Új privát üzeneted érkezett!

egy kérdés: akinek volt sok teje, azok miben tároltátok, fagyasztottátok?

emese1979
 
 


Tinu, a fogköveken nagyon nevettem, inkább röhögtem, csak csúnya szó! :lol: ismerős ez az esti nem akarok aludni dolog, csak gyöngy még nem beszél, de pl imitálja a köhögést, majd utána kurjongat.
Én laktam a 11-ben 1 évig, munkás-szállón, de még így is jó volt! :-)

Pumukli, mi is támogatjuk anyósomat, engem csak azért bosszant, mert a férjem huga meg nem, mivel ő egyedül nevel 2 gyereket, igaz baromi sok gyerektartást kap, tehát majdnem olyan, mintha ketten lennének, anyós mégis neki segít, nekünk majdnemhogy könyörögni kell, hogy jöjjön mér félévente egyszer vigyázni a gyerekre.....
Vendég
 


Böbi,
én dec 1 óta vagyok táppénzen, és már kaptam január végén. Most bizakodva várom a januárit, hátha megint utalnak...
jól jönne, mit ne mondjak.

Pumukli,
megértem hogy megvisel ez az egész. Azért próbálj meg nem idegeskedni.
Mi már azon is gondolkoztunk, hogy lehet nekünk is ki kell majd rakni az eladó táblát a házra...90-ről 150-re ment fel a törlesztőnk. Nagyon durva...

Krém,
tényleg ki a dundi?? mert Te nagyon csini vagy :)
az a természetes mosoly meg haláli :))))

Dóri,
olyan sokat nem pihentetek..:)

Most hogy Tinu írta a talit, ha jobb idő lesz , nem szervezünk egyet?

próbálom kifesteni a lábujjkörmömet, de nem nagyon férek oda :D

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 

 
 

Megjöttem. Minden rendben. A vérnyomásom életemben nem volt még ilyen jó mint most. Álltalában nagyon alacsony. A súlyom kicsit megugrott, +3-ról +8-ra :shock: , szóval senki ne essen pánikba, hogy marad annál a pár kg +-nál. Foggalmam sincs, hogy csináltam, mikor alig eszem és a ruhámba is beleférek( hova ment az 8kg nem tudom?). Baba szíve olyan ritmusos mint a nagykönyvben. Legközelebb áprilisban kell mennem.

Kép
Kép
incike
 
 


Tinu,
ez a fogkő tényleg vicces :lol: :lol: :lol:

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Emese
Lehet kapni gy.tárban tárolópoharat a tej lefagyasztásához.

Márknak micsoda kék szemei vannak.

Fogkövön én is jót nevettem. Marci is kitalál mindent, hogy ne kelljen még aludnia. Rafkósak ezek a gyerkőcök. :lol:

Kép
Kép
incike
 
 


Tinu
az enyém is alszik még, 2.5 órája, negyed 5-nél tovább nem szoktam hagyni, mert akkor nehezebben alszik el este. A 11 óra durva, nálunk a 9 volt a max, eddig.

Már nem vagyok ideges, kibeszéltem nővéremmel, húgommal a dolgot. Szerintük el kell kezdeni az építkezést, mert ha halogatjuk csak rosszabb lesz, ki tudja meddig gyengül a ft, mennyit ér a pénzünk majd...
Meg utánanéztem a nyugdíjnak, törvényeknek, ezer dolognak, annyira nagyon nem gáz a helyzet. 2 év kell a nyugdíjig, de az évek már megvannak neki. Annyi pénzt meg csak ki tud venni a cégéből, hogy addig meglegyenek...
Olyan igazságtalannak tartanám, ha a mi házépítésünk csúszna emiatt....

Eszter, ez már lassan a duplája... nagyon durva..
pumuklii
 
 


Krém!

Nagyon aranyosak vagytok! :)
Incike, tök jó, hogy minden ok és főleg az, hogy majd csak áprilisban kell menned! 8)

Kép

Kép
adraci
 
 


Böbi
Én is táppénzen vagyok és már kaptam pénzt. Nem néztél még utánna, hogy hol akadhatott el vajon?

Na most mentem manókáért majd még lehet jövök.

Kép
Kép
incike
 
 


Csetelek a barátnőmmel, vasárnapra volt kiírva, első gyerek, és lehet 10 perces fájásai vannak. Izgi :-)

Hétvégén meg egy másik barátnőm szült, 3 héttel korábban, császár volt a szeme miatt. És én még ilyet nem is hallottam, belevágtak a gyerek fejébe, leragtapaszozták szegénynek.
pumuklii
 
 


Pumukli: az enyim már felébredt. 8)
A fogkő onnan jött, hogy igaziból mi még csak most kezdtünk fogat mosni, és fogkrémmel. Aztán most jobban megvizsgáltam a fogait, hogy lássam, egyáltalán tényleg lejött-e fogmosi után a lepedék a metszőkről. Láttam, hogy a felső metszői tökre fogkövesek. :shock: És magyaráztam neki is közben, hogy miért turkálok a szájában. Meg hogy sárgák a fogai, ezért kell megmosni stb. Ennyire megjegyezte ezeket a fogköveket. :lol: Biztos izgisen hangzik ez egy kisgyereknek, hogy mi lehet az a fogkő!

Incike: nekem is egyre jobb a vérnyomásom. :wink: Tücivel a 40. hétre elértem a 120/80-at. :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Böbi! Én is táppénzen vagyok elvileg jan. 1. óta, de még nem kaptam semmit. állítólag későn adtam le a táppénzes papírokat. Minden hó 2-án továbbítják az önkörmányzatnak. Én közalkalmazott vagyok.
A Gyes-t viszont küldték, pedig lemondtam. Most utalhatom vissza.

Én AVENT műanyag poharakban fagyasztottam a felesleges tejet.

Alíz is 2 órája alszik, pedig max. egyet szokott. Biztos az időjárás.

Kép

Kép
hean
 
 


pumukli:
én is császárral születtem, és nekem is belevágtak a homlokomba. (igaz 25 évvel ezelőtt) Semmi nyoma, még a képeken sem, úgyhogy gyanítom inkább csak karcoltak, mint vágtak, de apukám így mesélte el...

vérnyomás:
nekem eddig mindig alacsony volt, de kb egy hete elkezdett felmenni, és mostmár szinte minden mérésnél magas (mármint az eddigiekhez képest. Ez akkor ezek szerint összefüggésben van a terhesség korával?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


A fogkő!!! Hát, kérem, a nap sztorija. :lol:

Pumuklii! Valóban nagyon izgi! Tényleg fájásai vannak? Akkor abból hamarosan baba lesz! :) És majdnem pontosan. :) Az meg milyen durva, hogy belevágtak a baba fejébe! Jó ég! :shock: De azért csak nem nagy a vágás, ha csak letapasztották...
:?:
Vendég
 


sziasztok

Dori, Annus, meg aki meg kerdezte, csak nem emlexem ..Valoban megbonyolitotta a helyzetem, hogya Jahnban nincs pic es csak 34. hettol fogadjak a babakata koraszulott osztalyon. AEK-ban meg nincs alternativ orvosom,eggyel beszeltem, hogy lecci ne vizsgaljon mar mindig mas, ha lehet, akkor o. azota filozom, milegyen, amiota bejottem... Az en sajat dokim tok rendes, hetente szoktunk telonkonzultalni, zt mondta, 34. het utan atmehetek oda. Most 3 verzio van, vagy kihuzzuk itt 34.-ig es utana atmegyunk, vagy kiengednek kozben es ha gond van 34. het elott, idejovunk vissza es akkor ugy megyek ki,hogy konkretan megkerem emlitett dokit, vagy vegig itt maradok.... Szoval nem tudom, sokan vannak itt ugy, hgymashol van az orvosuk, demivel itt van pic, itt ragadtak.. Egyebkent 3 orvos szokott vizitelni, tok normalisak, rendesek... Szoval még nem tudom, mi lesz, majd kiderul. Jah, tobb alternativa nincs, értitek, mire gondolok :wink:

Ez a nyamvadt front, en is erzem, tegnap elvoltam, ma megint kemenyedek...

UH: itt minden heten neznek, babak fej-fej mellett hiznak :) zt mondta az uhus, hogya csajszi hajasabb, 2 mm-re nagyobb a hasa :lol:

nah, 4 ora, belottek,megyek remegni,majd jovok :)
Vendég
 


Érdekes ez a vérnyomásom, a legutóbbi mésérsnél nekem is normális volt, addig alacsony, pedig Gyöngynél nem emlékszem ilyesmire.


Pumukli, hajrá a barátnődnek!!!!

hean, a GYEd-et én is megkapta még egyszer, azóta sem tudom őket elérni, mert több pénzt kérnek vissza, mint amit kaptam....

Incike, de igen, azt mondták, hogy menjek be személyesen.....
Vendég
 


Krém,
nagyon csinik vagytok! Márk pedig azokkal a hatalmas kék szemekkel. A barna haj kék szemmel nálam amúgy is a nyerő pasiknál:)

Pumukli,
nem egyszerű helyzet, de szerintem vágjatok bele az építkezésbe! Reméljük azért, apósodék helyzete rendbe jön majd!

A barinődnek meg sok erőt, majd írd meg, mi volt!!
Melyik kórházban császározták a másikat, ahol a baba fejébe belevágtak? :oops:

Esztó,
a taliban én benne lennék!!

Hean, Incike
köszi a fagyasztós tippeket. Aventet néztem, ott 3000 ft/10 db. Incike, arra nem emlékszel, hogy gyogyitárban hogy volt az ár?

Na rem nem felejtettem el semmit, ami még a fejemben volt.
Lépek inkább haza.

emese1979
 
 


vernyomi
itt hajnalban merik, nekem nincs is,olyan alacsony, hogyazt szoktak mondani, meg nem ebredt fel :lol:

tappenz
dec 15 ota vagyok, egy fillert sem kaptam :(

Panndi
mikor mesz dokihoz?

Dori
szobatarsammal is pont azt beszeltuk, hogy addig tartogatjuk bent a babakat, hogy a vegen tulhordjuk :)

szobatarsam uuuuugy horkolt, teljesen kivoltam... felvettem telora es elkuldtem a ferjemnek,mire megkerdezte, hogy atmentem-e az allatkertbe a vizilovakhoz... duuuuurva volt :?
Vendég
 


Milyen jó a magyar bürokrácia... Sajnálom, hogy összeütközésbe kerültél a rendszerrel, Böbi! Drukkolok, hogy hamar nyerj! :)

Huh, Petrus, még ez az izgalom is... Döntést akkor majd tul.képpen akkor kell hozzál, ha kiengednek, vagy betöltitek a 34. hetet? Majd a képeket mutasd, ha tudod! (Takaró, kiscipő...) :)
Vendég
 


Bocsánat, muszáj volt nevetnem a horkoláson. :) Azért vicces lenne, ha tényleg majd amikor már ideje van, akkor meg nem akarnának jönni! :)

Jah, és a találkozóban én is benne lennék, ha összejön. :)
Vendég
 


Sziasztok Lányok!
Na, lesz mit átolvasnom, látom... de nagyon örülök neki, hogy így pezseg a topic! én is pezsegtem, babaszobaprojekt volt tegnap is, és látogatók,előtte pedig nem volt netünk egy pár napig. Na, most sem tudok teljesen visszaolvsni, de ami késik nem múlik.. Képeket is teszek fel babaszobbáról hamarosan.:) meg pocit is, ti is tegyetek, olyan jó nézegetni őket! :)

Esztó, Panddi, Petrus, látom ti is pihiztek folyamatosan... azért erőt ad, hogy nem csak én vagyok ilyen helyzetben... de adja az ég, hogy elmúljanak a tüneteitek, és fickándozzatok! Én is azt szeretném, de egyre kevésbé hiszek benne.
Szóval ma is front van? Ez brutál.. nekem 5 perceként kő keményre beálla pocim.... :( Kissé aggódom... Már tegnap kezdődött vajon ez a fronT? én már tegnap is oda voltam...

Szánkózás, de jó is az! Tinu, jobbulást Nektek!

Mozza, a férjem vett kakaóvajat az Auchanban, de szerintem nem azt, amit te mondtál. Barna műanyagflakonban, és fehér testápoló jellege van. Türkizkékkel van ráírva, hogy cocabutter... ezt mondtad te? tényleg szuper anyósod van! :) Szüléstől nem parázni,a végeredményre gondolni! :) Amúgy sincs sok választásunk...

Annus, szép kerek nagy pocid van! A kalácsod gyönyörűűűű, jaj de megenném!:)

Böbi, neked még mindíg kis helyes... :)

Petrus, érdekes, hogy a 34 hét előtt nem fogadják a piciket abban a kórházban.. gondolom a technikai háttér nem olyan...
Kitartás neked továbbra is! Mondtak valamit, hogy meddig várható a látogatási tilalom?

Incike, neked is szép nagy pocid van már! Kenegesd, te, hogy ne legyen nagyon csíkos.

A törlesztőrészletek egy idő után fognak csökkenni... csak ki kell tudni várni.... mi is arra várunk!

Rólam: voltunk orvosnál, továbbra is zárva minden, méhnyak nem rövidült, viszont a baba nagy lesz, ha kihordom, 4 kiló felülre mondta a doki.. hu, most vagyok 52 kiló... eddig 3 kiló ment fel.. és én aggódtam, hogy pici a baba... megnyugodtam, elég, ha a minőségi kajákat eszem... (Egyébként kipukkadnék azt hiszem, íígy is sokaszor az az érzésem. Nektek nincs ilyen érzésetek?
vanni
 
 


vanni:
azt ilyenkor már előre meg tudják saccolni, hogy a végére mekkora lesz a baba? Huh ez engem is érdekelne...attól félek hogy nem fog kiférni.
Az egész család azzal nyaggat, hogy ne akarjak már kicsi babát, had nőjön nagyra. Peeeersze, mert nem nekik kell majd megszülni :lol: :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Márknak boldog születésnapot!!!

Taliban benne vagyok!Pont ma gondoltam én is arra h hamarosan kéne szervezni!Szerintem ne halasszuk áprilisra!!!!Inkább március végével bezáróan ejtsük meg!A blogon lehet közvélemyén kutatást csinálni!Esetleg felteszem ott a kérdést h mikor lenne a legjobb.Hétvége,hétköznap stb.Aztán meg az időpontot is megszavaztatnánk.Na????

Vanni!
Kb 2 napja front van...hol meleg hol hideg....most este volt a váltás,azt hiszem...

Hétvégén hozzák tesómék a kiságyat,pelenkázót!!!Majd én is dobok képet ha berendeztük a szobát!

Mi pont ma beszéltünka pénzről...az a baj h a párom nagymamájánál még felújítunk idén is...tavaly is oda ment el a megtakarított pénzünk,idén meg...hát egyenlőre nincs is sok megtakarításunk,meg kell a baba miatt...ki tudja mikor kapok először tgyást...szóval épp most filózunk anyóssal,ő is be tud szállni.Na de szabi is kéne vmikor...jaj nagyon bonya helyzet :roll: Én meg közben itthon a babával stb.Húzós lesz ez az év közepe....

annus11
 
 


Egy kicsit le vagyok maradva találkozó ügyileg...ez mindenkit érint innen? :oops: :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Sziasztok!
Ma sem működött a net eddig.

Panndi sajnálom a rossz éjszakád,remélem nem lesz gond.

Márk nagyon szép,Krém te pedig csini kismama vagy!

Esztó pihenj sokat!
Meg persze mindenki.

Itt is esett hó,de itt az előző adag el sem olvadt.
Volt a védőnő,semmi újat nem mondott.
Férjem megvette a cipőket a lányoknak.Csak nem tom végül jó lesz e Grétóra.Mivel én a lábát 13,5cm-nek mértem.De mivel tavaszig még nő,így mondtam hogy belül legyen olyan 15cm,másnem kicsit kitömöm.De az üzletben,csak kivül tudta mérni,mert csak vonalzót tudtak neki adni.Hát így 16 cm kívül.Az itthoni csizmája is annyi kívülről,de a csizma 22-es.A cipő meg 25-ös.Remélem jó lesz rá.Majd este rakok róla képet,ha lesz netem.

Szép napot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Üdv mindenkinek!

Krém,
nagyon aranyos a fiad.

Nálunk is segíteni kell anyukámat, szóval nagyon mi sem tudunk félretenni.

Ma volt Apának egy beszólása.Mondom neki lassan összeállítom a cuccaimat, hogy mit viszek a kórházba.Mondom neki, hogy remélem engedik hogy a kedvenc pólómban szüljek.Erre ő azt akarta mondani hogy ő úgy tudta köpenyt adnak, de a vége az lett hogy kötényben fogok szülni.Jót nevettem.Elképzeltem ahogy kötényt adnak rám... :lol:

KépKép
harhaj
 
 


Sziasztok, mindenkinek minden jót, akiknek pihenni kell, kitartást.

Emese, én elég paramami voltam a sterilitást, meg miegyebeket illetően, de nagyon sok tejem volt, az Aventes poharat, meg mEDELÁS ZACSIT NEM BÍTRAM VOLNA ANYAGILAG, EZÉTE VETTEM SIMA 20-20 DB-OS 0.5 DL-ES, 1 DL-ES ÉS 2 DL ES -BOCS, KAPS LOCK OFF-papír, vagyis vékony műanyag hpoharat, amiben büfében is kóláznak, na azt az első idősakban folyeékony sterilizálóba beáztatva, leöblítve használtam. Bele a tej, majd alufóliával lezártam, gumigyűrűvel rögzítettem a fóliát, mennyiséget, dátumot ráírtam, majd még külön be egy szép kis zsacsiba a poharat, bekötöttem, be a fagyasztóba.Nem lett semmi baja a kisfiamnak a tejtől. ( Divat azt hírdetni, hogy csak a speckó tejtartók az egészségesek, mer 'belőlük aztán semmi káros anyag nem oldódik ki bla, bla, csak így lehet eladni méregdrágán....

Aztán az az igazság, hogy TÉNYLEG nem érdemes kb 1 lityinél többet tárolni- mármint ha úgy látod, lesz itt tej bőven), mert úgyis szopik, naponta pótolhatod a készletet, ha meg elapad a tej, úgysem tudsz annyit eltenni, hogy hetekre, hónapokra elég legyen
( kb napi 1 liter + - pár deci a tejigénye a babáknak)
Én tettem el ész nélkül, amíg volt hely, nehogy kárba vesszen, meg anyatejgyűjtőbe is adtam le. Utólag láttam be, hogy annyit nem kellett volna fagyasztani, a végén már nem tudtam vele mit kezdeni- fura lesz, de a fürdővizébe tettem 1-2 decit..

ÓÓÓ jó hosszú lett, kisfiam alszik, ma nem voltunk kint, be vagyok zárva, nincs kihez szólni, száj(kéz)menésem van/volt...Bocs :oops:

Kép
Kép
zili
 
 


Pingi,
csak feldobtuk, hogy ha javul az idő, meg ilyenek, rendezhetnénk talit :) nem vagy lemaradva :) és persze mindenkit érint akinek van kedve jönni :)

Vanni,
örülök, hogy jelentkeztél. Annak kevésbé, hogy nem vagy jobban :(
a képeket várjuk :)

Annus,
ti szponzoráljátok a nagymama felújítását? más nem tud segíteni?

Mi is tök gázban vagyunk. Apa fizetésének már több mint a fele a rohadt hitelre megy, aztán még a lakáskassza is...és éljünk meg. Nekem meg nem kiszámítható hogy mikor utal a tb...Vasárnap felkeltem és láttam hogy már ébren van apa, és bámulja bánatosan a plafont. Kérdeztem mi a baj, erre mondta hogy hát agyal hogy milyen gáz az anyagi helyzet. Most én vagyok az optimista és biztatom, hogy majd rendbe jövünk, meg csórón is szeretjük egymást :) azért néha nehéz...
Hétfőn megyünk beszélni a hitel ügyintézőnkkel, hogy mit lehetne tenni. Remélem kitalálunk vmit.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Annus,
jó ötlet a március, akkor már reméljük az idő is jó lesz .

Nagy unalmamban méret, típus szerint rendeztem a gyerek ruhákat :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Adraci Te ugye debreceni vagy??
Véletlen nem ismered ezt a helyet?http://www.4dultrahang.info.hu/
Nem tudom hova érdemes menni.Itt szimpi az ár,meg hogy közel van az állomáshoz!
Köszi előre is.

Anyatej fagyasztása:Én Avent via pohárban fagyasztottam le.
Később abban vittem Grétinek a főzelékeket ha mentünk valamerre.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anita!
van egy ismerős kismami,aki Debresenbe most volt nemrég 4D-n.Majd megkérdem tőle hogy hol volt pontosan!

annus11
 
 


Márciusi találkában mi is benne vagyunk!

Eszter
én is így látom Apát, teljesen gondterhelt. Nálunk most minden rendben, FT-hitelünk van, az nem emelkedik (max a kamatok miatt), meg ő jól keres, kb 6x annyit. Csak mi most vágnánk nagy fába a fejszénket és ezzel valamennyire kockáztatnánk az egzisztenciánkat. Nehéz döntés...
pumuklii
 
 


Pumukli,
eddig azt hittük mi is jól keresünk :) reménykedünk.nekünk svájci frank hitelünk van. most mondták a híradóban hogy erősödött a forint, hátha picit lejjebb megy a törlesztő.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Annus köszi.Az előbb néztem egy másik helyet,de ott 12ezerért fele annyi ideig csinálják.

Esztó,hát tényleg nem könnyű manapság.Mi is alig vagyunk el.Nekem csak a gyesem,férjem munkanélkül,kivétel most ez a 20 nap.
De már ez van okt óta.Ketten alig kapunk 100-at,ebből kapásból 35 az otp,plussz a rezsi.Nem is marad szinte semmi.
De nem panaszkodom,most jó hogy kint van,ha meg jön a jó idő,indulnak a tavaszi munkák.

Megyek ágyazunk,meg fürdünk.

Holnap mennem kell postára,remélem nem lesz nagy hó.Meg onnan bemegyek anyuék,káposztás laskát főzetek vele.

Szép estét.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Sziasztok!Csak gyors helyzetjelentésre jöttem,mert nagyon fáradt vagyok.Ma voltunk dokinál.Minden rendben,szépen fejlődik.Kb.1,6kg.Leszálltak a herék,szóval még mindig fiúk vagyunk.De mostmár kiírt hivatalosan is.Így Annus majd írjál már át légyszi a tábliban,mert módosítottam én is a vonalzómat.A mérete=az utolsó mensestől számított hetekkel,így 31+2 vagyok. Így kiírt április 25-re.:( :( :cry: Még mindig farosak vagyunk,de a doki bíztat,hogy a 31.héten faros babákból 10-ből 9 befordul,így nincs miért aggódnom.Hát ez van.A következő vizsgálat március 2-a lesz 4D.
Köszi Annuska.Megyek lefekszem,mert be kell tennem a kúpot,meg szörnyű fáradt vagyok.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sajnos nekünk is CHF-es hitelünk van, már 30%-ot emelkedett. Csak teménykedünk, hogy lassan jobb lesz, bár állítólag még nyárig kitart ez a helyzet, onnantól erősödhet a gazdaság.

Incike,
örülök, hogy minden ok!

Petrus,
horkols kismamához kitartás. Amikjor a férjem horkol, akkor mindig befogom az orrát,abba is hagyja. :) Mondjuk éredekes lenne, ahogy éjnek évadján osonnál a szobában a szobatárs felé, befogni az orrát :) Nézd a jó oldalát, Neked csak néhány hetet kell elviselned, a párjának jó esetben egy egész életben :wink:

Zili,
köszi a tippet, jó ötlet! Remélem lesz sok tejem, meg itt mindnekinek, csak próbálok minél több praktikát megtudni Tőletek :) Meg pl. nekem lövésem sem lett volna, mennyit érdemes fagyasztani pl, de mostmár legalább képben vagyok.


Vanni,
Mozza sztm arra a barnás dobozosra gondolhatott. A tanácsára vettem én is olyat, barna doboz - kék betükkel ráírva. Nekem eddig bevált, a kezem eléggé ki van száradva, kezd helyrejönni tőle 8)

Jut eszembe, Mozza rem minden ok, eltűntél Te is! :roll:

Pumukli,
barinőd babája nincs még meg?

emese1979
 
 


Nekem meg most jött emailom, hogy az egyik barátunknak 14.-én megszületett a kisfia 3680g és 53cm.
Náluk problémás volt, mert a felesége epilepsziás és nem merték császározni így vártak. 1 héttel túlhordta, de szerencsére nem volt semmi gond a szüléssel és babával sem.Magától beindult vagy megfogadták a tanácsomat (ajánlottam, hogy bújjanak össze párszor, hátha segít nekik, mert nálunk bevállt. :oops: )Na majd kifaggatom őket. holnap jönnk haza.

Kép
Kép
incike
 
 


Most álldom az eszemet, hogy annó Ft alapú fix kamatozású hitelt vettem fel.
Szörnyű, hogy a chf hitelek mekkorát ugrottak. Sajnálom, hogy az emberek isszák meg a levét és nem a felelősök akik okozták ezt a helyzetet.
Azért kitartást. Lesz ez még jobb is. ...csak optimistán.

Kép
Kép
incike
 
 


Kép [/img]
Vendég
 


Megyek fektetni. Mindenkinek jó, nyugodt és horkolásmentes éjjszakát kívánok.

Kép
Kép
incike
 
 


forditva raktam a cipoket, mint ahogy fekszenek :)
Vendég
 


Petrus,
nagyon ügyi vagy!!!
Akár nagyüzemben is csinálhatnád, és vaterára fel :)

emese1979
 
 


Sziasztok!

Kutyafüle,örülök hogy minden ok!Jó nagy már a baba!

Petrus:Ezek a kis falat cipők!!!Nagyon ügyes vagy!Mikor a férjem horkol,én oldalba vágom. :D Általában bejön. :D

Mindjárt rakok fel én is képet a cipőkről.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Ezeket kapják a lányok:
Kép

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Emese
azt mondta, hogy szól, ha van vmi. Volt kb 10 fájása amíg cseteltünk, 10-12 percenként. Lehet abbamaradt és nem is mentek be a kórházba. Nem akarom zargatni, majd ő jelentkezik :-)

Jók a cipős képek!

Apa még dolgozik, basszus. Hétfő-keddet jól meg kell nyomnia, mert szerdától szabi. Már nagyon várom.
pumuklii
 
 


Sziasztok!

Emese
Nekem van néhány Aventes tárolóm is, de nem sok. Ezeket szerettem nagyon. Amikor elfogyott, akkor vettünk sima dobozkákat és sterilizáltam előtte őket.

Táppénz
Én eddig január 4-ig vagyok kifizetve. Remélem kapok a héten, annyi mindent kellene venni.
Ja, egyébként csak 6 munkanapot utaltak eddig.

Tinu, fogápolás
Mi már körülbelül Apor 12 hónapos kora óta mossuk fogkefével és fogkrémmel. Én úgy tudtam, hogy nagyon hamar el kell kezdeni a fogápolást. Amikor még nem volt 1 éves, akkor próbáltam egy ujjra húzható szilikonos "kefével" tisztítani, de azt nem szerette. Kb. 1 éves kora óta viszont minden este kapja a fogkeféjét és bőszen "mossa" a fogát. Nem úgy mint a felnőttek, de jobb, mint a semmi.

Anyagiak
Most mi sem állunk túl jól.

Böbi
Nekem is volt túlfizetésem, szerencsére csak 3000 Ft. Szor0tok, hogy érvényesíteni tudd az igazadat.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Pumukli drukkolok a barátnődnek!
Kitartás,szerda mindjárt itt van már!
Én meg a jövö hét hétfő délutánt várom,de nagyon.Már ezerrel számolunk visszafelé!!!Úgy izgulok,mint az első randinkon. :oops:
Csak még azt nem tom hogy vánszorgok ki az állomásig!De végülis terhes vok,nem pedig mozgáskorlátozott.Nem??Egy kis séta nem árthat.Csak mikor megyek,néha meg kell állnom,mert nyilallik,mindenfelé.Vagy pedig húz lefele a pocim.De majd tartom.Nektek szokott ilyen lenni????

Lefekszem,mert Hanna szerintem felébredt!

Szép álmokat!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Halihó!

Na, most jutottam el ide végre....:)
És vissza is olvastam! 8)

Nálunk óriási hó van, amivel nem is lenne nagy bajom, ha nem kellene közlekedni....ráadásul az ónoseső most ráesett a hóra....fasza....hogy fogok én holnap elindulni a kocsimmal....egy csomó intéznivalóm lenne....időre.... :x ?!?

Nem tudom hogy vagytok vele, de az én babókám nagyon megérzi a frontokat. Össze-vissza kalimpál a pocimban. Hajnalban arra ébredtem, hogy egy akkorát rúg a csípőcsontomba, hogy azt hittem kiszakad...nagyon erős a Drágám....és csak úgy tudott visszaaludni, hogy a karomat odatettem a pocim alá....gondolom megnyugodhatott ettől....jaj, olyan kis cuki dolgai vannak...imádom a kis szuverén személyiségét! :lol:

Btw, elég sokat keményedek....kb. óránként 2-3-at! Az már gáz, mi????? A dokim szerint napi 12 még oks...de ez több ennél....nyomom a magneb6-ot, nem sok eredménnyel....

Ja, márc.2-án megyek UHra a magzatvíz miatt, 10-én meg doki. Majd átírod Annus. Olyan ügyi vagy, hogy ezt csinálod! :) Én mindig a te táblidból nézem, hogy mikor kell mennem...jobb, mint a teli memória! :lol:

Emese, Vanni!
Igen, Emese a jót találta meg :)- ügyi vagy , Vanni a te férjed a testápoló tejet vette meg belőle :roll: . Abban is van kakaóvaj, de nem olyan koncentráltan. A 'küblis' a jó, abban barna krém van, jobb az állaga, könnyen felszívódik. Miután bekened magad vele, várj pár percet, mert a fehér cuccokon csíkot hagy....
Emese! Örülök, hogy neked is bejött, nekem nagyon jó a pocimra, remélem megúszom a csíkokat.

Vanni, Petrus, Panndi, Eszter!
Hogy bírjátok a fekvést? Nagyon gáz már? Mióta is 'pihiztek'? Vanni, te már jó régen, megy a drukk nektek! De ahogy olvastam babókák szépen növögetnek, ügyik vagytok!

Petrus!
Cuuuuuuuukik a cipők a pockódon! :) Jó lenne, ha tudnék hímezni/kötni....de én max. shoppingolni tudnék ilyet...ahhoz nem kell kézügyesség.... :lol:

Kutyafüle!
Tök furi, hogy ilyenkor még átír a dokid.....elvileg nem a mensi alapján számolt dátum számít a nagykönyv szerint? Én is mondtam anno neki, hogy én napra pontosan tudom (a nyaralás miatt), hogy mikor fogant a babó, mégsem vette figyelembe....az utsó mensi szerint számolja. Kicsit elbizonytalanodtam....gáz lenne, ha az észre nem vett túlhordás miatt baj lenne....no, mindegy, remélem időben jön a kiscsaj és akkor nem kell parázni. :)

Btw, nekem azt mondja mindenki, hogy a csajok szeretnek kicsit hamarabb kibújni, a kisfiúk meg inkább tovább időznek a pociban.....ebben van valami, vagy csak a szokásos néphit?

Incike!
Húúúúúúúúú, mekkora a pocid! :D Nagyon szép! :)

Annus!
Király a pocis fotómontázs. Te csináltad, vagy az öcséd? Nagyon szép kis kerek pockód van! Tipikus csajos poci. Az enyém olyan hegyes.... :shock:
Az enyém is most kezdett el megint nagy ütemben nőni. Rakok képet majd.(csak jó lenne már photoshoppal kicsinyíteni....ezzel nem nagyon megy, de már rajta vagyok :wink: )

Krém!
Szívtipró kis Márkod van! Ő lesz az ovi casanovája! :lol:
Te pedig nagyon csini kismami vagy, és nagyon tetszik a szürke rucid!!!!!!! De alig 2 hónapra már nem vásárolhatok.....pedig úúúúúúúúúúúúgy............ :cry:

Na, szép estét csajok!
Kép Kép

Kép
mozza
 
 


Böbi

Én vagyok az. December 1-től. Az elejét fizette a cégem, rögtön. Az OEP két hete utalt, de csak 6 munkanapot. :(
Kérdezd meg mikor ért be a táppénzes papírod, mert onnantól számítva 30 nap múlva muszáj fizetniük, mert különben kamat terheli őket.

Én is nagyon várok a héten pénzt. Nagyon rossz, hogy minden kiadást meg kell gondolni.

Magunkról egy picit.
Apor járni kezdett egyedül. Elég későn, de ő zoknis baba volt. Sok rosszat hallottam arról, ha egy gyerek cipőben tanul járni. Amikor már ügyesen jár akkor kapja meg az Elefanten cipőt. :) Ebben nincs harántemelő, teljesen természetes. Könnyű, bőr és nem kényelmesednek el benne a talpizmai.
Holnap kapja a 15. havi oltást. 82 cm és 11 kiló.

Voltam védőnőnél. 8 kiló hízásnál tartok. Megvolt mindkét baba szívhangja. Az egyik a köldököm alatt, a másik felette. Ebből arra következtettünk, hogy az egyik fejvégű, a másik faros. Majd szerdán kiderül.
A vérképem is jó lett. A vas lett éppen alacsonyabb. 120-tól normális, nekem 119. Ez gondolom idővel rosszabbodhat. Aporral nem volt ilyen gond, dehát ő egyedül volt odabent.

Krém
Aranyosak a fotók.

Anita
Az én pocakom olyan mintha márc. elején szülnék. Jól mozgok és nem fáj semmi, én a visszeremet érzem, ha sokáig kell állnom. :( A pocakomat bírom még. :)

A havat imádom!!

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Mozza

Neked is szép nagy a pocakod.

Szerintem emiatt ne aggódj, mert ultrahangon úgyis ellenőrzik. Amikor közel a túlhordás, akkor a méhlepény elkezd meszesedni és bent olyan mintha hullana a hó. :) Apor hóesésben volt. Ha jól tudom, akkor a magzatmáz. Apor enélkül született és hosszú körmökkel. :)

KépKép

KépKép
anika78
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?