Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Csajok!
Az utóbbi néhány napban nem volt kedvem semmihez, de most meg annyira lemaradtam, hogy alig győzöm olvasni az írásaitokat.
Ádi bárányhimlője szépen gyógyul, már alig látszanak a pöttyök (egy-két kivétellel).

Kata!
Ismét szavaztam. Nagyon jó a kép a kiscsajról.
Jobbulást kívánok neked!

Marika!
Dorkának én is nagyon boldog szülinapot kívánok!
Kép

Anita!
Cukik a fiúk, és az összevágott kép is tök jó!
Engem is érdekelne az Aludj jól gyermekem című könyv. Ha ez egy elekrtonikus kiadvány,küldd má' meg légyszíves nekem is. Előre is köszi.

Remélem az idő javul, és mire OK-s lesz, addigra mi is mehetünk veletek sétálni! Már alig várom! Kép
Puszi: MSE

Üdv: Emese
mse173

sziasztokKép

Ditta!
Ez igen! Az albumok nagyon jól sikerültek!!! Ati nagyon édes a kacsával! Tudod! Ez a kedvencemKépKép

EmeseKép
Akkor javulgattok? Még mindig nem alszik ugye??? Az állán a pötty csúnya még?

MarikaKép
JÓ BULIZÁST!!!!!!

AnitaKép

Virágos lett a hangulatom a képtől!!!Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Koda!
Már nem válaszolok, mert az előbb láttad! Kép

puszi:MSE

mse173

Sziasztok!
Milkolci kismama vagyok. Egy négy hónapos kisfiú, Bence anyukája. Most hallottam ennek a társalgónak a létezéséről, és szeretnék bekapcsolódni. Jó lenne néha, ha ilyen formában is, beszélgetni, főleg hasonló érdeklődésűekkel (kismamákkal.) Eredetileg szerencsi vagyok, a férjem miskolci, ezért lakunk itt, de nem sikerült ismerősöket szerzni,mert továbbra is Szerencsen dolgoztam, amíg el nem jöttem gyesre, gondoltam ezen az úton megpróbálom. Sajnos a kismama klubról már csak akkor értesültem, amikor megszűnt, pedig szerettem volna csatlakozni, de legalább ilyen formában megteszem. Már többször is belenéztem a beszélgetésetekbe, de ismeretlenül nem akartam beleszólni. Most regisztráltattam magam, bemutatkozom, és legközelebb már szívesen társalognék veletek. Sziasztok Éva

Kép
Kép
Kép
bonca

Szia ÉvaKép

Üdvözöllek akkor így elsőkéntKép Úgy látom a többiek pihennek vagy nagyiznak. nekünk beteg a nagyi így itthon maradtunk.
Képek lesznek rólatok???
Ja, és merre laktok???Kép

EmeseKép
Tényleg nagyon szpen javul Ádi. Olyan tündér volt!!!

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

KodaKép
Köszi a dicséretet az albummal kapcsolatban!

ÉvaKép
Üdvözöllek én is! Az bén kisfiam is 23-án volt 4 hónapos!!! Te mikor szültél? És melyik kórházban?
Írj a kisfiadról is! Remélem lesznek fotók!

KataKép
Szavaztam én is! Már elég jól áll Dórika a szavazáson!

MarikaKép
Buliról beszámolni ám!!KépKép

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Az bén kisfiam=Az én kisfiam

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Marika!

Dorkának nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!

Már holnaptól tényleg jobb idő lesz,Kata kitartás!

Minden betegeskedőnek jobbulást.

Forgi
forgi

Szia Éva!
Üdvözlünk a topikon. Szerintem mindenki nagyon örül az új partnereknek, én is csak nem rég csatlakoztam, és nagyon kedvesen fogadtak.
Merre laktok?

Koda!
Elfelejtettem mondani, hogy Gábor a jövő héten délután dolgozik, ha van kedvetek Marcival átjöhetnétek valamelyik nap. A szakirodalom szerint sem fertőzünk már.

Üdv: MSE

mse173

Sziasztok!
Hát a hétvége nagyon bezárt lett.Meghallni sem volt időm.
Emese!
Találtam egy cikket a fimota gyerekeke(Most divatos jelenség:Hipermotilisnak is hívják)egyik jel az alvászavar.Ha tudod mitől talán könnyebb...Lili miatt néztem utána a dolognak.Nekem sem alszik s m,eglehetősen vakmerő és mozgékony.Engem a hozzájuk való állás a "mit tehet a szülő" érdekelt.Nagyon jó a cikk.Ha érdekel elküldőm de a vizslán ha beütöd a fimota nevet.Kiadja a cikk fellelhetőségét a cikket László Zsuzsa írta.Talán segít...
Marika!
Jösz holnap?Boldog szülinapot Dorkának!Mailban akartam de vacakol a levelezőm.
Drukkoljatok holnap megyek az uj oviba szétnézni!
Kata szavaztam...
Anita!
Jövő héten összefuthatnánk...
Forgi!
Hétfőn intézkedem.A pontos infót mailban küldöm.
Tanácsot kérek!!!!Hol a legolcsóbb a szalvétázós lakk.Hogy a fenébe kenitek fel hogy ne szakadjon el a szalvéta?Melyik a legjobb tap.ragasztó?Egy rétegben visszük fel?Néztem a topikot de hol van pontos info a technikáról?
Szia Éva!
Ez egy jó topik!Ami másütt folyik...!Örülök hogy köztünk vagy!Panka be tesz a táblázatba ha Te is akarod.
Koda!
A nagyik nálunk passzívak!nagyon rossz így egyetlen perc kikapcs sincsKépS még az idő is rossz?
Vki kérdezte...Pécsre megyünk húsvétkor.Imádunk utazni...autózni sokszor csak úgy megyünk hallgatjuk a Kern énekelünk bámuljuk a tájat néha kiszállunk.Vannak titkos helyeink a Bükkben ahol isteni a szamóca és csuda szépek a virágok.Talán kicsit elvontnak nevelem a lányaim de nagyik nélkül csak így tudok hódolni a kedvenc szórakozásaimnak.
A süni torta:Nutellával van megkenve és a tortakarikák lapjai alatt csokimázban mártott piskótakockák vannak(csoki máz vaj20dkg,15 cukor,15 kakaó esetleg két tojás sárgája(ebbe nem tettem mert az oviba ment.))A lap sima kakós piskóta(lehet kész is)atüskék grandolettiből vannak s megszortam csikireszelékkel.
Tudjátok mit szeretnék egyszer? "semmit csinálni".Már van időm olvasni.Most épp Vekerdit olvasok.Ti hogyan tudtok időt szakítani magatokra?Én néha éjszakákat vagyok fenn hogy olvassak és zenét hallgassak.
Na megyek apa épp kezd kiakadniKép
telian

Sziasztok!

Szia Éva!
Üdv közöttünk!Itt aztán lesz egy pár ismerősöd!KépÍrj magatokról bővebben!Mi beszéltünk telefonon ugye?

Marika!
Dorkának Boldog szülinapot!
Kép

Emese!
Mail ment!

Koda!
Igen,pihiztünk,és a nagyihoz is voltunk,na meg képeket alkottam!Kép

Már kezdek be depisedni ettől az időtől!Annyira mennék már ki a szabadba!
Ádikám már nem köhög éjszaka,csak kezdenek hatni a homeós bogyók!Imádja bevenni őket,mert édesek,és picikék.

Gyöngyöske!
Szerintem mi is onnan hozatjuk az ebédet ahonnan Lina.Nem rossz!Persze nem olyan mint amit megszoktunk,de ehető!Másfél adag elég nekem és a gyerkőcöknek,a férjem pedig a munkahelyén eszi ugyanazt!Végülis tőle irigyeltük meg!

Anita
kacajka

Sziasztok!

Éva!
Üdv köztünk!KépKépKép
Gyere közénk gyakran.
Merre laktok?

Lányok!
Köszi a szavazást!KépKép

A héten ha jó idő lesz, megyünk Tapolcára????
Én már annyira szeretném. Csatlakozom Anitához, nagyon mennék ki a szabadba. Dodóval egyszerűen nem lehet bírni.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

AnitaKép
Húsvéti sablonok nekem jöhetnek, hátha lesz időm rá.
Nagyon jó a fotó a fiúkról. Örülök, hogy hat Ádinak a homeos bogyó.

DittaKép
Albumokat megnéztem, gyerkőcök nagyon édesek még mindig.Kép
Lehet ám utólag is javítani az üzit, hogy ha valami hibát felfedezel.Kép

KataKép
Uszira jó, hogy nem jöttél, mert magyarázkodhattál volna, mert nem csak mi voltunk.Kép De azért remélem már a gyógyulás útjára léptél. Merülést most sikerült elmismásolnunk (remélem Kriszta13 nem olvassa).Kép
Szalvéta: még van egy szűk hónapom, de ha addig nem sikerül találni akkor a 78-79-re igényt tartanék. Ez is annyira aranyos (a két szélső). Tényleg a hungarocelre hogy raksz akasztót?
Parafával én viszont nem vicceltem.Kép Tényleg nagyon szívesen adok egyet.
Séta: persze menjünk, de sajna csütörtöktől megint mondja az esőt.Kép
Szavaztam Dodóra, úgy látom elég szoros lesz a verseny az első helyért.

EmeseKép
GyógyulásKépKép
És az éjszakákban nincs semmi változás?

ÉvaKép
Üdv itt. Gyere gyakran. Látom a többiek írták már a táblázatot. Ha úgy gondolod, hogy szeretnél bekerülni küld el a következő adatokat nekem mailben: kor, lakhely, kórház/orvos, gyerkőc neve, születési ideje. És akkor a követkzeőben már benne is lesztek.Kép

ForgiKép
Pocaklakóval jól vagytok?

KrisztinaKép
Küldtem neked mailt a szalvétázásról.
Én is "kettős" életet élekKép, nappal a családé vagyok, éjjel pedig jöhetnek a hobbik (ne persze csak az első szopiig).Kép

MarikaKép
Még mindig a buli fáradalmait pihened?Kép Fotót kérünk az ünnepeltről.

JuditKép
Nézd csak mit találtam neked: Heti menüajánlatok az év minden szakára

MagdiKép
Lilike jobban van?

ZsuzsaKép
Régen írtál jól vagytok pocaklakóval? Meddig akarsz dolgozni?

Dkriszta, NevaKép
Olyan régen írtatok, jól vagytok?

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

DORKÁNAK BOLDOG SZÜLINAPOT!
A betegeknek jobbulást! Itt a tavasz! Remélem.

Jelentem, megkerültem! Milán csüt. ,péntek este a nagyinál aludt Ózdon, szombat reggel mentünk érte. Az egyik szemem sír, a másik nevet. Annyira jól elvan nélkülünk, hogy különösebben nem is örült nekünk.

Koda!
Már készítettem is egy nagyon finom fokhagymás-boros-tejszínes csirkevacsit a családnak a fakanálból. Nagyon tetszik, hogy hozzávalóra is lehet keresni.

Krisztina!
Az új főnökkel ne foglalkozz! Ki tudja főnök lesz-e még, mire te visszamégy dolgozni. A torták nagyon szépek és biztos finomak is. Te biztos a lányaidból meríted az energiát. Szerintem nem elvont dolog amiket írtál. Én annak idején nagyon szerettem kirándulni járni az erdőbe, csak úgy, a szüleimmel. Egyébként ha azt vesszük, hogy én Milánt húzom magammal az irodába, tornára, turiba stb. Ez sokkal jobb elfoglaltság. (persze azért mi is kirándulunk, játszótérre, játszóházba megyünk)

Kata!
Szavaztam. Próbáltam később, de úgy tűnik csak egyszer lehet. Amúgy tényleg nagyon szép a lányod és nagyon helyes az a kép.
A szalvétatechnikáról sem tudok sajnos semmit. Láttam már, hogy hivatkoztok egy "hivatásos topikra", merre találom, ott kérdezzelek inkább erről? (zsiráfos képek) A hugi itt aludt, mutattam neki is a műveiteket, neki is nagyon tetszettek. Neki inkább van ezekhez a dolgokhoz érzéke, biztos segítene megcsinálni.
Ha belázasodtál, lehet, hogy mégsem allergia?

Éva!
Üdv közöttünk. Még én is elég új vagyok kb. 1 hónapja csatlakoztam. Bár még alig ismerek valakit személyesen, olyan mintha régi ismerősök lennénk.

Gyöngyöske!
Az én fogorvosnőm gyerekekkel is foglalkozik. Dr.Kozák Andrea, a Petőfi úton rendel, ha még nem találtál mást elküldöm majd a számát és a pontos címet. Nincs nála várakozási idő és nagyon kedves.

Bocs, ha valaki kimaradt, de rengeteg hozzászólás volt, amióta nem voltam.

Jó éjt!
Judit
kjudit

Panka!
Köszönöm, ez nagyon jó lesz! Általában heti egyszer vásárolok, mert itt Zsolcán nincs nagy választék a coop-ban, ezért jó lesz előre tudni, hogy mit akarok főzni a héten.

Judit
kjudit

Sziasztok!

Éva!
Üdvözlett közötünk!

Mindenkinek!

Sajnos Lili még betegebb. Most már a hasa is megy szegénykémnek. Egész hétvégén hajtogatta hogy: Beted vadok anyunya! Az orrcsepptől szegénykém úgy fél mint a tűztől, az orrszívóról ne is beszéljek. De étvágya van és azt mondják hogy az jó jel.

Puszi

Magdi
lilien_csenge

Panka!
A két szélsőből tudok adni egy negyedet.
Uszi:pénteken megyünk.Kép
Hungarocelen nincs akasztó kétoldalas ragival raktam fel.
Parafa mekkora?
Mél ment!

Judit!
Köszi!
Kérdezhetsz itt is. Szerintem szinte mindenki szalvétázik.
Ugye milyen rossz érzés ha már nincs olyan szüksége ránk a gyereknek mint régebben? Nehéz elviselni. Elviselni, mert megszokni nem lehet.Kép Én mindig azt az oldalát nézem, hogy ő milyen jól érezte magát és nem azt, hogy nekem mennyire hiányzott. Így könnyebb.Kép
Nyavalyám nem allergia (ez jó jelKép) és már egész jól vagyok. Azért köszi kérdésed!Kép

Magdi!
Jobbulást Lilikédnek!!!!!!!
Én nagyon bízom benne, hogy a lányaim nem kapták el tőlem. Pedig ma már mondtam nekik, hogy marhára összepuszilgatnám őket végre.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok

Örülök, hogy rátok találtam, szeretnék csatlakozni hozzátok. A Szentpéteri Kapuban lakom, van egy 2,5 éves kisfiam és egy kilenc hetes kislányom. És kilenc hét nem túl sok ugyan, de már kitört rajtam az elhagyatottság érzése. Pár hete beleolvastam ebbe a topikba, de csak most jutottam el a regisztrációig.

Babaúszásról tudtok valamit mondani?

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Alig bírtam felkelni és munkába jönni a nyári időszámítás miatt. A munkahelyemen mindenki teljesen "koki". A munka sok, lassan elkezdődik a vizsgaidőszakom és kezdhetek tanulni. Elmentem egy másik szonográfushoz, akihez szoktam járni és ő több mint hat percig teljesen átnézte a Babucinkat. Minden rendbe van, képzeljétek keresztbe tette a lábát és vakarta a térdét, miközben az egyik kezével szopizott. A férjem is bennt volt és mindhárman teljesen el voltunk hűlve. Lehet, hogy most azok, akiknek már van babájuk már megszokták, de nekem még annyira új volt. A bab harántfekvéses, sajnos ezért a nyakától lefelé nem láttunk semmit. A múltkor Hajas azt mondta, hogy fiú lesz és nagyon jól kivehető tényleg a kukija is. 3 cm-es a lábfeje, hatalmas öklei vannak, Fl:28 mm, BPD: 48 mm. És most pénteken leszek 20 hetes.
Már megmondom őszintén nagyon szeretnék otthon lenni, de olyan a munkahelyem, hogyha most lelépek, nem kapok fizetésemelést, és ezért dolgoztam azért egy évig. Tudom nem a pénz számít, a bab egészsége a legfontosabb, de a pénzre is szükségünk van. Május végéig szeretnék dolgozni, de lehet, hogy hamarbb abbahagyom. Még meglátom.

A szülinaposoknak utólag is, de BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Az új regisztráltakat, pedig üdvözlöm.

Mindenkinek szép napot kívánok!

Zsuzsa
nzsuzsa

Sziasztok!

Éva, Betti!
Üdv közöttünk, remélem jól fogjátok érezni itt magatokat és sokat találkozunkKép

Köszönjük a köszöntéseket, képeslapokat, képeket... Nagyon tündérek vagytok. Dorkának tetszett mind és mutogatta végig őket, alig tudtam elszakítani a géptől, hogy én is tombolhassakKép
Szülinap: ébredtünk reggel 8-kor, elkészítettünk mindent, 10-kor ott voltam, hogy milyen ügyik vagyunk, megyek Dorkát altatni, de még nem látszott álmosnak, így vártam vele, párom elment a tortáért, mikor megjön, akkor mondja, hogy már fél 12 van. Nem állítottuk át az órátKép Vendégek 12-re jöttek enniKép De szerencsére kicsi kapkodás után, szinte minden kész lett. Kata sajtosa és Magdi ananászosa volt a 2. Alig maradt nekünk vacsira. Tesóm megjegyezte, hogy ide mindíg kiéhezetten jön, mert itt jó különleges kajákat ehetKép Dorka kapott egy külön tortát, amit szétszedhetett, de egy idő után feladta.

Kép

Sajna takony korság még mindíg rajtunk, sőt most már mindenkin. Vörös orral rohangálunkKép Ma megyünk 1 éves státuszra. Bizti örülnek majd nekünkKép

Magdi!
Lilikének jobbulástKép
Makrón Petró beszólt a kismamáknak kétszer, de először majdnem leszedtük a 10 körméről mert durva volt és még a férfiak is felháborodtak. Hü..e bun.. Na min1.

Anita!
Srácok szuperek. Magdival néztünk nekik az Ottóban egy szerkót nekikKép Az vállgazdon voltKép

Krisztina!
Mennénk, ha lehet, egy telefonszámmal és címmel dobj már meg mailban, ha tudsz.

Zsuzsa!
Ha vakargatta magát akkor tuti fiúKép Tudod mit mondanak a férfiakra, hogy mit vakargatnak állandóanKépSzép paraméterekKép

Na hív a reggeliKép
Majd jövök mégKép

Puszika, Marika
Marika

SziasztokKép

ZsuzsaKép
Gratulálok a kukihozKép Mikor Marcinak én is megláttam a képernyőn, tényleg elcsodálkoztam mekkora nagy!Kép 6 perc az igen. Nekem 4 perc volt a legtöbb. Örülök, hogy ilyen jól vagytok! Jó mozgékony kis fiúcska.Kép
Pocak növöget már???

KataKép
Én kétszer is szavaztamKép Most már én is tudok menni Tapolcára. Elmúlt már a karanténKép

BettiKép
Téged is üdvözöllek. Gratulálok a 2 gyermekhezKép A 9 hetes kiscsaj tündét lehet. Képeket! Képeket!KépKép Gyere máskor is.Kép

MagdiKép
Kitartáa Lilikéhez és a betegséghez. Jön a jóidő, hátha segít egy kicsitKép

JuditKép
Örülök, hogy tetszik a fakanál!!!Kép Megmondom őszintén én még nem főzten belőle, de nagyon tetszik! Hátha egyszer én is kipróbálom. Mert olvasni folyamatosan olvasomKép Mondjuk attól nem lakik jól a család!Kép

AnitaKép
Lássuk a képeket!Kép Kíváncsi lettem ám nagyon!

KrisztinKép
Pécsen van egy nagyon jó hobby bolt. Apró Fortélyok a neve. Tele csudaszép szalvétával. Kár, hogy zárva leszne. menjetek úgy, hogy még nyitva legyenKép nagyon jó dolgokat lehet ott kapani!!!!! Itt szétnézhetsz:
http://www.hobbybolt.hu/shop/
(csak előszőr regisztráltatnod kell magad)utána nézelődhetsz.
A szalvéta alá pedig nem kell sok ragasztó, így nem fog annyira szakadni. Puha, lapos ecsettel dolgozz! Gyere el és megmutatomKép

Mindenkinek: KépKépKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Panka!
Köszi az érdeklődést, de mint te is tudod ez az év kezdet, és év zárás egy rémálom.Kép Ezt mondom Neva nevében is (remélem nem baj)Kép
Egy pár napja találkoztuk Neváékkal és Ő is úgy áll a munkával mint én.
Megkésve bár, de nem kevesebb szeretettel NAGYON BOLDOG 1 ÉVES SZÜLETÉSNAPOT szeretnénk kívánni Beninek!!!!

Alig tudlak már követni benneteket. Olvasni is alig van időm, de azért mindig próbálok képbe maradni. Mit mondjak, hát nem egyszerű.

Marika!

NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK Dorottyátoknak is. Olyan édesen csoportosítja a tortát. Egyet jobbra, egyet balra. Mintha Kingát látnám. Ha megtalálom a cdlemezt, amire fel lett írva küldök neked egy képet róla. Nem semmi volt a kiscsajos.
A takonykórhoz pedig mihamarabbi gyógyulást. Tudom ajánlani a páros izzadást.KépKép(Üzenem a páradnakKépKépKép)

Kata007!
Segítséget kérek! Holnap is lesz turi az ITC-ben? Mert már ránk is ránk férne egy kis ruhaújítás.
Csoda jó lett a fürdőszoba díszítés. Összekapom magam, és csinálok magamnak szabad időt. Majd egyszer ha ráérsz elmesélhetnéd, hogy hogyan is készült. NAGYON TETSZIK.KépKép

Egyenlőre ennyi.
Próbálom majd sűrűbben jönni.
Dkriszta
dkrisztina

Sziasztok!

Itt a két fotó amit ígértem: a téltemető és a keresztszemes.

Tegnap nem is írtam, hogy Beni már egyre többet megy egyedül.Kép És képzeljétek éjjel 4 óráig aludt egyhuzamban és utána csak 2× ébredt és 8-kor kelt. Igaz este 1/2 10-kor még a szobában rohangált.Kép
Ugye dicsekedhetek nektek egy kicsit? Apukám judozik és szombaton a súlycsoportjában első lett a senior magyar bajnokságon.Kép

JuditKép
Sajnos ezt meg kell szokni, hogy egyre kevésbé lesz ránk szükségük.

MagdiKép
Lilikének jobbulást kívánok.Kép

KataKép
Az a katicás nagyon jó lenne. Normál vagy koktél?
Parafa 30×30-as és kb. olyan 1/2 cm vastag lehet.
Mélt csak a szavazásról kaptam. Kellet volna másikat is kapnom? Szavazáshoz mozgósítottam a barátokat is.Kép
Voltál ma turizni?

BettiKép
Üdv itt, gyere gyakran és akkor a depid huss elszáll.Kép
Babaúszás szuper, mi járunk (és Marikáék is meg Katáék is). Van többféle is, mi Kalovits módszeresre járunk, szerintem ez a legjobb. Itt olvashatsz róla bővebben. 3 hónapos kortól lehet menni. Mi érdekelne még róla?

ZsuzsaKép
De jó, hogy minden rendben van.Kép Gratu a kukihoz.Kép Nevetek van már? Május vége már mindjárt itt van.

MarikaKép
ÓraátállításKép, de minden jó ha jó a vége.
Dorkának Beni sok-sok puszit küld, hogy gyógyuljon meg gyorsan, meg persze ti is kúráljátok ki magatokat péntekig.Kép Mázsálásról majd szálmolj be jó? És a D vitaminra kíváncsi vagyok mit fog nektek mondani a dokinéni.
Kis tigris aranyos a fotónKép. (Én is akartam venni ilyen szakálkát Beninek, de apa nem engedteKép)

KrisztaKép
Örülök, hogy jól vagytok. Igen még emlékszem az év eleji hajtásra, nem irigyellek benneteket.
ITC-ben holnap nem lesz turi valami rendezvény miatt.

Lányok, akkor szerdán egy séta? Hátha addigra már szárad egy kicsit.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Betti!
Üdv köztünk!Kép
Gyere gyakran és nem fogsz unatkozni.Kép
Babauszit ha megnézted a Panka ajánlott honlapon akkor annyit hozzátennék, hogy Krisztának (aki tartja) megváltozott a száma. Az új: 70/559-8389 Mi érdekel róla? Kérdezz!

Zsuzsa!
Az én páromnak Dodó az első gyermeke, de mindig élvezte az UH-okat. Bizony előfordult, hogy könnybe lábadt a szeme.Kép
A kukisért pedig irigykedem.Kép

Marika!
Jobbulást nektek. Szerencsére nálunk úgy néz ki nem kapta el tőlem senki .Kép
Örülök, hogy sikerült az ünnepi kaja.Kép
Óraátállítást ne is emlegesd. Dodót este egy óráig altattam.Kép

Koda!
Köszi!Kép Csak így tovább. Valaki nagyon elhúzott.Kép
Tapolca:Kép

Kriszta!
Ok, majd egyszer összeszedem a dolgokat és elküldöm. A szalvétás topicban egyszer összeszedték az alapokat nagyon jól érthetően.

Panka!
Művek nagyon szépek.Kép
Parafa: az szuper!Kép Most gondolkodhatok mit csináljak belőle.Kép
Katicás normál. Figyelj! Uszira elviszem az összeset, hátha találsz közte neked valót.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Szia Betti!
Üdv közöttünk!Én is laktam ott,nővérszállón!
Olyan jó,hogy gyarapszunk!Gratulálok a gyerekeidhez,kérünk fotót is!Kép

Panka!
A szerda nekünk nagyszerű lenne!A holnapi nap nem, jó,mert vissza kell mennünk a fül orr gégészhez Ádival!Drukkoljatok,hogy mindent rendben találjon!

Marika,Magdi!
Ilyen suliba én is akarok meni,ahol az Ottó katalógus az óra tárgyát képezi!Kép

Koda!
Az Ismerjük meg egymást topicba teszek föl
képeket,Anita világa címen lehet nézelődni!

Zsuzsa!
Gratulálok a fiúcskához!Máté annó szinte belógatta a képbe a zacsiját,farosan feküdt,felhúzott lábakkal.Édi volt!Ő nem vakargatta,hanem eltakarta előlünk a kezével.

Krisztina!
Örülnék,ha összefutnánk!Írj bővebben,hogy mikor!

Anita
kacajka

Sziasztok!

Ti adattatok már be a gyerkőcöknek agyhártyagyulladás elleni védőoltást? Volt valami utána? Láz, stb. Mi holnap megyünk. Kicsit félek.

Zsuzsa!
Nekem 32 hetesen mondták meg, hogy fiam lesz. Elég határozottan. Be is vásároltunk kék ágynemű, autós szőnyeg stb. Aztán 38 hetesen azt állították, hogy lány az tuti. Így mégiscsak meglepetés volt amikor megszületett a szép nagy fiam.

Betti!
Jó, hogy idetaláltál. Nézz be majd sokszor. A nagyobbik gyerkőc is otthon van még veled?

Panka!
Apukádnak gratulálok! És neked is hozzá! Kb. eldőlt, hogy a fiad milyen sportot fog űzni, nem?
Akkor a turi elmarad. Jó, hogy írtad, köszi. Mi is szívesen mennénk sétálni, ha az oltásnak nem lesz semmi következménye.

Judit
kjudit

Krisztina!
Köszi a tippet, he hagy ez a manó, meg fogom nézni.

Anita!
Nagyon köszi a mailt.

Baromi termékeny volt itt mindenki, de most sem tudom elolvasni! Majd talán este.
Puszi.

mse173

Sziasztok!
Nem tudtam jelentkezni mert pénteken kiderült, hogy apukám nagyon beteg kórházba is van úgyhogy lementünk anyáékhoz hétvégére. Most mindennap a kórházat járom. Nekem meg tegnap begyulladt a mellem, mennem kellett az ügyeletre. Végül elküldtek a kórházba ahol lefejték meg kaptam gyógyszert. Már volt ilyen múltév októberében csak akkor súlyosabb volt mert már tejlázam volt és a felgyülemlett tejcsitől már alig kaptam levegőt. Pedig fejtem is meg Domi is szopizott. Az orvos azt mondta hogy ez előfordul. Na errő ennyit. Veletek mi újság. Valamikor mehetnénk már sétálni. Én délelőtt érek rá.
Kata!
A képeket majd küldöm csak le kell tölteni. Köszönöm előre is, hogy megcsinálod.

Éva!
Köszöntelek köztünk4 Én sem régen csatlakoztam de most már ha egy nap is nem tudok írni akkor hiányzik. Még személyesen is csak Kodát és Katát ismerem és Anitával beszéltem már telefonon. Nagyon szuper csajok vannak itt.
Na most csak ennyit majd később még jövök.

Zsua
zsua1

Sziasztok!
Most volt itt a barátnőm. Tornán volt a FittLeszben és érdeklődött, hogy lehetne gyerekkel is járni. Kiderült, hogy két terem van. A nagyban tornázhatnának az anyukák, a kicsiben játszhatnának a gyerekek, persze felügyelettel. Úgy néz ki, hogy lenne egy dadus, akit mi már ismerünk, aki elvállalná. Eddig hárman vagyunk akik járnának, de sokkal többen nem is lehet, a gyereklétszám miatt. Lenne valaki, akit érdekel? Ha igen, kérlek jelentkezzetek. Mire jó idő lesz, megszépülünk!

Judit
kjudit

Zsua!
Mélyen együttérzek a gyulladt mellek miatt. Nekem volt időszak, hogy anyukám naponta 2x jött lefejni, és a két fejés között is belázasodtam és baromira fájt. Hát nem nagy élmény! Kép
Remélem már rendbe jöttél!

Judit!
Rám férne egy kis torna, mivel 100 kg körül tartok. Hol van a FittLesz, és mikor, mennyi stb.?

MSE

mse173

Judit!
Engen is érdekelne a torna meg lenne egy barátnőm is aki jönne ha lehet.

Zsua
zsua1

Sziasztok!

Úgy gondoltuk 2x egy héten elég lenne, de igény szerint biztos lehet többször is. Gondolom mindenkinek jobb a délelőtt, meg akkor szabad egyszerre mindkét terem. Maga a torna 400,-/alkalom, de úgy tudom, hogy van bérlet is, ami olcsóbb. Tapasztalatból tudom, hogy érdemes megvenni a bérletet már csak azért is, mert akkor az ember jobban rá szánja magát, hogy lejárja. A hölgy aki a gyerekekre vigyázna, még nem tudom mennyit kér, de ez holnap kiderül, majd írok. A FittLesz kint van az Erzsébet Kórháznál. A buszmegálló nincs messze, kb. 100m. Végülis, ha a babafelügyeletről meg tudunk egyezni és a létszám is meglesz, már kezdhetjük is.

Judit
kjudit

Sziasztok!

Most hogy Lilike beteg délután amíg aludt sütöttem egy kis sütit.
Csokis-diós süti

Hozzávalók:

20 dkg étcsoki
lilien_csenge

Sziasztok!

Judit!
Ez nagyon jó ötlet!Régebben már volt róla szó,de abba is maradt a szervezés!

Zsua!
Küldtem mailt,remélem segít!

Szerdán délelőtt kinek jó a séta?????????

Anita
kacajka

Szia Magdi!

Jártam felétek,és isteni illat jött valahonnan!lehet,hogy a sütid illatát éreztem?Este 18.15-kor.Lementem a szoliba.
Lilike gyógyul már?Nekünk az orrsprayt jobban engedik fújni,mint az orrcseppet adgolni.Ja,és Azulenol orrkenőcs!Nagyon jó,nem lesz sebes az orra!Bele is kenj az orába,mert akkor az orrcsepp nem szárítja ki a nyálkahártyát!
Befejeztem a rendelést!Kép

Puszi,jó éjt mindenkinek!
Anita
kacajka

Kispál doktornő tavaly írt egy nagy adag orr kenőcsöt, ami hasonlít az Azulenolhoz de olcsóbb és nekünk nagyon bevált. És persze a hütőben sokáig eláll. Már kezd gyógyulgatni és örülök hogy Nektek is bevállni látszik a homoepátia. Miért nem csörögtél fel valamikor 18 óra körül lettem kész a sütivel.
lilien_csenge

Judit!
Én is mennék!Melyik napon elnne.Délelőtt?

Anita!
Szerda jó s ha az idő jó nem ússzuk meg a dumcsizást!

Magdi!
Szegény kicsi leányke!Gyögyfejeket nekiKépKépKépA süti torna előtt vagy után fogysztandóKép?

Zsua!
te szegény!A legrosszabb fájdalom a világon.GyógyfejekKépKépKép

Koda!
Köszi a tippet tényleg jó dolgok vannak s én a barátnémmal el is tudom küldetni vagy hozatni.Bár ők is elküldik de úgy talán nagyobb tétel kell hozzá ,hogy megérje.
Forgi!
Holnap mail megy.Ma megtudtam a ponros helyet holnap beszélek az ügyint-vel és írok!
Marika!
Jó volt titeket látni jó lett volna tovább is de a délutánom már ilyen roganás folyton.Egyszer talán délelőtt is sikerül talkozni s akkor többet illetve akkor igazán beszélgethetünk is!Én vagyok a figyelmes?S te? Köszi a Colát s a képet.Holnap fel kell tegyem ez gyermekeim parancsa!
Mindenkitől bocs de lüktet a fülem megyk gyógyítgatni!Jó éjt
telian

Sziasztok Lányok!
Szerdán én is szívesen mennék veletek sétálni, de nem tudom, hogy zavarna e valakit, hogy Ádi most van gyógyuló félben a bárányhimlőből. Az orvos szerint már nem fertőz, minden kiütése bevarasodott, és a legtöbb már el is tünt.
Kérlek, hogy ha valakit ez zavar, írja meg (akár mailben is). Nem akarok senkinek gondot okozni ezzel, és nem fogok megsértődni, ha valakit zavar.
Köszi: MSE

mse173

Sziasztok!

Csütörtök óta van szép termés. Alig győztem elolvasni.

A betegeinknek mielőbbi gyógyulást kívánok!

Dorkának boldog születésnapot kívánok én is!!!Kép Bár egy kicsit megkésve...

Az újakat üdvözölöm és gyertek szorgalmasan!

Panka, a hétvégén megcsináltam a tavaszi csirkemellet, de a tölti nem igazán sült meg. De lehet, hogy csak nagyon éhesek voltunk.Kép A többi receptet is kimásoltam, jó lesz még 1x valamikor. Bár ígértem én is egy lángost, mindig elfelejtem hozni. Így csak nyugodtan várjon, akinek ígértem.Kép (Persze láttam, hogy más valaki volt olyan rendes és írt egy recipét.)

Pénteken vizsga.Kép Munka- és TB jog. Nagyon örülök neki. Majd gondoljatok rám lécci!Kép

Kata, szavaztam Dórira és küldtem a barátoknak egy köremilt, hogy szavazzanak ők is. Ez a cookie kikapcolás nekem egy kicsit magas.Kép

Szombattól fogyótúránKép vagyunk, a párom és én. Nem tudom ismeri-e valaki közületek a négynapos, vagy 90 napos fogyit, ezt kezdtük el. Kíváncsi vagyok az eredményre.Kép

Kellemes napot Mindenkinek!Kép (Úgy látszik ma lesz is.)

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Ha van valakinek felesleges jegye a börzére, elküldené nekem? momi74@freemail.hu

Köszönöm!

Mona&Máté
monamáté

Sziasztok!

Beni tegnap este már egyedül körbejárta a nappalit.Kép Meg is volt az első "véres" esése, szegénykémnek felrepedt a szája széle, nagyon vérzett neki. De mára már kutya baja.Kép

Akkor holnap de. séta Tapolcán?
Ki jön?
Anita
Kata
Koda
Emese
Judit
Krisztina
Zsua?
Panka
Még valaki?
Betti, Éva nincs kedvetek jönni?

KataKép
OK, akkor uszin szalvétázunk.Kép

AnitaKép
Megy a drukk, aztán majd gyere írd meg, hogy mi volt.

JuditKép
Hát igen, már voltunk lent edzésen is, meg anyukám ár előszedte öcséim legkisebb judogiját, de szerencsére még nagy Benire.Kép De csak télen fog judozni, nyáron versenyhorgász lesz, mert a párom meg az. Ha valami új dolgot vesz már Benire fogja, hogy neki vette.Kép
Torna milyen típusú lenne?

ZsuaKép
Apukád, mellgyusziKép

MagdiKép
Süti jól hangzik. Sütőpor mennyi kell bele? És az 5-ös fokozat hány fok lehet?

DodusKép
Én 180°C-on sütöttem 1/2 óráig és megsült rendesen.
Tegnap sóágyon sült csirkemellet csináltam, de a hús olyan sós lett, hogy nem tudtuk megenni. Jut eszembe, megtaláltam a receptet, majd átküldöm mailben csak be kell gépelni. Ebben tojásfehérje+só masszában van megsütve a husi.
Péntekre megy a drukk.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Lányok!
Hagyjátok a fenébe a szavazást. Ez már nem szavazás ami ott folyik.

Emese!
Engem nem zavar, 3 lány után tudom mi fertőz és mi nem.Kép
Nekem nincs msn-em. Ugye Te üzentél?

Dodus!
Én nem ismerem. Nem részleteznéd?Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Panka!
Mindig elfelejtem, hogy apukádnak hatalmas gratula!KépKépKép
Igazán büszke lehetsz rá!Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Marika!

Dorkának megkésve igaz, de annál nagyobb szeretettel kívánok NAGYON BOLDOG 1. SZÜLETÉSNAPOT!

Gyöngyöske
gyöngyöske

Panka!

3/4 csomag a sütőpor és kb.: 200 fok a sütő.

MAgdi
lilien_csenge

Sziasztok!

Voltunk a dokinál,és azt mondta,hogy a dobüregben van egy pici levegő,és mutatott egy gyakorlatot,amivel lehetne a hallójáratot megszellőztetni,de sajna az én gyerekem még ezt nem tudja csinálni!Nem érti,mit kérek tőle.
3 hét múlva ismét vissza kell menni,ha akkor is ilyen nehezen fogja venni a levegőt,akkor bepritezsál minket az egyik dokihoz,hogy vegye ki az orrmanduláját.KépAranyos volt,talált kint a váróban 2 forintot,behozta,és letette a doktornő asztalára!Már ő is tudja,hogy fizetni kell!Kép

Panka!
Kicsit megkésve,de én is gratulálok apukádnak és Beninek!
Máté már jár egy ideje,de az elesések,és a száj fölrepedése nála is gyakori dolog!

Emese!
Gyertek nyugodtan!Én is tudom,hogy már ilyenkor nem fertőz!

Dodus!
Drukolunk ezerrel!De úgyis ügyes leszel!A másikban kérdeztem,hogy mi az a szűkítő!?

Magdi!
A főorvosnő nagyon előnyben részesíti az orrkencét!Örülök,hogy Lilike gyógyul!Össze kéne már hozni a gyerkőcöket!Csütörtökön ismét megyek felétek!Kép

Kriszta!
Ok!KépImádkozok,hogy jó idő legyen holnap!Már nagyon vágyom egy kis társaságra!

Kata!
A legtöbb szavazásnál előbb vagy utóbb kitör a perpatvar!Én is szavaztam!Már azért megérte,mert nagyon édes Dodó azon a képen!

Anita
kacajka

Anita!
Köszi!Kép

Lányok!
Átrendeztem a csereszalvéták albumjaimat. Nézzétek meg!!!!
ITT és ITT, a katicásaim /nem cserék/ pedig ITT

K.

KépKép

KépKép
kata007

Dodus!
Pénteki vizsgához kéz és lábtörést!

Lányok!
Ha nem jön közbe semmi, megpróbálunk szerdán kimenni mi is, csak az idő jó maradjon!

MSE

mse173

Sziasztok!
Tisztázódtak a torna körülményei. Az első óra jövő héten kedden 10 órától lesz. A FittLesz-ben. A torna olyan kondícionáló torna lesz, ami a kismamák problémás területeire koncentrál. Bemelegítés után, erősítő, úgynevezett konditorna. A gyerekfelügyelet is megoldott, egy dadus fog vigyázni rájuk. Nagyon kedves hölgy. Ez plusz 140 Ft-ot jelent. Az első óra egy bemutató óra lesz, utána el lehet dönteni, hogy szeretnénk-e járni, vagy sem. (gyerekek hogy bírják, stb.) A gyerekeknek is kellene hozni benti cipőt és játékokat, amivel le tudják magukat kötni, amíg mi tornázunk. Remélem, mindent leírtam, de ha nem kérdezzetek! Ez is egy jó alkalom lesz, hogy kimozduljunk és megismerjük egymást.

Szép napot!

Judit
kjudit

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?