Új privát üzeneted érkezett!

Mabe: Gratulálok, nagyon szép a picúr! Már kezdhetitek a saját fotóalbumját!

GYED és GYES: a gyedet most fogják variálni júniusban, ezért tényleg szakembert kell megkérdezni ez ügyben. Már olvastam olyan dolgot is, hogy micsoda megszorítások lesznek a szociális támogatásokban, amiből sajnos megint nem a tisztességes emberek élnek majd meg!
Elnézést kérek mindenkitől, ha a szavaim túl erősek (radikálisak), de óvodapedagógusként látom a kicsi gyerekeket és azt is hova tart az országunk!!!

Üdülési csekk: Nagyon korán kell igényelni, mert hamar írnak olyan választ: " keret kifogyott".

Kórházak: Sok történetünk van biztos jó és rossz egyaránt, én azt vontam le, hogy 2 fajta ember dolgozik ott is, jó vagy rossz. Sajna más hivatással ellentétben itt nem egy papírt rontanak el, hanem életekkel játszanak.

Szép napot!
csunyeszka
 
 


Mabe!

Jót nevettem a linket!

MAjd odadugom a védőnő orra alá!

Miért a négyes tesztre mész? Az jobb szerinted? Én már nem tudom mit gondoljak a tesztekről, mert az egyik szerint 1:2500 körüli, a másik cégnél meg 1:6000 körüli jött ki? Akkor most mi van?

Kb. 2 hete vett vért a doki és azóta fáj az alkarom.A véraláfutás elmúlt, de ha emelek, nagyon húzódik és sokat rángatózik ott az ideg. Lehet a dokinő elszúrt egy ideget????(szerintem életében először engem bökött meg, majdnem megkérdeztem tőle, hogy segítsek-e, d enem akartam szemtelen lenni :lol: )

Kép
arvaerika
 
 


Erika: nekem a régi dokim olyan kedves és aranyos volt, mindig jót beszéltünk (család barátja), és azt mondta szívesen vesz vért tőlem, nem kell várnom. Közöltem vele, dokibá ha tényleg szeretsz, akkor bízd a nővérekre :lol: - nem sűrűn gyakorolják eme földi dolgokat.

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka
 
 

 
 

Csunyeszka!

Én alapból azt hittem, hogy az asszistens veszi, de ezt a kombi tesztet CSAK doki veheti le!Nem értem miért, ha egyszer nem ért hozzá! Ezek szerint itt is az van, mint a nagybetűsben:nem baj ha nem értesz hozzá, csináld és kész :cry:

Kép
arvaerika
 
 


Erika
Nálunk nem csak AFP van, hanem négyes teszt :wink:
Nekem megfelel az állami eü. is, nem megyek el külön... doktorhoz se magánrendelésre járok :wink:

Csunyeszka
Nálunk a műtőben a doktorok is szoktak szúrni :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég
 


Rita! már egy ideje szeretném kérdezni,hogy mennyire ismered a szülésznőket az uzsokiban?

Mabe,elállt a szavam is,de jóóóóóóóóóóóóó!!!!!!Ezek csak normál uh képek ugye(nem 4D)?Sajnos nekem ilyen képekre még várnom kell márc.6-ig.

sutimano76
 
 


Táppénz témához: én úgy tudom (most éppen ebben a szituban vagyok), hogy min. 1 napra "vissza kell menned " dolgozni, és akkor lehet táppénz, majd TGYÁS és GYED (persze TGYÁS ÉS GYED is sokkal kevesebb lesz, mintha dolgoztam volna :(

Vagyis: én most itthon vagyok, de papíron állományban, és a felgyűlt szbadságomat töltöm, ha az elfogy, akkor jön a táppénz.
bibiesbrumi
 
 


Mabe, nagyon szép a picikéd :wink:
Vendég
 


Mabe: a barátnőm szülésznő, szóval ismerem az egészségügyi "szúrópróbákat"!

Zsófi: ma vettem egy nagyon jó könyvet, ajánlom figyelmetekbe:
Métneki Júlia: Ikrek könyve
Ezt viszont besztárolta a média (megvettem), de nem jó annyira:
L.G., N.Zs., R. G., W. M.: Hurrá ikrek!

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka
 
 


Mabe: nagyon-nagyon édes arcocskája van a kicsidnek :)
bibiesbrumi
 
 


Bibi!

Akkor ez most azt jelenti, hogy ha a Gyed után kiveszem az összegyűlt szabikat, akkor az munkának számít? Holnap felhívom az illetékes nőcit, remélem tud segíteni.

Mabe!

Ha én is az egészségügyben dolgoznék és ismerném a dokikat, nem mennék fizetősökhöz :lol:

Amúgy te mire tippelsz, én így elsőre(bár a betűktől nem látom jól)de kispuncis :lol:

Kép
arvaerika
 
 


Bocs csajok más téma,de nekem ma párszor kiírta a társalgóba való belépéskor,hogy phpbb critical error.Találkoztatok ti is ilyennel?????

sutimano76
 
 


Mabe, gratulálok!! Nagyon jók a képek!! És szerintem kislány. Nálunk ne lesznek képek a 12.heti uhu-n. :(

Újaknak üdv, bár lehet már csak nekem vagytok újak. :oops: Pár napja nem olvastam vissza.

Kép
kata05
 
 


[quote="arvaerika"]Bibi!

Akkor ez most azt jelenti, hogy ha a Gyed után kiveszem az összegyűlt szabikat, akkor az munkának számít? Holnap felhívom az illetékes nőcit, remélem tud segíteni.

Ha most valóban visszamennék dolgozni, akkor is így történne: először ki kell vennem az előző évben összegyűlt szabadságot, és igen: a szabadság teljes értékű munka viszony :) ... annyit kellett tennem, hogy megbeszéltem a humános illetékessel a dolgot, és írnom kellett egy kérvényt: XY időponttól kérem a GYED megszakítását, és állományba vételemet, ezzel együtt kértem a szabadságot is ... nálunk ez így megy, de több helyről hallottam már, hogy fogadóképesek a munkaadók erre a verzióra
bibiesbrumi
 
 


Sutimano, nekem is ki szokta írni. Rendszerhiba.

Mivel első babámat várom, nem tudok nektek segíteni, gyes-gyed témában. De azt tudom hogy hiába változtatja meg az országgyűlés a rendszert az nem fog ránk vonatkozni, mert már babásak vagyunk!

Kép
kata05
 
 


Sziasztok!

Ugyanakkor nagyon kérdezzétek körül, hogy jól jártok-e, én olvasgattam oldalakat ezzel kapcsolatban, és nem biztos, hogy mindenkinek jó, ha táppénzre megy, mert a táppénz csak 70 (vagy 75?) %, és ha aztán abból számolnak TGYÁSt és GYEDet, akkor az nem biztos, hogy jobb.
És mintha a táppénzről azt olvastam, hogy annyi ideig jár, amennyi időre az ember visszamegy, tehát ha csak 1 napra, akkor 1 napra jár.
De ez persze nem biztos, olvassatok utána.
A TGYÁShoz és a GYEDhez nem kell a két gyerek között dolgozni, csak max. nem a legjobb pénzt kapja az ember, de nekem pl. nem nagy a különbség GYED szempontjából, mert az ugye amúgy is maximálva van.
A GYED után járó szabit GYES alatt is ki lehet venni (ez ugye azért kedvező, mert akkor GYESt is kap az ember plusz még a szabira járó összeget is). Én most március 1-től veszem épp ki (kisgyerkőcöm már elmúlt 2 éves, GYESen vagyok és így majdnem kitart a szabim (jó sok van :D:D) a TGYÁSig (amit a szülés előtt 1 hónappal el lehet kezdeni)). Aztán még nem tudom, hogy a változtatások hogy érintenek, ezt én is szeretném tudni... Ha eddig a két gyerkőc között nem kellett visszamennem 180 napra sem, és járt a GYED (minden következő gyerkőcöm GYES idő alatt született), akkor a most tervezett változás változtat ezen valamit?

Én bababarát kórházban szültem (akkori MÁV), de ott azért nem voltak Istvános állapotok. A szobákba nem lehetett látogatóknak bemenni, a babákat a szobaablakon keresztül lehetett megnézni, de így a többi anyukát nem zavarták a látogatók. Én azt hiszem kiakadtam volna az Istvános rendszeren, mert én épp azért nem hívtam sok látogatót, mert az ember szülés után nem csevegni akar, azt se lehet tudni, a baba mikor éhezik meg, mennyi ideig akar szopni (most ki várjon, a látogató vagy a baba?), esetleg egy friss császárosa sebbel állandóan a látogatókkal foglalkozni... Az meg senkire nem tartozik, hogy hogyan szoptatok, vagy milyen a hálóingem.

Mabe!

Én nem tudok tippelni... Láttam már mindkettőt UH-n, de nekem ebből nem egyértelmű egyik se... Talán ha a felirat nem oda került volna.
Nagyon szuper képek, hol csinálták?

Erika!

Az adókedvezmény évközben is igénybe lehet venni, orvosi igazolás alapján attól a hónaptól, amikor betöltöd a 91. napot. A módja elég egyszerű, jelenteni kell a munkáltatónak (könyvelőnek), hogy ez a helyzet, és a várandósságra tekintettel szeretnéd ettől és ettől igénybe venni.
GYEDedet nem kell megszakítanod, vedd ki utána a szabijaidat.
A bruttódba most még a csp nem tartozik bele, nem?

Astrid

Kép
astrid
 
 


Én többször végig olvastam a tgyás és a gyedről az oep tájékoztatóját,plussz most kismama barátnőmmel is beszéltem,és a táppénz nem számít bele ezekbe.Amúgy is a 2007-2008 évben összefüggő min. 180 napot néznek.A táppénz nem de a gyed keresetnek számít.A barátnőm tesója gyedről ment szülni és a gyed 70%-kát kapja.nem esett jól neki!!

sutimano76
 
 


:evil: :evil: :evil:

már kétszer írtam be a hozzászólásomat és mind a kettő elszállt!!!!!

Na megpróbálom újra.... :evil:
mazsom
 
 


Sziasztok!

Zsófinak ajánlottam két könyvet, hisz sorstársak vagyunk. Már több mint felét elolvastam a Hurrá ikreknek, és nem olyan rossz,mint első olvasatokra volt. Azt hiszem komoly is de vidám. A másik meg egy nagyon komoly és tárgyilagos, de minden kétséget elűző fajta.

Reméljük csajok, hogy nem üt be a gazdasági válság olyan mértékben hazánkba, hogy nem lesz miből egyiket sem megkapnunk!(jósolták már okosok, hogy összedől az egész rendszer)

http://www.babafalva.hu/portal/modules. ... ews&file=a rticle&sid=866-ehhez a témához találtam, engem nem győzött meg!

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka
 
 


sziasztok....először is nagyon szépen köszönjük a szülinapi köszöntéseket!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
hgrita máté nem jrt soha bölcsibe........nemrég kezdtük az oviba a szoktatást.....elég jol sikerűlt....de most itthon van mert eléggé beteg...... :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Csunyeszka,
akkor én megyek a gyurcsány háza elé havonta 150 ezerért,neki telne pár kismama gyedére és még maradna is bőven!

Jó éjt!

sutimano76
 
 


Sziasztok

Na megpróbálkozom.

Szóval, sajna én csak ilyenkor tudok írni bokros teendőim miatt (meló, háztartás, Lili), sztem ezt nem kell nektek magyarázni... :D

Mabe!

Gyönyörűűűűűű! Egy picit sárga lettem :wink: Nekem csak 4D-n tudtak ilyen képet csinálni, na de lehet, hogy majd most, 4 és fél év után biztos nagyon fejlett itt is minden :D

Kórház

Nekem a tatabányai szülészetről vegyes emlékeim vannak. Maga a szülészet nem volt rossz (látogatók nem jöhettek be, tisztaság volt és az előcsarnokban asztalok és székek vannak a látogatók fogadására), egészen addig, míg a császáros szobából az ötödik napon át nem kellett költöznöm a sima szülészeti szobába. (Ugyanis a lányom méhen belüli fertőzéssel született, és még plusz öt napig kapta a vénás antibiotikumot)
Viszont az a szoba számomra maga volt a pokol. A kismamáktól elviselhetetlenül büdös volt -egyfolytában cigiztek-, a fürdő olyan mocskos, hogy nem volt gusztusom fürödni benne, és még a zuhanyrózsa is hiányzott (mikor szóltam, mondták a nővérek, hogy ez általános, mindig lelopják).
Szóval megbeszéltük a férjemmel, hogy kifizetjük a külön szobát, úgyhogy innentől ezzel nem volt gond.
Viszont a gyerek a PIC-en 2 emelettel lejjebb volt, és csak 3 óránként, percre pontosan lehetett járni szoptatni.
A nővérek itt folyamatosan ordibáltak velünk, nálam be is telt a pohár, amikor Lilit úgy "ébresztgette" a kedves nővérke, hogy teljes erőből csípkedte és csavargatta a lábát addíg amíg nem ordított. Na akkor megmondtam neki, hogy bár békés természetű vagyok, de ha ezt még egyszer meglátom, eltöröm a kezét.
A gyerekeket pedig nem bántani és teáztatni kéne, hanem inkább akkor beengedni az anyukákat, amikor szükség van rájuk, pláne, ha ezt mind az anyuka, mind a baba igényli.
Szóval nálunk ez történt. S ha ez még nem lenne elég, császár után lepényvisszamaradásom volt, ebből pedig jó kis szeptikus állapot alakult ki, tehát a háro hetes babával mehettem vissza kaparásra és egy hét vénás antibiotikumra.
Ezek után Lilinek többször is vesemedence gyulladása lett, úgyhogy állandóan kórházban voltunk két éves koráig.
Mára szerencsére tünetmentes, de gondolhatjátok, mennyire volt kedvem másik babát vállalni.
De most már mindegy, még ha véletlenül is, most már itt van Bogyó :D :D

Sajnos én a pénz- és adóügyekhez nem nagyon értek, úgyhogy szívesen olvasok minden ezzel kapcsolatos infót!

Isten éltesse Mátét!!!!!

Bocs., hogy hosszú és negatív voltam, remélem most már kibeszéltem magamból :D
Mint a pszichológusnál :lol: :lol:
mazsom
 
 


Köszönöm Bocika dicséretét!
Most dagad a mellem a büszkeségtől :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sütimanó
Teljesen sima 2D-s képek, bónuszba kaptam 2db 3D-t (az UH-készüléket át lehet kapcsolni 3-4D-s üzemmódba is)
Nekem is volt már ilyen critical errorr...

Csunyeszka
Szúrás... gyakorlás kérdése :wink:

Erika
Ez az eü. dolgozók plussz juttatása :wink:

Astrid
A kórházban készültek a képek :wink:
Vendég
 


Mazsom: sajnálom ezeket a rossz élményeket, ne hagyd, hogy megkeserítse a mostani babavárásod!

Mindenhol vannak ilyenek: (Mabe tudja!), én 2 kórházat is leértékeltem akkoriban, ma már nevetek rajta.
Nagyatád: a kezdő szegény fiatal nővérke nekem 2üveg/24 óra infúzióm lefolyatta 4 óra alatt (brikanilt assssszem, amit már nem használnak visszatartásra), és az volt az érzésem, mint aki repülni is tud ezres pulzussal a picim a méhemben rendesen 180 körüli pulzussal majdnem magától kitörte a hasfalam. Nem volt veszélytelen! Igaz szegényt lecseszték de nagyon, pedig inkább segítettek volna neki vagy felügyelik a kezdő munkáját. Én nem haragudtam rá, de bizti mást érzek ha baja lett volna gyermekemnek. Igaz kitüntetett figyelemmel ellenőrizték folyamatosan azt, mikor megy ki hatása és nyugszik le a szervezetünk.
Szigetvár: simán egy fertőző (valami nemi betegség, hála nem értek hozzájuk) kishölgy gyógyszereit keverték össze az én toxémiás bogyóimmal. Hála valamennyire nem vagyok hülye, felismertem, hogy antibiotikum is van közte, odavittem a dokihoz és közöltem vele én ilyet nem szedek! Lefehéredett és egyből kérdezte kié lehet ami nálam van. Ki is derült, de addig a szegényke bevette az én bogyóimat. Baja nem lett, és nekem sem, mert észre vettem a cserét.

És optimista emberként vágok neki mindig az újabb gyermekáldásnak! Mert már van tapasztalatom mire is figyeljek! (ha meglepnek újakkal akkor abból is tanulok!)
És neges vérrel elég sűrűn járok ellenanyagszint mérésre, 3 gyermek után sem kaptam anti-d injekciót, mert neges babóim voltak. Ez pedig eddig szerencse, párom pozitívos!

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka
 
 


Mabe!

Eltűntek a vonalzóink!!!!!!

Kép
arvaerika
 
 


mazsom köszönjük.........remélem a mostani korházba töltött napjaid jol telnek majd...... :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


HellóHalló Mindenkinek!!

Két napig tartott visszaolvasni Benneteket:D

Üdv az újaknak, vagyis már nem újaknak!

Első babváró vagyok én is, (vagyis inkább úgy mondanám, h még nem szültem) és pillázva olvasom a storykat.

A látogatásokról nekem is az a véleményem, mint sokaknak, h nyugi legyen a szobában.
A barátnőm pár hónapja szült, Ő izget-mozgott, mintha mi se történt volna, de azért jól esett neki is amikor aludni tudott. Nyírőben volt, ami egy magánklinika, isteni körülményekkel.
Csak ez is olyan bosszantó, h nem keveset vonnak le a Tb-re a fizuból, s akkor meg miért nincs meg a megfelelő ellátás?
Miért kell mindenért külön zsebbe dugokatni pénzt, h légyszi ne tévesszétek össze a bogyókat, ne pakoljátok át a gyerekemet máshova mielőtt szólnátok...?!
Persze az orvosokat (nagyon sok orvos barátunk van, s hallom azt az oldalt is, nem egyszerű!!) is megértem meg a nővéreket, de pl. a tanárokat meg agyonverik, meg leszúrják, meg leköpik, meg stb.. Ott miért nincs pénz dugogatás zsebbe?
/mert h végzettségem szerint tesi német szakos tanár vagyok, de sajna el kellett hagynom a pályát, és most egy cégnél vagyok titkársági vezető/

Én még nem tudom, h melyik kórházban fogok pontosan szülni, mert sok helyen van a dokim
( Kékgolyó u., de ugye ott nincs szülészet, II-es sz. Klinikán, de oda is már csak ritkán megy és az Istenhegyin, ahol meg megint csak nincs szülés, ja és van még a János kórház)
No, ez azért valószínűleg kiderül majd idejében:D

Különben jól vagyok, elméletileg már csak egy hét, s nem leszek ennyire álmos:D és egy hét múlva megyek uhura + kombinált tesztre. Alig várom már!

Mabe, zseniálisak a fotók, hihetetlen, h ekkora már a pici odabent! Ő hány centis? És a nemét nem tudjátok Ti sem? vagy csak minket tesztelsz? :P

Sutimano, kitartás az ágyhoz!! Télleg nézd a végét!!:D én is ágyba vagyok rendelve délutánonként, de jelez is a szervezetem, h pihenés kell! És én is egy izgőmozgó, mindig sportoló hülye gyerek vagyok.. gondolhatod nekem is milyen a 11 het tartó szobafogság?! Dolgozni járok, de az nem megerőltető.!!

Kép

Kép
móka:)
 
 


Köszi móka a biztatást,igyekszem.

Csütörtökön torkos csütörtök,mi megyünk vacsizni,szerintem tök jó dolog,mert mi nem tehetjük meg hogy csak úgy beüljünk étteremben,így viszont van lehetőség!Én nagyon szeretem és bízom benne hogy ahova idén megyünk ott lesz sajtsteak,vagy gomolya sütve,mert azt imádom.Közületek megy valaki???

sutimano76
 
 


Suti!

Torkosra nálunk már régóta beteltek a helyek :(

Hol lehet a vonalzóm??????Vagy csak én nem látom?

Kép
arvaerika
 
 


Erika,mi is már rég lefoglatuk,mert tavaly nem kaptunk oda helyet ahova szerettük volna ,így végül a dunán egy hajón vacsiztunk.Jó volt az is,de idén időbe észhez kaptunk.Csömörre megyünk v.andi!!!Amúgy hova tűntél,így kicsináltak a gyerkőcök szombaton?

Sajna erika én se látom a tied,nem lehet hogy a szolgáltatóval van baj ahol csináltad a vonlzót?

sutimano76
 
 


Suti!

Akkor jó vacsizást nektek! Én ha lenne hely, akkor sem tudnék most menni, párom hajnalban 4 napra Olaszországba ment dolgozni! Pedig úgy volt, hogy csüt-péntek itthon lesz szabin, be is jelentkeztem fodrászhoz. Olyan régóta szeretnék már elmenni, sosem jön össze. :cry:
Ugye a melír nem káros szerintetek sem? Nem szeretném, ha gond lenne, de azért valahogy ki kell néznem...

Kép
arvaerika
 
 


Nekünk se sikerült bejelentkezni abba az étterembe, ahová szerettünk volna, pedig egy csomó ideje mondogattam már a páromnak, de mire megtette volna, már nem volt hely. :(:( Pedig az eredeti áráért biztos nem megyünk oda egy darabig.
Az így megspórolt pénzt ezért aztán kismamarucira fogom költeni! :D:D (Nem akarok sokmindent, de egy szoknya, és egy hosszú naci (elegánsabb) kellene még addig, amíg nem lesz jó idő.)

Astrid

Kép
astrid
 
 


Sajnálom Erika,talán majd jövőre eljutsz.Kitartás míg hazaér a párod.
Szerintem akár most is le lehet foglalni az asztalt jövőre egy étterembe és akkor tuti a bejutás!Már ha fontos!

Kismamarucik,én annyira várom a tavaszt,hogy a rosszabb időre már nem veszek semmit,bár a nacimat már nem tudom begombolni.Mivel nagyrészt fekszem/ülök így nincs nagyon szükségem,a melegítőim még rám jönnek.
Hiába várom a tavaszt,ma reggel megint esett a HÓ.

sutimano76
 
 


hát itt is esik már vagy 30 cm-es..........
akkora árvíz lesz nálunk tavasszal...már előre félek.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok Csajok!

Szerintetek lehetséges, hogy máris érzem a babát ??? (10 hetes vagyok, második picur :) ... Isten bizony olyan volt ma délután, miközben pihiztem, mint egy babamozgás ... persze, még csak a lepkefing fajtából, de határozottan ezt éreztem :):):)

Erika: nekem is melír van, és november vége óta nem voltam fodrásznál, de mostmár kivárom a betöltött 12 hetet ( a dokim is ezt tanácsolta: 3 hóig ne, aztán tőle lilára is festhetem :) ... én nem vagyok nagyon parázós, de azért ettől tartok (inkább 2 naponta hajat mosok, és hát igen: már gáz, ahogy kinézek, alig várom, hogy mehessek a fodrászhoz :)

Hogy vagytok? Én baromira álmos vagyok egész nap ... és hajnalban rendszeresen arra ébredek, hogy fáj a derekam :cry:
bibiesbrumi
 
 


szerintem lehet érezni..... :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Festés: 3. hónap után szerintem minden úgymond "engedélyezett". Itt inkább az a kérdés, hogy vajon festés közben a festék szagára nem leszel-e rosszul??? :(

Kép
bububébi
 
 


nekem is azt mondták hogy várjam meg a 3. hónapot és csak utána fessem a hajam.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Szoláriumról mi a véleményetek?
Kinek mit mondott ezügyben az orvosa?

Nekem azt, hogyha nagyon muszáj, akkor max. állóba.
60 nap és itt az esküvőm, és hófehérke vagyok :(

Kép
bububébi
 
 


Sziasztok!

Máténak én is nagyon boldog szülinapot kívánok!
Én ma nem csináltam semmit, megint fáj a hasam. :(
bex13
 
 


Bububébi, nekem kifejezetten ellenezte. De ha nem bírom ki nélküle, akkor terítsek a hasamra valamit.
Miből gondolta, hogy nem bírom ki, öcsim Hófehérkének hív. :) 2 évente egyszer, ha betévedek. Anno én is gondoltam rá az esküvő előtt, de nem maradt rá időm.
bex13
 
 


Bububébi,szerintem válaszd csak az arcszolit,de 30 nap múlva remélhetőleg itt a tavasz és akkor marad még 30 napod a naponbarnulni,na persze nem csúcsidőben.

sutimano76
 
 


Köszi a tanácsokat melír ügyben. Végülis már betöltöttem a 12.hetet. Már csak azt nem tudom, hogy szőkítóport lehet-e vagy inkább festékkel? Ezt tudja valaki?

Bibi!

Lepkefing :lol: :lol: :lol:

Egyáltalán tud a lepke f*ngani?De azért aranyos!

Kép
arvaerika
 
 


bex köszi......szedj magne b 6-ot és pihenj sokat!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Szolárium: Lillát vártam, amikor az esküvőnk volt, és én is hófehéren mentem hozzá életem párjához :) ... válassz csontszínű ruhát :):) ... én még ráadásul szőke is vagyok :) ... de a jó smink és a jó ruhaszín csodákra képes: gyönyörű lehetsz fehéren is !!!! ... én nem kockáztatnék: a szolárium potenciális fertőzésforrás (szerintem) ... meg valahogy bennem volt egy rossz érzés a sugárzás miatt is: nem feküdnék ki a tűző napra sem, tudom egyik UVB A , másik UVB B, de akkor is, én nem mertem ...
bibiesbrumi
 
 


mára elköszönök....szép álmokat mindenkinek!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


A barátnőm feküdt napra,mert ő is vesz.terhes volt.Csak kora reggel,de, és késő du.,nem lett semmi baja.A többi időt meg napernyő alatt.A régi bőrgyógyászom szerint ott is lehet barnulni.De ilyen esetben talán a legjobb a dokit megkérdezni.

sutimano76
 
 


Bex ma nekem is jobban fájt mint eddig,pedig hétfő óta magánszorgalomból én is szedem a magne b6-ot.Biztos ma nagyobbat nőtt a baba,jpbban feszül a hasfal.Bár ehhez nem értek.
Jó éjt mindenkinek!

sutimano76
 
 


Nálam a helyzet változatlan, nem feszül, nem fáj, nem nől. Súly tavalyi, ruhák még bőven jók.
Várandós vagyok egyáltalán?

Betti
Kép
betti0412
 
 


De ez holnap kiderül...
Kiharcoltam egy bónusz ultrahangot, igenis szeretném, ha gyakrabban nézne, az előzmények miatt.
Kezdem jártatni a számat kicsit, múltkor nagyon visszafogott és csendeske voltam.

Betti
Kép
betti0412
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?