Új privát üzeneted érkezett!

Skrisz - felrakhatod a táblába, hogy a várható idő április 7, kislány, a nevét nem akarom beírni, majd ha megszületett, egyelőre farfekvéses.....

Lilliana - te zuglóban merre vagy?

Kép

Kép
leo50
 
 


Leo!
Na te megint nagyon szűkszavú voltál...valami a mindennapokról?? :roll:

Skrisz!
Egy másik topikban láttam olyan táblát, ahol a babák neve stb. rubrikát a táblafelelős beszínezte kékre vagy rózsaszínre ............ szerintem ez is tök jó infó főleg amíg még nincs név. Meg tökre látszik rajta a nemek harca :P Nem is tudom most mik az arányok... :roll:

Persze ez csak egy ötlet... és még csak nem is saját :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Sziasztok!

Csak gyors helyzetjelentés: toxoplasma és ne legyek tiszta ideg, ugye lett itt a városba egy pozitiv eredményem. Ezt február 2.-án vették le. Február 16.-án vettek le vért Pesten az Interlab-nál annak tegnap lett meg az eredménye az negativ. De február 17.-én az orvos kérésére itt a városba is levették megint az ma lett meg. Na nem fogjátok elhinni pozitív. Az Igg ami az elnanyagot jelenti az továbbra is 5 Ne/ml semmit nem emelkedett fertőzés esetén kéne neki viszont most sem emelkedett és ez az egy eredmény egyezik a Pestivel. Az Igm múltkor 1,24 ne/ml volt most 1,13 ne/ml és ezeknél a vérvételeknél még nem szedtem az antibiotikumot. Szóval baromira nem értem , totál kiborultam tegnap. Ráadásul annyira fájt este a derekam, hogy valami iszonyat egész a vesémig sugárzott ez mitől lehet? Ma aktív pihenés lesz az tuti, holnap terheléses cukor brrrrrrrrrrr.

Skrisz!

Én is szeretnék majd a táblába bekerülni csak meg szeretném várni a kövi uh-ot meg az afp-ét, ha nem baj. Remélem azzal már nem lesz baj.

Nyulasz!

Mi is szeretnénk levetetni a köldökzsinór vért remélem össze tudjuk addig spórolni de annyit meg ér. Babaruhákat nem nagyon kell vennem mert tesóméktól örököltünk mindent 1 lánya és 1 fia van. Minden ruci nagyon szép kiságy babakocsi minden van. Így meglesz a köldökzsinór vér tárolás ára.

Hajni!

Fránya AFP hát ez is nagy izgalmakat tud okozni. Drukkolok, hogy minden rendben legyen.

Till!

Elhiszem, hogy izgulsz én is minden uh előtt izgulok már jó pár nappal. Nekem mióta nem használom az utrót szinte össze esett a pocim aggodalmaskodok is, meg 2 napja megszűnt az is hogy nincs étvágyam de végül is szombaton töltöttük a 13.hetet és csüt. rendben volt az uh-on minden.

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 

 
 

Sziasztok!
Lois,gratula a kis tökéleteskéhez :D
Nikó,én nem nagyon értem amit irogattok itt a toxoról,de remélem minden rendben lesz!Szerencsére mi is sok mindent kapunk majd...a múltkor azt mondogattam,milyen rossz,hogy szinte már mindenhol van gyerek a környezetünkben,és így utolsókként már egy csomó nevet ellőttek elöttünk,aztán rájöttem,ennek is van előnye,mert egyéb dolgokat meg kapunk innen-onnan.
Vendég
 


Lois!

Nagy gratula a pici fiúhoz! Az előbb kifelejtettelek véletlen.

Nyulasz!

Hát igen mi is kinéztünk már jó pár nevet de mindig lefoglalta más. De most nem így lesz!!!!! Ruciknak meg úgy örülök olyan szépek, bár már vettünk 1-2 bodyt de egyenlőre ennyi, júliusnál előbb nem veszünk és csinálunk semmit a szobával sem. Ha véletlen be kéne feküdnöm akkor tesómmal megbeszéltem megcsinál mindent rendbe rakja a rucikat megveszi amit meg kell nekem csak listát kell írni és párommal elmennek megvesznek mindent ha úgy alakul. De remélem nem lesz már semmi gáz.
Neked nem szokott fáji a derekad?

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Nikó,
fránya toxo monnyon le!!! :evil: (de úgyis minden rendben, az orvosok meg abbahagyhatnák az ijesztgetést! :oops: )

Mióta nem nyomod a progit?

Lois,
Téged szeretnélek majd kérdezni, hogy hogy csináltad az utro-levezetést? (Asszem Te írtad, hogy sokáig ment...)

Lányok,
az normális, hogy az egyik hátsóm (a bal) a bőröm alatt úgy megkeményedett egy ponton a progiszuritól, hogy már oda nem is lehet adni? Jegeljem? :roll:

tillidian
 
 


Till!

Vasárnap óta hagytam abba, pénteken 3X1 ment csak szombat 2X1 vas semmi. Sajnos normális a progi helyén a keményedés, elöző lombiknál tapasztaltam pedig én nem kaptam sokáig. Jegeld de vigyázz, tekerd be egy rongyba a jegelőt és ne legyen rajta sokáig mert a csontok megfázhatnak meg felfázást okozhat. Én anno jegeltem szuri elött 5 percet meg utána kb 10 perc múlva 5-10 percet. Valamint használtam árnika krémet de nem szabad bele masszírozni, csak bekenni vékonyan. Ja igen meg miután beadta barátnőm 1 percig körkörösen nagyon finoman masszíroztam. Ő sürgöségi osztályon nővér. Meg eleinte zöld tűvel kaptam de Harcika javaslatára átálltunk a sárga tűre és utána semmi de semmi bajom nem volt.

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Till - normális, próbáljátok ki, hogy nagyon lassan adja be, aki adja neked és akkor kisebb az esély a csomósodásra.

Lois - velem minden OK, még dolgozom, babaszoba már 95% kész, ruhát is kaptam egy csomót, egy részét még ki kell vasalni.....amúgy, amikor tudok pihenek :-)

Kép

Kép
leo50
 
 


Nikó,jó,hogy tudsz a tesódra számítani...de remélem nem lesz rá szükséged.Mekkora már a pici?
Till,de ugye nem akarod még elhagyni az utrót?Vagy elég már csak a szuri?
Vendég
 


Lányok,
köszi! :P

Nikó,
köszi, megpróbálom ezeket...amúgy sárga tűvel kapom :P

Leo,
Apa adja be, (KP tud róla :wink: )- egész ügyes, de tegnap már azt mondta, rendes izomerő kellett, hogy be tudja nyomni a fecsit :roll:

Nyulaszka,
neeem, nem akarom abbahagyni, sőt, ha lehet, addig adnám, amíg csak lehet :P

tillidian
 
 


Nyulasz!

Ők már nagyocskák 10 éves a lány 6 éves a fiú. Szerencsére a rugik most sem szebbek mint ami akkor volt és jó állapotba vannak nem látszik rajta, hogy használták őket. Nagyon vigyázott rá tesóm.

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


sziasztok!

Lois,
ruhácskákat biztos mi is kapunk, szinte minden barátnőmnek lánya(i) van(nak)! :) Na a kocsiválasztás nagy fegyvertény lesz, azt nem bánnám, ha csettintésre nálunk teremne a megfelelő :roll: Könnyű legyen, minimális helyet fogalaljon, de azért ne rogyjon össze Kókuszka alatt :wink:
Ha esetleg vkinek van ötlete, majd szívesen fogadom... :)

A színezés a táblában jó ötlet :) , tőlem beírhatjuk hozzám azt is, hogy "nuni", az is egy infó! :wink:

Tilli,
jobb hogy nem engem kérdeztél, mert nem is emlékszem pontosan az utro elhagyásra :roll:
12. héten kezdtem csökkenteni a 3x2-t és onnan egy hét után elhagytam, vhogy úgy, hogy minden nap 1-gyel v. 2-vel kevesebb...

Niko,
ezt a toxo dolgot én sem értem :?
tegnap én is szét akartam szakadni! :shock: ha melegszik az idő, mindig ez van! lehet, hogy rád is ez hat!

Leo,
április 7! :) azt tul.képp én is elfogadnám :oops:

Liliána, Leo,
én is Zugló! :wink:
angel37
 
 


Till - nekem nővér adta be, váltogasd az oldalakat mindenképpen és tényleg próbáljátok meg nagyon lassan benyomni....nekem a 12 hét alatt 2-3 csomóm lett összesen. Utána a masszázs nálam is volt.

Kép

Kép
leo50
 
 


Angel!

Akkor meg is nyugodhatok majd most megfigyelem ezeknek a frontoknak az alakulását.
Babakocsi: én úgy gondolom és valamilyen szinten tapasztalat is 6 évig bababoltba dolgoztam. Szóval a babakocsi legyen széles, hogy a baba kényelmesen elférjen télen overálba is, nekem sem lenne kényelmes ha meg sem bírnék mozdulni. Ha sokat kell lépcsőn cipelni akkor legyen könnyű vázas. Szerintem legyen teljesen dönthető mert a 90 fokba dönthető babakocsi nem valami kényelmes egy újszülött babának. Meg ha hason fekszik a kicsi szerintem jobb ha 100%-ban dönthető a babakocsi. Ha városba laksz és jók az utak lehet kis kerekű ha rossz az út akkor mindenképp nagy kerekű legyen szerintem. Ja és ha 2 kereke bolygós az nem egy hátrány jobb mint a 4 fix kerék. Nekünk ilyen lesz és nagyon jó olt tesóm kisfiának is:

http://babaholmiolcson.hu/termek.php?ID=339
A stílus ilyen a színe más. nekem nem baj, hogy nehéz mert van lift.

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Nikó!
Köszönöm! :) Sajnálom, hogy így szívatnak ezzel a toxoval :? Próbálj meg azért nyugiban lenni, a stressz többet árt szerintem...... mondom ezt én, akinek az egyik barátja a szeme előtt halt meg 4 napja.azóta sem tudok rendesen aludni...borzalmas volt......de nem volt semmi görcsölés, pocakfájás tőle hálistennek..... :cry:

Nyulasz!
Köszi :) Hát igen, anyai elfogultságom már kezdi felütni a fejét... :roll:

Till!
Ööööö, szívesen segítenék, de én nem használtam utrót egyáltalán :roll: Progit szúrtam, meg duphastont szedtem mellé.... Ha nagyon becsomósodtál akkor a szuri előtt óvatosan ki kell tapintani a csomókat, hogy még véletlenül se szúrj egybe újra bele.........mert úgy nagyon durva lesz a vége :? Nekem a zöldből a rövid (25 mm-es) vált be....

Leo!
Húúú, te munka hőse, le a kalappal, hogy még gályázol :) Onnan mész szülni?? :wink:

Angel!
Babakocsikérdés kemény dió........ személyes igények meg körülmények alapján kell dönteni szerintem. Hisz ami nálam esetleg fontos szempont (pl. kocsiba beférjen), az nálad irreleváns.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Till, ha csomós, ne adjatok oda több injekciót, mert csúnyán begyulladhat. Eleinte rövid tűvel kaptam, csomós lett és eléggé fájt is. Utána átálltunk hosszú tűre és az jó volt. Konyharuhába tekert jégakkuval ücsörögtem és masszírozgattam. :(

Nikó, azért csináltam neked is egy sort, ha nem haragszol. :oops:

Kép

skrisz72
 
 


Skrisz!

Nem haragszom. :D

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Nikó,
köszi, jegyzem a tanácsokat! :D

Lois,
nálunk a lakásban elférés vetekszik egy kocsiban elféréssel :roll: :wink: meg ha mi nem is vezetünk, leendő nagyszülőkkel fogunk azért autózni! :)

Krisz,
köszönjük! tökjó! 8)

eddig 1 ponttal több a csajok javára :wink: , bár Nuszonak nem tudom mije van...
angel37
 
 


Skrisz,köszi,látom bekerültem a táblába :D köszi...azon gondolkodtál már,ha vegyespárosom lesz,hogy szinezed a soromat? :lol:
Lois,legyél nyugodtan elfogult :wink:
Angel,én minden nap más kocsiba szeretek bele,de most jöttem rá,csak bolygós kereküt érdemes vennem,mert az ikerkocsi önmagában is nehéz,nem még ha a gyerekek is benne vannak,és minden kanyarodásnál meg kell emelni.Irigylésre méltó választék ban egybabás kocsikból,biztos megtalálod a megfelelőt :wink: Szerintem ez a legjobb dolog,babakocsit venni :D
Vendég
 


Húú, de kékek lettünk..... :lol: :lol: :lol: Köszönöm Skrisz, drága vagy!! :D
Móéknak tudtommal vegyespárosa van, Nuszóra meg én igazából nem is emlékszem.... :shock:
Igen mindenkinek más tű válik be, ha az egyik nagyok gáz váltani kell.

Ranának innen gratulálok szívből, végigizgultam kukkolóként "odaát" az elmúlt heteket :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Nyulasz :)
az ikerkocsi nem semmi, egyszer toltam kolléganőmét :shock:

hatalmas a választék az már biztos, csak valszeg én magam nem fogom tudni élőben kipróbálni őket, mielőtt megvennénk... :oops:
angel37
 
 


Skrisz!

Tudod mit ezen nem múlik semmi: kislányunk lesz, Kaáli, Dr. Kovács Péter, 13-as 14-es kromoszóma kiegyensúlyozott transzlokáció, 3. lombik. Kiss Gréta Hanga

Lois!

Köszi, mi történt megkérdezhetem vagy nem akarsz róla beszélni?

Nyulasz!

Ikerkocsihoz kell ám némi erő hozzá tényleg, az tuti bolygó kerekes legyen. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nikó 2009.02.26 14:01-kor.

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Angel,és ha most elmennél kipróbálni?Nem muszály megvenni,csak akkor láthatod te is,élőben,tolhatod...és apa már tudni fogja,melyikért menjen el...vagy nagyon babonás vagy?
Vendég
 


Nyulasz,
ebben az ügyben most nagyon :oops: , amúgy nem :wink:
az ötlet amúgy nem rossz, de kapásból már meg se emelhetném, hogy milyen súlya, 1,5-2 kilóval maximálva vagyok :roll:
a külalakja a legkevesebb :) , majd ki lesznek adva a szigorú szempontok! :wink:
angel37
 
 


Köszi Lois! :wink: :D

Jaj Krisz, most látom, hogy automatice ebbe a táblába is bekerültem! :shock: :oops: :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Rana,na ezt észre sem vettem :lol: :lol: :lol: csak Lois miatt mondtam,hogy nézz be! :wink:
Angel,oké,én megértelek...
Vendég
 


Nikó,ahogy elnézem a 18-20 kg-os kocsik sem ritkák :roll: de mostmár gyúrni sem tudok elkezdeni :lol:
Vendég
 


Nyulasz!

Az szép és még hozzá jön a 2 babóca hát nem mondom. :o :D

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Hali Csajok!

Én is vagyok, csak Olivérre rátámadt a hasfájás szörnyetege!

Lois! Gratula a kis kukishoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Móék egyben!!!!! A gyógyszerre jól reagált. Minden ok velük. :) :)

Majd jövök bővebben is.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hanna!

Pocifájás űzök mennek! Hess onnan hadjátok Olivért! :)

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Sziasztok! :P

Hanna,
Olivérnek poci-simi!!! :P

Rana,
üdv itt!!! :wink:

Lányok,
köszi a progis tanácsokat! :P

Megyek takarítani :? :P

tillidian
 
 


Sziasztok

Én nem Zuglóban lakom, hanem Csömörön, de remélem azért talizunk majd zuglóban, mert itt Csömörön nem nagyon találok senkit, majd beülök a kocsiba aztán megyünk Sárávál.

Ami babakocsink BRIO nagyon jó könnyű egy gomb és bezárodik most "akciós 150.e" Mozes, sport, kocsiba ülés amit a vázra rátudsz rakni plusz ISOFIX
Kép

Mondjuk az én kocsima befér, de amugy a kerekeket is le lehet venni ha esetleg hosszabb utra megyünk és kell a hely.

Nekem az ult. csak a 12.hétig kellett adagolnom. Így nem tudok mit mondani nektek.
Na megyek pihizni egy kicsit mert egésznap Sára ugy mozog, meg keményedik a hasam.

Skrisz köszönöm hogy a táblára felraktál!!! Milyen jó érzés.

Kép
lili&ana
 
 


Nyulasz,
majd az ikreskocsitologatás lesz maga a gyúrás :wink:

Liliána,
aranyos kis kocsi! 3 kerekű v. csak nem látszik a 4.?

Hanna,
hess Olivérről, szörnyeteg! :?

Móéknak puszi, ügyesek!
angel37
 
 


Angel37
Csak nem látszika 4.ik, én nagyon nem szeretem a 3 kerekűt.

Kép
lili&ana
 
 


Örülök, hogy mindenki boldog a táblával/ban. :wink:

Nikó, még egy életkor kellene!

Nyulasz, neked is fel kéne tölteni a hiányzó adatokat.

Hanna, jobbulást Olivérnek!

skrisz72
 
 


Nikó :)
ez tényleg nem tankönyvi példa :( pesti orvossal beszéltél, hogy szerinte mi is ez?

jó ez a babakocsitéma :D :D nekem volt 1-2 már :)
szerintem abszolút egyénre szabottan kell eldönteni, hogy kinek melyik válik be, nincsenek receptek.
Ki mivel és hol közlekedik, mennyi helye van a tárolásra, akarja-e benne tartósan altatni a gyereket... stb.

és még mindezek után jöhet a gyerek és totál keresztbehúzhatja az ember számítását:
V. Lili kiskorú ugyanis:
- csak hason aludt így a merev mózest vállban kb. 2 hónaposan nőtte ki, és egy 100%ban dönthető babakocsi kellett a mózes+váz helyett. Ha háton alszik a gyerek, tényleg használható a merevmózes kb. 5-6 hós korig, de hason messze nem ilyen sokáig
- nem bírta ha nem látott, így átfordítható üléses 100%ban dönthető kocsi kellett neki

de megoldottam :wink: :) :)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


4 vs. 3 kerék :D
nekem van/volt 3 kerekű és 4 kerekű is, én mindkettőt szeretem:
- BebeConfort Hight Trek. Abszolút a legkönnyebben tolható, városban használom, jól lehet vele patkázni, jó nagy bev. hálója. hátránya: nagyon nagy összecsukva
- quinny buzz: ebből volt egy 3 kerekűm, az egy rémálom. Az első kereke rosszul forog, és nemcsak az én tapasztalatom ilyen, ez típushiba a 3 kerekűnél. Ezért aztán én az enyémen a kereket kicseréltem egy 4 kerekűre, így már tökéletes.
hátrány: menetiránynak háttal rakva az ülést nem lehet teljesen felültetni
3/4 kerekűhöz képest egész kicsire - pontosabban laposra - csukható össze.
- quinny zapp: esernyőkocsi, nagyon picire csukható, nem dönthető az ülése, gyárilag nincs hozzá bev. kosára, de az ebayen nagyon jókat lehet venni, úgy már jól is pakolható. (bevásárlás belefér)
- Bebeconfort Streety. Ezt használtuk a legtovább, abszolút kedvenc, az én igényeimnek ez felel meg a legjobban.
Lili 3 hós korától használjuk.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Nem tudom, ez a babakpcsi amit mi vettünk bolygós kerekű, a mozes nem keményvázas, pl. kocsiban nem lehet használni, mármit autóban, és csak felém tud lenni a mozesben, tehát háttal nekem nem, mivel olyan pici nem is raknám háttal nekem.
A sport rész teljesen dönthető.
A kerekei gázasrugozásuak, és nem felfújhatóak, tehát tömött gumi. A férjem választotta, nagy bevásárló kosárral, nem ráz, nekem is szempont volt az hogy egyedül is tudjam használni, ke be a kocsiból való rakodásnál.
Mondjuk nekünk nincs hely hol tárolni, így a kocsi csomagtartóban lesz mindig rakva. Mikor sétálni megyünk majd kiveszem, és utána vissza rakom.
Majd el mesélem véleményemet később.
a 3 kerekűvel nekem csak az a bajom, hogy nem tetszik eleve, olyan mintha beteg babám lenne.
(Béna)
Nem akarok senkit megsérteni akinek ez tetszik. Tényleg egyénre szabott. Ez olyan mint a mellszívó, amit mindenkitől megkérdezek és mindenkinek más a véleménye.
Már tényleg nem tudommit fogok venni, de lehet hogy előszőr bérelni fogok és amelyik beválik azt fogom megvenni.

Kép
lili&ana
 
 


mellszívó: erre is azt tudom mondani, hogy egyéni :)
Nagyon függ attól, hogy mennyit kell fejni. Hiszen ha huzamosabb ideig kell, akkor jobb az elektromos. De előre eldönteni ezt senki nem tudja.
Én mindenkinek azt tanácsolom, hogy NE vegyen szülés és tejbelövelés előtt mellszívót, mert pl. sokan dicsérik az aventet, de van akinek egyszerűen olyan a melle, hogy az nem szív neki semmit.
Általában a kórházakban van lehetőség többféle kipróbálására, és jobb utána venni, ha már tudja az ember, hogy mire kell.

jah, babakocsi :D a mózes mindig a mama fele néz, ez mindegyiknél így van, de utána a sportrész/tolókar már nem feltétlenül fordítható meg.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Angel!
És a lakásban fogjátok tartani? Nincs tároló vagy valami? Akkor a nagyszülők csomagtartó kapacitását is be kell kalkulálni....teszem hozzá halkan ez nem könnyíti meg ált. a dolgokat. Nekem is pl. sok minden kiesik a csomagtartóm miatt.
Kipróbálásnál azért emelgetni nem kell, ha oda van írva hogy 8 kg, én azt el szoktam hinni emelgetés nélkül is :wink:

Rana!
Na akkor most már tessék szíves lenni ide is irkálni!! Számon kérem!! :D

Hanna!

Köszönöm!! :) Szegény Olivér, csúnya hasfájás....... :?
Móéknak nagyon örülök, gondoltam, hogy még egyben vannak, ha nincs hír az a jó hír :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára loislane 2009.02.27 00:31-kor.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Bocsi ez nagyon off lesz, ugorjátok át:

Nikónak!
A srác a férjemet hozta haza, indult haza és 500 méterre valami történt, felborult, mi rohantunk oda, akkor még élt, beszéltem hozzá stb. De miközben a tűzoltók vágták ki a kocsiból meghalt, azt mondták esélye sem volt, eltört a nyaka...... iszonyú megrázó volt......ráadásul a férjem gyakorlatilag sokkot kapott, valahogy egészen beszűkült tudatállapotba került, ami nem igazán könnyítette meg a dolgokat, még ő is megrémített :cry: :cry: Dióhéjban ennyi, életem egyik legszörnyűbb estéje volt :cry:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois, ez megrázó történet. :cry:

Sziasztok kismamik! :lol: Ma végre péntek van, jön a hétvége a tavasszal együtt!!! 8)

skrisz72
 
 


Lois,Úristen,ez rettenetes :shock: nem is tudom,mit írjak,nagyon-nagyon sajnálom.Férjednek a sokkon kívül nem lett baja?
Vendég
 


Sziasztok!

Lois!
:(

Skrisz!

35

Icsilya!

Hát nem, lassan már meg sem lepődök rajta.

:(

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Skrisz,táblába:bp.-i Kaáli,Dr.Krizsa,és az ok,a kiskatonák+Ir.
Vendég
 


Niko!
Hát ez a toxoplazma kiborító. Ezt autimatice megnézik? vagy külön kell kérni. Én próbálok vigyázni mindennel eami, fertőzést okozhta, de jó lenne azért tudni, van-e védettségem. Ez az egy dolog aggaszt a terhességemmel kapcsolatban. ( Na persze, meg hogy visszajön-e az IR-em, vagy lesz-e magas a cukrom)

Lois!
Szerintem a bútorozkodás kérdése annyira babona függő. Mi egyenlőre előkészítünk mindent, meg kinézek dolgokat, de ha valami akciós nagyon, akkor nem hagyom ott. :lol: Tulajdonképpen az egész lakást kifesjtük, nem csak a kicsi szobáját, meg csináltatunk egy óriási nappali szekrényt, szóval még lefoglalom magam, de ha nem lenne ez a sok minden, akkor annyira sokáig nem várnék.
( Nagyon sajnálom amit átéltetek. Gondolom, hogy nagyon nehéz megemészteni. Ölelés)

Skrisz!
Beírod nekem hogy 2 lombik + 1 fagyibabás beülti után lettem spontán babás? És július 30-ra vagyok kiírva. Oroszlán lesz a lelkem, jó kis meló lesz vele tinédzser korában. :lol:

(Kedden egész éjjel hánytam. Párom szerint a "kis kókusznak" nem tetszett valami. Hát nem tudom, de jól megszenvedtem. Másnap se bírtam enni, le is ment két kiló. Házi doki nénim megnyugtatott, hogy a baba biztos jól van, az a lényeg, hogy igyak amennyit bírok. Ma reggel viszonylag pihentem ébredtem, és már színem is van. De azért pihengetek. )

Pocaksimi kismamiknak, anyuciknak nyugodt boldog kisbabákat!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


sziasztok!

mennyi infó a babakocsikról!! na majd próbálom megemészteni! :wink:

Lois,
ez szörnyű... :( :(

igen, lakásban tudjuk csak tartani, ami 26nm... (egy darabig még biztos itt leszünk...), tároló nincs (annak idején nyugdíjasháznak épült, nem volt szempont), folyosón nem merném tartani, bár már eszembe jutott az a "remek" ötlet, hogy majd a rácshoz láncolom :wink: :roll:
Nagyszülők csomagtartója nagy (kombi)! :)

ja, ott a pont, végülis akár el is hihetem a súlyát, ha oda van írva! :D
(sajnos az élőben utánanézelődés se fér bele most, a gatyát is úgy vettem, hogy bementem és megvettem az elsőt, ami teszett is vhogy ki is nézett rajtam)

A tavasznak örülök, alapból utálom a hideget, sötétet, csak most ne a melegedéstől akarnék szétszakadni :roll: ú.hogy egy kis hidegségben még bizom :oops: , asszem lesz még részem így tél vége közeledtével némi melegfrontban :wink:
angel37
 
 


Katerina,
nekem nem nézték a toxot.
fórumokon látom, hogy ahány doki/kórház, szinte annyi szokás a vizsgálatokkal... Sztem legközelebb rákérdezek, ha el nem felejtem. (az Istenhegyin 4 rugó)

Nektek is Kókuszotok van? :wink:
angel37
 
 


Friss, ropogós tábla:

Kép

skrisz72
 
 


Skrisz,akkor a zöld,az vegyespáros?Jó a tábla :D
Angel,tavasznak én is örülök :D remélem messze vagy tőlem,mert hideget már nem szeretnék,és havat sem...de gondolom azt te se :lol:
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: