Új privát üzeneted érkezett!

Köszi lányok, aranyosak vagytok!
Ja, azt elfelejtettem írni a múltkor, hogy CT lett volna 19-én, de aztán doki közölte, hogy a közelébe sem enged. De ma jobb volt, nem dugult el annyira vészesen.
Csak nem jön a tavasz, me megint egész nap esett itt! Mindenkinek jó éjt!
bex13
 
 


betti igen..... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Betti jól teszed! Nekem is csak márciusban kellett volna mennem, de mivel nem voltam nyugodt, elmentem az sztk-ba (dokim nem lévén) és ott csináltak uh-t.
Feszülni nekem sem feszül szerencsére, de a hasam hatalmas. Van 3 gatyám amiből szerencsére kifogytam. Most meg épp, hogy be tudom őket gombolni... :)
bex13
 
 

 
 

Szép éjszakát mindenkinek! (Mondom, hogy én nem vagyok álomkóros :D

2 dolog:
Másfél évig dolgoztam szoláriumba (+wellness szalon) pultos ként, így mivel nagyon lelkiismeretes dolgozó voltam a főnökasszonyom kioktatott a babás szolizásról. Az orvosok NEM ajánlják, mert felmelegíti a pocit, bár ez a baba nagyobb korában veszélyes, az első időben, meg jobb ha nem kockáztat az ember semmivel amúgy sem. Na, de ha ilyenkor is azért valakinek nagyon "muszáj" menni szolizni, akkor egy közepes türcsit rakjatok a hasatokhoz, én mindig automatikusan vittem a "pocakos" vendégeknek.:)

Hajfestés: Én hosszú fekete hajú vagyok most olyan 2 cm-es a lenövésem, de egy dokitól sem kérdeztem meg lehet e, én inkább önállóan eldöntöttem, hogy nem kockáztatok.:D
Meg olyan szép szőkés barna a hajam, amit el is felejtettem már, hogy lehet itt az ideje újra bebarnulnom.:D (Bár Anyukám harcol, h. így maradjak!)

Elevit:Bár eddig is lassú volt az anyagcserém, de hát tessék olyan székrekedésem van tőle, hogy azt hiszem meghalok a WC-n. :roll: Az a másik vitamin a Bérestől, az tényleg jó? Mondjuk én az Elevitről hallottam jókat eddig csak.

Folyamatosan nézem a pocakomat, hogy ez most a hájam, vagy már a baba, de mivel első terhesség, így gondolom még csak a sok édesség. :wink:

Én már várom, hogy jóóóó nagy babás hasam legyen... :lol:
hajnalocska
 
 


Jó reggelt!

Hát, mi jól benyeltünk egy takonykórt. Már 2. napja alszom írtó rosszul. Nem elég, hogy pisilnem kell 2 óránként, de még levegőt sem kapok és állandóan köhögnöm kell. Andrisom szerencsére egy kicsit jobban van, ő csak köhög. De így nem tudunk kimenni, mert nekem semmi erőm sincs. Pedig még kihasználnám a maegmaradt havat, még mielőtt latyak lesz belőle.

Mi pénteken megyünk vacsizni a Belgrád rakparti Dionysos-ba. Férjemnek márciusban van a névnapja és Anyukám kitalálta, hogy hozzájárul egy vacsihoz. Eddig (kivéve tavaly) mindig itt ünnepeltük a házassági évfordulónkat. Idén se valószínű, hogy összejönne, mivel augusztus legvégén van, így ki tudja kihúzzuk-e addig 2in1. Van egy kuponunk, amivel kapunk 20% kedvezményt, de az csak most szombatig érvényes, ezért hoztuk így előre.

Aki megy torkoskodni, annak nagyon jó szórakozást és pocaktömést kívánok! :)

Betti és Bex: Jól teszítek, hogy egy kicsit erőszakosabbak vagytok a dokikkal. Ha egy plusz UH-tól nyugodt a lelketek, akkor hajrá! Betti, kérdezz rá a kombinált tesztre is, hátha nálatok is lehet megbízható helyen csináltatni, amitől megnyugodtok. Ha tudtok, hozzatok képeket. Mi jövő pénteken megyünk a dokimhoz a 12.hetire, aztán március 10-én Istenhegyre. Már alig várom!

Én is azok közé tartozom, akik nem kockáztatnák a szolit semmiképp. Annyira természetellenesnek tűnik várandósan... És ezt hófehérkén mondom. Engem az egész család a színtelenségemmel szokott húzni nyaranta. De már próbálok nem foglalkozni velük. Nekem se fehér, hanem halvány pezsgőszínű esküvői ruhám volt, szerintem is jó választás halványabb bőrszínhez.

Én Andrissal melíroztattam (fóliás) a 12. hét után, de mióta megszületett nem melíroztatok, szóval most teljesen természetes színemet viselem.

Nitácska: Andrisom se bölcsis. Nektek akkor elég jól jön ki, hogy Máté már a kistesó születése előtt jó előre be tud szokni az oviba, nem éri egyszerre két "trauma". :wink:

Kép

Kép
hgrita
 
 


Képzeljétek, Andrisom annyira helyes: mikor szoktunk rajzolgatni, sokszor mondja, hogy mit rajzoljak. Erre tegnapelőtt azt mondja, rajzoljak egy nagy szívet, az Apa, egy kisebbet, az Anya, egy kicsit, az Andris, és egy picit. Kérdezem tőle: "Ez ki?!", Erre ő: "Baba". :lol: :o

Pedig nem is beszélünk előtte úgy, hogy kistesó, így ő a többiből szűrte le a dolgot. Szerintem nem érti még konkrétan, hogy mi a helyzet, csak annyit, hogy valami változik. Ugye nem emelgetem, nem ugrálhat a hasamon, nem rohanok már vadul utána, stb. Olyan jót mosolyogtunk rajta. :)

Kép

Kép
hgrita
 
 


hajnalocska én is szenvedek néha elég rendesen a wc-én az elevittől....de már jobb mióta nem minden nap hanem csak minden másnap szedem.....
hgrita.....igen rem,élem könnyebb lesz majd neki........
de édes a kisfiad!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!
Nagy az örömöm,jövőhéttől itt a tavasz kezdete,már 7-9 fokot ígértek,bár a napocska még nem fog sütni,remélem nem sokára azért kisüt.
Végre túl vagyok az összes vizsgálaton(utolsó ekg,háziorvos).Kész a kiskönyvem.
Állítólag nem jó a babának a túl sok uh.Hát engem a 6-9 hét között 5-ször uh-tak.Remélem azért nem lett tőle baja.Nekem jövőhét pénteken aktuális a köv. uh(12 hetes),szívem szerint a héten is mennék,de a kozkázat miatt - bár tűkön ülök - nem megyek,valahogy csak kibírom márc. 6.-ig.

sutimano76
 
 


Sziasztok!
Nagy az örömöm,jövőhéttől itt a tavasz kezdete,már 7-9 fokot ígértek,bár a napocska még nem fog sütni,remélem nem sokára azért kisüt.
Végre túl vagyok az összes vizsgálaton(utolsó ekg,háziorvos).Kész a kiskönyvem.
Állítólag nem jó a babának a túl sok uh.Hát engem a 6-9 hét között 5-ször uh-tak.Remélem azért nem lett tőle baja.Nekem jövőhét pénteken aktuális a köv. uh(12 hetes),szívem szerint a héten is mennék,de a kozkázat miatt - bár tűkön ülök - nem megyek,valahogy csak kibírom márc. 6.-ig.

sutimano76
 
 


bocs nem én küldtem el kétszer,a rendszer csinálta.

sutimano76
 
 


sutimano de jó hogy neked már megvan a kiskönyved.én holnap megyek h-ra és ha minden ok jövöhéten talán már én is megkaphatom a kis könyvem....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Én is holnap megyek a kis könyvért. Ultrahang majd csak március 11-én. De messze van még az...
Vendég
 


:) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitacska neked már azt hiszem írtam hogy a tamarinlax lekvár nekem bejött,és már nem használom,mert minden ok.Naponta szedem az elevitet is.

sutimano76
 
 


sutimano használtam már de sajna az semmit se csinált......a volt nőgyogyászom mondta hogy szedhetek guttalax cseppeket vagy van még glicerines kup....
de azért köszi...ari vagy........ :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok Csajok!

Hétfőn voltam ultrahangon, mert volt egy kis vérzés, ráadásul ezek után el is estem, de szerencsére nincs semmi baj. Kaptam hüvelykapszulát, egy hétig kell szednem, azt mondja a doki az rendbe fog hozni.
Láttam végre a babát, és hallgattam a szívverését, irgalmatlanul hevesen ver! Nagyon klassz volt. :) Kaptam egy fotót is róla.
Jövő héten leszek 12 hetes, mennem kell Down-kór vizsgálatra, viszont időpontot már nem adtak, azért remélem bejutok! Elvégre ezt nem lehet akármikor megcsinálni! Azt mondták, 5 héttel előbb be kell jelentkezni, de akkor még azt sem tudtam, hogy babát várok!! JÓ, MI?? Na mindegy, azért bízok, hogy nem küldenek majd haza, miután vártam ott egy délelőttöt (ezt mondták, erre lehet számítani).
Én is minden nap szedem az Elevitet, és nekem is szorulásom van tőle! Megpróbálom azt a lekvárt, hátha beválik.
Mikor lesz már tavasz???????? Emiatt a hülye hó miatt estem el, mert ugye alatta jég volt, és azt a kutya se látja, mi van alatta....
Bár azt mondta a doki, hogy a babák autóbalesetet is túlélnek a pocakban, úgyhogy megnyugtatott, de persze főként az UH. :D

Peppino
Kép

Kép
peppino
 
 


peppino hála égnek hogy minden oké......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


peppino,örülök hogy minden oké.vigyázz magatokra,hétvégére már kora tavaszt ígértek!!!!!!!!!!!!
újabb öröm ért:anyósom segített kitakarítani,már szép rend van.VÉGRE!!kicsit most fáj a pocakom,de hát nem tudtam nem segíteni.de ma már fel se kelek,meg holnap se.

sutimano76
 
 


pihizz is.... :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Köszi Sutimano és Nitacska, aranyosak vagytok! Sutimano ne erőltesd túl magad, tudod az első 13 hét a legveszélyesebb! Bár tudom, ha házimunkáról van szó, abból nem vonhatjuk ki magunkat...
Ma voltam egy 10-15-ig tartó számlázással kapcsolatos előadáson - gondolhatjátok, roppant érdekes volt - nagyon gáz volt, a második félidőben (13-15-ig) többször majdnem elaludtam, éreztem, hogy a fejem előreesik, egyszer meg arra eszméltem fel, hogy a mellettem ülő lány tüsszent egyet, úgy megijedtem, na akkor felkeltem... :lol: Még jó, hogy nem kezdtem el ott horkolni, milyen égés lett volna!!
Lányok, úgy általában! A Down-kór vizsgálatról tudtok valamit? Belső UH lesz vagy már hasi? És milyen, mennyi ideig tart, mikor lesz eredmény, stb..

Peppino
Kép

Kép
peppino
 
 


Peppino!

Ne számíts semmi extrára a 12 hetes UH-nál, a DOWN-szűrés gyakorlatilag csak annyit jelent, hogy eggyel több adatot mérnek (tarkóredő), és jó esetben megnézik, van-e orrcsontja.
Szóval annyi idő, mint egy sima UH, az, hogy hasi vagy hüvelyi attól függ, milyen a gép, amin csinálják, nekem eddig mindig hüvelyit csináltak 12 hetesen is, ennél a terhességnél először volt hasi a 12 hetes.
Ezek alapján az eredmény azonnal megvan, de ugye nem elfelejtendő, hogy ez "csak" UH, 100 %-osan nem lehet vele kizárni semmit.

Astrid

Kép
astrid
 
 


nálunk is hüvelyi uh van.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Szoli
Én úgy tudom, hogy nem igazán javasolt terhesség alatt.

Hajfestés
Lehet... csak ne teljesen zárt helyiségben! (nm szívódik fel annyi a fejbőrön keresztül, hogy ártson, de kellemetlen, ha a gőzét beszippantja az ember)
Vendég
 


Sziasztok lányok!

Segítsetek nekem, ha tudtok.
Én tegnap este voltam UH-on, láttam a babócát, bár a szívhangját nem hallottam, de az orvos szerint "jó szívműködés" van, tehát eddig minden ok.
És most jön a kérdésem: utolsó menstruációm dec. 17-n volt, én (diplomás ápoló végzettséggel) és a gép is úgy számoltam, hogy ma vagyok 10 hetes.
Na az orvosom a papíromra 8. hetet írt, viszont a 12. heti UH után és a kombinált teszt eredményével (amit az UH napján vesznek le) kell hozzá mennem márc. 19-én (ami kb. 3 hét).
Az UH-a nekem kell kérni időpontot, DE AKKOR MOST MIKORRA?????

Nem tudom, mennyire érthetően írtam le, de már én is kezdem elveszíteni a fonalat, hogy most akkor hány hetes terhesnek is számítok és mikor leszek 12 hetes???????????

HELP MEEEEEEE PLEASE!
mazsom
 
 


szerintem akkor 8.hetes vagy az uh-ng szerint

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


De akkor hogy menjek 3 hét múlva a 12 hetes uh eredménnyel, ami csak 4 hét múlva lesz esedékes?
Én úgy tanultam, hogy az utolsó vérzés időpontjától számolunk, mert a fogantatás időpontja mindig kétes.
????????
mazsom
 
 


hát nem tudom.....nem tudsz másik dokihoz mennii hogy ő mit mond?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok csajok!
Mazsom, szerintem is 8. Elvileg a mensi és a fogantatás között 14 nap telik el, az pont 2 hét. Kétséges a fogantatás... És akinél a mensi is? Arról mit tanítottak?
Én uh-n nem is akartam mondani semmit, de nem is kérdezték és a csaj mondta, hogy a méret szerint 8+3. De akkor nekem az utolsó vérzés első napjától csak 5 nap telt el fogantatásig.
Bár nem tudom Ti, hogy vagytok vele, én nem tudom az időpontot. Nekem soha nem volt rendben a dolog, volt, hogy 3-4 hónapig meg se jött. Így "örültem" amikor rendbehoztak és minden hónapban volt. Nem néztem mikor volt, főleg, hogy nem számítottam rá, mert ha tervezzük, akkor nézi az ember, mert tudjuk, hogy ez az első kérdése a dokinak. Miért is? Ők semmit nem tudnak megjegyezni, mi meg a család, meló, háztartás, bevásárlólista mellett még ezt is percre pontosan tudjuk. :) Kiakadtam, amikor a dokin látszott a rosszallás amikor mondtam, hogy nem tudom. Nézegessem a naptárt! Mér attól eszembe jut? Nem naptárral a kezemben mentem, tampont berakni, már bocsi. :) Azt tudom, hogy mostanában hónapok óta 18 körül volt, de decemberben előbb, mitől? Szóval 10-12 körül. Akkor leszek csak bajban, ha a genetikai uh-n a doki mást állapít meg 12-én. Akkor elvileg 11+4 leszek.
Jó éjt mindenkinek!
bex13
 
 


Mazsom,szerintem a dokitól kellett volna megkérdezni,mert a kalkulátor szerint neked van igazad.Én mire megyek a 12.heti uh-ra már 12hét 6 napos leszek.Általában az uh gép írja ki hogy mennyi idős vagy és szerintem a doki azt vehette alapul lehet hogy 8 hét 5-6 napot írt ki,nem?Ha kaptál képet azon rajta kéne lennie.Kérdezz meg egy másikat,ha nem bízol benne.Amúgy meg ha 3 hét múlva azt írja a gép hogy 11 hetes vagy akkor legfeljebb vissza kell menned mégegyszer.gondolom.

A doki nekem azt mondta hogy jobban lehet látni a hüvelyi uh,mint a hasin.
De remélem nekem is a 12 hetes lesz az utsó,bár a 4 doki közül aki engem életem folyamán megvizsgált,az én dokim volt a legügyesebb.A máv-ba a női uh-s addig nyomta hogy azt hittem a torkomra kíváncsi,felszisszentem és szerintem akkor kapott észbe,hogy elég csak 10 cm-t felnyomni,nem kell az egész uh gépet.Reakció:bocsánat.

Jó éjt!

sutimano76
 
 


Ja igen azt el is felejtettem hogy az se mindegy hogy 28 napos-e ciklusod.Most lehet hogy hülyeséget mondok,de a dokik úgy számolják,hogy ha 17-én volt első napod,akkor ők 24-től számolják a terhességet,tehát dec.31-én már egy hetes terhesnek kellett lenned.Ami furcsa számolás,mert mikor én megkérdeztem a dokit,hogy hogyan számoljak ha legmegfelelőbb időpontra jussak,azt mondta,hogy menszes első napjától számított 14-19 nap között,ami mazsomnál dec 31-től jan.4.-ig volt fogamzás(persze 28-as ciklusnál).És erre a furi számolásra mutat rá a fenti várandós naptár,nézzétek meg (10.hét-8 hetes terhességet ír ki).
Hú de bonyolult vagy nem ? :?

Oké mostmár tényleg megyek aludni.

sutimano76
 
 


Jó reggelt!

Mazsom
Hivatalos számítás az UM-től van.
A CRL magasságot veszik figyelembe a vérvételes teszteknél.
Az első UH szűrés időpontja a 11-13. hét :wink:

Bex
Azért azt illik megjegyeznie egy nőnek, hogyan alakul a ciklusa! (nem kell fejben tartani, legyen egy naptárad!). Mindenféle női bajnál elsődlegesen ezt kérdezi az orvos, sok kóros állapotra jellemző lehet az eltérés!
11+4 nagyon jó lesz az UH-hoz!
Vendég
 


Tegnap nem volt szívhang.
Estére megyek a klinikára, jönnek a pálcikák megint, a tágításhoz, holnap dél körül pedig megműtenek.
Csak most nem kell megszülnöm.

Szeptemberi kismama én már nem leszek.

Nektek viszont minden jót és sok-sok egészséges babát kívánok!

Betti
Kép
betti0412
 
 


Betti! :cry:

Nagyon -nagyon sajnálom!

Inkább nem írok közhelyeket, de tudom, mennyire fáj....

Kép
arvaerika
 
 


Betti,nagyon sajnálom! :(

Kép

Kép
tisz
 
 


Mazsom!

Ma már nagyon sokszor nem az utolsó vérzés idejétől számolnak, ha van UH adat, akkor az alapján az orvos szokta megállapítani a terhesség korát. Jó esetben ezt meg kellene beszélnie veled.
Szerintem hívd fel, és beszélj vele és tisztázd az időpontokat újra.

Nekem pl. először olyan időpontot mondtak a méret alapján, aminél tuti előbb fogant (8 napos terhességet nem mutat ki semmilyen teszt, márpedig az alapján ez történt volna), most másodszor UH-n már az "eredeti" időhöz megfelelő méretei voltak. Ez alapján a kiírás kb. 5 nappal későbbre van írva, mint valószínű ténylegesen kellene, de mivel minden ellenőrző UH egy bizonyos betöltött kor tartományban kell, nem napra pontosan, ezért ennyi belefér. És én meg örülni fogok, ha nem macerálnak vele, hogy túlhortam vagy nem... :D

Süti!

Szerintem nem. A 10. hét azért 8 hetes terhesség, mert egy átlag 28 napos ciklusban a fogantatás a menzesz után 2 héttel van, ezért a baba a menzesztől számítva 10 hetes, de a fogantatástól csak 8 hetes, ez a tényleges kora. Ha valakinél nem tudják a menzeszt, de a fogantatást igen (vagy teljesen eltér, vagy pl. lombikosoknál), akkor úgy számolnak, hogy a fogantatáshoz hozzáadnak 2 hetet, és így megkapják a hetekben számolt kort, amit ugye itt mi is irogatunk.

Betti!

Most látom csak: nagyon-nagyon sajnálom! :(:( Már vártam, mikor jössz az UH eredménnyel, de nem erre számítottam.

Astrid

Kép
astrid
 
 


[quote="betti0412"]T írta:betti0412egnap nem volt szívhang.
Estére megyek a klinikára, jönnek a pálcikák megint, a tágításhoz, holnap dél körül pedig megműtenek.
Csak most nem kell megszülnöm.

Szeptemberi kismama én már nem leszek.

Nektek viszont minden jót és sok-sok egészséges babát kívánok!



Nagyon sajnálom, betti :cry:

Kép
bububébi
 
 


Sziasztok!

Nem voltam pár napig és még nem volt időm visszaolvasni, de majd pótolom. Tegnap voltunk uhun, minden rendben és az egyik Baba 100%, hogy kisfiú, íme a bizonyíték:
Kép

KépKép
zsófikukac
 
 


Betti, ez nagyon szomorú!

Ha jól számolom, akkor ez már a második vetélés ebben a topicban. Már én is kezdek aggódni, mert olyan rég nem voltam már uh-n, és a 12 hetesre is kell még várnom több, mint egy hetet. Olyan rossz ez így, hogy nincs egy biztos jel, ami arra utalna, hogy a baba él és jól van. Tudom, hogy hülyeségeket beszélek, de hát az első terhességem, és annyira tapasztalatlannak érzem magam. Mennyivel megnyugtatóbb volna, ha már rugdosna! :)

Zsófi, gratula a fiadhoz!

Kép
piciibo
 
 


Betti :( :( :( ,sajnálom.

Zsófi :D :D :D gratula!!!

sutimano76
 
 


Betti: Nagyon-nagyon sajnálom!

Kép

Kép
hgrita
 
 


Betti: nagyon-nagyon sajnálom :( ... nem tudok mit mondani, de nagyon együttérzek veled, így ismeretlenül is
bibiesbrumi
 
 


Pár oldallal ezelőtt volt szó arról hogy sokunk szeretne folyamatosan magán tartani egy uh-t,mert akkor biztos lehetne hogy minden oké.Lehet rendelni doppler szívhang hallgatót 9990.-ért.

www.angelsounds.hu

itt tudjátok megnézni és megrendelni!

sutimano76
 
 


Betti :cry: :cry: :cry: :cry:
Sok-sok erőt küldök Neked!!
Ha van erőd, gyere nyugodtan, beszéld ki magadból, meghallgatunk!!!

Csajok, én úgy tudom, de ebben megerősített már Mabe, a mi kis Szakemberünk is :D, h az utolsó mensi első napjától kell számolni. Az orvosok is így számolnak, mert a fogadtatást nehéz megállapítani ( ha csak egy alkalom volt ,akkor persze nem :? ).
Én is először leálltam vitatkozni dokikámmal, amikor is elmagyarázta, h az a petesejt már két hete él..
jaaaaaaaaaa.. :shock:

Jelentem én így számolom :D

Én is most nehezen viselem, hogy febr.5-én láttam utoljára kis Gubacsunkat, és csak márc. 3-án látom újra, de már csak 5 nap, ezt már féllábon is!
Remélem nem csak beképzelem, de olyan mintha én is érezném, hogy lubickol. :lol:

Zsófi, gratula a pöcsöshöz, a másik emberkéd nem mutizott semmit? :D

Kép

Kép
móka:)
 
 


Süti!

Jó ez a masina, de ez is csak a 16 hét után vagy még később mutizza a szívhangot, nem? (még nem néztem meg a linket). Utána meg, ha érzed, hogy mocorog, gondolom szívhangja is van :lol: . Szóval addig nehéz kibírni, amig nem érzi az ember, hogy mocorog....

Kép
arvaerika
 
 


Sziasztok!

Bocs, hogy csak így bepofátlankodok, de kor szerint már ide tartozom, és ha befogadtok akkor ténylegesen is szeretnék közétek tartozni.

A terhességi kort és a szülést nálam pont ma számolta ki a a védőnő. Azt mondta, hogy úgy számolják a szülés dátumát, hogy utolsó mensi dátuma + 7 nap, - 3 hónap.

Én már második babás vagyok, de teljesen úgy érzem, mintha ez lenne az első. Én Debrecenben lakom, és 3-án töltöm a 12. hetet, akkor lesz a uh-is.

Zsófikukac, neked hány hetes ez az uh, hogy ilyen jól látszik a baba " sziszuja"? ( a kisfiam hívja így a bögyijét)?

Mabe 86, hol kaptál ilyen jó képet?

Timi
babcika
 
 


Köszönöm mindenkinek a gratulációt. Átadtam a babának! :lol: Másik nem mutatta ilyen egyértelműen, de őt is fiúnak tippelte, de abba nem éljük bele magunkat. :lol:

Babci!
14. héten vagyunk, kéthetente kell mennünk, mivel ketten vannak. :wink:

KépKép
zsófikukac
 
 


Suti: Még régebben kérdezted a szülésznőket az Uzsokiban. A dokim felesége (Györgyi) szülésznő is, de ha jól tudom, a dokim dolgozik egy másik hölggyel is. Majd ha eljön az ideje, utánaérdeklődöm ki lesz bent. Én is jövő pénteken megyek a 12 hetesre. Neked az UH-t a kórházban csinálják vagy hol?

Ami a terhességi kort illeti, nekem eddig két UH volt, azokon pontos időpontokat nem mondtak. Az eslőn voltam mensi szerint 6+5, de a papíromon 5-6 hét van, a másodikon 8+5, azon pedig 7-8 hét van. Én nem foglalkozom különösebben a számokkal, hisz ahogy telik az idő, egyre inkább eltérnek majd az értékeink, ahogy a megszületett babák méretei is.

Mikor az Istenhegyire kértem időpontot, ott kérdezték a mensit is és az utolsó UH időpontját és a CRL-t is, ami alapján március 10re kaptam időpontot, amikor is mensi szerint már 13+2 leszek. Ki érti ezt? Babó valószínű kisebb, mint a mensi szerinti kora.

Kép

Kép
hgrita
 
 


Zsófi: Én is gratulálok a kisfiúhoz. :D Azért két férfiember nem lenne semmi egyszerre. :wink:

Kép

Kép
hgrita
 
 


Babcika: Üdv itt! De jó, hogy egyre többen leszünk. :) Elsőke mennyi idős, fiú vagy lány?

Kép

Kép
hgrita
 
 


Betti, nagyon sajnálom....még írtad is h nem érzel semmit..... :(

Zsófi, aztaaaaaaaaaaaaaaaa, gratula, képzeld hugi is tegnap tudta meg h fütyis lesz a következő is! :D

Babcika, nekem is így sztámolt a védőnő, úgy szept 13 jött ki, de ha az utcsó mensit veszük akkor szept 12.! :D Szóval remélem 9-én megszületik!

Én holnap megyek uhura már nagyon várom!!!!

Kép
kata05
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?