Új privát üzeneted érkezett!

Dezsina,
ne izgulj! Ha zavar a mnyh, akkor igyál sok folyadékot és egyél sok fehérjét. Az állítólag nagyon jót tesz a vastagodásnak.

Wepe,
most egyelőre elvagyok. Enge decemberben annyira megviselt a sikertelenség, hogy talán most jól is esik nem ezen agyalni. De ha itt az idő, akkor tuti nagy lesz a para :wink:

Belluska,
unokahugom is szánkózott anyuméknál hétvégén, úgy jött be a házba, hogy tisztára leizzadt az overálban, alig tudott járni olyan fáradt volt. Aztán egy óra múlva felöltözött, hogy kimegy az udvarra, aztán mire feleszméltünk, már kint szánkózott az utcán (valaki nyitva hagyta a kaput, ő meg kihasználta a lehetőséget). Szóval ő gyorsan magához tért :lol:

i.kata

Kata, hányéves az unokahugod ? :)
wepe

Wepe,
6 és fél, és nagyon rosszcsont :roll: :lol:

i.kata

Kata!
igyekszem nem izgulni, de hát biztos tudod miről beszélek :D :D :D
dezsina

Sziasztok!
Dezsina
Amikor én telefonáltam a tüszőrepi napján akkor a Sipos doki megkérdezte hogy még mennyi Merionalom van, nekem is volt három és azt mondta hogy akkor ezt mindet adjam most be. Szóval semmi pánik. Ja és nekem volt 23 mm tüszőm is és az pedig túlérett. Tudod az sem jó ha nagyon nagy, szóval nagyon jól állsz hidd el :D :D
Mennek a drukkok szerdára.
Tényleg nehezen bírom, de kitartok :D :D

Kép
Vendég

Dezsina,
tudom bizony :wink: Pikk-pakk túl leszel a punkción és a beültin, aztán már "csak" azt a 2 hetet kell kibírni :wink:

i.kata

Kata, szerintem lányok manapság sokkal elevenebbek, legalábbis én ezt tapasztalom a környezetemben, legyen 8 vagy 5 vagy 2 év körüli.
Nekem májusban lesz az unokahúgom 8, hát nem túlzok, de 3 fiút simmmán überel :lol: (( papus el is kényeztette ))
wepe

Wepe!
Én is megtudlak erősíteni ebben a témában! :lol:
Kata néha kitesz több fiút is,de néha meg olyan mint egy angyalka! :o :lol:

Jó éjszakát lányok!!!!!!! :P

phpBB: Kép
belluska

Wepe, Belluska,
tesóm kislánya, Lili, na ő is felülmúlja a fiúk többségét. Náluk az oviban van egy fekete szék, amire a rossz gyerekeket ültetik. Na ki ül rajta a legtöbbet??? Hát persze hogy a mi Lilink.
Felteszek egy képet róla. Ezt a jelmezt hoztuk neki Párizsból. Szárnya is van, csak az a képen nem látszik.

Kép

i.kata

Kata!
Lili nagyon cuki ebben a jelmezben! :lol: :lol: :lol:

belluska

Jó reggelt!

Belluska,
de amilyen aranyos ebben a jelmezben, olyan rosszcsont :wink:

i.kata

Dezsina,
tegnap este megvolt a tüszőrepesztő szuri? Mikor kellett beadnod?

i.kata

Sziasztok !

Kata, aranyos Lili, és a rucija is ötletes :D
wepe

sziasztok!

Kata!
micsoda csini kicsilány! :) Nagyon szép ruhát hoztatok neki!!!

Kriszti!
nagyon aranyos vagy, hogy így biztatsz!!! nem is értem, hogy hogy tudsz biztatni (mert hogy már átmentem hisztisbe :oops: :lol: ), pedig Te magad is rettentően izgulhatsz (ha magamból indulok ki 8) )
köszönöm szépen!!!

Wepe! Ladiva! Belluska!
:) :) :) (csak hogy ki ne maradjatok)

kééééész vagyok!!!! tegnap beadattam szigorúan 19 órakor a repiszurit!!! (fájós volt) A petefészkeim szétrobbannak :) borzasztóan ideges vagyok, pedig nem is ez az első :lol: :lol: :lol: mégis... most muszáj, hogy sikerüljön, mert úgy érzem, hogy a csalódást ezuttal nehezen viselném el.
dezsina

Dezsina!
Sikerülnie KELL és kész!
Annyira izgulok miattad-miattatok!!!!!!

Belluska!
Lilla tündéri ebben a jelmezben!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska,
a Lilla hozzám tartozik, az én unokahugim :lol:

Dezsina,
ne izgulj, SIKERÜLNI FOG!!!!!! Hidd el, nehogy úgy menj be holnap, hogy mi van, ha nem sikerül.... Csak arra gondolj, hogy sikerül!!!! Ráadásul blasztocitát kapsz vissza, és ott már nagyonn a megtapadás esélye is.

i.kata

Zsuzska! Kata!
köszönöm, hogy bíztattok :!: :!:

Kislányok!
emlékezik valamelyikőtök, hogy punkció napjára mit kellett vinni?
a papucson és a hálóingen kívül kellett még valami?
dezsina

Dezsina,
egy levél utrót is kell vinni. :wink: Azt már a punkciótól használni kell.

i.kata

Dezsina!
Nekem még Uthrogestant kellett vinni,de már lehet,hogy ti nem használjátok,azt nem tudom!
Mintha csak magamat látnám abban a pár sorban,hogy sikerülnie kell,mert nem tudnád elviselni a csalódást.Én pont így voltam a 4.-nél,hogy szinte úgy éreztem a többivel ellentétben,hogy nem is jöhet szóba az,hogy nem jön össze a babikánk!Így is lett,muszáj hinni benne Dezsina és kicsit kevésbé próbálj meg izgulni,tudom,hogy nehéz,de menni fog szerintem!SIKERÜLNI FOG ÚGY MINT ZSUZSKÁNAK MEG KRISZTINEK(MERT NÁLA IS CSAK EZ JÖHET SZÓBA)!!!!!! :lol: :lol: :lol:

belluska

Kata!
köszi... :)

Belluska!
olyan jól esnek a szavaid! :D Próbálok megnyugodni. nem is értem, hogy milyen vagyok (vagyis tudom, hogy hisztizek :oops: :P )
Milyen jó a memóriád :) Másfél évet hagytam ki, és nem emlékeztem az Utróra :twisted:
dezsina

KAta!
Bocsesz :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska,
semmi baj :lol:

i.kata

Képzeljétek, kapok uncsitesómtól a héten két kismaminacit.
Egy súlyban vagyunk szerencsére, csak ő magasabb, mint én :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
De jó Neked!!! nagyon-nagyon irigykedem :!: :!: :D :D :D :D :D
dezsina

Sziasztok!
Dezsina
Hidd el minden rendben lesz, de meg kell nyugodnod. Ne görcsölj és ne idegeskedj. Nem tesz jót a szervezetednek. Egyszerűen hidd el hogy sikerül és ezért csinálod. De ez legyen természetes és ne kételkedj a sikerben. Tudom hogy nehéz, én csak most a 3. nál tudtam így hozzáálni és sokkal könnyebben ment. Az előző kettőnél csúnya hisztim volt nekem is. Nagyon szorítok érted. :lol: :lol:

Kata
Nagyon édes Lili. Az én kislányomnak is most volt a farsang. Ő is mindig ilyen nőcis :D :D

Bellusak
Köszönöm a hitedet, tudod erőt ad!!
Zsuzska
Azt gondolom hamarosan szükség lesz a nacikra :D :D
És tényleg szerencse mert nagyon drágák a kismamaruhák.

Kép
Vendég

Kriszti!
Hát igen.... és majd igyekszem vaterán, meg turikban, tesz-vesz-en is nézelődni.
Azért szeretnék csinosakat is majd.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
Olyan szupi,hogy már ilyenekben kell gondolkodni,hogy kismamaruha! :lol: :wink:
Elképesztő egyébként a kismamaruhák árai,de én a legtöbbet a C§A-ban vettem,azért a legtöbbhöz képest elfogadható az áruk!De én is elfogadtam ha a rokonságból vagy barátok közül felajánlott valaki kismami rucit!
Főleg ha többen vagytok hamarosan szükség is lesz rá! :lol: :lol: :lol: Örülök neki nagyon! :P

Kriszta,Dezsina!
Részemről semmibe nem kerül az erőt átsugározni ,nekem a két picikém adja folyamatosan én meg küldök nektek!!!!!! :wink:
Dezsina!
Nem vagy hisztis ezt ne mond magadról,csak izgulsz és félsz,de nincs miért!Tudod!Pozitívan!!!!!! :lol: :lol: :lol:

belluska

Belluska!
Én is nagyon szeretem a C A-t. Szoktam ott vásárolni. Szerencsére a mostani divat az én ízlésemnek való, úgyhogy már olyan felőket vettem most nyárra, amiket nagy pocakkal is tudok majd hordani. Szerintem a legjobb az Árkádban van.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
Igen mi is az Árkádban szoktunk vásárolni v. a Pólusban,de azt kevésbé szeretem!
Katával mikor kismama lettem a kismama babaruha börzén a Hungexpo-nál sok akciós új kismamafelsőt vettem,sőt nacit is!Igaz akkor több mindenért mentünk,de megérte a belépőjeggyel együtt is!
Jól teszed,hogy már gondolsz a pocakos nyárra felső ügyileg! :wink:

belluska

Belluska!
:D tudom, csak nyugi... :lol:
dezsina

Dezsina!
:D Látod menni fog ez!!!!! :lol: :wink:
Holnap rád sem fognak ismerni olyan nyugodt leszel!!!! :wink:
Mielőtt holnap a hazaérés után pihiznél írjál nekünk egy mondatot mindenképpen! :lol: :!: :!: :!: :!:

belluska

Dezsina,
holnap nagyon szorítok! Gyere majd a hírekkel, ha hazaértél. Vagy mész dolgozni utána?

Zsuzska,
hát igen, iker bébikkel gyorsan itt lesz az idő, amikor már kell az a kismamanaci :lol:

i.kata

Kata!
köszi! :D
nem megyek dolgozni, majd csak csütörtökön!
mindig elfáradok a punkció napi izgalmakban :P Nem lenne jó még tetézni egy kis dolgozással :!: :!: :!:
dezsina

Dezsina,
akkor holnapra egy óriási kalappal, aztán jó pihit!

i.kata

Sziasztok, mindenkinek szép napot!!!!!!!!!

Megint egy kicsit megkésve, de ismét köztetek! :lol: :lol: :lol:

Nem semmi, mi minden történt veletek pár nap alatt...

Zsuzska!
Ez igen, szépen nőnek a babócák, vigyázz nagyon rájuk!!!! Megy a pocaksimi!!!!!!

Kriszta!
Tarts ki, már nincs sok hátra tesztelésig és ne izgulj!!!!! Babaragacsok ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dezsina!
Szorítok a holnapi punkcióhoz, légy ügyes és nyugi!!!!! :lol: :lol: :lol:

Belluska!
Szia! Cuki a hómunkásod, küldheted hozzánk is! :D :D :D
Itt folyamatosan esik a hó, olyan meseszép így minden, csak kár, hogy hamar elolvad... :cry: :cry: :cry:

Kata!
Édes az unokahugid ebben a tündér jelmezben... :)

Fitie!
Hogy vagy? Petike odébb vándorolt már? Neked is megy a pocaksimi!!!!!!!!!!

Wepe, Ladiva sziasztok!!! :lol:

Minnie

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie!
Ó,milyen jó,hogy előkerültél!!!!!Már hiányoltunk!!! :lol: :wink:

Lilla,Fitie!
Tessék nektek is előkerülni,jól vagytok?
Fitie!Jól vagytok?Petike?Pocaksimi részemről is! :P

Dezsina!
Holnap reggel gondolok rád!

Mindenkinek jó éjszakát! :lol:

Kriszta!
Kitartás!A kis kapaszkodó(k) ott vannak!Tuti! :lol:

belluska

Sziasztok !

Dezsina, gondolok ám Rád, hogy minden rendben legyen ! :) :) :)
wepe

Sziasztok!

Dezsina,
már biztos túl vagy rajta. Gyere a hírekkel!

Minnie,
veled mi van? Most vártok hogy sorrakerüljetek a lombikon?

i.kata

Dezsina!
Gondoltam rád sokat,remélem minden a legnagyobb rendben ment!
Majd írjál!

Minnie!
El is felejtettem írni,hogy jó az avatar képed!!!! :lol:

Szép napot mindenkinek!!!! :lol:

belluska

Nézelődtem a neten és minden hol azt írják, hogy a blasztociták jobban beágyazódnak.

Fitie, Belluska,
nektek hány naposan ültették vissza a piciket?
Min múlik, hogy mikor kapja vissza az embriókat az anyuka?

i.kata

Kata, amit írtál, arra én is kivácsi vagyok :oops: :)

Zuzska, ajánlom neked március 8-án 21:00-kor a National Geographic-on lesz ikrekről műsor !
wepe

Wepe,
akkor legalább nem vagyok egyedül. ha jól tudom, akkor Dezsina blasztocitákat fog visszakapni most, nem?

i.kata

Kata, én is úgy emlékszem, de nem néztem vissza :oops:
Megnézem a neten mit írnak :roll:
wepe

Sziasztok!

Dezsina, gyere a hírekkel, hogy mi volt ma! És hidd el, hogy minden rendben lesz!!!!!
Vendég

Dezsináról semmi hír? Remélem jól viselte a leszívást!

i.kata

Kata!
Nekünk Katánál ápr.18.-án volt a punkció és 21.-én volt a beülti!De mindegyiknél így volt!ICSI-vel csinálták! :lol:

Várunk nagyon Dezsina!

belluska

Ó Kata látom egyszerre írtunk! :lol:

belluska

Sziasztok!

Vajon Dezsinával mi lehet?
Izgulok nagyon.

Ma egy kicsit sokat dolgoztam. De nincs vész úgy érzem. Éjszaka nem aludtam vmi jól fájt egy kicsit a pocakom. De elmúlt :D

Olyan szépen sütött a nap ma, remélem itt a tavasz nemsokára és erős babaesőt jósolnak :D :D

Kép
Vendég

Szia Kriszta!
Azért kicsit pihizzél is,vigyázz magadra!
Amikor Katával a beültim volt azt mondta Zsuzsi is,hogy vannak hónapok amikor nagy a sikerszéria pl.:a tavaszi hónapok(amikor mindenki egy kicsit kivirul)!És így is lesz mert beindul a babaeső méghozzá itt nálunk felhőszakadás méretűen !Mindenki sorra kerül! :lol: :wink:
Örülök,hogy elmúlt a pocak fájás! :lol: De ki tudja lehet,hogy jót is jelenthet! :wink:

Dezsina gyere mert aggódunk!

belluska

Sziasztok,

Dezsi küldött sms-et, hogy osszam meg veletek a híreket:

"11 petesejtet szívtak le, ebből 8 ami jó"
Hajrá sikeres randi+++++++++++++++++++

Kép

csibe
csibe32

Vissza: Szülészetek, kórházak