Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Üdv mindenkinek és gratula a babcikhoz.

Tegnap már sajnos nem tudtam folytatni a "társalgást", pedig lenne egy csomó kérdésem, amit már leírni is megkönnyebbülés. Ma felhívtam az orvosom rendelőjét, ahol az asszisztens közölte az időpont kérésemre, hogy "ha megmarad a baba", akkor is ráérek két hét múlva menni első vizsgálatra....hát, egy cseppet sem nyugtatott meg....Van valakinek jó ellenszere aggódás ellen? Egyébként odabent minden OK, apró szúrkálások, rohamosan javuló étvágy és magamban mosolygás :lol:
kkia
 
 


Sziasztok!
Ma beadtam a derekam és vettem egy terhes-vitamint. Főleg a folsav miatt. Találtam a Hippnek egy folyadék formában árusított vitaminját. Ennek azért örülök, mert sokkal jobban felszívódik, mint a tabletták. És még finom is. :D Az ára sem vészes, kb annyira jön ki, mint a Gravida.

De továbbra is tömöm az almát, napi 2-3 darab is kell.

Az étvágyam is megváltozott, előnyére. Most gyakrabban éhezek ugyan meg, de egyszerre csak kevesebbet eszek. Mondjuk amúgy is így kellett volna. :)

Én dokihoz csak egy hét múlva tudok menni, addig még semmit sem tudok, csak a megváltozott dolgoka és a pozitív teszt utal a terhességre. Már nagyon kíváncsi vagyok rá. :o

Kép
Kép
vcsibe
 
 


sziasztok lanyok! Rendesen volt mit visszaolvassak (csak par napig nem kereultem gep kozelebe)
Myparis, Cosmic girl ozike gratula a babakhoz, tovabbi fejlodest kivanok nekik.
Pattogobolha ne aggodj, lesz ott baba, en nem birnek varni olyan sokat, en elmennek hamarebb egy uh.-ra
Nita lattam a pocakodat. Az en babam is 8 hetes, es mar alig tudom bezarni a nadragomat a pocakomon. Elso babaskent en ezt a hizasnak tulajdonitottam meg nem a babanak........
En mindig hason alszom es kb a 4 hettol ugy fajnak es nonek a melleim, alig birok aludni. Kesz kinszenvedes, mert oldalt vagy haton nem tudok aludni.
En Ultrageston szedek mert szokott fajdogani a pocakom, de en csak 2x1 szedek mellette folsavat, en ezeket kaptam, vitamint meg nem. Kajaval vagyok bajban, ehes vagyok de etvagy nelkul, nem tudom kitalalni mit is egyek.
Nekem meg van 2 hetem a kov UH-ra alig birom kivarni...............
Bocsi hogy ilyen sokat irtam,csak reg voltam, es ugy kikivankozott belolem.'
Konnyu babavarast mindenkinek!

Kép
p-emi
 
 

 
 

tündér igazából nekem ez a 4.terheségem.....az első bab az sikerűlt ő ma 3 éves.... :lol: :lol: :lol: :lol:
utána volt két vetélésem egy a 12.héten a másik az 5.héten.... :( :( :( :(
szerintem már eléggé megnyultak a szalagjaim.... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok lányok!

Nagyon sokan lettunk, már alig bírom kovetni a sok hozzászólást :shock: , de huségesen olvaslak benneteket!
:lol:

Udvozlet az újaknak és boldog babavárást kívánok!

Az friss UH-soknak nagy-nagy gratula !!! :D

Nitácska,
boldog szulinapot a kisfiadnak! Istenke éltesse sokáig eroben, egészségben! Volt vagy lesz szulinapi zsúr? :lol:

Pattogóbolha,
én is elmennék a helyedben kb. 1 hét múlva UH-ra valahova máshova......nem bírnék 3 hétig várni
:?

Valaki írta a migrént.....
nekem is volt, néha "csak" fejfájás, néha migrén, egy egész héten keresztul....nagyon kellemetlen volt, semmilyen gyógyszert nem vettem be rá, de szerintem ha még pár napig tart,akkor már biztos beszedek valamit.....persze olyan gyógyszert, amit szabad várandósság alatt! Szerintem a babának biztos nem árt a migrén, sajna ez egy normális terhességi tunet :x
ginuska
 
 


Sziasztok,

remélem, Mindenki jól van! :D

Csak bekukk...

Nálam álomkór tartja magát, émelygés ma elkezdődött :oops:
Még 8 nap az UHig!

tillidian
 
 


Jó reggelt Lányok,

Őzike, neked is nagyon nagy gratula, bocsi, de tegnap kifelejtettelek. :oops:

Csige, nem baj, hogy fájdogál, csak ne görcsöljön. Nagyon stresszes a melód, mert akkor irány a doki és táppénz.
Képzeld tegnap este véletlenül eltörtem a jőmérőt, ezt jelnek tekintem. :wink:
De jó neked, holnap már mész uh-ra? Hánykor lesz?

kkia, ezektől a beszólásoktól én is rosszul vagyok. Miért nem köszönted meg neki a kedves és pozitív beszólást. Egy-két ember annyira tapintatlan, komolyan. Nem elég, hogy tök ideges az ember, hogy minden rendben legyen, erre beszól egy ilyet és agyalhatsz rajta. :twisted:

Kép
gmelcsi1
 
 


hőmérőt :oops: :D

Kép
gmelcsi1
 
 


Hát sajnos egy multinál dolgozom, ami nem nevezhető stresszmentesnek. Most mióta kiderült hogy baba van a pocakomban, próbálok nem stresszelni, csak rá gondolni, de elég nehéz.
Holnap este hatra megyek uh-ra. Már annyira várom. Megbeszélem a dokival ezt a táppénz dolgot, lehet hogy az lenne a legjobb döntés. Most a baba a legfontosabb. Már három éve itt dolgozom, szóval nem vagyok próbaidős. Mindenki azt mondta, hogy nem rúghatnak ki, de mielőtt elmegyek táppénzre, mondjam el az okot, hogy tisztában legyenek vele.

KépKép
csige-bige
 
 


Szia csige-bige,

fontos a nyugalom, teljesen indokolt ha táppénzre mész. Hangsúlyoznám, hogy nem kell elmondanod a terhességet, a munka törvénykönyve úgy is véd a felmondás alól. A nőt a terhessége első pillanatától kezdve védi, akkor is, ha még nem tud terhességéről, mikor felmondanak neki, mert akkor visszamenőleg hatályát veszti a felmondás.
Én a helyedben nem mondanám el a terhességet, mert hidd el, ha véletlenül (ne történjen meg!) nem úgy alakulnak a dolgok, az egész munkahelyed azon fog csámcsogni. Még 1x hangsúlyozom, nem kell elmondani ahhoz, hogy védett legyél a felmondástól.

Ha mégis felmondanának neked, a gatyájukat is leperelheted. Hidd el, egy multi tudja ezt, nem fog kockáztatni.

Pattogobolha,

nagyon szorítok neked és veled vagyok. A legfontosabb, hogy ne izgulj, mert az árthat a babának, aki lehet, hogy csak bújócskázik :D Az ember számol, remél, és lehet h. nem is annyi idős, lehet, hogy olyan időpontban fogant, amit nem is gondolnál. Ugyanezen átmentem én is, és minden percet bánok, amit izgulással töltöttem, mióta tudom, hogy a dolgok rendben haladnak. Neked is kívánom ezt, szerintem is menj el orvoshoz korábban, magad megnyugtatására.

A legjobbakat kívánom Neked és mindenkinek!
cosmic girl
 
 


Köszi Cosmic girl. Viszont én úgy tudom, hogy ha táppénzre megy az ember(nem terhesség miatt ) akkor elbocsájthatják. Szóval ezért célszerűbb szólni előtte, hogy mi is az ok. Nem hiszem hogy csámcsognának, ezzel én úgy vagyok, hogy minden csoda három napig tart. Én ezzel nem igazán foglalkozom, hanem inkább csak az érdekel, hogy ha táppénzre megyek, akkor ne veszítsem el a munkámat. Én is abban bízom, hogy egy multi tudja ezt és nem szarakodik ilyenen. Az a baj, hogy nincs aki átvegye a munkámat, de majd megoldják valahogy.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige-bige,

téged nem bocsáthatnak el mióta terhes vagy, akár táppénzen vagy, akár nem. Hidd el, védve vagy a törvény által.
Vagyis elbocsáthatnak, de az sok pénzükbe kerülhet, ha bepereled őket. Sok nő nem ismeri a jogait, nem cselekszik ilyen esetben, és így elesnek olyan támogatásoktól, ami egy egykeresős családban később nagyon jól jönne, és amit már korábban százszor befizetett a közösbe.

Drukkolok neked a mai vizsgálathoz, szerintem beszéld meg nyugodtan az orvosoddal az ilyen jellegű kérdéseidet is.
cosmic girl
 
 


Azt esetleg meg tudod nekem mondani Cosmic girl, hogy ha otthon maradok táppénzen, akkor az is beleszámít majd abba az alapba amiből kiszámolják hogy az első fél évben mennyit kapok majd ha otthon leszek a picivel? A számolásról is megoszlanak a vélemények. Ha most estem teherbe februárban és még ebben az év októberében megszületik a baba, akkor a 2008-as év átlagkeresetét nézik majd, vagy a szüléstől visszafele számított egy éve átlagkeresetét? Sajnos a táppénz miatt a fizum 70 %-át kapom majd csak, ami majdnem 40e ft-tal jelent kevesebbet. Tudom hogy butaság ilyenen gondolkozni, mert nem ezen múlik, de sajnos a mai világban nagyon kell a pénz. Erről tudsz esetleg valamit?

KépKép
csige-bige
 
 


Köszönöm a gratulációkat :)

Kia, lehet hogy dokit kellene váltanod? Hány hetes terhes vagy? Az 5.héten már biztonsággal lehet látni, hogy jó helyen van e a baba, a 6.-on pedig már a szívhang is hallható:)

Csibe
Tök jó, hogy így szereted a gyümölcsöt :lol: én jó ha egy almát le tudok nyomni egy nap :oops:

Emi,
már rám is szűkek a nadrágok :(

Till,
Kitartás 8)

Csige,
Ha úgy gondolod, jobb ha pihensz, szerintem is nyugodtan menj táppénzre, és persze a kollégáidat is te ismered, mennyire megértők, figyelmesek, normálisak. Előbb utóbb úgyis látszódni fog, akkor mindenképp el kell mondani, történni pedig sajna bármikor történthet valami - bár kicsi a valószínűsége szerencsére :roll:

Én is drukkolok annak aki mostanában megy UH-ra

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Sziasztok!

Melcsi, Őzike köszönöm a megnyugtató szavakat :-)

Matematikailag ma vagyok 5 hetes. Én is úgy olvastam mindenhol, hogy legalább a méhen kívüli terhesség kizárása miatt érdemes elmenni előbb is Uh-ra. Gondolom, hogy a javasolt kései időpont a doktorúr sí-útjának is köszönhető, mert a barátnőm is nála fog szülni a héten, tőle tudom. Egyébként nagyon jó doki, nem szeretném az asszisztensnő érzéketlensége miatt lecserélni...
Igyekszem nyugodt maradni addig is.

Szép napot mindenkinek!
kkia
 
 


ginuska köszke.....tegnap volt kisebb zsúr......sajna beteg és elég rosszkedvű is.........
én holnap után megyek uh-ra,........... :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hú Nitácska neked már csak három hét és 12 hetes vagy. Annyira jó neked. Azért ha azt betölti az ember akkor megnyugszik egy kicsit.

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok,
szeretnék csatlakozni. Hétvégén csináltam 3 pozitív tesztet, elvileg ma 4 hetes 6 napos terhes vagyok, a netes kalkulátorok szerint okt. 28. :)
Csütörtökön megyek dokihoz, de nem emiatt, mikor bejelentkeztem, még azon aggódtam, h épp akkor fogok menstruálni :)
Azt se tudom h van-e nála ultrahang, pedig jó lenne ha megnyugtatna, h jó helyen van.
Első baba, és első próbálkozás :O, egyáltalán nem számítottam rá, h terhes lehetek, hát kinek jön össze elsőre? :)
chardonnay
 
 


Üdv. chardonnay,

Gratulálok. Nekem is pont 10.28-ra tette a kalkulátor. Együtt izgulhatunk. Mikor kellett volna megjönnie?
Én pénteken megyek dokihoz, már nagyon várom. :wink:
Milyen erősek lettek a tesztek? Reggel csináltad?
Bocsi, hogy ennyit kérdezek, de örülök, hogy együtt haladhatunk. :D

Kép
gmelcsi1
 
 


Chardonnay, Melcsi, mi is október 28 :-) Olyan jó, hogy ti már a héten mehettek uh-ra! Most olvastam, hogy Skorpió babák milyen nyugodtak és ragaszkodók, igaz, hogy kamasznak majd kicsit lázadni fognak (bár melyik kamasz nem lázad?) :D
kkia
 
 


Nahát, tök jó, h ennyien vagyunk egyszerre! :)
Már kb egy hete meg kellett volna jönnie (amikor azon izgultam, h pont akkor fog megjönni, amikor a dokihoz megyek, akkor csak elszámoltam magam egy héttel :)) De aztán ott voltak a menstruációs görcsök és vártam, h most már bármikor megjöhet, de csak nem jött meg. Szombaton reggel csináltam az első tesztet, de csak egy lejárt szavatosságú volt otthon, ami pozitív lett, de hát ki tudja, hogy hat rá, ha lejár a szavatossága, ezért elrohantunk a patikába venni még 3 tesztet :) Ahogy hazaértem megcsináltam egy újat, majd vasárnap reggel még egyet. Hát nem volt olyan erős mint a kontrollcsík, de határozottan ott voltak mindegyiken. Ha akartam megcsinálni a negyediket, de reggel olyan kómás voltam, hogy gondolkodás nélkül elmentem pisilni :S szóval majd holnap :)
Egyáltalán nem biztos h nekem lesz uh, azt se tudom van-e a dokinál :)
chardonnay
 
 


Ha helyett ma :)
chardonnay
 
 


Chardonnay, azóta is érzed a görcsöket egyébként?
kkia
 
 


hát már nem úgy, most csak időnként szurkál arrafele, ahol a petefészkem lehet
chardonnay
 
 


aha, nekem is.
kkia
 
 


ez megnyugtató, néha elkezdek aggódni vmi hülyeségen, amit aztán gyorsan megpróbálok elhessegetni :)
chardonnay
 
 


Megpróbálok összehozni egy táblázatot... remélem sikerül.. :roll: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Gratula az új kismamiknak. A szúrkálás nekem is megvan. Tegnap este meló után már alig vártam hogy hazaérjek, mert annyira fájt a jobb petefészkem. Úgy szúrt.
Bagne b6-ot szed valaki? Az nagyon jó ezekre a fájdalmakra. Nekem van otthon, de sajnos elfeljtettem ma elhozni magammal, de este veszek be és rendszeresen fogom most már szedni.
Nekem okt. 27 az időpont, látom akkor leszünk egy páran akiknek szinte majdnem egybeesik az időpont :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


csige sajna én akkor se fogok teljesen nyugodt lenni.....tavaly a 12.héten halt meg a baba.... :( :( :( :(
de most minden OK lesz :wink: :wink: :wink: :wink:
chardonnay üdv itt és gratula a babóhoz......
pattogóbolha nagyon jó ötlet a táblázat!!!!!!!! :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Én szedem a Magne B6-ot és a Femibion-t, ezt az asszisztensnő is megerősítette a telefonban időpontkéréskor, hogy szedjem bátran.
kkia
 
 


Nekem meg okt 26 a célidő. De jó, hogy ennyien vagyunk szinte egy időpontban.
Nekem nem fáj a hasam. Csak akkor fájt, amikor meg kellett volna jönnie, de azóta semmi. Néha el is feledkezek róla, hogy terhes vagyok. Mondjuk egy kis örökmozgó mellett nem nehéz... :D
Csakhát azért elgondolkoztam, hogy nem kellett volna már valamilyen tüneteknek jelentkezniük?
Én március 9-én megyek dokihoz (ugyanahhoz akinél a lányomat szültem). Nem akartam túl korán, szeretném ha már hallhatnánk akkor a szívhangot. Elvileg 7 hetes leszek akkor.

Csige-bige! Gyed kérdésedre. Az előző naptári évet veszik alapul a számításnál. Tehát a tgyást a múlt év alapján fogod kapni, viszont a gyedet a 2009-es év alapján.

Magne b6-ot szedem én is, mivel az előző terhességemet barnázással kezdtem, most nem akartam hogy ez legyen. Akkor a magnéziumot ajánlotta rá a doki.

Pattogobolha! Én sem bírnám 3 hétig...

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz
 
 


Angyalkrisz, én is március 9-én megyek, de szívem szerint mentem volna előbb is. De végül is tényleg, lehet, hogy így jobb, addigra már lehet szívhangocska is :-)
kkia
 
 


Sziasztok Csajok,

Mennyien vagyunk, de jó. :lol:
Nekem is hasszurka van néha, de az sem jelentős, pár napja fáj a cicim, mikor megyek le a lépcsőn le akar szakadni. És álmos vagyok sokat. De ezen kívül semmi. Szerintem mást még nem igazán kell éreznünk.
chardonnay, nekem se annyira erős, mint a kontrollcsík, de határozottan ott van. Én majd pénteken akarok még egyet, ha kibirom addig. :oops:

kkia,
A keresztlányom is skorpió, és nagyon jó természet, és nagyon jó baba volt.

Csige, szerintem nagyon jó ötlet a táppénz, ne kockáztass.


Pattogóbolha, nagyon jó ötlet a tábli, engem is tegyél bele légyszi. :wink:

Nitácska, ne izgulj, most minden rendben lesz, Tuti :wink:

Kép
gmelcsi1
 
 


Hát nekem fájt a cicim, de ma már semmi. Émelyegni tegnap délelőtt émelyegtem, de az is elmult. Ma már rendesen ettem és semmi gondom nincs. Remélem ez nem gond :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Nekem is fáj a cicim, és valahogy kényelmetlen lett minden melltartóm, pedig legnagyobb sajnálatomra nem lett nagyobb :wink:
Valahol azt olvastam, h nem szabad ilyenkor kosarast hordani, mert az eldeformálja, ti is hallottatok ilyesmiről? Marhára nincs kedvem most melltartó után mászkálni, de azt hiszem kénytelen leszek.
chardonnay
 
 


Hát én ilyet nem hallottam. Nekem az éjjel és ma már nem fájt a cicim, aki kicsit aggaszt. A hasam fájogat.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige,
Ezen ne aggódj, nekem meg eddig nem fájt egyáltalán.
A barátnőmnek egész terhessége alatt nem fájt és nem is nőtt neki. Mindenkinek más.
Ezt a kosaras dolgot még én sem hallottam. Nekem is csak érzékenyebb, de melltartót még nem kell cserélnem.

Kép
gmelcsi1
 
 


Sziasztok kismamik! :wink:

Huu, de jó sokan vagyunk már. :lol: :lol:
Üdv az újaknak. :D

Tünetek:
Nekem is volt hasszúrka a múlt héten még. Szedtem rá a Magne B6-ot. A cickók nagyon érzékenyek, főleg a mellbimbó. Hányinger egyik nap van másik nap kevésbé. :roll:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


melcsi...... :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantottam.
Üdvözlöm az új topiklakókat!
Én "jól" vagyok. A melleim nem fájnak, de elkezdődött tegnap a "reggeli tejeskávé megnézi ki az a marha, aki megitta" című kismamák körében népszerű játék, ami remélhetőleg még eltart pár hétig.
Pattogóbolha, neked külön is drukkolok.

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Én azért ma délután csináltam még egy tesztet, biztos ami biztos, kíváncsi vagyok mennyit erősödött.
Azt hiszem ez magáért beszél :lol: Kép

KépKép
csige-bige
 
 


én már nem merek tesztelni.....de ez gyönyörű erőőőőőőőőőőős!!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziaztok!

Na. fél napos izzasztó kínlódás és végül apa segítségével elkészült a táblázat. Visszanyálaztam az összes oldalt, és amit tudtam beírtam. A hiányzó adatokat kéretik pótolni. Ide is lehet, csak valahogy emeljétek ki, hogy észrevegyem. Lehet pü-be is, vagy e-mailben mindegy. :D Tök büszke vagyok magamra, h nagyjából egyedül csináltam.. :oops: 8) :lol:
Ja ha bármi észrevétel van, hogy mi hiányzik belőle, mi nem kéne szóljatok bátran, sztem ez idővel úgyis módosulni fog. :)

Tehát tadammmmm:

Kép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Datolya!

Néha én sem tudom meginni a reggeli tejeskávémat.

Csige!

Na ez aztán atom pozitív. :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


És akkor most reagálok. :D

Köszönöm, hogy drukkoltok. :D édesek vagytok. Nem tudom. valahogy úgy érzem, hogy ott van zabocska. Nem is izgulok. Úgyhogy kibírom ezt a 3 hetet. :D

csige: aztaaa ez aztán a zebra :lol: :lol:

datolya: akkor helyetted is kávézom. Ma jó pár nap óta először végre tudtam inni kávét. Az én vérnyomásomnak muszály a kv... :roll: Amúgy sem magas, de terhesség alatt inkább a 60/70 a jellemző.. Ezzel meg a wc-ig sem jutok el.. :lol: :lol: :lol:

A mellfeszülésről annyit, h az első terhességemnél horror módon fájtak a bimbók. Még a pólót sem bírtam... Szép volt úgy dolgozni.. :? Másodszorra már nem fájt kicsit sem. Most meg szoptatok. Lara meg harapja így a miatt fáj. De első babásoknak mondom, hogy szülés után 3-4 nappal majd megismeritek mi is az a szó szerint 2 számmal nagyobb betonkemény mel érzést. :D
Nekem A kosarasról C-re nőttek. :lol: Mindek ide szilikon.. :P :lol: :lol:

Reggel a boltban úúúgy megkívántam a gyümölcsöt. Tél lévén kénytelen voltam a tartósított gyümihez fordulni, de egy nagy konzerv őszibarackból, egy üveg magozott meggybefőttből és 3 db banánból isteni gyümölcssalátát varázsoltam és az volt a reggelim és az ebédem is. Az érdekes az, hogy Larával ugyan ilyen voltam. Pedig nem igen szeretem a gyümölcsöt. Meg a zöldséget sem. Felfújnak, meg az epémet is kivették. Annak sem túl jó. De finom volt és nagyon jólesett. Most persze már csak egy maddzagot kéne a bokámra kötni, h el ne szálljak.. :D

Na megyek akar a család. :D Majd még benézek.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Pattogobolha!

Küldtem privit. :wink:

Nagyon jó lett a táblázat. Köszönjük.

Jó sokan vagyunk szerencsére. :wink: :D

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


Sziasztok Csajok,

Pattogóbolha, nagyon köszönjük a táblázatot. Pesti vagyok, Dévai intézetbe járunk.
Csige,
Gyönyörű a teszt. Ez milyen érzékenységű? Egyből ilyen erős lett?
Én is akarok majd pénteken egyet. De addig még nem merek csinálni.

Csajok, engem megnyugtatna egy reggeli visszaköszönő kávé látványa. :lol:

Kép
gmelcsi1
 
 


chardonnay írta:Nekem is fáj a cicim, és valahogy kényelmetlen lett minden melltartóm, pedig legnagyobb sajnálatomra nem lett nagyobb :wink:
Valahol azt olvastam, h nem szabad ilyenkor kosarast hordani, mert az eldeformálja, ti is hallottatok ilyesmiről? Marhára nincs kedvem most melltartó után mászkálni, de azt hiszem kénytelen leszek.



En kosarasat hordok napkozben a munkaba akkor nem faj annyira, anelkul nagyon erzekenyek. Valahogy az ajszakat kene megoldanom mert nem tudok aludni toluk.

Kép
p-emi
 
 


[quote="pattogobolha"]Sziaztok!

Na. fél napos izzasztó kínlódás és végül apa segítségével elkészült a táblázat. Visszanyálaztam az összes oldalt, és amit tudtam beírtam. A hiányzó adatokat kéretik pótolni. Ide is lehet, csak valahogy emeljétek ki, hogy észrevegyem. Lehet pü-be is, vagy e-mailben mindegy. :D Tök büszke vagyok magamra, h nagyjából egyedül csináltam.. :oops: 8) :lol:
Ja ha bármi észrevétel van, hogy mi hiányzik belőle, mi nem kéne szóljatok bátran, sztem ez idővel úgyis módosulni fog. :)

Tehát tadammmmm:

Kép[/


nagyon jo lett a tablazat, ugyes vagy, annyi a hozzaszolasom, hogy pl. novekvo vagy csokkeno sorrendben atlathatobb lenne ki mikorra varja. De igy is szupi :lol:

Kép
p-emi
 
 


Akik szednek Ultragestont erznek mellekhatast?
KB egy oraval miutan bevettem szedulok, es nagyon almos vagyok. Nallatok elofordul az ilyesmi?
Hetfo ota sokkal rosszabbul erzem magam, erosebb a hanyinger es egesz nap elkiser. Nem tudok szabadulni tole, ha eszek sem es ha nem eszek akkor sem. Nem kivanok semmi etelt, de ehes vagyok, mar nem tudom mit egyek...............
Ja en Artandon lakom es a korhaz meg nem biztos.

Konnyu babavarast mindenkinek

Kép
p-emi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: