Sziasztok!
Köszönöm a jókívánságokat
Tünde: Bencének én is mielőbbi gyógyulást kívánok. Várjuk a fejleményeket, de remélem eltűnik neki ez a tágulat
Ahogy a naptárra néztem, úgy látom ma van Jázmin napja is, úgyhogy a lányzónak Nagggyon Boldog Névnapot szeretnék kívánni
Bea: Benedek 3250 gr-mal született, de hiába nekem mindhárom gyerkőcöm anyatejes, Bálint majd féléves korára (!) volt ilyen súlyú, Dávid pedig szintén 3 hónaposan, ahogyan ti most
úgyhogy ez szerintem alkatfüggő is
Oltás: én ki szoktam kérni az adott oltásról a saját orvosunk véleményét. Erről még nem kérdeztem... De szerintem attól, mert az ismerősödéknek volt ilyen mellékhatása (?) vagy oltási reakciója (?) nem tudom minek nevezzem, nem biztos, hogy ti is így reagáltok rá.
Gabi: Kristóf még mindig nagyon édes
Csöre: az jó, ha te mindhárom gyerkőcöt igény szerint tudtad szoptatni
Nekem Bálinttal egy idősebb védőnőm volt, és nem éppen abba az irányba terelgette a fejemet, úgyhogy szegénykét szerintem én koplaltattam 3 órákig
-közben teázgattunk, hogy ne sírjon annyit
már annyira bánom. Mostmár nem hagynám/ hagyom magam hülyeségekkel traktálni a védőnők által.
Dávid olyan volt, mint Dóra Mátéja - menetrendszerinti 2 óránként jelezte az igényét, de azt éjjel-nappal 2 óránként
Benedek meg valahol kettejük között, mert ő van, hogy 1 - 1,5 óra után újra enne, de ha jót alszik, akkor eltelik 3 óra is - mondjuk akkorra a melleim nagyon tudnak feszülni
- de a legátlagosabb nála is a kétóránkénti evés.