Új privát üzeneted érkezett!

Hunci, addig szurkolok és álmodok (borzalmasan alszom mostanában)! :)

Kép


Kép
fcicus
 
 


Sziasztok!

Snoopy! Megkaptam a priviket, mégsem kell a kendő. Nem nekem kellett volna, hanem egy barátnőmnek, de azóta vett egyet. Bocsi, nem tudtam :oops:

Kistesó project. Majd legközelebb. Tegnap megjött. No de sebaj.

Cicus!
Tényleg jó, hogy lefogytál!
A kistesó kérdést szerintem rosszul látod. Régóta olvaslak titeket, És nekem nem úgy jött le a dolog, hogy ha Nikinek meg Annának meg neked kistesó születik, akkor mindenki rögtön akar. Persze lehet akarni, de álmodozni is lehet róla. Amúgy ha most terhes vagy, vagy leszel, akkor lesz 2 év a gyerekek között nem? Én szerintem mindenki tisztában van a gyereknevelés nehézségeivel, mindenki maga dönti el (fiatalon vagy idősebben) hogy mit bír.
Elég szomorú, hogy senki nem vette észre a buszon hogy rosszul vagy! Az apukám is rosszul lett régebben, és kikerülték meg azt mondták rá, hogy alkoholista és biztosan részeg. Egy 40 éves öltönyös ember összeesett a buszmegállóban, és még jó hogy nem rugtak bele... Aztán éppen egy kisebb szívrohamot kapott akkor... :cry: :evil: Szomorú dolgok ezek... Mindeki olyan nemtörődöm lett. De apum szerencsére már nem beteg.
Én a Tündére szavazok!


Anna!
Sajnálom, hogy rosszul vagy a hormonoktól! Én a terhesvitamin miatt hánytam. Amíg rá nem jöttem, hogy éhgyomorra nem kéne bevenni...

kingii!

Köszi a dicséretet!

Nyafi!

Konkrét gond nincs, csak ami szépen lassan összegyűlik. Azt hiszem Betty az, aki legjobban megérti milyen rossz a gyerek nélkül. Sokan irigykednek (anyukák) hogy visszajöttem dolgozni, mert hogy milyen nehéz a gyerekkel egész nap otthon lenni, és ők is szívesen visszamennének már. De ha visszamegy dolgozni első este még nem, de második este és utána szépen lassan a kismanó olyan nagyon elkezd hiányozni, hogy szinte lelkiismeretfurdalásod van. Tudom, hogy hülyén hangzik. Mondjuk azóta sokkal anyásabb. Ha hazaérek, már jön is puszilgat, és le se száll rólam! Olyan édes, meg kell zabálni.
Próbálj meg nem tudomást venni róla amikor hisztizik. És ne is nevess rajta, mert akkor azt hiszi, hogy jó amit csinál (hiszti)



Anyós.
Bocsi, hogy felhozom ezt a témát, de muszáj kiírnom magamból.
Párom megkérte anyósomat, hogy vigyázzon Karcsira egy kicsit. (Ide tartozik: a sógornőméknek is van egy fiuk, 7 hónappal idősebb a mi fiunknál, és ők is ott laknak :evil: jó nagy ház, de ennyi gonosz embernek kicsi, és a másik kisfiút az anyósomék nevelik, mert a sogórnőm és a párja nem sokat foglalkozik a gyerekkel) Szóval, anyósnál bent van mindkét unoka. Az idősebbiket anyós felkapja, és kisétál vele a konyhába, nem lehetett tőlük elférni. Én nyugodtan készülődök. 3 perc múlva kimegyek a konyhába, anyós és após a konyhában, a másik gyerek anyos kezében. Szaladok az előszobába (van ott lépcső, és fel tudnak rá mászni...) de a gyerek szerncsére nincs a lépcsőn. HOL A GYEREK? Hát anyósék szobájában eszi após cigaretta csikkjeit a hamutálból. :evil: :evil: :evil:
Ekkor még nem szóltam semmit, felkaptam a gyereket és bementünk a szobába. De ki akart menni játszni. Szóltam apjának, hogy figyeljen rá. Az idősebbik gyerek elkezdte lökdösni Karcsit, és rászólt a párom, hogy " Ne lökdösd a Karcsit mert elesik!" és elvette a kezét a hátáról. Erre anyós rászólt a páromra, hogy ne bántsa a gyerek, akkor inkább kimegy vele a konyából.
Hát nem tette zsebre anyós amit kapott a páromtól.
Megkértük hogy figyeljen rá, és nem tette... :cry:
És nem ez volt az első. Igazából lexikon vastagságú könyvet tudnék írni a dolgaikból. Rettenetesen rosszul esik.
Bocsi tényleg, hogy ezzel traktállak titeket... :oops:


Most ennyit mert lejárt az ebédidő!

Erika
erisunny
 
 


Sziasztok lányok!!!

Még 2in1!! :) Remélem még 1 hétig így is marad!!! Már nagyon feszül a pocakom....és már megjelent 2 csíkocska...remélem több nem lesz!!!
Bocsi....de nagyon pörögnek nálunk az események alig van időm :( Csak nagyjából olvastam vissza....bocsi ha valakinek nem reagálok nézzétek el nekem..... :oops:

Nyafi, Réka teljesen vegyes mikor hogy alszik napközben van amikor egyet van amikor kettőt....sokmindentől függ...pl.mikor ébred reggel stb.De én hozzá igazodom....ha látom rajta hogy álmos.....megkérdezem hogy menjünk-e csucsukálni és tök jó mert szól ha igen és szól ha nem!Tegnap pl. egyszer aludt....ma pedig 2-szer!Bár én jobban örülök a kettőnek :oops:

Cicus örülök hogy újra írsz :) 4D-re egyáltalán nem volt időnk elmenni...sajna apa rengeteget dolgozik és itt az építkezés is....de most valahogy megmondom őszintén én sem voltam rákattanva :oops: Fogadott orvosom van igen!És amiket írok számokat az a méhszáj állapotát tükrözi....ami annyit jelent hogy már nyitva van 1 újjnyira és a belső is fel van puhulva ami már ilyenkor nem vészes ...remélem könnyeben tágulok majd!
És természetes szülésnek indulunk és majd meglátjuk hogy alakul....de van esély....és ez bíztató!!!Nagyon szeretnék természetes úton szülni!!!!És ezt szuggerálom magamba!!!!
A vizesedés még nem ért utol hála az égnek!
Rékuci egyébként szerintem simán érti hogy ki van anya pocakjában ...sokat is beszélek neki róla...és mindig mutogatja a pocakot és mondja hogy Konééé....nagyon édes tudja hogy hol fog aludni....már megcsináltuk a szobáját mármint Kornélnak!Nagyon kis okoska!Sőtt már azt is beadagoltam neki hogy anya majd Kornéllal alszik...apa pedig vele....és ha kérdezem simán mondja ezeket....azért kíváncsi leszek mi lesz a reakció....de szerintem ő egy nagyon okos, értelmes és nyugodt természet mint az apukájaaa....szóval szerintem olyan óriási problémák nem lesznek....legalábbis bízom benne!

Képek nagyon jóóóókk!Amin most leginkább megakadt a szemem hogy Nyafi....Gigi nagyon hasonlít rád....főleg amikor az ajtóban visszafodul és vigyorog....teljesen olyan a szeme mint neked!De lehet hogy csak az én szemem nem lát jól :lol:

Na búcsúzom....mert ma megyünk megrendelni a konyhabútort...és még vásárolni is beugrunk ide-oda!!!

Puszi nektek!!!
Niki
Vendég
 

 
 

Sziasztok,

Erika, semmi baj!
anyós :evil:

Niki, akkor drukkolok, h kihúzz még legalább 1 hetet.
irigykedem, h Réka mennyire értelmes. Kolos is fejlődik, napról napra de a szókincse semmit. mondjuk a fiúk -azt mondják- később kezdenek el beszélni.
snooopy
 
 


Sziasztok!

Niki
Drukk, hogy még néhány napig bent legyen Kornél és remélem természetes szülés lesz...
...na és persze gyors :wink:

Szépek a kicsik (Abigél, Kolos)!

Erika
Az Anyósod :twisted:
Az enyém "csak" azzal "akaszt ki" , ha Levinek azt mondja (állítólag véletlenül), hogy
Szofika :evil: (az első unokája - a lánya 4és fél éves nagylánya)
...hogy lehet összetéveszteni két gyereket :roll: :shock:

Gyors gyógyulást a betegeknek!

Cicus
Nehéz a két név között választani...
Talán a Tünde...

Tegnap is (ma is ) szánkóztunk, Levi délben 4 órát aludt :lol:

Csüt-ön megyünk pár napra (nekem) haza - a másik nagyiékhoz... :P

A hiszti
Én is ráhagyom, mosolygok rajta vagy elterelem a figyelmét.
Nekem van könyvem a hisztiről - kézikönyv szülőknek - de időm nincs elolvasni :? na és persze
lent van a pincében egy dobozban :roll:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Az az igazság, hogy Gigi úgy hisztizik, hogy földhöz veri magát és veri a lábát a földhöz. Ilyenkor próbálok nem törődni vele, abba is hagyja. Nem ezzel van a baj, hanem amikor valami nem úgy van ahogy akarja, nekiáll nyávogni vinnyogni sikítani és azzal nem tudok mit kezdeni.
Kia én a mai napig hívom úgy a lányom néha, ahogy a hugomat hívják…
Niki köszi, igen mostanában inkább rám hasonlít. Hol vesztek konyhabútort? Milyet?
Eri sajnálom anyósod! Mit melózol most? Hány órát vagy külön tőle?

kia az a címe, hogy kézikönyv szülőknek?

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!

niki!
Kitartás!!!! A második gyerek hamarabb és könnyebben kijön!! Nekem is a Karcsi az első, csak amikor szültem, egy másik anyuka is ott volt, és neki a 2. babája jött, és 2 órával később indították neki, és másfél órával előbb meglett a babája. Irigykedtem... :oops: :) A dokim is azt mondta,hogy ha nem első gyerek lenne, már megszületett volna. De valamikor az elsőt is meg kell szülni... :)

Nyafi!
Az én fiam is szokta ezt csinálni, elkezd vinnyogni, meg sikítozni. Ilyenkor vissza szoktam neki vinnyogni és sikítozni, és mondom neki, hogy ezt én is tudom. Két-három együtt sikítás és megunja... Nálunk ez bevált.. :)
Reggel 8-tól délután 4-5-ig dolgozom, de aztán engem sem lehet levakarni a Karcsiról... :lol:

KÉPZELJÉTEK!!!!
Tegnap este letettem aludni Karcsit, és el is aludt. Kimentem zuhanyozni. Apja kopog az ajtón, hogy én vettem e ki a gyereket a kiságyból... :shock: :shock:
Mert hallotta hogy sír, és bement, de majdnem fellökte az ajtóval. A fiam tegnap este kimászott a kiságyából. Nem jöttünk rá, hogy hogyan. Néztük ám, hogy nem e ütötte meg magát, de sehol egy pukli, vagy kék folt... :shock: Rejtély :lol:
Én is kimásztam kiskoromban, de én a lábujjaimmal kapaszkodtam. De a pizsamája rugdalozó, nem tudott úgy kimászni. Hívtuk is anyumékat, elújságoltuk nekik...!!! :lol:

Az az igazság, hogy én is csak sajnálni tudom az anyósomat... De erről ennyit...

Betty!
Te mit dolgozol? Mennyit tudsz a kis Pankával lenni?
Biztos nehéz nektek is. Olyan messze...

Kia!
Jesszus... Ez sem semmi. Összekeverni a 2 gyereket. Főleg, hogy a másik lány...

Sziasztok!

Erika
erisunny
 
 


Egy pár kép...

Kép Lebukott

Kép Sapkában (kezében egy csillagkulcs) Kép Így szokott aludni

Kép Séta

Kép Hózentróger

Kép Földhözvágós hisztizés
erisunny
 
 


Ahogy visszaolvasom a véleményeiteket én lehet,hogy egyedi állásponton vagyok :( Én teljesen kereknek és nagyon boldognak érzem magam a kis családommal 3masban. Most úgy érzem nem is lesz 2.gyermekem. Most is nap mint nap több óra is van, amit a Lorinnal kellene töltenem, de muszály 1-2 dolgot megcsinálnom,főzés,hajmosás.... Épp ezért én még 1x se bíztam másra,csak este,ha programunk volt. Nem akarom másnak a nyakába varrni,mindenkinek meg van a saját élete,persze átjönni vendégségbe bármelyik nagymama jöhet. Az első heteket is egyedül csináltam és örülök,hogy nem kérek szívességet és így nem is szúrom le egyik nagyit se,hogy mit hogyan csinál. Szerintem ilyen kicsi korban nagy szüksége van arra hogy az anyja mellett legyen,én még most is úgy érzem,hogy szinte 1 test vagyunk. Ennyire nem vagyok dilis,amilyennek az előző mondat hangzott, de mégis, amikor a mellkasomra fektetem szabályosan érzem :))
Nem szeretném mellőzni a kislányomat a másik miatt, és az egyik gyerek mindig mást akar... szóval én pihentetem a kistesó témát.
Csodállak titeket,hogy máris felvállaltok egy újabb terhességet egy ilyen kis örökmozgó mellett, tényleg minden elismerésem a terhes kismamáknak !!!

Gigi jobban van már ?

Én is teszek fel pár képet,ezek ma készültek a Hármashatár-hegyen. Minden nap ide járunk, Lor imádja a havat.


Kép


Kép
Vendég
 


Kép


Kép
Vendég
 


Terhes vagyok.. :)

dhbetty
 
 


Micsoda kis angyalka!!!

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok,

Betty, micsoda hírekre jövök! ez szuper! :lol:

Lorin csuda édes kiscsaj. de ügyesen csinált angyalkát a hóban.

Karcsi nagyon komolyan tud hisztizni. mintha Kolost látnám.
és ahogy alszik... tündériek alvás közben nem?? :lol:
snooopy
 
 


Sziasztok!!!

Nálunk ilyen óriás hisztik még egyenlőre nincsenek....bár én már tudaosan neveltem a lyányom :lol: Az apukájának nyomja a hisztit rendesen de nekem valahogy nem...mert tudja hogy nem ér el vele semmit!Persze néha bepróbálkozik.....de rászólok szépen hogy ezzel nem érsz el semmit kislányom....és megkérdezem hogy mit szeretne....ha nem mondd semmit akkor elkezdem kérdezgetni hogy éhes vagy?szomjas....ezt a játékot vegyem le stb. és ez ált. használ!
Nyafi ilyen konyhabútorunk lesz:
http://www.ballabutor.hu/files/laprasze ... 00x512.jpg

Csak sötétebb színben...és...persze más lesz az elrendezése....Amúgy oltári mákunk van mert márc.16-tól lesz a Ballánál egy tök jó akció 25 %-os engedmény....így 100E-rel olcsóbban jutunk hozzá :)

Húúú Erísunny még nem is reagáltam anyósodra....nagyon gááázzz!!!Ez a cigicsikk evés....áááááá.....nekem elborult volna az agyam és bizti nagyon leordítottam volna a fejét!!!Hála az égnek nekem nagyon jó anyósom van....bár eleinte amikor Réka megszületett akkor engem elkapott a "baby blues" és akkor kicsit rosszul esett hogy én hulla fáradt vagyok szoptatok ezerrel hogy legyen tejcsi ők meg eljöttek meglátogatni alig hogy hazajöttünk a kórházból és míg én küszködtem odabennt a szobában ők a másikban röhögcséltek meg kajáltak.....de ez annak is betutdható hogy én akkor sokkal érzékenyebb voltam a kelleténél....amúgy tényleg nagyon rendes és segítőkész....egy szavam sem lehet!!!

Nagyon édes Lorin!!!

Húúúúú Betty csak most olvasom :shock: GRATULA!!!!! :) Húúú-haaa nagyon beindultunk Tesó ügyben :lol: Majdnem Annával egyidős terhesek vagytok!!!Akartátok is vagy csak besikerült....de mintha arra emlékeznék hogy még várni szerettetek volna a kistesóval ugye?
Na megyek mert a csajom nem hagy békén....csoda hogy eddig elvolt!

Puszi!
Niki
Vendég
 


Betty :lol: :lol: :lol:

Kobuki, Lorin baba édes, kis angyalka. A véleményeddel nem csak te vagy egyedül, csak mi nem elvetettük a tesó ötletet csak hanyagoljuk , elnapoljuk néhány évre.
Vendég
 


Húha micsoda hír BETTY GRATULA!
Férjed mit szólt hozzá, terveztétek? Lehet hogy tényleg majdnem egy idős terhesek lehetünk! :D :D :D

Cicus jó volt olvasni téged, tudom hogy nem akartál megbántani kicsit túlreagáltam, mindenki másképp gondolkodik erről,de ez így van jól. Látom azért a kis korkülönbségnek te is örülsz! Hidd el menni fog. :D :D Mikor mész UH-ra? Én pont azt látom hogy Levinek nagyon jól fog jönni a kistesó, mert nagyon el van kényeztetve, és talán még most időben meg lehet fogni. Pont bölcsit keresek, és találtam is egy tök szupit, heti 2-3-szor menne, 8 tól 11:30-ig. Nagyon kell neki a társaság, itthon nem lehet vele lenni minden nap muszály ide oda mennünk, imádja a barátokat huncutkodik velük, nagyon mozgékony baba, remélem jót fog tenni neki a kis társasági élet. Ha meg nem akkor várunk vele még egy kicsit.

Lorin, Karcsi nagyon szép babók! Lorin nagyon édes cuki a hóban.

Niki ezt én is észre vettem már hogy nálam alig alig hisztizik Levi de apjánál, meg maminál többet megenged. Biztos azért mert mi jobban tudjuk kezelni a hisztiket, mivel egész nap velük vagyunk. Olyan jól csináltad azt hogy Kornél babát így várja a kis Réka. Mondjuk gondolom a lányokkal könnyebb mivel bennünk amúgy is megvan a babázás utáni vágy. Kíváncsi leszek Levire. Egy helyen olvastam hogy nem szabad kérdésként feltenni ( pl: Ezt majd oda adod a kistesónak?) hanem kijelentve kell mondani hogy Ezzel majd együtt fogunk játszani a kistesóval. És milyen igaz!

Na megyek mert Levi itt legyeskedik hogy játszunk egyet.
Ja holnap este megyünk UH-ra kíváncsi vagyok már nagyon!
Szép napot Mindenkinek!
Kép
Kép
boganna07
 
 


Megbeszéltük, hogy nem védekezünk. De elég hamar összejött... 8)
Nem lesz könnyű, de nekem most sem az. :)
Igen, október vége, november eleje elvileg. Majd megmondja a doki, de azzal még várhatok úgyis.

dhbetty
 
 


Betty Óriási Gratula! :D :D


Lorin nagyon édes a hóban!Karcsika a sapiban! :D

Kép
aniko...
 
 


Elaludt..
Szóval az úgy volt, hogy.. :wink:
Már mikor megismerkedtünk azon az állásponton voltunk mind a ketten, hogy a testvérek között 2 év korkülönbség pont jó.
Ezért aztán tettük a dolgunkat decemberig, amíg Panka 1 éves nem lett, majd megbeszéltük, hogy oké, akkor innentől kezdve nem védekezünk, lesz ahogy lesz és akkor kb 2 év lesz majd a korkülönbség.
Hát mostanra össze is jött.
Nem volt téma, semmi görcs, csak rábíztuk magunkat a jószerencsére.
Niki szerintem én soha nem foglaltam állást ez ügyben, nem is akartam, úgy gondoltam nem beszélek arról ami még nincs, ha pedig terhes leszek úgysem bírom ki, hogy ne mondjam el. Így hát hallgattam.. 8) :wink: :oops:
Dolgozunk keményen, igen, de ez saját vállalkozás (Erinek mondom, hogy vegytisztító-patyolat-), így mi döntjük el, hogy mennyit és, h mikor dolgozom. Az, h mostanában ennyit, az csak azt jelenti, hogy ezzel jelentősen spóroltunk a bérköltségen, merthát a válság itt is érzékelhető...és igen, egyszer volt is szó erről, hogy lehet hanyagolni kellene a babatémát, mert szar a helyzet az egész világon, de ezt fél óra múlva el is felejtettük, mert a helyzet lehet mindig szar lesz és könnyű soha nem lesz, na és akkor Pannának ne legyen testvére..?
és most ott tartunk ahol tartunk és még sok minden történhet, mert olyan picinyke, de élünk tovább hármasban, majd ha a jószerencse nem pártol el, akkor négyesben is. :)

dhbetty
 
 


Betty!

GRATULÁLOK!!! Sok boldogságot! És kevés reggeli rosszullétet.
És Te mit dolgozol ott? Gondolom nem a vegyszerek között vagy... Szerinem könyvelsz. Jól gondolom?
Nehéz helyzet a világon. Ez igaz. De ez ne vegye el senki kedvét a kistesótól. Tegnap beszélgettem apukámmal, és mondtam neki, hogy elképzelésem sincs milyen lehet élni most Pesten. (18 évig ott éltem én is). Hogy ha egy zöldséglevest akarszt csinálni, le kell menni a piacra, vagy a boltba, és nem olcsón megvenni a zöldséget esetleg a húst hozzá. De mi vidéken megtermeljük magunknak, én nem boltba megyek, hanem a spájzba... Tényleg nehéz, de én nem fogok "éhenhalni".


Lorin tényleg kis tündér! Nagyon édesen nevet! Jól áll neki a pirospozsgás arcocska...


Tegnap este megvolt az első alvás a kiságyában. Azt hittem egész éjszaka mászkálni fog rajtunk. De nem! Aludt a szentem. Reggel apja arra ébredt, hogy csikizi a térdét... :lol: Gyorsan felkapta és aludtak még fél órát. Én ebből semmit nem érzékeltem úgy aludtam...

Erika
erisunny
 
 


Sziasztok!

...csak beqqcs...

Nyafi a címe:
A hiszti (kézik. szülőknek)

Betty
:P GRATULÁÁÁLOOOK!!!! :P

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Betty, Gratulaaaaa!! és jól vagy? reggeli rosszullétek ?
Nekem Lorral szerencsére semmi nem volt.

Karcsika ahogy a csokimukálás mögül felnéz:) azok a szemek!!


Niki, hisztinél ez a iszol kicsit melyik játékot vegyem le elterelő hadművelet naggyon jóóó,megjegyzem...nálunk még nem volt hiszti :)
A tv-t van hogy 5x egymás után kikapcsolja vagy a cd lejátszót nyitogatja most már legalább tudja,hogy nem szabad. Eddig elvittem onnan s letettem a szobájába a sarokba,s mondtam büntetésben vagy.Erre most kikapcsolja a tv-t és ezzerrel rohan,szalad a szobájába a bünti helyre:)) annyira cuki ! úgy spurizik befelé !

Én tényleg olyan boldog vagyok Lorinnal és annyira kerek vele a világ !! szerencsére van a szomszédban egy vele egyidős kisfiú a barátnőmnek meg szerencsére kislánya van :) úgyhogy is rosszidőben sincs gyerektársaság nélkül. Mi biztos,hogy nem adjuk be bölcsibe,a férjem nem is engedné...csak anyagilag bírjuk ki így..... de arra gondoltam,hogy majd egy ovistársát is elvállalnám,hazahoznám vele együtt itt lenne a kisbarátja vacsiig...és akkor lenne játszótársa is, bébiszitterként is így voltam gyerekekkel. Elsődleges állásként meg vállalnék egy egyszerű munkát 4-6 órában, annyira nem vágyom vissza az irodába, olyan stresszes volt az életem a mostanihoz képest !!
El se tudtam képzelni,hogy fogom itthon bírni a hajtás nélkül, de aztán belejöttem :))
Mondjuk "A" terv egy saját vállalkozás,jó lenne,ha összejönne...már egész jól halad az ügy,de ez a rengeteg ügyintézés,engedélyek...
Vendég
 


Kobuki, édes lehet Lorin ahogy szalad a sarokba. :)
Kolos dettó ilyen. van, h 10x egymás után ki-be a tv. és sasol engem, h mit szólok hozzá, mondom, h nem szabad és ne merészeld kikapcsolni... semmi reakcíó. megnyomja a gombot és mosolyog.
én is mindig elviszem onnan, és próbálom elterelni a figyelmét.

Anna, hol van ez a tök jó bölcsi? mikortól menne oda? már most vagy majd ha meglesz a kistesó?

Niki, gyönyörű konyhátok lesz. ti most költöztök? építkeztek? bocsi, biztos említetted de lyukas az agyam. :oops:
snooopy
 
 


Snooopy, olyan mázlim van mert itt van a 10. ker központjába 5 percre kocsival, és anyu munkahelye mellett, így anyut is be tudom vinni dolgozni és ha bármi baj van őt rögtön ott tud lenni míg odaérek. Én szeretném hamarabb elkezdeni, mint hogy meg lenne a kistesó, addig is szokja hogy nem csak körülötte forog a világ.

Kobuki, minden gyerkőc más, és más, mások az igényei lehet hogy Lorinak elég ha veled van, meg szerencse hogy a szomszédban van kis játszópajtás is, nálunk ez sajnos nincs. De én látom Levin hogy mennyire igényli a többi babát, és nagyon mozgékony baba, nagy hassal nem biztos tudok majd utána futkorászni egész nap. Míg most bírom, bár néha elkap a hányinger és ilyenkor nehéz. Ja és nagyon nagy a tanulás iránti igénye amit szerintem tapasztalt bölcsis nénik kellő képen ki tudnak elégíteni, én is tudok egy csomó mondókát, éneket, meg ilyenek, de mégis más amikor a bölcsibe aranyosan kéz a kézben mondókáznak. A ringatót is imádja de csak egyszer van egy héten. Ja még sóbarlang is van az oviba ahol minden nap 15 percet játszanak ami nagyon jót tesz különböző megbetegedésekre. Ha meg nem jön be akkor ennyi egy próbát megér.

Betty jó hamar sikerült összehozni a kistesót, tök jó lesz így ismét több időt fogsz tudni együtt lenni Pankával is.:-)

Kép
Kép
boganna07
 
 


Niki,jó kis konyha !!!
Ilyet lehet kapni az Ikeában is, de gondolom néztétek már, vagy az nem pontosan ugyanez ?
Vendég
 


Sziasztok!

Betty:Gratulálok!!! :D :D :D :D :D

Hunci:mikor kell szorítani érted?

Kobuki:nagyon aranyos kislányod van! :wink:

Erisunny:nagyon sajnálom,hogy Te is ilyen cipőben jársz mint én(Drága Anyóspajtás),ha jól értem együtt éltek.Nincs lehetőség h külön költözzetek?Jó tudom ebben a mai helyzetben...

Hiszti:nálunk is van földhöz verős-ordítozós-visítós-addig sírok míg meg nem sajnáltok hiszti,de én is ugyanúgy mint ti megpróbálom valamivel elterelni a figyelmét vagy csak egyszerűen nem veszek tudomást róla.
Mindegy-így szép az élet :lol:
kingiii
 
 


Betty nagy gratula!!!
Niki már el is küldtem anyósomnak a linket. Kár, hogy nincs Pesten…Na ő viszont detto ilyet akar és még ilyen színben is.
Kobuki van ilyesmi az ikeában, csak 180e-rel drágább…ha ezt a méretet nézed.

köszi Kia! Kép

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!

Kingii!

Hát sajnálom hogy te is ilyen cipőben jársz. De hamarosan költözünk, építkezünk, csak mivel saját erőből, így sokkal lassabb. A párom épületgépész, így mindent mi csináltunk/csinálunk. Most már a járólapozásnál tartunk, utána még egy-két apró dolog és költözhetünk. Remélem 2 hónapon belül. Addig meg csak kihúzzuk valahogy. Még a bejárati ajtót is mi csináltuk, és gyönyörűűűűűűűűű lett!!! :lol:

kobuki!

Tényleg édes lehet ahogy szalad a sarokba! Meg kell zabálni! Sajnos nekem nincs sok választási lehetőségem a munkával kapcsolatban. Vagy visszajövök a céghez dolgozni, ami a végzettségem, vagy elmegyek Siófokra a Tescoba árufeltöltőnek... Nem akarok megbántani senkit, de nem leszek eladó, ha van egy nagyon jó munkahelyem. És azért a mamáéknál van, mert Nagyberényben nincs bölcsi, és 5 évig kéne bejelentett lakcím Siófokra, hogy bölcsibe járhasson...

Anna!
A sóbarlangról már én is hallottam, állítólag nagyon szupi!
Tök jó hogy bölcsiben is van ilyen!


Reggel megkértem a Karcsit, hogy tegye bele a szennyestartóba a bodyját. A drága! Megfogta, odasétált a szennyestartóhoz, rámutatott, mondtam, hogy igen, abba, és beletette! Meg kell zabálni milyen okos!!!
És mindegyik manó nagoyn okos, elképesztő hogy rohan az idő... :shock: Nemrég születtek... :lol:

Úgy döntöttünk párommal, hogy várunk még egy évet a kistesóval. Sajnos a házat már most tovább kell bővíteni, így nem szeretnénk kistesót, zavarnák egymást Karcsival. úgyhogy a kistesó projecthez nem mostanában csatlakozom.

Erika
erisunny
 
 


Sziasztok!

Betti
Engedd meg, hogy én is szívből GRATULÁLJAK nektek! :lol:

Csabinak van egy nagy mániája, ami a szennyeskosárról jutott eszembe. Egyrészt, ő nem berámol, hanem mindent kirámol onnan! :D Főleg az ELŐKÉKET! Most is előkében alszik. Imádja őket. Van vagy 30, de abból 3 tuti a szobában vergődik összevissza, éppen melyiket viszi magával. És ha éhes, felmutatja nekünk, belekötjük a nyakába és már spurizik is a konyhába kifelé. :lol:
De amit ma csinált, az csúcs. Mániákusan mindent beledobált a kádba. :lol: Kezdte a tollaimmal, jöttek a játékai, aztán a szennyesei, amit persze előtte jól szétdobált. :lol:

Hunci
Drukk drukk drukk

Kép


Kép
fcicus
 
 


Kép autószerelős ruha vigyor
Kép vigyor a mama lábánál
Kép
Kép carbonara spaghetti

LÁNYOK!
A fogzás járhat hőemelkedéssel? 37.5-37.8?

Kép


Kép
fcicus
 
 


Cicus, simán! nekünk lázunk is mikor az egyik felső jött. de azóta csak a nyálzás maradt.
de jók a képek. az a vigyor! :lol:
kádba dobálás nálunk is volt játék, de már nem mindent dob be, és csak akkor ha arra jár. direkt nem megy be a fürdőbe.

Gigi szép nagy szemei... imádom!

Anna, téynleg mázli, h ilyne közel a bölcsi.

Kingii, sajnálom, h nálatok i rossz anyóssal viszony.
snooopy
 
 


Cicus!

Igen, a fogzás járhat hőemelkedéssel, és hasmenéssel még hányással is. De ha 38 fölé megy, akkor már nem biztos, hogy a fogzástól van. Lázat nem okoz, csak hőemelkedést.

A Karcsi is kipakolt először a szennyestartóból, az apja zokniaival rohangált, és fel akarta húzni a lábára. :lol: Meg az apja gatyáit a fejére... :shock: :lol:


Csabi nagyon édesen mosolyog! Igazi kissrác!

Karcsi mániája a kézmosás. Minden étkezés előtt kezetmosunk. vettünk neki kissámlit, hogy felérje a mosdót. És mindig mondom neki, hogy megyünk enni, gyere kezet mosni! Hamarabb ottvan mint én! :lol: Kép Lemértük, akkor volt 11,5 kiló
erisunny
 
 


Giginek mekkora csodszép szemei vannak !!


Karcsi a mosolyával hódítani fog !

Anna ! Jó kis bölcsit találtál !!! Sóbarlang ???!!! Nem semmi...
és most évközben is beadhatod oda ? és mi a rend a bölcsiben ? mikor alszanak ? milyen a napirend? meddig lehet ott a gyerek ? ez állami bölcsi ? hány dada van hány gyerekre ? Írj egy kicsit a bölcsik világáról,nagyon kíváncsi vagyok.
Vendég
 


Niki!

Most néztem csak meg a konyhabútort. Mivel mi is most fogunk költözni, elég "érzékeny" vagyok a konyha- és fürdőszoba bútorra. És ez GYÖNYÖRŰ!!!!!!
Mit nem adnék egy ilyen konyhabútorért.

De a miénk szebb lesz :lol: Azt is mi fogjuk csinálni... :shock: :lol:
erisunny
 
 


Sziasztok!

Most, hogy délután is szunyókáltunk (délelőtt csak egy órácskát aludt), 38.3-mal kelt fel. Reggel adtam neki egy Nurofent, most megint kapott egy 5ml-t.
Nem értem a dolgot, mert ugye ha Csabi beteg lesz, a receptoraim mindig 1-2 nappal korábban megérzik, mikor még semmi sincs. Most meg nem érzem úgy, hogy baj lenne, mégis lázas. Alvás előtt még rohangált a lakásban, rámoltunk, anyumék is itt voltak, evett is rendesen, szóval nem értem. Abban sem vagyok ám biztos, hogy ezek a fogak, mert Petinek meg tegnap este már fájt a torka és bizony ma ramatyul volt a hangján hallottam. De Csabinak nem folyik az orra, nem köhög, látszatra semmi baja....
Most ilyenkor mivan?

Kép


Kép
fcicus
 
 


Sziasztok!!!

Snooopy igen most építkezünk és remélem májusban már költözhetünk is :D
Köszi a konyhadícséreteket :)

Cicc, lehet hogy elkaphatta az apukájától...nem mindig jár a betegség étvágytalansággal, levertséggel.....elképzelhető hogy később jön ez a tünet. Amúgy én is mindig megéreztem eddig ha Réka beteg volt simán előtte 2-3 nappal :)

Csajok el kell hogy mondjam....holnap töltöm a 38. hetet....jipppiiijéééééé :lol: ÉÉÉÉÉÉÉsssss Rékával ma ment el a magzatvizem kb.23.30 körül :shock: De most nem fog.....érzem......!!!!Most tovább maradunk együtt Kornéllal :)

Na megyek mert fürcsi van!!!

Puszi
Niki
Vendég
 


Cicus, akkor a legvalószínűbb,hogy elkapott vmit :( egyetek sok c-vitamint. Mi olyan Cebion cseppet szedünk télen, ami egyben multivitamin készítmény is, most esetleg megnövelhetnéd az adagot,hogy gyorsan kilábaljon.
Lorin ,ha jön a foga mindig intezívebben rág,bármit talál is és az ökle is olyankor folyamatosan a szájában van.

Niki,ez már nagyon izgi !!! és másmilyen ez a terhesség,mint az előző?

Anna, ha megszületik a kistesó,akkor már nem járhat tovább a bölcsibe a gyerek,ez így van ?
Vendég
 


Sztem simán járhat a gyerek bölcsibe, ha jön a második, csak már járjon oda. Sóbarlangos bölcsi az tuti nem önkormányzatis, hanem fizetős, oda meg akkor adod, amikor akarod, mert mindig van helyük.
Kiderült, hogy miért sír éjjelente keservesen a lányom. Bárányhimlős. Voltunk ma anyukámnál, mert ma itt nem volt fűtés, hát a lányomnak délben, mielőtt leraktam aludni, rendesen tele lett piros pöttyel. Anyum felhívta a szomszédnénit, aki nagyon jó gyerekbőrgyógyász, (szerencse a szerencsétlenségben) és du átjött, hümmögött, mondta, hogy hófehér a bőre, aztán azt is, hogy cuki kis pulykatojás. Naggggyon pöttyös. Kaptunk rá mindenfélét, Gábor este bekente, Gigi meg kissé kiborult a kenegetéstől, meg a zuhanyozástól, (ugyebár ő meg van szokva a fürdéssel) meg attól, hogy nem voltam otthon, mert a 3. gyógyszert hajkurásztam a kerületben. Most alszik.

Kép
nyafi
 
 


Köszi Lányok!

Giginek jobbulást! Szegénykém. De talán jobb ilyenkor átesni ezeken, nem?

Mi is jelentkeztünk bölcsibe, azt mondta a nő, hogy talán jövő (2010) nyár. :evil: :evil: Ezek hülyék..
Már beadtam egy másikba is, várom a válaszukat.

Eri!
Könyvelek is, igen, de azt éjjel (ilyenkor), nappal üzletet csinálok. (beveszek, kiadok, reklamációt hallgatok :x )

Csabi, Lorin, Abigél, Karcsika csudaszépek.
Itt csak csudaszép gyerekek vannak? :D

Niki, olyan sokszor eszmbe jutsz!!! :)
Teszel fel képet kiságyról?

dhbetty
 
 


Sziasztok!

Anna!
Gondolkodtam arról amit múltkor írtál, hogy ha költöztök akkor kap kiságyat a Levi. Szerintem nyugodtan lecserélheted akár most is. Mi is mosst álltunk át kiságyra a rácsosról, és teljesen jól van. Mondjuk a függönyt (most nem jut eszembe a neve, ami a rácsoságyra volt felerősítve) át raktuk, biztos ez is segt neki átállni. Tényleg sok lehet a költözés és az új ágy. A kiságyát is rakjátok ugyanúgy mint a rácsosat, gyakorlatilag ugyanazt látja ha kinyitja a szemét, így nem zavarodik meg annyira.

Szerintem...

Most csak ennyi, mert megyünk járólapozni!

Sziasztok
Erika
erisunny
 
 


Sziasztok!

HÚÚ micsoda hírek :D :D Betty gratula
!!!!!!!!!!

A képek szuperek, Karcsi nagyon helyes, egész hasonlít Bencéhez...mármint a pofija, Gigi és Lorin tiszta csajszis, Csabi autószerelős mosolya csúcs(ez a kedvenc)

Anna a bölcsi engem is érdekel...bár még nem most, de az infó mindig jól jön.

Gigi remélem hamar túl lesz a nehezén.

Mi jól vagyunk, most nincs semmi újság, szépen fejlődünk, okosodunk, és bohóckodunk rendületlenül.

Mindenkinek szép hétvégét!!!

Zs

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 


Sziasztok!

Tegnap este voltunk a dokinál UH-on, és minden ok, látszik a babó is már kemény 4 mm, és pulzált a kis szívecskéje is. Szóval minden happy. A doki még viccesen meg is jegyezte hogy már látja az ő kis copfocskáját is. :wink: :lol:

Jó sok kérdést tetettek fel az ovival kapcsolatban. Eygenlőre még megvárok még egy hónapot és elkezdjük a beszoktatást. Ez a bölcsi állami, helyem meg azért van mert anyum tanárnő a mellette lévő suliban így van egy protekciónk. Szép a bölcsi nagyon 8-an vannak egy csoportba. Még a kérdésekre nem tudok válaszolni de ha megyünk mindent megkérdezek és leírom. Azt tudom hogy vinnem kell egy papírt a nőgyógyászomtól hogy terhes vagyok így fel tudják venni Levikét. Már nagyon kíváncsi vagyok , végül is csak heti 2-3 alkalomról van szó és csak 3 óra/nap. Remélem tetszeni fog neki.

Eri a kiságyat mi is gondoltuk hogy már most lecserélem de anyuméknál lakunk és az emeleten van Levi ahonnan sajna könnyen le tud esni mert a korlát inkább dísz. Nyafi látta ő tudja. Szóval félnék hogy felkel és kimegy az ajtóján és leesik. Majd meglátjuk mert a szobát azért nem merem rázárni. :?

Niki tényleg nagyon szupi a konyha ti milyen színből szeretnétek?
Nem tud valaki hányinger ellen valamit? A gyömbér teát megvettem de szörnyűűűűűűűűűűűűűű!!!

Jó hétvégét Mindenkinek!
Anna, Levi baba, Kistesó
Kép
Kép
boganna07
 
 


Cic majd elfelejtettem, hát ez a kis Csabi manó annyira édes igazi nagyfiú már ő is ahogy azt a spagettit pakolja be zabálni való.
Abigélnek azok a szemek!
Kép
Kép
boganna07
 
 


Hányingeres tipp nekem is jöhet.. :?
Minden reggel az van, de szerencsére csak reggel.
Pankánál egyetlen 1x volt. 8)

dhbetty
 
 


Anna, Betty: nekem magne B6 vált be anno hányinger ellen. igaz nem tüntette el teljesen, de legalább fel bírtam állni az ágyból és bemenni órára. mikor abbahagytam érezhetően rosszabb volt.
snooopy
 
 


Sziasztok!!!

Kobuki, igen teljesen más ez a terhesség mint amilyen Rékával volt...sokkal jobban érzem magam :) Nem parázok annyira stb.

Betty, Anna sajna nem tudok nektek hányinger ellen semmi jóval szolgálni :roll: Én emlékszem Rékának a bébiételeitől voltam nagyon de nagyon rosszul....asszem akkor be is szüntettem és elkezdtem neki főzni....de ez még mai napig is tart....úúúútálom a szagukat és ízüket!!! :evil:

Nyafi, kitartás a bárányhimlőhöz!!!Én anno gondolkoztam rajta hogy beadassam-e Rékának az oltást ....de nem teszem mert jobb ha túlesnek rajta.....az örök életre szóló védettséget jelent nem úgy mint az oltás...sok rosszat hallottam róla!Majd lefotózod Gigi piros pöttyeit...emlékszem mi az öcsém kis pöttyöcskéit is megörökítettük!

Mi még egyben :) Hétfőn megyek uh.-ra azt még mondtam Kornélnak hogy várja meg mert kíváncsi vagyok mizu odabenn.....aztán akár jöhet is ha úgy érzi :) Amúgy jól vagyok.....ma is voltunk a háznál.....vásárolgatni....stb.Rékuci nagyon élvezi :)
Jaaajjj tényleg képzeljétek.....Rékának ugye nagy valószínűséggel bedurrantak a fogai.....de még nem jött ki egy sem.....viszont a keze folyton bennt van a szájában...és kicsit megy a hasa is.....és .....sajna kicsípi a popóját a fosi ha éppen az jön....szegénykének sose volt még ilyen csúnya a popója....úúúúúgy sajnálom!!!Mit kenjek rá szerintetek?Volt valakinek hasonló?

Puszi
Niki
Vendég
 


na mégse bárányhimlő volt, hanem iszonyú durva allergia. Két variáció van, vagy epres joghurt, vagy szilvás gombóc. Mind a kettőt száműzöm egy évre. Már elmúlt, jobban van. Nincs pötty se.Niki sudocrémet nézted már popóra? Hányinger ellen nekem az volt jó, hogy abbahagyta m a gravidát.

Kép
nyafi
 
 


Anna !
jó lehetett hallani a kicsi szívdobogását :)

Niki !
nekünk is a sudocrem segített.az erős hányingereket én megúsztam,ha kicsit émelyegtem,bekaptam egy rágót.

Nyafi !
Épp most akartam kérdezni,hogy lázas-e a Gigi,mert nekem is most jutott eszembe az allergia. a múltkor Lorinnak a túró után is előjöttek pöttyök :(
Vendég
 


Sziasztok,

Kolos extra nyűgös. tegnap este 38,9 volt a láza...úgyhogy nem a fog a bűnös, doki szerint attól nem lenne ilyne magas. nem tudom mitől van. :cry: már tegnap délután úgy kelt, h meleg volt... amúgy más tünet nincs. iszik is, meg eszik de nem túl sokat. remélem semmi komoly.

Anna, én is emlékzsem még mikor kolossal voltunk a 6 hetes uh-n, annyira hihetetlen volt , hogy már dobog a szíve! olyan jó érzés nem?

Nyafi, gondolom megkönnyebbültél, h mégsem bárányhimlő.

Niki, UH után kéretek jelentkezni!! :lol:
én is s sudocremet tudom mondani.
snooopy
 
 


Kolosnak jobbulást!
Tegnap Vivi is lázas volt,kapott kúpot :cry: !Ma eddig még nincs láz,remélem nem is lesz!Kopp-Kopp-Kopp!

Nyafi!Allergia :( De az jó,h már jobban van!

Hányinger ellen nem tudok tippet adni,mert nekem nem vollt!

Anna:Örülök h minden rendben a babóval!

És igen...Niki uh után tessék jelentkezni! :lol:

Kép
aniko...
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?