Új privát üzeneted érkezett!

Noémi: Elküldtem az email-t

Linácska: Ádinak szerintem ez nem tűzfolt. vagyis lehet hogy ezt is úgy hívják. De végülis a neve mindegy. Én az 1 éves kort kicsit korainak találom. Bár te tudod hogy mennyire van rajta sok.
De azért ha elmész a bőrdokihoz számolj be róla hogy mit mondott.



megyek altatni
:arrow:

Kép

Kép
ádibaba
 
 


Ádibaba,
nem azt mondta a doki, hogy 1 éves korában lézerezik le, hanem hogy addigra általában elmúlik. Mivel Lilinek az arcán van, és sok, lehet, hogy suli előtt azért megcsináltatjuk, mert ugye a gyerekek egymással tudnak gonoszak lenni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Itt a kis 19 napos kómásom, itt jól látszik az arcán a folt.
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 

 
 

Ez kb. 8-9 hónappal ezelőtti kép, kb. így néz ki most.
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Ádibab küldheted a mailt: telepobea@fibermail.hu. és azon a véleményen vagyok mint Noémi.

Én 26.-án megyek az Integrált második vérvételére. Igaz még csak 15+2 napos leszek remélem ez nem fogja befolyásolni az Afp eredményét.Szerintetek? csináltassam meg államilag is?

Jázminnak a derekán van piros folt. Mondjuk az nem olyan zavaró mint az arcon. De azt mondta a dokink, hogy elmúlik majd hááát eddig semmi változás nincs.

Jó éjt
Bea
beusmimi
 
 


Ádibaba!Küldtem pü-t!

Linácska Én is koppantam,mert nem csinált Uh-ot a doktornő....simán elcseszte az Én kedvemet is mára....Nati már akarta tudni,hány cm-lett K.CS.!!!!

Piroska!
Én se eszek cocát....de a töpörtyűt és a hurkát szeretem.....de engem Anyukám szalontüdővel vár,zsemle gombóccal....azt kívánok 2hete!!!-és már kész...előbb mondta!
Na megyek,mert 4körül indulunk!

Mimi !Kérsz kóstolót?

Jók legyetek!
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Úgy látom, sokan vagytok már, és elég későn csatlakozom, de csak most találtam rá az oldalra.

Holnap megyek 12. heti ultrahangra, de remélem, minden rendben lesz...


:?
mocorgó
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 02:18-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo
 
 


Na ma én vagyok a legfrissebb.


Linácska: Most már értem. Szerintem legalábbis ahogy a képeken látszik már szépen elhalványodott.
Ádám arcával én is így vagyok, hogy suli, de még ovi előtt jó lenne megcsináltatni.

Vagyis nálunk van más is: a feje tetején nincs haja. Mikor megszületett egy hámos felület (mint mikor lehorzsolod valamidet) volt kb 2 cm átmérőjű. Azóta begyógyult, de nincs ott haja. Szerencsére szőke, úgyhogy van aki észre sem veszi. Pedig szerintem feltűnő. Májusban megyünk vissza a kórházba, akkor mondják meg hogy mikor műtik.

Szóval én előbb a fejtetőjén akarok túllenni.

Kép

Kép
ádibaba
 
 


Bea:elküldtem az email-t

Mocorgó: Üdv gyere és majd írj!

Kép

Kép
ádibaba
 
 


Sziasztok!

Jól lemaradtam, lehet, hogy kicsit már lejárt témákról írok, bocs, de így jött ki!
Pénteken farsang volt az oviban, én csináltam a lányom jelmezét, hát, jó sok macera volt vele, de szerintem megérte. :) Egyig csináltam csütörtök éjjel, tegnap meg olyan fáradt voltam, hogy elaludtam a kicsim altatása közben. :P Íme (rákattintással megnő, amúgy cirmos cica, ha valaki nem jönne rá :wink: ):
Kép

Láttam, nagyon szép ilyen volt – ilyen lett képeket tettetek fel, én is kedvet kaptam. :) Kicsiben teszem fel, rákattintással megnőnek a képek.
Lányom három naposan és most:
Kép Kép

Középsőm két percesen, két naposan és most (a két perces képtől a legtöbben megijedtek eddig, hihi):
Kép Kép Kép

A kicsim pár órásan és most:
Kép Kép

És a három együtt (ez teljesen friss):
Kép

Beszéd: a lányom 21 hós koráig 10 szót mondott mindössze, ebből 6 állathang volt. :P :lol: 21 hósan egyik pillanatról a másikra kezdett beszélni, három hét múlva már ragozott többszavas mondatokat mondott. Most meg olyan szókincse van, hogy még, és be nem áll a szája! :) A fiúk érdekes módon sokkal korábban kezdték (állítólag a lányok hamarabb beszélnék), de ők jóval lassabban haladtak.

Otthonszülés: az elsőt a Schöpf-Méreiben, a másodikat az Istvánban, a harmadikat otthon (azaz anyuék pesti lakásában) szültem, szerintem jól látszik a folyamat. :D Terv szerint a negyedik is otthon születik, ha valami miatt mégsem jön össze, akkor az Istvánban. Ja, és a harmadik olyan gyorsan jött, hogy majdnem autóban szülés lett belőle, annak valahogy nem örültem volna (1 óra 45 perc az első összehúzódástól a kibújásig, utána négy napig alig tudtam lábra állni, olyan izomlázszerűm volt altájékon). És 37 hetesen még nem voltam biztos benne, hogy bevállalom otthon, de Ági mondta, hogy szülés közben is dönthetek úgy, hogy inkább kórházba megyek, szóval megnyugodtam. :)

Megvan az én kombináltam eredménye is, tök jó lett, 1:3600, és 1:10000. :D

Judi,
én biztosan nem szúratnám hasba magam, ott 1:100-hoz a valószínűsége, hogy elvetélsz utána (sajnos hallottam már ilyenről, 3 éve várt baba, anyuka kora miatt szúrtak, és teljesen egészséges lett volna...). Sokkal kisebb az esélyed arra, hogy beteg babát szülsz a számok alapján, mint hogy egy teljesen egészségest elvetélsz a szúrás miatt, úgyhogy én nem kockáztatnék a te helyedben. De persze ahogy te érzed, úgy csináld!

Csorog a nyálam a kajáktól, amiket írtok! De ma jön apósom, és hoz rántott csirkét, meg húslevest, alig várom! (Úgy volt, hogy megyünk hozzájuk, de unokatesók náluk vannak, így a bárányhimlő miatt nem megyünk.)

Kenderike
üdv, én is a negyediket várom! :)

Csíkosodás szerintem is alkatfüggő, én borzalmasan csíkos lettem már elsőre (egy héttel a szülés előtt jöttek elő, de akkor rengeteg), és ez csak romlott. De nem izgat, mert ruhában nem látszik, a bikini helyett meg egyrészes fürdőruhát hordok. :P

Eddig én 2 kilót híztam. De biztos vagyok benne, hogy majd beindul, az eddigi babákkal 14,17,17 kilókat híztam, nem hiszem, hogy most kevesebbet híznék.

Könyves játék elméletileg nem kamu, ha tényleg folytatják, akik jelentkeznek, az egyik netes ismerősöm barátnője indította. :)

Linácska,
19 napos kis kómásod borzasztóan aranyos! :) Most született a barátnőm kislánya, tegnap láttam 5 naposan, és aaaannnyira jó volt ilyen csöppséget látni! :)

No, megyek, majd egy órát írtam ezt a szösszenetet, még nem is öltöztem fel... :oops:

Szép hétvégét!

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa
 
 


Sziasztok, jó reggelt!

A Soroksári úti Brendon outletben járt ár valaki, érdemes megnézni? Egyelőre a nézelődős-fázisban vagyunk mi is (majd nyáron szeretnék elkezdeni vásárolni a babának), de lehet, hogy kismamaruhát néznék, meg valamilyen felhúzható zenélő-játékot is- olvastam, hogy ilyenkor már hall a baba :).

Kép
angelita
 
 


[quote="kandi72"]
írta:
kandi72
Mimi !Kérsz kóstolót?


Naná!!De szalontüdőt is :lol: :lol: Én kb 1hónapja készülök rá,csak nem volt szép tüdő az üzletben piacon.Hmm az egyik kedvencem :lol:

mimi12
 
 


Sziasztok!

Üdv az újaknak.

Tegnap nagymamámnál ebédeltünk majd átmentünk anyuákhoz.Márk végre szánkozott, nagyon tetszett neki.
Aztán egydül jöttem haza,mert ott akart marasdni anyuéknál én meg lassan indulok érte.

Csikok:Márknál nekem is megjelentek. Mondjuk nem olyan hamar mint Pirsokánál. Most van itthon dm-s olaj,de legtöbbször elfelejtem bekenni.

Kandi, Lina.sajnálom,hogy nem csináltak uh-ot.

Én hétfőn megyek az afp-re.majd csüt-ön a dokimhoz.

Tegnap egyik bnőm(Márk kerianyuja) eléggé megbántott.Mindenki mondja ne foglalkozzak vele,de akkor is szarul esett amit mondott.
Először is ,hogy ha Ő idejön akkor Márk lefárasztja nagyon, hát nem hiszem,hogy egy másfél éves gyerek ennyire fárasztó lenne.
Meg jött azzal,hogy Ő dolgozik!!! Kérdem én én mit csinálok itthon??? Ebben az az érdekes,hogy kb 1 éve még Ő mondta a páromnak,hogy én 24 órás szolgálatban vagyok.
Na mindegy most ahzt hiszem nem hivom egy ideig.

Mindenkinek szép 7végét.
Ma megyünk a bnőm kislányának a farsangjára igy vszinű csak este leszek.

Zsizs:nagyon szépek a gyerekeid.
Vendég
 


Sziasztok!

Angelita:Mi szoktunk néha menni ha egyről beszélünk a Bp. soroksári útról?Noelnak az összes felhúzós játékait ott vettük meg az elektromos hintáját néha ki lehet fogni a dolgokat néha meg nem..Igaz ami szerintem megéri onnan venni az a cipő.50% leárazások is szoktak lenni de akkor elég gyér a méret de ki lehet fogni .Pl.én a Ciciban cipőit ott vettem hát 12-ről volt leárazva 6 körülire na ennyiért sehol nincs ez a cipő :lol: Kismamaruhák hát..szerintem drágák de nézz körül hátha...

látom van aki Lajosmizséről van :lol: szoktunk oda menni vagyis csak egy bizonyos helyre a Tanyacsárdába Isteni hely :P :P

Noelnál a születése után a feje tetején észrevettünk 2 kis vágásfélét de nem nagyon törödtünk vele mert begyógyult de nállunk más nem volt.

Irigykedem aki disznóvágásra megy ..nagyon szeressemmmm :P
Vidékiek voltak a nagyszüleim ..amig élltek elég sokszor részt vettünk ilyen dolgokon.

Hú-ha ennyien vagyunk kiirva 20-ra :P Biztos valami volt akkor a levegőbe :P
Március 5 vagy 6-án megyek AFP-re reggel ,utána egyből a dokival találkozok..remélem már megmondja a nemét :P
mennem kell majd még benézek..mindenkinek jó hétvégét kívánok :P

Csilla

Kép
Kép
bim-bam
 
 


Sziasztok!

Üdv az újaknak! :)

Zsizsa,nagyon szépek a gyerkőceid!majd azért ha ott lesz az idő számolj ám be,hogy milyen volt!egy másik topikban is van egy anyuka,ő is otthon szült,azt hiszem hétfőn született meg neki a babuci:)

Ádi,nekem is van egy folt a fejemen,ahol nincs hajam!De ugye mondjuk a hosszú haj alatt nem látszódik :) És hogy tudják ezt műteni?

Mocorgó,gyere és számolj be mi volt az uh-n :)

Kandi,jó kis disznótoros hami!:) De ennék én is :)

Linácska,sajnálom,hogy nem tudtátok megnézni Pöttyöt! :(

Sissi,jó farsangolást!:)

Piroska,szép a cicátok!Hogy tudták volna ellopni?Mármint családi házban laktok és onnan?vagy teraszról?

Kép
Kép
tundi24
 
 


Szép napot mindenkinek!

Judi
Mi a nézelődésnél tartunk. Jó lenne már tudni a pocaklakó nemét! Annak megfelelően fogunk majd vásárolni.

Piroska
Nagyon aranyos a cica. Remélhetőleg, hamar kiheveri a műtétet!

Mocorgó
Üdv itt :lol:
Mikorra várod a babát? Megtudhatunk rólad többet?

Nagyon szép az összes gyerkőcke :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsizsa
Otthonszülést én biztosan nem vállalnám be.
Vendég
 


Sziasztok!

Tündi: alapjában véve benti macskáról van szó de egy nap kb. 3x mindíg kint van levegőzni. Gondoltam hogy elmegyek az ebédért amíg levegőzik, nem volt az egész kb. 7 percnél több. És a cica kilógott az utcára. Állt egy autó az út szélén és csalogatták oda kalácsdarabkákat dobálva neki. De ezek nem értenek a cicákhoz, hol eszik egy macska fonott kalácsot??? Még jó hogy időben hazaértem megláttam és szóltam neki hogy jöjjön be. Mikor megláttak gyorsan visszaültek a kocsiba és elhajtottak. Gonosz csúnya emberek!!!

Üdv Mocorgó! Te hol laksz ahol szombaton is van UH?

Lányok én most nagyon be vagyok parázva! Idáig éreztem a kis budhánkat :) de most kb. 2 napja amióta voltak a görcsök azóta nem érzek semmit. Normális ez? Más is írta hogy valamikor érezte aztán meg csak hetek múlva ismét. Ki volt? Segítsetek légyszi!

Kép
Vendég
 


v.piroska:
Nalam is volt olyan, hogy napokig nem ereztem. Meg kicsi a babuci es a meh helyzetetol is fugg, hogy erzed e. Emiatt most meg szerintem nem kell izgulni. Amikor nagyobb a babuci, akkor mar jobban figyelni lehet a redseres mozgasat. :wink: Persze ha izglsz, akkor a legjobb , legmegnyugtatobb a dokiddal beszelni ezugyben.

Nalam annyi betegeskedes volt mostanaban (eloszor en, aztan Timi, aztan ferjem is becsatlakozott, aztan megint en es Timi meg mindig kohog... kozben 8 napig alig tudtunk aludni...), hogy ezert epp csak be be tudtam nezni es olvasgattam, lattam volt kis vita, aztan sok sok szep kep a gyerkocokrol. :)

Orulok a jo uh eredmenyeknek, akiknek mar az integralt tesztjuk megvan, irigykedek rajuk, bar mar en is tul lennek rajta...

Anettoo:
A tabliba beirnad, hogy marc 19 UH es marc 23 doki. Nagyon klasszul vezeted, nem lehet konnyu, mert rengetegen vagyunk mar szerencsere!!!!

baratodildi
 
 


Piroska!
Én már egy ideje érzem a bébit.Nem rugdosást inkább hogy ide oda nyomja a hasam.Hol itt hol ott dudorodik :lol:
Viszont ugyi nekem ez a sokadik terhességem,és ilyenkor az ember előbb érzi/érezheti a mocorgást.
Most jelenleg én is csak a dudorodást és feszülést érzem,hogy épp hol a baba.Szerintem enyém kölök a hátát mutatja a nagyvilágnak,ugyanis tegnap pl intenzíven nyílalt időnként a belem egy bizonyos ponton :lol:
Szóval simán lehet,hogy a te bébid is épp a hátát mutatja a nagyvilágnak,és ilyenkor nem érzed úgy a mocorgást.
Amúgy nekem pl a lányommal ilyen kb a 25. hét körül volt.Akkor én is beparáztam,főleg hogy első bébi volt,aztán figyeltem és rájöttem mozog a csaj csak a belemet részesíti előnyben.

Ildi!
Rajtatok is végig ment ez a trutyi?A Szabi már kifele van belőle.Hála égnek elég volt neki a homeos bogyó.

mimi12
 
 


Bim-bam,
én vagyok lajosmizsei. Ugye milyen jó hely a Tanyacsárda??? :lol: Csak hozzánk túl közel van, és túl sokszor megyünk, szóval nem túl "gazdaságos" az elhelyezkedése :lol:

Piroska,
én is pont így vagyok: szerdán nagyon éreztem Pöttyöt, azóta semmi. Pedig ugye nekem második. Lilinél 19. hetesen éreztem először valamit, és még a 22. héten is volt olyan nap, hogy nem igazán éreztem. Na akkor kaptam mindig frászt.
Most meg olyan érdekeset érzek. Ülök a széken, és olyan, mintha a hüvelyemben rezegne valami. Nagyon fura.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok lányok!

Tényleg csendes a topic már tegnap óta. Hol vagytok lányok?

Piroska én is így vagyok ezzel van amikor egész nap érzem a babám ma pl egyszer sem. Demondjuk egésznap dolgom volt takarítottam meg vasaltam lehet csak nem tünt fel. már alig várom, hogy menjek a köv uh-ra de olyan messze van még. :cry: Szeretnék azért biztos lenni, hogy tényleg fiam lesz. Olyan kis édi kisfickós rucikat láttam.
Jó lenne tudni már csak azért is a dolgot mert megyek árulni Jázmin cuccait a börzére márc 22.-én. Mert ha fiú eladnám a baldachin szettet is meg a kádat is mert mind rózsaszín.Aztán abból vennék másikat.

Na jó megyek aludni.
Jó éjt!
Bea
beusmimi
 
 


Ádibaba,
mi is azt hittük, hogy Lili megnyomódott szüléskor, főleg, hogy a férjem mondta, hogy első körben az orráig jött ki kb. és ugye a foltok is ott vannak. De már mikor engedtek haza a kórházból ott mondták, hogy ez más, és a zárójára is rákerült.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Jó reggelt!

Tegnapi farsang nagyon jó volt.Márk nagyon hamar feloldodott egyből talált magának egy kisfiút és vele játszott meg persze kis bnőjével :D A zene is tetszett nekik.
8 körül értünk haza,Márk eléggé elfáradt azon elkezdett sirni,hogy ketté törtem neki a túró rudit :D

Diétát tegnap megszegtem,mert isteni finom padlizsánkérémes kenyeker voltak+ zsiros kenyér lila hagymával. Nem lehetett neki ellenállni.

Már én is annyira szeretném érezni a babát. Minden este nagyon figyleek,talán ha nem koncentrálnék ennyire könnyebben érezném.

Tűtfolt Márknak is volt a szemhéján.Főleg akkor látszott/ik amikor sir. Most jut eszembe még a tarkóján is van,de azt mivel már a haja eltakarja nem látom,hogy mennyit halványodott.
Vendég
 


mimi:
Hat nem tudom mi ment at rajtunk, de nem influenza volt... valami torokgyulladasos virus... Nekem meg eloszor valami gyomor bajom volt 1 napos lazzal. Ahhh, mar jovunk ki szerencsere!!!

sissi:
Turo rudi. :lol: Tudnak ezek a gyerekek keseregni faradtan. :) Irigykedem a farsang miatt, mi is mentunk volna tegnap ha nem lettunk volna betegek. :roll: :(

beusmimi:
En tervezek kimenni a borzere, de csak vasarlokent. Meg talalkozhatunk is :wink: Szoktal ott maskor is arulni dolgokat? A 18 heti uh-n remelem kiderul nalunk is, hogy kisfiu vagy kislany lakik bent, mert csak akkor van ertelme kimennem...

baratodildi
 
 


Sziasztok Csajok!

Ildi: Igen már kétszer voltam kint árulni Jázmin cuccait, pedig interneten eladtam már egy csomó picirucit volt egy lány aki megvette Jázmin 56-68 as majdnem összes ruháját. Én úgy vagyok vele, hogy mindíg veszek újat és ha megszületik kistesó úgyanúgy megfogom venni neki is Mint Jázminnak. Rengeteg ruhája van Kapjuk is meg hát nekem van egy kis mániám. Ez van nem tudok ellenálni a szép cuccoknak. De magamnek kevésbé veszek drágát, inkább Jázminnak. Lehet, hogy talizunk majd megadom az asztalszámot.

Én már vettem kistesónak egy törölközőt olyan édes hogy nem hagyhattam ki semleges színűt a tescoban zsebibabásat.

na jó megyek mert közben csinálom afini ebédet.

Üdv
Bea
beusmimi
 
 


[quote="bim-bam"]S írta:bim-bamziasztok!

Angelita:Mi szoktunk néha menni ha egyről beszélünk a Bp. soroksári útról?


Igen, én is arra gondolok, a köv. hétvégét fenn töltjük Pesten.

Piroska, nagyon édi a cicátok :)! Nekünk is van egy kis házikedvencünk, ő Kormi :).

Két napja szerintem a babát éreztem, akkor nagyon mozoghatott, azóta nemigazán tapasztaltam ezt. Jó lesz már meghallgatni a szívhangját a köv. héten!

Kép
angelita
 
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a megnyugtató hozzászólásokat!
Sajnos ma reggel óta megint görcsölök, de nem parázok nagyon mivel mondta a védőnő hogy lesz ennél még rosszabb is. Akkor mikor úgy érzem hogy feszül szét a csípőm meg ilyenek. Tényleg lesz olyan is???

Mimi12: valószínű hogy az én babám is befelé rugdos mert amikor dokinál voltunk ő is azt mondta hogy a fenekét mutogatja :)

Angelita: még te sem hallhattad a bébi szívhangját? Sajna még idáig én sem hallottam :(
Mikor állatdokinál voltunk ott is volt egy olyan gyönyörű szép tiszta fekete macska hogy legszivesebben hazvittem volna. Olyan volt mint a mienk, kis barátkozós. Lány vagy fiú a cicátok?

Beus: már monták hogy fiú növekszik a pocakodban? Vagy csak erre tippelsz?

Linácska: na olyan rezgést én a 14. hét körűl éreztem. Azóta meg olyat éreztem mintha belülről valami hozzásimulna a hasamhoz. Ez azért lehet mert a feneke és a háta van kifelé a doki szerint.
Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Piroska: Igen amikor volt most a babavilágos forgatás akkor mondta a doki, hogy ő kukit lát, de mivel pici ezért nem mondja 100%-ra. Remélem nem alakul kislánnyá de mindegy mi. De én reménykedem a fiúban.

Üdv
Bea
beusmimi
 
 


Piroska,
igen, lesz rosszabb :lol: Babócska szépen szét fogja feszíteni a medencédet, fájni fog a szeméremcsontod, meg a derekad, nekem utána mindez a combjaimon nyilalt végig :lol: Szülés közben nem is a hasam görcsölt, hanem a combjaim fájtak, de kegyetlenül.
Amúgy ha picit érzel görcsölést nyugodtan bevehetsz 2db Magne B6-ot, lepihensz, és nemsokára el is múlik.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Csajok,
az előbb akkorát mozdult Pötty, hogy ezt már nem lehet mivel összekeverni. Majdnem elsírtam magam :lol:
Lehet, hogy csak be kellett tölteni a 16. hetet :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Jó reggelt! :)

Esik a hó...ne már,mert nem szeretném ha apék gépe nem tudna elindulni itthonról,és nem érnének haza holnap :cry: :?

Linácska,gratula ,hogy mostmár egyértelműen érzed Pöttyödet! :) Nálunk a Mészáros vendéglő viszi a prímet itt a környéken.Hu..mindennap tudnék ott enni :)

Piroska,gonosz,csúnya emberek..szegény cicát elvittéák volna...nem értem az ilyeneket :roll:
Tényleg lesz ennél még rosszabb is,és a magneb6 az nagyon jó a görcsökre,ahogy Linácska is írta!

Sissi,örülök,hogy jól sikerült a farsang.Esetleg képecskék?

Ildi,jó,hogy meggyógyultatok!Gyere mostmár sűrűbben!

Mimi,én is szoktam kidudorodást érezni,de még nem mertem kijelenteni,hogy az babuci!még korianak tartom,persze te azért jóval előrébb vagy,meg hát ugye te már jobban tudod :) Nekem hiába második mégis olyan kis bizonytalanka vagyok :oops:

Ma délelőtt megyek házidoki bácsihoz a laborba a beutalóért.Nektek is kellett menni egy zyömlés+tejes cukorterhelésre?Nekem Szolnokon nem volt ilyen,csak a 24héten a lötyis terhelés...

Kép
Kép
tundi24
 
 


Szép jó reggelt!

Itt tegnap este 19 óra óta szakad a hó, és egyre jobban. Kb 15 - 20 cm hó esett.
Ma kellett volna mennem az AFP eredményemért a védőnőhöz, de nem indulok el, mert persze sehol nem takarítják el az utat. Majd felhívom őket. Jövő héten meg amúgy is kell mennem a védőnőhöz hétfőn, meg a táppénzes papíromat is akkor kell kikérni. Ja meg jövő hét szerdán lesz valami felülvizsgálat a táppénzen lévő kismamáknak. Valaki volt már ilyenen?

Linácska, de jó szuper érzés. Már rugást éreztél?
Én még a rugást nem éreztem csak a belső rezgő csiklandós érzést.
Vannak napok amikor nagyon aktív, de sajna 2 napja nem annyira aktívan éreztem. De írtátok, ha befordul akkor nem lehet úgy érezni.
Én most két napig nem tudtam megint nagy wc-ni, már nagyon fájt a gyomrom tegnap este. Már mindent kipróbáltam, salvus víz, gyümi, paradicsomlé, zabkorpa, ma végre sikerült. De ez valami borzalom. :oops: :oops: :oops:
Bocsánat, hogy ezt leírtam, de nagyon szenvedek miatta.

Nem is írtam még nektek, hogy a sogórnőm is bebabásodott. Szeptember elejére van kiírva, 7 hét van közöttünk.
Anyosóméknak gyerekbummban lesz részük, nyár végén, mivel még nincs unokájuk :lol:

Üdvözlöm az újakata, és gratula a babához :lol: :lol: :lol:

Piroska nekem is volt egy cicám, olyan mint a tied, csak ő szürke fehér foltos volt.
Pöcsikének hívtuk, mivel ha ment és hátulról láttuk, és felcsapta a farkát pont fehér volt mindenhol, csak a kis golyói voltak szürkék :lol: :lol: :lol:


Remélem ma egy kicsit nagyobb lesz itt a pörgés, igaz én sem voltam, de családoztunk. Mondjuk ha már lenne gyrerekem biztos ma kinnt lennék vele és szánkóznánk meg hóembert építenék vele :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Jó reggelt !

Olvasom, hogy lassacskán mindenki érzi a babája mocorgását....én még eddig nem éreztem semmit ! :( :( :(
Mikortól lehet/kell megérezni a picit ??

Linácska
Sajnálom, hogy nem láthattad Pöttyöt.....szívtelen doki ! :evil:

Piroska
Nagyon aranyos a cicád ! :)

Beusmimi
Én március 6-án megyek integrált tesztre és nem csináltatom meg az állami AFP-t, a dokim szerint felesleges, mert az integrált sokkal jobb !

Mocorgó
Üdvözöllek, mesélj magadról ! :D

Zsizsa
Gyönyörűek a gyerekeid ! :D

Angelita
Én már megvettem a zenélős-felhúzhatós játékot, minden lefekvéskor használjuk is ! :lol:

Noki
Mi van Veled ?...nagyon el vagy tűnve !? :?

Kép
Kép
rilla_
 
 


Tündi, remélem apácskátok holnap már veletek lehet.
Itt nem csinálják ez a zsemlés vérvételt.

Rilla babamozgásban nincs nagy tapasztalatom, mert ugye első babás vagyok, de én 16 héten figyeltem fel rá először. Ugye azt hiszem Linácska írta, hogy attól is függ, hogy a méhlepány hol tapad, mert az is befolyásolhatja, pl melsőfalú méhlepénynél később érzi az ember a babát.
Meg ugye 2. babások is hamarabb érzik, hiszen tudják, h mire kell figyelni.

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Sziasztok!
Rilla!
Nyugi!! Még nagyon rá érsz a babamozgás érzékelésével.Bár nem ma volt(14éve),de nekem úgy rémlik,hogy a lányomat kb 18-20hetesen éreztem először,és tuti nem a 18. hét előtt :wink:
SZóval neked elvileg a nagykönyv szerint még nem is kellene érezned a baba mocorgását,csak majd kb 1hónap múlva.
Nekem pl ez a többedik terhességem.Van 2gyerekem van elvesztett terhességem.Teljesen normális,hogy előbb érzem a mozgást.
De pl most úgy fekszik a bébi,hogy én sem érzem a rugdosást :lol:

mimi12
 
 


Helló mindenkinek! Szép havas délelőttünk van.... :? igazán jöhetne már a várva várt tavasz!

Köszönöm szépen mindenkinek a hozzászólásokat az alacsony Apf eredményemmel kapcsolatban, szerdán megyek genetikai uh-ra, remélem ott kizárnak mindenféle rossz lehetőséget, és akkor megnyugszom végleg.

Hétvégén mérekeztem, két hete nem híztam egy dekát sem. :D Ennek nagyon örülök, mert az első 12 hétben egy kicsit meglódultam, most ez a tendencia alább hagyott. Eddig 3,3 kilót híztam összesen. Tartani kellene a 12 kilós hízási ütemet.... Az a baj, hogy enni viszont nagyon szeretek...
Hétvégén megünnepeltük a férjurammal az 5 éves találkozási évfordulónkat, pizzát ettem, hatalmasat..... de nagyon jó volt! Tegnap viszont iszonyú gyomorfájásom lett ebéd után, nagyon szenvedtem, ittam a sok vizet, aztán estére megenyhült.

Linácska! Jajj, ez nagyon jó érzés lehet, hogy érzed Pöttyöt! Persze, az oké is, hogy Te előbb érzed, mert nem az első gyermeked várod! De jó, de jó! Nagyon aranyos Lili lányod a fotón!

Irdab, írtad, hogy csiklandós érzésed van néha.... az is nagyon izgi! Igen, hamarosan meg fognak mozdulni a picúrok elég egyértelműen. Néha én olyat érzek, mintha a "beleim" igazodnának (bocs), olyan mozgolódásfélét, de nem tudom beazonosítani, hogy az a babó-e. Néha olyan nehézkes a hasam alja, és le kell pihennem. Irdab, légyszi majd számolj be a táppénzes felülvizsgálatról!

Piroska, remélem enyhülnek a görcsök, ha tudsz, pihengessél ilyenkor, és ne izgulj amiatt, hogy egyszer olyan mintha éreznéd a babót, aztán meg nem. Azt olvastam, hogy ilyen korai terhességnél még nem lehet érezni minden nap a babót, sőt napok is eltelhetnek, mire újra jelentkezik, úgyhogy ne izgulj, rendben van vele minden!

Mimi, nagyon vicces lehet, hogy a babó ide-oda nyomja a hasadat, és hogy ilyen korán már ennyire határozottan érzed!!! De jó!

Mocorgó, üdv itt, mesélj magadról!

Tényleg jelenleg ki milyen vitamint szed? Nekem napi 1 Elevit, 1 Magne B6 elég, 1 Neo-Ferro Folgamma (vas) és kétnaponta még 1 folsav. Szedi még valaki a folsavat?

Amúgy én is voltam a Soroksári úti Babadiszkontban, nagyon jó hely, szerintem ki lehet fogni akciókat. Viszont találtam még egy nagyon klassz boltot, a Nagy Lajos király út 112-ben, Minimanó babacentrum. Ott is meg lehet vásárolni mindent egy helyen.

Kerüljétek az influenzát! És vigyázzatok a hóesésben!

Üdv, Judi

Kép
judi79
 
 


Sziasztok Kismamaik!

Tündi: Jajj de jó, hogy hamarosan láthatjátok egymást a pároddal, biztos már nagyon izgulsz. Szurkolok, hogy a havazás miatt ne legyen semmi gáz. De itt pl: már csendesedik biztos eláll. Úgyhogy jöjjön csak az a gép minnél előbb hazafele.

Piroska: Görcsökre vegyél be magne b6-ot és pihizz sokat, és ne idegeskedj mert azzal csak ártasz.

Képzeljétek ma már ment a bölcsibe a lányom 3-hét betegség után, hát bőgtem reggel, nem tudom mi volt velem de olyan nehéz volt az elválás, hogy az csak na.

Teszek fel 14.heti pocakfotót.
Íme:
Kép
Kép
Kép
beusmimi
 
 


Sziasztok!

Megvolt a reggeli torna:)Hó lapátolás :?
Nagyon esik igy csak délután fogunk kimenni az udvarra, mert ha szánkózunk Nolit nagyon zavarja ha a szél belehordja a havat a szemébe ,pedig tökre be van bugyolálva :lol:
Én nem tudom talán 18 heten éreztem a babát most még semmi de ráérünk még...lesz még olyan amikor szikrázni fog a szemünk a bokszmecsek miatt.Föleg úgye este ,amikor pihi van ,akkor fognak jobban tréningezni :lol:

Ma nekem nem kell főzni tegnapról maradt vadas meg zöldség leves azt majd megeszük.Estére meg sütők rétest dióst meg túrós-meggyest :P és kész ezzel letudva a mai főzit de,hogy mi lesz holnap azt még nem tudom...

Én még 2 kilót híztam remélem nem lesz 12-15-nél több a vége.

Megyek mert Noel ma furcsán nyügi :? elég rossz éjszekán volt csak dobálta magát és nyugtalan volt reggeligszegénykém...
Remélem nem nyaltunk be valami vírust.
Sziasztok

Csilla

Kép
Kép
bim-bam
 
 


Megpróbálok majd enterezni mert szörnyű lehet
akinek kicsi a monitorja olvasni az irásomat

Csilla

Kép
Kép
bim-bam
 
 


Sziasztok Lányok!

Hát nagyon lapos lett a topic mostanság!
Hol vagytok lányok? Mindenki lelép? Napok óta alíg írtok. Vagyunk pedig jópáran. Senkinek nincs ideje jönni és írni? Vagy úgy vagytok vele most nem történik semmi akkor nemjöttök? Na mindegy de ez így nem valami jó, hogy írunk azt senki nem válaszol.

Remélem hamar visszatér ide is az élet
Üdv
Bea
beusmimi
 
 


Bea én itt vagyok :lol:
Nincs még meg az Afp eredményem :cry: . Tök rendes volt a védőnőm, mondta, hogy ha meglesz felhív mindenképpen :wink:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Beusmimi, én is itt vagyok! :D Nagyon aranyos a pociképed, csini vagy! Te is olyan fajta vagy, akinek csak a pocija fog látszani, fölös kilók pedig nem lesznek! :)

Most itt vagyok, én is olvasgatok, máskor meg, amikor nagyon pörög a topic, tuti nem tudok jönni a sok munka miatt!

Irdab, Neked drukk az Afp eredményhez, biztos rendben lesz!

Hordja már valamelyikőtök a kismama nadrágokat, vagy még átmeneti állapotként belefértek a régi bővebb ruhákba?
Vettem vagy három kismama nadrágot a múltkor, csak a szárát kell levágni, mert hosszú, hamarosan szükség lesz rájuk! Már úgy várom azt a kis aranyos, pocakos időszakot, elmegy a hó, kitavaszodik, lekerülnek a nagykabátok, és akkor már mindenki tudni fogja, hogy csomag van a pocakban...! :wink:

Kép
judi79
 
 


Sziasztok!
A hétvégék mindig elég laposak :(
Milu köhög és elég bágyadtka. Nappal nem is igazán látszik rajta, de ahogy elalszik elkezd köhögni, amitől persze felébred :evil:
Úgy sajnálom szegényt :((( Mondjuk mára már jobbnak érzem, kezd felszakadni neki és aludni is jobban tud.
Voltam délelőtt az integrált vérvételen, lehet, hogy a hóesés miatt, de senki nem volt előttem :) Elég gyorsan végeztem!
Én is a holnapi kaján gondolkozom... Mimi, valami ötlet????
Vendég
 


Sziasztok, én is itt vagyok.
A szokásostól eltérően most hétvégén nem jelentkeztem, de most bepótlom a lemaradást. (Hétvégén vendégségek voltak, 3 helyre is mentünk, azért nem volt időm jönni...)

Hát ne aggódj rilla, inkább nekem kellene: az egyik legkorábbi időpontra vagyok kiírva az itteniek közül (júli 26) és még én sem érzem a pocaklakómat!!! Pedig olyan sokszor figyelek oda, hátha -és mégsem! :( De biztos minden rendben van, nem stresszelem magam feleslegesen! :)

Az AFP-eredményt - ha minden jól magy - holnap tudom meg. De már előre felkészültem, hogy még ha nem is mutat jó eredményt, nem kell feltétlen a legrosszabbra gondolni, hiszen mindenki tudja már, hogy közel nem 100%-os az eredmény, amit mutat.
Kivárom a jövő keddet (végre uh), majd ott minden kiderül! :)

judi79, igen, én már a kismama-nacikat hordom. Sokkal kényelmesebbek. Én is pont ma gondoltam rá, hogy majd ha jobb idő lesz, és nem kell kabát, akkor aztán még az utcán mászkálók is meglátják, hogy babát várok! :D

Kép

Kép
hmbori
 
 


Sziasztok!

Vagok én is ma voltam afp-n.Holnapra ha minden igaz meg is lesz az eredmény.

Beus:nagyon csini vagy.

Kismamnadrágot már én is hordok de csak azért mert jelen pillanatban melegebb mint a másik farmerom.

Délután szánkózást tervezünk a gyerekekkel.

Mocorgást még én sem érzek igazán,bár talán néha.

Most éppen a júniusi nyaralásunkat szervezem.Remélem sikerül helyet kapnunk.Most Szilvásváradot néztem ki.
Vendég
 


Csilla:Milunak jobbulást.Remélem csak egy enyhe megfázás lesz.


Na azt hiszem megyek aludni.
Vendég
 


Én is itt vagyok ! :lol:

Köszi a biztatásokat a baba mocorgásával kapcsolatban !
Ti mit éreztetek először, mire kell odafigyelni ?

Judi
Én FEMIBION 400-at szedek csak, mást nem !
Terhesnaci : már van kettő is, de még egyszersem vettem fel őket, még az átmeneti nacikat hordom !
De már úúúúúgy szeretnék nagy pocakot ! :D

Beusmimi
Most is milyen vékony vagy, a pocid meg már szépen látszik !

Hmbori, Irdab

Drukkolok az AFP eredményekhez !!

Cscsi
Mikor tudod meg az integrált teszt eredményét ?
Oda éhgyomorra kell menni ? Vizeletet ugye nem kell vinni ?

Kép
Kép
rilla_
 
 


Csilla, Milunka jobbulást, remélem minnél hamarabb túl lesz rajta.
Én tegnap csülkös bablevest, meg rakott kelbimbót csináltam.

Judi, én már kismama nacit hordok, mivel már más nem jön rám. Olyan 10 hetes lehettem amikor már beföttes gumival erősítettem magamra a nacijaimat, aztán úgy döntöttem, h beszerzem a kismama nadrágot. Én 2,5 kg híztam ezidáig, és ugye az emésztésem az egy nagy sz@r. Bocsánat. :oops: :oops: :oops:
Amúgy úgy örülök, hogy jöttél, gyere gyakrabban ha tudsz :wink: :lol:
Amúgy azért nem nagyon aggódom az afp miatt, mivel a 4d uh a hölgy nagyon alaposan átnézte a babát, és mindent rendben talált, de persze érhetnek meglepetések.

Rilla, én csiklandós érzést éreztem :lol: És olyan jó volt, h mozdulni sem mertem, hogy minnél tovább tartson :lol: :lol: :lol:

Sissi Szilvásvárad gyönyörű hely. Mi most március végén tervezünk egy hosszú hétvégét. Én nem merem beválalni a nyári nyaralást már.

Bim-Bam a vadassal nagyon felcsigáztál, lehet én is fogok majd csinálni. Imádom, de még sosem csináltam.

Bea nagyon csini vagy :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Apával nem jutnk dülőre a nevek terén.
A jó múltkor felrakta valaki a bejegyzett neveket, aztán apa kinyomtatta őket, és kihúzta azokat a neveket amik tuti nem lesz a babánk neve. Ma nekem kell húzogatni, és majd a leszűkített nevekből mazsolázunk.
Volt elképzelés, de azokat ellőttük.

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?