Új privát üzeneted érkezett!

SZIASZTOK!!!!!!!!!
Jajjj Piri,gyönyörü. Amugy is nekem nagyon bejön Csongi azokkal a nagy szemekkel. :lol: :lol: Ugyan ilyen képre gondoltam,én is. De nem is csinálok,mert csak fel idegesítem magam. Mert hogy semmi fotot nem tudok fel tölteni kb.2hete,mert valami nem jó a gépen,és nem értünk hozzá. Nem érzékeli a fényképezőt,ujra is lett telepítve. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Számítogépes fiu meg beteg,és nem tud jönni. :cry: :cry:
melike! kezdetnek nagyon jó,6*
De attol is függ mennyire fáradt,már mikor nagyon fáradt már csak ugy rakom le.

Kata&Milán

oszman777

Bettica!!!
raknál fotót a kis zokniról?? gondolkodóba estem. Nekünk a laminált akár csak a korcsolya pálya,és Milán csak állva közlekedik.
Piri!!!
pont ezen gondolkodtam az este hogy lehet ekkora pici babának vizeletet gyűjteni??? De olvastam,nagyon ügyesek vagytok lányok!!!
uhhh még valamit akartam írni,

jah Szilvi!!! Itt csodás idő van,és nem esik.
hol vagy bari???
tán csak nem másztok???,nagyon kell,az agynak.
én mászatom egy folytába,oda,vissza

Kata&Milán

oszman777

Kata: örülök, hogy nálatok jó idő van, itt megállás nélkül esik a hó! :? :? :? :? :? :?

8 perc mulva fotózok! :lol: :lol: :lol:

Csongit még Apa is megdícsérte (persze velem együtt)
bszilvi25

SZZZZZZIIIIIILLLLVVVVIIIIIII!!!!!!!!!!
hogy hogy 8 perc mulva :?: :?: :?: :shock:
ezt nem értem.

Kata&Milán

oszman777

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.05 10:08-kor.
pironya

Mert akkor volt percre pontosan 8 hónapos Merci! 8)
bszilvi25

Zokni
Kép

Zokni állva:
Kép

Kép

Kép
bettica

Csajok!

Segítsetek már egy kicsit légyszi!!!!

A nappaliban laminált padló van, ami csúszik. Legalábbis Merci nem tud rajta mászni. A kezét jól pakolja egymás elé, de a lába hátra csúszik.
Aki hasonló szituban van, hogy oldja meg?????
A leterített takaróról meg pikk-pakk lemászik :roll: ami nem baj
bszilvi25

Szilvi: Egy idő után meg fogja tanulni, hogyan kell úgy pakolni a lábait, hogy ne csússzon ;) Én is emiatt szenvedtem vele egy pár napig. A szőnyegre tedd le, ott begyakorolja a mászást, aztán már a csúszós laminált vagy járólap meg sem fog kottyanni neki... ;)

Kép

Kép
bettica

Betti: nekünk nincs szőnyegünk! :roll: :roll: :roll:
most ráadtam egy farmer nacit, hátha az nem csúszik annyira mint a plüss
bszilvi25

Szilvi: Akkor passz. Nekünk is csak az az egy van, amit a gyerekszobába terítettünk le, hogy halkan tudjunk bekukkantani hozzá... Fogalmam sincs, hogy mivel lehetne akkor stabilabbá tenni :roll:

Kép

Kép
bettica

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.05 10:08-kor.
pironya

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.05 10:09-kor.
pironya

Piri: Én a levesből szoktam adni Bencének, néha kerül bele kevés tészta is. A múltkor kapott (tojás nélküli) palapicsát is. Meg ugye a babapiskóta is lisztes.
Azért a hurka elég merész étel neki, nem? Lehet csak én tartanék tőle :roll: Kapott már hurkát az előtt is? Ízlett neki? Nem volt túl zsíros?
A zokni tényleg egész jó, most úgy tűnik, veszünk majd belőle még 1-2-t...

Kép

Kép
bettica

Na itt vagyok!

Bari: este csinálok képet, álló pelusost ha még aktuális!

Kata: milyen jó memód van, hogy Én ajánlottam a zetpol cipőket! 

Szilvi: darabos kaja nálunk érdekes! A kenyeret tépi a fogával, bármekkorát szakít megeszi. A levesemből kunyerál, répadarabokat adok a szájába megeszi. Bármit amit mi, vagy Viki eszik, kunyerál megeszi. De a főzit ha darabos nem! Csak a tök pépeset! KI érte ezeket a manókat?!

De édesen mászik, de jóóóó! Ügyike!

Lehet nekem is ki kéne próbálnom a főzit vacsira hogy átaludja az éjszakát, de még mindig 2x kel. 2 körül, és 5-6 körül, aztán általában ½ 8-8 között kel!

Márti: köszi a recit, jól hangzik! Mizu Veletek amúgy??

Betti: gyümikenyeret még nem csináltam, nem szeretem a gyümölcsöket sütve, sem sütibe, sem sehogy!

Sajnálom az otthon dolgot, Én is laktam anyóssal, Nekem is elég volt, alig vártam hogy a sajátomban legyek! Nincs az a pénz amiért lecserélném!

Aranyosak azok a zoknik, de olyan magas a száruk, nem? Hogy nézhetnek ki benne? Mondjuk ha ráhúzod a nadrágot még elmegy, de ha nem fér kívülre?
Jah most ahogy haladok olvasom hogy vettetek is! Muti képet róla Bencével együtt! Jah odajutottam hogy van kép! Hát erről beszéltem! Nagyon aranyos ne érts félre, de olyan kis idétlen így!

Piri: mi is Nagy család vagyunk! Nagy Ferenc, Nagy Viktória, Nagy Levente!
Remélem Csonginál minden rendben lesz a vizeletvizsgálaton! Szerintem tuti, csak a doki Téged is meg akar nyugtatni hogy minden oké! Gondolom látta rajtad hogy nem elégszel majd meg annyival hogy ha Ő mondja hogy nincs semmi baj!

Jól nézhetsz ki pisigyűjtés közben, jót nevettem mikor olvastam! És köszi a hiányolást is!

Én simán adok Levinek már rengeteg féle kaját, szinte mindent amit mi eszünk! Én adtam neki palacsintát is. Minden reggel elmósztat egy csomó kiflit, kap tésztát is.

Bogi: szupi a kocsi! Én nem merek venni, mert Vikim amióta menni tud, 1 éves korától, nem volt hajlandó babakocsiba ülni, úgyhogy addig Levinek is jó a nagy.

Schopin: május 20 ha jól tudom az adóbevallás csomag! Én meg nem tudom letölteni az Apeh honlapról a csomagot, csak a 2007-est! Ebben tudtok segíteni??

Most röviden magunkról: semmi változás, itthon akárhova teszem nem áll fel Levi! És most fel is ébredt, mire a végére értem az olvasásnak!

Anyunak nincs törése hál istennek, és köszi az aggódást mindenkinek!

De ma feküdt a nagypárnán és simán felült róla egyedül. Oldalra borult kicsit, kitámasztotta a könyökét, és feltolta magát! Ez is valami!

Na most megyek 3 adag ruhát vasalni!

Külön nem említek senkit, de minden babó nagyon édes, mint mindig!!!

Pusza!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Vikianyuja: Itthonra nem mindegy? :D Mivel a kő is hideg így kifejezetten jó, hogy magasabb a szára. Ha elmegyünk mondjuk anyuékhoz, akkor oda nacit adok rá és az alá simán megy a zokni ;) Ez a rugi most azért van rajta, mert itt azért elég hideg a kő is meg a járólap is, engem ez jobban megnyugtat, mintha egy nadrágot adnék rá pulcsival, amiből néha kilóg a dereka vagy felcsúszik a combijára a nadrág szára...

Apeh: Először le kell tölteni az új progit asszem, aztán a megfelelő nyomtatványt (0853 talán a szja?).
Szólj, ha más a probléma, megpróbálok segíteni...

Kép

Kép
bettica

Tényleg ne hari, nem akartalak megbántani, nagyon kis zabálnivaló benne! :lol:

Köszi, megpróbálom, de valami más a formátum talán mint régen, az volt a baj! Már nem is tudom, múlthéten bénáztam itt vele!

Jah és emlékeztek hogy kérdeztem a gyedet, hogy az most melyik évbe számít, mert csak januárban fizették? Na úgy van hogyha 15.-éig kifizették akkor 2008-as, ha utána csak 2009-es! Nekem 27.-én utaltak, tehát a 2009-esbe fog számítani! Tudom hogy senkit nem érint, de ha esetleg valakinek a jövőben lesz ilyen, akkor most már tudjuk! :wink: :wink:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.05 10:09-kor.
pironya

Piri: örülök! :lol: :lol: Nem is volt kérdéses! :lol: :lol:

Hmmm, light hurka? :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Piri: én is örülök!
Anna: milyen sokat írtál :shock: (volt is mit pótolnod! :wink: )

Bari: :!: :?: :!: :?: gyere csak!!!!
bszilvi25

Most nézem mit írtam, Szóval a nagypárnáról nem anyu ült fel ügyesen egyedül, hanem Levi! :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Vikianyuja: Én nem haragszom ;)
Nem is írtam, hogy örülök hogy anyudnak nem lett komolyabb baja!

Pri: De jó! A hurka is meg a pisi is :lol: Hmm, ez a kettő egy mondatban nem néz ki túl jó :roll: Most már mind1 :)

Kép

Kép
bettica

[quote="vikianyuja"]M írta:vikianyujaost nézem mit írtam, Szóval a nagypárnáról nem anyu ült fel ügyesen egyedül, hanem Levi! :lol: :lol: :lol: :lol:

sztem mindenki Levire gondol aki elolvassa. Nekem egyértelmű volt! :wink:
bszilvi25

Jajjj, Mercinek nagyon nagyon boldogságos hófordulót!!!!!! :wink: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

köszönjük szépen! :wink:
bszilvi25

viki aktuális!!persze aranyos vagy.olvasok és privizek is.másik topikokból(nem erről a témáról),meg bettinek is írtam,hogy ihlet és kedvtelenségem van!!de majd visszajön...én rabszodikus vagyok eléggé!!!

de minden kép érdekel persze!!

amúgy is megdőlt a statisztikám!!!csonginak nincs rövid és tömzsi lába!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
úgyhogy nem 100% :lol: :lol: :lol: :lol:
barika2008

Merci olyan rég óta alszik, hogy el sem hiszem! :shock: :shock: :shock: lassan 2 órája. Ma egész nap nyűgike volt úgy magához képest.
bszilvi25

----
pironya

Egy body, és egy nadrág, + zokni!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Anna: Az adóhoz először, a JAVA- futtató környezetet kell letölteni . Utána az ABEVJAVA keretprogramot, és utána kell maga a nyomtatványt letölteni. De ha bármi segítség kellene, akkor szólj :wink: (az uram apehos)

Bocsánat, szia mindenkinek :wink:
bluebox

Öltözködés: rövid ujjú body + hosszú ujjú pulcsi (vékony pamut) + harisnya + hosszú gatyó.
bluebox

Mi is úgy öltözködünk mint Márti Kristófja! Csak én néha vastag pulcsit adok rá. (egyszer már észre is vetted Piri, hogy "túlöltöztetem" Mercit) - de én ilyen vagyok. Alapból fázós, és ugye a gyerek sem fázhat :wink: :wink:

Márti: tudnál segíteni? írtam még a múltkor, hogy kértem részl.fizt a 2008-as befizetni valómra. Na megjött a levél, befizettem a 2200 ft-ot, és azóta sincs semmi, és már több mint 1 hónap eltelt. Ha tudsz segíteni, (ránézetni) dobj légyszi egy privit!
bszilvi25

Öltözés: hosszú ujjú body, harisnya, vastagabb rugi vagy naci-pulcsi-zokni...

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
bettica

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.05 10:10-kor.
pironya

Sziasztok!

Öltözködés téma: szerintem már beszéltünk róla,de jó,hogy újra feljött.Mi is úgy vagyunk:két vékony felül,harisnya és vékony naci alul.Bár mióta meg nem áll néha csak harisnya van alul.

Kép
melike

Nincs itt senki?

Kép
melike

Jó éjt!

(itt is 22 fok van) - de akkor mégsem öltöztetem túl!!

Kata, Bari: Ti mit adtok??? Hol vagytok :?: :?: :?: :?:
bszilvi25

Nos Hol vagytok :?: :?: :?: :?:
Én itt. Mostanába csak ilyenkor tudok ide űlni,meg nap közbe futtába. De itt vagyok :wink: :D

Kata&Milán

oszman777

Nagyon sok kérdésem van,de inkább majd holnap. Mert hulla vagyok.
Jahhhhh vakdugót valaki nem akar venni??? tudjátok konektorba valo. 6db.300ft,én vettem.

Kata&Milán

oszman777

pá,pá

Kata&Milán

oszman777

Jó reggelt!

Kata én vennék, de mire ideér, duplájába kerűl :cry: :cry: :cry:
Tedd fel kérdéseid????? Én mindenre vevő vagyok :wink: :wink:

Szilvi: szükségem lenne egy pár adatra :wink: :wink:
Leginkább a folyószámlaszámodra, mert úgy lehet leellenőrizni :wink: Priviben miegírod az adataidat??? Név, szül.dátum, lakcím, folyószámlaszám. Köszi.
bluebox

Betti: még nem mondtam, de gondolom már a könyöködön jön ki, sajnálom a történteket. Van egy nagyon édes, normális, két lábon a földönjáró, nagyon penge csajszi, aki talán tudna Nektek segíteni. Ingyen kimegy házhoz, meghallgat Benneteket, elmondja a lehetőségeket, szocpolban tuti a csajszi, ismeretsége is van ezzel kapcsolatban. Teljesen legálisan dolgozik, vagy csinál bármit is. Nagyon pöpec egy kis nőcike. Előszőr azt hittem, hogy nagyon nem normális, de miután meghallgattam és beszélgettünk, kellemesen csalódtam Benne. Szóval tiszta szívemből tudom Neked ajánlani. Kölcsönökhöz is hozzásegít, ingyen 0% a munkabére :wink: :wink:
De olyan is van, aki a hitel 6%-áért, mindent elintéz Nektek, bár nem hiszem, hogy ilyen emberre lenne szükségetek. Szóval ha felkeltettem az érdeklődésedet, szólj. Szerintem egy ingyen beszélgetésbe még senki nem halt bele, nagyon rugalmas a csajszi, a világ végére is elmegy :wink:
bluebox

Sziasztok

Nálunk 21 fok körül van

hosszú újjú body+hosszú újjas felső (vékony pamut) kisgatyó (pamut) vagy totyogó

Kép
Kép
schopin

n v b h nnbbbbbbvgt cf t c
ezt a fiam írta :D

Kép
Kép
schopin

Jó reggelt!

Én is vettem 6 db konnektorvédőt szintén 300-ért a vaterán hétfőn. :lol: egyre jár az agyunk Kata!!
bszilvi25

Sziasztok!

Barikám jolesett amiket az elözö oldalon irtál te kis hűséges! :lol: :lol: :D

Iwiw téma akit érdekelt hogy miért töröltem magam.
Semmi extra csak nem akartam hogy bizonyos emberek tudjanak rólunk,olyanok akikkel terhesség elött joba voltam mostmeg tojnak a fejemre Mirkóra se kiváncsiak csak iwiwen meg my vipen nézegetik,hát felhuztam magam mert ugye my vipen látszik hogy ki az aki a profilodat nézegeti és hát ott voltak ezek az emberek és ugy voltam vele hogy ha nem képesek idetolni a pofájukat hogy megnézzék a gyereket akko ne nézegessék a fényképeket se.
BIZONYÁRA SOK MINDENKI GYEREKESNEK TALÁLJA A DOLGOT,de én már acsak ilyen vagyok!

Bari remélem kielégitő volt a válasz!
Vendég

Csajok!

Van akinek a picurja süti a pogácsát vagy esetleg csip csip csókázik!

Mirkó már 1 hónapja mindennap süti nekem egyem meg meg csip csip csókázik is! :lol: :lol:

Meg a kutyát terrorizálja a bébykompal :lol: :lol: :lol: :lol:

Piri csudiszép nagyszemű joforma kissrácod van!(Most vettem észre a képet!
Vendég

Móni: SZIA!!!
bszilvi25

Az első mondat kérdés akart lenni! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Szijjja Szilvi! :P
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?