Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Tillidian, megynugtattál. :wink:

Kép
gmelcsi1
 
 


Gmelcsi: igen, sajna ez a görcs normális, vegyél be ilyenkor magne b6-ot. Abból napi 3*1-et nyugodtan szedhetsz. Nekem fel is írta a doki tegnap.
Megírtam a főnökömnek emailben a helyzetet és őszintén megírtam, hogy már volt vetélésem és ezért kell itthon maradni. Remélem nem lesz gond belőle. Így legalább írásos nyoma van a bejelentésemnek.

KépKép
csige-bige
 
 


csige: nem tudom hol dolgozol, de szerintem egy mail nem lesz elég. Írásban, nyomtatott és aláírt formában szokták elfogadni a várandósság bejelentését. De ha kis cégnél dolgozol, lehet hogy nálatok ez is elég.

Írjatok már lszi magasságadatokat is, mert kezdek megijedni, hogy a túlsúlyos kategóriába tartozok. A BMI kalkulátor szerint (és a tükröm szerint) nem. :lol:

Kép
Kép
tündér09
 
 

 
 

Csige,
Köszönöm, holnap már megyek én is, remélem megynyugtat a doki.
De délután már veszek MagneB6-ot és elkezdem szedni.

Tündér, én tuti túlsúlyos vagyok csöppet. :oops:

Kép
gmelcsi1
 
 


Sziasztok!

Chardonnay: a normál szülési ár felett értendő még a "szállodai szolgáltatás" + a terhesgondozás, ha magánúton jársz az orvoshoz (én igen, 8.000 / alk.). De van terhesambulancia is a klinikán, azért nem kell külön fizetni. Végül is annyi a különbség, hogy ott sorban kell ülni és kivárni a nemritkán hosszú sort.

A barátnőm tegnap megszült ebben a kórházban, de semmi részletet nem tudok még, nem akartam őket zaklatni még.
Ő szülésznőt is választott, akinek pluszban tervezett valamit adni, de az már inkább jelképes összeg volt (a többihez képest....). Mintha azt mondta volna, hogy a végén kb. 360,000 Ft-ra jön ki neki a terhesgondozás magánrendeléssel és a szülés egyágyas szobában, ala carte kajával + az őssejt...

Nekem is görcsölget a pocim, de tegnap sokat idegeskedtem, mert beteg lett a kutyusunk....de ma már jobban van, igyekszem megnyugodni.
kkia
 
 


Screen, ki az orvosod?
kkia
 
 


Sziasztok.

Tündér:megnyugtatás képen írom hogy 158 cm vagyok .Ideális a testsúlyom,de hogy még hogy fog változni a jövő titka.A kisfiammal 12 kg híztam,amit nem szeretnék most sem átlépni.Mivel alacsony vagyok ezért ez pont elég is így.

Gmelcsi:Magnesi citrici ami szintén nagyon jó.Én a magneB6-ot nem bírtam bevenni,túl nagy. A magnesitet 4 felé töröm, és le birom nyelni.Iker terhes barátnőmnek írta fel az orvosa mivel erősebb a magneB6-tól.Receptre 150 Ft anélkül 350 a 10 szemes.A neten utána tudsz nézni.Nálam most olyan időszak van amikor a Gravida is visszafordul ,ezért próbálkozok kisebb vitaminokkal.
Drukkolok hogy minden rendben legyen...

Kép
maya76
 
 


Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni!
SZerintetek létezik olyan, hogy ut. mensim jan.6-án volt, végig védekeztünk januárban, kiv.mensi előtt két nappal egy alkalommal nem és ettől lettem terhes? Ez azt jelentené, hogy 3,5 hetes terhes vagyok, egy hete lett negatív tesztem, ultrahang kedden csak egy petezsákra hasonlító vmit mutatott, két hét múlva kell megint mennem.
Azért lényeges, mert szeptemberben volt egy missed ab. és félek, hogy megint ez lesz.
Most annyi reményem van csak, hogy két hét múlva már látunk vmit az uh-on, ill. hogy a jövő heti tesztem + lesz, mert doki szerint ha negatív lesz, akkor megint elhalt terhességem van, mert nem tetszett neki az a kis pötty(3,5 mm)
Szerintetek?
Köszi
Boncsi
boncsi
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk és egy fontos kérdés. Lusta vagyok visszaolvasni, de valaki írta, hogy szoptatás mellett lett terhes. Ki volt az? Érdekelne, mert én is így lettem terhes, viszont nem tudom leszoktatni a manót a ciciről, és szopi közben bizony néha eléggé görcsölök. :( Na megyek mert odaég a kajánk. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


köszi kkia, ha lesz még info, majd az is érdekel :)
chardonnay
 
 


Chardonnay, 9-én megyek orvoshoz, utána majd tudósítok. De most nagyon szurkál a pocim és a Magne B6-tól is csak egy kicsit lett jobb :cry:
kkia
 
 


Sziasztok!
Csatlakozni szeretnék hozzátok,ha nem gond.
Én ma voltam dokinál,és 6-7 hetes terhességet állapított meg,és láttam már a baba szívecskéjét is dobogni!!
Már van egy 16 hónapos lányom,de igazából ez a 3. terhességem,mert a legelső sajnos elhalt...
panóka
 
 


szia panóka. Melyik kh-ban szülsz? Gratula a babához:)

boncsi: sztem nézesd meg egy másik dokival is. 4-5 hetesen mi az, h nem tettszik neki a petezsák???

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sziasztok!

Ha megengeditek szeretnék hozzátok csatlakozni! Most várjuk a második babánkat, még az elején tartunk/tartok (7 hetes vagyok), de van már egy kislányunk ő már 10 hónapos és Noéminek hívják. :-) Szegeden lakunk..... nem tudom más van-e aki errefelé lakik. Régebben a 2008-as április-májusi babavárókat próbáltam követni de ők "zárt" körbe vonultak.... :-(
Pattogobolha: valóban lehet szoptatás közben teherbeesni hiszen én is terhes vagyok és még szoptatom Noémit. Bár az orvosom azt mondta, hogy van kb. 6-7 hetem hogy teljesen leszoktassam..... :-( Azért ennyi mert kb. 15 héttől mondta, hogy termelődik valamilyen hormon ami már árt a magzatnak....

Szólít a kötelesség,

Timi

Hogy lehet vonalzót készíteni, tudna valaki segíteni ebben?!?

Kincses007
kincses007
 
 


Maya,
Köszi az infót és a drukkot is. :wink:

Kép
gmelcsi1
 
 


szia kincses. Gratulálok a babához!
Én annyi mindent hallottam már a terhesség alatti szoptatásról. Valaki szerint lehet, valaki szerint nem. Volt olyan aki végig szoptatott, volt aki nem..Én azért parázok, mert szopi alatt van, hogy kicsit görcsölök. Nem nagyon. De hogy hogy fogom leszoktatni a cicifüggő lányomat a szopiról... passzolok.. :roll:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Pattogobolha!A kistarcsai Flór Ferencben szülök.
Bocs,most nem tudok többet írni......Egyébként én is gratulálok mindenkinek,így utólag!
panóka
 
 


Sziasztok!

itt is reklámoznám, ha nem baj.. :oops:
www.web-turi.atw.hu

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Kincses: kattints rá valamelyikünk vonalzójára és ott szépen mutatja a lépéseket, hogy mit mi után kell kiválasztani.
Hát én ma felhívtam a hr osztályt és azt mondták, hogy elég az email, azt is csak azért, hogy a főnököm tudja hogy mi a helyzet. Sőt azt is monták a hr-en, hogy nyugodjak meg, a törvény véd és a munkaviszonyom megmarad. És boldog babavárást kívántak nekem. Holnaptól betegállomány. A főnököm fogta egy kicsit a fejét, de megértő volt állítólag. Sajnos tegnap az egyik kolleganőm idegösszeroppanást kapott, így két embert kell most hirtelen pótolnia, de már kért is két embert a hr-től. Egyébként azt olvastam, hogy ha nem jelented be hogy kismama vagy a melóhelyeden és megsejtik és emiatt kirúgnak, akkor kell orvosi papírt vinni, ami igazolja a terhességet és akkor vissza kell venniük. A törvény által teljesen védve vannak a kismamák.

KépKép
csige-bige
 
 


Gmelcsi: a magne b6-al vigyázz, mert több fajta van. Nekem is tegnap mondta a gyógyszertáros nő. Van a sima és van az extra. Az extrából nem kell 3*1-et bevenni naponta. Én a simát vettem, mivel azt mondta a doki, hogy nekem 2* vagy 1*3-at kell szednem.

KépKép
csige-bige
 
 


sziasztok....üdv az ujjaknak és gratula a babókhoz!!!!!!
voltam ma uh-on ...és a baba jól van 19 mm-es és már ugrándozott!!!!!!!!!
de sajna üröm az örömben hogy van egy jó 3 cm-es vérömleny mellette....holnaptól szedek gyyógyszert rá ami segítí elméletileg hogy eltünnyön a vérömleny........
2 hét mulva megint megyek uh-ra.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


kkia,

dr. ujvári.
még egy 'előnye' a róbert károlynak: egészségpénztárral szerződésben állnak, a befizetett osszegrol kapsz számlát. amit a paraszolvencia esetében nemigen
:roll:

oooh, én nagyon túlsúlyos vagyok, ráadásul ma Torkos Csütörtök és sikerült újabb kalóriabombával megkínálni szervezetemet :oops:

boncsi,

mindenképpen nézesd meg magad másik dokival!!

Kép
screen
 
 


nitácska,

gratula az ugrándozó babához :D juhhhhhééé
vérömlenynek meg hessss, reméljük hamarosan túlnövi a baba. kéretik nem gondolni rá! Amúgy ilyen mitől van?

Nekem myomáim vannak :roll: + még mindig a ciszta a petefészekben, amit múltkor a doki hosszasan vizsgált az UH-n, mert mondta, h előfordul olyan, h egy méhen belüli terhesség mellett van egy méhen kívüli is. na mondom köszi..... jó tudni.. grrrr. :evil:

Kép
screen
 
 


screen nem tudom mitől alakulhat ki.....remélem ez a gyógyszer amit ma írt fel a doki segít felszívódni...két hét mulva kiderűl!!!!
meg nekem van még méhszájsebem is...ááááááááááááááááááá....nehogy boldog legyek ebbe a ku..va életbe.......... :? :? :? :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!! Szeretnék csatlakozni hozzátok én Vas megyei anyuka vagyok és oktoberre várjuk a kistesót ugyan is már van egy 4 éves kisfiam Ő Kevin igazi rossz csont. Igazándibol mostani terheségem a harmadik sajnos Kevin után 2 évre elvetéltem eggyel. :( Szombathelyen szültem kisfiam és testvérkét is ott szeretném. Üdvözlök mindenkit és gratulálok mindenkinek.

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára évi29 2009.02.26 21:50-kor.
évi29
 
 


Sziasztok!
Sajnos többnyire csak ilyenkor jut idő egy kis kikapcsolódásra/internetezésre… Noémi már nagyon gyorsan mászik, nincs előtte akadály és persze már azt is tudja, hogy virágcserépben matatni is lehet 
Pattogobolha: én is sok mindent hallottam már és olvastam is utána és mindenki mást ír és mondd a terhesség alatti szoptatásról. Nálunk is cicifüggő Noémi de mostmár sokkal kevesebb a tejem úgyhogy kénytelen is vagyok lassan-lassan leszoktatni. Egyébként ő viszonylag könnyen veszi az akadályokat, mondjuk a tápszert (Humana HA2-t)nem bírom vele megitatni…most azt tanácsolta az orvosunk, hogy próbáljam meg, hogy pirítok egy pici cukrot és összekeverem a tápszerrel. Hát nem tudom…
Csige-bige: köszönöm a segítséget! Már csak azt nem tudom, hogy hova kell beilleszteni! :oops: :roll:
kincses007
 
 


Panóka, Kincses, Évi29,
üdv köztünk, a legjobbakat! :wink:

Nitácska,
együtt örülünk Veled a kis 19 mm ugrándozósnak! :D
Nyugi, minden rendben lesz!!!

(Jah, én 163 cm vok és most 48 kg, mindig is ilyen voltam :roll:
Manóval 46-ról indultam és 60-nal mentem szülni, tehát + 14 kg, ami kb. 2 hónap alatt lejesen le is ment...)

tillidian
 
 


Évi29,
szép neveitek vannak! :)
(Apa vagy Te külföldiek vagytok esetleg? :roll: )

tillidian
 
 


Sziasztok!

Köszi a válaszokat! 12-én kell mennem uh-ra megint, igyekszem kivárni, mert rettenetesen félek a csalódástól újra és ha tényleg józan ésszel számolok, nem lehet idősebb ez a terhesség 4 hétnél, hiszen csak akkor 1 alkalommal adtunk esélyt, utána is ismét védekeztünk. Szóval ezért nem tudom mi van, mensi előtt 3 nappal teherbe esni??? És akkor kedden lehetett még olyan kicsi, hogy csak hasonlított egy petezsákra?
Pattogobolha, azért mondta ezt, mert nem teljesen szabályos a petezsák és elvileg már 7 hetes terhesnek kellene lennem, így ez azt jelentené, ha negatív a tesztem, hogy már zsugorodik, mert elhalt.
Végigjátszottam ezt augusztusban, 3x két hetet vártunk, hogy hátha csak kicsi a terhesség, mert mindig üres volt, de a 3. uh-nál már nem nőtt a zsák, hanem elkezdett összemenni.
Most nem várok ennyit, ha 12-én is semmi, akkor már nem áltatom magam. Viszont azért nem szeretnék másikhoz menni ezelőtt, mert félek attól, hogy még talán nem nő annyit, hogy egyértelműen látsszon.
Nagyon rossz, próbálok nem egyfolytában ezen agyalni, de lehetetlen. Keresem magamon a jeleket, de a cicim alig észrevehetően lett érzékenyebb és émelygés is gyenge( a nyárihoz képest) és nem tudom, nem azért produkálom a tüneteket, mert folyton itt jár az agyam. Nem merek lépni a bizonyosság felé, mert félek tőle. Mi van, ha még tényleg olyan pici, hogy nem mutatja ki a teszt sem?
Megyek is, ne haragudjatok, de nem tudom senkivel ezt megbeszélni (persze páromon kívül), de nem rontom tovább a hangulatot, mindenkinek csupa jót kívánok, boldog babavárást és majd jelentkezem, hogy mi lett az eredmény.
Jó hétvégét! :)
Boncsi
boncsi
 
 


Jó reggelt Lányok,

Nitacska, gratulálok a babához. Nagyon sok kismamának volt már ilyen, és minden rendben volt. Ne izgulj. :wink:
Én ma délután megyek a dokihoz, drukkokat kérek. :D

Kép
gmelcsi1
 
 


Gyors kukk
Kép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Nem jövök egy-két napot és már ki is maradok a táblázatból??? :shock:
:cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Sziasztok!

Megváltozott a felh.nevem, mert vmiért nem engedett be azzal a névvel, jelszóval.
Szóval itt egy kép, sztetek? Kép

Boncsi
boncsee
 
 


.amit kaptam gyógyszert a vérömlenyre elolvastam a tájékoztatóját és rá van írva hogy terhesség és szoptatás alatt ellenjavalt a szedése ........még nem vizsgálták a biztonságát,...........
félek bevenni.........../rutascorbin a gyógyszer neve...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita, a biztonság kedvéért kérdezz rá a dokidnál még egyszer telefonon!
Vendég
 


Sziasztok,
voltam tegnap ultrahangon és 5mm-es a petezsákom :)
jövő péntekre hívott vissza, akkor 6 hetes 2 napos leszek, szerintetek nem korai? és vajon akkor csak ultrahang lesz, vagy lehet h már a többi vizsgálat is esedékes? azokat nem csak a 8 hét után szokták elvégezni?
Azért nem kérdeztem meg tőle, mert eszembe se jutott ott, h esetleg nem csak ultrahang lesz, és úgy számítottam, h még szépen be is érek utána a munkahelyre, de ha egyéb vizsgálatok is lesznek akkor nem. (tudom, tőle kérdezzem meg, csak még nem tudom a számát, de rajta vagyok az ügyön :), de ha azt mondjátok 6 hetesen még nem csinálják meg ezeket, akkor nem is idegesítem magam :))
chardonnay
 
 


Nita, én is szedtem, mert az ötödik héten véreztem (valószínűleg hárman indultak a manók), általában ezt adják, nyugodtan szedd be, nálam sem volt gond. Pihenj sokat!

Judit

jucicuki
 
 


Sziasztok lányok!

Udv. és gratula az újonnan csatlakozóknak!

Nitácska,
hatalmas gratula az ugrándozó babóhoz :lol:
Ha tudsz beszélni a dokival telefonon, kérdezz rá arra a gyógyszerre, de valószínuleg tudja, hogy mit miért ír ki ! :roll:

Boncsi,
sajna nem tudok hozzászólni az UH-hoz, mert nem értek hozzá :oops:
De úgy gondolom, hogy ha tényleg csak 4 hetes terhes vagy, akkor van remény :wink:
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!!!!!

Melcsi,
megy a drukk az UH-hoz! :lol:

Chardonnay,
gratula a szép petezsákhoz :)

En márc. 5-én megyek dokihoz, UH-ra, remélem nekem is ficánkolni fog már a manó, mint neked Nita :lol:
ginuska
 
 


nitacska007 írta:vcsibe ugy nem szőczei beának hívják???????????????????????
ha igen és jót akarsz magadnak és a babának nem mész hozzá
egy tetű.....nekem tavaly veszélyeztette az életem.....

Szia Nitacska!
Nem ő, Fenyőházi Jenőnek hívják, a Miniklinikán van a magánrendelése. Majd meglátom, hogy milyen... :?:

Kép
Kép
vcsibe
 
 


vcsibe most megnyugodtam.......... :wink: :wink: :wink: :wink:
jucicuki a szűlésznőm is azt mondta nyugodtan szedhetem..... :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Csatlakoznék hozzátok ha lehet.
Kistesót várjuk októberre.
Budapesti vagyok.
Üdvözlök mindenkit, és gratulálok mindenkinek.

Kíváncsi lennék, hogy van e valakinek tapasztalata homeopatias szerekkel kapcsolatban. Első nekifutásra amit terhességi hányingerre ajánlanak. Mi a véleményetek?

Kép

Kép
riann
 
 


sziasztok. azt hiszem csatlakoznék. igaz, hogy a kalkulátor szerit nov. 4. de én meg pontosan tudom, hogy mikor fogant, úgyhogy október vége lesz. Magunkról röviden annyit, hogy van egy kicsi fiam, aki nem egészséges, de imádnivaló, és ez a meglepetés a pocakomban teljesen váratlanul ért minket. senki nem tud róla, és valószínű 16-18. hétig nem is fogjuk híresztelni, (sajnos van rá esély, hogy megismétlődik a betegség, és akkor véget kell vetnünk a dolognak) de valakivel muszáj azért beszélnem róla. :) úgyhogy itt vagyok én is.
kopee
 
 


Riann, Kopee,
üdv köztünk! :wink:

P.Bolhácska, bírsz még minket követni? :roll: :lol:

Mindenkinek drukk, amihez kell...mi várunk a keddi UH-ra!

Chardonnay:
6+2: változó, úgyhogy úgy menj, hogy nem ijedsz meg, ha még nincs szívhang, ígérd meg!!!
Én is 6+2-n voltam és még csak petezsákok voltak. (7 hetesen volt szívhang!!!) Manóval 6+4-en voltam, ott már volt szívhang is.
Viszont egy másik topikban egy lánynál 6 hetesen szívhang is volt, szóval változó. De naon szurkolunk!!! :P

tillidian
 
 


Boncsi,én sem értek ehhez a felvételekhez,de nagyon szorítok,hogy legközelebb jó hírrel gyere!

Nitácska,nincsis szebb látvány egy ficánkoló babónál!
panóka
 
 


<A HREF="http://www.nagyonbaba.hu"><IMG SRC="http://www.nagyonbaba.hu/tickerek/2-71-5-2007_10_18-Panni.jpg" BORDER=0></A>
panóka
 
 


Na jó,gőzöm sincs a vonalzóhoz....
panóka
 
 


Elvileg én is csináltam egyet. :)

Kép
Kép
kopee
 
 


Pankóka, a másik sort másold be az aláíráshoz. azt, ami úgy kezdődik, hogy url.....

Kép
Kép
kopee
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok. Reggel rohanva csináltam a táblázatot és azokat írtam be akiknek legalább 3 adat megvolt.
mrsparis: ne hari nem direkt volt.. :oops:

Ma kész vagyok teljesen.......... Reggel 6-kor keltem, teregettem, ruhákat összekészítettem, gyerekeket keltettem, reggeliztettem, összekészítettem és mentünk vonattal az osanba. Apát fóton felvettük. Larát nem babakocsiba vittem, hanem kendőben volt rámkötve. Odafelé még istenes volt a 11 néhány kilója Visszafelé a táskámban lévő még +8 kg jól esett... :? Vivi szülinapjára ígértünk egy shoppingolást az auchanba. ÉLvezte a drágám és választott magának egy Mr.Bucket társasjátékot. :D Nagyon aranyos. Vettünk neki még egy csikotortát is. Hazafelé még felszedtük Eriket a mostohafiamat is, így hazafelé 3 gyerekkel 2 nagy hátizsákkal+ két szatyorral mentünk. Vivi álmos volt így extrahisztis. Erik meg a seggén nem bír megülni 2 percig, Lara úgyszint. Hát komolyan Mire hazaértünk hulla voltam. Úgyhogy a táblázatot ha nem baj holnap folytatnám :D

Nitácska: Gratula a legkisebb ugrifüleshez!! :D

Boncsi: azon mit kéne látni?

Sziasztok érkezők. kopee: meg szabad kérdezni, hogy mi az a betegség?

tillidian: hát persze:D Azért napjában többször átfutom az oldalt, csak írni vagyok lusta.. :oops: :roll:

Megyek egy kicsit zombiként közlekedem a lakásban és leüvöltöm a fitt és hangos kölkök fejét, hogy hagyják apát aludni... :roll:
( Ő sosem vigyáz a gyerekekre, hogy legalább egy órát aludjak....) :evil:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Előszőr is üdv az újaknak.
Boncsi: ha valóban négy hetes vagy, akkor ne aggódj, mert nem látszik az uh, akkor még annyira pici a baba. Szerintem nyugodj meg,minden rendben lesz. Ne stresszeld magad a rossz dolgokkal.

KépKép
csige-bige
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: