Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Márti:Anna édes még mindig!

Kép
melike

Jó reggelt!

Az esti evést tekintve azt hittem, hogy Merci tuti sokáig alszik, ahhoz képest már fél 5-kor!!! felkelt enni :twisted: , de 8-ig vissza aludt.
bszilvi25

Szilvi:ez nálunk is NAGYON változó!
Már rájöttem mindegy mennyit eszik este,inkább az számít mennyire fáradt.
Tegnap is evett 100 tápszert és negyed 5kor kelt fel,aztán aludt még fél 8ig.
Máskor másfél üveg főzivel is eddig aludt.

Kép
melike

márti naggyon édi ez a baba :lol:
anyuka??

ma nem érek rá mert du farsang addig meg meg akarom csinálni a függönyt dávid ágyára!!
anyag kimosva,majd körbe kell szegni és 3 helyen lesz kötője..majd megmutatom ha kész lesz.és akkor végre nem pléddel meg hálózsákkal fogom elsötétíteni neki este az ágyat :lol:
hogy ne lássa a tv-t
barika2008

Nem sokat írtatok.
Itt volt anyum.Megyünk enni,aztán sétálni.Süt a nap!!!

Kép
melike

Sziasztok!

Nem volt netem! :cry: :cry:

Márti: annyira gyönyörű ez a kislány, és olyan igazságtalan ez az élet!

Mi a helyzet az anyukájával??

Többiek, mindenki csavarog ebben a szép időben? Csak jön már ez a tavasz, itt olyan jól süt a nap. és olyan ereje van hogy csak na!
Ez a rohadt nagy sár ne lenne!!

Szilvi: mikor aludt el Merci?

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Ha esetleg vkit érdekel. Sajna rózsaszín és ezért nem csapok le rá... :(
gumitalpú zokni

Kép

Kép
bettica

Lányok: Bencém szabályosan megy, ha fogom a két kezét :D Eddig csak dülöngélt, meg bicsaklott a talpacskája... Úgy örülök :D

Kép

Kép
bettica

Márti: Tényleg nagyon szép ez a kislány! Reméljük hamarosan tényleg jobban lesz az anyukája és mehet haza hozzá. Ő hogy van?

Kép

Kép
bettica

Betti: jó a zokni, de én a tesz-veszen még láttam vagy hármat.

Nagyon ügyi Bence!!!!

Anna: Merci elaludt végülis hamar. kicsit sírdogált, de aztán elaludt.
bszilvi25

Szilvi: Köszi. Én nem találtam :oops: Mondjuk nem volt sok időm keresni, ez meg ráadásul használt is (mármint a linken szereplő). Milyen néven kerestél rá? Ismét ráugrok akkor a teszveszre ;)

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Muszáj megmutatnom Dorina milyen édesen pakolt tegnap a fiókjából:
Kép Kép

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Sziasztok!

Na hát tegnap jól nem sikerült jönnöm, mert egész nap csavarogtunk, a mamánál, meg a dédinél voltunk. De ma vagyok egy kicsit.

Márti: Őszintén sajnálom ami a barátnőddel történt, mihamarabbi felépülést kívánok neki én is! Remélem hamar rendbe jön, hisz egy gyönyörű kislánya van. Nagyon édesek a képek!
Tényleg Kristóf hogy viseli, hogy osztozni kell rajtad egy kis időre?
OOOOoo és még boldog hófordulót Kristófnak!

Hát egy ilyen eset után szerintem nagyon szerencsések vagyunk, hogy itt a topikban mindenkinek a szülése gond nélkül lezajlott, és gyönyörű egészséges kisbabáink születtek. (Bár tudom ezt már sokszor elmondtuk.)

Eyi: nagyon ügyes Mirabell ahogy mászik, és jó a pacizós videó is! Aranyosak vagytok rajta!

Bogi: Gratula Dorinának az ügyeskedéséhez!

Szilvi: Mercinek is boldog hófordulót!

Na felébredt a lelkem, így képekre később jut időm! De ma rakok párat megígérem!

ancsika82

Bogi: Tényleg nagyon aranyos :lol: Saját maga húzta a fejére azt a pulcsit vagy mit, vagy vki besegített neki? (Az én fiam a törölközőt szokta magára húzni :D )

Kép

Kép
bettica

Nem, én tettem rá, de le már ő vette ;)

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Melike: Köszi a választ a kajcsis kérdésemre.

Na h át nem jut eszembe mit akartam még írni....

Betti: tök ügyi Bence!

Dorina nagyon édes a képeken. És micsoda hajlékony lehet :o

Minekünk pedig ma van a hófordulónk!

ancsika82

Ancsika: 9 hónap? Azta, tényleg repül az idő :shock: Gratula Marcinak!

Kép

Kép
bettica

LÁNYOK!!!!!!!!!
Milán 3,5 órája alszik :shock: :shock:
hát hülyére unom magam :lol:

Kata&Milán

oszman777

Ancsi: Boldog Hófordulót !!!!!!!!!!!!!!
képeket meg várjuk :!: :!:

mi most megyünk el itthonról, de jövök majd késöbb!

Milán pedig biztos olvasta, hogy Merci is mennyit aludt tegnap, és gondolta kipróbálja! :lol: :lol:

Betti:
úgy kerestem rá, hogy ................. gumitalpú zokni!
(én menet közben már vettem is egyet, csak a vaterán)
bszilvi25

Most lehet kicsit sok leszek, előre is bocsi érte:):)
Unokatestvéremmel aki 18 hós
KépVidám ébredésKép
Síelésre felkészülni.....
Kép Dédimamámmal Kép
Lepakoltam mindent, hogy fel tudjak mászni...
Kép

ancsika82

Ancsi: Dehogy vagy sok! Nagyon édes!!!!

Szilvi: Vaterán is néztem, de asszem nem így írtam be a keresőbe... Próbálkozom akkor ezzel is ;) Köszi!

Kép

Kép
bettica

bari az nem én vagyok!!bár pár éve így néztem ki :lol: ő a hugom és 17 éves

blue+++++

ancsika-Marci nagyon édi a kis uncsitesójával és profi az asztalra mászásban
bogi-Dorina nagyon édi!!

MIra is ma 3 órát aludt, nem is tudtam elképzelni, mi van vele.ráadásul hason,mostanában mindig átfordul, pedig ált. háton vagy oldalt szokott.dehát én is szeretek hason.
na ez már én vagyok vele,otthoni ruhában és fésületlenül
http://www.youtube.com/watch?v=wWVQO3z3JWM[url]

ittt pedig labdázik a nagybátyóval
(a hangfalakat kikapcsolni, mert uuutálom a hangom videón és tényleg gáz, főleg a babához beszélős változat :lol: )
http://www.youtube.com/watch?v=ajlpCocMN3M

Kép hagyjatok most olvasok
Kép profil :lol:
Kép a napokban így koncentrál[/url]

Kép
Kép
eyi

Eszembe jutott egy kérdés. !!Ti tudtok még pelenkázni, mármint nem úgy, hanem, hogy nem nehézkes már a dolog? Mert nálunk Marci egy fél pillanatig nem bír hanyatt fekve megmaradni, így mindig be kell vetni valami újabb trükköt, a pelusozás idejére :lol: :lol: :lol:

oooooo és köszi a köszöntéseket!!!! :wink: :wink: :wink:

Kata: nem semmi 3,5 órája alszik Milán. Mondjuk az én kisfiam ilyet nem tenne velem, hogy unatkozni hagy! :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ancsika82

nem tudom mért nem lehet megnyitni
http://www.youtube.com/watch?v=wWVQO3z3JWM[url][/url]

Kép
Kép
eyi

Hát most nincs szerencsém :( A vaterán csak egy 39-es van, a teszveszen meg csak 2, de az egyik több darabos zoknicsomagban, a másik meg a már felrakott kislány :( Talán majd jövő héten...

Kép

Kép
bettica

hú ancsika a pelenkázás nálunk is van hogy állva történik vagy pedig:Kicsim, itt a távirányító..egyik becsatolva, gyerek elhúz, megfogom, kicsim itt a popsikenőcs-másik becsatolva, gyerek elhúz, harisnyát futtában, állva, nadrág ugyanúgy- én is kivagyok tőle

Kép
Kép
eyi

na mindegy megtaláljátok ugyis Miruka fut a neve

Kép
Kép
eyi

profin fogja egy tenyérrel azt a nagy labdát igaz?

ja és Marcinak boldog hófordulót!

Kép
Kép
eyi

A pelenkázás nálunk is ugyanez, csak akkor marad háton, ha valami érdekessel lekötöm, de sokszor még ez sem segít, állandóan átfordul hasra.

Hófordulósoknak boldogságosat!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

sziasztok!
megjöttünk a farsangról!
már visszaolvastam csak a videókat kell megnéznem!

eiy:pedig ugyan úgy nézel ki szerintem te is :roll: :lol:
simán 17-nek :lol: :lol:
barika2008

nagyon jók a képek mindenkinek!!
videót csak a mira labdázik-at tudtam megnézni
barika2008

Sziasztok!!!
Nos,ennyire rá kattantatok az én általam ajánlott tapadós zoknikára :?: :?: :?: :?:

Kata&Milán

oszman777

No sziasztok!

Híreim nincsenek...... ha minden igaz ma levették a barátnőmet a lélegeztetőgépről...... most szorítsatok csajok, mert innentől minden más lesz nála...... jön az antibiotikumos kezelés..... attól függ minden, hogy a szervezete hogy fog reagálni..... De az biztos, jövő héten még az intenzíven lesz....

Bari: farsangi képek??????

Nagyon jók a képetk, videók :wink: Ügyesek nagyon a babáink :wink:
bluebox

Na,megvolt a casting.Majd telefonálnak ha meválasztották.Egy adatlapot kellett kitölteni és azzal együtt bemenni.A kicsikkel kezdték,rendesek voltak.Pár dolgot kérdeztek (pl. zavarja-e a vaku,mennyire barátkozós),az adatlappal együtt elrakták a fényképet,amit vittünk és ennyi.Voltak vagy 150-en.

Fürdetünk.Majd jövök még.

Kép
melike

pELENKÁZÁS:
NEM PROBLÉMA NÁLUNK. MILÁN EGYÉBKÉNT IS TÜRELMES MINDEN SZITUBA.Most is a fogkeféjével szöszmötölt mikor pelenkáztam,ugy mond meg lehet műteni :lol: :lol: De ha itt ülök a gépnél, :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: áhhh ugy ide kavar. Hátulról támad,és feláll,és már itt is van most is.

Kata&Milán

oszman777

De, :D :D :D :D
akár 1,5 kg húst is be lehet vele panírozni,és ki is sütni.
már probáltuk :lol: :lol:
Ugy hogy ancsika a mi nyugodságunkra ne adj. Sok gyerek nem ilyen.
Sőt születése ota ki van akadva mindenki hogy milyen nyugodt kiegyen sulyozott gyerek. Öltözéskor sincs egy nyikja sem,ha várni kell rám,mert öltözök,be öltözve vár rám.

:lol:

Kata&Milán

oszman777

DE HA ITT ŰLÖK :twisted: :twisted: :twisted: :shock: :shock:

Kata&Milán

oszman777

MELIKE!!!
Fotót kaptatok??? Vagy itt a neten nem lesz fent?????????

Kata&Milán

oszman777

Kata:várj már!Egyelőre mi adtunk fotót.Majd ha bekerül esetleg...

Most is úgy elaludt,mire megvacsizott.Gyönyörűségem!

Kép
melike

Nagyon édesek a Mira videók!!!! A labdázós is , és a futós is!

Merci ugyanúgy viselkedik mint Milán! nyugodt!

Eyi: minden videód megnézhető, ha nincs ott ez : [url][/url]
erre figyelj! mielött elküldöd, menj az előnézet gombra, és azt látod mint mi! :wink:

Marci nagyon édi, mint mindig! (de tényleg csak ismételni tudom én is magam. Ebben a topikban szép babák születtek egészségesen, és probléma mentesen :wink: )
bszilvi25

Szilvi írtam!

Kép
melike

márti én drukkolok!!!!továbbra is!!!

melike:majd nektek is drukkolok!!a verseny miatt :lol: :lol:
150-en nem semmi :roll:
és szép gyerekek voltak?kicsik?nagyok?

Kép Kép
barika2008

nézzétek az első képem jobb felén egy 38 hetes baba van :lol:
most vettem észre,hogy belelógott :lol: :lol: :lol: :lol:
barika2008

Áhhh de jő,ez a farsang.Nagyon zsír :lol: :lol: :lol:
Láb :lol: :lol: :lol:
És az Anyuka hol van????????
Kép :?: :?: :?: :?: :?:

Kata&Milán

oszman777

Jó reggelt :wink:

Aránylag jó éjszakánk volt, csak egyszer keltem éjszaka, az is 1 óra volt :wink: Kicsit tudtam aludni, félsiker.... :lol: :lol:

Aranyos a kis "kalózunk" :wink: Emlékszem, mikor én állat, kitaláltam, hogy Tomi legyen túrórudi :twisted: :twisted: :twisted: Hát mire megcsináltam a jelmezét..................... az volt az utolsó, hogy beöltözött a gyerek :lol: :lol:
bluebox

Jó reggelt!

Merci este alig evett, és már fél 4-kor felkelt enni :twisted: :twisted: jól bekajált, és olyan ari volt, elfordította balra a fejét, és mint aki alszik úgy csinált. Persze nem aludt! :lol: Gondolkodtam, hogy maradjon-e, de nem mertem otthagyni :oops: . Az apja horkol, én elalszok, lemászik, és leesik az ágyról. Agyrém! Pedig olyan jó lenne egyszer, ha ott aludna velünk! Ha csak ilyen 3 órát is.
(én meg erre vágyom)
bszilvi25

jó rggelt!!

kata rólam egy darab fénykép sem készült!!

köszi a dicsértet,többet magam nem készítek jelmezt mert a fiam szerint ciki ,hogy mi nem a kölcsönzőből hoztuk...én meg azt hittem ez a menő :lol:

itt is volt turórudi :lol: és házi készítésű.

na mind1.szilvit még 3xkell beöltöztetni(felső tagozatig)
dávidot 3x az oviban 4x a suliban!!már csak 10 van hátra!!!!!! :lol:
és pontosan 10 van mögöttem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
basszus ezt eddig sosem számoltam :lol:
barika2008

Csajok!

Nem szokott valaki BUDAKESZIN járni? vagy nincs ott ismerőse, rokona???? SOS!!!!!!!!!!
bszilvi25

Jó Reggelt!

Cukik a babók! Szilveszter nagyon vagány, és szerintem csak az a jó farsang ahol saját készítésű a jelmez! Nehogy már arról szóljon, hogy kinek van pénze a jobb jelmezt kölcsönözni vagy venni! Én a tanárok helyébe tuti annak adnám a díjakat akik saját készítésűben vannak!!!!!
Áh el is ment a kedvem a farsangtól! :cry: :oops:

Szegény Levim is elkapta a takonykórt Vikitől, úgyhogy hurrá, éjjel alig kapott levegőt szegény! UUUUuuutálom ha betegek!!!!!!

Szilvi Én melóztam Budakeszin, de barátaim, rokonaim nincsenek ott! Miért kell? Vettél valamit? :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

CSAK VENNÉK!!!!
bszilvi25

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?