Új privát üzeneted érkezett!

Na max 3-at engedélyezek!!! Mert 3 nap van hátra a hétből! Szal most naon szigoru leszek veled! De csak addig mig nem töltitek be a 12. hetet! Utána sinen lesz minden! Hidd el! Sőt sokkal több lesz az energid!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Igen anyu, értettem!!!!!

Azt hiszem, most viszont alszom egyet... olyan álmos lettem :oops: :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Jó pihit! Ez legalább nem árt ugy mint a vasalás! Sőt ez most a legjobb amit tehetsz!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szép álmokat!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 

 
 

[quote="nócika"]N írta:nócikaa max 3-at engedélyezek!!! Mert 3 nap van hátra a hétből! Szal most naon szigoru leszek veled! De csak addig mig nem töltitek be a 12. hetet! Utána sinen lesz minden! Hidd el! Sőt sokkal több lesz az energid!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Na itthon vgyunk eszunk epp :wink: elvoltam a barinomnel aztan babazni anyut felvettem :arrow: utana irany a korhaz be az uncsitesom meglatogatni :roll: aztan irany a europark vettem parasitot 8) meg vettunk sok-sok kajat :lol: aniko sajtot,oszibarack levet(sio)2retegu rotyipapirt :lol: tavaszi rolad 8) esatobbi :lol: :lol:

Most ettunk husilevest es most jon a sult kacsacomb lilaaaahagymaaaavaaaaaal :P 8) 8) 8) :lol: iiimadooooom :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: Olyan jó olvasni ahogy sorolod mit vettetek és mit esztek. HIába kint jó minden de azért jó az itteni kaja is úgye?
Na élvezd csak az itthon létet.
Anyudnak vettetek már laptopot??
Nekem is kellene a munkámhoz. De még nem nézelődtem mennyibe kerül stb.

Kép
csucsu05
 
 


Kép

Csucsu
Jaaaj ne is mond :oops: ezeket a kajokat nagyon szeretem 8) hagymat latalaban nem eszm kint a parom miatt :roll: ezert itt minden este fogok mert imadom 8) :lol: csaszarszalonna nincs kint :roll: de a virsli se olyan :roll: en a baromfi virslit szeretem 8) ma pl az lesz a reggelim :wink: husilevest hiaba csinalok nem olyan az ize :roll: kint :idea: toltott kapit meg meg se probaltam meg de van valami hasonlo tudod mondtam csak nincs abban rizs :roll: de ugyan az az iz :wink: eeeees mar turbo rudit is ettem am tegnap 8) az itteni klotyopapirok meg marha durvak :x a 3retegu pl brutal nekem :shock: mar nyaron kitapasztaltam a 2retegu a jo :wink: na meg itthon a viz :shock: a kezem kenem egesz nap mert allandoan kiszarad :shock: ez a parasito meg :x epp azon gondolkodom visszaviszem :roll: alig nyomatja...eleve a szonyegre leraktam nem is ment...aztan kiderult alul van valami kis proppeller szeru ahol megy be a levego :arrow: ok levettem a szonyegrol raraktam a parkettara :arrow: reggel kelek es nem jon belole semmi pedig van meg benne viz :shock: nezem-nezem :idea: felemelem...es megindult 1000-rel :shock: namarmost valamin allnia kell...nem foghatom es nem is logathato,hogy allandoan sok levego menjen ala,hogy nyomasa kifele a cuccot :twisted: ugyhogy nem vgyok vele megelegedve :evil: meglsatnad mennyit nyomat kifele....kirohogned te is :roll: Amugy ilyen:
Kép
Ariete es disney-s :roll:

Laptopot aaah meg nem vettunk...mikor :roll: egyenlore azert akartam surgosen venni,hogy tanitgassam meg en addig azt hasznaltam volna itthon de igy,hogy itt van az enyem igy egyenlore nem surgos mert ezen tudom majd tanitgatni :wink: de mar vannak cimeim :wink: pl csepelen is van egy bolt learazasokkal :!: "Euronics-ban. Mini laptop cca65e.
Amilo 80-tól 130e-ig. Kiárusítanak. Ez a csepeli (Áruház tér, Kaiser's-al egy épületben a piac mellett) boltban!"
De alitolag az media markt vagy miben is levannak arazva :roll: es az a euronics bolt is sok helyen van :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Mar csak egy honap es apaval 2evesek leszunk :shock: 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: két év szép idő már. Pláne a párodnak nem?,nem volt ilyen hosszú kapcsolata még ugye?
Gondolom már most is hiányzik nem?
Meddig maradsz itthon??

Kép
csucsu05
 
 


Hat szep persze nekem az exemmel volt a leghosszabb :roll:
Apanak alitolag volt mar barinoje 3 vgy 4 evig :roll: persze az asszem 10eve volt kb. :lol: meghat lehet csak ilyen gyerekszerelem volt :) de ugy normalisan mint en ilyen meg nem volt 8) Meg nem hianyzik...egyenlore elvgyok itt magammal meg eves ivas...meg meg annyi minden van hatra es repul am az ido sitty-sutty otthon leszek :wink: 4hetet maradok :roll: marcius24-ere van jagyem 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziaztok!!!!
Süt a nap :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziiiiiiiiiiia 8) Mar epp akartam kerdezni hol vannak a kismamik es Pendi is :?: :idea: :shock: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Most olvastam a www.cnn.com on,hogy amszterdamban lezuhant a torok jarat ma 10:40kor :shock: :cry: es vannak tulelok :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na en mentem.... 8) csak este jovok :roll:

Csucsu te mikortol is melozol? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!
Én délelőtt házakat és babakocsikat nézegettem a neten.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

Sorry, hogy nem jöttem csak apa elvitte reggel a gépem szal tőlem fogom felrakni a képeket és nem a tesomtól! Bár most tőle írok, mert már csorinak mennie kellet!!

Brid! Ez a 2 rétegű rötyipapir ari volt! Kint nem ilyen van?? Kacsacomb nyami! Bár én párolt lila kápival szeretem!!!!!!!!! :D

Zsuzsu! Merre felé néztél házakat??

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


"Jó reggelt!" :)

Bridget
Isten hoztott itthon! Örülök, hogy megérkeztél, és minden rendben. :)
Milyen az a biznisz osztály? ja, már látom is. Hűű de jó lehetett. Kényelmesen luxuskörülmények között utaztni. :) egy ilyen hosszú út során nem mindegy, hogy hogy utazol.
A kaja jól hangzik. :) A hó meg de jó, hogy megvárt. :) tényleg anyud jól van már?
Hú micsoda kaják! :))) a nyálam is folyik. :))) Végre megtöltheted a bendőt fini magyar kajákkal. :) És a hagyma hmm de fini. Szalonnával, tojással.... Hmmm máris éhes vagyok....:))))))
a párásítón meg jót mosolyogtam. :) Ki találta ezt így ki? Hát arra nem gondolt, hogy ezt a szerkentyűt valamire rá fogják állítani?
Már két éve? tök jó! Lesz majd valami ünneplés?

Nócika
Igazán nincs mit, a tegnapelőtti segítséget. Igazából a párom jobban érti ezeket, azért adtam neki. Épp a kórházban voltunk a cukorvizsgálaton. :)
Sajnálom, hogy hasmas van. :( Ma már jobban vagy?
Mlyen az az nsts kismami?
Jajj de jó, hogy van már fotód! :)))))Meg végül is jól jártál, hogy rajtad próbálták ki a gépet. :))) Örülök neki, hogy a doki is bevállt. Tök jó, hogy végre találtál egy szimpi dokit. Sok múlik rajta. jó lenne, ha fel tudnád rakni a képet.


Kati
Jó nagy már a lányod. Sajnálom, hogy még mindig nem gyógyult meg. ezek után már azt hiszem muszáj az antibiotikum. Már elég régóta beteg.
Nálatok mi a helyzet. Háborúnak vége van?
Levente hogy viseli az új helyzetet? Nem féltékeny?

Csucsu
M újság? Jól vagytok? holnap még melózni. :)) Nagyon várod?

Zsu
Milyen az a Salvus víz? Nem hallottam még róla. De az tök jó, hogy jobban vagy tőle.
És tessék szót fogadni "Nóci Anyunak", és nem túlhajtani magad! :)))

Melaszka
Nálatok minden ok? tényleg nálad nincs baj a szopival?

Én még ágyban vagyok. :) :) Nincs kedvem kimászni. :) Jó itt lustizni, és tv-zni. Ja és közben az ölemben a laptop, és babaneteznek. :)))) Hej de csuda jó az élet!!! :))))))
Ki kellene azért mászni, mert kellene menni a boltba. Gyüminap van, és már nem sok gyümi van itthon. Láttam egy tök jó gyümireceptet az előbb a paprika tv-n, és meg fogom csinálni. Fahéjjas cukorba mártott alma, banán, ananász, körte, és ez van kisütve vajban. :))) Hmmmmmmm de fini lesz. :)))
Holnap nagyon gondoljatok rám, mert apa erőlteti azt a víznapot. Szerintem nagyon nyűgi leszek. :(
Cukorvizsgálat:
Jó sokáig tartott. Nem gondoltam, hogy ez eddig tart. Beraktak egy branült a karomba, hogy ne kelljen óránként állandóan szurkálni.
eredmények:
Éhgyomi: 4.8 mmol/l
Cukorszirup után:
60' 8.1 mmol/l
120' 4.2 mmol/l
180' 3.2 mmol/l
240' 4.0 mmol/l

Ez nagyon jó eredmény. Mintha a nagykönyvből vettük vona az eredményeket.

Nálam piriveszély van. :( Már tegnap óta barnázom. Pedig menjen a fenébe, mert még csak a 23. napon vagyok. a múltkor is a 24. napon jött piri. Ha így folytatjuk, legközelebb már nem is lesz két mensi között szünet. :( Úgy irigylem azokat, akiknek 28-30-32 naposak a ciklusaik.

Na tényleg megyek! Puszi! Majd jövök. :))
Vendég
 


Szoa Pendi! Szép eredmények, bár a 8,1-es az még pont belefér elvileg! Bár anno az én dokimnak a 8,2-estől kiakadt a szeme!
Na és, hogy hogy ennyiszer vettek le vért?? Ilyet még nem halottam! Bár ugy bizti jobb branürrel!
A hasmasnak vége legalábbis ma nem volt semmi a tegnapit meg letudom a zizgalomra!
Piri meg monjon le!
Víznapot bizti nem csinálnék!! Én nem birnám ki! Bár én a gyümi napot sem, de neked legalább van kitartásod nem ugy mint nekem!!!! :lol: :lol: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Pendi: Annyira nem várom a munkát mert jobb volt itthon. Most majd jön az ingázás a túlóra stb.....
A piri megjöhet hamarabb pont a fogyókúra miatt is.
Nagyon ügyik vagytok, hogy viznapot is tudtok csinálni.

Zsu: Öröm babakocsikat nézegetni :9 Mondjuk házakat is jó nagyon. A mostani lakásotok kicsi lenne?
És merre néztek házakat? Itt Halásztelken egy csomó új ház épül. És az közel van Csepelhez.

Kép
csucsu05
 
 


ZSu
Meselj azert miket lattal :?: Miota babas vgy alig meselsz :roll: Jah es kerdeztem is valamit de nem valaszoltal :roll:

Pendi
Viznaaap :shock: aztaaaa :o Anyum jol van koszonom :) a parasitot meg ha jobban belegondolok ami japanban van annak is aljan van ez a propellator de megis megy es uzemel....de eeeeez :x nem megy most is talan 1lukon ha jon valami :twisted: marha pipa vgyok miatta :evil: igen2ev :) jo mi :) Unneples lesz nana persze ha otthon lesz mert mondta hogy valszinu 24-en elkell menjen kinaba uzleti utra :? :( ugyhogy lehet megyek 25-en es egyedul leszek :roll:

Noci
Merre voltatok?Es most kinek a gepen irsz nem ertem megint :oops: bocsi :oops: :lol: kint a klotyipapir az naon puha mert mas a lefolyo mint itt.Ott pl csak vecepapirt lehet beledobni se hajat se semmi mast!!!Mert a wc papir ugy van gyartva direkt ha beleteszed a vizbe szetmalik :shock: mert a csovek naon vekonyak es nehogy dugulas legyen :roll: a magyar vecepapir meg nem malik szet a vizben :roll: szal a kinti pihepuha ehhez kepest.A zsepi is mas 8) vekony nem is pirosodik ki az orrod a sok fujastol :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


[quote="bridget0801"]C írta:bridget0801sucsu te mikortol is melozol? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Nócika
A cukorszinttel nem volt senkinek baja, ezek szerint jó eredmény. Meg aztán úgyis mondták volna, ha nem lett volna jó.
Örülök, hogy vége a hasmasnak. Lehet, hogy tényleg csak az izgalom miatt volt.
a gyüminapot már szokom :) Már nem gondolok rá úgy mint a mumusra. Bár csodás receptjeim vannak. :)

Csucsu
azt hittem, hogy várod a munkát. De így már el is hiszem.Az ingázás nem jó. Mikor kell kelned? Busszal mégy ugye? Messze van a megálló?
a víznapra meg majd akkor leszek büszke, ha tényleg túl leszünk rajta. Most még nagyon negatívan indulok. De hátha holnap már nem lesz gond.
Vendég
 


Pendi
Te tegnap dodoztal vgy hogy is van ez :roll: A piri meg monnyon le :twisted: nekem is megneztem ma vgyok a 25.napon :arrow: es nana mar fajt is a hasam :x reggel benyomtam 1tampit :roll: nana barnaztam :x holnap igy megint hajszal pontosan jon piri :evil:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget
Tegnap dolgoztam. Piri meg mindenkinek monnyon le.
Hogy vagy? kipihented már az utazást?
Vendég
 


Víznap lefújva. nem is bánom. :) apa azt mondta, hogy mégse csináljuk, de még reggelig kitalálja. Megijedt, hogy csak vizet lehet inni. De ezt daráltam már neki nem tudom mióta. Csak a víz tud igazán pucolni. :) De ő azt gondolta, hogy majd gyümölcsöt facsar, meg centrifugál, de én felhomályosítottam, hogy aznap csak víz, legfeljebb tea. Ettől beijedt, és lefújta. :) Mire én beletörődtem.....
Vendég
 


Pendi
jol vgyok koszi az utat meg mar reg kipihentem mert nem is volt most olyan faraszto :) A viznap meg nem is olyan nagy baj,hogy nem lesz....szerintem igy se semmi teljesitmeny amit csinaltok :wink: majd eljon annak a viznapnak is az ideje :)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kép

Jó reggelt Lányok!

Na képzeljétek, ráálltam a mérlegre, és én olyat láttam, hogy alig hittem a szememnek. :) :) :) :) Már vagy 2-3 éve nem láttam ezt a számot a mérlegen. :) :) :) Majdnem az esküvői súlyomnál vagyok. :) :) Hihetetlenül boldog vagyok. :) :) Ez már 5 kikó! :) :) És egy hónap alatt. :) :) :)

Bridget
Tök jó, hogy most nem fárasztott ki annyira az utazás. Biztosan hozzájárult az is, hogy kényelmesebben tudtál utazni, és tudtál pihenni az úton.
Voltál a barátnődnél?
Vendég
 


Jó reggelt mindenkinek!!!!

Én hányingerrel ébredtem :? :? :? :? :?
Lehet, hogy nálam most kezdődik :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Ház: itt szeretnénk nézni újépíésű házat, hogy a szocpolt fel tudjuk venni. Találtunk is pár lehetőséget. Majd meglátjuk, hogy alakul. Halásztelek és Miklós kilőve. Már drága és nehéz onnan reggelente bejutni. Még Érden gondolkozunk. De még sok mindentől függ.

Salvus víz: Sós víz. Egy korty elég belőle. Rendbe rakja a gyomrot.

Pendi!
Szuper lett a cukor ederményed :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Piri huzzon délre :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Én úgy tudom, hogy nyugodtan lehet inni cukormentes gyümiloevet is. A lényeg, hogy lé legyen :!: :!: :!: :!: javascript:emoticon

Bridg!
Mire nem válaszoltam :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Kép

Pendi
Aludtam ugye utazas elotti este is...aztan a gepen is es aztan este mikor hazaertem akkor is idobenb agyban voltam :wink:
Aztaaaa :shock: 5kilo :?: :o de ugyi vgy 8) hany eve volt a sulyod ennyi :roll: meddig mesz vgy csak a 90napot csinaljatok vegig :?: es utana visszaall minden a rendjebe :?: :roll: voltam a barinomnel mivel ott ahol anyu dolgozik onnan 5percre lakik...igy utba esik :wink:

Zsu
Ujepitesu hazakat en a XVIII. es XVII. kerben tudtam olyan 19milla korul :roll: ti mennyiig mentek el? :roll: Rokakoma az jooo jel :) majd kuldjed gyorsan tovabb 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Zsu a kerdest meg nem talaltam :shock: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Zsuuu
Itt is irom hogy uhu-ra 1kalappal :wink: Aztan gyere es meselj 8) hanyra mesz :?:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Most is csak gyors bekukk, mert a tesom tülkön ül!

Brid! A tesom most nem alszik és igy lejöttem kajálni és idekéreckedtem a gépéhez! Én bizom benne, hogy apa minnél elöbb hazahozza a gépemet! :roll: :wink:

Zsuzsu! Várom a holnapot!

Csajok! Tegnap kibirtam a fogászatot szuri nélkül, bár volt mikor kicsordult a könny a szememből! De itt vagyok! Most nagyon fáj a fejem! Kéne fözzek apának nem vaszisztdast találtam ki csak rakott krumplit! De ugy fáj a fejem, hogy majd szét esik! És ha a lakást látnátok???!!! Hajjaj! A sok ruha a nappali közepén hever, mert szanáltam, mert elkezdtem a kis csumpinak helyet csinálni! Nos kéne fözni a ruhákat eltüntetni és a fejfájást megszüntetni! Mert gyogyot nem lehet bevenni! Meg nem is akarok!
Na lépek azt, ha tehetem akkor majd még gyüvök!
Pusza mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzsu! mi volt a moziban ma???

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Zsu
Hányingere ébredni nem lehetett annyira jó. Van kimondottan olyan, ami kiváltja?
És a lakásotokat el tudjátok adni? Mennyit terveztek az újra?
Gyere az uh eredményekkel!

Bridget
A súlyom kb 3 éve volt ennyi. Tervezzük végigcsinálni a 90 napot, és még a másik 90-et, a gyümölcs reggelivel. Akkor már mást is lehet enni, nem kell ennyire betartani a napokat, csak a reggeli gyümölcsöt. Állítólag akkor nem jön vissza.
De jó lehetett talizni a barátnőddel. :) Volt miről csacsogni gondolom, bár biztosan beszéltetek skypon, vagy msn-en.

Nócika
Ja, hogy te most a tesódnál gépezel? Én azt hittem nálatok van a gép.
A fejfájás monnyon le. Lehet, hogy ezeket a frontokat nem bírod. Annyira váltakozó az időjárás, hogy nem is csodálnám.
A fogdoki matt meg büszke vagyok rád! Nem lehetett jó, de te egy HŐS vagy! :)

Nálam piri igencsak szenved. Most végkép nem tudom mi van. Hétfőn este elkezdtem barnázni, és már csütörtök van, de én még minig csak barnázom. Néha erősebben, néha kevésbé. A hasam egyszer egy másodpercre görcsölt, és azóta semmi. a cicim fájt egyedül tegnap este. De én kiakadok, ha ez a szemét megvárja, míg elmegyek dolgozni, és akkor jön meg rendesen. Mert így szokott csinálni. De ez a napokig barna ez fura. Nekem ilyen nem szokott lenni. Nincs ötletetek, hogy miért van ez?
Vendég
 


Sziasztok!
Csak nemrég értünk haza.
Szóval a mai eredményünk:
"TVS során a méh üregében egy 17, egy 13 és egy 6 mm-es petezsák látható. A legnagyobb másodlagos szikhólyag és egy élő embrio látható. A középső petezsákban embrionális elem látható, de életjelenség még még nem igazolható. A legkisebb petezsákban embrionális elem nincs.
A méh környezetében kóros képlet nem látható.
Ikerterhesség"

Képet is kaptam, de sajna ismét bekerepált az asztali gépünk, amin van a kicsinyítő programunk.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Mégis itt vagyunk :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja, a doki szerint tuti, hogy nem lesz három babánk. Ketteskét pedig két hét múlva megint megkuksizzák.

Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

Csajok itthon van a gépem! Milyen kis ugyi ez a fiucska! Innen is köszike!

Zsuzsuka! Ez jó hir igy te nem ugy gondolod?? Már várom a holnapot nagyon! Fél 3 ugye??

Pendi! édi vagy! igen én egy hős vagyok! A fwejfájásom most elmult örülök is neki nagyon! Remélem neked piri nem ugy lesz mint szokott! Csak nem cseszik már ki veled ugy hogy neki jó! Legyen má egy picit neked is jó!!! Én szívből kivánom!!!!!!!!!!!!!!!

Brid! Milyen volt a korházban?? Megszületett már a kicsibaby ugye?? Jól emlékszem, hogy tervezett csaszi volt ugye?? Jó volt ma kicsit beszélgetni! Fejfájással, hogy állsz??

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Csak egy gyors bekukk!

Zsu
Jajj de jó, hogy végre vannak hírek. akkor ez most mit jelent? hogy végül csak egy baba marad? Vagy most én értettem félre?
Végre neked is van uh képed. :) Várjuk majd ezután is őket. :)


Kittyvel váltottunk pár szót iwiw-en.
Bemásolom:
---------------------------------------------------------
> Szia Andi!
>
> Hogy vagy? mi újság veled? SZoktál bennünket olvasni?
> Mármint a babanetet. van már munkád?
> Ha van egy kis időd írj, mert kíváncsiak vagyunk rád, és
> hogy mi történt veled.
> Zsu babát vár, ill. babákat. Nem tudom olvasod-e a netet,
> de sikerült neki az inszem,és ikreik lesznek. Nócika már
> halad a babavárásban, Bridget pedig hazajött hétfőn. egy
> hónapig itthon lesz. Csucsu visszamegy holnap dolgozni,
> Kati és Melaszka néha jönnek egy -egy babafotóval. :)
> Nálam annyi, hogy apa eredményei jók lettek, és
> csináltattunk terheléses cukorvizsgálatot, ami szerencsére
> jó lett.
> Várom jelentkezésedet, mert a lányok is szeretnének tudni
> rólad!
> Puszi!
> Andi




Re: szió!!!

Szia!
Néha bekukkantok, örülök hogy írtál! És milyen jó hírek!!! Gratuláok Zsuéknak a babákhoz, neked a jó eredményekhez!!!
Gondolom akkor Bridget-tel találkoztok, meddig marad itthon?
Csucsunak remélem, hasznos lesz a légkör változás, és bebabásodik :)
Én nem dolgozok, sajnos a vidékiek nem kellenek senkinek :( Most járok a suliba, hogy ne vesszen el a félévem, aztán nyáron újból belevágok a munkakeresésbe (de akkor már találni is kéne valamit).
Megszületett a barinőm gyereke febr. 6án, 3330 g és 50 cm. :)
Kb hetente egyszer megyek hozzájuk, mert elég érdekes nevelési elveket vall... :S
Amúgy velem minden ok, most épp itthon vagyok, főzök :)

Van egy új telóm, ma hozta a futár, pannonos, majd megadom a számát, de azt még én sem tudom ... örülök, hogy össze tudtam rakni - elég béna vagyok az ilyesmihez.

Nektek minden jót!

Puszi, Andi
Vendég
 


Pendi!
Köszi a híreket a mi Kyttinkről! Én is puszilom őt! A barátnőjééknek meg gratulálok! Mi az ami olyan furcsa lehet egy ilyen picinél ami furcsa nevelési elveket vall?? Na ezt nem igazán értem! Azt viszont sajnálom, hogy nem talált még munkát! Tényleg nem akar visszaregizni ide??
Neked meg köszi a híreket! :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


NA ismét itt vagyok. Holnap igyekszem a mai termést vissza olvasni, igérem.
Most jöttünk terhes gondozásról. Hétfőn mennem kell az egyik nődokihoz az SzTK-ba, akivel együtt dolgozik, hogy ő megcsinálja nekem a kötelező vizsgálatokat, és megírja nekem vérvételre a beutalót. Igy nem kell nekem a SOTE II-re bemásznom. Két hét múlva, ha megvannak a vizsgálati eredmények és a kontrol uhu, be kell jelentkeznem a védőnőhöz és elkérnem a kiskönyvemet. Aztán a következő terhesgondozási időpont márc. 23.
És hat hetesnek vesz.
Ja igen, tiltólista: no cukor, fehér liszt, tészta, szénhidrát. Sok gyümölcs, zöldség, innivaló, napi két és fél liter, mindegy,miben. Ásványvíz, tea, 100 %os gyümilé.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Nócikám!
Holnap elhozod magaddal az a mindent tudó feljegyzéseidet, hogy miben mennyi kalória van???? Holnap annyi kérdésem lesz, hogy vizsek magmammal egy füzetet, hogy legyen, mibe jegyzeteljek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pend!
Köszi a híreket Kittyről, én is puszilom.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

Zsu! Szerintem legközelebb a másik szivecske is dobogni fog, hisz csak a hatodik hét végén kezd el dobogni a szív. A második babó biztos picit később fogant. És akkor két babád lesz, hurrá!

Pendi! Hát én mindig barnáztam mensi előtt, és ez bizony a hormonok nem 100%-os működésére vezethető vissza. Állítólag progeszteron hiány, ha jól emlékszem. Ezt mindenképpen mond meg az orvosodnak, hogy eddig nem volt de most van, és azt is hogy hány napig. És az első ciklusnap mindig a piros vér! Ezek a barnázások (bármeddig is tart) nem jelentik a ciklus elkezdődését!
(egyébként én is barnáztam még mikor megfogant a Lilla akkor is két napig, aztán utána nem jött a piroska, ebből már sejtettem valamit, viszont olyan mensis fájásom volt hogy még éjszaka is felbéredtem rá)

Nocika! Te meg már elkezdted a 15. hetet? Nem semmi! Van már időpontod, mikor mész AFP-re? Kiszámolta a védőnő??? Aztán nemsokára mozogni fog ám! Én az elsőt a 17. hét végén, a másodikat már a 16. hét folyamán éreztem.

Bridget! Hülye piri, már megint jön? Már abbahagyhatná pár hónapra! Jó programokat kívánok itthon! Remélem sok helyre eljutsz, és sok ismerősöddel tudsz találkozni!

Nálunk: Én ma totál kiakadtam, nem bírom tovább. Levente hányás hasmenés miatt itthon van (oviban jött rá), valószínűleg gyomorrontás volt, mert ma már semmi nem volt. Lilla nem javul, pedig adom a gyógyszert, továbbra is köhög, hurutos és náthás (fosik tőle,meg néha visszahányja a gyógyszert),
MIT CSINÁLJAK HOGY MEGGYÓGYULJON????
A Zoli már Pestre akarja vinni. Én nem tudom mi legyen.

JÖJJÖN MÁR A TAVASZ ÉS GYÓGYULJON MEG MINDENKI!

Puszi: Kati

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Haliho 8) Bocsessz csajok csak elvoltam egesz delutan :oops:
Elmentem ugye anyuert onnan mentunk az uncsitesomhoz aki korhazban van mert eltort a laba :roll: meg nem meseltem de halkan elmeselem nektek a sztorit :roll: :?
szal az edesapukaja ledobta az agyra ugy,hogy eltort a combcsontja.megmutottek es csavarok alltak ki a lababol...most meg megint mutottek mielott pont jottem haza es kivettek a csavarokat :roll: 6eves korul van es ugy nez ki a korhazbol vissza se engedik a "szulokhoz" hanem viszik egybol intezetbe :? kb 1honapja bentvan mar ezert megyunk ha tudunk minden masnap :roll: amugy o az en keresztfiam :roll:

Szal voltunk nala aztan mentunk az europark-ba vittuk vissza a parasitot :twisted: szo nelkul mondtak valasszunk masikat :wink: hat most egy szuperebbet hoztam nem torodve a szinekkel de erre ra is kellett fizetnunk ez 14rugo volt szerintem az egyik legdragabb :roll: de miutan hazajottunk beuzemeltettuk es muxik :wink: megvgyok vele elegedve 8) aztan a tisztitoba vittem volna a kabim mire a tisztitocsaj lebeszelt rola,hogy beadjam :shock: igen itthon az em berek nem normalisak es maguk ellen beszelnek :roll: bar konkretan ravan irva,hogy szaraztisztitassal tisztithato...a no aszonta o biztos benne,hogy szaraz tisztitassal elszarodik es o inkabb otthon gepben mosna ki :shock: most hallottatok mar ilyet :roll: :?: Amikor a parasitot vettem 2napja ott meg azt magyarazta a no,hogy minden vizkoves feher lesz korulotte ugy vegyem meg :shock: :roll: es torolte a kezevel a polcot hogy nezzem meg :shock: ha rajta mult volna nem is veszek :lol: de nekunk ott kint is van 2is megy a haloan es semmi nem feher es nem is vizkoves :roll: na meg arra az egy honapra amig itthon leszek megteszi :roll: Szal a no lebeszelt es cipeltuk haza a kabit megint :?

Aztan lent a intersparban vasaroltunk kajot es mentunk at a batyamekhoz akik az ecseri uti metromegallonal laknak szal tolunk (en az elessarok kornyeken a X.keruletben) 10percre :wink: mar utkozben szoltunk rendeljek a pizzat mert ehesek vgyunk :lol: ott voltunk fel 10ig a batyamnal es a menyasszonyanal akik mar 17eve lesznek egyutt lassan :shock:

Utana irany haza beuzemeltettem az uj csodaparologtatot hat mit ne mondjak jooo ngyon 8) ez ma dofi :lol: aztan meg ettem husilevest es kipakoltam vegre a borondom :oops: most meg meek alcsizni :)

Zsu
Gratulka mindharom zsakocskahoz 8) :lol: meg ha 2marad is ngyon sok boldog pocakosodos honapokat kivanok baratosnem :D Magadhoz tertel mar a nagy csodabol 8)
Jah a kerdes meg eszembe jutott amikor a vonalzikrol volt szo akkor irtam segitek kulfoldin csinalni ha szeretnek 3babas vonalzit 8) vgy csak atugrom egyik nagy jovo het es siman megtanitom neked ecceru aaam :wink: aztan akkor cserelgetheted ha akard :)
Apa volt veled?Mit szol mar magahoz tert :?:


Noci
DE jo ti holnap taliztok :shock: :roll: fel 3ra mesz ZSuhoz?
Amugy Kitty-t megertem nem regel vissza egyenlore :roll: lassan nekem is eljon az ido mikor mar nem fogok jonni :oops: erzem mar...mert mig mas tehet erte akar inszem akar closti akar lombik nekem sajnos ezekbe nem megy bele a parom es egyenlore ngyon ugy nez ki nekem segitseg nelkul nem megy :roll: igy pedig csak sajat magam szivet fajditom :roll: :? :cry: Na de egyenlore vgyok :) meg meglatjuk mi lesz a fagyasztassal is aztan kiderul nyaron maradok-e vagy talan tavozom egy kis idore :roll: Jaj es elfelejtettem irni,hogy egy hos voltal ma is draga :D a fogdoki miatt..nekem is menni kene de a nyari utan most koszonom szepen nem mennek :roll: :oops: majd nyaron raszanom magam :roll: :oops: Barinom nekem csaszarral szulni :?: :shock: neeem en barinom meg nem szul az uncsitesom van a korhazban a torott labaval :? fejfajasom elmult de batyamnal vettem be cvarelint vgy mit :roll:


Pendi
Igen jo volt talizni...hat azert a 35hetben mar nem varhatom el tole,hogy metrozzon meg buszozzon at a varoson :roll: szal igy mas meg tenyleg anyuert mikor megyek utbaesik 8) jot dumaltunk...es igen skype-on szoktunk beszelgetni 8) na meg en elotte is hivtam telon orakra.Koszonjuk a Kitty-s hireket 8)
Ez a fogyi ez ugy erzem ngyon jot fog tenni nektek :wink: es a 90nap utan az a masik 90napos :shock: szupi :D naon buszke vgyok rad...en sem tudnam vegigcsinalni na :roll: :oops:


Csucsu
Meselj mien volt az elso munkanapod 8) Hogy birtad az utazast :?: :roll: lehet bekene szereznem a "titok"nevu konyvet es azt olvasgatni a buszon :roll:


Kata
hat lehet az lenne a legjobb ha pestre hoznatok :roll: nem tom mitol enm mulik el de ez mar nem jatek :roll: Levente meg tuti bent kapott el valamit :twisted: te mar jol vgy? :roll: Igen remelem sok helyre eljutok es sokmindenkit megtok latogatni :) jol telik az itthonletem 8) piri meg bekaphatja mar de nem is akarhogy jott meg k olyan kis verfoltnyi meg barnas :roll: ...na majd meglatom mi lesz holnap :roll: de a verfolt az mas pirit jelent nem :?:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na meg tudom maa mit felejtettem el :?
ZSuuuu a sztarfoton gyonyoruek a zsakjaid 8) :lol:

Na mostmar megyek alukalni ma jooo keson fexem :x

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jó reggelt!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Bridg!
Köszike zsákocskáim nevében a dícséretet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ami a vonalzót illeti, köszönöm,, ez teljesen jó lesz,a mi most van. A dokim úgyis azt mondta, hogy három semmiképpen sem lesz.


Ma délután megyünk Nócival moziba, utána megyek a körzetishez megiratni a papírt a betegállományról, aztán hétfőn irány SzTK-ban nődokihoz, hogy a beutalókat megkapjam. Aztán jönnek a kötelező vizsgálatok. És két hét múlva lesz kiskönyvem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok Lánykák! :)

Zsu! :)

Milyen klassz látni a zsákocskáidat!gondolom szárnyalsz a boldogságtól! :)

Nóci! :) Mikor mész Afp-re?

Kati! :(
Szegénykéim! Mikor lesz már ennek a betegeskedésnek vége? :(

Bridg! :) Üdv itthon!!! :D
Én is szeretnék párásítót a baba szobájába, mennyibe kerül egy olyan, amit vettél?Ill. milyen árban vannak?

Én meg Tolna megyében vagyok Marcellel a szüleimnél, olyan jó!Már terveztük jönni.Most egy hétig itt leszünk, mert a férjem sajnos betegeskedik.Majd jövő csüt. jön értünk :)
Vendég
 


Szia Melaszka!
Hát igen.... azért akkor ia az volt a legjobb, amikor közölte, hogy kizárt, hogy hárman lesznek :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

MArci baba hogy van? Jó baba? Jobbulást apának!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Szia Zsuka! :)
hogy vagy?

Köszi kérdésed, marci baba nagyon jól alszik most éppen, féltem egy kicsit a környezetváltozástól....

Tervezek menni apukámmal egyet úszni meg wellneselni , tudod Hőgyészen laknak a szüleim és itt van a Gróf Apponyi Kastélyszálló, és oda.Apunak van egy ingyenes belépője, csak nekem kell egyet venni :)
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?