Sziasztok!
Köszi csajok az együttérzést jól esik.Én pláne azért csalódtam a 4D-ben azonbelül a genesisben,mert ott is genetikus ül a gép előtt!!!!!!!És mégis ekkora baki történt.Ráadásul az utolsó uh-n oda van írva a papírra,hogy jobb meg bal vese és a jobban találtak tágulatot akkor 6mm-et ami hál istennek eltűnt,mert ha megmaradt volna hát nem is tudom.....Persze sokan mondták,hogy van ismerősük aki egy vesével él.De a kettő mégis jobb,de elfogadom hisz mást nem tehetek.Meg vigyázok a lurkóra,hogy azzal az eggyel ne legyen semmi.Annyiban más lessz a dolog,hogy ha lázas beteg lessz akkor vizeletet kell majd leadni,hogy azt is megnézzék,mert egy vesével élőknél jobban előfordul a hugyuti fertőzés ezt mondta a doki.A két lépre azt mondta a doki,hogy emiatt nem fogják megműteni vagy ilyesmi,mert gondot nem okoz nem lessz semmi baja tőle.Meg kell őriznünk a papírt,hogy ha majd egyszer megy hasi uh-ra valamiért nehogy daganatnak nézzék,hanem tudják,hogy az már ott van neki születése óta.
annus:Amikor terhes lettem megfogadtam,ha esetleg valami rendellenesség kiderűlne ami az élettel nem össze egyezhetetlen akkor tuti nem vetetem el.Így,ha tudtam volna a dolgot akkor is megtartottam volna ez nem lett volna kérdés.4D ahol voltam először mindenét megnézték és csak utánna jött a mozizás része.Ezért csalódtam nagyot!
pocimaci:Nekem nem mondott ilyet a doki a háziorvosnál majd azért rákérdezek a dolgokra.De bizti elfogja mondani,hogy ilyenkor mi a helyzet ebben a dologban azért jó doki ő pont azért küldött el minket,hogy hamar derűljön ki,ha igaz a dolog hogy ne akkor kapkodjunk,ha ne adj isten baj van.
Ti,hogy vagytok?
Reni:Köszi,hát remélem,hogy ma este tudok majd aludni.Az én hibám is,hogy így alakult,mert hagytam elaludni cicin esténként,de az igazság az,hogy estére mindig úgy elfáradok,hogy nem bírok ébren maradni és ezért szokott rá.Majd,ha apa nem dolgozik ennyit akkor leszoktatom róla,mert így nem tudok pihenni semmit,mert nem tudok mélyen aludni amiért közöttünk alszik meg állandóan oldalt kell feküdjek,hogy a cici a szájában legyen a hátam meg kivan már készűlve tőle
Hát igen én is pont ezzel nyugtatom magam,hogy egészséges és szépen fejlődik hál istennek és imádom!!!!Ő az életem értelme!Gyerkőceid,hogy vannak?
aida:Ismerős a szituáció.Nem kell senkihez fordulni,mert olyankor már tuti nem éhes csak cumizni akarja.Azzal nyugtatják magukat a babák sokszor.Krisztiánom pont ugyanezeket szokta csinálni.Ő azért csinálja,mert azon akar aludni.Noel aludt már el cicin?Ha igen akkor tuti olyankor azt szeretné,de azt tanácsolom,hogy ne engedd neki nehogy úgy járj mint én Krisszel.Jah Krisz még azzal is cifrázza,hogy az ínyével ráharap a bimbóra ami kegyetlenűl fáj
Mondtam is neki,ha fogacskája kibújik és ezt fogja csinálni leszoktatom a cicizésről,mert nem akarom,hogy tönkre tegye a melleimet így is annyira fájnak
kriszpiri:A lényeg,hogy egészséges legyen!
De tudom milyen én is azért akartam annyira tudni,hogy mi lessz,mert amikor megláttam egy aranyos ruhácskát nem tudtam,hogy meg vehetem-e vagy sem.De akkor lessz tuti a neme,ha már megszületett
Nekem ezt mondta párom munkatársa nekik is fiút mondtak végig és amikor megszületett kiderűlt,hogy kislány
Kata:Hogy vagytok?Kevin átalussza már az éjszakákat?Kiságyába sikerűlt beszoktatni?
Remélem nem hagytam ki senkit.Ha igen sorry.Megyek,mert anyum nemsokára itt lessz.
Szép estét mindenkinek!
Reni