Új privát üzeneted érkezett!

Harhaj, Reny

Sajnálom. :( Nekünk is nehéz.

Valamit még akartam írni, de elfelejtettem.

Jó éjszakát!

Ja, Annusnak! Ne idegeskedj, örülj neki, nem a testsúlyod alakulása határozza meg a baba nagyságát.
A gond akkor van, ha a baba haskörfogata pl. kisebb, az nem jó, mert esetleg az utalhat arra, hogy nem jó a tápanyagellátása.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Sziasztok ismét! :)

Mozza, tök jó, hogy előkerültél! És milyen kis lendületes hsz-t rittyentettél! :) Nagyon szépek a képeid, mint mindig. :) Nem szeretnél vmi nagyobbat is mutatni??? Aranyos, hogy a karod megnyugtatja babót! :) Azért az a sok keményedés... :roll: Picit pihenj te is!

Petrus! Nagyon helyesek a kiscipők!!!! Akkor pont fordítva laknak benned? Ma mentem a MÁV kórház előtt (egy csomószor szoktam), és gondoltam, hogy akkor te most ott vagy. És felmennék, de nem tudnám, hogy hogyan talállak meg, nem szólíthatok meg vkit, hogy Szpetrust keresem... :)

Anika! Samu már régen jár, de még mindig zoknis... :) Alig van rajta cipő. Csak, amikor kint vagyunk - azért nem fagyasztom le a tappancsát! :)

Anita! A csajok cipője is nagyon tuti! És mostmár kevesebb mint 1 hét!!! Ügyesek vagytok, hogy már ennyit kibírtatok! :)

Nálunk sem túl jó a helyzet anyagilag, de szerencsére mi nem tartozunk banknak, csak szüleimnek... Az is elég kínos, de legalább nem változik naponta a kamat...

Kutyafüle! Én is örülök, hogy minden rendben! :) Pihej le, aludj jól! :)

Jó éjszakát mindenkinek! :)
Vendég
 


Ja, még azt akartam kérdezni, hogy szerintetek a baba jelezhet akkor, ha véletlenül háton alszom és nem tetszik neki?????
Azt vettem észre, hogy néha fordulás közben elalszom háton.... :? :? (minden egyes fordulásnál felébredek, szopipárnát meg fordítom magammal)
Néha akkor eszmélek csak, ha a manó elkezd kalimpálni....elképzelhető, hogy nyomok így valami eret és ettől riad fel a Pici???? :?

Dóri!
Ja, kisregény, mint mindig...paramami kérdései folyt.köv. :)
Raknék nagyobb képet is, de csak ezt a formátumot engedi fel....email size elvileg, a websize-t már elutasítja.... :?
Nade nemsokára már photoshoppal fogom nyomni. 8) (csak győzzem végigtanulmányozni a tutorialját)

Na, jó, megyek, mert babókám beindult :shock: ....jó lesz az éjszakám...

Kép
mozza
 
 

 
 

Sziasztok!

petrus: és ki lenne az ÁEK-ben a dokid, ha őt választanád?
Én holnap megyek dokihoz, Apával felkészültünk egy kórhéázi létes forgatókönyvre is.. bár jó lenne tudni, ha kórház, akkor mennyi időre kell bemennem.. :roll:
Vendég
 


mozza: Fruzsi oldalt nem enged feküdni, csak háton :?
Vendég
 


Jó reggelt !:)

Anita, Nemsokára itt a hétfő! Még soha nem volt ennyi ideig távol tőletek apa? Édesek a cipők!

Petrus, nagyon édesek a kiscipők neked is!! Hát, legyen igazad, és hordjuk túl a babát(kat)! Ha így folytatjuk, nincs kizárva:) Én másfél hónapja vagyok vízszintben, január 9-óta.... és ma 3 hete jöttem ki a kórházból, visszatekintve elrepült ez az idő... még egyszer ennyi idő múlva 33. hét. ...

Mozza, az óránkénti 4 keményedés sem kóros még, neked még kevesebb... (nekem ezt mondták. És azt, hogy akkor irány a kórház, ha 1,1,5 órán át folyamatosan fociladba kemény, úgyhogy szerintem semmi gond!
A tégelyes kakóvajat hol lelted? Szegény férjem több mint fél órán át kereste, de csak ezt találta... milyen termékek között keresse? Az enyém is barna dobozos, és kékkel van ráírva...
Én photoshoppal szoktam lekicsinyíteni a képeket, a fenti menüben az image size-nál tudsz mindent beállítani, és lemneteni. hányszor hányas legyen, és utána milyen méret.

Krém, Márk tényleg szívtipró... azok a szemek! Nekem a kicsit hosszú frizurája is nagyon bekön!

Háton fekvés_ nekem azt mondta a dokim, hogy nem szeretik a babák, ha háton fekszik a mamájuk... szerintem jelez... de a súlytól is függ...

Horkolás:
Petrus, füldugó nem jött be neked horkolás ellen? Én anno csináltattam, mikor a szomszéd a kutyáját szoktatta a kinti alvásra... segített:) Én ha a férjem horkol, nyögök egyet, vagyis dünnyögök, és erre a hangra abbahagyja (egy isőre). aztán ha újra kezdi, és hiába dünnyögök, szólok neki, hogy légyszi ne horkolj, és sokszor erre végleg abbahagyja. Ha így sem, akkor kihúzom az egyik párnát a feje alól, és megkérem, forduljon a másik irányba, oldalt. Ez a legdrasztokusabb, de erre már tényleg abbahagyja...

Kutyafüle, de jó neked, már ilyen nagy a baba! Még bőven van ideje megfordulni! Én ha már közeledik a szülés ideje, azért beszélek majd a jógás oktatóval, akihez ugye most nem tudok eljárni, de ő anno mondta, hogy meg lehet fordítani a babát jógával... ha már ki is bújhatna az enyém, és a feje fent van, elmegyek hozzá...
vanni
 
 


Persze, jelzik, hogy mi tetszik, mi nem. :) De én nem tudom eldönteni, mikor ficánkol jókedvűen, és mikor fejezi ki nemtetszését... :)

Panndi, azért reméljük, hogy nem dugnak kórházba!!! De talán holnap megmondják akkor, mi lesz. :?:

Jó reggelt!
Vendég
 


Sziasztok!

Dóri

Akkor jó. Az utcán én is adok cipőt Aporra. :) De ő még babakocsis. Samu mikor tanult meg járni? Apor érdekes, mert 6 hónapos korától mászik, 7 hónaposan felállt, de a járással nem sietett. Mindegy ő tudja. :)

Mozza
Nem akarok butaságot írni, de én azt gondolom jelezhet a baba, ha nem tetszik neki valami.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Kutyafüle!
Azért ne keseredj el!Átírtalak ápr.25-re!A baba úgyis akkor jön amikor ő akar!!! Jövőhéten én is megint kapok egy méretet!Kíváncs vagyok hány kiló már...Azt hiszem négykézláb kell járkálni és akkor az segít befordulni neki!

Petra!
A cipők nagyon cukik!!!!!Ügyi vagy!Mást nem csinálsz?Volt már takaró,kiscipő...lesz még más is? :lol:

Mozza!
Hát nekem is nagyon érzékeny a frontra...tegnap este is eb volt indulva,a hideg frontnál ezt csinálja :roll: De jól elszórakoztunk apcimmal hogí éppen mit művel odabenn!
Képet én csináltam,kezdem megtanulgatni a dolgokat!
Ja az időpont akkor márc.2?Mert nálam márc.3 volt beírva :lol: De átírtam :lol: :lol:
Én is pont ezt kérdeztem a múltkor...hogy ha fekvéskor elkezd rugdosni az azt jelenti h neki nem jó????
Csini a pocid,váruk a nagyobb képet!

Anika!
Akkor nem aggódom,mert a hasa az mindig jó nagy volt :lol: Majd jövőhéten kiderül...

Horkolás:én megsimogatom és akkor abbahagyja apcim,de nem horkol minden nap...hála az égnek!

annus11
 
 


Anika: hát a fogmosásban is több eszmei irányzat van. Van, akik szerint csak akkor kell elkezdeni a fogmosást, ha már kint van az összes foga és ha már tud köpni, hogy ne nyelje le a fogkrémet. Én anno megkérdeztem a védőnőt is, ő is azt mondta, ráérünk még. Tücinek amúgy egy évesen jöttek ki az alsó metszői, szóval szigorúan véve mégcsak két foga volt. Azt feleslegesnek találtam mosni, pláne fogkrémmel. Néha a kezébe adtam a fogkefét, dugdosta a szájába, utánzott engem, mert nyilván látott már fogat mosni, de nem volt rendszeres. Kb másfél évesen jött ki egyszerre 8 foga, de fokozatosan nőttek, még mindig nincs kint mindegyik teljesen. És hát most érett meg rá, hogy megtanuljon akár köpni is. Igaz, még mindig lenyel egy csomó fogkrémet, ez nem túl jó. De azért az öblítésnél már köp és nem nyel. :P És most törtek a szemfogai, szóval már 16 foga van kint valamennyire. :D

Nekünk jó sz@r éjszakánk volt. :? Tüci folyamatosan forgolódott, meg sírt álmában, nem kapott rendesen levegőt, de mivel nem ébredt fel, felébreszteni nem akartam, inkább aludjon. Én persze fent voltam. Én is elkaptam ezt a nyavalyás vírust, úgyhogy azért sem tudtam aludni, mert az én orrom is totál be volt dugulva. :cry:
Most mennem kell, hív a gyerekem.

Kép
Kép
tinu
 
 


Jó reggelt!

Mozza szép nagy már a pocid!Hanna is jelez,ha neki épp kényelmetlen ahogy fekszem.Olyankor intenzíven addig rugdos míg nem változtatok!Ő is szokott olyat csinálni,ha megijed,hogy csak akkor nyugszik meg ha simogatom.De legjobban az apukája kezét imádja.Ha Sanyi a hasam alá teszi a tenyerét,mikor oldalt fekszem,akkor Hanna odamegy,belefekszik és alszik.Ha meg Sanyi elveszi a kezét,egyből ébred és bejárja a pocit,keresi a melegségeet,amit addig apa keze adott.
NA ez lehet értelmetlen lett. :oops:

Panndi,drukkolok nagyon ,de ha jobb Fruzsinak ha megfigyelik akkor inkább maradj bent.Zsófi kivel lesz???
Itt nem sok hó lett,így elmegyünk anyuék,majd délután jövök.

Vanni:Ennyit még soha nem voltunk távol egymástól.Persze kivétel az mikor Grétike született,akkor is 21 napot voltunk külön.De akkor az más volt,mert mindennap jött a kórházba.

Kitartás a fekvő kismamiknak!

Szép napot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Szép jó reggelt mindenkinek!

Nagyon édesek a képek.
A cipőcskék tündériek :)

Kutyafüle,
nagyon szép kis baba lesz.Ezek szerint a méreteivel nem lesz gond.Akkor pont 2 hónap és kibújik.Csak úgy szalad az idő.

Mozza,
nálunk sem szereti a kicsi ha oldalt fekszek mert folyton húzkodja valamilyét.Olyan mintha ráfeküdnék a lábára vagy nem is tudom.És a párna sem segít, de háton meg az a baj, hogy nem kapok normálisan levegőt tőle mert úgy bújik a kis drága, mintha a nyakamba akarna ugrani.Szóval nehéz összehozni.Apa már rég ki van túrva az ágyból.Szerencsére éjjel dolgozik nappal alszik így nem zavarja hogy párnákhoz bújok helyette

:wink:

Hát mi most fogunk valószínű hitelt felvenni.Bújok minden jogi könyvet meg neten olvasom hogy mi lenne a legjobb megoldás.Meg egy aranyos hitelügyintéző is van aki segít.Őszintén szólva nem akartunk házat venni, de most annyira olcsó az ingatlan hogy ha nem vennénk meg örök életünkre bánnánk.Bár még nem láttuk csak képekről de a 4000 négyzetméteres telek csábító, mert ott aztán még vidámparkot is építhetünk :lol: A párom tavat szeretne, én hatalmas kertet, Picúrka meg játékokat.

KépKép
harhaj
 
 


Anita!
Nálunk is ez van!Apa keze a megnyugtató neki!Tegnap meg is kaptam h nekem is meg kéne tudnom nyugtatni :lol: Na mondom köszi :lol: :lol:

Ja vasárnap meg lettem dícsérve!Ugye az ikeában azét elkltöttünk pár ezer Ft-ot és mondtam h na ezért kell mindennek utánajárni stb,hogy minnél olcsóbban vegyen az ember jó cuccot!És mondta apcim h hát ezért vagyok én h utánajárjak,és h milyen ügyi vagyok :lol:


Harhaj!
Hát mi is gondolkoztunk rajta h kéne venni vmit..ha más nem akkor egy telket....na de majd meglátjuk mit hoz a jövő!

annus11
 
 


Annus,
Nálunk az lenne a hosszútávú terv hogy pár év múlva kiadni a házat, amiből a törlesztés menne és a telken elkezdeni építeni egy új házat.Hát igen tervek vannak, de majd meglátjuk mit hoz a jövő.Az biztos hogy az ingatlan a legjobb befektetés.Most pangás van a piacon de ha rendeződnek a dolgok akkor még sokat fog érni ez a nagy terület.
Nálunk is Apa nyugtatja meg.Nem tudom ez most az apai szigor hatása akar e lenni, de nagyon büszke magára Apa.Mindíg mondogatja"Az én fiam!" :lol:

KépKép
harhaj
 
 


Jóóó reggelt mindenkinek!

Anita,
azt a rendelőt nem ismerem, amit belinkeltél, viszont az én ismerőseim mind ide mentek: www.naprendelo.hu
Ez is a belvárosban van, és az ultrahangos csaj a klinikán dolgozik, nagggyon kedves, nagggyon profi és mindent elmond. Én biztosan ide mentem volna, csak nekünk ugye sok az orvos a családban és velük szoktunk mozizni.

Kíváncsi vagyok hogy döntesz; akárhogyan is, biztos nagy élmény lesz! :lol:

Kép

Kép
adraci
 
 


Sziasztok,

Hát Petrus, nagyon ügyes vagy édesek a cipőcskék nagyon majd a takarórol is kérúnk ám képet, és persze a poci is szép.

Anita, szépek a cipők ha meg nem esz most jó Grétinek majd bele nő a lába a lényeg, hogy kisebb ne legyen.
Már tényleg kezdődhet a visza számlálás, apa nemsokára otthon.

Harhaj, milyen szép tervek mi is az idén akartunk ház épitésbe fogni de nem jön össze, nektek sok szerencsét.Pumukli nektek is szerintem ha esélyetek van rá ne hagyjátok veszni a lehetőséget.

Mozza, nagyon szép a pocid!

Panndi, vigyázz magadra nagyon és ha szükséges akkor inkább feküdj be.

Én is mosom Jázmin fogát már az első fogacskáktól kezdve.

Kutyafüle, ez az aranyér dolog nem jó hir beszélj a dokiddal mindenkép.

Márknak, útólag én is Boldog Szülinapot kivánok!!!Nagyon szép szeme van a torta is fincsi volt biztos.

És itt egy kép az én pokaomról is, belépek én is a bálna klubba ha szabad.
Kép

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Tinu

Apornak viszont sok foga volt. Most van 12. Amikor kettő volt még én sem tisztogattam. A sógornőm fogorvos és rá hallgattam ebben a kérdésben. :)

KépKép

KépKép
anika78
 
 


mozza írta:Halihó!


Btw, nekem azt mondja mindenki, hogy a csajok szeretnek kicsit hamarabb kibújni, a kisfiúk meg inkább tovább időznek a pociban.....ebben van valami, vagy csak a szokásos néphit?



Hali Mindenkinek!

Mozza! szerintem ez csak néphit. Mert pl. tavaly az ismerősök körében 4-ből háromnak előbb született a babája. A két kisfiú és a kislány is. Azt mondják a frontok is megindíthatják a szülést. De igazából nem tudják még az orvosok sem,hogy mitől születik meg a előbb vagy később a baba. Mi indítja be.

Nekem is sokszor kemény a pocim, de akkor érzem,hogy a pici mászott oda, és azért feszül ott. Most éppen alul mászkál, mert ülök. :lol:



Jaj, úgy utálom már a telet!!!! Legyen már tavasz, annyira várom!!!! :)

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


sziasztok

csatlakozom a szXrul aludtunk taborhoz.... kezdek pszichsen dekompenzalodni a nemalvas miatt.... a csajon smmi sem segit... probaltuk felkapcslni a villanyt, hatha flebred es oldalra fordul, probaltunk zorogni, semmi... meg a vernyomasmeresre sem ebred fel.... hajnalban panaszkodtunk a novernek, neki sikerult oldalra forditania, de attol sem lett jobb... radiot hallgattam 4-tol... a fulhallgaton is athallatszott.. fejemre huztam a taarot, semmi hatas... szegeny babak is ki vannak keszulve, probaltam jol ratekerni a hasamra a takarot, hogy szigeteljem oket...
bakker es ugy alszik , hogy egy utkozetet le lehetne jaatszani mellette, arrasem ebred fel....

ha meg felebred, walkman-t hallgat es enekel... ill. vinnyog magaban...most kiment a folyosora, de behallani..

totáll kész vagyok

megvizsgaltak, kozben panaszkodtam 1 sort,mondtak, lehet atteszik masik szobaba.. meg B verzio,ha be tudnam magamnak adni a szurit, hazamehetnek... ma megprobalom.. mar 1 honapja bent vagyok :(

ja meg hanytam is reggel, hiaba mosok 1000x kezet, lehet benyaltam vmit... nem csodalnam
ja es kozben az orrom is verzett, csak hogy ne egyen egyszeru a dolog

Panasz stop.

rozsaszin takaro is alakul,mar csak ossze kell varrni a kis negyzeteket,majd teszek kepet

fekves
nekem lanykam nem szereti nagyon, ha rafekszem, bar mostanaban pasikam is tiltakozik.. rugdaljak anyat jobbra-balra,mint 1 keljfeljancsit. haton meg nekem rossz, mert nyomnak :) sakk-mattot adtak, mar most ook diktalnak, hehe

Panndi
irok privit
Vendég
 


Sziasztok!

Annus,
jössz ma a szülésfelkészítőre? Én ma megyek mindenképpen, remélem addigra a havazás is eláll :?

Mozza,
én is felkelek néha éjszaka, rugdos rendesen, ha nem jó neki.

Vanni,
a krémek ahol én voltam, egymás feletti polcon voltak egy helyen, volt ez a flakonos verzió, meg két küblis verziós - egy light feliratú meg egy kakaó testápoló vaj feliratú - én az utóbbit vettem.

emese1979
 
 


hahó! Samu ölemben, így izgi írogatni... :)

7,15 lett a vércukrom tej-zsömle után 1 órával.
az normális?
mert Böbi vmi 6,9-et írt 8te voltál?), hogy az már határ... most picit megijedtem...

Petrus! KiTArTás! Samu iS nYomOgaT... :)

Mozza! nekem Samu előbb jött, de sztEM kisfiú... :wink:

na megyünk enni, mert nagyon álmos, talán elalszik teli pocival...
Vendég
 


Mozza! Mint írtam már, nálunk mind3 gyerek az utolsó UH szerint megadott időpont előtt 4 nappal született. 2 Fiúnk és 1 lányunk van… :)

Petrus! Egyik ismerősöm, mielőtt terhes lett, a tű látványától is elájult, aztán Ő is kényetlen volt szúrni magát, és végigcsinálta! Szerintem Neked is sokkal jobb lenne, ha otthon pihiznél, pszichikailag is, meg mindenhogyan... Ha csak annyi a feltétele, hogy rávedd magadat erre a "szurkálósdira"... Szerintem IGENISMEGTUDODCSINÁLNITEIS!!!!

Kép
szkitty
 
 


Emese!
Aha!Megyek ma én is!!!Akor lehet h talizunk!

Dóri!
Nekem is 6,9lett.7,8ig jó.De majd megmondja a dokid h mennyire kell figyelned a továbbiakban!

Petra!
Huuu durva ez a horkolás!Szegényke...szerintem próbáld meg beadni a szurit magadnak!Lehet h menne...

Ági!
Te is csini vagy!Másnál nem is tűnik olyan nagynak a pocak,csak magamnál! 8)

annus11
 
 


Ági,
szép pocid van Neked is nagyon!!
Jázminnak boldog névnapot! :)

emese1979
 
 


Annus,
megvárlak az előadó előtt :)
hol lehet bejelentkezni TB kártyával, tudod, amit kértek, hogy az OEP felé el tudjanak számolni?

emese1979
 
 


Emese!
Lenn az alagsorban kell!A büfé mellett!Akkor odafenn találkozunk!Ja és ha bemész a főbejáraton,meg fogják kérdezni h hova mész,ne lepődj meg!Mondd h szülésfelkészítő,és akkor bemehetsz!(tudod látogatás tilalom van...)

annus11
 
 


Tényleg Annus,
jó is h mondod! Na kapcsolom a gépem, pisi oszt indulok :)

emese1979
 
 


Izgi ez a cukor-ügy... Na, majd meglátjuk, mi lesz.

Ági, nekem is tetszik a kép!
Jázminnak én is boldog névnapot kívánok! :)

Szép napot mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Lehet még csatlakozni hozzátok? Mostanában olvasgattalak Titeket,ez tényleg egy pörgős,nagyon jó topic.
Röviden magamról: 38 éves vagyok,két kislányom van(Laura és Lili 11 és 7évesek) és ma léptem a 28.hétbe kisfiammal,aki előreláthatólag a Lóránt (Lóci) nevet kapja majd.Budapesten,a IX.ker.-ben lakom,a II.Nőibe dr.Várbíró Szabolcshoz járok.
Sajnos,vonalzót nem tudok gyártani,de majd próbálkozom. Ha vki még szeretne vmit tudni,szívesen válaszolok.
f.ancsi
 
 


Ancsi!!!

Üdv itt!!!!Persze h lehet csatlakozni!!!!Jaj de jó!!!Én is 9.ker!!!!Merre felé laktok???És én is a sote2 :lol: :lol:

Vonalzóban segítünk! :wink:

annus11
 
 


Annus! Írok priviben mindjárt pontos címet!
f.ancsi
 
 


Sziasztok!
Ancsi! Szeretettel üdvözöllek itt nálunk.Mi mindenkit szívesen látunk,szóval hogyne csatlakozhatnál.
Lányok,aranyosak vagytok.Most is csak beszaladni tudtam,mert meló van. Így csak átfutottam az írásokat. Mozza,azért írt át,mert a hosszú ciklus miatt az utolsó mensestől számítva levont nekem egy hetet.De már többször mondta,hogy ezt még m,ajd véglegesítjük, és a kiskönyvembe a gondozáson is ezt az április 25-ét írták.A múltkor ezért kérdezgettelek Titeket, hogy mivel számoljak.Nem is a születése miatt,mert úgyis akkor jön,amikor akar, csak hogy hogy álljak hozzá,melyik,hanyadik hétben tartok. Mert így "elveszítettem" egy hetet.Olyan jó így együtt lenni,nem akarom, hogy kijöjjön onnan.Szóval igyekszem kiélvezni a még hátralévő időt,amennyire csak lehet.
Ez a jóga dolog érdekelne.Nagyon szeretném,ha befordulna, így ha le tudjátok írni azt a gyakorlatot,azt nagyon megköszönöm. Most kicsit fellélegezhettem,mert az utódomnak adtam némi munkát,és most azt csinálja,de mindjárt okítom majd tovább.
Legyen szép napotok!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Jaj de jó!!!

A szomszédot is a netről ismertem meg....ezen még most is jót röhögünk :lol: Na de az h ti is a közelben lakjatok...hát arra már nem sok esély van :lol: :lol:

annus11
 
 


Sziasztok!

Csatlakozom a sz.r éjszakásokhoz, nálunk is az van, mint Tinunál, egész éjjel nem kapott Gyöngy levegőt, éjfél körül már belecsepegtettem az orrába, de így is csak 3 körül aludt el rendesen.

Anika, köszi az OEP infót! Tutti, hogy megkapták a papírjaimat, mert részben reagáltak is rá, hiszen 795 Ft-ot már kaptam! :lol: Mindegy, lemegy ez a nagy hó és jövőhéten bemegye személyesen, csak ez sem túl egyszerű az izgó mozgó nagylányommal.

Gyöngy is csak 13,5 hónaposan kezdett el menni, rá egy hónapra adtam rá cipőt, itthon ő is elefanten szandiban van vagy dupla zokniban, kint pedig csizmában. A fogát kb 10 hónapos kora óta mossa, de fogkrémet még nem használunk.

Mozza, nem szükséges fotoshop, hogy kicsinyíteni tudj. megnyitod a képet, belemész, jobb egér gomb - szerkesztés. Belemész felül a KÉP-be, ott nyújtás-döntés, a 100%-ot leveszed, én 30-ra szoktam, de ki tudod kísérletezni, hogy melyik a legnagyobb kép, amit még megenged feltenni és kész is. mented másként és csatolod. Remélem érthetően írtam le! :roll:

Nekem apcim csak akkor horkol ha fáradt, akkor is csak a hátán. bezzeg Gyöngyvirág, mostanában hetente egyszer horkol..... Na, most vele mit tegyek? Böködjem? :-)
Vendég
 


Helló, Ancsi! Légy üdvözölve itt! :) Gratulálunk a kisfiúhoz! :wink:
Vendég
 


Ancsi, üdv nálunk! Sikerült 2 lány után a fiú? nekem is ez a tervem! :-)

Kutyafüle, a szomszédasszony faros volt, már meg is beszélték a dokival, hogy így nem szüli meg, hanem császár lesz, erre a 38. héten befordult neki Marci!!! Úgyhogy az utolsó pillanatig van esély!
Vendég
 


De aranyosak vagytok!!!!! :P

Szóval,sikerült a fiú,de nem volt fontos a neme. Kicsit meg is lepődtem,amikor kiderült,most már megpróbálom beleélni magam,hogy nem minden rózsaszín és nemcsak babák vannak a játékosztályokon.A lányaim kicsit csalódottak is voltak,de most már alig várják a kicsi öcsit.
Majd tanulmányozom a táblát és megpróbálok mindenkit beazonosítani!
f.ancsi
 
 


Ancsi!
Írtam privit!Hát ha a ház nem is,de az utca stimmel! :lol:Kicsi a világ!!!Nagyon szép családod van!Meglestelek :wink:

annus11
 
 


Na én megyek a szülésfelkészítőre!Majd jövök még! :wink:

annus11
 
 


Ez tényleg szuper! Annustól egy utcányira lakom!!!!!
Köszönöm,nektek is szép esküvőtök volt és csini voltál!!!!!
Lányok,mindenkinek szép délutánt,most megyek a sulifarsangra,de este jövök!!!!!
f.ancsi
 
 


Sziasztok Lányok,

én se aludtam túl jól, mostanában ez nem újdonság.
Én pl a jobb oldalamon nem bírok aludni, mert akárhányszor arra fekszek Álmos akkorákat rúg, hogy fáj. Így marad háton alvás vagy ha megengedi akkor bal oldalon :)

Üdv itt Ancsi.

Ági,
nem is vagy bálna!!!

Vanni,
képeket a szobárol és a pocakról mikor töltesz? :)

Panndi,
mi is holnap megyünk dokihoz. Remélem nem kell bent maradnod.

Már rohadtul unom ezt a fekvést, el vagyok gémberedve. Ez az antibiotikum meg totál felborított mindent bennem, ettől is jó nyűgös vagyok :?

Apa visz torkos csütörtökre :) nyamiii
Megy még vki?

Petrus,
sajnálom hogy ilyen szobatársat kaptál...tényleg probáld meg beadni magadnak és irány haza :)
Nagyon cukik a cipők! :) A takarókról is rakj majd képet.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


petrus:
én is szeretném benned erősíteni, hogy igenis meg tudod csinálni.
Szerintem semmit nem tudsz így pihenni. Nem örülnék neki ha teljesen kikészülnél. Haza kellene jönnöd. Majd írj, hogy hogy sikerült beadni magadnak, ha jól olvastam ma megpróbálod....
Drukkolok hogy menjen.

ancsi:
Üdv itt.
Én csak azt szeretném kérdezni, ha már így lehetőséget adtál a nyílt kérdezésre :lol: , hogy van e valami ebben a terhességedben, ami miatt teljesen más mint az eddigiek? Most hogy kisfiad lesz, másképpen viselkedik a pocakodban mint a lányok? (azt hallottam vannak tipikusan fiús mozgások).

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Vonalzót úgy készíthetsz, ha rákattintasz vmelyikünk vonalzójára, ott bejön egy honlap, ahol lehet készíteni vonalzót, és az elkészült vonalzó url-címét kell bemásolni a profilodba, amit itt majdnem az oldal tetjén találsz, a "Segédletek" legördülő menü alatt. A profilodban van olyan, hogy aláírás, ha oda bemásolod a vonalzó url-jét, akkor a hozzászólásaid után mindig megjelenik a vonalzód. Ha vhol elakadsz, segítünk.
Vendég
 


Eszter!

Mi is megyünk torkoskodni! 8)
Bár nekem a főétkezésem alapvetően az ebéd, és csütörtökön este 6-ra megyünk; valamit ki kell találni. Megpróbálok addig kitartani gyümölcsökkel és valami könnyűt szeretnék enni. Mondjuk ööö, valami mediterrán saláta jó kis fűszeres-szaftos csirkemell szelettel és egy óóóóóriási Gundel palacsinta! :P

Najó, befejeztem! :lol:
:arrow: inkább dolgozni

Kép

Kép
adraci
 
 


Na, én még nem tudom, megyünk-e vhova csütörtökön. Meglátjuk, sikerül-e eladni Samut. :)

Anika! Samu 1 évesen már járt egyedül. Előtte dolgokba kapaszkodva már jó korántól. Nem is tudom, mennyire korántól... Ő is mászott is sokat, azt is hamar kezdte, így a járás is előrébb jött. De sztem ez annyira nem lényeges. :) Fő, hogy jól van, és szerethetjük :)
Vendég
 


Még azt akartam írni, hogy viszont korábban volt már téma a csütörtö, és kiderült, hogy többen mennek majd vhova. A torkos csapat! :)
Vendég
 


Na ki van uj szobaban a nemhorkolosszobatarsaval egyutt?????
EEEEEEEEEEEEEEEEEEN!!!!!!!!!!!!!!
JUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!
Vegre alszunk!!!!!!

De azert megprobalom beadni a szurimurit :)

Felreertes neessek, nincs tuiszonyom, szep is lenne, hogydolgoznek :) szoval barkit barhol barmikor megszurok nagyon szivesen, de magam??? Az faj!! Nekem!! :) amugy jol turom a fajdalmat, csak magamba kell allitanom 1 tut :shock: nagyobb bajom sose legyen, ha ez kell, ez kell. :)

ujszobaujszobaujszoba :)
Vendég
 


Akkor teljes az öröm Petrus :)
aludj most már :D

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Dori!
Itt azt mondtak, 6.9 a hatar a terheles utan, de ahogy olvasgatom, mashol 7.8 mmol/l
lehet itt szigorubbak :)
Vendég
 


Sziasztok!

Szinte mindenki megdicsért minket :oops: :) , ezért nem nevesítek... csak mindenkinek köszönjük szépen!!! Aranyosak vagytok!

Petrus
Arik a cipőcskék, ügyi vagy!!! :)
Kitartás! Próbáld meg te belőni magad :wink:

Eszter
Elhiszem hogy kész vagy a fekvéstől, kitartás!! :)

Mozza
Tök lent van a pocid, vagy csak a képen tűnik úgy?? Jó nagy is :wink:

Anita
NAgyon szépek a cipők! :)

F Ancsi
Szia! Gratulálok a harmadikhoz, 2 csajszi után tök jó hogy lesz fiú is a családban :wink:

Farkas
Gyöngynek jobbulást!!
Szegényke, tudom mit él át, nekem is 1 hete el van dugulva az orrom, szörnyűűű!

Ági
Neked is jó nagy a pocid! :)


Tegnap voltak itt barátnőmék köszönteni, annyi idős a kislánya mint Márk, és az összes ruháját 74-92-es méretig elhozta, és most kapaszkodjatok meg kb 70 db ruhát hozott :shock:
Az 52-68-ig még nem hozta mert az a padlásukon van, de ahogy lesz ideje, azt is elhozza. :)
Te jó ég, nem hogy nem kell ruhát venni Zoénak, de szerintem kihasználni sem tudjuk mindet :D
Kép


Költözés
Úgy néz ki hétvégén elkezdünk átcihelődni az új kéróba, el sem hiszem!! :lol:
krém
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: