Új privát üzeneted érkezett!

Jól van Zsuzska sínen vagyunk!!!!!Szupi!
Pihenjél!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Wepe! :P :P :P Jó éjt! :lol:

phpBB: Kép
belluska

Belluska, Nektek is ! :) :) :)
wepe

Jó reggelt mindenkinek!!!!!
Ma már péntek van,szép napunk lesz ez a mai!!!!! :lol: :P

belluska

POZItÍV!!!!!!!!

Úgy néz ki sikerült. Nem sokat aludtunk az éjszaka. De folyamatosan hányingerem van.

Jaj lányok nagyon örülök. Tudjátok a bejósolt babaesőelindult, most már remélem mindenki elhiszi. :lol: :lol: :lol:

Nekem most el kell mennem, de délután jövök igérem!!!
Vendég

Párom sem bánta már ő is majdnem sokkot kapott :lol: :lol:
És most óriási a boldogság
Vendég

Jó reggelt!

Kriszta,
szívből gratulálok! Ez annyira jó!!!!!! Majd légyszi tegyél fel a tesztedről képet. Erős a csík, vagy még kicsit halvány?

Tudtam én, hogy nem mehetek el úy itthonról, hogy ne kapcsoljam be a gépet :lol:

Belluska,
te aztán jó lennél jósnőnek, mert ez a nap tényleg nagyon jól indult :wink:

Dezsina,
hozd a hírt, ha betelefonáltál az intézetbe. Drukkolok, hogy csak jó híreket kapjál! :wink:

Na én megyek suliba, de délután nem szabadultok tőlem :lol:

i.kata

Kriszta!!!!!!
Én esküszöm olyan boldog vagyok és mióta itt vagyok köztetek szinte hétről-hétre felidézhetem magamban ezeket a boldog pillanatokat,amiket én is átéltem!Képzelem Kriszta milyen nagy otthon a BOLDOGSÁG!!!!!!Mondtam én,hogy lánykád is és az egész család nemsokára örülhet!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dezsina,Lányok!
Ilyen egyszerű!!!Kriszta is hitt benne és akarta nagyon!!!!
Beindult a babaeső és ez nektek is adjon erőt!!!!!! :P :P :P :P :P

OLYAN JÓ ÖRÜLNI VELETEK!!!!!!!!!
DEZSINA TE KÖVETKEZEL ÉRTED!!!!!!HINNI BENNE ÉS CSAK POZITÍVAN!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

belluska

Forgács Intézetes leendő kismamik!!!!!!
Tessék jönni ide hozzánk a topikba,mert itt fantasztikus babásodások történnek napról-napra!!!!És akkor értetek is tudunk szorítani!!!!!!!!!!Csak bátran!!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:

belluska

Sziasztok !

Kriszti, jajdejó jajdejó jajdejó jajdejó jajdejó jajdejó jajdejó :) :) :)
Veled örülök :) :) :)

Dezsina, várlak én is a hírekkel ! :) :) :)
wepe

Belluska, itt most már tényleg beindult a babaeső, Te egy boszi vagy :wink: :wink: :wink:
wepe

Wepe!
Csak szépet és jót jöttem varázsolni közétek!!!! :lol: :wink: :wink: :wink: :wink:
Meglátod olyan hamar itt lesz az idő,hogy nektek is örülhetünk!!!!! :lol: :lol: :lol:
Szép napot neked!!!! :wink:

belluska

Sziasztok!!!!

Micsoda csodálatos hírek!!!

Zsuzska!
Óriási gratula a picurokhoz!!! szuper a fotó!! :D Olyan nagyon nagyon jó!!!!! Nagyon örülök!!! :D

Kriszti!
Gratulálok!!!! :!: :!: :!: :!: Tudnál képet feltenni :?: hagy gyönyörködjünk a két csíkban!!! Beindult a babaeső!!!! Nagyon drukkolok!!!!

Belluska!
nem kaptál kedvet :?: :lol: Olyan aranyos, hogy igy izgulsz velünk :D :!: :!:

Kata! Ladiva! Wepe!
egy óra múlva tán jövök a jó hírekkel!!!

annyit rólam, hogy beletörődtem a szombati beültibe, és ha mégsem úgy lesz, akkor meg csak örülni fogok. úgy érzem, hogy egy óra múlva már tényleg megnyugszom, ha már tudom, hogy hány befutónk lesz. :? 8)
Egyet nem tudok.... mit csináljak, ha mondjuk mind az 5 babánk fejlődik tovább, akkor kérjek blasztót, vagy inkább fagyasztassak (és gondoljak arra, hogy biztonságból legyen tartalék, arra az esetre ha....) viszont akkor ugye nem lesznek elméletileg fagyik, ha blasztózunk. És még egy kérdés. Szerintetek az a baba, aki nem jut el blasztóig kint, az bent sem érvényesül?
dezsina

Azt hiszem, nagyon rossz, hogy ahoz akartam hasonlítani az eredményemet, ami a multkor volt. vagyis a 18sejt és ugye abbol fagyasztottunk is....
nem szabad ilyet csinálni :twisted: :evil:
dezsina

Dezsina, én úgy gondolom, hogy a kinti és a benti környezet teljesen különböző, nem lehet összehasonlítani, még akkor sem, ha a biológusok megpróbálják a benti környezetet "utánozni". Nyugodj meg és gondolj arra, hogy akármennyit, akármikor ültetnek be, ugyanolyan esélyeid vannak, mint bárki másnak. És ne vedd alapul az előző lombikodat, az régen volt. A fagyasztásos-blasztós választós kérdésedre a dokik biztosan tudnak valamit válaszolni, kérdezd meg őket.

Amúgy én már tavaly megmondtam, hogy 2009-ben mindannyian anyák leszünk, úgyhogy tessék megnyugodni!

Kriszti, te vagy a második élő példa erre Zsuzska után! Kimondhatatlanul örülök, hogy pozitívod van! Vigyázz nagyon magatokra!

A szex egyébként - tudtommal - azért tiltott az első időszakban, mert a rázkódás, az izgalmi állapot vérbőséget okozhat, és a méhszáj összehúzódásait is előidézheti. Nem törvényszerű, de megtörténhet, és ezáltal a vetélés kockázata megnő. De aztán ez is szubjektív, van aki a terhessége végéig erobikozik, forró fürdőben ül, stb. mégsem történik baja. De a mi esetünkben jobb ezeket inkább visszavenni.
Vendég

Kata!
Azért kell ennyi megszorítás, hogy végig jól viseljem az ikerterhességet és a bakákoknak se legyen semmi bajuk. Ne legyen magas a koleszterin, meg ne legyen terhességi cukrom se.

Kriszti!
Gratulálok :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
Szuper hír... hozd hozzánk a szép tesztecskédet!!!!
Beindult a babaeső :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Belluska!
Te boszi mami vagy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dezsina!
Drukkhegyesők!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Dezsina,
nagyon szorítok Neked a legjobbakhoz!
Én nem tudok tanácsot adni a blasztós-fagyásztásos ügyben, nem tudom mi a különbség, de Ladiva tanácsát fogadd meg, kérdezd meg Tanár úrat vagy Sipos doktort !
És ne idegeskedjél, majd én megteszem helyetted :wink: , Te legyél pozitív ++++++++++++++++ :!: :!: :!: :) :) :)
wepe

sziasztok!

négyen vannak. Holnap beülti. reggel. a tanár úrral beszéltem, azt mondta, hogy ilyen "kevés" embriónál nem viszik el blasztóig. azt mondta, hogy 4 jó van. igy fejezte ki magát. és azt is mondta, hogy lehet, hogy még egy elveszik holnapra. De azt is mondta, hogy mivel ez az ötödik beültetésem, akkor ha megmarad mind a négy, akkor berakja az összeset.
tudom, hogy most mind-mind megráznátok, de olyan mélységesen csalódott vagyok.... Egyszerűen olyan negativ hangulatom van, hogy nem is tudom, hogyan változtathatom meg.... Iszonyúan drukkolok a 4.nek is. nagyon szeretném, ha ő is maradna 8)
dezsina

Dezsina, el kell hesegetned a negatív hangulatot !!!
Tudom, hogy nehéz lehet, de probálj erőt venni, kérlek :!: :!: :!:
wepe

Wepe!
azon vagyok.... azt hiszem mindjárt átlendülök a jó oldalra. Midjárt keresek valami biztató mégújabb vonalzót!!!! :wink:

nem is tudjátok, milyen fontos a bíztatásotok!!! :P
dezsina

Dezsina, nekem tetszik ez a vonalzó, de ha segít, akkor lássuk az újat :wink:

Szoktatok HONFOGLALÓZNI ? :lol: :lol: :lol: Én nagyon imádom, jól kikapcsol :lol: :lol: :lol:
wepe

Namost figyeljetek!!!

Amikor én voltam 5 beültiből eddig 4 en telefonáltak vissza és mindenki terhes :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dezsina
Mindenki 3 napos babát kapott vissza 2 vagy 3 at. Szóval nekünk kifejtette a tanár úr hogy nem lehet megmondani hogy mia jobb kint vagy bent de az tény hogy a benti környezet jobban elősegíti a beágyazódást.

Ne legyél levert inkább örülj, nekem kettő volt és lám-lám 137 a HCG m ami pontosan megfelel egy terhességnek de még ikrek is lehetnek, bár ezt kétlem ma vagyok ET+13 napon. De a nőgyógyászom azt mondta nagykönyv szerinti :lol: :lol: :lol:
Hidd el fejben nagyon sok minden dől el.
Ha nem tudsz nekik örülni a szervezeted hogy fogadja majd szerettel őket?

Annyira jól csinálják a dolgukat az intézetben, aggodalomra semmi okod, mosolyogva bízd rájuk magadat. Gondolj arra hogy a 4 ből valaki éppen a te pici babád szeretne lenni.
Én nagyon szorítok érted és a babócáidért. :lol: :lol: :lol:

Nincs itthon a fényképező gépünk, de majd valami csoda fojtán megpróbálom feltenni a tesztet.
Vendég

Kriszti!
nagyon bíztató amit írsz!!! ez igazán jó arány! Remélem nem szakad meg a babaeső!!! Vagyis, hát persze, hogy nem szakad meg!!!
fantasztikus a hcg szint !!!! Gratulálok!!!! :D
dezsina

Talán nem túlzás lecserélnem a vonalzómat.
Pénteken uh. Délelőtt.

Kép
Vendég

Dezsina,
az a 4 nagyon jó eredmény. És nagyon örülök, hogy már azon jár az eszed, hogy csak a 4. is megmaradjon :lol: Ez már a pozitív felé hajlik :wink:

Kriszta,
hűűű, ez tényleg szuper arány!

i.kata

Kata!
:D köszönöm a drukkokat :D :D

kriszti!
nagyon tuti a vonalzód!!! :wink: :D
dezsina

Kriszta,
ha már ilyen sikeres volt a lombikod, akkor légyszi írd le a tuti tippeket :wink: Miket szedtél a kötelező gyógyszereken kívül? Mennyit feküdtél beülti után? Ilyesmiket... :lol:

i.kata

Kriszti!
igen igen!!!! :D :D
kérjük a tuti receptet!!!! :lol:
dezsina

Kriszti!
szupi a vonalzód és a hcg szint is!!!!!Nagyon kíváncsi leszek az uh.-ra!!!! :lol: :lol: :lol:
Szívből örülök veled együtt ennek a fantasztikus hírnek!!! :P :wink:

Dezsina!
Maradunk a kettőnél,de persze soha ne mondja az ember,hogy soha,de azt hiszem teljes lett az életem így két gyönyörűséggel!De még minden lehet! :wink:
Dezsina!
az élet legnagyobb csodája egy pici baba és ehhez csak pozitívan lehet és kell hozzáállni!!!Ne hasonlítsd össze az előző lombikokat ezzel,most erre kell összpontosítanod és akarnod,hogy 9 hónap múlva már egy kis szépségnek lehess az anyukája!Ő akarni fog téged ha te is akarod őt, kétségek és félelmek nélkül! :P Higgyél nekünk,mert az elején nálam sem stimmelt minden a hozzáállásommal így utólag bevallva,de a Katánál tudtam és hittem a sikerben!!!!Érted????Mi ennyien szorítunk érted és te cserébe szót fogadsz nekünk!Jó az eredményed,nincs miért izgulni! :wink:

belluska

Belluska!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D megfogadom.... ha hiszed, ha nem, ahogy most már a nap is kisütött szebbnek látom a dolgokat! :wink:
dezsina

Nézzétek, van egy táblázatom, persze ez nem törvényszerű, mert sokat számít a beágyazódás. Ha jól tudom, akkor onnantól kezdődik a hcg termelődés.

HCG szintek transzfer után:
9. nap min. 17- max.119
10.nap min. 17- max. 147
11.nap min. 33- max. 220
12.nap min. 33- max. 429
13.nap min. 70- max. 750
14.nap min. 111- max. 1690

i.kata

Kata!
köszi, ez jól fog jönni!
hanem képzeljétek, hogy azt mondta a Tanár úr, hogy teli hólyaggal kell jönnöm :shock: :shock: :shock: mert úgy lesz a beülti. Hogy azért pisilhetek reggel, de hogy ne legyen üres a hólyagom.... :roll: hát nem tudom... nekem ez új. Pedig 4* voltam már :? :roll:
dezsina

Sziasztok

Dezsi
először is hatalmas drukk Neked és a picikéidnek :!: Teljesen egyetértek a lányokkal, az eredményeid jók, minden rendben lesz holnap :D
Nekem is teli hólyaggal kellett mennem szeptemberben, azt mondta Tanár úr hogy a teli hólyag mellett jobban látszik az ultrahangon a méh, így könnyebben megtalálja a legmegfelelőbb helyet a lurkóknak amikor behelyezi őket. (Azért nem kell teljesen teli hólyaggal menni, amikor én voltam az egyik csajszi olyannyira meg akart felelni a teli hólyag követelménynek, hogy a végén már szinte "táncolt" az kórtermi ágyban annyira kellett pisilnie :))

Kriszta
Gratulálok :D :D Vigyi nagyon magatokra :!:

Wepe
én nem vagyok túl magas, 168 cm szerintem ez átlagosnak mondható, a párom elég nyúrga típus. Remélem Peti rá fog ütni :D szeretem a magas pasikat ;) :D

pocaksimiket átadtam köszönöm :D
kellemes 7végét mindenkinek

Dezsi gondolunk Rátok holnap :!: biztos vagyok benne hogy ügyes leszel és minden rendben lesz!

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Dezsina!
Örülök a kedély állapot javulásnak!!!!! :lol: :lol: :lol:
Jó lesz az holnapra és szupi lelkiállapotban kapod meg a babucikat! :P
Holnap várunk ha hazaértél!!!!!!!!!
:wink:

Kata!
Lassan a táblázatod is már egész átfog alakulni! :lol: :wink:

belluska

Sziasztok!!!

Kriszta!
HATALMAS GRATULA!!!!!!!!!!!!!! Nagyon örülök, annyira jó látni, hogy egyre többünknek sikerül!!!
Mennek a babaragacsok!!!!!
Tesztet ide, tesztet ide, tesztet ide!!! :lol: :lol: :lol:

Dezsina!
Holnapi napra kitartást, szorítok, hogy minél több befutó legyen és bekerüljenek mami pocakjába egy csodálatos hosszú utazásra!!! :)

Zsuzsa!
Tetszik az Uh képed, cukik a foltocskáid... :lol: :lol: :lol:
Tartsd be a doki utasításait, pihenj sokat, egyél, igyál rendesen és élvezd a 9 hónap minden pillanatát!!!!!!!! Babaragacsok, babaragacsok!!!!

Fitie!
Gyönyörű a kisfiad, olyan jó, hogy már ilyen technika van, és láthatjuk a babánk arcát még a pocakban, szinte kézzel fogható... Pocaksimi ezerrel!!!!!!!!!!

Belluska!
Édesek a bébik a képeken, remélem hamarosan mi is megtöltjük baba fotókkal a tropikot! :D :D

Kata, Wepe, Ladiva!
Kitartást, hamarosan mi következünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szép napot mindenkinek!

Minnie

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Sziasztok!!!

Az én receptem:
-nem befolyásolt a mennyiség
-eldöntöttem magamban hogy sikerül!!!
-nem hagytam hogy a "hátha mégsem" érzés előjöjjön
-méhpepmpő
-magne B6 3X1, most már 3X2
-terhes vitamin
-utrogestan
-Prednisolon
-Estrofem
-nagyon sok facsart gyümölcslé,tej, hús, minden ami jólesik
-4 napig feküdtem utána finoman séta, otthoni apró munka, főzés
-házasélet nuku
-sok-sok mosoly és pocaksimi

Semmi egyéb.
Az eddigieknél én sem tudtam fejben teljesen eldönteni, aggódás félelem a jelek figyelése kötött le. De most :lol: :lol:

Minnie
Köszönöm, este megpróbálom felrakni.

Fitie
Ti is vigyázzatok magatokra. Biztos hogy nagyon édes kisfiad lesz. Én is a nyurgákat szeretem :lol: :lol:

Dezsina
Nem régen vettek egy ultrahang gépet és ha egy kicsit tele van a hólyag a még jobban kiegyenesedik és pontosabban tudnak dolgozni.Reggel pisiltem és amikor beértem az intézetbe megittam kb fél liter folyadékot mire rád kerül a sor pont jó lesz.Nagyon sokat ne igyál, mert a pocakodat nézik az ultrahanggal és esetleg az kellemetlen. És a beülti után még ki kell birni kicsi fekvést :lol: :lol: :lol:
Nagyon szorítok neked és minden rendben lesz hidd el. Te is hidd el hogy sikerül.
Bocsánat hogy ilyen hosszú lettem.

Kép
Vendég

Lányok!
köszönöm a kimerítő előadást a hólyag rejtelmeiről :lol: :lol: :lol: most már mindent értek. sokkal jobb ugy nekiindulni valaminek, hogy ha tudom a miértjét. Persze megkérdeztem volna holnap, mert nagyon kivácsi vagyok, de igy még jobb.
hangulatom egyre jobb. estére már teljesen megbeszélem magammal, hogy holnaptól kismami vagyok.
a dolgozomban is olyan rendesek, hogy már úgy beszélnek rólam, mint akinek sikerül és húznak rendesen, hogy mikor fogok már hát és derékfájosan botorkálni az irodában :lol:

Minnie!
nagyon köszönöm, hogy Te is gondolsz rám, és alig várom hogy én is drukkolhassak Neked és a többieknek is!

Belluska!
:D igen jól látod... sokat segítettél :wink:

Fitie!
holnap feltétlen benézek, ha hazajöttem, hiszen alig bírom magamban tartani a fejleményeket!!! Olyan izgalmas. és most úgy érzem, hogy tán az intézménynek is jó szériája lehet...
Petikének simi :wink:

Kata!
lehet, hogy 9. nap már tesztelhetek??? :roll:
dezsina

Kriszta,
köszi a receptet! :lol:

Dezsina, azért szerintem legalább a 12. napot várd meg :wink:

Belluska,
jó hogy mondod a táblázatot, mindjárt meg is csinálom. :lol:

i.kata

Kép

i.kata

Kata :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Vendég

Kriszta,
tetszik, igaz? :lol:

i.kata

Kata!
febr. 11 volt az első napom... mert a harmadikon voltam vv-en és az febr.13 péntek volt :)

mit szólsz a telihólyaghoz :?: :D :roll:
a másik topicban is azt mondták a lányok. hogy jobban lehet látni, hogy hova teszik a babákat :D
dezsina

Dezsina,
bocsi, nekem volt február 12. az első cn, bezzeg magamnál nem javítottam át :roll: Látod, már magamat szeretném a lombikos részben látni, biztos azért kevertem össze a dátumokat :oops:
Nekem is teli hólyaggal kellett mennem novemberben, mert állítólag akkor kienyedesedik a (nem is tudom mi) méhszáj. Nem vagyok benne biztos hogy mi, de az tuti hogy valami kiegyenesedik és a katéter bevezetése is könnyebb és szerintem az uh-on is jobban látják a megfelelő helyet.
Nyugodtan pisilj reggel, csak mondjuk már indulás előtt ne szaladj el otthon. Ha útközben megiszol egy fél liter vizet, akkor tuti tele leszel :lol:
Aztán holnap ügyes legyél! Nagyon fogok szorítani és persze gondolok rád! :wink:

i.kata

Dezsina,
holnap hányra kell amúgy menned? Csak hogy tudjam mikor drukkoljak :lol:

i.kata

Kata!
köszi a javítást!
és 3/4 8ra megyek. reggelizek is... úgy döntöttem és akkor mondjuk amikor indulok, akkor megiszok egy fél vizet. Kb fél óra alatt érek be. ha lassan megyek. addigra remélem kiegyenesedik a micsodám :lol: :lol: :lol: :lol:
dezsina

Dezsina,
ez jó stratégia és addigra már tuti kiegyenesedik a micsodád :lol: :lol:
Aztán majd várunk a hírekkel.

i.kata

Én azt hiszem elköszönök, mert holnap korán lesz reggel.

Dezsina,
szorítok++++++++++++++++++

Jó éjt!

i.kata

Dezsina, örülök, hogy most már jobb a kedved :D
Én is gondolok Rád holnap, aztán csak ügyesen :D !!!!

Kata, jó ez a táblázat :lol: és Ladiva, Minnie lassan mi is átkerülünk :wink:

Kriszti, jó kis recepted van, azt hiszem kimásolom magamnak, és elteszem Kata HCG szintjei mellé :lol: Most nézem a vonalzódon a szülinapot, kis skorpió(k) lesz(nek) :lol: én is az vagyok, nagyon jó jegy, nem kell elhinni, amit mondanak :lol: :wink:
wepe

Fitie :D :D :D
az én párom is magas :D
Képzeljétek el, hogy van egy barátnőm, aki szintén elküldte a kislánya uh-os képét, a párját előtte még nem láttam, és annyira látszott már akkor, hogy az apukájára fog hasonlítani. Hihetetlen, hogy ma már mire képes a technika ! :)
wepe

Kata!
Isteni a táblázat,egyre jobb !!!!! :lol: Köszönjük neked!!!! :wink:

Dezsina!
Holnap megy a rád gondolás és ügyi legyél!!!!!
Barnikám hajnal 6 körül kel és én onnantól folyamatosan lélekben veled leszek,küldöm neked a pozitív,beágyazódós energiákat!!!!!Meglátod milyen kis ügyesek lesznek a babucijaid,tudni fogják mit kell tenniük!!!!!! :lol: :wink:
Gyere holnap elújságolni mindent!!!! :P

Kriszta!
Küldök jó éjt simit a kis pocaklakó(k)-nak!!!!!!Aludjatok jól!!!! :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek jó éjszakát!!!!!!

belluska

Dezsina!
Már megy is a rád gondolás!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Ügyi légy!!!!! :wink:

belluska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?