Új privát üzeneted érkezett!

joo reggelt

Incike!
A dohanyzas bizonyitottan karos felnottre, gyerekre, magzatra egyarant. Mehen belul oxigenhianyos allapot alakulhat ki, eloregedhet a mehlepeny ami koraszulest indithat annak minden kovetkezmenyevel. Gyerekekben SOKKAL gyakoribb az asztma, allergia kialakulasanak a valoszinusege azok kozott, akiknek a szulei dohanyoznak. Es nemcsak leguti betegsegek alakulhatnak ki, sok mas van, amiben feltetelezett a dohanyzas szerepe... A rakrol nem is beszelve... Szoval en nem biztatnek senkit arra, hogy nyugodtan dohanyozzon a terhessege alatt, akar nehany szalat is. Ne haragudj, de ezt en igy gondolom. Mindenki maga dont arrol, hogy mmivel mergezi sajat magat, de a gyerek az mas kerdes.

Ja es egy story: 2 honapos fullados csecsemot hoztak a korhazba, ugy hogy meg apa-anya az idegesseg miatt meg elszivott 1-1 szallal a bejarat elott... Gyerek kek volt, rogton intenzivest kellett hivni, intubalni,lelegeztetni... Es a fullados gyerekek nagy reszenel dohanyzik a szulo... Nem egy leanyalom a piciknek oxigent tartani maszkon at az orruk ele, 2-3 orankent horgotagitot fujni belejuk ugy, hogy kapaloznak, tiltakoznak ellene, megszurni ket, szteroidot szurni belejuk....
Vendég
 


sziasztok

túl vagyunk végre a bulin :)
lányok tök jól érezték magukat, én meg hulla lettem :)

Tegnap mikor megfőztem a rizses húst, lepihentem kicsit, aztán a lányom szedett nekem is meg a férjemnek is egy-egy tányérral és behozta, annyira drága :)

Krém Boldog Születésnapot Márknak!

Olyan mintha izomlázam lenne a könyökömben, biztos a tegnapi sütés-főzés-mosogatás :)

Szerencsére most jönnek a nyugis napok 2 hét, amikor minden a normál kerékvágásban megy.

anika képet igazán tehetnél már fel magadról :) annyira kiváncsi vagyok a pocakra

annus várom a tiedet is :)

Én majd szerdán rakok újat, addig meg rakok majd fel szülinapos képeket :)

tinu jobbulást Tüncinek :)

Akinek feküdnie kell kitartást :)

Mindenkinek szép napot!

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Anika!
Az ikres forumon is arulnak babakocsikat, ugyanilyet is, 15-ert. Csak azert nem azt vettem, mert vilagosabb az ules resze es hamarabb koszolodik :) de tok jo allapotban van esjol is nez ki.

meg még kiegeszites a dohanyzashoz
valban nem attol lesz vki jo vagy rossz anya es torodik tobbet-kevesebbet a gyerekevel, hogy dohanyzik-e vagy sem... de fentiek tenyek... es hogy Kubaban tobb a rakos, ajak-szajuregi, tudo, nyelocso, gyomor, vastagbel, ez is teny.... mivel nem csak beszivja, hanem le is nyeli a katranyos nyalat...

es igaza van Tinunak is, hogy nehez leszokni, mert fizikai es psziches fuggoseget okoz a nikotin... mind igaz...

lenyeg a lenyeg, hogy legalabb ne biztassunk senkit arra, hogycsak nyugodtan dohanyozzon, mert csak a drog es az alkoholbizonyitottan karos, mert nem igy van
Vendég
 

 
 

Petrus
Félre ne érts én nem bíztatni akartam senkit, hogy dohányozzon. Arra akartam csak rávilágítani, hogy attól még lehet valaki jó szülő és megadhat mindent a gyerekének, mert ő dohányzik.
A jó szülő nem ott dől el, hogy dohányzik vagy sem, hanem, hogy gondoskodik e gyermekéről minden téren .
Attól még lehet valaki rossz szülő is, ha nem él semmien szenvedéllyel, de a gyerekével sem foglalkozik(a sógornőm sajnos ilyen).

Kép
Kép
incike
 
 


Kép Kép Kép

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Lányok, jók legyetek!
Jövő hét végén jhelentkezem!
Puszi!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok

Tegnap megvolt a 4D Uh, apa gépén vannak képek, megpróbálok mindjárt onnan feltenni.
Minden rendben van a babával. Ugyanazon a helyen voltunk mint hetekkel ezelőtt, és érdekes módon 2 héttel fiatalabbnak mérték a terhességet. Ami nem baj a szonográfus nő szerint, mert valószínűleg a ciklus végén történt a fogantatás, és nem a "nagykönyv szerinti időben". Viszont kérdem én, hogy ha a nődokim meg a menstruáció alapján nézi a terhességemet, akkor ő aszerint látja majd elérkezettnek az időt. Mármint a szülésre. A 40. hét körül két hét az sok lehet...hogyan tudhatom biztosan hogy a "hivatalos" 40. hetemen valóban érett e a baba, vagy ugyanez + 2 hét túlhordásnál...ami nem is biztos hogy túlhordás. :?
Azt hiszem ezt meg kell beszélnem a dokimmal. :!:

Na képzeljétek el, hogy az egész család ki volt akadva az elején, hogy miért vásárolgatok annyi ruhát (megjegyzem akkor még egy két darabot vettem csak), mert párom nővérének a kisfiától sokmindent el tudok hozni....(igaz kisfiú, de a sárga és fehér cuccok simán jók). Mondatm, hogy az jó lesz és örülök neki, de azért had vegyek már a lányomnak egy két ruhácskát...ez olyan öröm számomra.
Erre nemrég kiderült, hogy fogta és odaadta az utcában az egyik nőnek az összes cuccot, úgy ahogy volt zsákokban (mert az azt hitte hogy 5 bodyval jól elboldogul majd!!!!nem vicc ennyit vettek a babának). Hát köszönöm a lehetőséget, hogy átnézhettem...főleg hogy korábban az egész család ezzel piszkált. :? :x
Na lányok, bocsi hogy így kitörtem.

Más téma:
Vettünk babakocsit. Titi márkájú, 50e Ft. Ennyit megért, akkor is ha nem egy nagy márka, mert stabil, jókat olvastam róla, és ami fontos, hogy azokat tudja pont amiket szerettünk volna. Könnyű váz, közepes méretű kerekek (első bolygósítható), mózes + hordozó + sport rész. Reméljük beválik.Ilyen kocsikat néztünk eddig is csak mid 100ezer körül voltak.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Sziasztok,

Szofi, jó utat és jó szorakozást, bizti jól fogjátok magatokat érezni.

Ildi, ügyes voltál a tortával, a buli pedig úgy látom jól sikerült, Edua pedig nagyon kis csini.

Éngem pár napja az álom kór kerülget, állandóan aludnák mint a terhesség elején. :D

Petrus, jó a kocsi nagyon és nem volt drága szép is.

Anita, kitartás már nincs sok hátra és jön haza a férjed.

Panndi és Esztó pihenjetek minnél többet, elhiszem ez sem lehet kőnnyű.

Böbi, Iringó nagyon édes és kis pufók az arca tényleg hasonlitanak.

Nem tudom mit akartam még irni, ja a méhlepényről ez tényleg durva én sem gondoltam volna hogy, ez ekkora.

Na megyek mert akarok főzni valami finit.

Szép vasárnapot mindenkinek.

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Kép Nórika 28 hetesen (köldökzsinórral a szája előtt)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


A méretei alapján tehát május 27-re ír az ultrahang. És pénteken 28+1 helyett 26+2-nek ítélte. Súlya 940g.
A súlyával kapcsolatban egyébként csalódás ért, mert két hete a nőgyógyászom azt mondta majdnem grammra egy kilósnak méri. :? Azzal nyugtatom magam, hogy azt mondják az sem mindegy, hogy melyik doki hová teszi azt a kis x-et amikor kijelöli a mérésekhez a kezdőpontokat. Merthogy miliméterek is több grammos eltérést jelenthetnek....
De azt is olvastam ugyanakkor, hogy ha több alkalommal is kisebb a baba a számított (mensi alapján) koránál, akkor érdemes jobban kivizsgáltatni, nincs-e valami baj.
De, hogy ne legyen egyszerű, azt is olvastam, hogy ilyen terhességi korban már nagyon eltérőek a babák, és lehet hogy Nórika egyszerűen csak genetikailag kisebb...mert ezt örökölte.
Ti mit gondoltok erről?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Szofi,
jó utat és pihenést, bár már tutker úton vagytok!

Ja,
böbi tegnap elfelejtettem írni, szerintem is hasonlít a két leányzó :))

Pingi,
mi múlt szombaton voltunk 4D-n, a mi lányinkat is kb. 1-másfél héttel kisebbre becsülte a genetikus. Nekem azt mondta, h oda kell majd a 28 hetes uh-n figyelni, hogy a lemaradás nem nő-e, fejlődik-e szépen. Meg simán lehet genetikai is, nem minden bab születik 4 kilóval, szóval nyugi. engem itt a Lányok is megnyugtattak már múlt héten, nem lesz semmi baj! :)
Amúgy nagyon szép kis arcocskája van :)

Ildi,
jó pihit! szerencsére akkor jól sikerült a buli :)

Na megyek kotyvasztok én is vmit ebédre...

emese1979
 
 


Ja, Pongi még annyi, hogyha egy mm-rel alrébb húzza a szonográfus az uh-n az egeret, már telejsn más érték jön ki, ez így igaz.

emese1979
 
 


emese: köszönöm szépen, megnyugtattál. :D Oda fogok figyelni a picúrkára, hogy rendben növögessen.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Sziasztok!
Tudtok segíteni nekem?Mit lehet tenni durva arnyér ellen?Megőrjít.Kenem ezzel a Mastu S krémmel,üldögélek kamillában,és csak nő.Már akkora,mint egy kisebb dió. :oops: Mosmár se takarítani,se tanulni,se állni,se ülni,se feküdni nem jó vele. Nem tud valaki valami gyors és hatékony gyógymódot?
Bocsánat,hogy nem jöttem amúgy a hétvégén,csak hajtok a nagytakarítással,és már nem is állok rosszul vele.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Pingi: nagyon édes a kiscsajszi! Beszéld meg a dokiddal, mert szerintem sem mindegy, hogy most akkor a végén mi számít majd túhordásnak. Pl. az én dokim a kiírt idő utáni 1 héttel már befektet. Hát kinek van kedve kórházban feküdni csak azért, mert elvileg túlhord, aztán nem is biztos, hogy túlhordás... MOndjuk nálunk biztos a fogantatás időpontja, de nálad kérdéses, azért írtam.

Petrus: szerintem sem arról van szó, hogy biztatni kéne a dohányzásra a kismamákat, sőt egyáltalán bárkit is. A dohányzás bizonyítottan káros, ez nem kétséges. Legalábbis kockázati tényező. Itt csak az merült fel, hogy az orvosi szempontokon túl lehetnek mások is, és mindig mérlegelni kell, mert nincs jó és rossz megoldás. Az én anyám is dohányzott és dohányzik mind a mai napig. Mikor terhes volt, abbahagyta. Aztán újra kezdte, mikor már lehetett. Aztán én asztmás lettem ovis koromban. Utána mindig nagyon ügyelt rá, hogy a jelenlétemben ne dohányozzon, mindig másik helységben gyújtott rá, amit kiszellőztetett. Megtett mindent, amivel jó irányba befolyásolhatta az állapotomat. Voltam szanatóriumban nem egyszer, külföldön, minden évben tengerpartra mentünk, nem azért, mert olyan burzsujok voltunk, hanem mert a sós levegő jót tett. Természetesen soha többet nem volt plüss állatom, meg tollpárnám a poratkák miatt stb. Úszni járatott, szintén mert jót tesz az asztmásoknak. Sőt, mindig ügyelt rá, hogy járjak valamit sportolni. Azt gondolom, hogy az anyám dohányzik ugyan, ami nem helyes, de mégis jó anya, és persze számomra a legjobb anya volt a világon. (És nem azért, mert megtett mindent a testi egészségemért, hanem mert érzelmileg mellettem volt mindig.)
Amúgy eleve a nagyvárosi levegő nem tesz jót a gyerekeknek. Szóval több tényezős dolog ez nagyon.

Kép
Kép
tinu
 
 


Kutyafüle: szerintem ha durva az aranyered, akkor keress meg egy orvost. Nem biztos, hogy bármilyen házi módszer beválik egy idő után. Saját tapasztalatból csak azt tudom írni, hogy én körömvirágkrémet kentem rá és kamillás borogatást alkalmaztam. PErsze vécézés után nedves törlőkendőzés, és igyekeztem a székrekedést megszüntetni. De nekem nem volt diónyi.

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu!A körömvirágot még nem próbáltam,akkor most azt ki is próbálom.Képzeld ez a legfurább,hogy nincs székrekedésem.Minden nap megyek.És megfelelő az állaga is. :oops: :oops: Bocsánat.Szóval a táplálkozásom is ok.Most hogy péntek óta takarítok keményen viszonylag,azóta van.Lehet, hogy attól lenne?A sok guggolás és egyéb? Holnap megkérdezem a nődokit,mert holnap kell mennem uh-ra is,hátha tud valamit. El voltam eddig vele, de most bedurvult,mert megnőtt mára nagyon és jóformán mindenben akadályoz. :evil: Köszönöm szépen a segítséget,kipróbálom,hátha beválik a körömvirág.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Na megjártuk az Ikeát,reggel meg a profit!

Vettem törcsit,kis törlőkendőt ami 10 dbos,akkor a 3 dbos ilyen pelenkaszerűt,takarót.És vettem 3 dbos edényszettet(1500 Ft volt,rozsdamentes acél,szerintem marhára megérte)ez a babának lesz vízforralás,sterilizálás és társainak.
Ja meg vettünk magunknak lapostányért :lol:

Szofi!
Jó pihenést!!!!Aztán vigyázz magadra,várunk a beszámolóval!!!

Kutyafüle!
Én is a körömvirágot mondtam volna.Én nagy körömvirág fan vagyok 8)

Pingi!
Nórika is milyen kis husos már!!!!Jól látszik az arca!
Szerintem egyenlőre ne törődj a méretekkel,lehet h csak elmérte!Na meg a genetika is sokat számít ilyenkor!
Nekem eddig 1szer mérték 1 héttel kisebbnek,de legutóbbi 2 méréskor teljesen megfelelt a korának.
Pedig pár napja megint azon aggódom h nem nő rendesen...mert csak nem akarom túllépni azt a 2 kilós hízást :roll: Többször is ettem lekvárt,így lehet h csak sikerült kiüríteni a gyomromat :lol: De mikor akkorát rug h csillagokat látok akkor megnyugszom :lol:

Edua!
A buli biztos tuti jó volt!A tortából dobhatnál pár szeletet! :wink:

Na jó,megyek fotózkodom!!!!

annus11
 
 


Annus, jó a kalács recept, de a kenyeret még küldd el nekem lécci! Köszi!!! Ma majdnem mi is IKEA-ztunk, de helyette a férjemnek beállt a háta, így masszőr lett belőle. Az edényszett ára jól hangzik, tudsz esetleg arról is dobni egy képet?

Pingi, beszéld meg a dokiddal, de szerintem nincs jelentősége, hogy most mekkorának mérte. Iringót 12 hetes uh-n 8 nappal idősebbnek, a 28. hetes uh-n egy héttel fiatalabbnak mérték!!! Most meg pontosnak.

Tinu, Tüci jobban van?

Kutyafüle, a férjem valami prepanor vagy mi a neve krémet használt (próbáltam kerseni, de most nincs itthon, ő meg alszik). Én is ezt hazsnáltam szülés után, nekem hatott, igaz, csak picit volt kint.

Petrus, szép a babakocsi! A 34. hétig bent kell maradj????? Ezt az injekciót nem kaphatod otthon?
Vendég
 


Kutyafüle, van egy ilyen oldal:

www.aranyer.lap.hu

Hátha találsz hasznos dolgot!
Vendég
 


Böbi: egyelőre jobban van Tüci, csak félek, hogy ne menjen a fülére a nátha. Ma már hőemelkedése sem volt. De azért az orrszívás még megy, meg a fülébe cseppentek kövirózsát. Remélem, megússzuk. Nem akarom olyan gyakran antibigyóval terhelni, alig egy hónapja volt beteg. :?
Nekem is jól jönne egy masszőr, megint nagyon fáj a derekam. PErsze, mert ma sokat emelgettem TÜcit. Kicsit nyűgös volt reggel, sírva ébredt és kirohant a szobából, pedig ott volt velem. Biztos, rosszat álmodott.

Kép
Kép
tinu
 
 


Böbi!
Máris összeírom a recepteket!
(Öcsém itt van aztán nem jutok annyit géphez :roll: )
Megkeresem a linket az edényről.

Addig is mai pocakképek!!És ma töltöttem a 30.hetet :shock:
Kép

annus11
 
 


Cuki a poci, Annus! :)

Juj, Petrus, tényleg, az olyan sok idő még! Mit csinálnának a fiúk, ha be kéne mennem ennyi időre??? Drukkolok, hogy lehessen csökkenteni az adagot, hogy lehessetek együtt férjeddel, biztos hiányoztok egymásnak... De a babakocsi akkor is jó! :) Foglald el magad a dolgok megvásárlással, az sztem tök izgi. :)

Kutyafüle! Nekem nem volt durva ilyesmi, de az 1ik szobatársamnak a kórházban igen. Ő mesélte, hogy többször volt orvosnál, és egy pillanat alatt rendbe tudják tenni, ha még nincs nagyon nagy baj. Úgyhogy jobb hamar elmenni, ha már tényleg nagyon kellemetlen - a diónyi nekem már úgy tűnik, elég...

Pingi! SZép Nóritok! És tényleg ne aggodalmaskodj a nagyságát illetően - ha baj lenne, tudnál már róla, mert azért látszana. :) Szóval ne félj!
Vendég
 


Annus, csinos vagy! Tényleg nem híztál semmit, ügyes vagy!
Köszi előre is a receptet!!!!
Tegnap voltunk a keresztszülőknél, 6 hónapos már a kislányuk, Belegondoltam, hogy karácsonykor már ekkorák lesznek a babáink, hihetetlen!
Vendég
 


Csinos...ez már bálna kategória! :lol: :lol: A mérlegre meg egy ima kíséretében állok rá mindig,h remélem híztam....

Böbi!
Küldtem emailt!
Itt a link a lábosról!(annons edénykészlet)
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/70082337
Ez most akciós volt 1500ér,nem tom meddig tart,de 2000ér se drága!

annus11
 
 


Annus: nem vagy bálna! Nagyon csini a pocid!

Kép
Kép
tinu
 
 


Annus: szép poci :D

petrus: kitartás! Remélem nem kerülök be melléd :?

Én továbbra is görcsölgetek fekvés és gyógyszer mellett :?
Vendég
 


haho

aranyerre Reparon kup is jo, dionyival sebeszhez, hatha vissza tudja nyomni... sajna a megnovekedett meh nyomja az ereket, ami pangast hoz letre, ez okozza a problemat, nem a guggolas
szules utan rendbejon :wink:

farkas
igazabol nem tudom magam megszurni... igy is faj, ha mas adja, magamnak nem menne, ferjem kiszalad a vilagbol a tuk lattan :) meg azert lehetnek mellekhatasai, ritmuszavart csinal, ezert adjak korhazban

Dori!
olyan elfoglalt vagyok egesz nap :lol: fix progi 4 orankent szuri, reggeli, ebed vacsora, extra behozott tizorai es uzsonna, esti 3 naponkenti 5 perces latogatas, jah reggeli 5 perces vizit, esti 2 masodperces vizit, maradek idoben olvasok, filmezek, netezek, HORgOlok.. erre most nagyon rakattantam, csinaltam 1 bebicipot, rozsaszn szegellyel, sajat kutfobol, addig szenvedtem, amig jo formaja nem lett :) mostmar tomeggyarthatok :) holnap kesz a kek,majd kuldok kepet,meg a tarcsikrol is

Ildi!
Nagyon guszta volt a torta!!

Tinu!
Igazad van, ezt fentebb en is leirtam, mmint nem attol lesz jo v rossz anya, hogy dohanyzik.

Vanni, Eszter hogy vagytok?

Panndi!
Remelem minden rendben lesz,, kicsi gyerek mellett befekudni nagyon rossz :(
Vendég
 


Igen, nekem is eszembe jutott, hogy a nődokim a Reparont ajánlotta a múltkori terhességemnél. Nem igazán használt.

Kép
Kép
tinu
 
 


Petra!
A horgolás miatt irigyellek :oops: Én kötni tudok vmennyire,már meg akartam tanulni horgolni is normálisan,de sose jött össze.Pedig nagyon imádom a horgolt dolgokat!Turiban is vettem horgolt kis kardigánt!


Panndi!
Szegény...Te melyik kórházba kerülnél?Remélem h nem kerül rá sor...de ha muszáj akkor menni kell!Inkább min h baj legyen!

Ja jön a hidegfront...Iza beinult!

annus11
 
 


Sziasztok!
Annus nagyon csini vagy!Méghogy bálna!!!!Szép a pocid!!
Köszi a tippeket lányok.Igen,délután kegyelmet rendeltem el,mert szerintem a picúrnak az sem jó,ha én itt keménykedek a fájdalommal szembern. Szóval a patikában adtak Reparon(ezt írtad Te is Böbi) kúpot és kenőcsöt. Szóval bedurvultam az aranyér ellen.Fekszem is le,mielőtt....
Nagyon jól haladtam a hétvégén a takarítással,már nagyon kicsi van hátra.És utána jöhetnek a pici cuccai,meg a kabalák mosása,stb. Nem hiszem,hogy jövőhéten tudok sokat jönni,mert pénteken vizsgázom,és arra még nem igazán sokat tanultam.Viszont a melóhelyemről próbálkozom majd,csak az a baj,hogy holnap kezd az utódom,és eleinte nyilván mögöttem ül majd,ha mutatom neki a dolgokat.De azért próbálkozom.Majd jelentkezem.Holnap doki.Szorítsatok,hogy a hétvégi akciómtól nehogy elkezdjek nyílni,mert úgy hallottam,hogy a nagy fizikai erőltetéstől is lehet....
Mindenkinek szép hetet!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle! Drukkolunk, hogy ne legyen gond, és a vizsgához is! :)

Petrus! Ez a horgolás-dolog nekem is nagyon tetszik! :) De azt is fél kézzel csinálod???????

Jaj, Panndi, nagyon-nagyon gondolunk rátok, hogy ne kelljen kórházba menni!!!!

Nem tudom, jöhetek-e még ma, ha nem, jó éjt mindenkinek, pihentetőt, és akinek kell, gyógyítót! :)
Vendég
 


Sziasztok!

Ma még nem működött a netünk.Mérges is voltam.De délelőtt takarítottunk,délután elmentünk anyumék.

Panndi pihenj sokat,remélem nem kell befeküdnöd.Drukkolok!

Pingi:Nórika gyönyörű baba.Nyugodj meg,biztos minden ok,csak ő sem egy túl nagy baba.Kis takaros.

Petrus édesek lehetnek a cipők is.Várom a képeket!

Annus:Csini kismama vagy,milyen szép nagy már a pocid!

Ildi:Édua gyönyörű kislány!A torta pedig nagyon guszta!

Szofi :Jó pihenést!

Tinu:Örülök hogy Tünci jobban van!Biztos nem lesz gond a fülével!Sok gyógypuszi neki!

Nem tudom mit akartam még írni.Ja!Sanyi kb.2-án délután érkezik,mivel 1-én indul onnan éjjel.Mégis vonattal jön.Megyünk majd elé az állomásra.
Hét közepén bejelentkezek végre 4D-re,már úgy várom.Anyum vigyáz majd Grétire.Kb vásárolunk is,remélem bírom majd a sétát.Kocsit is nézünk,jó lenne valami praktikusat találni olcsón.Azért felírom a netes árakat is,és ha élőbe jó a kocsi,de neten olcsóbb,akkor rendelünk.

Mára búcsúzom,eléggé elfáradtam ma!Holnap délután jön a védőnő.

Szép álmokat mindenkinek!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Sziasztok!

Annus
Nem baj, ha nem hízol örülj neki, attól még a baba növekszik.

Dohányzás
Az én rossz véleményemet csak növeli, hogy az édesanyám pár évvel ezelőtt elhunyt tüdőrákban. Dohányzott, nagyon fiatal volt. Nekem pedig nagyon hiányzik. :(
Sajnos mellettem mindig dohányoztak. Ma allergiás asztmám van, igaz az állatszőrre, de lehet ez a környezet előidézte. Egy 3 éve nem dohányzik mellettem senki, szerencsére.

Ildi
Nagyon jó képeket tettél fel.
Megkérem a férjem fényképezze le holnap és akkor hamarosan felteszem.

Pingi
Ne aggódj, szerintem egyszerűen csak arról van szó, hogy nem lesz belőle nagy baba. Azért figyelj oda, de ne izgulj.

Petra
Köszi a babakocsis tippet. A férjemre rátört a nem is tudom mi, csak szülés után akarja megvenni a kocsit, izgul. Nem tudom minek Apornál nem volt ilyen. Úgyhogy egyelőre még várunk, de lehet 1-2 hónap múlva másképpen fog gondolkozni.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Anita! Kitartás továbbra is! Azért mostmár nincs sok hátra! :wink:

Édua nagyon szép, a buli biztos nagyon jó volt, a torta meg finom! :)
Vendég
 


Annus: petrus mellé, szinte szó szerint, mert ha jól emlékszem, az ÁEK-ben fekszik, én meg ott szültem és ott is fogok szülni.
Vendég
 


Sziasztok!

Jó reggelt! :)

Éjjel havazott, és most, hogy akik jönnek nagyimhoz ápolni őt, ne essenek hasra, mehetek havat takarítani... Csak panaszkodni szerettem volna kicsit. :)
Vendég
 


Annus,
csini a poci.

Kutyafüle
én is körömvirágot ajánlom.nekem eddig bejött bár én a pikkelysömörömre használtam és szépen elmúlasztotta.

Edua,
klassz a torta és aranyosak a csajszik :)

Anika,
teljesen megértelek nekem is azóta van még inkább bajom ezzel az egész dohányzás kérdéssel mióta meghalt apum.Azóta se találjuk a helyünket.Mindíg kérném a tanácsát, de sajnos nem lehet.
És nem azt mondom hogy a cigi miatt lett rákos, de 40 év bagó szerintem azért közrejátszik a dolgokban.

felétek is fehér minden?Mert nálunk megint beindult a havazás.Már kezdtem megnyugodni mire újra neki kezdett. :roll:

KépKép
harhaj
 
 


sziasztok

köszönöm lányok:)

tegnap egész nap pihentem, Lara is nyugiban volt:)

annus csini a pocak:)

nálunk is esik a hó:)

nekem szülés után szilványi lett az aranyeres csomó, én az aurobin krémet használtam rá:)

kutyafüle, az állástól, üléstől is gyorsan kijön már ilyenkor:(

pingi nyugi, lányom minden adata korának megfelelő, de a úlya kisebb, mint az átlag, na hát olyan lesz mint Édua, kis manökenalkat:)

szép napot!

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Jó reggelt :)

Itt is hatalmas a hó, Zsófi a teraszajtóban áll, nézi a hóesést :lol:

Én olyan rosszul voltam éjjel... először csak fájt a hasam, meg keményedett, aztán elkezdtem görcsölni, most hulla vagyok :roll:
Vendég
 


Panndi! Jobbulást!

Én most jöttem vissza a teljesen értelmetlen hótakarításból... Mire 1x végigmentem, kezdhettem elölről... Hát, 2x végigcsináltam, most kipurcantam... És még fél óra, mire az 1. ember megérkezik, meg a következő, másfél óra... Szóval addigra már kb. hiába volt minden fáradság... :(

Na, mindegy, legalább megvolt a reggeli torna... :)

De akkor nem csak nálunk van mindenhol hó! :)
Vendég
 


Hó itt is esik...a fene egye meg!Még jó h holnap kimozdultam,mert ma megint be vagyok zárva :? :evil:
Ráadásul nem is vagyok túl jó passzban...Ma a mérleg 20 dkgal már megint kevesebbet mutatott....Már olyanokat is beképzelek h kisebb lett a pocim meg hasonló :roll: Persze tudom h minden oké,de vmin parázni kell,most úgy látszik ez jött rám :roll: :wink:

Panndi!
Na legalább lesz ott ismerős!Nem hangzik túl jól az éjszakád!Ha mégis be kéne menned akkor üzenj!Kár hogy látogatási tilalom van...pedig szervezhetnénk egy topictalit a kórházba :wink:

Dóri!
A hólapátolással óvatosan!

Kutyafüle!
Ha tudsz akkor gyere és adj hírt magadról!Aranyér meg monnyon le!

annus11
 
 


Hűűű, valaki megadja a mobilszámát nekem priviben? :oops: Csak hogy ténylreg tudjak üzenni, ha kell :)
Vendég
 


megadtam!

annus11
 
 


Jó reggelt!

Tinu! Tényleg közel lakunk egymáshoz! Te az Újhegyi ltp-en laksz?
Cigaretta témához csak annyit, hogy én személy szerint rosszul vagyok tőle. Tegnap a liftben vki előttünk dohányzott, mikor beszálltam elkezdtem öklendezni, ki kellett jönnöm. Ez például nagyon nagy bunkóság. Legalább másokra tekintettel lehetne az illető.
A férjemet igyekszem leszoktatni róla, annak ellenére, hogy itthon csak az erkélyen dohányozhat, amikor bejön olyan szaga van, hogy még fél óra múlva is érzem a szobában. Nem mellesleg Édesapám 33 évig dohányzott, tüdőrákban halt meg, túl fiatalon. óriási felelőtlenség, érdektelenség és önzőség a dohányzás a családdal szemben. Nekem nagyon szívügyem a dolog, mert nem tudom elfogadni azt, hogy Apukámnak ezért kellett elmenni. Ha nem dohányzik szinte 100 %, hogy még ma is köztünk lenne. Én ezt lassú öngyilkosságnak hívom, de ez az én véleményem.

Pingi! A TITI márkájú kocsit én is néztem, nagyon tetszett, de találtam rajta egy számomra nagy hibát, ami miatt lemondtam róla. A kocsi háttámlája nem kemény. Olyan puha, mint az ernyőre csukható kocsiké. Amina már 5 hós korában a sportkocsiban közlekedett félig ülő helyzetben, mert fekve már nem érte elég inger ahhoz, hogy nyugton maradjon. Ilyen kicsi gyereknél pedig nagyon nem jó, ha nem tartja a hátát a támla. Viszont az is lehet, hogy neked tovább marad a babád a mózesben, utána meg talán már nincs akkora jelentősége.

Na olvasok tovább…

Kép
Kép
g_reny
 
 


Anika, Harhaj sorstársak vagyunk, sajnos. :cry:

Panndi! Nagyon vigyázz magadra!

Kép
Kép
g_reny
 
 


Sajnálom, akiknek szomorúságot okozott egy szenvedély... Én nagyon hálás vagyok, férjem leszokott a dohányzásról már évekkel ezelőtt. Így tudom, hogy nem lehetetlen. Mindenkinek drukkolok, akinek problémája van ezzel, hogy egyszer csak tudjon megválni a kis rudacskáktól!

De kérek mindenkit, hogy ne bántsuk egymást itt! Minden bizonnyal mindenki tudja, mi a helyzet, de egy ilyen függőséget megszakítani tényleg nehéz dolog.
Vendég
 


Annus! Azért túléltem... :) Sajnos minden fiú úgy kelt, hogy nem tudott semmit csinálni a hóval, mert rohantak munkába (na jó, Samu nem... :) ), de muszáj volt vmit csinálni, mert ha vki elesik a kertünkben a hó miatt, feljelentenek... No, de túl vagyunk rajta. :)
Vendég
 


Pandi: huh, félelmetesen hangzik az éjszakád... És akkor hívod a dokid?

Reny: teljesen igazad van a dohányzással kapcsolatban, én sem akarom elbagatellizálni a veszélyeit, kárait, én sem dohányzom pl., se a férjem, és akármilyen liberális vagyok, letöröm a gyerekem kezét, ha cigihez nyúl. :oops: És igazad van a lifttel kapcsolatban is, meg engem az is zavar, hogy a buszmegállóban dohányoznak, mert attól, hogy szabad levegőn vagyunk, még felém száll a füst... Szóval nem igazán vannak tekintettel a dohányosok azokra, akik nem dohányoznak. De ettől függetlenül megértem, hogy nehéz róla leszokni, és attól még nem lesz rossz ember valaki, mert rágyújt. Személy szerint azt gondolom, a megelőzés lenne a legoptimálisabb megoldás, hogy jussunk el végre arra a szintre, mint Amerikában, hogy nem sikk a cigizés. Ha a gyerek azt a példát látja MINDENHOL (otthon, utcán, tévében stb.), hogy dohányozni nem jó dolog (nem az, hogy tiltott, mert ugye a tiltott gyümölcs meg érdekes), akkor miért jutna eszébe rágyújtani? Egy serdülő annyi mindenben kiélheti a lázadási hajlamát, nem kéne feltétlenül a cigizésben. Dehát mit lát? Hogy ha valaki menő csávó és bulizik, vagy egyszerűen csak jól akarja érezni magát a barátokkal, akkor isznak ÉS cigiznek.

Kép
Kép
tinu
 
 


Ja, és igen, az Újhegyin lakunk. :)

Itt is szakad a hó. És ma bevittem fél napra Tücit a bölcsibe, mert már jól van, de még azért szívni kéne az orrát, úgyhogy egész napra nem akartam ott hagyni. Mivel Viktor ma nem tudott elkísérni a bölcsibe, gyalog mentünk a buszmegállóig (nem olyan közeli azért), és a gyerekem olyan ügyi már! Egyszer sem kellett felvenni, jött szépen a lábán. De szerintem hazafelé szánkóval jövünk, mert délben már álmos lesz és lehet, hogy nem jön majd ilyen türelmesen. :P

Kép
Kép
tinu
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: