Új privát üzeneted érkezett!

Háromszéki, nálatok is az örlők kibújása lehet a dologban nem? Lehet, hogy kellemetlen most neki rágni és azért választja inkább a szopit. De jó neked, hogy ennyi tejed van még!

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


fogak :D
Kép
rajzolós
Kép
palacsintázós
Kép

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


banánevős
Kép
leveses
Kép

Hát egyszerűen nem értem, ahonnan feltotom (eltűnt az o betűm... :shock: ) ott rendesen el van forgatva, ide mégsem úgy csatolja....hm. forogjatok lányok!! 8)

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 

 
 

ilyet is tud 8)
Kép

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


Gyönyörű szemei vannak Eszti babának, nagyon édi. A palacsinta a nagyon fincsi, jó ötletet adtál, már nagyon régen ettem.

csak gyorsan dobok megint pár képet...

ma reggel etette a cicánkat
Kép

így szoktunk fogat mosni
Kép

udvaron szaladgál a kutyákkal
Kép

KépKép
domidina
 
 


Timi, tök jók a képek. a rajzolós, meg a palacsintaevős a kedvenc!

Lili édesen eteti a macskát, K. is ezt csinálta anyáéknál de ő a két kutyát etette sajttal. :lol:

Borisz-párbajtársunkról is jók a képek. K is eszi a banánt, de én is úgy mint Edina, a kezébe nyomom azt had menjen. Egy egész sosem csúszott még le neki. ő szereti kiköpdösni, miután megrágta. :evil: ezt csinálja kb mindennel.

Kora, juj, szegény cicid. ez nem lehetett kellemes.

Ancsinak nagy puszi a fogakhoz, reméljük hamar kijönnek.
mi is küzdünk velük, az egész ínye nagyon be van dagadva. alig eszik ezért, inkább csak iszik.
snooopy
 
 


sziasztok,
de edes kis szepseg ez a zaba-eszti!:-) nagyon jo kis portrek ezek rola!
en is ugy szeretnem, ha az en gyerekeim is ilyen allatkozelben nonenek fel, mint lili. fokeppen a macskat irigylem, nagy macskarajongo vagyok.
borisz most ezt hallgatja:-) http://egyszervolt.hu/3d/almenu/elem.ph ... 20-%20Animációk&background=FFFFFF&width=95%25&height=95%25&swf=anim/haztaji.swf&name=Háztáji%20nóta

banan: borisz azert nem eszi meg az egeszet, mert elunja, az eves - meg ha elvezi is - csak addig erdekli, mig tenyleges fizikai ehseget erez, aztan menne, s felfedezne. felredobja a kajat, mihelyt a szukseglet kielegult, fuggeltlenul attol a kezebe adom-e, vagy eppen etetoszekben eszi, mint a kepen, mikor tizoraira kapta a joghurt utan, s gondoltam, csak nem veszem ki, mert seta kozben jo a banan:-))minden kajaval igy igy van. ma az egyik alt. iskolaban tizoraizott, s mikor megelegelte a bananjat, akkor odament az elso (szakalas) pasihoz, s a kezebe nyomta a maradekot:-)vegulis ram hasonlit, csak aliz utan szokatlan, hiszen neki a felfedezes csucsa az eves volt mindig:-)

megjartunk ket sulit, egyet tegnap, egyet ma delelott, s aliz kivalasztotta azt a sulit es tanitonot, akire egyaltalan nem gyanakodtam, de mar most rajongassal beszel rola, ugyhogy valszeg semmi kozom nem lesz hozza, milyen iskolaba, milyen osztalyba fog jarni a gyerekem, mert hatarozott elkepzelese van. ami iskolaba en akartam adni, arra azt mondta, tobbet ne is menjunk oda, pedig a legjobb baratnoje oda jar! ugyhogy ennyit a jo kis reformelkepzeleseimrol, vegulis nem nekem kell ott dekkolnom evekig.)

most kitalaltam eppen, h. mozduljunk mar valahova csaladostul, ha igy sut a nap, erre elmente a csaladom fele korcsolyazni. hat jot mozdultam. majdholnap!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára momoska 2009.02.21 17:58-kor.

Kép
Kép
momoska
 
 


A HA ERDEKEL TITEKET AZ A BZONYOS TUTI KIS DAL, AMIT BORISZ 4.X HALLGAT EPPEN, AKKOR FENTI EGESZ LINKET BE KELL KOPIZNI AM! DE LATOM, HALLGATAS KOZBEN CAPSLOCKOT AZERT MEGTALALTA.(evi, nha bejon az osztott kepernyo:-))

Kép
Kép
momoska
 
 


kijött alul jobb oldalt az egyik őrlő, asszem ez a kisőrlő?? +jön fülöl is, másik oldalt...szegénykém elég nyűgös volt ma.

most meg itt van Szabi egyik haverja a zenekarból, este mennek koncertezni esztergomba, K annyira fél tőle. jó magas a srác, meg raszta hajú, de nem ilyesztö...ő mégis annyira fél tőle. most kezd oldódni, 1óra után. edig az ölemben ült és szemmel tartotta a srácot. :lol:

ja, és orrbavágott a telefonnal, de annyira h felszakadt egy picit a bőr az orrnyergemnél, meg jól bedagadt. szépen fogok kinézni. :shock:
snooopy
 
 


aztaa, Lili hogy tűri,hogy mosd a fogát!De jó, hogy van cicátok, én is cicapárti vagyok! Otthon mindíg volt cicánk, anyunak még most is van. A kutyák is édesek, Eszti a kutyákat jobban bírja, nagyon odavan értük! Annyira édesen utánozza a cica hangját, na nem azt mondja,hogy miau, hanem sikkant egyet vékony hangon 8) imádom! a kutyára mondja, hogy va-va, ja és nála a pillangó uolyan hangot hallat mint az oroszlán :lol: Egyébként nagyon szeretném, ha nem félne az állatoktól (párom általában nem szereti nagyon őket..), én viszont azon vagyok, hogy ismerkedjen nyugodtan velük! A házban lakik egy fickó, van két nagy németjuhásza, múltkor egy sétánál az utcán Esztim nagy örömmel tépte a nála jóval nagyobb kutya szőrét 8) persze leszedtem róla, de olyan kezesbárány volt, hagyta magát.
Momoska, Esztit sem lehetett leszedni a képernyőről, még nevetett is a klippen! nagyon tetszett neki
Orsi, Kolos kikészít? nehogy azt higyjék majd, hogy ver a férjed! 8)
Eszti nekem a fogam verte ki majdnem, méghozzá a metszőt, úgy lefejelt :? jól néztem volna ki...
mindenkinek jön a foga?! Nálunk is jön a jobb felső metsző, már nagyon kibújni készül...csak ne legyen baj ebből éjszaka!!
Ja, Momoska, jövőre már mindenki mehet korizni, mi is tervezzük!!
Tegnap voltunk 7 évesek a párommal :shock: hihetetlen! Hétfőn megyünk színházba, várom már, olyan rég voltam!

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


Kolos a dobozban, jó elvolt a minap. :lol: :lol: :lol:
Kép Kép
snooopy
 
 


Sziasztok!

Remélem jól telt a hétvégétek és a betegeskedők is jobban vannak.

Kora!
Mikor olvastam a harapós történetet feljajdultam magamban, Áttérzem, mert Dávid is harapott már meg, de véresre szerencsére még nem.
A havas kép nagyon jó! Tök jó hogy nálatok ennyi hó volt/van. Esett itt, de nem olyan sok. Apa el is vitte Dávidot szánkózni, majd dobok képet.

Orsi!
Jó eza dobozos kép! Kolos maga mászott bele?
Gratulálok a foghoz! Már csak pár darab van hátra, aminek még ki kell bújni :wink:

Edina!
Nagyon tetszik Lili copfja. Nekem inkább a hátul copfos jön be, de a fejtetőn is aranyos.
A fogmosásnál Dávid nem is tűri, hogy én csináljam. Kiveszi a kezemből és rágja. Kicsit azért próbálom irányítani. :wink:

Timi!
Az utolsó leveses kép, amin olyan merengőnek tűnik Eszti, az nekem annyira tetszik. :)

Momoska!
Banán és a szakállas pasi. :lol:

Dobok még pár képet.

Kép
Kép
tina82
 
 


Lássuk hová akarnak Apáék küldeni
Kép

Kicsit durcin
Kép

Mikor indulunk Apa?
Kép

Kép
Kép
tina82
 
 


Timi!
Úgy láttam az első képen, mintha Esztinek kicsit pirosabb lenne az arca. Ne haragudj, ha csak én látom így. Azért írom, mert Dávidnak is kiszokott pirosodni és akármivel kenem nem múlik. Már a doki is írt fel krémet, de hosszútávon az sem jó. Nektek nem szokott jobban kipirosodni? Mert Dávidnak sajnos igen és elég száraz is ott a bőre.
Javíts ki, ha csak opikai csalódás és én látom rosszul.

Kép
Kép
tina82
 
 


BRRRRRRR ELSZÁLLT AMI ÍRTAM!!!

Bocs ha hervasztó leszek, de pocsékul érzem magam, egyre szarabbak az éjszakák és nem tudom miért. Teganp már egész nap olyan voltam mint a mosogatórongy, majd el aludtam du. Gondoltam ahogy elalszik Lili én is lefekszem, de a legújabb nálam, hogy hiába vagyok baromi álmos, nem tudok elaludni. Bár minek is, tegnap is felsírt 9-kor, f10-kor bementem mert annyira sírt, alig tudott megnyugodni. 10-kor, 11-kor, aztán valamikor éjfélkor elaludhattam, de 2-kor megint keltem, aztán f4-kor tudtam lefeküdni, de f7-kor meg kelt. Én már 5.45-kor fölébredtem.

Mindegy hogy 1x, vagy2x alszik egy nap.

Arra gondoltam megpróbálom ma a V.... kúpot hátha már be tudom neki adni, mert korábban annyira szorította a popsiját és sírt, hogy képtelenség volt. De valamit már muszály csinálni, mert ezt így sokáig nem lehet csinálni hogy alig alszom.
A citrofüves tea sem használ. Ma reggel ráadtam a borostyán láncot is hátha.....

Tina, nagyon jók a képek

megyek mert már nem hagy!

bocs hogy ilyen lehangoló voltam....... csak egyre reménytelenebbnek érzem az éjszakákat.

KépKép
domidina
 
 


ja valqahol olvastam, hogy a www.bebicipo.hun leárazás van ha érdekel valakit....

és szakad a hó!!!!! el akartam menni a postára de igy lehet holnapra marad...

KépKép
domidina
 
 


edina,
nalunk nagyon bejon a viburcol(ti miert nem irjatok ki a markaneveket?), ha az ejjeli felsirasok fogzas miatt vannak (mostanaban pl.).
erdemes megprobalni, en elviccelem a beadast, csikis jatekkal, s akkor eszre se veszi (bar mostnaban utolag mar rajon, s nem tetszik neki, pedig 3-4 honapja meg nevetett is rajta).

az a baj, h. itt is nagyon szep havas minden, de en igy tel vegen mar annyira varom a tavaszt, h. a honak sem tudok orulni, december--januarban jobb lett volna.
de azert mindjart kiviszem borsmatyit kicsit, hatha lassan megszereti a telet, mert altalaban olan kepet vag kinn, mint david a szankos kepen, csak akkor orult a szankozasnak, ha az apjaval magas dombrol csusztak le! (majd lefenykepezem ma a fejet kinn is)
dobozolt david es dobozolt kolos jok egyutt. a gyerekek mind őrültek :D

Kép
Kép
momoska
 
 


Edina, nagyon sajnálom ezt az alvás dolgot. megértem, h ki vagy borulva. én is biztos tök pipa lennék, és nem érteném mi van!
nem gondoltál arra kérsz vlkiről segítséget? vlmi szakértőtől? csak egy tipp, lehet h hülyeség. Az egyik ismerősöm épp most vitte a lányát alváslaborba, igaz ő már 3 éves. állandóan felébred éjjel, már tök kivannak. + most született 3 hete kisbabájuk... kivannak.

itt is szakad a hó, én voltam is kinn, bankba kellett mennem. Most először magamra kötöttem K.-t a derekamra, tök jól sikerült, bár nem az én testalkatomhoz való az a 12kg-s gyerek cipelése. :roll:

Tini, Dávid :lol: ahogy bambul..iszonyat édes!! élvezte a szánkózást?
látom ő is szeret dobozban lenni. :lol:
igen, magától mászott be. ebben van pár játéka, mindig kiszedi őket aztán vissza. még sosem ült bele, aztán egyszer csak igen. nem tudom honnan szedte az ötletet.
snooopy
 
 


azért nem írtam ki a nevét mert nem jutott eszembe... :lol: egyébként nem tudom miért vannak a felkelései, mert nálunk nincs jele, vagy legalábbis én nem veszem a lapot, hogy jön a foga és az most fájna neki. Nem folyik a nyála, nem turkál a szájába stb.

Majd én is megpróbálom elterelni a figyelmét, hátha.

Alváslabor? Nem gondoltam még rá, talán ott azért még nem tartunk. 3 évesen lehet én is elgondolkodnék rajta.... Más is kérdezte miért nem hívom fel a dokit? Ezzel csak az a bajom, hogy valószínű ő sem fog semmi konkrét dolgot mondani, hogy mi a megoldás. Elmondja majd hány ezer oka lehet amiért fölkel azt kész.... de majd még meglátom.

Lili szereti a havas, direkt megy a nagy hóba és mondja is tisztán érthetően hogy HÓ. Ha fölébred megyünk is ki egy kicsit.

KépKép
domidina
 
 


Tina, Dávid nagyon édes!!Ma kivittem Esztit a hóba, háát, kb.ő is ilyen képet vágott, aztán úgy állt végig, ahogy odaraktam, nem mert megmoccani sem 8) . Na, majd jövőre!
Szokott pirosodni a pofija, inkább estére pirul ki. És száraz is lett a bőre, a dokinénink írt fel fürdetőkenőcsöt és Ung.Emolliens nevű krémet, ami nagyon büdi és alig kenhető, de nagyon jó. (az én kezemre is :) )
Edina, kitartás! Esetleg a párodat kérhetnéd meg, hogy segítsen be neked. Nálunk a betegsége után folytatni akarta azt, hogy ha csak fordult,már felébredt és sírni kezdett,felállt, hiszen azt gondolta, úgyis jön mami és kivesz, ringat esetleg átvisz a nagyágyba...nade! Egy éjjel amikor a karomból letettem az ágyába, hiszen már tátott szájjal aludt, egyből felébredt és bömbölni kezdett...párom átjött és én kijöttem Esztitől. Ő nem vette ki az ágyából és egy idő után hagyta sírni, persze ott ült és beszélt hozzá, nyugtatta, aztán láss csodát Eszti elaludt :shock: azóta nem is ébred éjjel. Ja és én éjszaka már nem adnék neki enni, csak vízzel kinálom,hogy ezért se legyen érdemes felkelnie, és pelus csere sincs éjjel, kivéve persze,ha kakás. megyek,mert már álmos, biztos kifáradt a hóban mászástól! (nem is mászott, tényleg meg sem moccant 8) )

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


Vannak elég drasztikus módszerek, nekem a védőnő régebben azt tanácsolta, hogy hagyjam sírni, menjek be kb.5-8 percenként, egyre ritkábban és egy pár nap múlva el fog aludni magától is. Hát, én ezt nem bírtam, de egy ideig van,hogy hagyom sirni.

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


na, leraktam aludni...

öcsém letöltötte a Benjamin Button különös életét...megnéztük, és nagyon tetszett!! ajánlom mindnekinek, de készüljetek fel, h utána másként érzitek majd magatokat. nem egy könnyed kis film, mi utána meg sem tudtunk szólalni, letaglózott...majdnem elsírtam magam. nyomasztó egy film, de aki kitalálta... szerintem megérdemelt volna egy oscart. (kapott is párat, de smmi fontosat)
összegezve, tényleg jó. mondjuk 2.5óra... csak azért tudtuk megnézni Szabival, mert anyáéknál voltunk, és volt ki foglalkozzon K-val.
snooopy
 
 


már nekem is ajánlották ezt a filmet,hát mostmár megnézem!
amúgy is szeretem brad piti filmjeit... 8)

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


Edina!
A Viburcol kúp nekünk si nagyon bejött. Adtam pár napig, szünet, de felkelt éjszaka, akkor még adtam, aztán megint szünet és utána csak egyszer kelt, akkor már nem adtam. Most 2 napja megint ébred és szopizni is kér, úgyhogy ma éjszaka azt hiszem megint adok. Nálunk mindig Apa szokta elterelni a figyelmét. Bábozik neki és azt nagyon szereti.

Orsi!
Dávid arcán csak akkor láttam mosolyt mikor az apja megindult vele nagyobb sebességgel, az tetszett neki. Már most szeret száguldozni. :lol:

Timi!
Majd erre a krémre rákérdezek a dokitól, hátha nekünk is beválik.

Nálunk most nagyon-nagyon esik a hó. Akartunk menni délelőtt sétálni, de a szél is nagyon fújt, így elmaradt.

Kép
Kép
tina82
 
 


sztem nincs semmi baja lilinek, amiert alvaslaborba kellene vinni, raadasul az alvaslabor csak akkor hasznos, ha valami szerbi elterest talalnak a gyereknel (legzesi, szivritmus stb.), ami az alvasat zavarja, de lilinel, aki fel eves koraig aludt ejjel, ilyen nincs. akinel ilyent nem talalnak, annak hulye tanacsokat adnak (etesse jol tele ejjel, ne vege ki az agybol, hagyja sirni stb.stb. stb.-szoval sz@rt se er)
mivel aliz aludt a kezdetektol fogva, akkoriban en is ugy gondoltam, h. vagy a gyerek hibaja, vagy a szuloje, h. nem alszik a kolok ejjel, most mar tudom, h. ebben is teljesen mas minden kolok. sot-mint kiderult - ennyi idosen tobb az ejszakat nem teljesen atalvo, mint az aliz-tipus. meg az okokat is felesleges kutatni. lili es borosz alvasa kozott sztem nincs sok kulonbseg, borisz is hol tobbszor, hol kevesebbszer sir fel, csak o visszaalszik (vagy fel se ebred) magatol, vagy a kutyaja visszaadasatol, de b. magatol (kutyajatol)alszik el amugyis, szoval neki ez nem fura. s valszeg aliz (es kolos) is kerul eberebb alvasi szakaszba, de mindkettonek ott (volt) az ujja, s kiszolgalj(t)ak magukat. szulobarat megoldas.
szoval, sztem, ki kell varni, mig ez a nyugtalan (fogzas, elmenyek, frontok stb.) idoszak elmulik a kolykoknel, vagy hagyni kell sirni, turokepessegfuggo dolog. borisz meg kap szopcsit hajnalban, en is gondolkodtam, hogy vizet adok neki helyette, de annak nem ertem az ertelmet, ha egyszer ugyis felkelek hozza, akkor nem mindegy, mire szokik ra, a vizre, vagy a szopcsira????? masrezst igy legalabb ebredes utan elteblabol mellettem meg 1-2 orat, nem kell szaladnom reggelit adni neki, mert nem este evett utoljara.

Kép
Kép
momoska
 
 


hat mi kimentunk a telbe. en meg elveztem is. nagyon szep es meg hideg sincs.
b. mar az oltozesnel nem ertette, miert zaklatom.

Kép

aztan jott a timi altal is leirt, s a telben borisznal allando "miafenetkellmostitt csinalnom vajon" szoborszeru allapot. kb. 10 percig ebben a testhelyzetben.

Kép

aztan a csuszda mar megtetszett neki, elkezdte erteni, minek jottunk ki.

Kép

s meg egy mosolyt is eleresztett a csuszdan.

Kép

Kép
Kép
momoska
 
 


Borisz :lol: :lol:
egyszer összehozhatnák őket egy kint sétára, K. 10x körberohangálná B-t. meg Esztit mire ők feloldódnak. :lol:
Imádja ha kiveszem a kocsiból és mehet a saját lábán. egyből megy a maga útjára. még jó, h van a parkon kapu amit be szoktam csukni, h ne lógjon meg. :shock:

Lili is ilyen, nem Edina? elmondásod szerint ő is imád kinn sétálni.

vlmit még akartam de elfelejtettem... :roll:
snooopy
 
 


[quote]e írta:gyszer összehozhatnák őket egy kint sétár


nem is egyszer:-) eszti-kolos-borisz-al ezt konnyen meg tudjuk oldani, meg a tavaszt se kell megvarni:-) mikor???

Kép
Kép
momoska
 
 


én ráérek bármikor. asszem csüt-ön van vlmi programom...pl. holnap?? Timi??

úgyis kinéztem azt a játszóteret a közeletekben Momoska. :lol:
snooopy
 
 


b. 2 es fel oraja alszik. jot tett megis a hoban seta delelott.

Kép
Kép
momoska
 
 


ja, K is akkor alszik nagyot ha de kinn voltunk.
ő "még csak" 2 órája nyomja. :lol:
snooopy
 
 


nekem jo a holnap. csak csut-tol van szulinapi zsongas nalunk! (tuti lett a kedvesem ajandeka, majd megmutatom egyszer:-))

Kép
Kép
momoska
 
 


Csürcivel mi van?? csak ne betegek?
ha olvasol miket, jelentkezz!!! :lol:
snooopy
 
 


kíváncsi vagyok rá. :lol:

Ok, akkor holnap?! ilyesmi tájban, gondolom. 2-3 felé? vagy legyen kivételesen délelőtt? nekem mind1.
snooopy
 
 


most így átgondolva...kicsit necces a délelőtt. ebédeltetni kell őket, meg, lerakni aludni...
snooopy
 
 


nekem is, csak delelott kb olyan 10-11 kozott vagyunk csak kinti aktivak, delutanjaink hosszabbak. varjuk meg, hatha timi is mond vmit:-)

Kép
Kép
momoska
 
 


OK! olyan kár, h többiek ilyne messze laknak. úgy megnézném már személyesen Lili szép nagy szemeit. :lol:
meg persze a többiek is megölelgetném.
snooopy
 
 


[quote="snooopy"]O írta:snooopyK! olyan kár, h többiek ilyne messze laknak. úgy megnézném már személyesen Lili szép nagy szemeit. :lol:
meg persze a többiek is megölelgetném.


remelem, tavasszal azert ossze tudunk hozni valamit. ketsegtelen, hogy en is lustafajta vagyok, de a penteki talira (amibol mi kimaradtunk) szegedrol es gyorbol is jottek fel.:-)

Kép
Kép
momoska
 
 


én sem vagyok az a hipp hopp egyből ugrálós fajta. :lol:
de megértem Edinát pl. hogy nem szeret egyedül Lilivel útnak indulni, pláne viszonylag hosszú útnak, meg pesten vezetni... mikor tanultam vezetni, nekem is meg kellett szokni a forgalmat.
snooopy
 
 


sziasztok!

Sikerült a kúpot beadnom, de nekünk semmit nem ért!
Igaz először csak 10.45-kor kelt, na de onnantól óránként 2-ig, akkor bent voltam majdnem egy órát nála.
Az apja ment akkor be hozzá, mert mondtam, hogy had sírjon én most nem fogok bemenni, de azt mondta hogy muszály megvigasztalni. Hát neki nem sikerült, ahogy meglátott, már nyújtotta is a kezét. Egyértelmű hogy ha felébred azért sír mert nem lát és én kellek neki, de nagyon nehezen aludt el.

Ja és volt peluscsere is, és azért kell nekem, mert Lili nappal nagyon sokat iszik, és éjjel is ha felébred adok neki inni és ha éjjel nem cserélem ki, reggelre kifolyik. Persze csak akkor ha kell és ha éjjel már sok van benne.

Ja Lili is imádja a havat, olyan min Koli, most is szakad a hó.

Tali, jó lenne, de ebben a Tibit is bele kell vonnom, mert én egyedül nem tudok pestre menni. Soha nem vezettem pesten és nem is akarok, nem szeretek egyébként vezetni. Ismerős helyen nincs gond, de ahol még nem jártam, nehezen tájékozódom az a baj. Egybéként a vezetéssel nincs gondom. Na meg egyedül Lilivel neki sem vágnék, de majd csak összejön.
Esetleg majd összefogunk Beával???.......

jaj és a legfontosabb, hogy egy kicsit megint büszkélkedhessek ha nem baj.....

Tegnap óta Lili megmondja a nevét ha megkérdezem tőle:
- Hogy hívnak Tünci? vagy Ki vagy Te? VÁlasz:
- Hí va Lí (ez az első hang a h és l között van) megzabálom!!!!!

KépKép
domidina
 
 


megint bebizonyosodott, h Lili a legokosabb köztünk! :lol:
édes lehet ahogy mondja.
Szabi is azt várja nagyon, h K elkezdjen beszélni, de az még odébb van. A fiúk úgyis lustábban, nagyon sok ismerősöm van ahol 2 éves múlt a gyerek de nem beszél.

Ez jó ötlet Edina, fogjatok össze Tinával és gyertek el egyszer.
snooopy
 
 


Edina!
Lili nagyon édes lehet, ahogy mondja a nevét. :)
Mennénk mi is talira, ha már jobb idő lesz, de Pestre nekem se szól a jogsim. Én már sokszor akkor elborzadok, mikor látom, hogy mennyi autó van. Volt hogy elvezettem a városhatárig, amíg nem volt nagyobb forgalom, aztán ott cseréltünk. Mikor megyünk mindig mondom is a férjemnek, hogy örülök, hogy nem Pesten lakunk. Persze ha ott szoktam volna meg, akkor biztos más lenne, de így elég nekem a dunaújvárosi forgalom is. Főleg amilyen sokat én vezetek, talán félévente 1x. Viszont navigálni tök jól tudom a férjemet, de tényleg!

A Viburcol kúpot szerintem próbáld meg még ma este is, mert első este nálunk sem hatott, csak a 2.naptól. Talán ezt írja is a papírja.

Nálunk megint esik a hó. Csak már én is úgy vagyok, mint Momoska, hogy most már inkább a tavasz jöhetne. Esett volna 2 hónappal ezelőtt.
A férjem ma is menne szánkózni. Állítom jobban örül a hónak, mint egy gyerek. :lol:

A tegnapi éjszakánk nekünk se volt túl jó. Épphogy elaludtam, kelhettem fel, mert Dávid éjfél előtt szopizni akart. Aztán megébredt még 2-kor meg még kb.3-szor, de azt már nem is néztem hány óra volt, aztán 7-kor és azóta fent van.

Kép
Kép
tina82
 
 


még mindig szakad a hó, kint voltunk elsöpörtem a havat, utána meg építettünk egy kis hóembert. Du. majd ha hazajön Tibi a kertbe csinálunk egy jó nagyot, hogy nézegethesse a hátsó ajtónál.
Én is jobban örülnék már a tavasznak, állítólag a jövő héttől itt van. Hurrá, csak így legyen.

Most alszik, elaltattam, egyfolytában ásítozott.

Bea akkor mi jó páros vagyunk. Mondjuk én azért gyakrabban vezetek, a város nekem nem gond, meg sokszor van olyan hogy valahova megyünk, közelbe oda Tibi vezet, vissza én (ugye ő azért megiszik valamit) Ha megyünk anyuékhoz akkor is így van. De pestet nem vállalnám be. Bár 1x vezettem, akkor is hazafelé amikor voltunk a borfesztiválom. Ugye ott "kötelező" inni a fiúknak, na akkor én vezettem, de nem élveztem a dolgot. Nekem mindig mondani kell hogy merre menjek, mert halvány lila fogalmam sincs pesten hogy éppen hol vagyunk merre is kellene menni.

Egyébként Bea a te párod mennyire partner a taliban? Tibit elég nehéz lenne, lesz rávenni, nem volt oda az ötletért amikor még korábban szóba került. Amúgy is utálja pestet....

megyek teszek-veszek gyorsan

ok, ma még kipróbálom, aztán hagyom ezt is a fenébe....

KépKép
domidina
 
 


na, akkor mi lesz a talival, ki jön? és hánytól? játszótér? utána bemehetünk melegedni hozzád momoska, meg etetni?
snooopy
 
 


borisz delben fekszik le aludni, utana kajcsizik, timi nem jelentkezett?? ugyhogy gyertek, vagy gyere orsi, feljohettek persze, sot...alizt kell elhoznunk 4kor csak az ovibol.

Kép
Kép
momoska
 
 


OK, akkor mi megyünk. talán Timi olvassa addig és ő is jön.
K is délben fekszik, f2-2 között kel.
snooopy
 
 


akkor csengessetek, ha itt jartok (timi te is!:-)), s megmondom, hol tartunk...! b.-t most tettem le, remelem, hamar elalszik, hangot meg nem adott ki!

Kép
Kép
momoska
 
 


ja,
edina. elsore komolyan azt hittem, hogy lili szo szerint igy mondja:
Hí va Li (vagy igy is mondja??):-) ugyes kiscsaj! a homeos szerek gyakran felerositik a tuneteket az elso alkalommal. min 3 alkalom utan tudod eldonteni, hatasos-e.
de osszel, mikor volt egy nyugtalan idoszaka borisznak ejjel (maig nemtom, miert, bar a mostanit se mindig), akkor nalunk se jott be.

(na dumcsizik meg a kis dog, ugy hallom)

Kép
Kép
momoska
 
 


K is most aludt el, 20percig ringattam...ez van mikor késön kel, alig tudom délben lerakni. normális esetben hagyom 1ig, de most, h program van, inkább elaltattam.
snooopy
 
 


borisz meg dumal...ugy hallom. megyek, s lecsapom:-)

Kép
Kép
momoska
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?