Sziasztok!
kicsit eltüntem és nem győztem olvasni!:D
Majdnem idegbajt kaptam,mert az üzemanyag elszámolás,amivel 2napot kínlódtam,nem lett jó és kezdhettem az egészet előlről!
még most is azzal sz@rakodok,de már annyira unom! És ráadásul nem is az én hibámból lett rossz,így még dühítőbb!:evil:
Nyugtonmalac, végül nem készítettem képek Julcsi bőréről,mert reggelre már csak piros foltok maradtak!
nem is értem mi lehetett,pedig olyan csúny volt még este!Bár én örülök,h így eltünt,de most végképp nem tudom,h mi lehetett!Remélem nem vmi allergia!Te elvitted Lilit a dokihoz? Amúgy lehet a bephanten segített,amivel jó vastagon bekentem este!
Nem semmi a bilis sztorid!:D
Kincs,LKata, Gyönyörűek a fiuk és nagyon nagyon édesek!
Ildi, boldog 5.hófordulót a szépséges Lottikának!:D És örülök,h jobban vagytok!
Marek, én az időjárásnak tudom be ezt a viselkedést!
Clau, sztem az a lényeg,h hízik!És nem az,h mennyit!Igazad van,h nem minden baba a nagykönyv szerint fejlődik!
Linh,ez nagyon durva remélem csak elírták!98ezer 3napra?Te jó ég!
Lányok,annyit beszéltek a mei tai-ról,h a végén még én is rendelek egyet!Egyre szinpatikusabb!
Nyugtonmalac, most néztem a liliputis oldalt és tökre felmérgeltem magam,h milyen hülye voltam,h nem néztem utána jobban a kendőknek!
a mienk sötétbarna(mert még ez volt a legnormálisabb szín az oldalon ahonnan rendeltem), ráadásul drágább is volt!Itt meg most láttam narancssárgát és annyira megtetszett!
most nagyon gondolkodom rajta!de a kiscipő is nagyon csábító! te melyiket rendeled?nekem a kis virágos tetszik!:D
Nálunk most annyi van,h megrendeltem a brendonba a narancssárga cybex ernyőkocsit,mert mondták,h jövő hónapban már nem lesz akciós,de ha most megrendelem akkor a jövőhéten még az akciós áron tudják ideadni!
Julcsin meg azt vettem észre,h úgy nyúlik,mintha húznák!
Itt volt a védőnő és megmérettem!Már 70cm és 6900g!
Olyan nehéz öltöztetni!A 74es body-k épphogy jók rá hosszban,viszont a nyakuk meg olyan nagy még, h ahogy mocorog teljesen kivan a válla meg a mellkasa!És a hosszú újjúaknak meg megeszi az ujját,mert olyan hosszúak!(na ez jó mondat lett
)
Most arra gondoltam,h trikósakat veszek meg hosszúujjú pólókat!