Új privát üzeneted érkezett!

Hú, az elejét jól összekutyultam, de azért remélem érthető.. :oops: :P

Kép

Kép
morca
 
 


Mindent értünk. Csak a pasit nem... De hála Istennek nem történt semmi baj! Szóval nyugodj meg, Morca! Legközelebb meg még messzebbre kerüljétek ezt a felelőtlen alakot, pláne, ha kocsival van! Megmagyarázta már neki a párod?
Vendég
 


Dóri: Még nem, csak hétvégén lesz itthon emberi időben, de akkor meglátogatjuk az tuti.. :wink:

Kép

Kép
morca
 
 

 
 

Sziasztok!

Húú, Morca! Az a manusz tiszta debil!
Én tuti megtéptem volna, főleg mikor még neki állt feljebb!
Pedig én nem vagyok egy hirtelen haragú valaki, de ha valaki ilyet merészelne a gyerekkel, és még csak bocsánatot sem kérnem hanem még visszaugat, az kihozna a sodromból!
El tudom képzelni, hogy felment a vérnyomásod az egekbe!
Remélem, már megnyugodtál!
Azt nem kívánom, hogy tapasztalja meg ő is, mert nehogy baj legyen a gyerekével, de azért csak érezze ezt a szívdobogást egyszer legalább, hogy megtudja, milyen rossz és tehetetlen érzés, mikor egy gyereket veszélyeztet valami barom!

Dori: minden rendben lesz, ne aggódj! Megcsinálják a másik tesztet, kicsit odafigyelsz, mit eszel, és kész! :-) Drukkolok!

Bábaildi: köszönöm szépen! Igyekszem mindent elolvasni, hogy a tőlem telhető legtöbbet megtegyem, hogy ne kelljen inzulin. Muszáj, hogy sikerüljön! Bár néha úgy hiányzik egy zsemlével több, vagy egy szelet finom puha, ropogós friss kenyér, de kibírom a cél érdekében!
Rendben, akkor maradjon az időpont, és legközelebb majd szólok időben, mikor megyek, és akkor talán sikerül összefutni. Jó lesz!

És vannak híreim: ma voltunk párommal UH-n. És nagy nehezen kiderült, hogy a megérzésem beigazolódik: KISFIÚ LESZ!!!! :lol:
Először hason feküdt, és a feneke alá húzta a lábát, nem látszott semmi, hiába piszkálgattuk, nem mozdult. Aztán végül megfordult, és akkor egyértelmű volt, hogy kisfiú! Mondjuk a doki előtte is 80%-ra mondta, hogy fiú, de aztán már teljesen bizonyosan látszott!
Nagyon megörültünk!!! Ez nagy kihívás lesz! De olyan csodás dolog, hogy megtapasztalhatjuk mindkettőt!
Apócájának lesz nehezebb, ez a babó mégiscsak több energiát és odafigyelést kíván majd tőle, mint egy kislány. Több dolga lesz vele apaként, mint Orsival. És ráadásul, hogy olyan apa legyen, amilyen neki nem volt, de szeretett volna: ez sem lesz egyszerű!
Húú, na akkor most kezdődnek majd az érdekes dolgok!
Szerintem ma sokkal nehezebb egy fiúnak boldogulnia az életben minden téren, mint egy lánynak. Reméljük a legjobbakat!

Egyébként minden eredménye jó: szépen nő, picit több, mint 25 dkg. :-)

Vigyázzatok magatokra, és puszi mindenkinek!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Ohhh, a vicces jelenetet nem is mondtam.
UH után hazatelefonáltunk anyukámnak, hogy elmondjam a híreket. Ott volt Orsi is, és ki volt hangosítva a telefon.
Elmondom, hogy kisfiú lesz a tesóka. Erre Orsi megkérdezi: "És akkor mi lesz a neve a tesónak?" (azt hitte, azt is megmondta a dokibácsi).
Mondom neki, hogy majd együtt eldöntjük. Erre ő: "Akkor legyen Dorka!" (ő a kedvenc ovis barátnő). :lol: :lol: :lol:

A múlt héten még az volt a sláger, hogy a tesó is legyen Orsi! :P :P :P

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Nagyon aranyos a történet! :lol:

Meglásd, nem lesz nehezebb kisfiú mamájának lenni! Én annyira hozzá vagyok szokva, hogy nem is tudom, mi lesz, ha Pindur kislány lesz! Meg nem is tudom, hogy miért volna nagyobb kihívás fiúnak lenni. Szerintem csak más. Párod meg tuti jól csinálja most is, egy kislánynak ugyanannyira szüksége van apára, szóval sztem neki sem lesz gond. Csak csinálhatnak majd együtt egy csomó fiús programot, de azt meg élvezni fogja, és büszke lesz a fiára!
:wink: Szóval minden rendben lesz! :)

Pusz mindenkinek!
Vendég
 


Azt kifelejtettem: gratulálok a kisfiúhoz! :)
Vendég
 


Szia Dori!

Köszönöm szépen!
Biztosan minden tuti lesz!
Nagyon örülök, hogy így alakult! :)

Érdekes és jó lesz!

Beszéltél a dokival?

Puszi!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Eszty:

GRATULÁLOK A KIS PASIHOZ!!!

Legszívesebben én is megkínáltam volna egy jobb egyenessel, de ott voltak nem messze a fiaim és figyelnem kellett, hogy ne ijesszem meg őket.. :wink: Meg hát ne azt tanulják már meg az anyjuktól, hogy konfliktus esetén rögtön bunyózni kell..:wink: :lol: Meg különben is kungfuzni, majd megtanítja őket az apjuk.. :wink:

Amúgy egy hős vagy ezzel a diétával.. :lol: De, hogy még jobban be tudd tartani, csinálom veled (bár én egy kicsit light-osabban, mert Ákos még javában szopizik), mert nagyon elszabadultak a kilóim, és már én is szeretném újra jól érezni magam a bőrömben.. :? :oops:

Ja, és nyugi, fiúval is ugyanolyan szuper lesz mint Orsival.. :wink: Orsi pedig világszám, annyira aranyos!! :lol:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


eszti gratula a kis kukishoz!!!!!!!!!!
szivesen ellátlak majd tanácsokkal....de gondolom a többiek is......
morca most nekem is felment a vérnyomásom a történetet olvasva.....magamat ismerve tuti gyomron vágtam volt az ipsét!!!!!!!!!hü....e.....bu..kó!!!!!!!! :x :x :x :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Írtam a Doktor Úrnak E-mailt, még várom a választ... Biztos fog felelni, csak most épp dolgozik.
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Morca: De aranyos vagy! NNa, így már sokkal könnyebben fog menni az ellenállás. :)
Én nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz egy kisfickóval! Biztosan nagyon jó, de teljesen más is, mint egy kislánnyal volt. De úgy örülök, hogy ezt is megélhetjük!
Igen, igazad van, én sem mutatnék ilyen példát Orsinak, de néha nem tudja magát visszafogni az ember, főleg, ha a gyerekről van szó. 8)

Nitacska: köszi előre is a sok jó tanácsot, és tutira igénybe fogom venni! :D Majd mindig zargatlak itt titeket, hogy segítsetek a kisfütykösössel!

Dori: várjuk az eredményeket majd! És ne izgulj!

Puszi mindenkinek! Megyek, megfürdetem Orsit,ma jó korán hazajöttünk, ő még nem volt oviban, és pihizünk,mert reggel az UH miatt jó korán keltünk, fél hatkor. Úgyhogy most lazítás jön.

Puszi,

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Pihenjetek jól! :)
Vendég
 


eszti szivesen........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok! Dóri: ne izgulj, ez nem feladat, itt nem kell senkinek és semminek megfelelni. A magyar nyelv gyönyörű, és nagyon pontos. A megszokotthoz képest más állapot, az tényleg "másállapot" és néha tényleg egy kicsit "teher", de azért "édes teher". Minden rendben lesz, és senki nem kér rajtad számon semmit. Ne légy elkenődve. A lényeg, hogy egészséges legyen a kicsi és Te is.
Morca: az emberek többsége nem tud átérezni semmit, amit nem tapasztalt meg. Ezért fontos, hogy a gyerekeinket empátiára neveljük. Szerinted "bunkókámat" mire nevelte az édes jó anyája?????? Ha elnézést kér, már biztos nem lennél dühös Te sem, és a lovagiasság szabályai szerint el lenne sikálva a dolog.
Eszty: gratulálok a jó hírhez! Nehogy azt hidd, hogy külön készülni kell a fiúgyerekre! Az a másfél-két centi különbség csecsemőkorban nem jelent különbséget a gondozásban. Utána meg ösztönösen tudni fogod, mit kell másként csinálni. Erre vagyunk szocializálva. Egy dolog biztos: a fiúk anyásabbak. Amikor a lányom kicsi korában az apjára nézett, láttam a szemében az imádatot, és a férjem feje felett a glóriát. Na ezt kaptam vissza én a fiamtól, amikor rám nézett. (kamaszkorig). Szóval nagyon jó, ha az embernek van fia-lánya is. Persze ahol egyneműek a srácok, ott az a csodás. Igaz??? :wink: :wink:
bábaildi
 
 


ildi hogy telik a szabid? :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Igen, tudom, Ildi, az eszemmel! :) De ez egy érzés... :) És én érzelmi lény vagyok... :)

Mindenkinek jó éjt!
Vendég
 


Eszter: GRATULÁLOK! Mikor a kórházban az egyik csecsemőssel beszélgettünk és mondtam neki, hogy apuka fiút szeretett volna, mondta, hogy neki lánya van, de horgászik az apjával, most épp görkorizni tanul, szóval szerinte míg nem kamaszok nem sok különbség van köztük (szerintem meg a mai világban utána sem annyira sok, mint régen, itt előttünk a Csiliben péntek esténként van a fiataloknak vmi rock klub vagy mifene, de nem tudnám megmondani melyikük fiú és melyikük lány, arről az új emo őrületről már nem is beszélve). Talán a pelenkában azt mondják, hogy a lányoknak a pampers, fiúknak a libero jön be jobban. Mi is váltottunk, mert a pampersből ki volt a feneke, másoktól pedig épp azt hallom, hogy a libero a hónaljáig ér a gyereknek. Egyébként a múltkor láttam egy kisfiút babakocsit tolt (az anyukája meg a kistesóját a babakocsiban) és a legjobb szakácsok is férfiak, pedig gyerekként nem főzőcskézést játszanak!
Ildi: Mi az, hogy 1,5-2 cm? Nekem ultrahangos bizonyítékom van 2,6 cm-ről!!! (vagy akkor jó meleg volt ott bent neki? hihihi)
Morca: hát el hiszem, hogy kitört belőled az anyaoroszlán, én is sajnos ilyen vagyok! Annyira könnyen meg van a baj és akivel még nem történt legyint rá, meg hogy milyen süle vagy..(múltkor a szüleim csodálkoztak, hogy a család kedvenc kutyája megtámadta a babakocsiban udvaron hagyott pár hónapos csecsemőt. Nem is gondolták volna. Vidéki kutyakiképzős barátnőm foxija is majdnem neki ment a kislányának, ő mondta mindig, hogy kisgyereket és kutyát felügyelet nélkül soha együtt! Egyik volt munkatársamnak a kislánya esett bele az emésztő gödörbe. Meg a pelenkázón hagyott gyerekek, akik leesnek). Most Dávidnak az a legújabb, hogy fejjel megy neki az erkély ajtó üvegének. Francia erkély és nincs beüvegezve. Meg hát az üveg is ha csak ráesik, rossz is belegondolni! Veszek öntapadós tapétát, hátha ha nem lát ki nem fogja izgatni! Annyi veszély forrás van és a gyerek nem egy bicikli, hogy veszünk másikat! Tényleg úgy van, hogy az ember csak akkor ért meg dolgokat, mikor átérzi. Én is. És a gyerekkel kapcsolatban mindig azt mondom (főleg a szintén nem gondolkozó szüleimnek), hogy nekem kell felnevelnem, és ha még értelmi sérült lesz legalább nem fogja fel, de ha azt kell neki mondanom, hogy azért vagy nyomorék, mert nagyapád ezt meg azt csinálta... bár ezek után is pl. szerintük jó az a kapott gyerekülés, aminek rossz (nem működik egyáltalán) a biztonsági öve, mert valahogy majd megbuherálja. Azt nem értem ő miért kapcsolja be, ha beül az autóba? Aki egy autót fenn bír tartani annak szerintem kell, hogy legyen 8 ezer forintja egy új gyerekülésre, mert a Brendonban már annyiért is van! Vagy egy használható használtra. Vagy csak én vagyok idősödő egy gyerekes mama kedvencét nevelő anyuka?
Nem morgok tovább, megyünk játszani :D meg mammázni meg felállni tanulni meg mindent csinálni, ami örömöt okoz a kis fickónak :D Mert engem most ezért fizet az állam :D
Szép napot! És sok napsütést mindenhol!
kisvitéz
 
 


Judit! Jó játékot nektek! :) Igen, sokan nem gondolnak bele, milyen következménnyel járhatnak a dolgok. De azt hiszem, ebben nekem is kell változnom... Szóval, neveljetek! :)

Doktor Úr válaszolt, azt írta, nincs semmi kóros értékem, a cukor valóban kicsit magas, de ezért még nem kell semmit különlegeset csinálni, csak újra térjek vissza a szénhidrátot nem diétára. Engedélyezett papírvékonyságú barna kenyeret, ha nagyon muszáj. Úgyhogy azért nagy baj nincs, elvileg úgyis ezt csináltam, csak sajnos a hideg kaják nekem visszajöttek kenyér nélkül idáig... Nem úgy, mint Samuval. Akkor rá se bírtam nézni a kenyérre. :) Na mindegy, megbeszélem a gyomrommal, hogy nincs apelláta! :)
Vendég
 


Sziasztok!

Nitacska: Előre is köszi mindent, mindenképpenkérdezek majd.
Mondjuk a legelső, persze figyelembe véve Bábaildi bölcsességét is, hogy az elején még nincs sok különbség, de nekem az a legelső "probléma", hogy mennyiben kell másképp ápolni a fütyköst. Valahogy Orsinál sose volt ilyen problémám, kételyem, de olyan sok mindenkinek van baja a hátrahúzogatással (mondjuk azt még ilyenkor nem is szabad). Szóval van valami különbség ebben az első hónapokban? A kérdés persze a többi fiús anyucinak is megy. Mik a tapasztalataitok?

Kihívásnak én inkább a nevelési részét érzem, hiszen egy fiút mégiscsak másképp kell egy idő után nevelni, mint egy kislányt.
Olyan nehéz eldönteni, mi a jó. Majd a szívünkre halllgatunk, akkor olyan nagyot nem tévedhetünk.

Bábaildi: Köszönöm a sok megnyugtató szót. Anyás kisfickó! :-) Az jó lesz! Nálunk mondjuk Orsi is az volt, úgyhogy sok változás nem lesz. Most kezd apás lenni kicsit, de azért még én viszem a prímet.
A gyerek valóban csodás, ha fiú, ha lány! Édes tündérkék, ésúj remények, hogy van esély még, hogy kicsit jobb legyen minden. Világot megváltani nem tudunk, de a magunk kis világában, a magunk kis hozzájárulásával mégiscsak tehetünk valamit talán.

Kisvitéz: Olyan jót röhögtem a 2,6 cm-en!!! :lol:
Rám is fért, mert ma olyan depis vagyok, mint még sose voltam ezalatt a terhesség alatt. Nem tudom, mi van velem. Remélem, hamar elmúlik. Egyébként Orsival én Liberót használtam, nekünk az nagyon jól bevált, sose volt vele gond, semmilyen korban. De mástól hallottam mást is róla. Ez is egyedi dolog.
Szerencsére a biztonság kérdésében nálunk teljes egyetértés van a nagyszülőkkel, és ők is mindent megtesznek. Igaz, a kutyát az én unszolásomra paterolták ki a lakás némely részéről, mikor Orsi elkezdett járni. Mondjuk ez sajnos egy nagyon elkényeztetett kutya, aki teljesen kiszámíthatatlan, és már végigharapta az egész családot párszor, úgyhogy én ezt nem akartam megreszkírozni.

Dori: Vannak híreid? Minden rendben lesz!

Puszi,

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Szia Dori!

Látom, egyszerre írtunk.
Ez jól hangzik. Lényegében csak a szénhidrátra kell kicsit figyelned.
Az jó. Én mondjuk eszem fehér kenyeret (illetve zsemlét meg kiflit) a megadott mennyiségben, de persze van nap, hogy egyáltalán nem: kiváltom Abonettel, extrudált kenyérrel. meg néha ki lehet fogni korpás kenyeret, zsemlét, és az is jó. De azért nekem nagyon hiányzik a virsli mellé a finom ropogós kenyér. Na, majd bepótolom. :D

Vigyázz magadra, és ügyes legyél!
Puszi,

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Köszi, Eszty! Igyekszem. :)

Fütykössel nem kell semmit csinálni. Csak vigyázni vele, mert elképesztő irányokban tud pisilni vele a gyerek. Samu egyszer szájba pisilte magát, miközben tisztába tettem... Vicces volt eléggé. :) Szóval a kukit lefelé kell irányítani... :) Nekünk is volt gondunk a huzogatással, mert viszonylag korán elkezdette velünk Doki néni, és már szépen nyílt, amikor vmi miatt begyulladt, és visszanőtt. Na, akkor nagyon sokáig nem változott a helyzet, csak talán egyre rosszabb lett, de Doki néni mondta, hogy tutira meg fogjuk tudni oldani a gondot, csak mozgatni kell kicsit minden nap, és mindig egy ici-picit jobban visszahúzni. Mostanra megint szépen nyílik, mintha mi sem történt volna. De van olyan orvos, aki 1 éves kor alatt hozzá sem enged nyúlni, biztos az is jó, de nekünk is jól jött össze, szerintem aggódni nem kell, és hallgatni kell a saját orvosotokra! :)
Vendég
 


Ja, azért remélem, hogy hamar jobban leszel!!! Azért vannak örömeid! Kicsi lányod és fiad! :wink:
Vendég
 


Köszi Dóri!

Na, pont az ilyen tanácsok kellenek majd nekem tőletek! :)
Ez már jól kézzel fogható lesz! Köszönöm szépen!

Igyekszem magam összekapni. Sok új dolog történt talán, és még nem tettem mindent eléggé a helyére, de rajta vagyok az ügyön.

Vigyázz magadra!

Puszi,

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


voltam ma uh-on ...és a baba jól van 19 mm-es és már ugrándozott!!!!!!!!!
de sajna üröm az örömben hogy van egy jó 3 cm-es vérömleny mellette....holnaptól szedek gyyógyszert rá ami segítí elméletileg hogy eltünnyön a vérömleny........
2 hét mulva megint megyek uh-ra.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!


Ezt el kell mesélnem:
Jaaj, ma olyan édes volt Matyi.. :lol: Átjöttek a barátnőmék. A lánya 2.5 éves, a fia pedig 10hós.Játszottunk elől a nappaliban a gyerekekkelés egyszer csak a kislány hátra ment a hálószobába. Egy perc múlva ment Matyi is utána. Már pár perce hátul voltak, gondoltam rájuk nézek, mert túl nagy a csend.. Ott álltak a szoba közepén egymást ölelgetve, puszilgatva.. :P :P Annyira édesek voltak!!!! :P Asszem Matyi nagy csajozós lesz.. :P :P

Nitacska: Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen a babáddal!!!!!

Eszty: Na nehogy már elkezdj görcsölni ezen a fiú-lány kérdésen..
:wink: :D Bár nekem "csak" fiaim vannak, nincs tapasztalatom lány ügyben, mégis úgy gondolom, hogy nem sokban különbözik a nevelgetésük.. :wink: Ha egyszer lesz egy kislányom, tutira ugyanígy fogok vele is foglalkozni, ahogy a fiúkkal..sok törődéssel, odafigyeléssel, rengeteg humorral, (sok nehéz pillanaton átsegített már) és sok-sok mozgással megspékelve.. :wink: :P (én például 5-6 évesen a nagy (15-16 éves) fiúkkal fociztam, vagyis hát rúgtam a labdát :P :P Úgyhogy szerintem ne aggódj, minden oké lesz.. :wink:
Kukackával, pedig az elején nem sok dolgod lesz.. Nekem anno Matyinál azt mondta az urológus, hogy 1éves koráig ne piszkáljuk.. Bár nálunk egy picit másképp végződött, mert 14hósan megműtötték Matyit vízsérvvel és akkor egy kalap alatt a kukacot is lerendezte a doki. Ákosét is csak tisztogatás céljából húzom hátra, de csak annyira amennyire lehet, nem erőltetem egyáltalán.. :roll:
Ja, és kitartás mindjárt itt a tavasz és búcsút inthetünk a depinek..
:wink: :wink: :P

Dóri: Szuper, hogy jó lett a cukrod!!

Na, most megyek aludni!!

Szép álmokat!!

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Sziasztok!

Morca, ez a jelenet édes lehetett. :)

Köszönöm kedves szavaitokat! :wink:

Viszont én akkor tényleg jó leszek most, és a papírvékony kenyeret sem eszsem. Feltéve, hogy bennem marad így a kaja... :)
Vendég
 


Sziasztok!

Nitacska: NAGYON DRUKKOLOK, hogy minden rendben legyen! Gratula a szép babóhoz! Vigyázz magadra nagyon!

Morca: Ohhh, de édes jelenet lehetett! :D Kis nyuszikák!!!!
Ohhh, ez nem görcsölés, inkább kíváncsiság és izgatottság! Nekem sosem volt még kisfiam, és ez most olyan új és érdekes nekem.
De nagyon jó lesz! És közben begyűjtöm a sok okos tapasztalatot, ami majd segít. De látod, hogy ti is mind más és más dolgot írtok erről a húzkodásról? Eddig is sokfélét hallottam róla, és nem egyszerű, de a lényeg, hogy minden esetben megoldódott a dolog, és csak ez számít. :wink:

Dóri: ügyes vagy és minden rendben lesz!!!

Ma megyünk úszni megint délután. :wink:

Sziasztok! Reméljök megjön már az a beígért tavasz!
Puszi nektek!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Nagyon jó uszizást nektek!

Nitácska, én is nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen! Ez bajt okozhat babónak???
Vendég
 


Köszi Dóri!

Orsi biztosan fogja élvezni, mert már alig várja.
És vasárnapra tervezzük, hogy lemegyünk Velencére, nyílt egy wellness szálloda, aminek van fürdője, és ott végre én is fürödhetek. Biztosan jót fog tenni a csípőmnek, legalább is remélem. :?

Puszi mindenkinek és jó hétvégét!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


sziasztok....vigyázok a a babára nagyon....sokat pihenek!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Eszty! Jól hangzik ez a wellness-dolog! Remélem, tényleg jó lesz a csípődnek! :wink: Orsi tutira élvezni fogja! :)

Nitácska! Jóóó! Pihenj is!
Vendég
 


Eszty: Nem gondoltam ám komolyan azt a görcsölést.. :wink: :P csakis jó értelemben.. :wink: csak nálad a monitoron nem látszik, hogy mosolygok.. :P :P :P :P A kukac dologgal kapcsolatban, pedig még annyit, hogy mindenki egyedi eset, mindenkinél másképp alakulnak a dolgok.. de persze tapasztalatokat gyűjteni sosem árt.. :wink: ebből is látszik, hogy gondoskodó anyuci vagy.. :wink: :D :D

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Képzeljétek, az előbb pár másodpercig kapaszkodás nélkül állt Ákos!!! :shock: :P :P

Kép

Kép
morca
 
 


Gratulálok az ügyes fiatalemberhez! :)
Vendég
 


gratula a kis Ákosnak!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok! Dóri: légy szíves hívjál fel holnap! Lenne mondnivalóm, csak leírni hosszadalmas. Dolgozom, bármikor hívhatsz reggel 7 és este 7 között. Ha nem olvasod addig a topicot, akkor vasnap délután, vagy hétfőn délután. Köszi.
Nitácska: bocs, hogy hamar befejeztem a beszélgetést, de alig hallottalak az utcán. Nincs mit mondanom egyébként, szedd a gyógyszereket, és reménykedjünk...már nemsokára kialakul a placenta, és bízzunk benne, hogy felszívódik a vérömleny. Ha igen, semmi kóros következménye nem lesz. A veszély az, hogy ha túl nagy terület bevérzik, akkor a magzat nem jut elég tápanyaghoz, oxygenhez és jön a baj...hát reménykedjünk, drukkolok Neked. (gondolom mindenki más is)
Tudjátok, néha sajnálom, hogy már előre tudjuk a gyerek nemét. Annyira élvezetes volt tervezgetni, hogy mi lesz, ha fiú lesz, mi lesz, ha lány lesz. Anyukám ezt jósolta, de a szomszédasszony pont az ellenkezőjét, én ezt szeretném, de a férjem azt, és mikor megszületett végre a várva várt, az a pillanat, amíg megmondták a nemét: fantasztikus volt. :lol: :lol: :lol:
Jó hétvégét mindenkinek! Ildi
bábaildi
 
 


Nekünk is így volt, és most is így lesz! Nekünk nagyon tetszik ez a titok-dolog! :)

Jelentkezem holnap.
Vendég
 


Eszterunoka és én. Kép Kép
bábaildi
 
 


Bábaildi: Azok a hatalmas kék szemek.. gyönyörű.. :P :P Nagyon szép csajszi Eszter és milyen gyorsan nő ő is... :wink: :P

Kép

Kép
morca
 
 


ildi köszi amit leírtál........az eszter unoka gyönyörűűűűű.főleg a szemei nagyon szépek!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nagyon szép ez a kislány!!!!!

Mindenkinek jó éjszakát!
Vendég
 


jó éjt!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Szép álmokat! :P :P
Kép

Kép

Kép
morca
 
 


szép jó reggelt mindenkinek!!!!!! :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!!

Bábaildi: Kíváncsi lennék a véleményedre!: Skarlát járvány van err felénk.. :cry: :cry: Hogyan tudnám leginkább elkerülni, hogy a fiaim elkapják? Még sosem volt dolgom skarláttal.. :( Szeretném minimálisra csökkenteni az esélyt a fertőzésre.. :roll:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Sziasztok!

Nitacska! Nagyon drukkolok én is, hogy felszívódjon és minden rendben legyen!!! DRUKK-DRUKK!!!

Dori: Én is remélem, hogy jót fog tenni, már nagyon várom. Férjuram ma kivételesen melózik, mert zűrök vannak bent, úgyhogy remélem, a holnapi nap végre nyugis lesz, és csak egymással fogunk foglalkozni. Orsi tutira élvezni fogja. És talán a depim is elmúlik, ha több időnk van egymásra.
Tényleg nem akarjátok tudni a baba nemét? Tudom, hogy régen így volt, de én nem bírnám ki! :wink: :wink:

Morca: NAGY GRATULA Ákosnak!!! Háát, most aztán majd csak győzd tartani a lépést a fejlődésével! Naponta produkának több új dolgot is, az ember csak kapkodja a fejét! :lol: :lol:
Jaaj, ne aggódj, tudom én, hogy viccesen mondtad/írtad. 8)
Néha úgy tűnhet, hogy túlparázok dolgokat, de egyáltalán nem vagyok aggódós. Csak ez így írásban nem jön át. :D :P

Bábaildi: Eszter-unoka gyönyörűséges!!! Micsoda szemek!!! Micsoda öröm, hogy a kis druszám ilyen szépséges!!!

Mindenkinek további jó hétvégét!
Vigyázzatok magatokra!

Puszi,

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Eszty! Nem, nem akarjuk tudni! Samuval sem tudtuk! :wink: :lol:

Drukkolok mindenkinek tovább! :)

Morca, remélem, nem kapják el a fiúk! Fogalmam sincs róla, milyen az, és hogyan terjed... :?:

Jó éjszakát!
Vendég
 


Morca: a skarlát kórokozója a streptococcusok egyik alfaja. Sajnos az emberek egy része tünetmentes hordozó, a lappangási idő 1-8 nap, vagyis igen változó. Ami FONTOS: cseppfertőzéssel terjed, vagyis köhögés, tüsszentés során kerül a levegőbe, és ezt lélegezzük be. A védekezés ezért leginkább abban merül ki, hogy kerüld a köhögő, tüsszögő, esetleg csak náthásnak látszó gyerekeket. A skarlát régen nagyon magas lázzal járt, megviselte a keringést, nagyon legyengítette a gyerekeket. Szerencsére a mai lázcsillapítók, antibiotikumok mellett legtöbbször nagyon enyhe lefolyású, néha alig jár kiütéssel. Egyébként nem tartozik a lefertőzőbb bacik közé, így nem feltétlenül kapja el még az sem, aki biztosan skarlátos gyerekkel érintkezett. Háááááát, szóóóóóval olyan, mint a fertőző gyermekbetegségek többsége: nem sokat tehetsz, vagy megúszod, vagy nem. :cry: :cry: :cry:
bábaildi
 
 


Jaj, akkor tényleg drukkolok, hogy a fiúl megússzák!

Jó éjszakát!
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?