Kukuuuuuucs!
Életjel!
Pusszantás mindenkinek! A betegeknek jobbulást! (mi eddig megúsztuk, remélem, így is marad...)
Csajok, gyönyörűek a babók!!
Sokszor vagyok ám, de mindig csak az olvasásig jutok, pedig annyi mindenhez szeretnék én is hozzászólni....
de kismanusz nem engedi....de azért minden nap bekukkantok legalább este, hogy a képeket megnézegessem a kismanókról!
Köszi a hiányolást (már nem tudom, ki írta, bocsiiiiii
), most alszik a 2 pasikám a nagyágyban együtt, gondoltam gyorsan kihasználom az időt.
Naszóval: megvagyunk, egyben vagyunk, eszünk, növögetünk. (persze sírunk meg nyügizünk is, de hát babuci
)
63 cm és 6030 gramm a jelenlegi paramétereink.
3 hete átalusszuk az éjszakákat, 8-kor szundi, és legkorábban 6-kor van kelés.
Naaaagyon baráti ez az örökalvó anyját tekintve! Imádom!
(viszont cserébe nappal naaagyon keveset alszik, azt is max. a déleőtti meg a délutáni babakocsis sétánkon...még szerencse, hogy van teraszunk, így legalább oda ki tudok menni vele, ha esik, ha fúj)
A múltkori szomorú napok óta továbbra is kell a tápis kiegészítés, de azok után egyáltalán nem bánom. Sokkal jobbak a nappalaink, éjjeleink, boldogabb és kiegyensúlyozottabb Ákos is és én is.
(És mindig kicsit felidegesítem magam, amikor úgy írnak a tápszerről, mintha valami ördögtől való dolog volna...amíg nem kellett adnom, akkor sem értettem, miért olyan nagy tragédia ez...persze nem vagyunk egyformák...)Így most délután van egy pici plusz, meg a vacsi mellé.
Szurik nem viselték meg, semmi láz, sírás is csak a bökésekkor volt, aztán elaludt a vállamon.
Most szerdán jön a doki beadni a 3 hósat.
kis szerelmem
Rengeteget vigyorog, anyára, apára, vagy csak úgy.
Ja, a kéz szájba tömködése nálunk is megvan, először kétségbe esve kérdeztem a dokit, hogy most mi a baja, aztán közölte, hogy ez normális.
Üdv Kubuspace! Köszi a történetet. Erről jut eszembe, hogy én azzal még mindig adós vagyok....
Ma megyünk venni neki pihenőszéket, ez lesz az első névnapi ajándéka.
Szeretnék kengurut venni, de azt mondta a gyerekdoki meg a védőnő is, hogy amíg magától nem ül a baba, addig ne!Vagyis akkor kábé 6 hós koráig nem lehetne használni? Nem tudom, mit tegyek, nagy segítség lenne, de ártani nem akarok.....Help!