Új privát üzeneted érkezett!

Szeretném itt meghagyni továbbra is a regisztrálatlan hozzászólás lehetőségét, lehet valakinek olyan problémája is, hogy nem tud belépni, stb. Aki olvasta az utóbbi hozzászólásokat, valószínűleg érti, miért írom ezt.
Társalgó Adminisztrátor
 


Más fórumokon hogy van ez? Ott is anonim a moderátor topikja? Nem lehetne a technikai problémákkal e-mailben megkeresni titeket?
Lúzernek!
 


Jó lenne, ha minden hozzászólás fejlécében megjelenítenétek az IP címet. Ez továbbra is biztosítaná az anonímitást, a jellemzően dinamikus kiosztású szolgáltatók miatt a későbbi visszakereshetőség és azonosíthatóság szinte lehetetlen, viszont a többséget zavaró többnickes (mű)balhékat meg lehetne vele előzni.
Köszi,
Eszter
Lúzernek
 

 
 

Kedves Kriszi!
Köszönöm a helyre igazítást, még nem biztos, hogy ez marad a végleges cím! Mindenképpen arra szeretnék rávilágítani, hogy a gyermeknek nemcsak édesanyja, hanem édesapja is van! Mi védőnők, elsősorban a várandóssal és gyermekével foglalkozunk, de ott van az apa is, neki is lehetnek érzései, belőle is kivált valamit ez a "másállapot"! Még konkrétan nem állt össze bennem a kép, nem találtam még megfelelő irodalmat sem! Ezért minden hozzászólást szívesen fogadok! A történetek is jöhetnek, még nem késő!!!
irombacsik
 
 


Kedves Szerkesztő!

A Lakóhely szerint / Miskolc topic archivját ha archiválnátok megköszönném.

Panka

panka
 
 


Kedves Szerkeszto!

Nem tudom,jo helyre irok-e kerdesemmel? Eddig a babacskam fotoit a babanetes albumba tettem es az URL-t masoltam be a topikba,hogy akinek lassabb a nete, ne kelljen fel orat varnia az oldal betoltesere. Mostanaban pedig nem tudom ezt megtenni,mert a kimasolt URL csak az album fo oldalara vezet, nem pedig a sajat albumomhoz. Hogy lehetne ezt megis megoldani?

A masik megjegyzesem,hogy a 10 leg latogatottabb albumban szereplunk szerencsere. Nem tudom, hogy honnan, de tegnap elokerult egy album, hirtelen 26.000 nezettsegi ponttal....mara meg 3000en neztek meg. Szerintetek realis ez? Ha igen akkor erosen gratulalok az illetonek, de nekem valahogy bantja a szemem ez a hirtelen sok pont. Kép Etikatlannak tartom...

Norka
norkini
 
 



Gabi!

Igaz, hogy mostanában keveset írok, de rendszeresen olvasok. Az imént lekértem a nick-em szerinti új üzeneteket és már megint vki teleszórta az összes topikot Kép
Nem lehetne ezekkel vmit tenni? Megint egy csomó felesleges topik nyílt.

Nem a hírdetésekkel van bajom (akik ismernek ezt tudják), de legalább a témába vágó topikba kerüljenek ezek a hozzászólások!!!!!!!!
phaedraa
 
 


Én is éppen ezért jöttem. Mi akadálya van annak, hogy ilyenkor csak egyetlen topik maradjon meg, amely illik a helyére, a többit automatikusan töröljétek?
kíváncsi
 
 


Varjatok, még csak most vegzett az osszes topickal, nagyon turelmetlenek vagytokKép

-Afonya
afonya
 
 


Én MOST MÁR tutira nem akarok átváltozni! Tennétek valamit? Köszi!
h_szilvi
 
 


Pedig elsőre, mikor rátaláltam, megnéztem a honlapot. Tetszett. Kép

Már nem tetszik. Kép
beatrix28
 
 


Gabi, erre mondom én, hogy nehéz rendet rakni és tartani, ha korlátlanul lehet topikot nyitni.
Kép
Ildi

Ildi
pildi
 
 


Gabi
Az indexen pl. úgy működik, hogy csak az nyithat új topikot, akinek van már 30 hozzászólása. Először ideges voltam tőle, mert határozott kérdésem lett volna és végignézve nem volt hasonló topik, de végül is nem hülyeség. Mi a véleményetek egy hasonló megoldásról?

Kriszta
Nyanya
 


Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy össze-visszanyitnak topikokat. Régi lemez->nem magával a nyitással van a probléma, de előbb nézzen körül, hogy van-e, illetve, ha nincs akkor a megfelelő helyen legyen nyitva EGY. A könyvtárban is, ha keresünk egy pszichológiai könyvet, nyilván nem a szakácskönyveknél fogjuk keresni. Vagy otthon a fehérneműt nem a konyhaszekrényben tartjuk a fazekak között.
Nem is mennék el egy ilyen helyre! Végül haj helyett kapnék lószőrt a fejemre???? Kép
phaedraa
 
 


Sokat gondolkodtam ezen a dolgon, és arra jutottam, hogy akármennyire jó kis intelligencia-teszt, a mezei felhasználótól nem lehet elvárni, hogy "jól" cselekedjen. Különösen, hogy már ilyen sok látogatója van a babanetnek, és amúgy is nehezen kezelhető, így meg végképp, hogy valaki szándékosan nyit mindenhol új oldalt, hogy ingyenreklámot csináljon magának - hiszen teheti.
Erre egy megoldást látok, habár az kétségtelenül több munkával jár: kíméletleül ki kell törölni a nem a helyükön nyitott topikokat, és a jó helyen újra megnyitni egy szerkesztői megjegyzés kíséretében. Másként nem lesz itt rend, sajnos kell a szigor, mint ahogy kellett a névtelenséggel kapcsolatban is. Mert nemcsak arra kell gondolni, aki topikot nyit, és neki engedni a szabadságot, hanem azokra is - ráadásul ők vannak többen -, akik keresnének valamit a babaneten, és így az életben meg nem találják.
Arra véleményem szerint szintén nem lehet számítani, hogy majd elolvassák a kezelési útmutatót. Bizonyára lenne, aki így tenne, de a többség egy hosszú leírást inkább átugorna.
Köszi, hogy meghallgattatok.
kíváncsi
 
 


Én még annyit tennék hozzáKíváncsi hsz-hoz, hogy kíméletlenül összevonnűám az azonos témájú topikokat. Töméntelen ilyen topik van, zsvsz feleslegesen.
Zs.

Zsóka
zsóka
 
 


Kíváncsi!

Igazad van, de ha először jár vki a babaneten és ha nem is használja a keresőt; rögtön a topikok jönnek fel, ami már önmagában átlátható, legalábbis a nagy témakörök. Rögtön látszik, hogy létezik egy keres-kínál topik. Ehhez még az útmutatót sem kell elolvasni.
phaedraa
 
 


Phaedra,
nem ellentmondani akarok, de aki egy keresovel talal ide valamilyen tema kapcsan, annak bizony csak egy topicot hoz fel az ablakban. Semmifele strukturat nem lat. Es mivel forditott sorrendben vannak a hozzaszolasok, lemaszik az aljara, igy a fent levo, jol eldugott menuszeruseget se fogja megtalalni.

-Afonya
afonya
 
 


Phaera,
ezzel teljesen egyetértek. El lehet igazodni, ha valaki tesz legalább egy óvatos kísérletet. Meg rászán egy kis időt. De ha mégsem, akkor a "vendéglátó" dolga ezt megtenni. Pl. ha eljön hozzám valaki, láthatja, hol tartom a poharakat, a kabátokat, a könyveket, és ha akarja, oda is teszi vissza őket, ahonnan elvette. De ha nem tesz így, akkor előbb talán figyelmeztetetem, esetleg nem, viszont mindenképpen elrakom a dolgokat én, ha a másiknak nem jut eszébe. Hiszen azért mégse hagyhatom, hogy eluralkodjon a lakáson a kupi csak azért, mert aki odajött, nem tartja be a házi szabályokat. (Itt meg ráadásul csak a szerk. és a rendszergazdák tudnak rendet tenni, a látogató nem, ha már valamit elrontott.) Semmi harag, hirig, csak rendrakás. Időnként kell, nem? Kép
kíváncsi
 
 


Bocsi, rosszul írtam: Phaedra Kép
kíváncsi
 
 


Kiváncsi
És mi van, ha a bejárati ajtóra kirakod a házirendet és ha nem tartja be, nem hívod többet. Persze ettől még legalább 1x rendet kell rakni utána Kép
Kriszta
Nyanya
 


Én még mindig azt látnám helyes megoldásnak, hogy csak bizonyos számú hozzászólás után tudjanak új topikot nyitni.
Hogy Kiváncsi hasonlatával éljek, nem hívok vendéget a lakásomba, amíg meg nem ismerem. Szóval csak ismerkedjen a Babanettel, aztán nyitogasson új topikokat.
Kriszta
Nyanya
 


Nekem az az ötlet tűnt hosszútávon legreálisabbnak, hogy csinálni egy helyet, ahova lehet nyitni az új topikokat, de csak egyetlen egyet, és onnan szerkesztők tehessék be a megfelelő helyre. Szerintem ez a szerkesztőtől lényegesen kevesebb munkát igényel. Viszont korlátozza kicsit a szólásszabadságunkat. Nektek mi a véleményetek egy ilyenről?

Egyébként rendrakás megkezdődött, azért szerintem látszik, csak lassan megy.

Ildi

Ildi
pildi
 
 


Igen, az is jó megoldásnak tűnik. Kelljen egy kis gyakorlatot, jártasságot szerezni, mielőtt az ember új témát kezdeményez.
kíváncsi
 
 


Öööö, ez utóbbit Nyanyához írtam Kép. De járható út PIldi ötlete is, habár kissé ovis megoldás. De a célt tekintve ez mellékes Kép
kíváncsi
 
 


PIldi,
nekem is tetszik az otletKép

-Afonya
afonya
 
 


Sziasztok!

Nekem nem tetszik az ötlet. Mert aki nem az elmúlt naponnal nézi, az szerintem soha többé nem találná meg a topicot, és bizony nagyon sokan nem használják.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Van benne valami. Bar pont az a cel, hogy ismerje meg a főtopicokat, es akkor mar megtalalja a sajatjat is.
De lehetne mondjuk az ideiglenes topicot lezarni egy szerkesztoi uzenettel, ami az uj, vegleges helyet megmondja, es a lezartat pedig x ideig otthagyni az atmeneti helyen.

-Afonya
afonya
 
 


Hadd próbáljam meg számbavenni:
meghatározott hozzászóláshoz kötni a topiknyitás jogát. Ez nekem nem tetszik, javíthatatlanul igyekszem a maximális szólásszabadságot fenntartani.
csak az adminisztrátor nyithat új topikot. Ez sem igazán tetszik, hiszen nekem is az a jó, ha minél kevesebbet kell beavatkozni és egyébként sem szeretek cenzort játszani.
Külön, mondjuk új topikok név alatt lehet új topikot nyitni (amit Ildi javasolt). Ez szerintem jó lenne olyan szempontból, hogy szembetűnőek az új topikok, és esetleg azonnal figyelmeztetni lehet a létrehozót, hogy ilyen már van, és az sem baj, ha egy-két napig nem tudom helyre tenni.
Ezzel az a bajom, hogy kicsit azt sugallja, mintha azt feltételeznénk valakiről, hogy magától nem tudja, hogy "ne a poharak közé tegye a zoknikat".
Végül: folyamatos rendcsinálás. És biztos, hogy azért teszi valaki a zoknikat a poharak közé, mert a nagy rendetlenségben nem találja a fehérneműk helyét. Ez most tényleg megkezdődött, de akárcsak a lakásban - legalábbis nálunk- elég nehéz fenntartani a rendet, és mindenkitől fegyelmet igényel. Azt hiszem, nekem kellene sokkal határozottabbnak lenni és ha szükséges tényleg törölni-átpakolni. Megpróbálok a jövőben az lenni.
A rendcsinálást egyébként nem egyedül csinálom, van egy láthatatlan segítségem, mint a mesében a suszter manója. Köszönöm neki, nagyon sokat segít.
Gabi
Társalgó Adminisztrátor
 


Áfonya!
Maradjunk a legutóbb nyílt topiknál, mint példa-> Igazad van, de ez esetben nem csak egy topikot nyitott, tehát látnia kellett a felépítést. Más esetben elképzelhetőnek tartom, amit írsz.

Nyanya!
Ezzel nem teljesen értek egyet. Egyszer én is direkt regisztráltattam magam az Indexen, mert meg szerettem volna kérdezni vmit. Előtte persze lefutottam a köröket a keresővel. Miután regisztráltam és kihozta, hogy csak 30 hsz. után nyithatok topikot hagytam a fenébe. Nem akarok éppen nem érdeklő témákban 30 hsz.-t elküldeni csak azért, hogy nyissak egy témának (a megfelelő topikban) egy lapot.

Kíváncsi!
Szintén igazad van Kép
De ha elmegyek egy vendégségbe és megnézek néhány könyvet vagy bármit, visszarakom a helyére.
Bocs, de nem tudok elvonatkoztatni a saját hozzáállásomtól.

PIldi ötlete részemről tetszik. Vagy egy olyat tudnék elképzelni (nem tudom mennyire kivitelezhető), hogy topik nyitás esetén a véglegesítés esetén automatikusan feljönne egy lap és a hasonló című topikokat először felhozná és ott előbb lehetne keresgélni.

Közben frissítettem és látok újabb hsz-kat. Már nem akarom újra írni, tehát bocs, ha vkit ismételek Kép
phaedraa
 
 


Phaedra
Első felinulásból nekem sem tetszett, de ha jobban belegondolunk, még a legrutinosabb felhasználó sem biztos, hogy egy új fórumon azonnal eligazodik. Ha fontos az a topik, akkor meg lehet kérni egy régi felhasználót vagy a szerkesztőket, hogy nyissák meg helyetted. 30 hozzászólás tényleg sok, de 5-10 elég reálisnak tűnne. Ha megfigyelitek a hírdetőket, álltalában annyi a hozzászólásuk amennyi a hírdetésük. És annyi fáradságot tehet, hogy szól néhány szót a leendő vásárlóihoz. Esetleg fel lehetne hívni a kezdők figyelmét, hogy mással is nyittathatnak topikot, ha nem akarnak hozzászolni. Így választhatnának, hogy megismerik a babanetet vagy felkérnek egy tapasztalt babanetest, hogy segítsen nekik. Lehetne ez akár a szerkesztő is.
vagy Gabi, mit szólnál pl egy olyanhoz, hogy ki lenne írva
Topiknyitás 10 hozzászólás után vagy előtte a szerkesztőn keresztül. Ezzel nem korlátozzuk (annyira)
Kriszta
Nyanya
 


Érdekességképpen: az illető egy másik (BN-hez hasonló) netes oldalt is telenyomott hirdetéssel, ott is minden egyes témába beírta az afrofonást Kép Roppant zavaró, és ellenérzéseket kelt az egyszerű szemlélődőbenKép
Jamina
jamina
 
 


Kérek mindenkit, hogy a reklámokat, hirdetéseket, felhívásokat a Keres-kínálba írja és ott is keresse, az ilyen jellegű topikokat oda raktam és rakom.
Moderátor (Gabi eddig láthatatlan segítőjeKép )
Moderátor
 


Tisztelt szerkesztő!
A segítségét kérném: Okleveles, leinformálható pótmama vagyok, olyan apukákat, anyukákat keresek, akiknek óvodás korú gyermeke van. A mindennapi gyermek körüli teendők mellett, a következő foglalkozásokat tudom nyújtani: rajz, festés, origami, ének-zenei alapok, furulya, kottaolvasás, angol nyelvi alapok, játékos iskola előkészítés, kirándulások, úszástanítás. Szolgáltatásom hétfőtől-péntekig napi 8 órában és hétvégéken, havonta 2-3 alkalommal vehető igénybe.
Várom jelentkezésüket a 06 30 637 2022-es telefonon.
evapotmama
 
 


Tisztelt szerkesztő!
Nem értek egyet szándékával, és szerintem igenis itt a helye a hirdetésemnek!
Akinek ez nem tetszik, az ugorja át!
A Zinternet szabadsága mindannyiunk szabadsága!
Amennyiben a hozzászólásaimat kiveszi, azt a szólásszabadság súlyos megsértésének fogom tekinteni, és a végsőkig elmegyek igazam bebizonyításáért!
Várom észrevételüket a 06 30 637 2022-es telefonon, vagy az aranyosi@axelero.hu.
Arányosi Éva
 


Éva,
senki nem bántja a szólászabadságodat, ide tenni mindössze azért nagy butaság ezt a hirdetést, mivel aki pótmamát keres, nem ebben a topikban fogja megtenni
Jamina
jamina
 
 


Kedves Éva!

A moderálás, ill. a tartalmi szerkesztés viszont hozzátartozik a honlap üzemeltetőjének a jogához (ill. bizonyos esetekben ez kötelessége is).
Szerintem teljesen felesleges ezen megsértődni, megharagudni. A hirdetésedet beleteheted a megfelelő már létező vagy általad nyitott topikba, ahol a szólásszabadságod megsértése nélkül meg fog maradni, és olvasni tudják mások, reagálni tudnak rá.
Ahogy Jamina is írta, ez a te érdeked is, mert a pótmamát keresők biztosan nem fogják ezt a topikot olvasgatni. Arról nem is beszélve, hogy a topik tartalma legkésőbb pár nap múlva az archivumba kerül (x hozzászólásonként automatikusan archiválódik), és senki sem fogja látni, csak ha pont azt olvassa. Míg ha megfelelő topikba tennéd, akkor több ideig látszana, ill. ha valaki pótmamát keres, az az archivumokat is elolvashatja.
Szerintem inkább fogadd meg a szerkesztő javaslatát!KépKép

Már létező ilyen topikok pl.:

http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/30/245.html

http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/279/3037.html

http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/30/409.html

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Szerintem a masodik Eva hozzaszolo provokator, a nevet is elirta, nevtelen is, esze is annyi. Hagyni kell, hadd menjen el a vegsokig, hatha nem talal visszaKép.

Phaedra,
igen, az utolso reklamos nyilvanvaloan tudta, mit csinal, ez sajna nem kivedheto, torolni kell es kesz.

Gabi,
dehat ha egyszer tenyleg sok ilyen hozzaszolas van, redundans topic es ezeket akarod kivedeni? Akkor miert akarsz ugy tenni, mintha nem ez lenne a cel?Kép

-Afonya
afonya
 
 


Lányok, a második Éva-hsz inkább a tréfáskedvű névtelentől származhat, aki a lehetőségek szűkültével ideszorult a szerkesztőhöz. Elárulja őt az ékezet. Kép
K.
klara
 
 


Igazatok lehetKép

Ettől függetlenül a pótmamás hirdetést akkor is célszerű lenne a keres-kínálba bemásolnia az eredeti Évának.

Jamina
jamina
 
 


Kíváncsiságból az imént benéztem a babaszobába.
Bingó!!!!!!Kép Az allergiáról szóló topik rögtön úgy indul, hogy !!VÁLTOZZ ÁT!
jamina
 
 


Sziasztok lányok!

Mondanék valamit. A fenti (topicnyitási) témában hozzászólók közül, a hsz-ok száma szerint én vagyok a legfiatalabb. Tisztán emlékszem a "kezdetekre". Ahogy többen írtátok, valóban máshonnan kerültem ide, egy bizonyos topicba. Mivel érdekelni kezdett a babanet, így átnéztem, sőt egy ideig csak olvasgattam, hogy tényleg ez a fórum-e az, amire nekem szükségem van, aminek tagjává szeretnék válni. Ezután regisztráltam, és azóta írok, ha van mit. Megnéztem, hogy mit hol találok, mert ha új, ismeretlen helyre kerülök, akkor tiszteletben tartom a már kialakult rendet, a szabályokat. És ez szerintem elvárható.
Erdős Rita topic nyitási láza nem magyarázható azzal, hogy ismeretlen. Ennyi topic megnyitásával ugyanis rálátása lett a teljes babanetre. Nem?!
A lényeg, ilyen esetekben nem kell túl megértőnek lenni. Irritáló a sok azonos hirdetés (engem sem maga a hirdetés zavar), nem csoda, hogy irritáló a reakció is, amit kivált.

Beatrix
beatrix28
 
 


Van egy olyan topik, hogy Útmutató a babanet társalgó használatához. Abban anno sokmindent leírtunk, bár rég jártam arra, azt hiszem, minden lényeges benne van. Szerintem azt a topikot úgy kéne "oldalra tenni", hogy bármilyen topik nyílik meg a babaneten (akár innen a babanet keresőjével, akár ha máshonnan, a netről téved ide az ember/lánya), annak a topiknak a neve és linkje ott csüngjön az oldal alján/tetején jól látható helyen.
Persze nem biztos, hogy mindenki elolvasná, de ez is plusz egy esély arra, hogy az "újak" meg tudjanak ismerkedni a babanet szerkezetével, használatával, stbstbstb.
Zs.

Zsóka
zsóka
 
 


Áfonya, nem értem, mire gondolsz.
Zsóka, ha most rámegy valaki az útmutató topikra, semmi érdemleges információt nem talál, az meg elég valószínűtlen, hogy nekiáll olvasgatni az archivumokat.
Az viszont jogos, és meg is csinálom, hogy új topik létrehozásakor feljöjjön valami információs szöveg.
A hirdetéseket nemcsak innen, hanem máshonnan is törölni akarom, és a Keres-Kínálban be fogom vezetni a topiknyitás csak rajtam keresztül elvet.
Azt nem tudom, hogy a második A. Éva komolyan gondolta-e, amit írt (szerintem nem), de ha igen, akkor úgy gondolom, a szólásszabadság az interneten azt jelenti, hogy bárki létrehozhatja a saját weblapját és fórumát, és ott azt ír, amit akar.
Gabi
Társalgó Adminisztrátor
 


Gabi,
azt irtad: "Ezzel az a bajom, hogy kicsit azt sugallja, mintha azt feltételeznénk valakiről, hogy magától nem tudja, hogy "ne a poharak közé tegye a zoknikat". "
Nem feltetelezzuk, a gyakorlat azt mutatja, sok ilyen van. Nem mindenki, de sok, tobb mint keneKép.

Bea,
Erdős Rita más téma, abban mindenki egyetért /még az Admin isKép/, törölni kell a fölösleget és kész. Most a babanetre illő témájú új topicokról beszélünk, amiket létrehoznak, pedig már van ilyen.

Azért nem igazán jó az x hozzászólás utáni jog, mert ha én azért jöttem, hogy a "Sipsapsup" veleszületett rendellenesség után érdeklődjek, akkor nem tudok várni. Foleg, ha egyebkent forumozni nem akarok, tehat sose lesz tobb hozzaszolasom. /Esetleg szanok ra fel orat es telenyomom a szerkeszto topicjat x hozzaszolassal, utana mar szabad a palyaKép/.

-Afonya
afonya
 
 


Gabi!
Szerintem a keres-kinálban inkább azt a bizonyos 6 hónapot, amit a moderálási elvekben is emlegetsz kéne komolyan betartani, és akkor nincs jelentősége, hogy ki nyit ott topikot. Nem hiszem, hogy egy főkönyvtáron belül nekiállna valaki több topikot nyitni, és ha a régiek a régi hozzászólásokkal együtt rendszeresen törlődnek, az eléggé karban tartja. Szerintem súlyosabb a helyzet a többi topikkal, hiszen ott nem csak az elmúlt 6 hónap termése van, ott nincs automatikus törlődés, ezeknél a rend fennmaradása érdekében fontosabb lenne a szerkesztői kontroll. Csatlakozom ezügyben Áfonyához, nem megbántani akarom a netezőket, de rendszeres, hogy nem keresik, hol van a fehérneműs fiők, hanem lerakják a zoknit oda, ahol épp vannak.
Ildi

Ildi
pildi
 
 


"mintha azt feltételeznénk valakiről, hogy magától nem tudja, hogy "ne a poharak közé tegye a zoknikat".
Miért feltételezném, hogy tudja? Jobb inkább feleslegesen felvilágosítani, mint tudatlanságban hagyni.
Nyanya
 


Gabi,
igen, igazad van, egy olyan információs szöveg nagyon jó lenne.
Zs.

Zsóka
zsóka
 
 


Az össze főzős topikot összegyűjtöm az Ötletek, tippek közé és mindegyik neve elé beszúrom, hogy háztartás. Remélem, meg fogjátok találni és tényleg azért, hogy könnyebb legyen eligazodni. Semmi baj, ha valaki nem ott nyitja meg, ahol legalábbis az én logikám szerint helye lenne, és ha nagyobb lesz a rend, akkor ebből remélhetőleg nem lesznek konfliktusok.
Gabi
Társalgó Adminisztrátor
 

Vissza: Szerkesztõ

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?