Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Képzeljétek, éjszaka begörcsölt a gyomrom :? :? :? :? :? :? :?
Elmentünk az ügyeletre 1.30kor, onnan átküldtek a Dél-Pestibe. Ott majdnem leszedték a fejemet, hogy mért oda mentem én fájó gyomorral..... de legalább láttam manócskáékat.
Ezt írták a papíromra:
Uterus átmérője: 50 mm, benne két szabályos petezsák látható.
A: 12 mm, szikhólyag látható, szívműködés még nem mutatható ki.
B: 12 mm, szikhólyag látható, szívműködés még nem mutatható ki.
Fentieken kívül láthatő egy kisebb 7 mm átmérőjű petezsák, GSD 7mm, melyben szikhólyag nem látható.

Szóval a héten betegszabin vagyok, csüt-től meg veszélyeztetett betegszabin leszek.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Ja, és reggel elmentem a körzetishez, ő mondta, hogy szerinte nem vírus, mert az nem múlt volna el ilyen gyorsan. Valószínűbb, hogy valami miatt feljött a gyomorsavam. Aludjak magasabban, ne igyak szénsavasat, ne egyek fűszereset. És ha csüt-ön voltunk az uhu-n, utána adjam be neki a veszélytetettről az igazolást és soron kívül kiír. Maradjak itthon végig, mert most ha bármit elkapok, el is vetélhetek rögtön :? :? :? :? :? :? :? Na itt megijedtem rendesen.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Nócika: Tatárt kismaminak nem szabad enni! Nyers hús és nyers tojás tilos a kismamiknak. Vigyázz magadra.
De ettől függetlenül a baba jól van hidd el.
Holnap a doki is megnyugtat. :)

Zsu: Örülök, hogy az uh megnyugtatott. A 3. baba pedig behozza idővel a másik kettőt.

Kép
csucsu05
 
 

 
 

Csucsu!
Majd csüt-ön is mozizunk és akkor is látom őket :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Úgy szeretném, ha apa is bejönne velem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Húúú, Nóci, igaz, vigyázz a tartárral.....Csucsu, igen, tényleg így van, tatárbeefsteak meg nyers tojás meg asszem tengeri herkentyű sem ajánlott :?

Mondjuk babásan én is ettem franciasalit, csak én kész majonézből csináltam+tejföl. Bolti majonézbe nem tudom, de asszem tojáspor van. Meg hát talán csak 2x ettem a 9 hónap alatt :)

Bridg mikor érkerzik?

Zsu,
én olyan izgatott vgyok miattad, mintha én lennék ikerbabás.
És milyen neműeknek örülnétek jobban?Sztem a vegyespáros jó, nem?
Nóci,
Neked meg hamarosan kiderül a neme :) :wink:
Vendég
 


Nócikám!
Tényleg vigyázz a tatárral nagyon!!!!!!

Peti foga hogy van? Mikor mész a dodohoz????

Melaszka!
Hát csüt-ön megint mozizok egyet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én is nagyon izgulok és persze apa most kezdi megérteni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Na, majd ha már szívhang is lesz........... :D Szerintem apa azt hiszi, hogy egy szép álom :D
Vendég
 


Nagyon bízom benne, hogy addigra lesz szív hangunk. Most alszom egyet.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


De jó neked Zsu, hogy aludhatsz :) nekem már felesleges elfeküdnöm, mert Manó mindjárt ébred. :D
most pihenjétek ki mahgatokat kismamik!!! :D
Vendég
 


Sziasztok csajok!!

Zsuzsum! Mi lettveled!?? Valami rosszat ettél vagy mi?? Végül mit mondtak mi a baj??
Na ha már ugyis otthon leszel akkor majd meglátogatlak! 2 hetente ugyis megyek a bajcsíba és akkor majd megcsörgetlek, hogy mi zu van! Kispestől csak az 51-es el kell menni nem?? Na majd összehozunk valamit!


Csucsu! Én ugy hallottam, hogy csak a tengeri herkentyüket nem szabad enni mint kismami! Bár az a veszély nem fenyegetne mivel nem eszem semmilyen vízi izét!! :lol: :lol: :lol:

Melaszka! Bridnek 50:40-kor száll le a gépe ferihegyen! Amugy én már elég keveset alszom mostanában! Nem mintha bánnam, de néha hiányzik, olyankor lefekszem és semmi álom nem jön a szememre!

Képzeljétek ezt a pofátlanságot! Monoron van sztk! Na ugye ott van mindeféle orvosi szakrendelés! De mi körzetileg máshova tartozunk fogászatra! Na mi mentünk az sztkba, mert ahová tartozunk fogászatilag ott mindössze egy nő van aki olyan mint egy hentes! Kb 2 éve apának kihuzott egy jó fogát a rossz helyett és mikor másik dokihoz mentünk a rossz fogával az érdekes egy sima töméssel megoldotta a problémát! Na de nem is ez a lényeg közölték, hogy Itt Monoron nem látják el őt az sztkban hanem menjen oda ahová tartozik, mert Ő nem oda tartozik! Na ez milyen?? Nem gusztustalan?? Mondtuk, hogy fáj a foga erre azt mondta a picsa, hogy nem tud vele mit kezdeni! Pedig anyum is és a tesom is oda jár! 1 a lakcím meg minden csak azt nem értem, hogy miért??? Aztán elmentünk oda ahova tartozunk ott meg kismilio egyen voltak! Na nem vártunk gondolhatjátok! Ugyhogy felhívtam az én magán dokimat és beszéltem vele mondtam mi a pálya mire mondta ok menjünk oda 6-körül, de várni kell! Mondtuk no problémo csak már ne fájjon neki, mert ez nem emberi ami ebben az országban folyik!
Na és akkor fízesd a TB-t!!! Anját annak aki ezt kitalálta!! Rohadtul felháborit, hogy ilyet megenged a magyar egészségügy magának!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

ma megvolt a terheléses cukorvizsgálat. A lötyi szörnyű volt. :) Eredmény holnap lesz, de csak utána tudok menni érte, mert holnap dolgozok.
Azért kíváncsi vagyok mi lesz az eredmény.
Nagyon nem érzem jól magam. A fejem fáj, a szédülésem, és a kézremegésem elmúlt, de ez az éhség miatt volt. A fejem azonban nagyon fáj. De nem is csodálom, mert a hó egyszer szakad, egyszer semmi nem esik. De az előbb olyan hóesés volt, hogy alig láttunk át az út túloldalára.

Bridget
Te még úton vagy. Nagyon gondolok rád, és egyfolytában az órát lesem. Biztosan jó fáradt leszel, de várunk mielőbb vissza.

Zsu
ez a csengettyű nagyon édes dolog. Még nem hallottam róla.
Jobbulást neked! Akkor a babácskáid nagyon jól vannak. :) Ezek szerint mostmár egyre biztosabb, hogy ketten vannak? Tessék betartani a doki utasításait!!!!

Nócika
örülök, hogy jobban vagy. Ne aggódj Szívem, nem lesz semmi baja a babádnak. Ahhoz súlyosabb kiszáradás kell. Nálad ilyenről szó sincs. A görcsökkel meg egészen biztos, hogy nem okoztál bajt, mert azt te érezted, de a baba nem. Jól el van ő dugva, hogy bármi baja lehessen.
Köszönjük apácskával a gratukat. :) Remélük, hogy azért még megy le pár kiló. :)
Remélem, hogy a doki megfelel az elvárásaidnak. Nagyon szorítok hozzá, mert ez fontos dolog.
Peti meg jól megjárta ezzel az sztk-s témával. De én már igen régen hallottam olyat, hogy nem kezelik a beteget, mert nem ide tartozik. Úgy tudtam, szabad orvosválasztás van.

Melaszka
Köszi a gratut. :)
Köszi a hírt a filmről. Én sajna lemaradtam róla. :( de majd megnézem az ismétlést.

Csucsu
Hogy vagy? Szabina jobban van?

Most lehet, hogy alszom egyet. Bevettem egy fájdalomcsillapítót, és álmos vagyok tőle.

Holnap nem jövök, mert melózom. Puszi nektek, ha netán nem tudok ma már jönni.
Vendég
 


Pendi: Kiváncsi vagyok mi lesz a vér eredménye.

Nócika. Nem nem tatárt ezer százalék, hogy kismama nem ehet. Gondolj bele nyers hús van benne amit nehezen lehet még nem kismamiként is megemészteni. És nyers tojást sem szabad enni Maleszka is írta. Persze ami kész majonézből van azt lehet.
A tengeri herkenytűkről én nem is hallottam. Azt miért nem lehet enni?? Ja és kismamiknak nem szabad édesitőszert sem mert én úgy jártam hogy felment a cukrom.
Mire a doki rájött én a kv-t édeskével iszom. És azt a baba odabent nemigen tudja feldolgozni.
Szóval avval is vigyázni kell.


Bridget: Lassan megérkezik a géped:)

Kép
csucsu05
 
 


Pendikém!

Én elösször is nagyon köszönöm apácskádnak a segitségét!!! Sok pusza érte!
Itt nem is a kiszáradástól féltem, öszintén az eszembe se jutott! Nekem a görcsök miatt vannak az aggodalmamim! De ha már ennyire mondjátok bizti nincs baj! Bár vándorolt ma a kis csumpi, mert ma megint sokat járok pisilni! És ezt nem minden nap van igy!
Én meg most már ugy vagyok a dokival, hogy már minden mindegy! Én csak azt akarom, hogy a babám jó kezekben legyen és kész! Vagy ez tul nagy kérés?? Ő még olyan kis picike olyan kis ártatlan nem tehet arról, hogy mi akartuk őt! Ő nem egy koton szökevény, hanem valodi szerelem gyerek! És örülök, hogy akkor nem moziban oltunk hanem itthon és Ő meggyártodott!!
A lötyi neked tényleg olyan szörnyű volt?? Bár nem mintha én szivesen ittam volna meg, de azért nem éreztem olyan vészesnek! A fejfájás az az éhségtől volt! Az eredményt hozd amilyen gyorsan csak lehet! Nagyon kivi vagyok ám! Én nagyon szurkolok neked!
Pihenj le, de nem lenne jobb ha majd késöbb feküdnél le?? Mert hát holnap dodozol és ha most csicsikálsz akkor hogy fogsz tudni aludni az éjjel?? Hamizzál és pihikézz! Itt is szakad a hó megint! Én imádom! Meg különösen annak örülnék, ha holna esne, hogy apa tudjon vinni a dokihoz!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Csucsu! Oké én elhisem! Akkor a tatár megmarad szülés utánra! Most lehet hülyén hangzik a kérdés, de szoptatos kismamikénk sem ehetek majd olyat?? Mondjuk nem mintha sürün ennék olyat, de tényleg csak ritkán de nem gáz akkor leveszem az étlapról! Ezt a kis időt kibirom nélküle! A tengeri bigyokat én sem tom miért itt olvastma vaéamelyik topikban, de majd megprobálok utána keresni! Az édesitőszert halottam a diabéteszes dokimtol! Egyedül a canderelt azt lehet fogyasztani, mert az nem tartalmaz aspartamt! Ha jól írom! De asszem a norbis cuccra meg rá van írva, hogy kismamik is fogyaszthatják! Én megmondom neked a frankot, hogy én mindent ugyanugy csinálok mint mielött diétáznom kell! A teát nem birom meginni csak citrommal és mivel nem ihatom édesitőszerrel igy marad a kristály cukor! És mégis jokat mérek én is és a doki is! Ugyhogy nálam csak nincs nagy baj!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nócika: Cukorból a barna cukor jobb mint a sima és nem is sokkal drágább.
Szoptatáskor nem tudom a tatárt lehet e enni. Azt tudom a k betűseket nem szabad mert nem jó a babának. Káposzta pl. Na meg a szénsavas italokat sem szabad szoptatás alatt.
A tatárra kérdezz rá dokidtól.Ő azért biztos otthon van ebben a témában.

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu! Na erről nem is halottam! miért nem szabad pl kápit enni?? Pedig milyen finom isaz! Jaj én imádom a frankfurti levest karalábét! ez komoly?? Most jól el szomoritottál! Pont nyáron mikor ezek a legfrissebb dolgok! Szomoru lettem!
A barna cukrot nem vettem még sosem! Ugyanolyan az izfokozoja?? Vagy több kell bele mint a simábol?? Még nem vettem ezáltal nem ismerem! Lehet ezt is kiprobálom végül is nem ártok vele nem??

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nóci! :)

Nyugi, én terhesen rengeteg székelykáposztát, töltöttkáp.,frankfurti levest ettem, csak hát a belem bánta.Espumisant vegyél be utána, és semmi gond nem lesz.Ezeket csak szoptatás alatt nem szabad enni-úgy tudom, mert a babát fújja fel :?
Vendég
 


Sziasztok!

Zsu! De jó! Szépen fejlődnek a babák!!!

Bridget! Jó repülést!

Pendi! Már megint a munka! Remélem nemsokára otthon "lógathatod" te is a lábadat! (a munkánál bármi jobb nemigaz?) A terheléses cukrot a 27. héten néztek nekem is, én is féltem meginni, de elég jól lement. Igaz előtte szóltak, hogy mindenképpen tegyek bele citromlét, és így limonádé lett belőle. Szerencsére nem voltam rosszul tőle.

Csucsu! Aranyos volt a lányod a ruhában! A fiam katona volt, imátkozni kellett, hogy beöltözzön. De utána jól érezte magát, ott volt az apja és anyósom is.

Melaszka! Képzeld, nekem is 7,38 kg a lányom, így 3 és fél hónaposan. Pedig nekem nincs annyi tejem, de mégis így hízik.

Nócika! Tényleg kerüld az ilyen nyers dolgokat a toxoplazma miatt!

Ma 10-re elmentünk a kórházba. Sikerült egy órát váratniuk. 11-kor megvizsgálták, fekve újra kicsit sípolt, függőlegesen nem. Újra vérvétel, ordított, kétszer szúrták mert nem sikerült. Utána szopizott és aludt. Az eredményre egy órát vártunk, kiderült, hogy nem javult a vérsüllyedése, továbbra is köhög és náthás ezért vettek a szájából és az orrából mintát most azt tenyésztik. Újra megvizsgálta a főorvos is, aztán utána szívták az orrát. Na ennyi macera után úgy nekiállt sírni, mint még soha. Alig bírtuk megnyugtatni. Na sikerült fél 2 után hazaérni, már nagyon éhesek voltunk.
Azóta nagyon nyűgös, ha felveszem, ha lerakom sír.
Anyós ránézett, beszélt hozzá, meg már sírt is keservesen. Nemcsoda, vagy 5-6 idegen ember macerálta ma folyamatosan.

Szegénykém! Úgy sajnáltam.
Ja kaptunk antibiotikumot, a főorvos már nem meri vállalni, hogy gyógyszer nélkül maradjon, mivel már szerdán 5. hete hogy beteg. Szóval pénteken vissza kell telefonálni a tenyésztés miatt és megbeszélni javul e az állapota, és kiderült 5 vagy 7 napig fogja szedni a gyógyszert. Közben adom a bélflóravisszaállítót, mert tuti fosizni fog.

Aztán másfél hét múlva szerdán újra megyünk vérvételre. Fasza, tököm tele (bocsi)
Még jó, hogy úgy jöttek ki eddig, hogy a Zoli nem dolgozott. Különben nem tudom mit csináltam volna egyedül.

Most megyek mert nagyon nyügi!
Puszi! Kati

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Zsu
Ezt a haslancot meg en sem hallottam :shock: marmint sima haslancrol mar hallottam de ilyen babasrol nem :roll: foto kerunk 8)
Na nekem van egy olyan erzesem,hogy a 3.kicsit lemaradt :roll: En amugy ezt mondtam neked.Nagyon fontos ilyenkor,hogy vigyazz magadra...12hetes korig fejlodnek ki a szervek :roll: addig sok vesziteni valoja van az embernek :? ugtana ha mar a 12.heten tulvagy azert nagy dolgok mar nem tortenhetnek :wink: akkor mar no para :lol:

Noci
Fogdokinal mi volt :?: es neked a dokinal mi volt :?: huuu mi volt meg :roll: :oops: mar elfelejtettem :oops:

Pendi,Melaszka,Csucsu es mindenki maas :)
itthon vgyok mar csak allitottuk be a netemet az uj lapitopin :lol: na meg ettunk husilevest es toltott kaposztat 8) az ut sima volt es fogjuk ra gyors :wink: biznisz osztalyon utaztam :shock:
A honap pedig igen ngyon-ngyon orultem :D egybol csinaltam fotot 8) Most csak ennyi mert faradt vgyok

Kata
Meg mindig beteg Lilla :?: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szép jó reggelt mindenkinek!

Brid! Üdv itthon! Örülök, hogy jól utaztál és viszonylag gyorsan!!! :lol: :lol: :lol: A havat egyébként direkt neked rendeltük!!! Sajna az integetés lemaradt, mert pont abban az időben pécelen voltunk apával a fogdokinál!! Én ma megyek a dokihoz, de azért elmentünk tegnap az sztk-ba és a doki után érdeklödtem és csak dicséretet halottam róla, na meg, hogy fiatal! Na akkor egyenlöre tuti azért lelkiismeretes még!!! Remélem igy is marad!! Mert ha rendes akkor minden okés!
Töltött kápi! Nyami! Azt naon szeretem!
MIt jelent, hogy biznisz osztályon utaztál?? Első osztály??

Kata! Sajnálom, hogy a kicsi Lilla még mindig beteg! De én bizom abban, hogy amit most kapott antibiotikum az már helyre rázza! Ez tényleg gáz, hogy ilyen pici és ennyit kell szenvednie! Meg 2x szurni?? Ez is nevetséges! Puszi nektek és még mindig jobbulást!!

Melaszka! Na igy már világos, hogy szopi alatt mért nem ehetek K betüseket! Mert a kicsi fujodik fel tőle! Na ezt nem tudtam! Köszönöm!

Csajok! Tiszta lázban égek, hogy milyen lesz a dokival az első tali! Olyan ez mint mikor az első randira készül az ember! Imádkozo, hogy jóindulatból csináljon egy uhut! És bizom abban is, hogy minden a legnagyobb rendben legyen!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Szia Drága! Már fennt is vagy???

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


fent haat mar 6ota 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Boldog 14.hetet :lol:

Kép

Nana,hogy normalis lesz a doki...no para :) a havat pedig koszi most mondtak be,hogy esik egesz nap jeeeeeeeee 8) Kép
A biznisz class az jobb mint a sima....ngyobb a hely es az ellatas is szinvonalasabb 4-5fogasos kaja volt es az ulest vizszintbe lehet tenni szal lehet aludni :wink: a forszt class az azert kicsit huzosabb atszamitva kb 4millio :shock: na azzal egysurun nem utazom :lol: :lol: :lol: Bar amcsibol hazafele ott utaztam csak meg nem is mondtam nektek.Ugyanis akkor apa ugye angliaban volt uzleti uton es a ceg elso osztalyra vett neki jegyet...es amcsiban amikor talkiztunk akkor vissza japanba volt egy elso osztaly jegye neki nekem meg egy sima turista :roll: es embor aszonta szerinte menjek es utazzak ott en....persz fent allt az is,hogy mindketten a turisatan megyunk es a mellettem ulot kuldjuk az elso osztalyra :lol: de apa ragaszkodott hozza,hogy en legyek ott :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Brid! Köszönjük a csumpika nevében is! Imádom ezeket a képeket! Olyan jók!
Én is bizom nagyon a mai dokiban nagyon! Remélem nem fogok nagyot csalodni, mert eddig ilyenkor mindig csalodtam!
De jó! 4 millcsirt még jó, hogy lehet jegyet kapni! Az igen! De te legalább most kényelemesen utaztál és ez a lényeg!
A hó az jó! Akkor bizom abban, hogy apa is hamar hazajön! Most is esik pesten?? Mere veszed ma elösször az utad?? Gondolom anyuddal azért jól kibeszélgettétek magatok! dolgozik ma is??

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nem hiszed el, de én ma már bevágtam egy egész pizzát! Vettünk sima lapot krémte meg sonkát na meg mindent ami a fini pizzához kell és ma reggelire azt ettem! Jól esett!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


En meg itt eszem a husilevest 8) :lol: :lol:

Azt mondtak be a teveben hogy esik 8) hat este itt volt a batyam meg anyu es egyutt teveztunk dumaltunk meg ettunk :) most kicsit tevezek mert mar reg lattam a magyar tevet :shock: 7honapja 8) aztan del korul megyek a barinomhoz ott leszek kicsit o az aki marciusban szul 8) aztan onnan nem messze melozik anyu...ugyhogy megyek erte fel3ra kicsit babazni :lol: dodozik :roll: ki vigyazna a kiscsajra ha nem menne anyu :roll: latod meg betegen is aszonta a csaj maradjon :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Husileves az fini! Hát igen a jó kis magyar tv! De az a sok hülyeség ami délelött van az kész káosz! Anyudnak bizti tök jó, hogy mész érte! Meg a barinődnek is jó, hogy végre láthet! Apát mikor hivod fel elösször?? Vagy Ő hiv majd?? Már bizti most hiányzik neked! Meg te i sneki! És egy valodi hajcsár anyud munkaadoja!!!! De már azért jobban van ugye????

Zsuzsu! Hogy vagy ma??

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


itt a bneten nem vgy beregisztralva,hogy hetente kuldjek hol jarsz?az is tok jooo 8)

pl neked ezt irja most:
http://www.babanet.hu/varandos_naptar/index.php?het=14

zsunak meg ezt majd ha mar 6.hetes lesz 8)
http://www.babanet.hu/varandos_naptar/index.php?het=6

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Noci
Apaval mar becsbol beszeltem...aztan mikor leszallt a ge itt uzentem bar akkor o mar ment aludni :roll: aztan mar uzent mire keltem,hogy jo reggelt :) Igen jol van...az a kiscsaj egy tunemeny,ugyhogy o nem banja de azert nem akarja megfertozni :roll: Anyunak mar semmi baja :)
itt egy link itt tudsz szallasokat nezni,hogy hol fogadnak el udulesi csekket!!!!!
www.szallastippek.hu

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: Üdvözlet Magyar földön:)
Gondolom jó most itthon:)
Örülök, hogy jól utaztál. :)
Pihenj sokat és kicsit töltődj fel:)

Kép
csucsu05
 
 


Csajok aszem gáz van! Félek, hogy elkaptam ezt a hasmenéses járványt! Megint megy a hasam! Most mi a nyavaját csináljak?? nem tudom, hogy lesz mint lesz! Elvileg a doki 1-ig rendel, ha addeg elmulik akkor elmegyek, ha nem akkor sajna tolodik! Tök rossz! Annyira vártam, de igy ciki elmenni, mert pont vizsgál rám meg pont akkor jönne a szapora! Hát a fakszom ki van! Tudtam én, hogy ez nem lesz olyan egyszerű!!!

Brid! Nem nem vagyok beregisztrálva, de a fönti kis füleken minden héten megnézem! És hol kell arra beregisztrálni???
A szállástippet meg köszi! :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Csucsu
igen ngyon jo itthon 8) toltodom-toltodom :lol: veletek mizu :?:

Noci
hat a hasmars az szar...nekem alapbol szokott lenni,ugyhogy tudom milyen...de ez nem a virusos nyavaja :!: :!: :!: csak szimpla hasmars...neharagudj aki pizzaval kezdi a napot :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Drága Brid! Nem haragszom, de lehet igazad van, de lehet nem! Máskor is kezdtem már pizzával a napot és nem volt semmi! most én arra is gondoltam, hogy lehet, mert izgulok?? Nálam akkor is komoly szerepet tud játszani ez a téma! Na mindegy felhivom a tesom, hogy vigyen el azt ha gáz van akkor szolok, hogy majd jövö héten vissza jövök! azt lesz ami lesz!
Ja amugy szoltam a csajnak aki ismeri a tettos csajt azt mondta, hogy mad visszaszol! ha szolt akkor szolok!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Na nem a tesom visz hanem az apám! De megyek bundátlanitok egyett meg fürcsizek azt loholok! Azt, ha végeztem akkor jelentkezem!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nócikám!
Nem tudom, mitől görcsölt be a gyomrom, de ez a Salvus víz teljesen rendbe tett. Nagyon jól aludtam végre és normálisan tudtam reggelizni is.
Igen. Csak a 151-esre kell felszállni és itt az utca végében leszállni róla... de jó lenne, ha tudnánk találkozni!!!!!!!
Szegény PEti jól megjárta a fogdokival :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Pendi!
NAgyon várom már a cukor eredményét!!!!!!!

KAti!
Szegény Lilla baba :shock: :shock: :shock: :shock:
Úgy sajnálom, hogy ennyit kell macerálni szegényt és nem akar már meggyógyulni a drága!!!!!
MEgint vérvétel..... kitartást hozzá :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

Bridg!
Jó repülést neked!!!!!
Ja..... már itthon is vagy?????
Nekem is van itthon fincsi pipilevesem..... anyucikám csinálta hétvégén és kaptam belőle jó nagy adagot :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon köszönöm neked ezt a várandós naptárt... elpityeredtem rajta 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Bridg!
Kellemes itthon létet neked!!!!!

Nócika!
Vigyázz magadra!!!! Jó dokizást, után agyere gyorsan vissza a hírekkelo!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Noci
igazad van lehet nekem nincs igazam....csak nem jo mindig a legrosszabbra gondolni :wink: foleg egy kis hasmars miatt.Nekem is van ha ideges vgyok...lehet ez a korral jar :?: :lol: na majd gyere aztan meselj :wink:

Zsu
kocce igen mar itthon 8) es szivesen a linket bar majd csak holnsaptol er :wink: itt fent a lap tetejen ott vannak a pottyok a terhesseg 40hetet lehet kuksizni 8) en sem tom mitol gorcsoltel de azedrt a 3lurko kapaszkodasa gondolom nem semmi a szervezetnek :roll: kolarol meg lehet lekene szokni :?: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kólát nem nagyon iszom. Évekig nem ittam és most is azért vettem elő, mert csillapította az émelygésemet. De már második hete ezt sem iszom. Meg nem is lehet most már szénsavasat sem innom. Szóval ez nem lesz gond :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Apa nagyon hiányzik????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Szijjjjjasztok!

itten vagyunk megjöttünk!
Nos képzeljétek kismilioan várnak a dokira elöttem egy nsts kismami meg egy 24 hónapos kismami! Na az nstst behivják addig folyik a rendelés! Utána a doki elszaladt valahova addig vártunk! A 24 hetes kismmi elég fura fazon volt és a párja begorombult és ott hagyták a rendelést! Erre hoztak egy uj uhu gépet és keresik a kismamit, hogy rajta majd kiprobálják! Mondom már nincs itt, de én is kismami vok! Aszongya akkor ha nem bánom meg uhuznának! Mondom a csajszinak, hogy pont azé jöttem! Na akkor jó! Bemegyek lefekszem és uhuzza máris a dokibácsi nézegeti méregeti 100-an körbeállnak én nem láttam semmit a babobol, mert nem forgathato a gép és még a kis szivét sem hallottam dobogni! De a doki adott képet! Látszik a kis gerince meg a feje a lába! A kezét sajna nem tom kivenni, de már most kukkerol a babym! A köldököm alattvan és lefelé néz! Már most kifelé kacsingat!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nos a leletemen a következő van!:Egy élő magzat van, átlagos magzatvíz. Mellső falon tapadó lepény. BPD:27mm.FL:11mm. Lepény leválás nem látszik!
Tehát teljesen okés minden! Kérdi doki panasz van?? Mondom neki a szombat éjszakát aszongya akkor pont kapora jött az uhu! Mondom ja pont ezért jöttem!
Egyébként szemtelenül fiatal dodobácsi max 30 éves! Szerintem most jött ki az iskola padból!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Zsuzsu!
Na akkor, ha ugy alakul a korház után szivesen meglátogatlak! Még nem tudom melyik nap megyek a korházba, de majd mindenképp értekezünk! Neked melyik nap lenne jó?? Nekem mindegy nem vagyok naphoz kötve csak a lényeg, hogy menjek azon a héten!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Zsu
hogyhogy 2hete nem iszol...en azert emlexem mikor irtad am a kolat 8) na de igen most mar uccse iszol....amugy a Patinak a citromos viz segitett :wink: azota nem fajt semmi :roll: akkor matol otthon is vgy? :roll: Apa mar a gepen hianyzott :lol: ugyanis ott ult mellettem egy fiatal hazaspar es annyira edig voltak :roll: karolgattak egymast puszi meg simi :roll: haat egybol belegondoltam en meg mire puszilgathatom a dragamat :? de egyenlore okes a dolog :wink: birom na :lol:

Noci
Naaa latod milyen jol jartal,hogy elmentel 8) a hasmarst nem kerdezted meg? :roll: Kepet meg nem tudod feltenni mi :twisted: pedig ugy megneznem :)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Brid!
Sajna a képet még nem tudom feltölteni, de majd megprobálom, hogy a tesomnál mi zu! Na ott majd megprobálom! De nem igérek semmit!, mert a tesom alszik ilyenkor aztán kel és megy dolgozni! Lehet majd csak a hét vége lesz belöle! De mondom nem igérem! Hidd el én sem lehetnék boldogabb mintsemhogy mutogassam a babomat! A hasmast nm kérdeztem meg csak mondtam nei, hogy szombaton mi volt és arra azt mondta, hogy minden rendben a babával! Igy én öszintén mondva megnyugodtam!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Bridg!
igen, tegnap óta itthon vagyok és maradok is szülésig.

Nócika!
Nekem bármikor jó. Egyedül most csüt. nem.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Drágám! Majd ugyis csak a jövöhéten megyek pestre! Most inkább pihikézz! És gyere sürün dumcsizni!

Na én lelépek mert kéne valamit fözni! ÉHESEK VAGYUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Jó étvágyat nektek!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsu
Jaja de jo,hogy otthon vgy....mi jokat csinalsz?Bar szerintem amig nem vgy 12.hetes adig csak is pihengetes szieztazas jar neked :wink:

Noci
Okes majd a hetvegefael akkor de az a lenyeg,hogy megnyugodtal :wink:

En is mentem :) Sziasztok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Hát ma reggel felkeltem, hogy apával reggelizzek. Aztán rendet raktam, közben babanetezek és leveleket olvasgattam, kimostam és kiterigettem két adagot, megebédeltem, lehúztam az ágyneműt és már mosom azt is. Délután még vasalok egy kicsit.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


DRága Zsuzsum! Ejnye bejnye lesz neked majd meglátod! Én foglak elfenekelni! Arrol volt szó, hoigy pihi! Még a mosás az csak hadján, mert berakod kiveszed azt csá! De a vasalás az azért már más! Szerintem kicsit rugalamsabb kéne, hog legyél! Most az a legfontossab, hogy pihenj! Nem a vasalás! Jó tudom, hogy azt is meg kell csinálni, de most nem csak magadért kell pihizz, hanem a két kis manocskáért! Szal, ha nem akarod, hogy kikapj akkor csak pihenj a fenekeden! Ma mostál, holnap meg vasalsz, de csak kicsit! Ne félj addig nem megyek, hogy lássam a vasalnivalod!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Igen is Nóci anyu!
Csak apának kellene vasalnom egyenlőre pár ingecskét, a többi meg ráér még.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?