Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!

Dezsina!!! Merre jársz, hol vagy? Remélem minden rendben ment reggel! :lol: Jelentkezz!!!!!!!!!!!!!!!!

Belluska!
Köszi, a kutyi nevében is! :D :D :D

Kata!
Amikor beszéltem Sipos dokival, azt mondat, hogy ha minden jól megy szeptemberben lomik, elvileg májusban kezdjük a vérvételeket és a többit. Bár nem tudom mi lesz még a vérvételen kívül... ebben tudsz segíteni, vagy valaki más?!
Nekem 2007. szeptemberében megcsinálták a HSG vizsgálatot, az jó lett, páromnak a sperma vizsgálat úgyszintén. Elvileg a hormonjaim is jók, leszámítva a prolaktint, arra meg kapom a napi 1 tbl. Bromocriptint. Hát ennyi... :? :? :?
Addig meg spontánkodunk, sajnos nem sok eredménnyel... :cry:

A többieknek is szép napot, mennek a pocaksimik és babaragacsok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Minnie

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Dezsina!

Ügyes vagy, gratula!!!!!!!!! Hajrá a babócáknak!!!! :lol: :lol: :lol:

Minnie

KépKép

Kép
minnie manó

Dezsina,
szuper, hajrá megtermékenyülés!!! :lol:

Minnie,
szerintem vv-en kívül nem lesz más vizsgálatod. De ha mondjuk van ednometri...bigyód, akkor lehet. Bocsi, de már elfelejtettem hogy nálatok hol a bibi :oops:
Szerintem csak csinálnak egy vv-es vizsgálatot és ha valami nem stimmel, akkor szeptemberig van idő rendbe tenni a hormonokat.

Belluska,
köszi az infót :lol:

i.kata

Csibe,
köszönjük az infót Dezsiről!

i.kata

Nagyon jó dezsina!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Gratula!Remélem jól vagy amúgy és várjuk a jelentkezésed! :P :wink:

Minnie!
szerintem sem lesz semmi különösebb más vizsgálat a vérvételen kívül!Nálunk is a Hsg-n kívül nem volt más,ill. mi a Krio intézetben voltunk egy akkor szerencsére kivételesen támogatott(amúgy baromi drága vérvizsgálaton ami minden genetikai szűrést is tartalmazott),nagy szerencsénk volt mert amúgy az több tízezres nagyságrendű lett volna!De szerencsére minden negatív lett!

Fitie!Petike mami hol vagy?Miért nem jelentkezel? :(

phpBB: Kép
belluska

Tényleg, Fitie, merre vagy? Már nagyon régen jártál felénk. Petike még nem ment odébb???

i.kata

Kata, Belluska!

Köszönöm az infót mindkettőtöknek! :)

Nálunk egyébként alapvetően semmi probléma nincs (leszámítva a prolaktint, de azt gyógyszerrel szinten tudják tartani), azt mondta a saját dokim még régen, hogy ismeretlen eredetű meddőség... Állítólag a meddő párok 10%-a ebben szenved, nem tudják mitől van, ráfogják a stresszre és a környezeti hatásokra. Lehet, hogy igaz, ki tudja... Mondjuk a munkám nem épp stresszmentes, sőt ellenkezőleg!!!

Egyébként közel 4 éve próbálkozunk és túl vagyunk már a 6 sikertelen inszemináción, amit hozzátezsem, nem a Forgácsban csináltak. :?

Most pedig épp, várunk, várunk, várakozunk... közben pedig szép lassan megőszülünk... Hát ennyi!!! :( :( :(

Szép estét!!!! :lol: :lol: :lol:

Pocaksimik!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Babaragacsok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép

Kép
minnie manó

Jó reggelt!

Dezsina,
remélem ma már jobban leszel!

Minnie,
mi júniusban lesz 3 éve, hogy próbálkozunk, de nálunk a párom eredményei kicsit rosszabbak, mint az átlag. Elvileg inszeminációhoz elég volt mindig a mennyiség és minőség, de mégsem sikerült.
Gyorsan eltelnek a hónapok és mehettek lombikozni :wink: Aztán majd meg sem lehet állítani a babákat, hogy ne jöjjenek olyan gyorsan egymás után :wink:

i.kata

Sziasztok!
Szép jó reggelt mindenkinek.
Nem agyalok, nem agyalok.....

Már nagyon nehezen bírom :oops: :oops:

Fitie
Mi újság veletek?

Kép
Vendég

Szia Kriszta!
Elhiszem hogy már nagyon nehéz,de tudod nemsokára szembesülsz a fantasztikus érzéssel és rögtön elfelejted majd ezeket a nehéz pillanatokat! :lol: :wink: KITARTÁS!KITARTÁS!!!!!!!!

Kata,Minnie!
Veletek is együtt érzek várakozás ügyileg,de repül az idő,jön a tavasz és még addíg is lehet spontánkodni! :wink:

Dezsina!
remélem jól vagy és minél előbb jelentkezel! :lol:

Legyek nagyon szép napotok!!!!! :P

belluska

Dezsina,
gondolom 10 körül telefonálsz, majd gyere ám :wink:

Kriszta,
mikor tesztelsz? Szombaton, vagy vasárnap?

i.kata

Sziasztok !

Kriszti, NAGY kitartást segítő energiát küldök az éteren keresztül a II-hoz :) :) :)

Dezsina, remélem, ma már tudsz jönni :)
wepe

Wepe!
neked is küldve vannak a kitartást segítő energiák,ill. Ladivának,Katának,minninek is! :wink:

belluska

Belluska, köszönöm :)
Hogy vannak a gyerekek ? Még tudtak valamennyit "havazni" ? :lol: Már nem olyan, mint amikor leesik ...
wepe

Sziasztok

bocsi hogy eltűntem, de leginkább fekszem vagy legalábbis próbálok. PetiPocak még mindig félig haránt félig farfekvéses és belülről rugdossa az alsó felemet :) 3 hét múlva doki, remélem addig elkúszik valamerre a gyermek. nem szeretném az utolsó 2 hónapot kórházban fekve tölteni.

na de ennél sokkal fontosabb dolgok történnek itt :D

Dezsina remélem jól vagy és minden rendben, ha szombaton lesz a transzfer az tök jó, mert vasárnap már itt a tavasz :D életre kel minden és növekszik, épp úgy mint ahogyan a Babó fog a pocakodban :D

Kriszti
ne agyalj :D egyébként hogy érzed magad?
agyalás ellen Wepével együtt ajánljuk a jóbarátok összest vagy a Dextert 8)

Minnie
Nekünk ugyanez volt, semmi különösebb fizikai elváltozás egyikünknél sem, én is csak a Bromot szedtem. a dokim mondta is egyszer hogy ez a legrosszabb, mert ha van tünet akkor tudja hogy hogyan kell gyógyítani de nálunk igazából nem volt mit gyógyítani, innentől kezdve bármi lehet; a stressz, lelki bajok, stb.
és nekünk is 4 év után sikerült
tessék lecopyzni :D

Kata, Zsuzska, Wepe
:D :D :D

valaki kérdezte hogy hány nap után volt a transzfer, nekem szept.5én pénteken volt a leszívás és szept.8án hétfőn rakták vissza őket, 7 sejtesek voltak és 3 Babót kaptam vissza.

egy nagy ölelést küldök mindenkinek :D

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

jah, átléptük a bűvös 100 napos határt (zabszempróba játszik lassan :D)

éééés voltunk 4D ultrahangon anyukámmal (megríkattam szegényt) íme a sztárfotók a jóképű, nyakigláb fiamról :D

Kép
Kép

Kép
Kép

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

sziasztok!
elöször is bocsi, hogy tegnap csak üzentem, de olyan kába voltam, hogy nem jutottam el a gépig. délben beebédeltem, és fél6ig aludtam, majd 9től reggel 6ig. Hát jól benarkóztam!
A hasam fájdogál rendesen, főleg, ha wc irányába veszem az utam. elég gáz, de már tudom, hogy talán ezért hagytam ki azt a másfél évet... elég megterhelő utána....
szedem a progit alul 2 felül 1 napi háromszor. + ösztogén 3*napi 1.

most telcsiztem
ugyi 11et szívtak le, abból 8 volt érett és mára 5 szép lurkó indult neki a nagy útnak...
kicsit csalódott vagyok, mert úgy látom (a tapasztalataim alapján) , hogy ebből már nem lesz blasztó és fagyi sem.
leszürve a korábbiakat a fele kiesik holnapra. Tehát szombati beülti lesz háromnaposan...
most örülnöm kéne, hiszen ez csodás eredmény... de csalódott vagyok...

még visszaolvasok...
dezsina

Dezsi
ne keseredj el, nekem 7 petécskét szívtak le, 4 érett maradt belőle és végül 3at tudtak visszarakni és azaz 1 bizonyos megkapaszkodott!
a sikerhez 1 is elég :D

fitie

Dezsina! Egy pillanatra se keseredj el! Van most 5 aranyos kis kölök, akik alig várják, hogy beültetésre kerüljenek. Sűrgősen felejtsd el az olyan gondolatokat, hogy kiesik a fele holnapra, meg ilyesmi! És az sem mérvadó, hogy hány naposan ültetik vissza. Vannak olyanok, akiknek az 5 napos embriók sem tapadnak meg, vannak olyanok, akiknek a 3 naposak mindegyike megtapad. Egyénfüggő, szerencsefüggő, helyzetfüggő. Semmilyen formában ne keseredj el, most éppen nem szabad!!!! Egy embrió is elég, és egynél neked több van. Csak erre gondolj, ez a lényeg!!!!

Kata, nemsokára mi is kezdünk...
Vendég

Fitie, Ladiva!!!
köszönöm... tudom, hogy igazatok van. :D Probálok megnyugodni és újra pozitiv lenni.
ez nálam már a hiszti :? :twisted:
dezsina

Dezsina,
ne kenődj el! Nem törvényszerű, hogy holnap kevesebben lesznek!!!!! Tessék bíznibenne, hogy mind az 5-en kitartó bébik és most nagy küzdelemben vannak értetek, a szüleitekért. Pont ezért biztos lesz, amelyik kibírja blasztóig.

i.kata

Fitie,
Petike nagyon helyes kis srác! :lol:

i.kata

Látjátok milyen vagyok?! meg sem dícsértem Fitie jóképű fiacskáját :P
Gratulálok!!!!
dezsina

Dezsina,
vedd le a mintát Petikéről :wink:

i.kata

kata!
:D
dezsina

Dezsina, megértem a csalódottságodat, de ne add fel, próbálj, a szép 5-ösre koncetrálni, azok erősek ! és abból biztos lesz befutó babácska :!: :) :) :) Erő legyen VELED :wink: :wink: :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wepe 2009.02.26 11:57-kor.
wepe

Fitie nagyon jó kép Petiről, tényleg hosszúak a lábai ! Ti is magasok vagytok ? Szorítok, hogy kusszon arrébb Petike :) , hogy ne kelljen kórhában tölteni 2 hónapot :o
wepe

Zsuzska,
te nem ma mentél népszámlálásra? Nagyon izgi, hogy végülis hányan lesznek :lol:

i.kata

Fitie! Nekem sajnos nem jöttek be a képek, fehér keretben x jelenik meg helyette, de így látatlanban is gratulálok a fiúcskához!

Dezsina! Remélem, hogy sikerült megnyugtatnunk, csak azzal törődj, hogy holnap jó híreket kapsz, mikor telefonálsz.

Kriszti! Nagyon izgulok érted és drukkolok!!!! Mélységes tiszteletem, hogy kibírod!
Vendég

Dezsina!
Nem szabad elkeseredni és kishitűnek lenni!Tudnod kell neked is hogy csak sikerülhet és akarnod nagyon(amiben gondolom nincs is hiány),de nem jó,hogy csalódott vagy hidd el!Nincs miért,jók az eredmények és elég ha egy babóca nagyon fog kapaszkodni!
Nekem annak idején Anikó a biológus mondta,hogy hiába vannak néha gyönyörű embriók mégsem tudni kinek miért sikerül vagy épp nem!Nekem az első 3-nál is olyanok voltak,hogy mondta Anikó(olyan tankönyvbe illőek),mégsem tudom miért nem sikerült és Katánál miért igen!BÍZNOD KELL A VISSZAKAPOTT BABÓCÁKBAN MAJD ÉS MAGADBAN!!!!!!Ne törődj semmivel csak bízz a sikerben!!!!!!Légyszi szót fogadni Belluskának! :wink:

Fitie!
Petike egy igazi pasi már most!Gratulálok! :lol:
Jól teszed ha sokat pihizel,ez most a legfontosabb!!!! :lol:
Petikének pedig üzenem,hogy tessék szíves lenni még egy picit arrébb menni! :wink:

Wepe!
jól vannak a picurkák,most éppen szunyókálás van! :lol:
Olvadófélben van már a hó,de azért még tegnap szánkóztunk!
De most már jöjjön a babaesős tavasz!!!! :P Gondolom már te sem bánnád! :wink:

belluska

Rakok fel drágáimról régebbi"kiskori"képeket!

Barnikámról ez a kedvencem,amikor baromi éhesen szívta az ujjait fürdetés után! :D Kép

belluska

Ő meg Katuskánk pici lányként! :D Kép

belluska

Belluska!
estére próbálok megnyugodni és mindent átgondolni. :) Köszönöm a bíztatást :)
dezsina

Dezsina!
Örülök neki,én nagyon szeretném ha nyugodtabb lennél!!!!
Szorítunk nagyon mindannyian neked!!!! :lol: :lol: :lol:
A babócáid tudják mit kell majd tenniük! :wink: :wink:

belluska

Sziasztok!
Csak nemrég értünk haza.
Szóval a mai eredményünk:
"TVS során a méh üregében egy 17, egy 13 és egy 6 mm-es petezsák látható. A legnagyobb másodlagos szikhólyag és egy élő embrio látható. A középső petezsákban embrionális elem látható, de életjelenség még még nem igazolható. A legkisebb petezsákban embrionális elem nincs.
A méh környezetében kóros képlet nem látható.
Ikerterhesség"

Képet is kaptam, de sajna ismét bekerepált az asztali gépünk, amin van a kicsinyítő programunk.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska,
ez szuper! Szóval ikrek. Mikor kell visszamenned?

Belluska,
tündériek a gyerkőcök :lol: Szegény Barnus már ráfanyalodott a kezére? :wink:

i.kata

Zsuzska!
gratulálok!!! :D Micsoda duplázás :D
dezsina

Csak sikerült :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja, a doki szerint tuti, hogy nem lesz három babánk. Ketteskét pedig két hét múlva megint megkuksizzák.

Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kata!
Sipos doki azt mondta, hogy elvileg két hét múlva kontroll uh, de nem muszály nála megcsinálni. Meheteka saját dokimhoz, csak utána hívjam fel őket, hogy hogy is állunk.
Ma este megyünk terhesgondozásra. Csak azt felejtettem el felirni, hogy 18.15 vagy 16.45 :oops: :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska,
de jó, hogy már itt tartotok! Gyönyörűségesek a kis pacák a képen :wink: 2 hét múlva már sokkal többet lehet majd látni :lol:
Ha 16.45-re mennétek, akkor azt már lekéstétek.
Akkor legközelebb hova mész? Visszamész még az intézetbe, vagy mész a saját dokidhoz?

i.kata

Kata!
:lol: :lol: :lol: Sosem tudta Barni kivárni a cicizést fürdetés után,muszáj volt az ujját igénybe venni! :oops: :D

Zsuzska!
Fantasztikusak az iker picikéid!Meglátod a következőnél már egész nagy változások lesznek az uh.-on! :lol:
Vigyázz magadra!

belluska

Belluska,
nem baj, végülis jobb a telhetetlen baba, mint aki alig eszik. :wink:

i.kata

Bocsi, 18.45-re megyünk.... ma mindent össze keverek :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska,
majd írd meg légyszi, mi volt terhesgondozáson.

i.kata

Sziasztok!

Dezsina
Nem győzzük neked mondani hogy pozitív gondolkodás :lol: :lol:
Hidd el minden rendben lesz.
Én nagyon szurkolok.
Ja és nem illet dicséret mert holnap reggel tesztelek. Azonnal jövök. Egyszerűen nem bírom. Ma éppen egész nap zöld voltam, olyan hányingerem volt, hogy alig ettem vmit. Szóval nem bírom és kész.
Fitie
Gyönyörű a kicsikéd. Mond meg neki ha arréb megy elviszed majd Halász Judit koncertre :lol: :lol: :lol:

Belluska
:lol: :lol: :lol:
Többiek is mindenkinek

Kép
Vendég

Jó éjszakát mindenkinek!!!
Álmodjatok szépeket!!! :lol: :wink:

Kriszta!
Ugye,ugye hányinger!!!!Jó lesz az most neked!BOCSIKA!!!!! :wink:
Ejnye,ejnye tesztelés,de holnap csak jó hírrel jöhetsz!
:lol: :wink:

belluska

NA ismét itt vagyok. Holnap igyekszem a mai termést vissza olvasni, igérem.
Most jöttünk terhes gondozásról. Hétfőn mennem kell az egyik nődokihoz az SzTK-ba, akivel együtt dolgozik, hogy ő megcsinálja nekem a kötelező vizsgálatokat, és megírja nekem vérvételre a beutalót. Igy nem kell nekem a SOTE II-re bemásznom. Két hét múlva, ha megvannak a vizsgálati eredmények és a kontrol uhu, be kell jelentkeznem a védőnőhöz és elkérnem a kiskönyvemet. Aztán a következő terhesgondozási időpont márc. 23.
És hat hetesnek vesz.
Ja igen, tiltólista: no cukor, fehér liszt, tészta, szénhidrát. Sok gyümölcs, zöldség, innivaló, napi két és fél liter, mindegy,miben. Ásványvíz, tea, 100 %os gyümilé. Sok tejtermék, sajt, túró.
Rengeteg pihenés, no szex, no fizikai munka, no hosszú séták.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ja és méhszáj teljesen zárt, minden a helyén és rendben van. Na mentem aludni, hulla vagyok.
Szép álmokat nektek!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kriszta,
holnapra ezt kívánom:
Kép
Aztán meg ezt :wink: :
Kép
Sajnos holnap csak délután tudok jönni, de már tűkön ülök, hogy a jó híreket olvashassam :wink:

Zsuzska,
dejó, nemsokára már megkapod a kiskönyvet is. Miért vannak ezek a kajás megszorítások és a no szex?

i.kata

Zsuzska, gratulálok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kriszti, és hogy-hogy megcsinálod hamarabb a tesztet, a rosszul léted miatt ? Lehet, hogy az jó jel lesz :wink:
Párod, tudja? mit szólt, hogy korábban csinálod meg ?
Nem tudom, hogy ma még olvasod-e, de nagyon szorítok Neked holnap reggel :) :) :) :)

Belluska, nem csodálom, hogy az a kedvenc képed Barniról :) , Katát simmmán felismerni a képen, de itt még nem olyan huncut :wink:
wepe

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?