Na lányok! Visszaértem anyuékhoz. Nagy kő esett le a szivemről!! Mindent rendben talált, szépen kitisztultam, minden visszaált a normál kerékvágásba. Tüszőt nem talált, pedig ma vagyok a 14. napon. Tehát vagy nem volt, vagy már elment. Lényeg, hogy lehet tovább próbálkozni és azt mondta, hogy középidőben két naponta legyün együtt, mert igy a legideálisabb. A tumormarkerrel azt mondta egyelőre ne foglalkozzak, mert a menses és előtte a terhesség bőségesen elég ahhoz, hogy ezt az értéket megemelje. Jövő hétfőn mennem kell vérvételre, csinálnak egy hormonvizsgálatot, és megnézik mégegyszer ezt a tumormarker értéket, és akkor már látni fogjuk, hogy az előzőhöz képest hogy alakul. Akkor nem lesz mensi, igy elvileg csökkennie kell. Ha majd megjön, ismét csinálnak hormonvizsgálatot. Hát nagyjából ennyi volt. Ja még annyi, hogy a vizsgálat végén mondja a dokinő, hogy húzzam össze a hüvelyem. Megtettem, erre ő: jé, végez intimtornát? Mondom, nem. Mert ritka erős a szoritásom
Biztos a sportolástol.
Most voltam először ennél a doktornőnél. 37 éves vagyok, de életemben most éreztem jól magam a nőgyógyásznál. Nagyon kedves, türelmes, minden kérdésemre válaszolt úgy, hogy nem azt éreztette, hogy többet ne kérdezzek. Alaposan kikérdezett a múltamról, gyerekemről, szülésről, betegségeimről, rokonság betegségeiről. Hát le voltam döbbenve, hogy milyen alapos.
Köszönöm szépen, hogy gondoltatok rám. Éreztem!!!
Kirus!
Veled mi van?
Perpi!
Ne add fel, mert még van 5 napod, és ha nálad gyorsabban kiürült a hcg és még a baba nem kezdte termelni, akkor nem is mutathatja ki. Betty szervezete másképp működik, ne hasonlitsd össze vele magad.
Mucus!
Nem lehetett neked sem egyszerű. Most spontán próbálkoztok? Miért kellett meddőségibe menni, apánál van a gond? Inszem volt?
Kicsi!
Szép tervek! Azért vigyázz, túlzásokba be essél, mert valahol azt hallottam, hogy a tervezett terhesség előtt nem jó elkezdeni intenziven sportolni, mert leterheli a szervezetet, és meggátolhat a teherbeesésnél. Csak tempósan, amennyit eddig is csináltál. Szép fokozatosan lehet emelni a teljesitmény szintet. Egyébként én is sportoltam intenziven, és még a mai napig meg szokták jegyezni az orvosok, pedig már lassan 20 éve abbahagytam.
Köszönöm a lakásdicsiket! Néhány képen azért van olyan rend, mert akkor költöztünk be, és minden a helyén volt. Nem mindig néz igy ki, főleg főzés után. De igyekszem összepakolni, ha már megadatott, hogy ilyen szép konyhám legyen. Hálás is vagyok érte Istennek!
Na puszi!