Új privát üzeneted érkezett!

Nita! Máténak nagyon boldog szülinapot!!!
Kép

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Sziasztok!

Csige egyet kell hogy értsek Princzikével és a többiekkel, miszerint teljesen mindegy, hogy mikortól írnak ki, ha már megvan, akkor védett vagy. Én a helyedben amint lehet ki is íratnám magam. Persze az is fontos mit mond a doki.

Princzike ne tessék elkenődni, amiért nem lettek egyből szuperek az eredmények. Az a lényeg, hogy javuló félben vagy :lol: Drukk!

Képzeljétek du. visszahívtam a családtervező központot és kisírtam magamnak egy időpontot 2-ára :lol: :lol: Most már csak azért izgulok, hogy a leleteim elkészüljenek addigra. Azt mondták 2 hét és pont aznap telik le.

Gabóó azért nem akartam másik dokihoz menni, mert az utóbbi időben ez volt az első, aki emberszámba vett és hajlandó volt komolyan venni.

Kép
Kép
nyanya77
 
 


Sziasztok!
Bikfy: drukk az eredményekért!Remélem jók lesznek és csupa jót mond a dokid is! :wink:

Csige:ne izgulj a meló helyed miatt,nem rúghatnak ki.De én is kiiratnám magam minnél előbb,biztos ami biztos! :wink: De ne foglalkozz most ezzel! :wink:

Princzike: Javul az eredményed!Mostmár sokkal jobb.és még jobb lesz! :wink: :D

Nyanya: Örülök,hogy nem hagytad magad és sikerült előbb bejutnod.Sajnálom,hogy neked is rossz véleményed van sok nődokiról.
Én is csalódtam a régi dokimba.Nem értem,hogy attól mert valaki fiatal mért nem foglalkoznak vele! :evil: Én nagyon haragszom a régi dokimra.Szivem szerint odavinném neki az eredményeimet,de nincs értelme.
Lányok olyan sok minden történt ma mindenkivel!Vissza olvastam és fel kellett írnom,hogy kivel mi történt!
Csak hozna mindenki csupa jó hírt!
Szoríttok mindenkinek!Puszz :)
Vendég
 

 
 

Jó reggelt!

Egy kis ébresztő kávé: Kép

Nyanyaa! Ügyi vagy h kisírtad az időpontot! Biztos kész lesznek a leletek!

Lányok! Én olyan jót álmodtam: egy gyönyörű szép kisfiút szültem álmomban. Annyira jó volt, aztán felébredtem :cry: Miért csak álmodom állandóan h szülök??? Most már valóra is válhatna.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Ezt most találtam, érdekes cikk: http://www.borsonline.hu/news.php?op&hid=18451

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Jó reggelt lányok.
Szerdán megbeszélem a dokival a táppénz dolgot. Egyre inkább érlelődik bennem. Minden esetre tegnap olyan jó volt hazaérni és ledőlni egy kicsit. Igazából az hogy én fáradt vagyok, nem érdekel, az az egy számít hogy a babó jól legyen odabent és most megpróbálok csak az ő érdekeit nézni. Közben én is tudakolóztam és mindenki azt mondta, hogy nem rúghatnak ki, de táppénz előtt be kell jelentenem a táppénz okát.

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok!

Szép napocskát Mindenkinek!

Hát érdekes dolgok ezek az álmok. Tegnap előtt a férjem nagymamája álmodta azt, hogy kisfiunk született, ő meg távcsövet faragott neki. Tegnap meg a kolléganőm mondta, hogy azt álmodta, hogy terhes lettem. Én hiszek az álmoknak, hiszem, hogy a babák előre bejelentkeznek. De jó is lenne... :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


pruci köszönjük.....
bikfy az álmok teljesűlnek előbb vagy utóbb...... :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!
én 3 éve lassan,hogy leszoktam a cigiről.Azóta szoktam azt álmodni,hogy cigizek,de mostanában én is álmodtam azt,hogy egy kék kis paplanba van az én szép kis babám és esik a hó.És viszem megmutatni őt a mamámnak,mert ő mozgássérült és még nem látta.Amikor ilyeneket álmodok akkor sose akarok felébredni :roll:
Olyan nagyon jó lenne,ha már igaz lenne!
Úgy döntöttünk tegnap este apával,hogy nem megyek el a próba napra sem.Mert lehet,hogy most bírnám,de babóval tuti nem.Ugyhogy keresünk valami mást.Ha X. vagy XVII. ker.-be tudtok valamit... :roll:
Vendég
 


Gabóó! Szerintem jól döntöttetek! Ez így nagyon gázos lett volna. Esetleg olyat nem lehet h bemész a munkaügyi központba, bejelentkezel h próbálkozol x ideje, de nem találsz semmit. Hátha fel tudnak ajánlani vmi jó kis helyet, vagy tanfolyamot...

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


a tanfolyam az jó ötlet....... :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Szerintem jól döntöttetek Gabóó. Én irodai munkát végzek, napi nyolc és fél, kilenc órát dolgozom túlóra nélkül és most hogy babás vagyok, azt vettem észre hogy nagyon nehezen viselem az ülést. Egyszerűen fáj a méhem. Ezért gondolom azt hogy táppénz lesz belőle. Szerintem kiszámíthatatlan, hogy mi fog tetszeni és nem tetszeni a szervezetednek terhesen. Hiába mondják, hogy az irodai üllő munka nem veszélyes a kismamának, ha egyszerűen nagyon kényelmetlenül érzem magam.

KépKép
csige-bige
 
 


azért a sok ülés se jó egy kismaminak.....
jobb is ha otthon leszel csige......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!
De voltam a munkaügyin,de semmi.Meg ráadásul elnéztem a dátumot,hogy mikor kellett volna vissza mennem és így meg is szüntették.De én most mindenféle képpen dolgozni akarok valahol.Már arra is gondoltam,hogy elmegyek egy mekibe.Csak ott meg a szagok.Szerintem holnap bemegyek a Matchba(macsba) nem tudom hogy írják.Mert a neten hírdetnek állást.Majd meglátom.
Amúgy babó ügyben ki hogy áll?Már iszom a cickafark teát,de egy kicst keserű.A palástfű finomabb :roll:
Vendég
 


Csináltam most délután még egy tesztet, mert mult héten annyira veszettül fájt a hasam. Íme az eredmény
Kép
azt hiszem ez elég meggyőző :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Gabóó
Szerintem jól döntöttete :) Remélem találsz ennél jobbat. Én éppen ma beszéltem a kolléganőmmel. Ő is volt mostanság állásinterjún. Tőle meg azt kérdezték meg, hogy az elkövetkező 5 évben terveznek-e gyerket. Hülye bunkó, aki ilyet kérdez. Mondtam is neki, hogy a helyébe szemrebbenés nélkül akkorát hazudtam volna, hogy leszakadt volna a plafon!

Nyanya
Örülök, hogy kaptál korábbi időpontot :) Hajrá! Drukkolok, hogy időben meg legyen a lelet.

CSige
Helyes :) Kíváncsi leszek :) Tessék csak a babóra koncentrálni :)

Álmokról annyit, hogy én is álmodtam már olyat, hogy pozit teszteltem..., de aztán felébredtem :( és sajna a teszt is nega lett pár nap múlva.
De olyan is volt, hogy itthon voltunk, itt volt az egész család én pont a lányommal pöröltem, míg az öccsét tartottam a kezemben.
Annyira jó lenne már, ha ezek az álmok bejönnének :)

A görbém miatt ma reggel egy kicsit elkeseredtem. Sajna esik :( (neeeeem akarooooom :()

Kép

Kép

Kép
princzike
 
 


Csige
Gyönyörűséges a teszt :) Ilyet szeretnék én is :)

Kép

Kép
princzike
 
 


princzike lehet még attól baba........drukkolok nagyon neked......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Köszi Nita :)

Kép

Kép
princzike
 
 


:D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Csige tetszik a teszted :lol: Mindannyiunknak kéne egy ilyen :roll:

Princzike a görbéd nem túl bíztató, bár ettől még bármi lehet :wink:
Hogy lehet ilyen paraszt kérdést feltenni?? :shock: Általában 3 évet szoktak kérdezni. Én ilyen helyre el sem mennék dolgozni. Egy ilyen főnökbe szerintetek mennyi empatikus képesség szorult??

Gabóó szerintem is jó döntést hoztatok :lol: Majd lesz valami. Ilyet bármikor találsz. Illetve inkább úgy mondom, hogy ettől csak jobb lehet.

Kép
Kép
nyanya77
 
 


merre van ma mindenki?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Princzike még ne add fel. Én ugyan nem igazán értem a görbékhez, de soha nem lehet tudni. A természet csodákra képes :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


ez nagyon igaz..... :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Csige: holnap doki!Remélem sok sok szépet láttok majd! :D

Princzike,Nyanya: köszi a bíztatást! :D

Nincs kedvem inni a cickafark teát,nam ízlik! :?
Bezzeg a palástfű :) az fincsi volt!Nem csináltam ma az avivát,nem volt kedvem.Egész nap csak voltam.Olyan lustálkodós napom volt :roll:
Vendég
 


Csige! WOW, ez aztán a teszt a javából!

Gabóó! Mi próbálkozunk-próbálkozunk, de nem akar összejönni. Bár most nem tudom mi lesz, m sokat vitatkozunk és így nekem semmi kedvem szexelni. Mostanában kellene h legyen pém. Így azt hiszem ez a hónap is kilőve. Végül lehet h nem is lesz ebből kistesó...

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


pruci :( :( :( :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Szép napocskát kívánok Mindenkinek!

Prucikám!
Van még a tegnapi finom kávédból? Az most nagyon jól jönne. Picit fáj a fejem. Azt hiszem jön a meleg. Na meg remélem a mensim. A tesztem csont negatív, de egy percet sem keseredtem el. Hajrá következő hónap!!! :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Elröppenek egyet Avivázni, hogy mihamarabb megjöjjön a mensim. Ebben a hónapban nem tornáztam, nem is jött meg rendes időre. Úgyhogy vége a lustaságnak. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


bikfy ettől a tornától megjön időre a menzid?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Pruci ne keseregj.Mi is szoktunk vitatkozni,meg szerintem mindenki.Tudod Ő is biztos feszült azért,mert nem jön össze a baba.Amit tudsz hagyd rá :wink: .A férfiakat úgy kell irányíttani,hogy észre se vegyék. 8) Meg ne csak a baba miatt szexeljetek,mert az megrontja a kapcsolatot.
Hajrá,hajrá,fel a fejjel! :D :wink:
Vendég
 


pruci gabóó nagyon jól mondja...hagyd rá........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Persze, ráhagyom, csak hát anyós-nézeteltérések vannak, m sokmindent nem tudok szó nélkül hagyni, őt meg nem zavarja... Neki amúgy tök mindegy h lesz-e még egy baba vagy sem.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Pruci!anyós téma nállunk is ismerős :lol:
Na mi pápáról költöztünk fel pestre,de még ez is közel van,főleg úgy hogy pár éven belü utánnunk akarnak jönni.Nállam ez úgy van hogy órákig mondom a magamét és addig nem hagyom abba amíg meg nem beszéli az annyával a dolgokat!Még az iwiw-enis állandóan ellenőrizve vagyunk.Unokatesóm kisfiávan vagyok az eggyik képen amit felraktam és még aznap este jött az email,hogy nem e gratuláltak még a babához?De olyan cinikussan,ha ott vagyok mellette nagyon csúnyán beolvasok neki...Szóval mi is nagyon jóba vagyunk... :oops: :roll: :lol:
Vendég
 


látom sokan "jóba" vagyunk az anyósokkal...... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Na ez az a téma, amiről ne is nyissunk vitát! :twisted:

KépKépKép
bikfy
 
 


Nitám!

Ja, az Avivától hajszál pontos ciklusom lett, teljesen fájdalommentes. És csoda vagy nem, abban a hónapban volt csak peteérésem, amikor tornáztam. Még a Closty-val sem sikerült ezt elérni. Most újra tornázom. És tudom, hogy segíteni fog. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy, NIta
ez tényleg így van, hogy az AVIVA tornával szabályozni tudod a ciklusodat :) Szerintem tök jó. Bár én most csont lusta vagyok tornázni. Mindig elhatározom, de aztán vagy olyan időben érek haza, vagy hulla vagyok :( Tudom ez nem jó, de majd a következő ciklusban ígérem erőt veszek magamon :)

Reményekedek a hőm miatt. Dobok egy görbét.. erre varjatok gombot :shock:
Kép
tiszta dilis a görbém :?

Holnap este kell visszamennek a dokinénihez, hogy játbeszéljük a leletemet. Egy kicsit félek, mert mostanában nagyon rosszul voltam a gyógyszertől. Most vagy vált egy másikra, vagy csökkenteni fogja az adagomat... hát nem tudom mi lenne a legjobb. Azért az bíztató volt, hogy ennyi lement és már volt spontán hónapom is. Igaz egy szál tüszőcském volt, de már az is haladás....
Drukkoljatok nekem nagyon holnapra !

Kép

Kép
princzike
 
 


Pruci
Te meg ne add fel! Mi mind melletted állunk! :) Lesz ott kistesó tuti :)

Kép

Kép
princzike
 
 


princzike drukk holnapra!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Princzike:drukk holnapra! :D
Csige:doki? :roll:
Vendég
 


tényleg már végzett a dokinál....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


CSige
GYere!! Már nagyon várunk a hírekkel! Ne kínozz továb minket kérlek!.. Naaa....

Kép

Kép
princzike
 
 


Nita, Gabóó
Köszönöm a drukkokat :lol: Bezsebeltem őket. Jól fognak jönni honap...

Kép

Kép
princzike
 
 


:wink: :wink: :wink: :wink:
csige gyere már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Megjártam a dokit. Egy baba van, szép petezsákot látott és benne egy kis szikhólyag. Azt mondta, hogy a korának megfelelő. A nyálkahártya szép vastag, szóval bízunk benne, hogy szépen megtapadt. Szedem tovább a vitaminokat és utrótzok tovább, két hét mulva pedig megyek vissza a dokihoz. Remélem akkor már lát szívverést. Ja és holnap még szabin vagyok és péntektől táppénz, ő is azt tanácsolta, én pedig megfogadom. Holnap írok egy emailt a főnökömnek, hogy mi a helyzet és hogy sajnálom, de a baba a legfontosabb. Azt szeretném hogy nyoma legyen, hogy bejelentettem a terhességemet. A doki is azt mondta, hogy nem rúghatnak ki kismamaként.
Teszek fel képet nektek.
Kép

KépKép
csige-bige
 
 


csige akkor már tuti lesz szívverése a babónak :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Köszi lányok a bíztatást, aranyosak vagytok! Majd kialakul...

Csige! Jaj de gyönyörű képet hoztál! legközelebb meg majd ott dobog a kis szivecskéje is! Jól teszed h "nyomot hagysz" a táppénz okáról!

Princzike! Drukk holnapra!

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


gabóó! én pesti vagyok, a férjem vidéki. Most a gyerek miatt 200km-re lakunk Pesttől, nem anyósékkal, de túl közel hozzájuk. Engem mondjuk így nem ellenőriznek, de uszítják ellenem rendesen. Régen tök aranyosak voltak, nagyon szerettem őket, jó volt náluk lenni..., aztán terhes lettem és minden megváltozott. Így kezdődött, aztán jött a többi. Zoli szerint üldözési mániám van és beképzelem magamnak a dolgokat...

Teri

KépKépKép
pruci
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?