kapok EDA-t, azt beadták, mondjuk nem volt zökkenőmentes mert mivel reggel óta nem ittam semmit, csak harmadszori próbálkozásra sikerült bevezetni a kanült. Szóval hatott az EDA, közben kaptam az oxitocint, tehát teljes kánaán volt. Arra emlékszem hogy a baba már nagyon lent volt és nekem az EDA beadása után WC-znem kellett volna, legalábbis én ezt éreztem, és ott hisztiztem hogy fel szeretnék kelni mert WC-re kell mennem, amit persze nem engedtek meg az EDA miatt. Nem tudtak meggyőzni arról hogy semmi sincs bennem, de ha van is akkor ott nyugodtan az ágyon intézzem el. Huh nagyon gáz volt, aztán fél-háromnegyed óra múlva sikerült azt elérnem, hogy felkelhettem és ráülhettem a labdára, az már megváltás volt. Szegény párom egyébként is addig folyamatosan masszírozott, simogatott, törölgette a homlokom. Rettentően sajnáltam, mert láttam, hogy nem tudja hogyan is segítsen, sajnált hogy ilyen fájásaim vannak. A legjobb az volt hogy ő látta a CTG-t és azt hogy milyen fájásaim voltak és a döbbenet ilyenkor mindig kiült az arcára, ezt persze én is láttam és ilyenkor még őt is jól lekiabáltam.
Aztán 2 óra felé már a dokim is bekapcsolódott és elkezdtünk nyomni, persze 0 sikerrel és váltig hajtogattam, hogy én nem tudom ezt megcsinálni. Oldalra kellett fordulnom, és mindkét oldalon 3-3 nyomás után vissza hanyatt, mondanom sem kell hogy ekkor már szörnyű fájdalmaim voltak. Hisztiztem, káromkodtam stb stb. Ja első nyomásoknál kiabáltam is, ami után szépen elmagyarázta hogy a kiabálásra szánt levegőt legyek szíves inkább bent tartani ezzel is elősegítve a sikeres nyomást. Majd bejött egy másik doki - miközben a férjem a fejem tartotta, én teljes erővel nyomtam az én dokim a hasamon volt a szülésznő pedig a „kijáratnál” segédkezett – és azt nézte meg hogy egy ilyen nyomás alkalmával mennyit jön előre a baba. Ezek után megbeszélték, hogy továbbra sem lesz császár, mert szépen jön előre a baba. Hát gondolhatjátok ekkor már alig éltem. Fél négy magasságában volt az a pont hogy újra kezdtük ezt az oldalazást és amennyiben azután sincs változás irány a műtő. Ekkor megkérdeztem a dokit hogy mennyit kellene még nyomnom ahhoz hogy kijöjjön a baba, akinek látszódott a fejebúbja, a hajacskája. Szóval mondta hogy max 3 és game over, tehát összeszedtem magam és megcsináltuk.
Fantasztikus érzés volt a kis manót látni, amikor odatették a cicimre. Maga a csoda, most is amikor ránézek mindig megkérdezem magamtól hogy hol fért el ez a baba bennem, sőt hogy tudott kijönni. Csak hálával tartozom a dokinak hogy végül nem lett császározás és persze utána nem győztem elnézést kérni a korábbi viselkedésemért.
Marci 57 cm és 4300 gr súllyal, dec 23-án 15.50-kor született. A kórházban csak óvodásnak hívták, mert akkor ő volt a legnagyobb baba. Sajnos tejem nem sok volt, hiába próbálkoztam a folyamatos ciciztetés mellett teával, rengeteg folyadékkal, rántott levessel, alkoholmentes sörrel. 3 héttel ezelőttig tudtam szoptatni, de akkor sem sokat kapott, naponta max 180-200 ml-t. Kezdetben ez nagyon megviselt, magamat hibáztattam, hogy erre sem vagyok képes, és lelkifurdim volt hogy tápszereznem kell. Ezen már azért túl vagyok szerencsére.
Marci nagyon kiegyensúlyozott baba, már 63 cm és 6000 gr. Napközben rengeteget játszunk, bábozok, énekelek neki, ő pedig mindezt állandó gügyögéssel honorálja.
Talán az ő életében már kialakult valami rendszer, ez az enyémre a legkevésbé sem mondható el. Én az örök precíz, időhöz kötött ember... van olyan napunk hogy még a pizsimet is elfelejtem lecserélni. :lol: :lol: :lol:

Hááát hirtelenjében ennyit, sorry ha túl sok voltam.

Sziasztok

kubuspace

és küldenék pár képet is Marcikáról

:lol: :lol: :lol:
Kép Kép Kép Kép Kép

kubuspace

anyatejesek. a babaitok hanyszor es milyet kakilnak? koszi

KépKép
KépKép
mush589

Kukuuuuuucs!
Életjel! :lol: Pusszantás mindenkinek! A betegeknek jobbulást! (mi eddig megúsztuk, remélem, így is marad...)

Csajok, gyönyörűek a babók!! :lol: Sokszor vagyok ám, de mindig csak az olvasásig jutok, pedig annyi mindenhez szeretnék én is hozzászólni.... :? de kismanusz nem engedi....de azért minden nap bekukkantok legalább este, hogy a képeket megnézegessem a kismanókról! :lol:

Köszi a hiányolást (már nem tudom, ki írta, bocsiiiiii :oops: ), most alszik a 2 pasikám a nagyágyban együtt, gondoltam gyorsan kihasználom az időt.

Naszóval: megvagyunk, egyben vagyunk, eszünk, növögetünk. (persze sírunk meg nyügizünk is, de hát babuci :P )
63 cm és 6030 gramm a jelenlegi paramétereink. :lol: :lol:
3 hete átalusszuk az éjszakákat, 8-kor szundi, és legkorábban 6-kor van kelés. :D :D :D Naaaagyon baráti ez az örökalvó anyját tekintve! Imádom! :lol: (viszont cserébe nappal naaagyon keveset alszik, azt is max. a déleőtti meg a délutáni babakocsis sétánkon...még szerencse, hogy van teraszunk, így legalább oda ki tudok menni vele, ha esik, ha fúj)

A múltkori szomorú napok óta továbbra is kell a tápis kiegészítés, de azok után egyáltalán nem bánom. Sokkal jobbak a nappalaink, éjjeleink, boldogabb és kiegyensúlyozottabb Ákos is és én is.
(És mindig kicsit felidegesítem magam, amikor úgy írnak a tápszerről, mintha valami ördögtől való dolog volna...amíg nem kellett adnom, akkor sem értettem, miért olyan nagy tragédia ez...persze nem vagyunk egyformák...)Így most délután van egy pici plusz, meg a vacsi mellé.
Szurik nem viselték meg, semmi láz, sírás is csak a bökésekkor volt, aztán elaludt a vállamon. :lol: Most szerdán jön a doki beadni a 3 hósat.

Kép kis szerelmem :D

Rengeteget vigyorog, anyára, apára, vagy csak úgy. :lol:

Ja, a kéz szájba tömködése nálunk is megvan, először kétségbe esve kérdeztem a dokit, hogy most mi a baja, aztán közölte, hogy ez normális. :lol:

Üdv Kubuspace! Köszi a történetet. Erről jut eszembe, hogy én azzal még mindig adós vagyok.... :oops: :oops: :roll:

Ma megyünk venni neki pihenőszéket, ez lesz az első névnapi ajándéka. :lol:

Szeretnék kengurut venni, de azt mondta a gyerekdoki meg a védőnő is, hogy amíg magától nem ül a baba, addig ne!Vagyis akkor kábé 6 hós koráig nem lehetne használni? Nem tudom, mit tegyek, nagy segítség lenne, de ártani nem akarok.....Help!
bébic

Andy! Rendben ha te előttünk jársz, akkor nem lehetne, hogy most azt írod, hogy Regi már 8!!!! órűt alszik egyben...hátha olvassa Domi is a netet. :D :D :D

Csillagom még most is húzza. Este 10 után 3kor és 6kor volt szopi.

Én is rakok képet: Kép
mannababoca

Kép A KEDVENCEM:
mannababoca

Kubu! Merre laksz? Édes a picuri!
mannababoca

Mush: Reggel 10 körül és délután 6 körül kakil egy-egy ampullát. Szinte mindig ebben az időpontban!

Aida: Sajnálom.

Túrós muffint szeretnék sütni... tippek?

manna
mannababoca

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?