Sziasztok!
Mi még mindig kissé náthásan, már keveset kell szívni a nózit, de még mindig van ez a sleim hang a torkán, egyelőre még várok, de ha nem múlik, felhívom azért a dokit, hogy ilyenkor mi a teendő.
Nyugtonmalac - nekünk van, azaz páromnak a Dimenziónál EP. számlája, mi úgy fizettük végig a terhesgondozásomat pl., vagy most a magánfogászaton is kérek számlát és párom visszakapja, persze neki a mh. fizeti havonta.
Amúgy vicces, mert én a K&H-nál dolgozom/tam
Csak én fiókban, de a Medicina tudom hol van, Böszörményi úton, a régi fiókvezetőm volt ott a vezető anno
Nagyon keresztezzük egymás útjait, most már tényleg össze kéne futnunk
Babakötvény - én már megnyitottam decemberben Lottinak a számlát, szintén K&H-nál, már megjött a Kincstártól a negyvenakárhány ezer forint is és mi is minden hónapban utalunk át neki. Annyit érdemes tudni, hogy nem kell utána kamatadót fizetni, egy évben max. 120 e forintot fizethetsz be, erre van adókedvezmény (max. 6 e ft) és a gyerek nyúlhat majd csak hozzá, ha betölti a 18-at, és a KH-nál 6,66% a kamat rá.
Clau - Balázs baba tündéri, látszik, hogy nem szenved hiányt ételben, úgyhogy ne aggódj
A vasat nem értem!!! Én úgy tudom, hogy csak indokolt esetben szabad adni plusszban vasat, amit ugye a vérvétel támaszt alá, mint nekünk is!!! A túlzott vas teret enged a fertőzéseknek is, szóval kérdezz rá azért a dokidnál, mert ha "csak" sápadt a gyerek, ne tömje már vassal!!! Mi a Maltofert szedjük napi 5 cseppet!
Ugyanilyen a hintánk, mint a tiétek
Balázs baba is szereti, ugye? És a rugi, a macis, na ugyanilyenünk volt, Cherokee, ugye?
Csak már kinőttük.
Peva - dehogy vagy hülye, mi is csak cicizünk és néha marha fárasztó, de amikor pl. szó volt róla, hogy 2 napig adjunk tápszert, hogy kiderüljön, hogy anyatejes sárgasága van-e Lottinak, ott bőgtem, hogy nem akarom nem szoptatni, nagyon-nagyon rossz volt, szóval én is így vagyok, mint te, várom a HT és nem is, persze amikor megindulunk a hozzátápival, még javában szopizni fog, hisz hónapokba is telhet, hogy kiváltunk majd egy-egy etetést, szóval nyugi
Hasmenéssel kapcsolatban nem tudok semmit írni, mert nekünk még sosem volt.
LKata - gratula Norbikának a 7 kilóhoz, még mindig egy cukorfalat baba. Nálunk is vannak napok, amikor Lottika lustus a hasaláshoz, szóval emiatt ne aggódj!
BO-GI pelenkát nem ismerem.
Macianyu - Zengő édes, látom, neki is minden a szájában landol
Andi - de jó, hogy jöttél! SzívUH
Képet várjuk!
Sensi - sajnálom a tortúrát az altatással kapcsolatban
Én nem hagyom sírni sosem Lottit. Nálunk szépen alszik az ágyában nappal is, de nem mindig sikerül elaltatni, valamikor vagy 20 percig is sír, na olyankor néha kijövök és otthagyom, de ez max. 1-2 perc, nem bírom tovább hagyni sírni. Nem vagy szadianyu, mert hagyod sírni, mindenki másképp csinálja. Bár én azt olvasom mindenhol, hogy nem jó sírni hagyni a babát, mert elveszíti a bizalmat, de hát mindenki mást mond, úgy csináld, ahogy nektek jó.
Marek - kitartást a főzéshez!!! Én nem szoktam, mert párom mire hazajön, szendvics van vagy néha pizzát rendelünk, toastot csinálunk vagy ilyesmi, én nappal elvagyok akármivel
Na folyt. köv., mennem kell, mert Lottika nyüszög.